”Paukutellaan lähes läpi yön”, Kaikkien aikojen Kopit, osa14

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

2.1.2008

 

V-J Ja Pietiäisen Lexa kiittävät kanssamatkaajia. 😉

 

 

Suuret kiitokset teille kaikille, jotka autoitte muutossamme. Hyvää alkanutta vuotta 2008.

Hanna, Kentsu ja Samuli

 

 

Kiitos kaupunkiseurakunnan järjestämästä jouluaaton lämminhenkisestä perhekirkosta.

Loimaan mamma

 

 

Löydetty silmälasit Hirvikoskelta Pappilantieltä. Puh. 050-3642315.

 

 

Maanviljelijät, hyvä kun hoidatte asianne niin, että se kannattaa. Niin se pitääkin tehdä.

Pentti Tuominen

 

 

Vähän voisi ajatella naapureiden eläimiä ja pieniä lapsia, kun noita uudenvuoden pommeja (ei siis raketteja) paukutellaan lähes läpi yön. Ehkei kaikki nauti niistä 2–3:n aikaan enää!

 

 

Pitelin taas koirani korvia 6 tuntia, ettei se olisi kuullut paukkuja. Kuinka monta lasta taas olis silläkin rahalla kehitysmaas pelastanut?

Vanitas

 

 

Hyvä toveri! Saatko jotain sairasta mielihyvää hiippailemalla puoli kilometriä pussipimeässä metsässä takapihalleni taskulampulla väläyttelemään? Vaikka talon väki on töissään, niin koira vahtii aina. Onneksi keli oli pehmeä eikä lunta satanut, sinun saappaistasi jäivät hyvät jäljet, joita oli helppo seurata koiran kanssa perille asti! Ensi kerralla en voi taata, että mastiffin panta kestää öiset hiippailut.

Heikki Järri, Vampula

 

 

Sinä, joka et osaa aikanasi jättää minua ja perhettäni rauhaan, muista, että sitä saa mitä tilaa… Mukavaa uutta vuotta, ja neuvon sinua hankkimaan oman elämän ja elämään sitä. Ensin omat asiat ja sitten vasta mun perheeni – ja niistäkin voit tulla kanssani kasvotusten puhumaan.

Nimeni ja tapani tulet tuntemaan, jos et usko hyvällä!

 

 

Olen sitä mieltä poliiseiden käytöksestä, että vika ei aina ole miehessä, jos perheessä on riita.

Pahoinpidelty tohvelisankari

 

 

Kysymys Loimaan kaupungille: Onko Peltoisten koululle hankitut, varastossa odottavat keinut tarkoitettu nykyisille koululaisille vai vasta tuleville sukupolville?

 

 

Kiitos sinulle Ribbonin myyjä (hyvin pitkä nuori nainen) hyvästä palvelusta!

 

 

Pitäkää ihmeessä rautatieaseman ovet ja myyntiluukku auki! VR:n diktatuuriin pitää kaupungilla olla sanansa sanottavana! Palvelua, kiitos! Aseman parkkitila ei riitä matkustajien autoille.

Kyliltä tulija

 

 

Huvilakadun ja Urheilukujan risteyksessä aattona alaikäiset, joukossa alle kouluikäinen, heittelivät pommeja ja ampuivat raketteja keskenään. Keskellä asuinaluetta, yleisellä kadulla, missä liikkui autoja ja meitä jalankulkijoita. Aikuisia (vanhempia) ei näkynyt valvomassa hurjaa menoa. Roskat ovat keräämättä kadulta edelleen.

Hämmästelevät ohikulkijat

 

 

Voisi vaikka vetoa lyödä siitä, että joku Alastaron valtuutetuista opettelisi käsillä kävelyn, jos Jussilainen ja Tunkkari niin haluaisi.

Vetoja lyömään

 

 

Kuuhullun sanoihin voi hyvinkin yhtyä. Miten sen selvemmin voisi ilmaista Alastaron tulevasta tilasta ja mainituista kuntalaisvastaisista nykyherroista?

Tammiaisten takamailta

 

 

Levo sanoo, että Loimaa tulee lopettamaan Alastaron terveyskeskuksen vanhainkodin ja vuodeosaston toiminnan tulevaisuudessa. Sanokaa kyllä-valtuutetut, onko tämä mahdollista. Te ette ole sellaisesta maininneet. Tahallista tiedon pimittämistäkö?

Turkuun jo muuttanut

 

 

Mikä asiointi vaikeutuu kuntaliitoksen myötä ? Miksi pelottelette ihmisiä ja aiheutatte epävarmuutta? Miettikää kukin ihan itse, miten kuntaliitos vaikuttaa arkielämään. Monilapsisen perheen työssäkäyvänä äitinä olen vuosia ajanut turhia kilometrejä, koska hoitopaikka ei ole ollut kodin ja työpaikan välillä. Monen äidin ja isänelämä helpottuu ja kalliita kilometrejä säästyy, kun päivähoitopaikka on mahdollista valita työmatkaan sopivammaksi. Itselläni olisi säästynyt kaikkienlapsia hoitoon kuskattujen vuosien aikana kilometrejä noin 53 000, nykyhinnoilla yli 200 euron polttoaineet vuodessa.

Alastarolainen veronmaksaja

 

 

5.1.2008

 

50 vuotta sitten -osastossa puhuttiin siitä pikku kolarista. Antti Koskinen väitti, että me koulupojat häirittiin hänen ajoaan. Ei se niin ollut. Antti tuli Tapiolan mäkkee alas ja kun siinä on se 50 km rajoitus hän laski Volvonsa kaasun vapaalle. Lunta oli vähän ja veikkaan, että Antilla oli kesärenkaat. Olin 100 metriä edellä ja kuulin kuinka auto ensin prutkutti, perä heitti ja pappilan puoleiseen ojaan ympäri. No, hopeapaju meni poikki, mut ei ne olleet silloin kuin käsivarren paksuisia. Mää olin yksin ja takana tuli pari likkaa, ei me häiritty. Kyl Antti olis siihen mahtunut!

Matti Pulli

 

 

Kiitoksia Loimaalla järjestetystä hienosta ilotulituksesta! Kyllä sitä kannatti ajella katsomaan täältä laitakaupungiltakin (Alastarolta). Paukuttelin sitten yöllä itsekin parisataa euroa taivaalle juhlan kunniaksi ystävieni, itseni ja raketit myyneen urheiluseuran junnujen iloksi, joille näin tukeni annoin. Juu, olisihan ne rahat voinut jonnekin kehitysmaahankin varmaan laittaa, mutta itsekkäästi päätin tukea ensin oman maan nuorisoa. Naapurin koiralla oli muuten sellaiset hauskat korvasuojat korvillaan.

