”Omatpahan on autonrenkaasi”, Kaikkien aikojen Kopit, osa9

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

6.7.2006         

Kiitän mummia Loimaalta kiitoksista ja runosta, joka oli ajankohtainen ja myös tulevaisuuteen ajateltu, sekä valitettavan totta. Loimaan mainitsemasi hulluudet ovat tiedossani ja voin niissä täysin yhtyä ajatuksiisi. Kaikkea hyvää.

T. Levo

 

 

Kiitokset Mellilän kokoomukselle Melliläpäivän ilmapalloista.

Kuntalainen

 

Olen samaa mieltä ärsyyntyneen kanssa, muksut pysykööt omalla pihallaan eikä naapurissa kukkia katkomassa ja muita pahoja tekemässä!

Piha on yksityisalue. 

 

 

Vein lehtiä Alastaron paperinkeräykseen. Sinne oli heitetty lehtiä muovipusseissa! Eikö  pusseja voi laittaa siihen viereiseen roskikseen?

Hämmästynyt

 

 

Erikoiskiitokset Vaparin kassalle todella hyvästä palvelusta!

Nikotiinivaje

 

Kunniavelka kaatuneille, kukat ja parempi hoito sankarihaudoille!

”Himmetä ei muisto koskaan saa.” 

 

 

Tämä on niille kaikille jotka valittavat Loimaan kaupungin hautausmaasta. Hautausmaa on tosi nätti nyt, kun sieltä on kaadettu puita. On valoisa ja hyvin hoidettu. Siellä on paljon kivampi käydä nyt kuin ennen. Ne jotka eivät siitä pidä niin käykääpä katsomassa välillä muitakin hautausmaita, vaikka Metsämaan, Ypäjän tai Jokioisten. Verratkaa!

Hautausmailla kävijä  

 

Epäillen menin katsomaan Kertunmäen tämänvuotista näytelmää ja totesin epäilyt turhiksi, Kaikki palaset kohdallaan viihdyttävä ja sisältörikas esitys Kiitos tekijöille

Kerttuihin retkahtanut 

 

 

Kiitokset Krekilän myllyn teatterilaisille ja ohjaajalle kesäillanelämyksestä. Kekseliäät, liukuvat lavasteet, luontevaa näyttelemistä kautta linjan sekä mainioita roolihahmoja. Näytelmän molemmat puoliajat alkoivat ihanan verkkaisesti – sekä heräävän aamun että kalastusretken seuraaminen tuntui todelliselta. Myllyn pihapiiriä käytettiin monipuolisesti näytelmän kuluessa, ja asioita uskallettiin jättää myös katsojan mielikuvituksen ja oivalluksen varaan. Kehuja kuulin sekä paikan päällä että jälkeen päin muilta katsomassa käyneiltä – vieläkin on hyvä mieli!

Kiitos

 

8.7.2006

Sinä mustalla Toyotalla ajava mies kato vähän miten ajelet – torin kiertäminen tuskin on ajankohtaista sinun ikäisillesi!

Turkuun torille

 

 

Olen samaa mieltä siitä että ylinopeudesta kuuluu sakottaa… Alastarolla on kuitenkin mielestäni monta paikkaa jossa esim. 40km/h on liian vähän suurimmaksi sallituksi. Ainakin paikallisista lähes jokainen ajokortillinen menettäisi ajoluvan lähes joka päivä. Eivät ainoastaan nuoret. Turha valittaa jos on kateellinen!!

Jakke Jäyhä

 

Piha on yksityisalue. Joo joo, ja lapsi on lapsi. Rakenna muuri tai pystytä sähköpaimen. Vai on kukka katkottu ja pahojaan tehty. Juuri kun kissahysteriasta päästiin. Relaa vähän. Kukka nousee taas ensi keväänä ja ”naapurin muksu” kuten sinäkin  on taas vuoden ”aikuisempi”.

Vali vali

 

 

Vai tuli politiikka Metsämaan kyläyhdistystoimintaankin? Oliko edes maksettu mainos?

