”Hankkikaa oma elämä”, Kaikkien aikojen Kopit, osa17

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

6.1.2009

 

Kiitos loistavasta palvelusta Valintataloon Sari Mäelle ja apureille juomalasien metsästyksessä!

Kristallit joulupöytään

 

 

Sydämellinen kiitos rehelliselle kassinpalauttajalle 20.12.  K-Supermarketissa!

Hajamielinen

 

 

Levoko katsoisi eteenpäin? Eihän silloin voisi valittaa ja viisastella. Ihan tiedoksi vaan, ettei kaikki loimaalaisetkaan pidä alastaron liittämistä Loimaan osaksi minään onnen auvolana. Päinvastoin.

 

 

Yhdistymisen edut heti näkyvissä 3 pv tammikuuta kaupunki tarvii jo 10 miljoonaa euroa välitöntä rahoitusapua eli lainaa lisää. Mitä sitten jatkossa jää nähtäväksi? Pahalta näyttää!

 

 

Teille, jotka kyttäätte selän takana tai vieressä kun joku pelaa raha-automaatilla, hankkikaa oma elämä! Pelirauha. Kiitos!

 

 

Vuokra-asuntoon tehty kosteusvaurioremontti, josta terveystarkastajan lausunto, jonka asukkaan kuuluisi saada. Miksi ei Loimaan kaupungin vuokra-asunnosta?

Mistä tuloksen saisi?

 

 

Taisto Levo katsoo nimenomaan eteenpäin. Eikä voi uskoa kansan rauhoitteluksi tarkoitettuihin utopistisiin ja valheellisiin puheisiin. Peruutus peilistä taas näkee, kuinka hyvinvointi ja tasa-arvo häipyvät horisonttiin. Tämän voi sanoa faktana.

TL 

 

 

13.1.2009

 

Kyllä noissa tapahtumissa, museoissa, teatterissa kävisi jos olis kuljetus. Taksiin ei ole varaa ja pyhätamineissa ei oikein viitsis pyöräillä. Kaikilla ei ole autoa. Vai onko ne tapahtumat tarkoitettu vain ”eliitille”?

Autoton

 

 

Kiitos teille Sarkan emännät! Ruoka oli 10.1. todella hyvää ja palvelu erinomaista.

Kauko Leino

 

 

Loimaa iso uusi seurakunta saisi todellakin painattaa jonkinlaisen lehden, jotta tietoa tulisi kaikille tasapuolisesti. Ei Mellilän peräkulmilla edes tiedetä, missä kaupungissa on virkatalo. Eikö se olekaan kaupungin kirkossa?

Epätietoinen Penninkulmalta

 

 

Pitäkää ihmeessä heijastinta tai ottakaa pieni lamppu käteen, jotta autoilija näkee tien reunassa kulkevat.

Huono hämäränäkö

 

 

Pikatien varren jalkakäytävälle pitäisi saada turvakaide. Väylältä voi horjahtaa autojen sekaan. Jalkakäytävää käyttää esimerkiksi moni pyöräilijä, joilla ajotaito vasta kehittymässä.

Horjahteleva pyöräilijä

 

 

Hiekoittajia kaivataan kaduille ja pihoille, joilla on paikoitellen todella liukasta. Saa kävellä kieli keskellä suuta, ettei kaadu.

Melkein liukastunut

 

 

Hoitakaa nyt äkkiä tilat sille Haapasen taidekokoelmalle. Hävettää, jos tällainenkin tilaisuus sählätään päättämättömyyden vuoksi.

Ihme touhua

 

 

17.1.2009

 

Raviradalle: ”minkä taakseen jättää sen edestään löytää”! Siel ne ”piilotetut” rakettiroskat ojassa näkyy…

 

 

Nimimerkille Käytöstapoja kiitos. Kannattasko katsoa peiliin? Minun autossa toimii jarrut, mutta on aika vaikea saada auto pysähtymään jos on puoli metriä väliä kun kävelijä päättää ylittää tien. Että hieman vois miettiä, ennen kun yleistää..

Turvallista matkaa..

 

 

Kaupunkikirkkomme kaipaa kyllä niitä todella kauniita kasveja. Joita ei suinkaan poistettu tämän nyt alkaneen remontin takia. Mutta moni näki niissä Jumalan luomistyön suuruuden. Moni kaipaa ja olivathan ne seurakuntalaisten lahjoittamia kirkolle.

Pettynyt

 

 

Herätys. Eikös Hulmin omakotialueelta Ysitielle johtava liittymä ole sit muka vaarallinen? Keskellä ei mitään, pimeä liittymä. Ei levityksiä, valaistuskin puuttuu. Ei lupa tee liittymää turvalliseksi.

J.O.

 

 

Alastarolla, ainoassa STOP-risteyksessä, Oripään ja Vahvalantien risteys torstaina tie kuin jäähallin jää, auto liukui yli risteyksen varovaisuudesta huolimatta.

Onnekas

 

 

20.1.2009

 

Taidemuseo, kaupungilla ”tuhannen taalan” paikka taideteosten sijoituspaikaksi: Vesikosken srk-talo. Hyvällä paikalla ja arkkitehtoorisesti riittävän upea.

Taiteen ystävä

 

 

Sauli otti 29 vuotta nuoremman vaimon, ihan OK. Hymy kirjoittaa sensaationa, että nainen otti 30 vuotta nuoremman miehen. Tärkeä vuosi.

vm-53

 

 

Viikonloppuna oli hyviä ja jännittäviä jääkiekko-otteluita jäähallilla. Tulkaa ihmeessä kannustamaan ja tukemaan loimaan edustus- ja juniorijääkiekkoa. Esim. B-juniorit pelaavat suomen mestaruudesta ja pelaavat todella hyvin isoja mahtiseuroja vastaan.

 

 

22.1.2009

 

Kojonkulman Köyliön risteykseen stop-merkki, kun ei kolmio riitä Alastaron takseille.

Kiitos abs-jarruille

 

Suurin elämänsaavutukseni on kun opin tuntemaan itseni, vaikka muut eivät ymmärrä minua.

Pentti Tuominen

 

 

Tehkää pieni mikroautorata sarkamuseon ja pikatien väliin. Kyllä tulis tohinaa ja lapsiperheitä, jep.

H Einola.

 

 

Menikö kuntaliitosasiassa jotain pahasti pieleen, kun verotulot ei edes kata henkilöstön palkkakustannuksia? Loimaan kaupungin henkilöstö voikin olla tyytyväinen, työtä on tarjolla ainakin seuraavat viisi vuotta. Palkat tullaan kattamaan uudella velanotolla.

Uolevi

 

 

Poliisit ja muut jotka ovat jotakin TIETÄVINÄÄN traktorilla ajosta, tässä teille: Uskallan väittää, että nuoret pojat traktorin kuskeina ovat parempia kuskeja kuin moni aikuinen. Omalla pojallani on ikää 14 vuotta ja omistaa 8 vuoden työkokemuksen traktorilla ajosta. Tietysti joukossa on niitäkin jotka haluavat kortin saatuaan näyttää kavereillensa. Itse pidän liikenteessä 18-21 nuoria autokuskeja vaarallisempina muille liikenteessä oleville.

 

 

Loimaa, lukee uutisoinnin alussa. Mellilän kylän asioita kuitenkin käsitellään. Hämmentävää! Eikö olisi helpompaa lukijalle aloittaa esim. Loimaa. Mellilän kylä.

Melliläläinen lehtenne tilaaja

 

 

Kiitos Ryötin tilalle komeasti valaistusta kuusesta. Sitä on ollut kiva katsella aina ohi ajaessa. On niin kuin olisi isommassakin kylässä. Kelpaisi ottaa muiden mallia.

Kulkija

 

 

Kopittelija toivoi, että autot antaisivat paremmin tietä jalankulkijoille suojatiellä. Oikealla asialla oli. Lain mukaan autoilijan pitää antaa esteetön kulku, jos jalankulkija odottaa pääsyä suojatielle. Se tarkoittaa nopeuden vähentämistä hyvissä ajoin ja tarvittaessa pysähtymistä. Loimaa ei tässä asiassa ole valitettavasti ainoa takapajula Suomessa. Huomattavasti sivistyneempää käytöstä huomaa vaikkapa Ruotsissa, jossa autoilijat alkavat jo kaukaa hidastaa huomatessaan suojatielle pyrkivän jalankulkijan. Länsinaapurit ovatkin toisaalta laskeutuneet puusta huomattavasti ennen kuin me uppiniskaiset jurnuttajat.

Huomaavaisuutta peliin

 

 

24.1.2009

 

Pitkäaikaistyöttömien määrä laskusuunnassa, kun pakotetaan tyhjänpäiväisille kursseille! Muuten katkee päivärahat! Tuleepa lisää kurssinkäyneitä.

😀

 

 

Ei mikään ihme, jos traktoriralli jatkuu, kun vanhemmillakin näyttää olevan asennevamma. Koskella jo paha kolari, pitäisi kellot soida jo muillakin. Luulisi isällä olevan varaa ostaa pojalle mopoautokin, vai onko se vain uuden traktorin esittelemistä kaupunkilaiselle, että tukiaiset ovat kunnossa.

 

 

H Einola se mikroautorata olisi todella loistava idea tähän Loimaan alueelle, mut ei menis kauan kun sekin pörinä jonkun elämää häiritsisi. Mut Forssassa on ihan hyvä rata lapsille ja siellä käydään kesäisin niin pääsee siinä samalla käymään Lidlissä.

Viihtymisvaara!

 

 

Ei se Stop-merkki auta Loimaan risteyksissä (edes takseja). Haaran koulunkin risteyksessä joka toinen ei noudata Stop-merkkiä, vaikka nyt pitäisi merkin näkyä kun on ”raiskattu” pihapuutkin! ”Citypoliisitkaan” eivät ehdi valvomaan tänne maalle!!!

Lasten turvallisuudesta huolestunut

 

 

Vielä suojatieasiaa. Jalankulkijoiden oikeudet suojatieasiassa ovat tietysti kiistattomat. Ottaisin kuitenkin mukaan autoilijan näkökulman. Usein näkee jalkakäytävällä suojatien lähellä seisovan jalankulkijan tai jalankulkijaryhmän, josta ei varmuudella tiedä ollaanko menossa suojatielle vai onko vaan jääty esimerkiksi rupattelemaan siihen. Kun autoilija hiljentää vauhtia niin näytetään kädellä autoilijalle, että anna mennä vaan. On myös ihmisiä, jotka ovat menossa kadun yli mutta kohteliaisuuttaan näyttävät autoilijalle, että mene sinä nyt sitten ensin. Tällaiset tilanteet aiheuttavat turhaa hämminkiä ja haittaa sujuvalle liikenteelle. Voisi olla fiksu tapa jalankulkijan antaa vaikka selvä käsimerkki, että nyt ollaan menossa yli niin asia olisi selvä kaikille. Yhteispelillä se sujuu.

  1. Enberg

 

 

27.1.2009

 

Runsaimmat kiitokset Loimaan aluesairaalan Päiväkirurgian lääkäreille, hoitajille ja koko henkilökunnalle ystävällisestä ja osaavasta hoidosta – kivulias vaivani on poissa! Jumalan siunausta, jaksamista ja kaikkea hyvää Teille.

Seppo Paldanius

 

 

Fiksusti Loimaa hoiti puhelinnumeroidensa vaihdon, olisi vaan voinut niistä uudistetuista numeroista ihmisillekkin kertoa!

 

 

Kiitos Trival oy Stiinalle ja kaikille muillekin esimerkillisen palvelualttiille ja osaavalle henkilökunnalle opista ja kotisivujeni loppuun viemisestä. Kiitän myös Luodon Seijaa suuresta avusta.