Oli aikas pätevät! 

 

 

Kuusi tuntia.. Voi voi, uusivuosi on kerran vuodessa. Byhyy, jos ei meno maistu niin voithan lähettää koirasi johonkin kehitysmaahan.

 

 

Rakettien ja kapan jälkeen poikkesin hakemaan pitsaa. Paikka oli nuorisoa täynnä, osa jopa ulkona. Kukaan ei katsonut ikääni eikä näköäni ja henkilökunta jaksoi hymyillä. Kaikille hyvää uuttavuotta! Turuntie vetää!

Isoäiti

 

 

Eikö jonkin virkatahon olisi aika puuttua taikka ruveta ratsaamaan loimaalaisia baareja. Olen jo pitkään seurannut kuinka pääasiassa nuoret 15–17-vuotiaat likat istuvat asiakkaina paikallisissa baareissa. Fiksu pukeutuminen tai väärät paperit tekevät heistä vanhemman oloisia kuin todellisuudessa ovat. Itse olen tähän asiaan baarissa istuessani kyllästynyt.

K-18

 

 

Sinä, joka varastit joulupukin Tuomarinkuja 4C:n rappukäytävästä uudenvuodenaattona, sinut on tunnistettu! Palauta samaan paikkaan vai teenkö tästä poliisiasian?

 

 

Otapa yhteyttä, niin selvitetään asiat kasvotusten. Tahtoisin todella tietää tapasi. Vaan eipä taida sinusta siihenkään olla.

 

 

Oli hyvä juttu alueuutisissa paskaveden kannosta Kartanonmäen keittiössä. Mutta kaupunki rakentelee ja haaskaa verorahoja Niittukulman risteykseen. Hanke on naurettava ja lapsellinen eikä se Loimaata pelasta.

E. Kauhanoja

 

 

Alastarolainen veronmaksaja: Ei ole vissiin kukaan pakottanut asumaan metsässä. Noilla kilometreillä ajaa jopa Turkuun töihin…

 

 

8.1.2008

 

Suuret kiitokset terveyskeskuksen vastaanoton henkilökunnalle ja omalääkäri Leena Taljalle maanantaiaamulla 7.1. saamastamme hienosta, nopeasta ja ystävällisestä palvelusta!

Äiti ja poika, jolla silmä turvoksissa

 

 

Onko liian kylmät ilmat jäädyttää luistelukenttiä vai vaivaako laiskuus?

Sama homma joka talvi…

 

 

On typerää ja tyhmää esittää mielipiteitään ja varsinkin parisuhteita Kopit-palstalla nimimerkillä. Tai ilman. Sotket sivulliset syyttömästi omaan pahoinvointiisi. Esiinny siis omalla nimelläsi. Tai ota yhteys suoraan tuntemaasi henkilöön. Nimettömät viestit voivat aiheuttaa paljonkin pahaa.

Väinö Suomela

 

 

Te, hyvät kunnallisvaikuttajat, hoitakaa politiikka sille tarkoitetuilla foorumeilla, ei mielipidesivuilla.

Ylen kyllästynyt Jouni

 

 

Kiitos päättäjille Alastaron liittämisestä Loimaaseen. Toivottavasti sisäsiittoinen puuhastelu loppuu, ja esimerkiksi koulukyytien suunnittelu tapahtuu jatkossa ammattitaidolla.

Ei tunteella vaan järjellä

 

 

Osa Alastaron valtuutetuista piti tärkeämpänä uimalampea kuin omaishoidon tukea. Ei heillä näytä olevan mitään käsitystä, kuinka arvokasta työtä omaishoitajat tekevät.

Ei lampea

 

 

24.1.2008

 

Käyn usein Kaupunginkirkossa, olin myös piispan messussa. En vaan kuullut mitään piispan saarnasta. Melkein aina on sama juttu, enkä ole ainoa, joka näin sanoo. Liturgiaosa kyllä kuuluu. Kirkossa pitäisi kuulla myös takapenkissä, koska moni huonojalkainen varmaan haluaisi istua siellä!

Miksi ei mikrofonia?

 

 

Toivottavasti saadaan rautatieasemalle talvella lämmin tila, missä odotella junaa. Pitääkö pieneltä paikkakunnalta lopettaa vähäisetkin palvelut?

!!!

 

 

Miksi jotkut lisäävät vammaisen taakkaa, kun yrittävät estää häntä muuttamasta omistamaansa kunnostettuun asuntoon?

Oikeutta vammaiselle

 

 

Eiks kukaan voi puuttua S-huoneen portsaripoikien mielivaltaiseen käytökseen! Jos toiminta on tuollaista mitä oon kuullut ja nähnyt, niin jotain vakavaa sattuu kyllä vielä.

Sivusta seurannut

 

 

Käykö Lintuparvessa tosiaan niin paljon porukkaa, että portsareilla on varaa valita asiakkaat oman mielensä ja mieltymyksensä mukaan?

Ällistynyt

 

 

Voiskos Loimaan kaupunki pitää kunnossa Torkkalantien, ettei tars maasturia ostaa?

Kaupunkilainen pakosta

 

 

26.1.2008

 

Lämmin kiitos Marita Kokkoselle ja Mirja Mäelle saamastani huolenpidosta.

A.R.

 

 

Löydetty avainnippu terveyskeskuksen läheltä. Voit noutaa tuntomerkkejä vastaan p. 044 5541132.

 

 

Hoitolasten vanhemmat!! Perhepäivähoitajanne antaa lasten leikkiä kadulla, ainakin Kartanonmäessä olen joutunut väistelemään peläten kuka juoksee autoni alle!

Kasvatustako?

 

 

Sienestäjät voisivat olla vähän aktiivisempia, koska kun tänään olin ajelulla metsätiellä, näin pystyyn kuolleita sieniä. Hirveää ruuan tuhlausta!

Matti

 

 

Joku aika sitten Alastaron raitille asennettiin ns. hidasteita nopeutta rajoittamaan. Siihen ne ovat tehottomia. Mutta onnettomuuksien lisääntymiseen tehokkaita. Siitä esimerkkivaroitus perjantaina ja lisää voimme odottaa.

T Levo

 

 

29.1.2008

 

Kiitos Lauttakylän Autolle ja Vuorisen Liikenteelle joustavasta ja yksilöllisestä palvelusta!

Uimakoululaiset

 

 

Lämmin kiitos Eila Nurmiselle huolenpidostasi!

A.R.