Kiitti vaan

 

27.7.2006

Huhun mukaan seppä Suomiset testamenttasivat omaisuutensa seurakunnalle. Eikö vastaavasti seurakunta voisi hoitaa Suomisen hautaa, joka on päästetty kivineen täysin ala-arvoiseen kuntoon!

 

Sinä ”ongelma”, oletko nyt tyytyväinen, kun sait esittää  voimiasi rikkomalla veneeni Loimaan uuden sillan läheisyydessä. Toivotaan, ettei kohdata.

132 kg ongelman poistaja, Pappilant. 11 

 

 

Sinä naapurin naapurin naapuri jne., joka lähetit minulle kirjeen, tulisitko keskustelemaan asiat lapsistani kanssani? Vastaisin mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Terveisin lasten äiti

 

 

Loimaalla asiat hoidetaan! Kiitokset Auto-Centerin korjaamon väelle hyvästä palvelusta 25.7.

Hopeanvärisen Toyotan omistaja

 

Typerää valitusta tielinjoista. Pitää katsoa peiliin, eikä syytellä muita. Eura-Helsinki -väylä on kansantaloudellisesti täysin turha.

 

 

29.7.2006

Nuorille historian oppitunti, työikäisille mietittävää ja vanhemmille pula-ajan muistoja. Mäkelän teatterissa Jokioisilla osataan ja iloisella mielellä lähdetään kotiin pyörivästä katsomosta.

Risto Ahti

 

 

Huonoa palvelua!! Miksi muutamille yksityisyrittäjille täytyy soittaa monta kertaa, ennen kuin he tulevat jos tulevat sittenkään. Menee ilmeisesti niin hyvin, että on varaa valita asiakkaansa. Haja-asutusalueellakin tarvitaan joskus nuohoojaa, likakaivon tyhjentäjää, putkimiestä ym. Viime kesästä asti olen odotellut lapsen hiekkalaatikolle vähän uutta hiekkaa, mutta ei ole tuotu. Hyvää kesää kaikille, jotka tekevät lupaamansa työn!

Köyhä mutta maksava asiakas

 

 

Kenen valkoinen pieni koira seikkailee Vesikoskella aiheuttaen täpäriä tilanteita autoilijoille istuessaan ajotiellä? Ryhdistäydy, omistaja!

Autoilija

 

Hyvä naapuri, voisitko ottaa koirasi sisälle yöksi, sillä jatkuva öinen haukunta käy hermoile ja pitää hereillä näin helteillä, kun ikkunat on pidettävä auki.

Muka maaseudun rauha

 

 

Loimaan Gigantin myyjien olisi hyvä muistaa, että kilpailijoiden ja heidän tuotteidensa perusteeton haukkuminen ei myyntiargumenttina johda kovinkaan pitkälle ja antaa yrityksen toiminnasta huonon kuvan.

Entinen asiakas

 

1.8.2006

Kiitokset sinulle, rehellinen henkilö, joka löysit ja palautit lompakkoni.

Lauri

 

 

Iirilässä Bonus soitti sata kitaraa suoraan sydämeen, Loimaan likat kiittelee.

Iirilä 29.7. 

 

Hienoa. Vihdoinkin Alastarolla on savuton, kaljaton ja melusaasteilta vapaa lounaskahvila. Tämä meiltä on puuttunutkin ja monien ohikulkijoiden kyselemäkin. Ei jätetä kahvilaa ohikulkijoiden käyntien varaan, vaan annetaan kyläyhteisön tuki käyntiemme muodossa. On ilo katsella nuorten yrittämistä ja toivotan onnea!

Eräs poikennut

 

 

Hyvä kun on ihmisiä, jotka keräävät roskiksista tavaraa, vievät ne kirpputorille kierrätykseen ja maksavat pöytävuokrat.

Dyykkari

 

3.8.2006

Sääli, etteivät ihmiset halua käydä Mellilänjärvellä uimassa, kun vihdoinkin ollaan saatu hyvä järvi (tai ainakin alku jo) näihin maisemiin. Olen käynyt koko kesän, enkä voi moittia, hyvä vesi ja siisti ranta!

Pyhäjärveä parempi!

 

Mäenpään matonpesupaikka on tosi hyvä. Kiitos siitä: Pienellä rahalla on saatu monelle iloa. Yksi puute on: roskakori/jätesäiliö puuttuu.

Mökin muija

 

 

Pahoittelumme viimeviikkoisten risujen johdosta Hakalantien asukkaille. Tarkoitus oli myös korjata ne pois…

TN & MJ

 

Kun viljan viljelyyn menee aikaa alle 10 h/ha, niin kyllä nykyhinnoillakin palkoille pääsee. Jos viljelijät itse nostavat pellon hinnan pilviin, niin eivät teollisuus tai kuluttajat ole velvollisia tappioiden maksajiksi.

 

8.8.2006

Mahtavaa! Taas näkee lepakot lentää, kun Loimaalla sytytettiin katuvalot. Sähkö on kuivuudesta huolimatta halpaa?

 

Sinä, joka rikoit lauantain ja sunnuntain välisenä yönä neljä postilaatikkoa Huvilakadulla. Älä tee sitä toiste!

 

Kiitos Sinulle punaisen auton kuljettaja. Kolhit kiitettävällä voimalla harmaan peräkärryllisen Volvon oikeaa etuovea K-marketin pihassa to 3.8. klo 12–13.

Varoiksi jo sivummalle pysäköinyt, mutta ei näemmä auttanut

 

 

Saitko hyvän mielen sunnuntai-iltana Juvan pururadalla viedessäsi kypärän mummon pyörän korista?

Harmistunut mummo

 

12.8.2006

Eipä paljo kans järki pääsä liiku ku tollasia kivikasoja tarvii Alastaron taajamaan kasata.

 

 

Suuret kiitokset Nurmen alueen isännöitsijöille ja aktiivisille asukkaille  alueen siistiytymisestä ja järjestyssääntöjen  huomioimisesta.

Risto Juhani

 

 

Hyvä naapuri! Opeta jälkikasvusi kunnioittamaan myös toisten ihmisten rauhaa! Kaikilla ei ole samanlainen musiikkimaku, joten autostereot voi laittaa hiljemmalle ja antaa naapureidenkin nauttia lämpimistä kesäilloista ilman ”jumputusta”!

 

 

Meillä alastarolaisilla on ollut ikimuistoinen oikeus ylittää raitti siitä mistä reitti on lyhin. Nyt tämä on meiltä riistetty. Uusien suojarakenteiden ilmestymisen myötä lähdemme nyt astumaan uusille urille. Huutakaa apua, kun eksytte. Autoilijat puolestaan oppivat uuden tyylin jopa 20 vuodessa.

Maan korvessa kulkevi…

 

Suurkiitokset Jonille ja isosille Elorannan erkkarileiristä. Hieno juttu!

Johanna ja Pepe

 

 

15.8.2006

Kiitos sinisel mersu-miehel, kun autoit pyör. kav.! Korkit pois!

Melkein uus asfalttimies!

 

 

On se kummaa, kun täytyy auton renkaita kiljuttaa aamuisin, eikö töihin vois mennä hiljemminkin ja vähemmillä nopeuksilla!?

Myös, Alastarolla! 

 

Kiitokset ruusujen kera niin Uulankummun perinnepäivästä kuin Loivanmaan yöstä kaikille ideoijille ja toteuttajille! Lauantaimme oli täynnä paikallista arvokasta kulttuuria mutkattomasti saavutettavissa. En lakkaa ihmettelemästä ja ihastelemasta loimaalaisuutta.

Heli Sultsi 

 

 

Loistavaa Ypäjän musiikkiteatterilaiset! Vahva, värikäs ja tunnelmallinen esitys! Vaan me yleisö, puupökkelöt! Liian vaimea mukana olo ei kannusta, ei edes ”kissaa”.

