Akaa Volley–Hurrikaani 1–3 (32–30, 20–25, 20–25, 32–34).
Hurrikaani–Kokkolan Tiikerit 3–1 (25–21, 21–25, 25–17, 25–18).

LENTOPALLO Ei yhtään hävittyä liigapeliä tämän vuoden puolella. Ja molemmista kuluneen viikon peleistä saaliina täydet kuusi pistettä.
Siinä saldoa, kun Hurrikaani lähtee ensi viikolla alkaviin pudotuspeleihin. Tällä viikolla joukkueen kovuuden saivat kokea Akaa Volley keskiviikkona ja päivää myöhemmin Kokkolan Tiikerit.
Vaikka molemmissa peleissä Hurrikaanin otteissa näkyi raskas parin viikon ottelurypistys ja viikonlopun matkustelu Siilinjärvelle ja Rovaniemelle, onnistui päävalmentaja Jussi Heinon suojatit rutiinipelillä rutistamaan kaksi voittoa.
– Kyllä pelissä selvästi näkyi fyysinen väsymys, Heino kommentoi jo keskiviikon vieraspelin jälkeen.

SAMAA virttä veisasi torstaina kotipelissä Tapio Toiviainen.
– Osittain ei keskitytty tai reagoitiin tilanteisiin myöhässä. Kun saatiin syöttöpeli kuntoon, kaikki tekeminen helpottui.
Akaa pelasi ennätysyleisönsä edessä keskiviikkona lähes hurmiossa kaksi ensimmäistä erää. Samoin Tiikerit Loimaalla aloitti ottelun hyvin.
Molemmissa peleissä Hurrikaanin startti otteluun oli vaatimaton. Se teki sellaisia virheitä, joihin kaudella on sortunut erittäin harvoin. Heino ei kuitenkaan ollut huolissaan vaan laittoi virhesumat otteluruuhkan piikkiin.

KUN runkosarja päättyy näin pitkään 13 ottelun voittoputkeen, nostaa se minkä tahansa joukkueen odotusarvoa alkavissa pudotuspeleissä.
– Erinomainen runkosarja. En uskonut kauden alla, että olemme runkosarjassa joko ykkösiä tai toisia, Heino myönsi.
Päävalmentaja jakoi kiitosta koko joukkueelle menneestä kaudesta tähän saakka.
– Jokainen pelaaja on ostanut ajatuksen siitä, että pitää tehdä rajusti töitä. Meillä oli kauden aikana heikkoja jaksoja muutama, mutta perusasioiden harjoittelulla homma on saatu aina kääntymään. Treenisalissa ei tarvitse tehdä taikatemppuja, riittää kun keskittyy perusasioihin, Heino analysoi.

HURRIKAANI joutuu olemaan vielä lauantaihin saakka epätietoisuudessa siitä, mikä on joukkueen lopullinen sijoitus tai kuka tulee ensimmäisellä kierroksella vastaan.
Se selviää vasta, kun Valepa on saanut pelattua kaksi jäljellä ollutta otteluaan. Varmaa on vain, että vastassa on Tiikerit tai Team Lakkapää.
Heino toivoo Tiikereitä vain ja ainoastaan sen takia, että Kokkolaan on huomattavasti lyhyempi matka kuin Rovaniemelle.
Pitkäaikaispotilaiden Eemeli Koukin tai Karri Kutinlahden paluusta kentille Heino ei osannut sanoa mitään. Päävalmentaja muistutti, että ensin pitää saada kroppa fyysisesti kuntoon ja sitten ansaita harjoitusten kautta mahdollinen peliaika.