”Hiirille etsintäkuulutus”, Kaikkien aikojen Kopit, osa 25

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

2.7.2011

 Suurkiitokset cityn Siwan ”postineidille” erittäin hyvästä palvelusta, kun kannoit postipakettini auton takapenkille. En edes pyytänyt apuasi. On hyvä mieli, kun saa oikeeta palvelua.

Leenukka

 

 

Minust on aivan sama mitä siel lipputankos liahuu, kunhan ei vaan oo EU:n lippu.

 

 

On hienoa lukea lehdestä, että Kalikka on turkulaisten uimapaikka. Onneksi Loimaan päättäjät viisaudessaan älysivät myydä Vaapukkarannan. Onhan Loimaa järvisuomea – onhan?

 

 

Älkää ny vaan taas ens kesänä laittako niit kamalii holjoppi samettiruusui niihin astioitten keskel ja viel keppien kera. Semmosii ei voi kattella hyvil mielin ja saati sit nauttii.

 

 

Kiitos paloaseman miehistölle kuinka hienosti otitte meidät vastaan ja esittelitte paloautoja, vilkuttelitte jopa valoja. Vähän pelotti ja jännitti. Teitte onnelliseksi kaksi palomiehen alkua Hesasta.

Palomiesfanit Eelis ja Kalle

 

 

Torstaina 30.06 klo 16.08 farmari Audi. Väri musta. Tulit Lamminkatua liikennevaloihin ja käännyit oikealle. Etkö nähnyt että valot olivat punaisella ? Onko ajokortti hankittu postimyynnistä ?

 

 

Erittäin hyvä kirjoitus lukijoilta-palstalla, kiitos siitä Taistolle. Me emme rakenna turhia jätevesijärjestelmiä.

Maaseudulta

 

 

Miksi risteyksessä aina pitää takaa pöngetä rinnalle peittämään näkyvyys ja jäädä siihen möllöttämään?

Juntit liikenteessä

 

 

Krekilän kesäteatterin Emmauksen tiellä-esitykseen K-16.

G-piste

 

 

Uusi hallitus on suuresti leikkaava hallitus. Se esim nopeuttaa kuntaliitoksia, uskottelemalla meille, että palvelut taataan tasapuolisesti vain suurissa kunnissa.Tämä on mitä suurinta huijausta. Valheen voimin halutaan vauhdittaa maaseudun autioitumista entisestään. Hallitus epäonnistuu monessa, jos ei hajoa ja niin moni lupaus on tyhjà tai syöty jo.

Taisto Levo

 

 

5.7.2011

 

Hyvä, hyvä Sonera, televisio pimeenä lauantai-iltapäivästä maanantai-aamuun. Jos ei nykyaikana saada kaapeliverkkoa korjattua nopeammin, kyllä jossakin on vika, muussakin kuin kaapeliverkossa. Hinnat nousee jatkuvasti, palvelu huononee.

 

 

Kaikki kassojen ynseyttä ihmettelevät, menkää Mallun kassalle. Ihana ihminen. Lasimestaria muistaen,

Yx af yppis

 

 

Huomio Metsämaan kissojen omistajat. Mistä mahtaa johtua että teidän ”Rakkaat” kissanne juoksevat seudulla vapaasti linnunpoikasia syömässä. Ettekö tosiaankaan välitä mitä ystävänne puuhavat luontoon päästessään. Vastatkaa kiitos.

Leo

 

 

Voi voi taas dorkat! Mut hyvää kesää ruikuttajat!

Ville-Jussi ;D

 

 

Hiirille etsintäkuulutus!

Kisumisu

 

 

Mielipide on jokaisella, jopa holjoppi-samettiruusuista nähkääs. Pian risteyksissä ei ole mitään kukkia, kun budjetteja oikein saksitaan.

Nipsnaps

 

 

7.7.2011

 

Missä olitte Mellilän Menninkäiset Melliläpäiviltä? Jäin kaipaamaan teidän perinteisiä, maukkaita lettujanne. Vai veikö joku perinteenne?

Lettusuu

 

 

Tarkennus Pasi Salolle: Saikun kalliota ei enää ole, Kuukan kallio kyllä vielä on.

 

 

Kadonnut ti-iltana Metsämaalla maksa-valkoinen koira.

Nähty Pahkapirtin lähellä. Ilmoitathan havainnoista Tuulalle.

7680 223 tai 050 4344 968

 

 

Roskaaminen äityy välillä järjettömyyksiin. Pullonsirpaleita, hampurilaispaketteja, mäyräkoiran kuoria. Mikä laiskuuden piru riivaa?

Ihan tyhmää

 

 

9.7.2011

 

Vastaus Melliläpäiville: eivät partiolaiset tulleet vaikka kyllä pyydettiin, ja tässä hommassa mennään tilanteiden mukaan. Kiitokset kaikille esiintyjille, torimyyjille, talkoolaisille ja kävijöille. Me tehtiin Melliläpäivät koko kylälle.

Yksi kyläyhdistyksen porukasta

 

 

No, tuleeko se Lidli vai eikö se Lidli tule? Jos ei, niin sitten uhkaa nälkäkuolema.

Kilpailua

 

 

Kiitokset valppaille naapureille ja ripeille palomiehille perjantaina 1.7.2011.

