”Men saunaan si”, Kaikkien aikojen Kopit, osa13

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

2.8.2007

 

Iso kiitos Paijan väelle upeasta Ilmaiskonsertista! Oli mahtavaa, että niin paljon ihmisiä oli lähtenyt katsomaan kansantanssi- ja musiikkiryhmää.

S&E

 

 

Suuret kiitokset Teille, jotka löysitte lompakkoni Heimolinnankadulta tiistaina 31. heinäkuuta.

Paljolta vaivalta säästynyt

 

 

Loimaalle tarvitaan kaksi liikenneympyrää: Parkin–ammattikoulun liittymään ja Kartanonmäen liittymään. Pääsisi kolmion takaa paremmin liikkeelle.

Leena

 

 

Kyllä Loimaan flikat ovat hyväkäytöksisiä… Etsin siis 90-luvun tuotosta, tyttöystävää, Loimaalta, tositarkoituksella. =)

Babba

 

 

Minkä niminen pääesiintyjä mahtaa olla tämän vuoden Sillanalusrockissa?

Relax, take it easy

 

 

Miten voi maailmassa olla niin typeriä ihmisiä, että tuovat kotiin, jossa on astmainen lapsi, koiranpennun tekemään jätöksiään. Kun ei edes ulos opeteta, ja tuodaan vielä sukulaistenkin koirat – siivoamisesta puhumattakaan.

Kärsivät koirat ja ihmiset

 

 

Et ole tehnyt mitään pahaa. Tämä on elämää. Kiltit kärsii. Luonnetta voi kasvattaa vielä viisikymppisenäkin. Pää pystyyn vaan ja tsemppiä. Onneensa voi tietyssä määrin vaikuttaa.

Tiedän tämän

 

Kyl kannattaa käydä töis muual, ni ei bummitkaan kerkeä ajelee Alastaron kylil ja kytätä ja juoruta muiden asioita.

 

 

Lopettakaa valitus Postin muka huonoista palveluista. Itse käytän Postia paljon ja olen oikein tyytyväinen.

Palvelu on hyvää

 

7.8.2007

 

Kadonnut miesten 3-vaihteinen Helkama-pyörä, kiiltävät lokasuojat, avaimenperässä vihreä koala. Toivon pyörän palauttamista poliisilaitokselle!

Jarmo Tikkanen

 

 

Suuret kiitokset Rasin perheelle lompakkoni löytämisestä. Paljolta lisävaivalta säästynyt..

Veikko

 

 

Kiitos Martti Koskinen hyvästä kirjoituksesta 31.7. Monta juttua ja tapahtumaa kaivataan.. Mutta pidetään kiinni myös kaikista saamistamme asioista; videovuokraamosta, uusista ruokapaikoista, lelukaupasta yms. Kannatetaan paikallista, niin voimme kaikki yhdessä menestyä!

3v. loimaalaisena

 

 

Ypäjän Sound of Music oli hieno esitys kokonaisuudessaan! Ensin kävimme katsomassa Samppalinnan kesäteatterissa Forum-esityksen. Kyllä Forum (28 euroa) kalpeni joka mielessä Ypäjän rinnalla! Hinta ei takaa aina laatua. Kiitos musiikkiteatterin väki!

Aila Emilia

 

 

Miks Loimaalla nuoret rikkoo ja sottaa niin paljon. Mennessäni ulkoilemaan sunnuntaiaamuna Keskuskoulun pihalla oli heitetty roskikset huitsin nevadaan, kulkuesteinä olleista telineistä toinen oli  rikottu ja heitetty pusikkoon ja toinen asetettu esteeksi pyörätielle. Oli myös eräitä rasioita heitelty sinne sun tänne. Näinkö kotona opetetaan???

Ulkoilija

 

 

Ihan tiedoksi vain, ketä luulee, että tietyöt kuuluvat rakentajille!? Luulen, että hommat kuuluu enemmänkin tietyömiehille! Terveisiä Loimijoenrannantielle!

Lähiseudun rakentajat!

 

 

Soneran hinnan nosto haja-asutusalueella on törkeää vedoten pitkiin ilmapuhelinkaapeleihin. Maanalle kaapelit on täällä haudattu, joitain lyhyitä vetoja on Sallilan tolpissa!!

Kohta ent. Sonera

 

 

Ikävystynyt…olen myös, kun en näe sua…

Kuin ohimennen

 

 

14.8.2007

 

Men saunaan si ko vatunpoimijat on ihan nurkilla. Joku tolkku tars olla, ettäs kehtaatte! Puutarhassa olis karhunvatukoita, ei ole ihan kypsiä vielä!

Marjat kaikille mut saunarauha jokaiselle!

 

 

Hyvät päättäjät, nyt kun olette kartoittamassa ja supistamassa Loimaan psykiatrisen osaston palveluja, niin älkää vaan missään nimessä toteuttako aikeitanne. Loimaan psyk. osasto on elintärkeä monelle mielenterveysongelmista kärsivälle potilaalle. Apu ja hoito ovat lähellä ja ympärivuorokautinen hoito on useimmille potilaille välttämätöntä. Ei ole hyvä, että hoito katkeaa välillä, ei edes viikonlopuiksi, niin kuin tällä hetkellä on käytäntö!

Maikki

 

 

Olipa Hesari tehnyt hienon ja pitkän jutun Loimaan Ratsutallista. Hanna olet tehnyt Loimaata tunnetuksi, suurkiitos siitä ja kaikkea hyvää!

Jatka samoin

 

 

”Myllykyläntien turvallisuustyöryhmä”: Kyllä, minä se olin, joka kaatoi pajukot pahimmasta risteyksestä.

