Motonet avaa pilottimyymälän Loimaalle

0
Havainnekuva Loimaan myymälästä.

Motonet avaa Loimaalle tavaratalon, joka on yrityksen ensimmäinen pienemmille talousalueille suunnattu Motonet-tavaratalo. Loimaan tavaratalossa on hieman rajatumpi tuotevalikoima. Tavarataloon on lisäksi suunnitteilla yritysmyynti ja myöhemmin Motomaatti-palvelupiste. Uusi Motonet aukeaa ensi kesän aikana Hossinkadulla. Se on pinta-alaltaan noin 2 200 neliömetriä.
− Loimaan Motonet on kiinnostava uusi kokeilu ja tärkeä avaus. Sen avulla selvitämme uuden konseptin vetovoimaa pienemmällä paikkakunnalla ja saatujen kokemusten perusteella päätämme jatkosta, kertoo Motonet Oy:n toimitusjohtaja Antti Tiitola yrityksen tiedotteessa.

Loimaan rekrytoinnit ovat alkaneet. Loimaan Motonetin tavaratalopäälliköksi on nimitetty Tero Laitinen.

Motonet Oy:llä on 34 tavarataloa, joista 33 sijaitsee Suomessa ja yksi Tallinnassa. Motonetin liikevaihto tilikaudella 2018 oli n. 323 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on n. 1 500 henkilöä. Motonet kuuluu Broman Group -konserniin.