Mikä on teillä kodin ihanin, kotoisin, lokoisin, suosituin paikka? Mikä näkymä teillä tuo sinulle mieleen juuri teidän kodin? Mikä on kotinne rakkain kohta?

Ota kuva siitä huoneesta tai kodin kolkasta, joka on teille tärkeä, ja lähetä se meille mieluiten yhden megan kokoisena tiedostona sähköpostilla toimitus@loimaanlehti.fi -osoitteeseen viimeistään 3.3. Julkaisemme kuvia Loimaan Lehden Rakentaminen ja asuminen -teemalehdessä.

Liitä mukaan myös yhteystietosi ja muutaman sanan perustelu siitä, mikä mielestäsi tekee juuri siitä kodin paikasta sen rakkaimman. Julkaistujen kuvien lähettäjille saapuu postissa Paikallisen puolella –kassi, jos kuva saapuu lehteen tietojen kera.

Rakentaminen ja asuminen –teema Loimaan Lehdessä 9.3. Ota kuva kotisi rakkaasta paikasta ja lähetä kuva osoitteeseen toimitus@loimaanlehti.fi