KULTTUURI Suomen maatalousmuseo Sarka myönsi tämän vuoden Kulttuurikuokan kansatieteilijä, FT Teppo Korhoselle tunnustukseksi hänen tekemästään elämäntyöstä suomalaisen kansanelämän ja esinekulttuurin tutkimuksen parissa.
Sarka luovuttaa vuosittain ystävänpäivänä Kulttuurikuokan kulttuuria, historiaa, maaseudun elämää tai maataloutta ansiokkaasti yhdistelevälle ja positiivisesti esiin tuovalle henkilölle tai taholle, tai tunnukseksi maatalouskulttuurin hyväksi tehdyistä toimenpiteistä tai työstä.
Korhonen on toiminut muun muassa yliopistolehtorina Helsingin yliopiston kansatieteen oppiaineessa (2001–2012) ja hoitanut sivutoimenaan Helsingin yliopiston maatalousmuseota Viikissä (1971-2012).
Korhonen tunnetaan aktiivisena kirjoittajana, jonka artikkeleita löytyy lukuisista teoksista. Hänen kynästään ovat syntyneet myös sellaiset kirjat kuin Tervehdys ja hyvästely, Suomalainen ikkuna, Aita, Poroerotus sekä Tekniikkaa, taidetta ja taikauskoa.