Riita grillijuhlassa johti puukotukseen Mellilässä

0

LOIMAA Grillijuhlissa puhjennut riita johti puukotukseen Mellilässä lauantaina 27. huhtikuuta sen jälkeen kun kahden loimaalaisen miehen välille oli syntynyt kiistaa alkoholista.
Tapahtumat saivat alkunsa Mellilän keskustassa sijaitsevan kiinteistön pihalla, jossa seurue istui iltaa. Juhlissa nautittiin alkoholia ja illan aikana kahden loimaalaisen miehen välille syntyi riita alkoholista. Riita äityi siihen, että 1980-luvulla syntynyt mies löi mukana olleella teräaseella kerran 1990-syntynyttä miestä käteen.
Lyönnin jälkeen mies poistui paikalta ja uhri seurasi miestä perässä Karuksenkujan suuntaan. Uhri soitti tapahtumasta hätäkeskukseen ja jäi odottamaan Karuksenkujalle poliisia ja ambulanssia. Uhria lyönyt mies poistui Karuksenkujalta.
Poliisi löysi miehen lähietsinnän aikana Nahkurintien lähellä olevasta kuusikosta. Mies otettiin kiinni ja hänet kuljetettiin Loimaan poliisivankilaan.  Miehen epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn. Uhri kuljetettiin ambulanssin kyydillä Loimaan aluesairaalaan.