Markku Laakso, ainoa jäsen

 

 

Keltainen talo, kova helle ja vaalea koira pienessä aitauksessa päivät pitkät. Ei koppia, ei auringonsuojaa, kuuma vesi, ei ihmisiä. Jos otat koiran, myös hoida hänet!

Rakasta myös koiraasi

 

 

Mitä muita 1–2 hengen yrityksiä tuetaan summilla, niin kuin maataloutta?

Asiantuntematon

 

 

Maatalousyrittäjä ei tosiaan pärjää ilman palkansaajaa, joka maksaa maatalouden tuet ja verot!

Kyllästynyt

 

 

Toimittaja Sari Keskitalo kirjoitit 11.8. LL Vaikeat tuet-aiheesta todella selkeästi ja valaisevasti. Ainakin minun on helppo yhtyä jokaiseen kirjoittamaasi virkkeeseen. Kiitoksia!

Raimo Savolainen

 

 

Ohhoh! Mahtoiko toimittajaa liipata läheltä tukiaispiikittelyt? Palkansaajia taitaa kyllästyttää viljelijöiden sää/lomaritinät! Palkkatyö vuosilomineen on myös mahdollista kaikille, jotka niitä kadehtivat! Ja tuskin kukaan tekee sivutoimista viljelyä palkkatoimen ”ruhtinaallisilla” vuosilomilla, jos ei jää plussalle!

Maalainen palkansaaja

 

 

Hurjasti on ”hinnat nousseet” Nuorten myyjien torilla. Farkuistakin pyydetään 15 euroa (en tiedä olivatko uusia vai vanhoja), mutta Vapaa valinnasta saa takuulla uudet ja halvemmalla. Jos haluaa oikeasti tavaroista eroon, niin kannattaisi hinnoitella sen mukaan! Vaan eipä se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se joka maksaa!

Hinnat kohdalleen

 

 

Onko rikesakon paikka, jos ohittaa pyöräilijän ja samalla keltaisen sulkuviivan eikä ole vastaantulevaa liikennettä?

Entinen autoilija

 

 

Miten voidaan sanoa, että hautausmaan kukat ovat näiden sateiden jälkeen kuivia? Vettä lisää niin kaikki kelluu. Maa on märkä.

Jatkakaa hyvää hoitoa!

 

 

Turha valittaa hautausmaan ruohoista. Kyllä tällä lämpö/sadekelillä kaikki kasvaa äkkiä.

Itselläkin nurmikko

 

 

On se Tammelantien takainen metsätyö semmosta maiseman pilaamista kymmeniltä ihmisiltä, kuka semmosta edes kehtaa tehdä.

Ihmettelijä

 

 

Ylitöitä voiraan tehdä kunhan ilmotetaan eres päivää ennen ja maksetaan asialliset korvaukset.

 

 

16.8.2007

 

Lämmin kiitos Mäkiölle todella nopeasta tyhjennyspalvelusta… lokasäiliö täynnä ja vieraita tulossa!

Penninkulman asukas

 

 

Kiitos Ullalle kivasta kesäpäivästä ja kiitos Huhtalan Raimolle lahjoittamastasi kyydistä Käenniemeen.

Ilolan hoitajat

 

 

Hyvät nuoret! Juokaa ihan rauhassa pussikaljanne torilla, mutta älkää heitelkö tyhjiä pulloja ohimeneviä autoja päin! Voi tulla Isille kallis lasku.

A&N

 

 

1.8. peruutit, mutta unohtuiko jotain vai tilipäivääkö odotat?

Maksaja kateissa

 

 

Hei sinä yli viisikymppinen tuhma täti, joka veit meiltä papan, palauttaisitko hänet samaan osoitteeseen, mistä veitkin!

Viisi viatonta vekkulia

 

 

Lapsilla jo pienestä pitäen leluja ja tavaraa huone pullollaan. Sukukin  kantaa. Onkohan se hyväksi? Leikeissä  vain muutama.

Lapsena yhden nuken omistanut

 

 

Toimitus voisi jättää julkaisematta nämä kyllästyneet ja veronmaksajat ym. koska, A: Yksinkertainen ihminen ei ymmärrä vaikka kuinka selitetään B: Nämäkään kateelliset ihmiset eivät elä ilman ruokaa, joka on tukien ansiosta myös heille puolta halvempaa C:He joutuvat maksamaan veronsa joka tapauksessa oli maataloutta tai ei D: He ovat todennäköisesti alaikäisiä.

Leipä maistuu

 

 

Nimimerkki Kyllästynyt: tuleeko palkansaaja toimeen ilman maatalousyrittäjän tuottamaa ruokaa?

Lopettakaa jo kadehtiminen

 

 

Ensin kommunistit äänestää Suomen EU:n jäseneksi. Sitten ne alkaa valittaa viljelijän tuista Loimaan Lehden muutaman tuhannen levikin kattavalla Kopit-palstalla nimimerkin suojassa. Väsynyttä  touhua.

Pertti Laine

 

 

Jos maajussi ei pärjää ilman palkansaajaa, niin ei pärjää palkansaajakaan ilman maajussia. Jollei olis ruuan tuottajia, niin milläs sitten pysyis ihmiset hengissä, pyhällä hengellä vai syömällä euroja?

Maajussi

 

 

 

Miksi johtava lääkäri Jari Välimäki, sairaanhoitopiirin johtaja Aki Linden ja sairaanhoitopiirin valtuuston puheenjohtaja Jarmo Rasi haluavat synnytysosaston pois Loimaalta ja tilalle vanhusten saattohoito-osaston?

