Saviseudun Investointi Oy, jonka takana on loimaalainen liikemies Markku Helander, on tehnyt Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymälle ostotarjouksen entisestä käsi- ja taideteollisuuskoulusta ja siihen liittyvistä maista. Tarjouksen suuruus on 300000 euroa. Koulutuskuntayhtymän yhtymähallitus käsittelee tarjouksen tiistaina 26. helmikuuta.
Koulutuskuntayhtymä poisti rakennuksen opetuskäytöstä parisen vuotta sitten, ja se laitettiin myyntiin.

Krottikoulu on noussut viime kuukausina keskustelunaiheeksi, kun sitä on ehdotettu Loimaan Lehdessä julkaistuissa mielipidekirjoituksissa nykyisen kaupungintalon seuraajaksi.
Koulutuskuntayhtymä kävikin esittelemässä Ylistaronkadun rakennuksen Loimaan kaupunginhallitukselle 28. tammikuuta. Samalla yhtymä tarjosi kiinteistöä kaupungille 300000 euron hintaan. Viralliset neuvottelut kaupasta eivät tuolloin kuitenkaan käynnistyneet.

Aiheesta enemmän torstain Loimaan Lehdessä.