 

 

17.8.2006

Jos metsiä, puistoja ja hautausmaiden puita ei uudistettaisi, olisimme kohta ryteikössä. Nuoret puut ovat kauniimpia.

Metsätön luontoihminen 

 

 

Alastaron Siwa!, mahdollisuuksia olisi, osaaminen puuttuu?

Entinen asiakas!

 

Oikein sytytetystä kaasugrillistä ei leiju tenunhajua eikä liekkien näkyä naapuriin. Tarkista kohta sytyttäminen!

T.K. Grilli

 

 

Kesä ja yleisurheilukausi ovat päättymässä. Alastaron Urheilijoitten osalta kausi ei tosin ole vielä alkanutkaan. Kenttä ja välineitä on mutta ei harjoituksia saati kilpailuja koko kesänä. Missä vika? Tulosluetteloista on nähty, että alastarolaisia nuoria on kilpaillut hyvällä menestyksellä ympäristön seurojen kilpailuissa. Palloa kyllä potkitaan, mutta jotkut nuoret haluaisivat harrastaa yleisurheiluakin. Pitääkö ryhtyä perustamaan uutta seuraa?

Yleisurheilija

 

 

19.8.2006

Miksi Kartanomäen kauniista omakotialueesta on tehty ruma teollisuusalue?

Ihmettelevä

 

 

Hyvä alastarolainen yleisurheilija, tervetuloa Loimaan Leiskun ohjattuihin harjoituksiin kolme kertaa viikossa!

Ex-AU:lainen

 

22.8.2006

Huoltoasemille tarkempi seula tupakan ja oluen myynnille. Jälleenmyyntiä tapahtuu jopa huoltamon pihalla!

Maaseudulla eletään pellossa

 

 

On se kumma, etteivät vanhemmat tiedä mitä mopon satulan alta löytyy. Osa nuorista myy olutta satulan alta alaikäisille ja ajelevat itse ”höyryissä” olutvoitoilla.

Mopokontrolli poliiseille

 

Kaikella kunnioituksella Juha Kuisma, mutta asuminen ei ole elinkeino. Valitettavasti arvot ja perinteet eivät elätä!

Maatalousyrittäjä

 

 

Hyvä hyvä Telkäntien maalarit – maali pysyi melkein vuoden, mutta saatiin sentään vuokraa nostettua.

Jonna

 

 

Lehmillä on säännösten mukaan oltava 60 ulkoilupäivää vuodessa, mutta laitosvanhuksella ei välttämättä yhtään.

Apu hoitajille tarpeen

 

 

On tänä kauniina kesänä saanut retkeillä Raumalla osuuspankin järjestämällä retkellä. Käyty eläkeläisten kanssa Mustanpörssin ajassa ja vielä Kuutamokeikalta Sitä saa mitä tilaa!! Kiitos kaikille järjestäjille, näytelmien esittäjille. Hyvää jatkoa toivottaen!!

Virttaalainen

 

Ensin oli lehdessä valituksia Alastaron ”torirallista” – saimme hidasteet! Nyt valitusta renkaiden kiljuttamisesta – kohta kaavitaan asfaltti pois kylältä. Ottakaa hyvät ihmiset ”syylliset” selville ja keskustelkaa henkilökohtaisesti, niin ei tarvitse kaikkien kärsiä. Vai ovatko valittajat autottomia?

Aina valittajia riittää

 

 

Sisäpiirin partio: ”Otamme uusiksi jäseniksi vain vanhojen jäs. sisaruksia”. Otsikkona: ”Nyt mukaan partioon”.

 

 

24.8.2006

Ihmettelen vaan tota lintujen metsästystä. Mitä ne tekee niillä linnuilla? Syöks ne niitä? Eiks enää pelätäkään influenssaa? Vai siks ne tapetaan. Vai vaan siks, kun on kiva tappaa?

