Riikka Riihimäki vahvoilla Ypäjän kunnanjohtajaksi

0

YPÄJÄN kunnanjohtajan valintaa valmistelleen työryhmän pohjalta Ypäjän kunnanhallitus esittää yksimielisesti valtuustolle, että kunnanjohtajan virkaan valitaan hallintotieteiden maisteri Riikka Riihimäki Jokioisilta.
Työryhmän esitys perustuu Riihimäen työkokemuksen kautta hankkimaan julkishallinnon ja -talouden vahvaan osaamiseen, esimiestehtäviin liittyvään kokemukseen, verkostoihin, kehittämismyönteiseen työotteeseen sekä henkilökohtaisiin ominaisuuksiin.
Varasijalle esitetään valittavaksi terveystieteiden ja kasvatustieteen maisteri Marjo Saarenmaa Forssasta.
Hakuprosessi sekä työryhmän hakijoista tekemät kokonaisarviot on jo esitelty valtuustoryhmille. Ypäjän kunnanvaltuusto kokoontuu käsittelemään kunnanjohtajan valintaa torstaina 14.2. kello 18.30 alkavassa kokouksessaan Ypäjän kunnanvirastossa. Valtuuston kokous on yleisölle avoin.

 

Lue lisää 14.2.2019 lehdestä