Mökin akka

 

 

Hyvät päättäjät älkää tuhotko Loimaan kodikasta synnytysosastoa. Kokemuksesta voin sanoa, että Loimaalla synnyttäminen on tosi upea kokemus verrattuna TYKS:n liukuhihnasynnytyksiin. Jos 60 km ei ole matka eikä mikään päättäjien mielestä, niin eikö olisi  viisasta ohjata synnyttäjät ympäri maakuntaa Loimaalle. TYKS:kin säästyisi kauheilta ruuhkilta ja äidit ja vauvat saisivat rauhassa tutustua toisiinsa.

Merkki huolestunut

 

 

Jospa Metsämaalla valitaankin vuoden 2007 äksyilijä-itkijä ällipään sijasta. Ehdokkaista olisi jopa runsaudenpulaa, kuten kaikki ovat saaneet jo huomata.

ZIP

 

 

Osanottoni etukäteen PV Suzukilla Hirvikoskella noin kahdeksaakymppiä neljänkympin alueella ajavan pojan vanhemmille.

Vakiopytyllä pitempi elämä

 

 

Älkää uteliaat ajako Tammelantiellä, se metsähullutus on Vainiontiellä. Siellä voi ihmetellä.

Miksu

 

 

Kiitos Pauli nopeusrajoitusmerkistä Vesikoskenkadulle! Toivottavat Sinisen talon äidit ja pikku riiviöt!

Lopussa kiitos seisoo!

 

 

On Alastaron kunta mokannut pahasti taas kerran!  Maanantaina alkoi koulut, vielä sunnuntaina ei ollut tietoa kunnan koulukyydityksistä! Tämä sama toistuu vuosittain, että vanhemmat yrittää selvittää miten lapset pääsee kouluun ja sieltä kotiin. Osa joutuu viemään itse lapsensa. Olisko ollut parempi, että yksikään lapsi ei olisi mennyt, ellei tosiaan kunta saa tällaista asiaa vieläkään kuntoon?

 

 

16.10.2007

 

Kiitos Mäkelän kelloliikkeen tytöille erinomaisesta palvelusta! Tuli hyvä mieli koko päiväksi.

 

 

Partiolaisten paperinkeräys oli tosi hieno juttu. Toivottavasti uusitte homman!

 

 

Valasrannassa oli komea ilotulitus 6. lokakuuta. Kiitokset niille, jotka sen järjestivät, oli kaunista katseltavaa.

Katselija

 

 

Kävin pitkästä aikaa Alastaro-hallin punttisalilla. Järkytyin todella näkemästäni. Rikottuja vehkeitä lojuu, eikä niitä voinut käyttää. Tarkemmin katsottuani totesin, miten törkeästi hajottaminen on tapahtunut. Kuka tällaista tekee, ja kuka näistä kaikesta tuhotyöstä vastaa? Pitääkö kaupunkiin lähteä kuntoilemaan?

Järkyttynyt

 

 

Puistokadun kaikkiin liittymiin kärkikolmiot! Kyseistä väylää pidetään etuajo-oikeutettuna tienä. Sitä se ei ole ilman merkkejä!

Oikealta tuleva

 

 

Kyl on käyty biologian tunnit ja tiedetään vehkeiden paikat, mutta sinä, jolla on sielut hukas, taidat tietää niist asioist paremmin.

Sielujen sinfonia

 

 

Televisio-ohjelmasta Maajussille morsian. Tästä saa todellisen kuvan siitä, miten hyvin asiat ovat maanviljelijöillä Suomessa. Ei olisi syytä aina ruinata lisää tukiaisia.

Tuetta hengissä

 

 

Miksi ihmeessä vielä yläasteella uskonto on meille pakollista? Jos ei halua kuulua mihinkään uskonlahkoon, eikö se ole myös meidän nuorten asia!

 

 

Jos Lidliä ei tehdä Hossinmäkeen, kaikki pysyy ennallaan niin kuin on jo vuositolkulla ollut. Kuka siitä hyötyy?

Pentti Tuominen

 

 

20.10.2007

 

Kiitos rehelliselle lompakon löytäjälle!

Pekankujan asukas

 

 

Rantatiellä toistuva mönkijäprätkötys ja ajelut häiritsevät asukkaiden kotirauhaa! Metelinpito olisi viisaampaa kauempana asutuksesta – jos on pakko jossakin…

Kiitos!

 

 

Huomio rekat, jotka ajatte Ypäjän keskustan läpi Ypäjän asemalta päin: onko tullut huomattua, missä alkaa 40:n rajoitus? Sama rajoitus koskee käsittääkseni myös henkilöautoja!

Kaahaajiin kyllästynyt

 

 

Olisi tosi kiva, jos kassojen toimenkuvaan kuuluisi myös huolehtia, ettei asiakkaan ostamat tavarat ryttäänny liukuhihnalla. Tuntuu, ettei sen jälkeen ole enää väliä, kun viivakoodi on luettu.

Asiakasomistaja

 

 

Jos jonkun toisen perheen hajottaa, niin ei kai siin itsetunnon pitäskä koputtaa vaan omantunnon! Missä seki sit sijaitsee! Ja mun mielestä ei sen itsetunnos vika o kuka hajottaa vaan sen kuka antaa hajottaa!

Omaansa pitää puolustaa!

 

 

Kateus on kauhea tauti ja piilosta ampuminen kans. T Levo ei ole ollut pois yhdestäkään valtuuston kokouksesta.

Kirjanpitäjä

 

 

Hei Sinä, joka et kirjoita totta Levon valtuustotyöstä, katso omaa ryhmäsi. Ei ole kehumista. Valtuustossa saa olla eri mieltä.

Pysytäänpä totuudessa

 

 

Hurrikaanin hankintamies on mitä ilmeisimmin tullut petetyksi. Ulkomainen lämpökäsitelty pitkätavara on kyllä tasamittaista, mutta pelillisesti vajaakanttista. Korkealla juoksumetrihinnalla olis varmaan saanu vajaat parimetriä kotimaista priimaa.