Tyhmä eläinrakas

 

 

Jätteenkuljetusauto kaahaa eikä välitä lainkaan 30 km/h -nopeusrajoituksesta asuntoalueellamme Loimaan Suopellolla.  Tällainen lisää pelottavasti vaaratilanteita.

Lasten ja eläinten puolesta

 

 

On se hyvä et itänaapurin savut tulee tännekin! Aamulla hakemaan silakoita torilta ja pyykkinarul pyrstöst, ja ei kun päiväl herkuttelemaan!

Savukalan ystävä

 

Ribbon! Olisi mukava tulla tekemään heräteostoksia kauppaanne, mutta teille ei pääse ovesta sisään rattaiden kans.

Äiti ja lapset

 

 

Liikuntasihteeri, voisitko jo lopulta hommata magnesiumia urheilukentän tiloihin? Ja muutenkin tarkistuttaa laitteet ehjiksi. Paikka hyvä, mutta…

Kävijä

 

Partio ei ole mikään sisäpiirin juttu, muttei ole järkevää, että 13-vuotiaat ohjaavat ylivilkkaita ekaluokkalaisia. Lisää aikuisia mukaan.

Mukana

 

 

Loimaalla on aivan yleistä se, että alaikäiset, jopa 14-vuotiaat, ostavat tupakkaa ja alkoholia kioskien ja huoltamoiden ja kauppojen nurkilla!

Kukaan ei estä 

 

Omatpahan ovat autonrenkaasi!

 

29.8.2006

Paskan hajusta kärsivä! Mieti, mistä jokapäiväinen leipä tulee kauppojen kautta sun nokkas alle. Kunnioitusta ruuan tuottajille halveksunnan sijaan.

Kata

 

 

Terveystarkastaja Jalonen sanoi 80-luvulla: kyllä selvän paskan hajun haistaa. Se lietelannan hajusta!

Sika tyyppi

 

Sinä, joka veit naisten turkoosin Tunturi -pyörän (7 vaihdetta) Rantatieltä, ole kiltti ja palauta! Havainnot p. 0408305899!

Löytöpalkkio!

 

 

Oma on vikasi, jos et parkkikiekkoa käytä, etkä laskuasi maksa!

Kunnia on jo mennyt, maine senkun kasvaa

 

 

Mennään vähän rauhallisemmin töihin niin saa bummitkin nukkua!

 

Nimimerkki Kiitettävää työtäsi kaipaava (LL 26.8.), olen kanssasi samaa mieltä. Alastaron kotihoidolle täydet kympit tärkeästä työstä.

 

31.8.2006

Kiitos Loimaan ratsutallille hyvin järjestetystä pukuratsastuksesta!

 

Eivät kaikki välttämättä ole niin sanottuja ”bummeja”!

 

Todella fiksua käytöstä kolmikymppiseltä blondilta, joka haukkuu torilla humalassa ihmisiä, joita ei edes tunne!

M

 

 

Olisipa meilläkin alastarolaisilla yhtä paljon kuntaansa ja sen itsenäisyyttä puolustava kunnanjohtaja, kuin on Asta Suominen Oripäässä. Vaan kun ei ole. Ensin Alastaro Loimaalle ja sitten kaupunginjohtajaksi, on ilmeinen Tunkkarin ajatusten haave?

Mettäkulmalainen

 

Tämänkin lehden palstoilla on suu vaahdossa haukuttu maanviljelijöitä heidän saamista tuista ja niiden julkistamisesta. Vaan miksi kukaan ei kysele Kelan ja sosiaalitoimiston jakamien tukien perään? Samoista verorahoista nekin maksetaan.

Yx sinkku

 

 

Kiitos Loimaan Sähkö. Ja varsinkin se nuorimies, joka kävi säätämässä TV:ni kanavat sekä vanhan nauhurin toiminnan. Ammattitaitoa löytyy ja palveluvalmiutta.

Jatkossakin  asiakas

 

5.9.2006                                                                                                                                                                                     

Koiranomistajat, pitäkää koiranne kytkettyinä kaupungin luontopoluilla. On ihmisiä, jotka pelkäävät koiria ja ahdistuvat, kun koira juoksee vastaan irrallaan. Eikö kaupungin järjestyssääntökin kiellä pitämästä koiria irrallaan julkisella paikalla? En halua tulla purruksi lenkkipolulla.

Luonnon ystävä

 

 

Miksi aina puhutaan nuorten työllistymisestä? Meidät vähän yli nelikymppiset on täysin unohdettu?! Meillä kuitenkin on vankka ammattitaito nuoriin verrattuna. Vai onko ikärasismia, kun ei me kelvata työmarkkinoille???

 

 

Golfpallokin kilahtaa aika kovaa, ottaa oikein korvaan.

V8 4ever!

 

Mitä ajattelit sinä sydämetön jättäessäsi täysin emonsa varassa olleen pienen kissanpennun pihaani huutamaan hätäänsä. Nyt se kuoli, kun ei vielä osannut syödä.

Pikku musta

 

Valitetaan työvoimapulasta, mutta sitten kun olisi työtä, niin ei tarvita! Aika kummallista!

 

Maalasivat uudet viivat Ypäjän Loimaantielle reilu viikko sitten. Nyt tie sitten päällystettiin. Menivätköhän viivarahat hukkaan.

Yksi maksumies  

 

 

7.9.2006

Hyvä, Petri Riponiemi! Kerrankin joku saa sanottua sen, mitä kaikki urheilijat Loimaalla ajattelevat. Hirvikosken kentällä hävettää pelata, kun ruohoa ei leikata ja pelikentän viivoja ei tehdä asianmukaisesti. Pitääkö joka pelistä soittaa jonnekin ja mihin?

Leväperäistä touhua

 

 

Kiitos, nimimerkki Alzheimerin tytär, että toit esille, kuinka huonoa vanhustenhoito on Oripäässä. Omat vanhemmat ovat kohta laitoshoidon tarpeessa. Ilmeisesti pitää vaan hoitaa heidät itse.

Järkyttynyt jo nyt

 

Dementikkojen hoitaminen on todella vaativaa ja raskasta työtä. Olisi mukavaa, jos omaiset eivät ilkeydellään lisäisi hoitajien kuormaa.

Hoitaja sairasloman partaalla

 

 

Autonrengasliitto on rengasmyyjien etujärjestö, jonka päätarkoitus on edistää jäsenliikkeiden myyntiä kaikin keinoin. Kaupallisen järjestön ottaminen oman alan viranomaisvalvontaan osoitti Loimaan poliisin harkintakyvyttömyyttä.

5mm pintaa

 

 

Hyvä, että koulu peruskorjataan Alastarolla, mutta on väärin viedä nuorilta välitunteja tilanpuutteen vuoksi. Eikös kylä ole täynnä tyhjillään olevia tiloja. Vaikka sanotaan, että sopu sijaa antaa, niin kyllä niin opettajat kuin oppilaat ovat taukonsa ansainneet.

 ;>

 

 

Huomio, Alastaron kunta! Missä viipyvät ala-asteelle luvatut lisävessat?! Remontin keskellä opiskeleville lapsille + opettajille ei 1 wc riitä!

Hätähousun äiti

 

 

14.9.2006

Hyvä Levo. Mietitkö koskaan, miltä tuntuu lukea jatkuvaa ”piikittelyä” lehtien palstoilta? Eivät Jussilainen ja Tunkkari sentään kaksin johda Alastaroa. Avarra näkökulmaasi, äläkä aina usko, mitä vasemmistokamut sinulle syöttävät. Kritiikki tosin vahvistaa – siitä puheen ollen, tuliko ”kuuhullulle” ensimmäinen erehdys, kun meinasit evätä tukirahat Kuutamokeikka-yhdistykseltä.