 

 

Sinä, joka rikoit postilaatikoita Tuulensuun alueella viime perjantain ja lauantain välisenä yönä. Miksi teit niin? Olisiko kiva, jos oman perheesi laatikolle kävisi samoin. Mietipä sitä!

Ilkivallan uhri

 

 

KHO? Onko todella nimensä veroinen oikeudenmukainen ja puolueeton laitos?

Uskallanpa epäillä

 

 

Loimaan poliitikot ovat uskomattoman välinpitämättömiä! Loimaan seudun vesi on ehkä lopullisesti vaarassa, eikä mitään kantaa oteta!

Hävetkää

 

 

Miks mun pieni kakkapökäle saastuttaa vesiä niin paljon, et mun on rakennettava oma puhdistamo, ja toinen saa pumpata myrkkypaskaa Virttaalle laillisesti?

 

 

31.1.2008

 

Kiitos Hulminhuollolle hyvästä huoltopalvelusta, lopultakin ihmisystävällisestä palvelusta. Uudet kasvot, uudet suunnat. Aina aikaa pienimmällekin asialle ja ihmiselle.

K+T+T

 

 

Myös minä ihmettelen, mikseivät Loimaan päättäjät auta Virttaan vesitaistelussa!

Tulevaisuudessakin hyvää vettä loimaalaisille!

 

 

Miksi kinaatte tiukasti Kokemäenjoen, Virttaan ja Turun Seudun Veden mahdollisista myrkyistä? Eikö asiasta olisi kaikkien osapuolien yksinkertaista vain selvittää totuus?

Pentti Tuominen

 

 

Olipa aikamoisesti sanottu, kun kirjoitettiin kirkosta eroamisesta: ”Ei pitäisi miettiä, mitä kirkolta saa, vaan mitä voisi kirkon toiminnalle antaa.” Johan me annetaan jokainen kirkollisveroa maksettaessa ja muita maksuja maksettaessa. Esimerkiksi kerhomaksu. Mitä vielä pitäisi antaa?

Eipä todella kaduta kirkosta eroaminen!

 

 

Säästäkää meidät asiakkaat edes KELA:n toimistossa radion melusaasteelta. Kuunnelkaa silloin, kun ei ole asiakkaita, jos ei aika muuten kulu.

Tavaratalotunnelma

 

 

Olisko tässä jotain järkeä? Nyt kun Loimaan maalaiskunnassa on tehty susien liikkeistä havaintoja, olisko koulujen järjestettävä jokin luentotunti lapsille aiheesta? Esimerkiksi alan asiantuntija kertoisi tästäkin luonnon eläimestä niitä tosiasioita. Se varmaan helpottaisi monen arkipäivää.

Iskä

 

 

5.2.2008

 

Mahtavaa palvelua Loimaalla: Heiran Auton puhelinapu pelasti pinteestä ja INFO:sta kirjahyvitys, vaikka itse mokailin. Kiitos!

Ulla

 

 

Kiitos kolmelle auttavaiselle miehelle, kun autoitte meidät ojasta pois perjantaina Hulmilla! Turvallisia kilometrejä teille talven liukkailla!

Äiti ja neljä lasta

 

 

Sinä taloyhtiön asukas, joka kehtaat rytätä puhtaat pyykit lattialle kuivaushuoneessamme, lopeta heti tai asiaan puututaan.

Tiedän kuka olet

 

 

Päättäjät hoi! Montako liikenteen uhria aiotte odottaa Oripääntiellä? Tielle pitäisi myös tehdä parannuksia, ei vain viikkotolkulla kestäviä mittauksia! Tie ja sen mutkat ovat vaarallisia .Niinijoen koululaiset kävelevät mm. Kertunmäelle tietä pitkin. Odotetaanko siihen saakka kunnes tieosuudella menehtyy päättäjien omia lapsia?

Huolestunut

 

 

Polliisit hoi! Kuins monta sakkolappua olette kuukaudessa keskimäärin kirjoittaneet noille Kalevalankadun jalkakäytävälle pysäköityjen autojen omistajille? Silloin tällöin ohiajaneena ja niitä nähneenä veikkaan, että ehkä 30–50! No, todellinen veikkaus on,että pyöreä nolla…

Vastauksia, polliisit

 

 

Sinä lääkintäesimies, tulit perjantai-iltapäivänä vastaan hälytysajossa, ilman kattovilkkuja. Auto ja valot näkyvät huonosti. Vaarannat liikennettä.

Liikentees

 

 

Kauhee kateus Loimaalla tyhjistä kaljatölkeistä ja pulloista. Juosta täytyy, ettei vain toinen vie. Jääkö käteen mitään, kun ottaa muut kulut pois?

Sää kuin sää

 

 

Terveisiä Hirvikosken–Karsattilan risteyksessä punaisen pakettiauton pe-aamuna ohittaneelle henkilöautolle. Risteysalueella ei kannata ohittaa (vaikka pakettiauto olikin hidas), varsinkin kun suoraa on edessä vaikka millä mitalla ja varsinkin kun lunta pyryttää niin, ettei muutenkaan mitään näe.

Ei-punaisen pakettiauton kuljettaja

 

 

Jopas on Tunkkarilla tarkasti tiedossa pohjavesien kulku. Mutta kai ne ohjeet on saatu TSV:n herroilta ja vaan kansan rauhoittamiseksi. Turhaa puhetta!

Rehellisyys hakusessa

 

 

Kuinka voi odottaa seurakuntalaisten osallistuvan  jumalanpalveluksiin, kun srk:n työntekijät ja luottamushenkilöt loistavat poissaolollaan?

 

 

7.2.2008

 

Nimimerkille ”Liikentees”: vilkkupaneeliin tuli tehtävällä tekninen vika, jonka huomasin vasta perille päästyäni. Uudet vilkut ovat jo paikalla. Tällaista ei saisi sattua, mutta joskus tekniikka pettää. Pahoitteluni. Turvallista kevättalvea!

Mika Hirvonen

 

 

Lämmin kiitos henkilölle, joka löysi silmälasini ja vei ne Hirvikosken apteekkiin. Uskon, että hyvä tekosi palaa luoksesi jossain muodossa.

Heli Sultsi

 

 

Eiköhän tuo kirkossakäynti ole jokaisen oma asia. Minä uskon, vaikka en joka sunnuntai kirkonpenkissä istu. Ei kenenkään uskoa mitata kirkossakäyntien määrällä!

 

 

Taitavat olla kirkonkirjat sekaisin Loimaalla. Seurakunnan pappi saapui onnittelemaan neljä vuotta sitten edesmennyttä äitiäni. Voi voi.