Raili ja Pekka

 

 

12.7.2011

 

Onko mopolla sallittua ajaa Myrskylinnankadun alikulusta? Ei! Kuitenkin usein näin tehdään, eikä varovaisuudesta tietoakaan.

Ma-aamu klo 7.50

 

 

Kaupungin kehittämisjohtaja Matti Tunkkari (LL 9.7.2011): Lidlille olisi kelvannut Saikunkallion alue, josta kaavaluonnoskin oli valmiina. Eräät tahot erilaisin perusteettomin verukkein torppasivat tuolloin tontin luovutuksen. Onneksi Lidl on edelleen kiinnostunut tulemaan Loimaalle ja haluaa olla luomassa vetovoimaisuutta ja kehittämisbuumia, joka mielestäni meillä tällä hetkellä on vahvassa myötätuulessa.

Raimo Savolainen

 

 

Löytyipä idyllinen pikku kotikirppis Luikistontien varrelta, kiitos kahvista ja maukkaasta pullasta, tulemme toistekin.

Mökille menijät

 

 

Joustavasti toimittu pesisleirin avajaisväki! Autoja oli paljon, mutta tilaa antoi yksi ja toinenkin.

Tattista vaan valkoisesta autosta

 

 

16.7.2011

 

Loimaan keskustassa R-kioskin/ Kenkäkaupan läheisyyteen unohtuneet lasten matkarattaat. Ilmoitin asiasta poliisille ja pyysin noutamaan heidän suojiinsa, että välttyisivät ilkivallalta. Kysellä voi siis Loimaan poliisilta.

Reija

 

 

Kukahan jakoi päiväpostin Hulmille huhti-toukokuun vaihteessa? Pudotit puh.laskun ja kaksi paketin saapumisilmoitusta tyhjänä olleen seinänaapurin luukusta. Sunnuntai-iltana 10.7, juuri asuntoon muuttava asukas sitten löysi ne ja toi meille, kiitos hänelle! Että sillä lailla Itella palvelee!

 

 

Kanta-Loimaan kirkon museolla laulettiin sydämemme pohjasta. Vanhoja hienoja lauluja. Säestykset ja laulattajat, ketkähän muut kuin haaralaiset. Mukava letkeä ilta. Kiitos teille taas kerran, kun jaksatte ylläpitää tätä harrastustanne. Teette tällä muitakin ihmisiä virkeiksi. Museoplikoille myös kiitos kivasta jutustelusta loimaalaisittain.

Irma Paljakka

 

 

Suuren suuri kiitos kaikille, jotka kävitte Mäenpää mielessäin – valokuvanäyttelyssä.

Tuula ja Kauko

 

 

Kuka on vastuussa pesisleiriläisistä ja niiden toiminnasta? To 14.7 klo 21-22 välisenä aikana nuoret (erityisesti tuomariksi pukeutunut nuorimies) vaaransivat liikennettä hyppien autojen ja mopojen eteen yrittäen pysäyttää niitä. Lisäksi melutaso oli aivan mielettömän korkea ja heidän käytös paikkakuntalaisia kohtaan törkeää. Jos leirejä on pakko järjestää, joku voisi valvoa nuoria ja heidän toimintaansa hiukan tarkemmin.

Närkästynyt sivustaseuraaja

 

 

Olipas ”kuivat” kyläpäivät. Ohjelmatarjonta olematonta ja myyjiä vain muutama. Kävijöitä tuli Tampereelta, Raumalta ja ainakin Turusta, jotka olivat pettyneitä päivän antiin.

Helteessä

 

 

Keskuskoulun korjaus/laajennus tulisi aloittaa heti. Vai käykö taas niin, että valitusten takia korjaus siirtyy vuosilla? Valtionapukin jää saamatta kun korjausta/laajennusta ei aloiteta silloin kun remontin piti alkaa?

Uolevi

 

 

Suuret kiitokset Yli-Mikolan Jaanalle hyvin organisoidusta buffettitoiminnasta pesisleirillä. Kiitos myös kaikille myyjille. Eritoten munkinpaistaja Päivi Kankareelle.

Riitta ja Hesa Cupissa hyvin pärjännyt AU/FJK P96

 

 

Terveiset poliiseille: Teillä on oikeus sakottaa roskaamisesta, joten ehdotan että käytätte valtaanne esim. Peltoisten grillikatoksen sotkijoihin. Kun kerran sakot napsahtaa, luulisi ihmisten alkavan miettiä kaksi kertaa ennenkuin roskaavat luontoa.

Siistimmän kaupungin puolesta

 

 

Outo paikka, tulee tarjouslehti mut ei ole kaupassa mitään tarjoustuotteita. Huijausta. Eiks pitäs etukäteen tietää tarjoukset ja tilata sen mukaan!

Ei kiinnosta :-<

 

 

Loimaan pitsojen taso on todella surkea! Onneksi Kaunismäen pitseriasta saa vielä hyvää aitoa pitsaa! Asiantuntija!

Vain parasta!

 

 

Kiitos seurakunnalle Alastaron leikkipuiston uusimisesta! Erityisesti uusi liukumäki tuli tarpeeseen. 🙂