Taisto Levo

 

 

31.1.2009

 

Viime vuoden lopulla työllisyystilanne Loimaalla heikkeni ratkaisevasti. Työttömien määrä lisääntyi joulukuussa peräti 19 prosenttia. On odotettavissa, että työttömien määrä vielä kaksinkertaistuu lähikuukausien aikana. Työttömien määrä voi loppuvuodesta olla suurempi kuin 90-luvun lamavuosina.

Uolevi

 

 

On tehty hieno tutkimus, TV:n katselu on lisääntynyt. Myös vapaa-aikaa on enemmän ja samoin kadulla ihmisiä.

 

 

Kun on kiitoksen aika niin se pitää julkituoda. Nyt on sellaisen hetki! Keskiviikon iltapäivystyksessä Pääterveysasemalla töissä kaksi ammattilaista, joilla tietoa, taitoa, ajantajua ja vielä empatiaa! Sen kaiken ruuhkan keskellä. Kiitos hoitaja Lieskivelle sekä lääkäri Taljalle.

Potilas klo 18 ruuhkasta

 

 

Suuret kiitokset LAS:n sisätauti 1:n henkilökunnalle hyvästä hoidosta ja ymmärtämisestä!

Matti

 

 

Sisällä ei saa tupakoida mutta esimerkiksi kauppojen ja ravintoloiden ovenpielissä kelpaa kyllä sauhutella ja röyhytellä niin, että astmaatikot ovat tukehtua. Eikö saataisi lakia, jolla krääsääminen kiellettäisiin ainakin 20 metrin säteellä ulko-oven pielistä.

 

 

Suomen Kuunnelmayhdistys on päättänyt jatkaa Kuunnelmakirjoituskilpailua 31.3.2009 asti, mutta mihin käsikirjoitukset voi lähettää. Loimaan Lehdessä oli asiasta juttu, mutta osoite puuttui. Voisitteko vastata vaikka yleisönosaston Kopeissa.

Kynäilijä

 

 

3.2.2009

 

Kiitos kaikille, jotka osallistuitte pienen punaruskean kissan etsintään Hirvikoskella. Hyvä tahto ja yhteishenki tuotti tulosta ja kissa löytyi.

Piukun emäntä

 

 

Minkä rikkeen teen jos ajan luistattelijan takana? Ikkunasta tulee entinen ja syyte liikennerikkomuksesta.

Viihtymisvaara

 

 

Kielletään samantien kokonaan se tupakointi, jota kaikki paholaisen kätyrit polttavat tukehduttaakseen kaikki maailman astmaatikot.

Mörvänder

 

 

Vaikka ravintolalla on oikeus poistaa häiriötä aiheuttavat asiakkaat pihalle, niin näin talvipakkasilla sentään tulisi katsoa että ketään ei laiteta -15 asteen pakkaseen paitahihasillaan! Ainakin itse näen moisen toiminnan heitteillejättönä, joka on rangaistava teko.

 

 

Kiitos järjestäjä Martoille mukavasta ”pikkujoulusta” Myllytuvalla!

Mukana olleet

 

 

Kuulin radiosta, kun oli huoli ettei maahanmuuttajien ollut helppo saada töitä. Muidenko muka on?

Saluunanovet voisi hetkeksi sulkea tällaisena aikana.

 

 

Olen innokas avannossakävijä. Ihmetyttää vain kova höpötys saunassa, eikö saunassa myös pitäisi olla saunarauha.

Hämmästynyt

 

 

Urheilukujalla käryää. Joku polttaa huonolla vedolla ilmeisesti märkiä puita tai muuta roskaa pannussaan ja haju on kuin kaatopaikkapalossa. Tänäkin aamuna (pe) katku oli melkoinen ja töissäkin ihmettelivät, asunko jossain savupirtissä, kun haju oli tarttunut vaatteisiin ohikulkiessa. Pitäisiköhän ympäristöihmisten puuttua asiaan?

