LoKoKo Bisons haastaa tänään Ura Basketin

0
Arkistokuvassa LoKoKo Bisons Loimaan liikuntahallissa. Vastassa sinipaitainen Kristika Turku. Kuva: Jori Liimatainen.

KORIPALLO Kamppailu Korisliigapaikasta käynnistyy tänään Littoisten monitoimitalossa Kaarinassa, kun Korisliigan sarjajumboksi niukasti jäänyt Ura Basket ottaa mittaa miesten I divisioona A:n finaaleissa kaatuneesta LoKoKo Bisonsista. Paikka Korisliigassa irtoaa kahdella voitolla.
Miesten Liigakarsinnassa nähdään tänä keväänä varsinaissuomalainen taistelupari, kun viime kauden päätteeksi Korisliigaan noussut kaarinalainen Ura Basket kamppailee säilyttääkseen sarjapaikkansa ja Divari-A:ssa toiseksi sijoittunut loimaalaisjoukkue LoKoKo Bisons havittelee uutta nousua pääsarjatasolle.
Karsinta pelataan paras kolmesta-periaatteella ja ottelusarjan voittaja lunastaa itselleen oikeuden hakea Korisliigan sarjapaikkaa kaudelle 2019–20.

Liigakarsinnan otteluohjelma:

25.04.2019 18:30 Ura Basket – LoKoKo Bisons (Littoisten monitoimitalo)

27.04.2019 18:00 LoKoKo Bisons – Ura Basket (Loimaan liikuntahalli)

29.04.2019 18:30 (tarvittaessa, Littoisten monitoimitalo)

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä