Kotisairaanhoitajina esiintyneet naiset tunkeutuivat vanhusten asuntoihin Oripäässä

0

ORIPÄÄ Kotisairaanhoitajiksi esittäytyneet kolme naista tunkeutuivat vanhusten asuntoihin keskiviikkoiltana.
Naiset olivat liikkuneet Oripään alueella kuraisella farmarimallisella henkilöautolla kello 18–19 välisenä aikana.
Naiset olivat tunkeutuneet ainakin kolmeen vanhusten asuntoon Turuntiellä pyytäen rahaa vanhuksilta. He olivat esiintyneet vanhuksille kotisairaanhoitajina.
Paikalle sattunut kotisairaanhoitaja oli ajanut naiset alueelta pois. Poliisin tiedossa ei ole toistaiseksi, että naiset olisivat anastaneet asunnoista mitään.

SAMA seurue oli mennyt tämän jälkeen Korvenkulmantiellä olevan asunnon pihalle, ja kaksi naisista oli kaupitellut tavaroita asunnon iäkkäälle vanhukselle.
Toinen naisista oli tunkeutunut asuntoon sisälle, jolloin asunnon asukas oli sanonut soittavansa poliisille. Tämän jälkeen naiset olivat poistuneet asunnosta eivätkä anastaneet asunnosta mitään.
Vanhusten mukaan naiset puhuivat sujuvaa suomea.

POLIISI pyytää ilmoittamaan kaikki naisiin tai autoon liittyvät luotettavat havainnot. Alueen asukkaita kehotetaan olemaan avaamatta tuntemattomille ovea ja ilmoittamaan poliisille, jos kyseiset henkilöt käyvät pyrkimässä asuntoon.
Havainnoista voi ilmoittaa puhelimitse Loimaan poliisiaseman päivystyksen numeroon 0295446652 (maanantai ja torstai) tai 0295444933.