Pekka

 

 

Kiitos fiksulle nuorelle miehelle, joka auttoi lauantai-illalla Puutarhurinkadulla kaatunutta vanhaa vaivaista miestä taloon sisälle.

Puutarhurinkadun asukas

 

 

Monet kulkevat koulu- ja työmatkoja pelottavan vaarallisella Oripääntiellä. Kuinkahan kauan saamme odottaa seuraavaa onnettomuutta? Herätys päättäjät!

Toinen huolestunut

 

 

Sinä, joka luistit autolla rakkaan puutarhatonttuni päälle, voisitko korvata sen!

Rakas tonttu roskiksessa

 

 

Huomenta! Oletko isäntäni/emäntäni huomannut, että karkailen päivisin naapureiden pihoja tutkimaan Alhonkedolla?

Ruskeanmusta koirasi

 

 

Kyllä huomaa, että Loimaan ammatti- ja aikuisopistosta tuli savuton. Puolet oppilaista tupakoi nykyään pyörätiellä, jonka seurauksena tie on täynnä räkää ja tumppeja. Erittäin epäsiistiä, hankkikaa tupakkakatos!

Naapurin närkästynyt mummo

 

 

Mistä maksetaan palkka kaupungin liikuntapaikkojen hoitajille? Nyt vihdoinkin saatiin lunta, mutta Juvan hiihtoreitti on ajamatta. Ladut, jotka hoidetaan talkoovoimin, ovat heti hiihtokunnossa, kun on satanut lunta, mutta meidän verorahoista palkkansa saavat eivät pysty saamaan latuja kuntoon.

Vihainen veroja maksava kuntoilija

 

 

Sinä, joka oksensit uima-altaaseemme, häpeä!

Suuttunut siivooja

 

 

Katso ihmeessä tv:stä Homeloukku, tutkaile oma asuntosi ja ilmoita vuokranantajalle, jos epäilet, että kaikki ei ole ok. Jos oireilet, kerro lääkärille, vaadi tutkimuksia! Altistus ei häviä.

Koettu on

 

 

Kiitos Sportian henkilökunnalle hyvästä palvelusta, mutta missä viipyvät uutuustuotteet?

Kanta-asiakas

 

 

Kiitos Kirmaava Kaselli ja Taina Kaarto hyvää tekevästä jalkahoidosta!

Sanna

 

 

12.2.2008

 

Kiitos, Ari, puhuttelevasta hartauskirjoituksesta. Kiusaus ja koettelemus sai merkityksen.

Tekopyhyyttä ja kiusauksia katuva, vahvuutta uskoon haluava

 

 

Arvoisa ”Kaupunkilainen”! Arvostelusi Haaran kylää kohtaan on käsittämätön. Kylä ei ole elävä ja toimiva ilman eri-ikäisiä asukkaita. Kylällä on toimintaa pyhäkoulusta laulukööriin, ja varsinaisessa kyläyhdistyksessä on niin lapsia kuin mummoja. Jos remonttikuvan perusteella arvostelit, niin remppa on aikuisten työtä. Vai oletko kateellinen?

Saviooppera oli upea

 

 

Hyvän jutun kirjoitit, Jouko Grön. Nyt tiedetään, miten Loimaa on toiminut. Koska saamme vastaavan kirjoituksen Oripään toiminnasta.

Utelias Oripäästä

 

 

Esimies on firmansa leimasin, vain kahden tulen välissä, en kadehtisi. Tulos ja ulos -tyyli painaa kaikkia, varsinkin pörssifirmoja!

Uupunut+ulostettu ex au…

 

 

Voisivatko lukiolaiset kävellä pienemmässä jonossa kun menevät kouluun? Ei edes pyörällä pääse ohi.

Pyöräilijä

 

 

16.2.2008

 

Kiitos Ilkka Uusitalo! Otit esille tärkeän asian. Meidän on hyvä oppia tunnistamaan omat rajamme.

 

 

Kiitos Ilkka Uusitalo, valaiseva tärkeä asia: tietokeskeinen vuorovaikutustyö väsyttää; voi seurata pidempikestoistakin haittaa ja vastuu+seuraus on itsellä!

 

 

Arvoisa lukiolainen. mielestäni on kohtuullista olettaa, että vastaantulijat osaisivat väistää ilman kellonsoittoa.  Näinhän nyt ei kuitenkaan tapahdu. Jalankulkutien on kaikille jalan tai pyörällä liikkuville tarkoitettu!

 

 

Taas on se keväinen riesa kun katit kulkee merkitsemässä reittejään. Miten saa sen hirveän hajun pois tuulettumassa olleesta matosta pesemättä.

Naapurisopu koetuksella

 

 

Myös ex au: ok sul kävi hyvin, puolet ulostettiin ulkoistuksen jälkeen ja osalla ulkoistetuista turvantunne riittänee syksyyn. Uskon; töitä on jonoksi.

Se nykyisestä

 

 

Oletko tehnyt ilmoituksen poliisille väärin parkkeeratusta autosta Suojastontiellä? Se varmaan haittasi kamalasti? Pitää ilmeisesti puuttua muiden elämään kun ei omaa ole?

Ei minun auto

 

 

19.2.2008

 

Minkä me lukiolaiset sille voimme, että sinun on pakko  pyöräillä juuri silloin, kun olemme menossa tai tulossa koulusta. Meillä on aina kova kiire bussiin aikataulujen vuoksi. Yksi ratkaisu ongelmaan on se, että  kevyenliikenteen väylää levennetään tai sitten pyöräilisit eri aikaan tai kenties eri reittiä. Tilanne on ainakin aamuisin Puistokadulla samankaltainen kuin ysitien sillalla!!

Eräs lukiolainen

 

 

Sinä, joka olet kadottanut pyöräsi, punaisen Bisan Eldoradon, voit noutaa sen apteekin telineestä Hirvikoskelta.

Kulta kotiin!

 

 

Törkeää käytöstä tulevilta ylioppilailta. Ei heitetty karkkeja meidän lapsille penkkariajelulla.

Karkkeja vain rikkailleko?

 

 

Kiitokset Nurmenpolun taloyhtiöille, että vaihdoitte ulko-ovien alalasit vesivaneriin!

Kilinään kyllästynyt

 

 

Kiitos Nurmen päiväkodin lapsille ja hoitajille vierailusta kirjapainossa sekä upeista piirustuksista.

Leena

 

 

Kiitokset Oili Alakukku…olet ihan the best hoitamaan meitä karvakuonoja!