Ihminen on erehtyväinen

 

 

16.9.2006

Etsin kuumeisesti, konttasin lopulta nurkissa ja mulkoilin pientä Emma-koiraa… Haju tulikin ulkoa, liete – leivän haju!

Hyvä niin!

 

 

En provosoidu, mutta inhoan totuuden vääristelyä. Nimimerkki erehtyväinen taas pitää siitä, kun väittää, että olisin aikonut evätä kuutamokeikan ja muidenkin järjestöiden tukirahat. Se oli suoranainen valhe! Mutta suotakoon se hänen yksinkertaisuudelleen.

Taisto Levo

 

 

19.9.2006

Kosketti ja läheltä. Kiitos Loimaan teatteri ja masennus!

 

Kiitos Rautian herrasmiehille, kun autoitte neitoa hädässä ja kiireessä auton sohlatessa 14.9. Aikatauluni piti teidän ansiosta.

Iso kiitos!!! 

 

 

Kiitos Loimaan terveyskeskus, Tuomas ja Lieskivi, 15.9. hyvästä ja nopeasta hoidosta.

HannaR

 

 

Peltohehtaarin kova hinta merkitsee sitä, että tuet ovat tosi hyviä.

Matti

 

Paska haisee ja panjot soi koko kesän ja näyttää jatkuvan vielä syksylläkin.

Leipä Saksasta

 

 

Miksi kaatopaikalle kuuluvaa rakennusjätettä on tuotu kymmeniä autokuormia Juvalle Timberwisen takana olevalle pellolle?

Onko laillista?

 

 

Nuoriso viettää aikaa uudella Mäkitalonkadun kevyenliikenteen sillalla paiskomalla kiviä sillalle ja kaiteilla kävellen. Vanhemmat hoi – onko väliä, jos lapsesi putoaa jokeen?! Siinä voi tapahtua muutakin kuin kastuu.

 

Sinä nainen, joka tulet Haapasentietä, käännyt vasemmalle Katinhännäntielle, olit ajaa nuoren tytön päälle, joka ajoi mopolla. Sinun kuuluu odottaa, tulet kolmion takaa. Vai jäikö ajo-opas lukematta?

Ajotaidoistasi huolestunut äiti

 

Terveisiä hirvikoiramiehille; varmaan tiedättekin, että hirvillä on vielä kiima-aika. Miksi siis olette jaakanneet jo viikkoja hirviä vaikkakin opetustarkoituksessa? Laki ei kai kiellä tällaista, mutta moraali ja etiikka kylläkin. Kyllä te koirien isännät tulette sankareiksi ilman arveluttavaa hirvien ennakkojuoksutustakin. Tämä lisää kolarivaaraakin hirvien paetessa.

 

21.9.2006

Älkää hirvikoiran omistajaa karehtiko – kyl sen kouluttaminen vaatii paljon työtä – lotosta voittaa ennen ko Loimaan alueelta löytää hirven.

Hatun nosto hirvikoirille

 

 

Jos ette kestä paskan hajua täällä ihanassa kotikylässämme, muuttakaa kaupunkiin! Siel ei haise muuta ku pakokaasu.. Tartte joka asiasta valittaa!

Ex-stadilainen

 

Ei enää jaksais sitä paskan hajun reeraamista. Ei se ennenkään oo noi koville ottanu, sitä paitsi ei Loimaa oo mikää city, vaa maaseutukaupunki.

Elämä on

 

 

Nimimerkille ”Leipä Saksasta”: Saksasta taitaisi nyt saada lihaakin, ja halvalla ;-).

 

 

23.9.2006

Alpinojan äijäkään ei ole koskaan käynyt Pinomäellä, vaikka on kuljeskellut Koivumettässä, Mustalla Mettällä sekä Etu- ja Takaharmaalla.

Tuntematon Pinomäki

 

 

Alastaron jätepisteestä: Paikka vaihtunut Siwan pihalta. Veimme uudelle paikalle roskia sunnuntaina, etsiä saatiin, että ensinnäkin löydettiin paikka. Puomi edessä, saako edes viedä ja kuinka liikuntaesteinen pääsee? Jos roskien vienti rupeaa olemaan näin hankalaa niin maksut boikottiin.