Savustettu työmatkalainen

 

 

Haluaisin tietää onko ripillepääsyn este jos ei osallistu yhteisvastuukeräykseen. En voi ymmärtää, että kerätään maahanmuuttajille Bangladeshin köyhimpien työllistymiseen. Minusta meidän suomalaisten ei kannata leikkiä mitään hyvinvointivaltiota. Olisi paljon tärkeämpää katsoa omia työllisyystilanteita, jos ne on kunnossa niin suunnata rahaa vaikkapa nuorten harrastuksiin, kaikkihan ei pelaa lentopalloa, tai harrasta urheilua. Urheilemattomat nuoret on erittäin mukavaa sakkia heille voisi järjestää kunnon tilat (vanha paloasema on aika ankea).

Kotimaan asiat ensin kuntoon

 

 

Kaupungin virkailijat ja hallitus hakee säästöjä lastenhoidosta ja koululaisista, kuitenkin tuhlataan samaan aikaan. Hirvikoskella on katuvalot päällä yötä päivää jo viikon verran, vai onko siilojen tuulivoima koekäytössä.

Risto

 

 

5.2.2009

 

Kosken pitäisi yhtyä Loimaaseen, näin molempien talous saataisiin rokkaamaan!

Hiphopgirl123

 

 

Ruusuja toimittaja Sari Keskitalolle, tunnet hyvin Loimaan kunnallispolitiikan ja sen hyvät ja huonot puolet. Loimaalainen kunnallispolitiikka on saamatonta poukkoilua sinne tänne. Kun joku keksii jotain uutta, sitä todella vastustetaan. Nimiä kerätään yritystoiminnan estämiseksi!

Politiikan seuraaja

 

 

Minäkin olen käyny avannossa. Porukka on mukavaa ja saunajutut harmitonta hauskaa höpötystä miltei terapiaa, siinä ku pulahdus veteenkin 🙂

 

 

Sanot Sari että kaiken vastustaminen on turhaa. Enpä ole hullumpaa aforismia kuullut.

Emäntä kyliltä

 

 

Uutiset, sähkön hinta puolittunut. Kirje Sallilasta, hinta nousee!

Loimaanlisä

 

 

Kiitos sinulle huomaavainen ja rehellinen henkilö, joka löysit silmälasit Valintatalon pihalta ja veit ne ystävällisesti kaupan sisälle turvaan!

 

 

Hyvin oli puutteelliset ja harhaanjohtavat vastaukset Sari Keskitalolla Taisto Levon kysymyksiin. Valittaa ei pidä, vaikka meitä vietäisiin keskiajan pimeyksiin.

Uudistuksia kaipaava

 

 

Kuunnelmat voi lähettää kirjoituskilpailuun osoitteella Suomen kuunnelmayhdistys, Vihreä Kolmio, Pl 132, 32201 Loimaa. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.kuunnelma.fi tai puh. 040 5156 225.

Terveisin Ulla

 

 

Elämme Suomessa hieman outoa aikaa kun oikein tasavallan presidentin suojeluksessa keräämme rahaa bangladeshilaisten hyväksi, sekä ollaan huolissamme ulkomaalaisten työllistämisestä Suomessa. Mielestäni meillä itsellämme on täysi työ löytää töitä omille täydellistä suomenkieltä hallitseville suomalaisille. Meillä elää metsissä ihmisiä ilman asuntoa ja vieläkin löytyy unohdettuja veteraaneja. Laitetaan ensin oman maan kansalaisten asiat kuntoon, täälläkin on aivan liikaa köyhiä.

Kirkosta eronnut 

 

 

Kopeissa annan esimerkin tavallani: olen suurin ja kaunein.

Nimimerkki Pentti Tuominen

 

 

Nyt on taas se aika: menepä vaikka kirjastoon, niin siellä on jo tai pian kumminkin tulee yksi tai useampi sellainen henkilö, joka on flunssassa ja joka vetää äänekkään räävittömästi räkää tavan takaa nenävärkkinsä sisuksiin. Kuulkaapas nyt ne räkäänne rakastavat ihmiset; ei se tyyli ole terveellinen eikä mukavaa muille. Sitten vielä yskitään eikä lykätä mitään suun ja nokan eteen. Siinäpä basillit sinkoilevat ja tartutetaan muita tehokkaasti. Niinpä; eihän sitä nenäliinaa, ei edes paperista saati iholle hellävaraisinta ja ekologisinta kangasnenäliinaa, jonka voi pestä uusikäyttöön. Koulussa ja armeijassa kaikilla oli ennen nenäliinat – miten lie nyt. Ehkä kaupungin pitäisi perustaa nenäliinajakeluasema ainakin kirjastoon! Opetellaan niistämään, ettei räkä pesiydy aivokoppaan.