Lyyli ranskis

 

 

Jalkahoidosta tiedustelleelle: en tiedä tarkemmin hoitonne kulusta, mutta perusjalkahoitoon kuuluu aina liotus, jolloin känsät/kovettumat saadaan veitsellä helpommin poistettua. Tietyt sairaudet, esimerkiksi diabetes, estävät pitkän liotuksen, mutta jalkahoitajan valvonnassa ennen hoitoa lyhyt kylvetys on tällöinkin paikallaan. Jalkahoito on ehdottomasti käsityötä, jota eri laittein avustetaan parhaimman lopputuloksen saamiseksi.

Taina

 

 

Haloo Seurahuoneen portsarit, tää on Loimaa eikä mikään Manhattan.. Onneksi meil on Intosen Sami..

 

 

21.2.2008

 

Hyvä lukiolainen, olet oikeassa, bussithan eivät odota. Toivottavasti kiire ja paineet eivät kuitenkaan rajoita sosiaalisten taitojesi oppimista! Tulet kuitenkin tarvitsemaan niitä, vähintään yhtä paljon kuin kognitiivista osaamistasi. Toivotan Sinulle ja muillekin ahkerille koululaisille onnea ja menestystä kaikissa elämänne kohtaamisissa!

Ohitellaan tyylillä

 

 

Nimimerkki Karkkeja vain rikkailleko? Pelleiletkö asialla? Mene vaikka sossun kassalle kysymään karkkirahoja lapsillesi, jos et todellakaan niitä saanut ajelulla.

Karkkeja saanut

 

 

Ei kyllä näkynyt tien varsilla kylttejä missä on rikkaat ja köyhät. Karkkeja heiteltiin niin kauan kun niitä riitti..

Abi 

 

 

Eikös sitä rahaa saa sossusta karkkeihinkin? Eikä ne karkit kenellekään suoraan suuhun tai taskuun lentänyt, maasta kerättiin.

Naurettavaa valitusta

 

 

Todellista kateutta ”Karkkeja vain rikkaille” -nimimerkki – ei ne karkit olleet korvamerkittyjä. Ja mistä he tiesivät, että juuri sinun lapsesi olisivat karkit tarvinneet?

Ei köyhä eikä rikas

 

 

Yllätykseni oli suuri, kun avasin tiistaisen Loimaan Lehden. Wanhojen tansseista EI mitään! Eikö toimitus tee iltavuoroja vai eikö aihe ollut tarpeeksi kiinnostava?

Hämmästynyt

 

 

Teuvo Suominen – olit oikeassa kun kirjoitit, ettei poliitikkojen puheesta saa aina mitään selvää. Kuunnelkaapa esimerkiksi Matti Tunkkaria!

Tarkkailija Oripäästä

 

 

Onko Suojastontien asukkailla erityinen lupa parkkeerata autoja väärin, lain vastaisesti?

Ilmiantaja

 

 

Hyvä teliasoneramies Kimmo Sulin, mk-aikaan 600–1 200 mk:n puhelinlaite oli kenelle tahansa kallis. Varakkaampikin asiakas nikotteli yli tonnin maksavaa laitetta. Sekoitatte vanhusten päät puhumalla 100–200 euron laitteesta kohtuuhintaisena! Tarjotkaa vanhuksille edullinen vaihtoehto!

Ex-LSP:läinen

 

 

Sairaala ja poliisi pitävät yhtäköyttä eivätkä välitä ”asiakkaistaan”, kannattaisiko hommata helpompi ammatti?

Turvassa Loimaalla?

 

 

Haja-asutusalueen asukkaat! Jos jollekulle jäi vielä epäselväksi kuinka ympäristöbyrokraatit yrittävät huijata jätevesiasiassa? Katsokaa vielä perjantaina MOT tv1 klo 16.00.

Maalaisjärki!

 

 

Kävin tässä eräänä päivänä katsastamassa autoani.  Palvelu oli tosi hidasta! Kun menin piha oli tyhjä autoista, menin konttoriin, maksoin, sain paperit, virkailija sanoi, pääset sisään aika pian. Odottelin ainakin varttitunnin. Katsastus eteni hitaasti kuin tervanjuonti. Kesken katsastuksen katsastajan omaan kännykkään tuli puhelu, katsastaja istui autoni penkillä, puhelu kesti ja kesti. Asiakas ei ehtisi katsastuspaikalla odottamaan tuntikausia. Täytyy varmaan vaihtaa katsastusasemaa!

Vuosikymmenien vakiasiakas

 

 

Saako kaupungille lähettää laskun rikkoutuneista kengänpohjista ja pyöränkumeista, kun ei sepeliä ilmeisesti muuten putsata kevyenliikenteenväyliltä?

 

 

Suloinen musta kisu liikkui autojen seassa S-marketin ja Hong Kongin parkkipaikoilla viikonloppuna illalla. Toivottavasti sille käy hyvin.

Surku

 

 

Onko niin vaikeaa noudattaa ns. vetoketjumallia tapahtumien parkkipaikoilta lähtiessä??? Kun esimerkiksi liikuntahallin takana olevilta parkkipaikoilta jonotetaan kahdessa jonossa Puistokadulle vievään tiehaaraan, liikenne sujuisi parhaiten, jos tiehaaraan mentäisiin jonoista vuorotellen. Isommissa kaupungeissa tämä osataan, miksei täällä? Ilmeisesti kiusa se on pienikin kiusa. Tyhmyydestä pitäisi oikeasti sakottaa!

Jopa turkulaiset osaa

 

 

Grrr. Hirvihovin pukuhuoneisiin mennessä kengät telineisiin. Nyt ovat lattialla sikin sokin.

Seinässä ohje kaikille – kirjaimin ja piirrettynä

 

 

Hiukankin kun on lunta maassa, niin ihmiset eivät osaa parkkeerata (ei onnistu ilman viivoja?). Varovaisuus on hyväksi, mutta kun parkkitila on usein muutenkin tiukalla, lähes (!) auton mentävät välit ärsyttävät.

Nainen ratissa

 

 

23.2.2008

 

Tuskin ainuttakaan kiinnostaa Kopun ja Vainion asiat. Lopettakaa lehtiterrorismi!

Lopen kyllästynyt

 

 

Missä hyvät tavat ja palvelu? Ruokakioskin myyjä puhuu henkilökohtaista puhelua ja koittaa samalla palvella asiakasta!

Ex-asiakas

 

 

Uskooko kukaan, että samat sudet / susilaumat  ovat tänään Pöytyän / Vahdon seuduilla. Ja huomenna Köyliön / Euran maastossa. Täällä Länsi-Suomessa on susia enemmän kuin halutaan edes uskoa. Myös Yläne / Oripää / Virttaa -alueella on oma laumansa. Meillä on kohta todellinen ongelma susista.

V.S.

 

 

Myötätuntoa sinulle nimimerkki ”Hämmästynyt”, joka kaipasit kuvia Wanhojen tansseista. Eihän lehteen sovi kauniita tanssiaiskuvia, kun lehti on täynnä isoja lentopallokuvia!

Urheilu lehdessä erilliseen liitteeseen!

 

 

Vai olisi lehti pitänyt täyttää näillä lukion wanhoilla vielä tälläkin viikolla. Muistaakseni jo viime viikolla pari sivua asiasta oli. Koko koohotus on mennyt täysin överiksi – ei kaikilla lukiolaisten vanhemmilla ole varaa sijoittaa satoja euroja moiseen.

Vanhuus tulee kyllä

 

 

Sinä Hämmentynyt, joka kerroit, ettei vanhojen tansseista ollut kirjoitusta tiistain lehdessä, olen samaa mieltä, ootin kuin kuuta taivaalta, hain lehden heti, kun postilaatikko kolahti ja kahvia juodessani huomasin, ettei kirjoitusta tullutkaan ko. tapahtumasta, mutta näin paikanpäältä tapahtuman ja se oli loistava! Toisen luokan lukiolaiset ja opettajat olivat tehneet monta kuukautta työtä asian eteen, siitä kiitos heille, nuorissa on tulevaisuus…

Asiaa

 

 

Suloisen mustan kisun olisi voinut tuoda Löytöeläinkotiin pois liikenteen vaaroista. Tuntuu, että tänne työnnettäisiin väkisin villit ja häiriintyneet kissat. Nämä suloiset tapaukset jätetään vaaroille oman onnensa nojaan.

Mellilän Löytöeläinkoti

 

 

Sinä kissanvihaaja, joka ajoit kissan yli Mellilässä Karhulantiellä, olisit saman tien tappanut etkä jättänyt kitumaan. Omaisille karmea näky, jos näki kitumassa!!!!

 

 

Huomio kaikki vanhatpiiat! Muistakaa, että on karkausvuosi, jolloin saatte kosia ja voitte saada itsellenne miehen.

 

 

28.2.2008

 

Iso kiitos sinulle, joka löysit Fiatin avaimet ja veit poliisitalolle.

Kyllä fiksut pärjää!

 

 

Saisiko Loimaan Lehteen säännöt, miten Loimaan Alkossa voi ostoksensa maksaa. Eikö pikkuraha (1e, 2e) todellakaan ole käypää valuuttaa?

Kolikoilla maksaneet

 

 

Kuka selittää, mikä järki pientalojen ylimääräisistä kalliista puhdistamoista, kun KHO antaa toisten pilata pohjavesiä oikein luvalla?

Laki; mikä laki???

 

 

Hyvät tätiratsastajat Niinijoella, hevoset on kivoja, mut niitten jätökset keskellä tietä ei, se ei varmaan suuri vaiva ole potkia niitä reunaan!

 

 

1.3.2008

 

Onnea Hurrikaani!!! Ette pettäneet meitä. Teitä on ilo kannustaa.

Joukko faneja

 

 

Suuri kiitos sinulle, joka löysit avaimet, jotka olivat ruskeassa nahkakotelossa ja veit ne poliisitalolle!

Rehellinen löytäjä

 

 

Kiitos Vuorisen liikenteen linja-auton kuljettajalle ystävällisestä ja avuliaasta palvelusta reitillä Loimaa – Tammiainen!

Isomummi

 

 

Löytöeläinkoti on velvollinen huolehtimaan kesyjen lemmikkieläinten säilöön ottamisesta ja hoidosta. Villikissoille voi joku idealisti perustaa hoitolan vaikka omaan kotiinsa. Löytöeläinkotiin ne eivät kuulu. Surullista, mutta totta.

Mellilän Löytöeläinkoti / Helena Jokiniemi

 

 

Onko loimaalaisilta unohtunut väistämisvelvollisuuden merkitys kokonaan? Risteyksissä ajetaan surutta suoraan eteen, vaikka itse on jo melkein kohdalla.

Ei se kolmio siellä koristeena ole!

 

 

Jo on maailma hulluks menny. Kävin omalääkärillä, koska tarvitsen lausunnon ARK:lle täytettyäni 60 vuotta. Nyt kuitenkin, tämä lääkäri vaatii multa verikokeet ja muut, vaikka näen ja kuulen normaalisti. Ajan autolla, ja usein olen myös ratsiassa. Koskaan en ole syyllistynyt rikkomuksiin. Ihmettelen lääkärin kantaa? Maksoin jo palkkionkin. Turhaanko? En halua, että hän on minun omalääkärini. Voisin laittaa nimenkin, mut antaa olla!

V.S

 

 

Maanviljelijät, mitäs nyt sanotte sanomisistanne? Viljan hinta on noussut 80 prosenttia eikä leivän hinta ole noussut lainkaan. Siis viljan hintaa voi nostaa edelleenkin. Tämä leivän hinnasta.

Pentti Tuominen

 

 

Jos viet joskus yli 75v. vaikka uimaan ei kai se edellytä, että itse käytät hyväksesi kaikki muutkin palvelut? Eikös se ole vähän noloa siipeilyä?

 

 

Olen ent. mäkivalmentaja Pullin kanssa samaa mieltä, jos lentomäestä selvii hengisssä, niin kyllä sitä pitää sen jälkeen vähän irroitella… ja miten vetääkö valmentajat joskus ns. ”p-t” olalle? Salaa hotellissa? Ja kenen kaa….

 Huimapäät

 

 

Perhepäivähoitoko katoavaa luonnonvaraa? Pitäisikö heidät museoida vai peräti malli jättää vahakabinettiin. Nykyään myös kloonataan, otetaan jokaisesta jotain, siitähän heitä sitten saataisiin. Vanha konsti on myös balsamointi. Historiaan jäisi heistä jotain. Onko perhepäivähoidossa kaikki kohdallaan? Palkkaus, työaika yms???

Läheltä seurannut 

 

 

4.3.2008

 

Kiitos K-Extra Lintula. Ostin pakastekinkun, jonka kauppias ystävällisesti  sahasi neljään osaan. Olen yksineläjä, joten pienemmätkin palat riittävät. Todella hyvää palvelua!

VS

 

 

Suuri kiitos Loimaan Laatuauton Jaakko Suvilalle tosi hyvästä palvelusta!

Asiakas

 

 

Olen Taisto Levo kanssasi täysin samaa mieltä ihmispökäleistä, jos kaivot tyhjennetään kuitenkin muutaman kertaa vuodessa.

Miksi myrkyttää Virttaankangas?