Ainahan on maksettava eikös juu?

 

 

Keskustelua Loimaan seudulla vaikuttavasta tiekunnasta löytyy agronet.fi/keskustelu.

Tienhoitoa mallia maajussi

 

 

Menkää sairaanhoitajat töihin! Törkeätä ihmishengillä pelaamista! Lähi- ja perushoitajat palkankorotuksen tarvisivat. Perhepäivähoitajia ei ajattele kukaan. Tarvis olla Kekkonen täällä vielä sanomas, että nyt jokainen töihin!

 

 

25.10.2007

 

Iso kiitos, mummi, syyslomasta, kun olit hoitamassa, kivaa oli!

Aleksi 🙂

 

 

Kiitos kaupunginjohtaja Kopulle liikuntatilamme rakentamisen kannatuksesta. Lapset, nuoret ja vanhat pääsevät liikkumaan, ja pysymme kunnossa.

 

 

Hirvikosken suksivaras tunnistettu, palauta pikaisesti samaan paikkaan mistä otit!

Monot jäi

 

 

Miksi lehti ei julkaissut srk:n kiinteistöpäällikköä vastaan hyökänneiden 12 kirkkovaltuutetun nimeä? Näyttöä virkavirheestä olisi pitänyt esittää julkisen lynkkauksen yhteydessä. Kuka on seuraava ihmisuhri Metsämaan srk-talon kiistassa? Jumalatonta menoa srk:ssa!

Inkvisiittoritko päättäjinä?

 

 

Melliläläiset ja alastarolaiset äänestävät halukkuudestaan liittyä Loimaaseen. Kysytäänkö meiltä loimaalaisilta, olemmeko valmiita ottamaan heidät vastaan?

 

 

Aiheesta sudet eivät kuulu asutuille alueille. Esko Kiviranta on oikeassa. On turha odottaa ensimmäistä ihmisuhria, todennäköisesti lasta. Yhä kasvavassa susikannassa on varaa myös poistaa muutamia yksilöitä, ja näin saada hukat pelkäämään ihmistä. Muutenollaan 1880-luvun tasolla. Lukekaapa Pentti Mäensyrjän kirja: Hukka huutaa. A. Karisto Oy, 1974.

Väinö Suomela

 

 

Nykyisellä menolla yhä useampi oma Hurrikaanin liigauntuvikko istuu vaihtopenkillä yhtä motivoituneena kuin pääsiäistiput odottaen uusia nöyryytyksiä.

Virheistä penkille!

 

 

Hyvä vinkki sinulta tyhmille katsojille, että lentopallo on joukkuepeli. Keväällä se sitä oli, mutta ei nyt. Täysin hengetöntä touhua!

Sopimusta odottava veteraani

 

 

13.11.2007

 

Kartanomäen kotihoidon henkilökunnalla on vessaongelma, toimitilojen vessat käyttökiellossa, olleet jo jonkin aikaa ja loppua ei näy. Kaupunginjohtajan ratkaisu: menkööt riu’ulle!

Riukua etsiskellen

 

 

Keskinen katsoo menneisyyteen, valtuuston tulisi katsoa tulevaisuuteen.

Alastarolainen

 

 

Selvitysmies tekee juuri sellaisen selvityksen kuin tilaaja haluaa. Oli se sitten totta tai ei. Kuntaliittäjät sanovat, että lähipalvelut säilyvät. Viisaan lukijan tai kuulijan on aina hoksattava kysyä, kuinka kauan. Oikea vastaus on neljä vuotta. Eli seuraava valtuustokausi. Sen jälkeen tulevilla päättäjillä ei ole, eikä voisikaan olla, mitään velvoitteita nyt luvattuun.

Ettei totuus unohtuisi

 

 

Isälle. Nyt tiedät tunteen. Ei korttia, ei lahjaa, odota seuraavat 20 vuotta.

Rakastavan äidin lapsi

 

 

Olisi ollut kiva mennä lasten kanssa uimaan Vesihoviin sunnuntaina isänpäivänä, mutta ei se ole auki! Mitataanko tätäkin asiaa Rahassa?

Isänpäivä

 

 

Jos olet luvannut ostaa jotain, lunasta ostoksesi! Maksut ne on minullakin.

Rehellinenkö muka?

 

 

Hurrikaanin valmentajan valmennustaidot yhtä nolla kuin sarjataulukon pisteetkin. Kahdeksan tappiota! Vähemmästäkin on valmentaja lähtenyt vaihtoon.

Penkkipelaaja

 

 

Oppilaat ovat koulupäivänä rehtorien ja opettajien vastuulla väli- ja ruokataukoineen. Pyörätiet eivät ole tarkoitettu mopolla ajoon myöskään yhteiskoululle.

 

 

27.11.2007

 

Kiitos kiitollisuudesta Anu Salo, LL 22.11! Laitetaan kiitos kiertämään hymyn kera. Eikä maksa mitään. Suurin kiitos Jumalalle, elämän antajalle!

M-LJ

 

 

Sinä tunnettu, tunnistat itsesi! Älä soittele ja ehdottele turhia opettajalle!

 

 

Turha valitella, ettei infotilaisuudessa keskiviikkona 22.11. ollut enempää väkeä, sillä on vaikea mennä tilaisuuteen, josta ei ilmoiteta missään.

Matti Lehtonen

 

 

Valtio ei hyväksynyt Loimaan seudun kuntien suunnitelmia. Jos emme tee kuntaliitosta itse, valtio tekee sen ilman porkkanarahaa. 5,7 milliä on paljon rahaa.