 

 

Loimaan Lehden kolariotsikoissa esiintyvä asenteellisuus loukkaa tasa-arvoa. Miesten ajamana kolaroivat ajoneuvot (24.1.): ”Auto ja traktori kolaroivat”. 31.1.: ”Naisten autot törmäsivät”. Selvää ”sukupuolirasismia”.

Ämmä ratissa

 

 

Vastustan vastustajien vastustajien vastustajia.

Vastustamaton

 

 

7.2.2009

 

Kiitos sinulle, Paula Immonen, hyvästä pakinastasi 31.1. ja myös muista aiemmista kirjoituksistasi. Ne antavat aina ajattelemisen aihetta.

Ope

 

 

Kannattaako pilata moottorikelkkailijoiden maine ajamalla hiihtoladulle jokijäällä. Tilaa olisi kyllä.  Otetaan järki käteen myöskin vauhdissaniin saadaan kelkkailla rauhassa.

Mukava harrastus

 

 

Loimaan tuottajat! Aloitetaanko rivien tiivistäminen vaikka poistamalla alueemme sisällä olevat kilpailua vääristävät tukierot.

Leipävehnää possunrehuksi

 

 

Etelän tuottajat saitte kateudellanne jo pohjoisen tuet laskemaan. Hävetkää ahneet tukijussit!!!

 

 

Eiköhän liene nyt ”kaiken vastustaminen” aiheuttanut ymmärrysongelman… Kaikki vastustus ei välttämättä ole turhaa, mutta KAIKEN vastustaminen on.

Eiksvaihä, mitä?

 

 

Kadonnut Loimaalla Audin avain jossa ”avaimenperänä” kaksi mustaa kaukosäädintä ja Lääninkuljetuksen led-valo.

0500-741 247

 

 

Wanhat tanssit tänä vuonna ei olisi mitään ilman Levon Millaa! Nostetaan hattua hänelle!

Kiitollinen

 

 

Sinun, jonka nimikirjaimet ovat J.Y ja olit luistelemassa Puistokadun kentällä keskiviikkona..34 numeroiset kuomasi ovat meillä.

040-8418708, Virpi

 

 

Täytyy varmaan vielä ”kuivasilta” sulkea ja muutkin liittymät poistaa jotta saadaan uudelle sillalle joku menemään. Lidl:n tulo Loimaalle saatiin estettyä ja Gigantti eristettyä ulkopaikkakuntalaisilta. Loimaa – sarvikuonojen maa.

SeppoMetal

 

 

Iso kiitos Loimaan aluesairaalan päikiosaston henkilökunnalle ja etenkin Kristiina Liinojalle. Sain parhaan mahdollisen hoidon.

 

 

Hävetkää loimaalaiset päättäjät jos hankitte koululaisille täysin tanskalais-ruotsalaisessa omistuksessa olevan Arla-Ingmannin maitotuotteita. Edesautatte nuorten kulutustottumuksia ruotsalaiseen maitoon, puolalaisiin ja tanskalaisiin juustoihin. Varsinkin kun kaikki kotikuntamme maidontuottajat tuottavat maitonsa suomalaisten maidontuottajien omistamalle Valiolle. Parempi sentti Suomeen kuin kaksi Ruotsiin.

Kalle

 

 

En ole elänyt sattumanvaraista elämää. Elämää kuitenkin. Nyt en enää kilpaile kenenkään kanssa. Paitsi itseni. Kuitenkin näen itsessäni olevia tulevia suuria saavutuksia. (Niin kuin kaikkien pitäisi nähdä.)