 

 

Hei Taisto Levo! Hieno kirjoitus! Olisiko hyvä, jos netin kautta sinä tai joku muu järjestäisitte nimikeräyksen viemäröintiä vastaan. Uskoisin, että nimiä tulisi noin se miljoona!

Meri Virolainen

 

 

Miksi seurakunta tarvitsee valitukseen mahdollisesti pyydettävän selityksen antamiseen ”huippuasianajajaa”? Yleensä kai valituksissa halutaan tarkistaa, että päätös on syntynyt hyvän hallintotavan mukaisessa järjestyksessä, ilman painostusta, ja on tarkoituksenmukainen. Niin kai nytkin, vai kui?

Yks seurakuntalainen

 

 

Kyllä Ypäjällä jazz-jumalanpalvelus pidetään. Mutta eipä pidetä lasten enkelikirkkoa!

Ihmettelevä

 

 

Nummila pilasi mieskuoro jutun suojeluskunta vouhotuksellaan. Moni pahoitti mielensä.

Ymmärrä jo lopettaa!

 

 

Valitukset löytöeläinkodin toiminnasta osoitettava kuntaan, ei lehtien palstoille.

Asiaa sivusta seurannut

 

 

Joko Loimaan uimahalli voisi palauttaa sunnuntai aukiolon? Mitä tehdä tällaisena talvena sunnuntaina lasten kanssa, kun ei voi hiihtää eikä luistellakaan ja uimahalli kiinni viikon parhaan päivän?

Turkuun 68 km, Forssaan 38 km

 

 

Ihmisyyden harha, harhakuvitelma, ihmisyys, ihminen minussa. Sai minut hetkeksi sokeaksi susien suhteen. Nöyrä anteeksipyyntö susille.

Meri

 

 

8.3.2008

 

Hieno kirjoitus kaksoistutkinnosta tiistain lehdessä. Tsemppiä kaikki kaksoistutkintolaiset, jaksakaa yrittää Loimaan lukion välillä puutteellisesta tuesta huolimatta.

Kaksoistutkintolaiset

 

 

Kiitos päättäjät. Turvasitte vanhuksillemme laadukkaat ateriapalvelut.

Yrittäjä

 

 

En olisi uskonut kaupunginhallituksen tekevän noin typerää päätöstä keittiöasian suhteen!

Ennen keskustaa, tämän jälkeen kokoomusta äänestävä.

 

 

Kiitos kun ette suostuneet Turun painostukseen. Kahdessa vuodessa voi tapahtua mitä vain saati kymmenessä. Ei kukaan voi taata tulevaa ja taas olisi investoitava. Miksei sairaanhoitopiiri voi ostaa kaupungilta?

Ruusuja päättäjille

 

 

Kyl siitä keittiöstä tulee varmaan suuri ja mahtava…aina jostain kulmasta hiukan ”vasemmalla” mut tarkasti tsiikattuna keskellä Kartanonmäen ”keskustaa”…

Ruuan tuoksua odotellessa…

 

 

Miten tökerö ja lyhytnäköinen keittiöpäätös. Kaikki sympatiani Las:n taitavalle ja ahkeralle keittiöväelle!

Erikoisrv potilas

 

 

Hallitus teki oikean ratkaisun keittiöasiassa.

Hyvän ruoan ystävä

 

 

Miksi Ypäjän MLL ei sitten järjestä enkelikirkkoa? Jos ei srk:sta kiinni?

Laiskuuttako vai saamattomuutta?

 

 

Voihan paperiadresseihinkin kuka tahansa keksiä pilanimiä. Eli tuolla logiikalla adresseja ei edes kannata kerätä. Mikä on kyllä tullut todistettuakin…

 

 

Voi olla ihan kiva, et kenkämaailmasta pääsee suoraan lentokentälle. Onks kukaan tullut ajatelleeksi sitä järkyttävää meluhaittaa.

Infernaalista meteliä

 

 

Mielestäni S-marketin ABC-puoleinen liittymä tulee pihalta eikä ole tasa-arvoinen Vesikoskenkadun ja Aleksis Kivenkadun kanssa. Joten pihalta tulija väistää eikä Vesikoskenkadulta tulija.

Vai olenko väärässä?

 

 

Olisi jo aika saada Loimaalle uusi, hyvä ja aktiivinen koirakoulu. Uskoisin, että innokkaita hännänheiluttajia ja niiden iloisia omistajia löytyisi riveihin riittävästi.

Eräs koiran omistava!

 

 

Heikki Niittymäelle. Olen seurannut viljan- ja leivän hintoja niinkuin varmaan sinäkin.

Pentti Tuominen

 

 

Veisaa kuppilan penkis ja kirkon penkis. Ja lopun aikaa puhuu perättömiä pitkin kylää. On päässyt 8 käsky pahasti unohtumaan! Hanki itsellesi elämä!

Lopen kyllästynyt

 

 

Taas tuli todistettua.! Miten markkinatalous toimii! Suuri telakkayhtiö antoi kenkää toimitusjohtajalle. Huonosti hoidetun homman vuoksi. Lähtiäisiksi mahtavat erorahat sekä kahden vuoden palkka???

Työtön!

 

 

11.3.2008

 

Pystyvätkö Loimaan kaupunginhallituksen jäsenet takaamaan, ettei ruuan kuskaaminen Tyksistä kestä yli kahta tuntia? Padasta tai uunista viimeisen potilaan eteen? Yli kaksi tuntia lämpimänä pidettyä ruokaa ei saa tarjota ihmiselle!!!

Näin sanoo laki

 

 

Hei nim. ”Yrittäjä”. Kyllä sairaalankin keittiö tekee laadukasta ruokaa.

Lassilainen

 

 

Uutta, hyvää ja aktiivista koirakoulua kaipaava ”ottaa lusikan kauniiseen käteensä” ja laittaa yhdistyksen pyörimään! Montaa tosi harrastajaa ei Loimaalta löydy ja kukaan ei tuu kotoo hakemaan! Aktiiviset ja kiinnostuneet saa varmasti konkareilta apuja, mutta ei nekään ihmeisiin pysty!

Q2R

 

 

Tämä haja-asutusalueiden jätevesiasetus on järjetön. Jotain harkintaa. Katso Yle.fi/Areena ja sieltä MOT/hyttysenpäästö Itämeressä.

J.O.

 

 

13.3.2008

 

Olavilla erinomainen kolumni tiistain lehdessä.

Ilmaston puolesta

 

 

Uskomuksen mukaan suden näkeminen ja kohtaaminen tuo näkijälleen suurta onnea, vaurautta ja menestystä – eli onnellinen se, jolle susi näyttäytyy!