Järkeviä päätöksiä odottava

 

 

Taisto Levolle tarttis antaa vielä paremmat ohjeet kuntaliitosasiassa, kun ei osaa päättää onko osallistunut neuvotteluihin vai ei. Yrittää silti neuvoa kuntalaisia.

 

 

Toistasataa kuntaa on päätymässä liitokseen. Onkohan ne kaikki tehty Jussilaisen ja Tunkkarin henkilökohtaisten etujen takia? Kovia veijareita nämä Alastaron pojat – vai olisiko niin, että Levolla (LL 22.11.) viiraa?

Unohtuiko kolmas kauppias?

 

 

Ei ole vielä kiire Alastaron uudella kunnantalolla. Keskisen mukaan se tulisi palvelemaan 2050 ja 2100 vuosia ajatellen.

Tulevaisuus mielessä

 

 

Kyllä Aaltosen Petri tarvitsisi tukiopetusta, että laskuopin alkeet avautuisivat. Häpeän tietämättömyyttäsi.

Entinen äänestäjäsi

 

 

Miksi liittyä Loimaaseen, kun kaupunkilaisetkin muuttaa siinä tapauksessa muualle.

Ei liitokselle

 

 

Mellilän kunnan johto, ei huonoja asioita esille, missä on esimerkiksi Kosken tai Pöytyän vaihtoehto? Loimaa haluaa yhdistää rahat kaikki – ei mitään Mellilälle!

Kuntalainen

 

 

Alastaron ja Mellilän liittymishankkeissa Loimaaseen on mielenkiintoista enää vain se, kuinka moni alastarolainen ja melliläläinen äänestää mielipidekyselyissä kuntaliitosta vastaan. Ennusteeni on: 70 ja 75 prosenttia.

Eukko

 

 

Kyllä on Piltolan suunnalla eläimillä kurjat oltavat!

Ilman sateensuojaa

 

 

29.11.2007

 

Vain polkupyörän omistajana kysymys/pyyntö: eikö pyöräteitä ole mitenkään mahdollista pitää ajettavassa, turvallisessa kunnossa? Eikö mitenkään ole mahdollista koneellisesti niitä putsata samantien, kun lumi tulee?

 

 

Uusi upea silta! Nimiehdotus: Martinsilta – nyt jo saanut sen nimen Hulmin alueella.

Ylikävellyt

 

 

Suomi on hyvinvoipa oikeusvaltio. Siksi toivonkin, että kaikille suomalaisille annettaisiin hyvinvointiin ja toimeentuloon oikeudenmukainen mahdollisuus. Myös maanviljelijöille!

Epätasapuolisuutta pelkäävä Pentti Tuominen

 

 

R.S.! Toivottavasti ymmärsit!

Jokaisella suojelija!

 

 

Kunnat – kenen vastuulla ovat kylmettyneet villikissat? Löytöeläinkodin toimenkuvaan kuuluu ottaa talteen kesyt, uudelleensijoitettavat.

Mellilän Löytöeläinkoti

 

 

Pikkuteille santaa ja vähän äkkiä, ajatelkaa koululaisia!

Kouluauto

 

 

Hirvikosken Siwassa sain hienoa palvelua maanantaina, vaikka tölkkipalautuskone ei toiminutkaan, sain.. .odottaa..kannatti..kiitän..

Palvelu mukavaa, kun hymyilet

 

 

1.12.2007

 

Petäjoentielle jokin aikaa sitten santaa ripoteltiin eikä ollut edes liukasta silloin ! Missä nyt hiekoittaja?!? Nyt koko tie on peiliä/liukas!!!

Talvi

 

 

Käykää ihmiset katsomassa tehotuotanto.net tämänkin alueen eläintenpitoa. Ja tätä hommaa tuetaan.

Miksi ei valvota.

 

 

Luulisi että näin suurilla tukiaisilla saisi eläimille inhimilliset olosuhteet…

Santeri

 

 

Loimaan seutu näyttävästi esillä tehotuotanto.net sivuilla ! Ei kun lisää tukia hyvästä mainoksesta!

Tukat pois ja linnaan

 

 

www.tehotuotanto.net/ jos media antaa tämän kuvan tuotannosta etelä-suomen tiloilla, tuet loppuvat varmasti. Lisäksi menetetään kuluttajien arvostus.

 

 

Tehotuotantoa –  onko tämä eläinrääkkäys 141-tuen kääntöpuoli ahneudelle. Tehotarkastukset aloitettava heti kaikilla  tiloilla! MTK:n kanta tiedetään.

Veronmaksaja

 

 

Melliläläiset! Maasta se pienikin ponnistaa! Pitäkää itsenäisyys, lääkäri, apteekki ym! Ei järkeä alentua Loimaan peränkulmaksi &valua pisaraksi valtamereen!

Exmelliläläinen

 

 

Kyllä jokaisen pitäisi ymmärtää, ettei Mellilän kokoisella kunnalla nykymaailmassa mitään tulevaisuutta ole. Otetaan porkkanarahat, kun niitä vielä tarjotaan.

Kirjastoon menijä

 

 

Pienen Alastaron kunnan liitoksessa käy samoin kun Suomen EU:ssa. Ei mitään omaa tahtoa sen jälkeen.

 

 

Olisi sangen mukavaa jos Loimaan Lehti olisi postilaatikossa ilmestymispäivänä eikä vasta seuraavana. Mikä mättää Metsämaan jakelussa? Lehti tällä viikolla jo kahdesti myöhässä. Ei eilisiä tarjouksia voi tänään hyödyntää!