Mökkiläinen

 

Kiitos Loimaan teatterille Masennus -näytelmästä! Läheltä kosketti!

Jeppe

 

 

Tiehallinnon toteuttava osasto toimii. Koskenrannan risteykseen on tullut stop-merkki jo pari viikkoa sitten Ypäjän suunnasta tuleville. Ja asiantuntijalla on vasta alustavia suunnitelmia asian etenemiseksi.

 

 

Kiitos pääterveyskeskuksen vuodeosaston todella ystävällisille hoitajille ja Eijalle ja Tuomakselle hyvästä hoidosta.

Kuusi päivää palvelustanne nauttinut

 

Suurkiitos Loimaan Seppälän tytöille! Keskiviikkona vielä sulkemisajan jälkeen pääsin etsimään kadonnutta rahapussiani, joka löytyikin hyllyltä. Helpotus ja hyvä mieli loistavasta palvelusta!

Elina

 

 

Jopas on mennyt rahan kerjääminen rumaksi. Jopa pieniltä esikoululaisilta pyydetään rahaa. 6-vuotiaalla ei varmasti ole omaa rahaa käytössä, eivätkä he vielä ymmärrä edes rahan arvoa! Me vanhemmat varmasti hoidamme tällaiset lahjoitukset itse, jos haluamme! Onkohan kerääjät ihan ajatelleet asiaa loppuun asti. Entäs jos vanhemmilla ei ole rahaa antaa tällaiseen ja sen takia lapsi joutuukiusatuksi? Eipä ole kovinkaan reilua!

Eräs eskarilaisen äiti

 

26.9.2006

Kalevi Mäntysaari – se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa!

Heikki K. 

 

 

Kirjoita Nummila kerrankin Natsi-Saksan rikoksista. Kuinka kehtaat vääristellä historiaa. Mieshän ihailee natseja.

Hiukan rajaa! 

 

Nummila puhuu ihmisoikeuksista, eikös nämä Asem-vastustajat juuri Aasiaan niitä halunneet. Nummila kaipaa Natsi-Saksaa.

 

Tuleva köyrijuhla on oiva piristys arkeen, kiitokset siitä.

Myu

 

 

Onko Hulmin alueella kaatopaikka vai autopurkaamo? Kyllä kaupunkikuva kaunistuu, kun parkkipaikoilla saa säilyttää puoliksi purettuja autoja.

 

 

Vois niitä työpaikkoja tänne Alastarolle jo viimein tulla?!

 

 

28.9.2006

Ei kostea, tasainen metsä nimeltä Pinomäki (jossa on yksi hieno mäntyinen mäki, mihin ei saa uuden kaavoituksen mukaan rakentaa) esimerkiksi Turusta asti rakentajia houkuta. Tänne muutetaan mm. puhtaan luonnon vuoksi. Puut tuottavat happea, mutta eivät kaadettuina! Miksi kaupunki ei ole istuttanut ympäröiville pelloilleen puita, ne olisivat muutamassa vuodessa metsiä, joita ihmiset tonteikseen havittelevat!

Vielä ehtii

 

 

Onneksi saadaan Loimaalle uusi ja toivottavasti palveleva kodinkoneliike.

Kodinkoneet kotipaikkakunnalta 

 

Ei maaseutukaupunginkaan tarvitsisi mikään junttipaakkula olla, vaan voisi edes yrittää tehdä kaikki mahdollinen yleisen viihtyvyyden eteen. Paskan levityksessäkin on säännöksensä, mutta eipä ne tunnu kaikkia koskevan!  Skeidat sänkipellolle kax viikkoo sitten. Siihen jäi, muuta ei tehty…

 

Sinulle ”Alastarolle työpaikkoja”. Rupea itse yrittäjäksi ja luo niitä paikkoja, jos et ymmärrä etsiä  töitä muualta!