Tan’siwa

 

 

Olen aika pettynyt siihen, että kun esitin kirjoituksessani yli viikko sitten lehdessä päättäjille kysymyksen ja pyysin faktatietoa asiaan, joka mietityttää minua ja muita, eikä ainuttakaan vastinetta ollut kirjoitukselleni. Ei pidä käyttää nimikettä ”katoava luonnonvara”, mikäli sitä ei edes yritetä pelastaa. Mielestäni en kirjoittanut asiattomasti ja kysymykseni oli selvä.

Vastausta odottelen edelleen

 

 

Päivähoitotilanteesta on jauhettu jo monta vuotta, hoitajien jäämisestä eläkkeelle yms. Luulisi päättäjienkin kertovan faktat, kun sitä pyydetään. Mitä tosiaan kannattaa se, että lapsi viedään alle vuoden ikäisenä hoitoon vai se, että kotona hoidettavasta lapsesta maksettaisiin kuntalisää?? Ja ennen kuin ”viihtymisvaaraa” mainostetaan, kannattaisi keksiä mikä se todella perheet tänne houkuttelisi!

Minuakin mietityttää

 

 

Naiset ja miehet eivät vieläkään ole tasa-arvoisia, vaikka eräs naistenpäivän haastateltava niin väittikin. Törkeää on, että edelleen naisten ja miesten eurot ovat eriarvoisia.

Hämmästynyt

 

 

Pelaajat ovat näyttäneet jo taitojaan hyvin treenatusta hyppyaloituksesta. Toivottavasti Kluukeri näyttää oman käsityksen hyppylopetuksesta ja hyppää Kuopiosta Raahen junaan.

Tylypahka odottaa

 

 

Kaikki pelaa -periaate tuntuu olevan unohtunut LoKoKo:n valmentajilta! Tuntuu olevan vain voitto tärkeintä ja parhaiden pelaajien peluuttaminen! Maksan 100 euroa vaihtopenkillä istumisesta… Nyt ei lapset suostu enää harjoituksiin eikä peleihin lähtemään! Vaadin LoKoKo:lta rahani takaisin! Pitää koittaa hankkia lapsille sellainen harrastus, jota myös saavat harrastaa!

Maksan tyhjästä jälleen!

 

 

15.3.2008

 

Näin palmusunnuntain lähestyessä muistuttaisin virpojia olematta turhan ahneita. Palkka sille, joka antaa vitsan, ei koko noitaryhmälle yhdestä oksasta.

 

 

Alastaron sienimöstä teurastamo? Olisiko aiheellista miettiä vielä, jos Kokemäenjoen vesi tulee Virttaanharjulle, niin onko se turvallista käyttää elintarviketeollisuudessa. Huomioiden menneiden kuukausien tapahtumat.

Ei Nokiaa enää

 

 

Sinä savumyrkyttäjä, ajattelisit naapurustoasi hieman, kun poltat lähes päivittäin ympäri vuoden hirveän hajuisia roskia pesässä! Ikkunoista ei voi tuulettaa, eikä pyykkejä tuoda ulos, kun tuottamasi haju on niin henkeäsalpaava!

Kyllästynyt

 

 

Miksi Työterveys myöntää sairauslomaa juopoille, muttei kulumista yms. kärsiville, pitkään työtä tehneille henkilöille?

Kysyn vaan

 

 

Nimimerkki ”Maksan tyhjästä jälleen”: Lapsesi ovat tervetulleita jalkapallon ja futsalin pariin. Täällä junnuissa pelaa kaikki.

 

 

18.3.2008

 

K-kaupan ”maito-osastoa” hoitava setä. Pikkuinen neiti tuli iloiseksi antamastasi harmaasta norsusta.

Kiitos! 

 

 

Hulmin huollon Hannele; olet ihminen isolla iillä ja oikea ihminen hommaasi, autat ja tuet myös muun työsi ohella!

Tyytyväinen vuokralainen

 

 

Kiitos kiinteistöjen hoitajille katupölyn poistosta. Kaupungin puutarhuri voisi ottaa mallia ja ruveta töihin!

Astmaatikko

 

 

Kiitokset Salon Seudun Puhelimen Loimaan palvelupisteelle ystävällisestä avusta 14.3. Sähköposti toimii jälleen.

Olli

 

 

Loimaan kaupungin sosiaalitoimiston väelle kimppu ruusuja, autoitte yh-äitiä pahan päivän yli, aurinkoinen hymynne ja apunne antoi voimaa.

Elämä on ihanaa

 

 

Musta vanha Pösö. Nyt riittää kaahailu Hirvikoskella! Pakoputken pään ja aivojen koko ei taas kerran ole samalla tasolla.

Kortti pois!

 

 

27.3.2008

 

Nykynuoret ovat fiksuja, syyttävät kaikesta vanhempiaan, jopa omasta huonosta käytöksestään tyyliin ”tällaiseks mut on kasvatettu”.

Äitiliini

 

 

Eivät vapaa-ajattelijat kenenkään uskomista halua estää. He haluavat valistaa ja hiekottaa teitä, että kaaharitkin säilyisi hengissä.

Hiekottaja

 

 

Kirkon työntekijät katsokaa peiliin ja kuunnelkaa itseänne ja miettikää vasta sen jälkeen, miksi kirkosta erotaan!

Eroakirkosta.fi

 

 

Olen tavallinen puhtaan veden käyttäjä. Haluaisin todella tietää nimiä. Keitä ovat nämä fariseukset ja kirjanoppineet, jotka istuvat hallinto-oikeuksissa? Nimet esiin, sillä niillä on merkitystä tulevaisuuden kansalaisille, joilta on pilattu puhdas vesi.

Väinö Suomela

 

 

Vesihoviin lisää vesijumpparyhmiä, että kaikilla on tilaa. Siivous puku- ja pesutiloissa on huonontunut.

Jumppaaja Yksin! Koe-eläimenä?

Meri

 

 

Rouva norsu voi sitten itse tulla ”töihin” ja katsoa kuka lukee, pelaa ym. 5–8 euron päiväpalkalla!

Toiset tekee toiset ei!

 

 

Koirilla on luonnollista, että tekevät tarpeensa, mutta ne miehet – kiirastorstaina paremmat vaatteet päällä ja kusee poliisilaitoksen kuuseen!!! Kuvottavaa katsottavaa. Hävetkää miehet, käyttäkää vessaa!!!

Nainen 

 

 

Unohtuiko kakkapussi? Pitkänäperjantaina kultainen  noutaja ja hänen emäntänsä unohtivat jätösten keräämisen!