 

 

Hei lomittaja. Nyt jäitä hattuun. Eikö lastesi hätähuuto avaa silmiäsi. Erosi vain pahentaa tilannetta. Se naru, josta elämä virtaa, ei kestä kaikkea. Älä katkaise lankaa päättäväisyydelläsi. Langan murruttua, et itsekkään jaksa kantaa sen seuraamusta. Yhdistä voimavarat yhdessä, lähtösi ojensi”vihollisesi” käden kohti. Tartu siihen, se palkitsee.

Tukijasi  

 

 

6.12.2007

 

Kiitos kun toimitit kirkkoon pudonneen kuulokojeeni OP:n konttoriin.

MS

 

 

Iso kiitos Enniin maukkaasta pikkujoulun lanttulaatikosta!

Joulua odotellessa

 

 

Suuret kiitokset Mellilän kouluille juhlavasta esityksestä. Oli ilo katsella lasten riemukasta esitystä.

Terttu, Martti, Mirja ja Antti

 

 

Somero saa Lidlin, Humppila varmaan vie ABC:n, Loimaa saa risteyksen. Päättäjät, olette omaa napaa tuijottavia nahjuksia!

Hyvää joulua vaan

 

 

Koulu pyytää pukemaan lapsen siistiin vaatteisiin; mitä se tarkoittaa? Pyrin joka päivä laittamaan lapseni siisteissä ja puhtaissa kouluun. Mihin kullakin on varaa. Jättäkää juhlat sikseen, ellei normaalit vaatteet kelpaa!

 

 

Alastarolaiset eivät tajua ommaa parastaan. Parin vuoden päästä valtioneuvosto liittää pakolla, poru tullee kuitenki, ja porkkanarahat jää saamatta. No, Anninen on melkein Loimaalla muutenki.

 

 

Tunkkari ja Jussilainen, ette enää nauti alastarolaisten luottamusta. Alastaro tarvitsee uudet johtajat. Vain siten saadaan kunnassa kehitystä. Päättäjät, demokratian pelisäännöt ovat voimassa Alastarollakin. Kun kuntalaisilta kysytään, niin enemmistön kanta on päätös kuntaliitokseen.

Kehitys liikkeelle ja demokratia kunniaan

 

 

Yksikään valtuutettu ei voi väittää olevansa aikaansa seuraavaa kuntalaista viisaampi. Alastarolaisille onni olisi se, että kaiken kauppaavat ja jarrut Tunkkari ja Jussilainen poistettaisiin kuvioista. Koplan kolmas, Aaltonen, tekee poliittisen itsemurhan.

Demokratian riemuvoitto

 

 

Alastaron kunnan johdon harjoittama salailupolitiikka sai ankaran tuomion kuntalaisilta.

Rehellisyys ja avoimuus kunniaan!

 

 

Alastarolaiset imevät kaiken bolshevikkien propagandan mukisematta. Toivottavasti valtuusto tuntee vastuunsa ja päättää oikein! Liitoksesta saaduilla porkkanarahoilla voidaan kustantaa Alastaron kommunisteille yksisuuntainen Pohjois-Korean matka!

Kuntalaispassiivi

 

 

Pian nähdään montako aasia Alastaron valtuustossa istuu. Tyhmyyttähän se on, jos äänestää enemmistön mielipiteen vastaisesti. No, eipä niitä samoja aaseja nähdä enää Loimaan valtuustossa, jos liitos toteutuu… jos jotain positiivista pitää löytää.

=>

 

 

13.12.2007

 

Hei! Hirvikoskelta löytämäni silmälasit saat poliisilta.

Kati

 

 

Eikö yksityisteiden hoitoa valvota mitenkään? Luikistontie on kaikilla keleillä kauhea ajettava saati käveltävä tai pyöräiltävä!

Aina kurainen auto

 

 

Älkää sitä Aaltosen Petriä haukkuko. Miehellä on selvät mielipiteet ja vielä perustelut niille. Valitettavan harvinaista Alastarolla!

Tuleva loimaalainen

 

 

Alastaron kunnan myyntitilaisuus 17.12.2007 klo 18 kunnantalon valtuustosalissa.

Tervetuloa!

 

 

Alastaron kunnanvaltuusto, ottakaa nyt huomioon kuntalaisten mielipide liitosäänestyksessä.

Nyt jo syrjäkulmalainen

 

 

Nato. Nato. Nato. Kato EU jo tyhjäsi kassan – mitä me saamme sieltä? Viranhaltioita joilla on kuninkaalliset edut, eikä niihin etuihin ole kellään puuttumista, niin pääministeri jo ilmoitti! Ja nyt sitten Natoon sotia makselemaan ja sotimaan!

 

 

15.12.2007

 

Hei sinä kuraisella autolla ajava. Luikistontien tiehoitokunta on erittäin pahoillaan, ettei ole pystynyt toimillaan estämään kenkiesi ja autosi likaantumista syyssateiden aikana. Pyrimme parantamaan toimintaa. Tervetuloa tiekokoukseen keväällä.

Veli-Matti Retulainen

 

 

Hei aina kurainen auto – eikö yksityistien autuus ja kurjuus ole sitä, että saa mitä haluaa? Ei kattoakaan kukaan korjaa, jos on oma talo.

Herää pahvi

 

 

100 euroa kinkkurahaa kaupungin työntekijöille… Työttömille ja eläkeläisille jää ehkä 300 euroa koko joulukuulle! Miettikää sitä kinkkunne kanssa!

Aamen ja kiitos!

 

 

Alastaron päättäjät, ottakaa kuntalaisen mielipide (itsenäisyys) huomioon!

Demokratiaa toivova ihminen

 

 

Ajatelkaa Alastaron päättäjät, jos nyt sanotte EI Loimaalle ja seuraavassa Paras-hankkeessa anotte nöyrästi, että mitä maksaa palvelut Loimaalta.