Elämäntaiteilija Pentti Olavi Tuominen

 

 

Olisipa hienoa, jos vanhuksetkin saisivat sitä halpaa ruokaa jota tarjotaan koululaisille. Heidän ateriansa maksavat moninkertaisesti. Eikä ole yhtään sen monipuolisempaa.

Oikeus ja kohtuus

 

 

12.3.2009

 

Kiitos Kaurilan Markulle mainiosta eläkeuudistusvisiosta! Sain hyvät naurut ja muistelin samalla kauppa-opistoaikoja 1983–84, jolloin olit luokanvalvojamme. Laitapa kirjoituksesi myös Hesariin, niin saavat Kehä III:n sisäpuolellakin nauraa. Siellä meinaan on niin tylsää!

Jaana Lindfors

 

 

Euromarketin Ärrällä on ollut mukava asioida…vaan eipä enää! Tuntuu että häiritsee myyjien tupakkataukoa.

 

 

Sammutelkaas niitä joulu(!)valoja pihoiltanne! Vaikka näin maaliskuun puolen välin kunniaksi..

 

 

Aidatkaa poliisiaseman alue, ettei ne kaikki 51 hirvieläintä enää pääse sinne. Tulee vähemmän kolareita! 😀

 

 

Ruusuja vilvastentien aukasijalle! Kerranki homma hoiretaan niiku se kuuluu.

 

 

Suurkiitos herrasmiehelle joka auttoi minua ti-aamupäivällä parkkeeraamaan autoni kahden auton väliin pääterveyskeskuksen takana. Herrasmiehiä löytyy vielä.

Tarja

 

 

Vesikoskenkadun lintujen ruokkija, voisitko ruokkia lintulaumaasi pihan puolella ikkunastasi. Me ulkoilijat emme välttämättä halua jätöksiä päällemme. Liekö sallittuakaan?

Terveysriskikö

 

 

On hyvä, kun keskustellaan muovi/kangaskassin käytöstä. Kangaskassi tulee halvemmaksi ja ei rasita luontoa. Roskapussina on edullisinta käyttää hajoavia roskapusseja.

Luontoa suojeleva

 

 

Vieraileeko pihallanne pupuja? Antakaa niille kauraa. Istutukset jäävät rauhaan.

Kaikilla hyvä mieli 

 

 

17.3.2009

 

Torivalvoja säikyttelee niin vanhoja kuin nuoria ihmisiä, kun he ylittävät torin sallittuun aikaan. Sitä paitsi torin läpi kulkua ei ole kielletty, ainoastaan auton parkkeeraaminen päivällä. Oikeus käyttää huoltoteitä ei tarkoita, että saat ajaa vastaantulevien kaistalle parkkipaikalta! Muutenkin valvojaa koskevat samat liikenne säännöt kuin meitä muitakin.

Sivusta pitkään seurannut

 

 

Voiko maanviljelijä olla Herra?

Herra Pentti Tuominen

 

 

Ei netti tapa! Aseet ne on ku tappaa! Väärissä käsissä! Ja olisi sitä hyvä seurata nuoren netti seikkailuja! Sekä lasten ja nuorten pahoinvointia! Siitä se lähtee!

Uusi laki on hyvä!

 

 

Kuka pitää Vesikosken mattolaiturin keräyspistettä kaatopaikkana?? Häpeäisitte loimaalaiset!

Ohikulkija

 

 

Kuka omistaa komean kollin? Tämä kissa on oleskellut Kolkkalantien, Niittytien ja Kitkonpuiston maisemissa useina päivinä. Käy välillä merkkailemassa reviiriään rivitalojen ovenpieliin. On sen verran arka, ettei anna ottaa kiinni. Jos joku tunnistaa kissansa, niin voisi korjata talteen ja pitää huolta kissastaan. Kissoja koskee samat säännöt kuin koiriakin, niitä ei saisi pitää irrallaan.

Sisäkissa

 

 

LAS:n päiväkirran kirurgi M. Kokkonen ryhmineen, kiitos onnistuneesta 24.2. toimenpiteestä.

Heikki Vepsäläinen