 

 

Moniko alastarolainen äänesti pelkästään tunteella kuntakyselyssä?

Veikkaan 80 prosenttia

 

 

Alastaron kuntalaiset: tulkaapa kunnantalollemme maanantaina 17.12. kello 18. Siellä näemme, kuka valtuutetuistamme on itsenäisyytemme, omaisuutemme ja päätösvaltamme säilymisen puolesta. Siellä näkee myös sen, ketkä päättäjistä ovat kuntamme lahjoituksen kannalla.

Kiireellä suinpäin

 

 

Vieraissa ne miehet kyllä juoksee muutenkin…. Ja varsinkin tuntuu itsetuntoa nostattavan nuoremmat naiset….

 

 

Olet röyhkeä ihminen viemällä kynttilän puolisoni hautakivessä olevaan luukkuun! Se on tarkoitettu ainoastaan puolisolle ja lapsille. Ja kynttilä oli vielä punainen.

Närkästynyt

 

 

Se on totta, mitä puhuit, loimaalaiset seurat hakee menestystä ja se missä menestyy, sinne ne rahat menee. Ja on väärin, että käytetään lapsia hyväksi, että seura menestyy, saa tiliä. Jos sinut tapaan joskus, tarjoan kahvit ja munkit. Mieti sitä.

Vastaus äidille LP:n maksuista

 

 

20.12.2007

 

Suuret kiitokset Armille ja Leenalle herkän kauniista laulutilaisuudesta Metsämaan kirkossa.

Herkistynyt

 

 

Kiitos mukavalle ja avuliaalle autotohtorille, Jannelle, kun autoit keljut ketjut paikoilleen maanantaina.

Helina

 

 

Alastaron Kirkonkylän koulun opettajille ja muulle henkilökunnalle sekä oppilaille kiitos hienosta itsenäisyyspäivän juhlasta ja rauhaisaa joulua!

 

 

Kun kerran uusi koirapuisto rakennettiin, miksei samantien tehty kunnollista? Pienet ja suuremmatkin koirat pääsevät aidan alta ongelmitta.

 

 

Hei yksi koiran taluttaja! Eikös olisi tärkeämpää saada ne roskat luonnosta pois kuin valittaa maatuvasta koiran ulosteesta!

Järki käteen

 

 

Kaupunginkirkon musiikkielämän kuihtuminen konkretisoituu jouluaattona, kun kirkossa – eikä edes kappelissa – enää järjestetä musiikkihartautta!

 

 

Sinä, joka käyt pelaamassa jääkiekkoa (harrastemielessä) hallilla, eikö sulla ole omaa elämää? Hanki se, ettei tarvitse muiden elämää penkoa. Ei sentään kuulu sulle?

Joulurauhaa? 

 

 

Joulu tulossa. Saapuuko joulurauha? Syytä epäillä  raskauttavien asianhaarojen vallitessa.

 

 

Oliko Huittinen palkannut Vampulan vs. kunnanjohtajan ”saattohoitajaksi”? Kuulosti ihan siltä!

Kohta entinen vampulalainen ja uusi loimaalainen

 

 

1,5 miljoonan myötäjäiset Huittisiin Vampulasta. Tulikohan tehtyä maailmanennätys? Päättäjät kai pelkäsivät, että ajatteleminen sattuu!

Petetty

 

 

Osa Alastaron valtuutetuista ei näköjään käsitä, mitä tarkoittaa sana EI! Kuntalaiset petettiin pahasti. Hävetkää!

Petoksen uhri

 

 

Kiitos, Alastaron valtuusto! Nyt voin odottaa seurakuntaan muutakin toimintaa kuin hortensiakerho. Hurraa!

Seurakuntalainen

 

 

Näin siinä sitten kävi. Ei Alastaro merkitse mitään puolesta äänestäneille. Nyt menetitte kuntalaisten luottamuksen!

Hävetkää

 

 

Kiitos ja näkemiin, Alastaro! Täältä on viisaampi lähteä, kun päättäjät eivät ole kuntalaisten takana! Hävettää päättäjät, olemme Venäjällä!

 

 

Hävettävää! Ensin pyydetään kuntalaisilta mielipidettä liitosasioissa, sitten sillä ei olekaan mitään merkitystä. Pitäisiköhän edellisen valtuustovaalinkin tulos kyseenalaistaa…

 

 

Porkkanarahoistako Alastarolla maksetaan tämä sirkusilveily nimeltään Kuntalaisten mielipidekysely? Oltaisi nekin rahat säästetty parempaan, kun kerran niin huonosti menee, että mielipiteen tuloksella pyyhittiin ahteri ja liitokseen mennään! Tällaisellako haaskaamisella koko tilanne on ylipäätään saatu aikaan? Mähän en toki tiiä, kun oon vaan tyhmä ja heikko kuntalainen – kohta onneksi viisas ja vahva kaupunkilainen.

 

 

Huru-ukot ja akat sekä hienostorouvat ulos Mellilän luottamustoimista, nuoria ja työssäkäyviä tilalle.

Ei takinkääntäjiä

 

 

22.12.2007

 

Kiitos naishenkilölle, joka löysi kännykkäni Loimaan Seurahuoneella 20.12.

Hyvää Joulua Sinulle

 

 

Kauhanojan koulun opettajille, oppilaille sekä muulle henkilökunnalle kiitos, kun järjestitte hienon itsenäisyysjuhlan. Rauhaisaa joulua.

Kiitollinen mukanaolija

 

 

Muistetaan kaikkia lapsia ja lapsenlapsia jouluna rakkaudella ja lämmöllä. Kärsimys ja katkeruus unohdettava, aika antaa anteeksi ja hyväksyä rakkaus.

 

 

Hei järki käteen: roskat pois luonnosta on hyvä asia, mutta eivät ne tartu kengänpohjaan eivätkä haise!

Kulkuväylät siistiksi

 

 

Järki on sinulta todella kadonnut. Kyllähän koiran uloste maatuu, mutta bakteerikanta siinä myös säilyy. Kerätään vain jätökset pois niin koiratkin pysyvät terveempinä.

Toinen koiran taluttaja

 

 

Järki käteen! Ei ole mitenkään mukavaa, jos on vaikka kuinka maatuvaa koiran paskaa sandaalissa. Onko suuri vaiva kerätä pois?

 

 

Hyvät ihmiset, peskää kätenne wc-käynnin jälkeen aina! Ja opettakaa lapset samaan. Sinä, joka et pese, olet ruokoton!

 

 

Huomio kauppiaat: Voisikohan tarjouksista ilmoitella jo edellispäivän lehdessä? Me, jotka asumme varhaisjakelun ulkopuolella jäämme usein tarjoustuotteita vaille, koska ne ovat ehtineet loppua ennen kuin tieto tulee.

Turha reissu klo 13.30

 

 

Melliläläiset saavat luostarin. Kyllä naapuri osaa soluttautumisen taidon, vaikka uskonnon varjolla. Kiitos metropoliitta Ambrosius, kun valaisit asiaa.

Veteraani

 

 

20 euroa lapsen päiväkerhosta? Minne menevät kirkollisverorahat? Uuteen seurakuntataloonko? Vai metsään tai rahastoihin?

Eroakirkosta.fi

 

Mielipidekysely on mielipidekysely, ei äänestys.

 

 

Ihmettelen, jos henkilöillä, jotka kaksi päivää istuivat Mellilän kirjastossa ottamassa vastaan liitosmielipiteitä, on kanttia nostaa vielä palkkaa. Raha pelastusarmeijan pataan, niin on siitäkin äänestyksestä jotain hyötyä. Haluan kiittää kahta luottamushenkilöä, Gustafssonia ja Harjulaa, jotka alusta asti julkisesti sanoivat, etteivät kävele äänestäjien yli.

 

 

Hei, onhan tällaisia liitoksia ennenkin tehty, ei Alastaro ole ensimmäinen! Ja älkää uhatko muuttaa pois, kun ette sitä kuitenkaan tee.

 

 

Loimaalaisena todella ihmettelen Alastaron ja Mellilän päättäjien toimia kuntalaisten mielipiteistä välittämättä. Käveltiin komiasti ylitte! No, tulevissa kunnallisvaaleissa teillä on mahdollisuus antaa pieni muistutus näille vellipöksyille! Viestilläni en halua puuttua itse liitokseen mitenkään.

 

 

Vampulassa yrittäjäjoukko painostaa, uhkailee ja käräjöi kuntaliitosta vastaan. Toiminta on kuntalaisten oikeustajua vastaan.

Palvelut muualta

 

 

Ihanaa joulua alastarolaisille kaikesta huolimatta!

Yks alastarolainen

 

 

29.12.2007

 

Kiitos Anu, Seija ja Petteri koskettavista joulukirjoituksista!

 

 

Kiitos Metsämaan ja Kojonperän asukkaille muistamisesta, hyvää uutta vuotta!

Postinjakaja

 

 

 

Kiitokset Kaarina ja Matti Korpelalle, Arja Leena Ristimäelle, lääkäri Maire Toivoselle ja hoitaja Ojalalle saamastani suuresta avusta!

RJ

 

 

Kiitokset Tapio Laurilalle ja mukana olleille musikanteille upeasta joulukonsertista Alastaron kirkossa.

Joulu tuli sittenkin

 

 

Sinä joulumielinen tonttuilija, joka varastit vaivojasi säästämättä Hulmilta lapsieni iloksi laittaman joulupukin, hae loputkin koristeet!

Kuohipukki

 

 

Koirien piinapäivät alkoivat taas 27. joulukuuta Suopellolla ainakin ja se jatkuu noin viikon.

Koirako sisällä viikon?

 

 

Jos täytyy ex-salarakkaan perässä ajella ympäri maakuntia niin kannattaa ottaa se kokonaan ja alkaa seurustella kaiken kansan nähden.

Tiedossa on

 

 

Kaikella on aikansa ja Alastaron aika oli silloin, kun liikekeskukset rakennettiin ja ne olivat yrityksiä täynnä. Mitä teki silloinen kunnanjohtaja, käyttikö nykyisiä johtajantaitojaan ja talousnerouttaan kehittääkseen kuntaa vai jättikö tekemättä tärkeitä investointeja tulevaisuuteen ja kokosi rahaa omaan unelmaansa, joka oli uusi kunnantalo?

Silloinen alastarolainen

 

 

Alastarolaiset! Nyt valituksia kuntaliitosta vastaan rustaamaan, ja sitten häädetään valtuuston petturiedustajat pois valtuustosta!

 

 

Arvoisa kunnanvaltuuston jäsen. Muistanet lupauksesi, myös niiden pettämisen. Aamuisin sinua katselee peilistä petturi, ihan jokaisena aamuna.

Oma Tunto

 

 

Sinä, joka kirjoitat, eikö sinulla ole omaa elämää? Mene peilin eteen ja kysy olenko rehellinen ja uskottava vai valehtelija ja flirttaaja. Jos ihmiset sinusta puhuu, niin kai olet antanut siihen aihetta. Mene itseesi ja lopeta ruikutus lehdissä, – naurettavaa.

 

 

Kiitokset Eloisille Laulajille tervehdyksestä. Operaatio onnistui hyvin. Kun aamulla laulattaa, koko päivä on pelastettu, joten laulellaan taas.

Maestro