Loimaan Lehden Suvilehti kerää tuttuun tapaan kesän tapahtumat sivuilleen. Mukaan saa ilmoittaa Loimaan seudulla järjestettävät isot ja pienet tapahtumat ja tapahtumakalenteri on ilmainen sekä yrityksille että yhdistyksille ja järjestöille.
– Huomioittehan, että siihen mahtuu vain lyhyt maininta niin pienistä kuin isoistakin tapahtumista, päätoimittaja Kati Uusitalo muistuttaa.

Kesätapahtumia riittää seudulla – Loimaan Lehti kerää ne jälleen Suvilehden tapahtumakalenteriin.

Mukaan tulee laittaa (tässä järjestyksessä): päivämäärä, kellonaika, tapahtuman nimi, sisältö (lyhyesti yhdellä lauseella, jotta saadaan mahtumaan kaikki tapahtumat), paikka, järjestäjä(t) ja se, onko tapahtuma maksullinen (ja mahdollinen lipun hinta) vai maksuton.
– Osoite kannattaa laittaa niin, että ei-paikkakuntalainenkin löytää perille. Eli katuosoite mielellään mukaan.
Kalenteritapahtuma voi olla vaikka näin: 21.6. Juhannusjuhlat. Tanssia ja hauskaa yhdessäoloa sekä kokon poltto sään salliessa, X-kylän seuraintalo, X-kyläntie 333, X-kylä. Järj. X-kylän yhdistykset ja Muun Muassa Oy. Maksuton.

Loimaan Lehden Suvilehden tapahtumakalenteriin tulevat tiedot tulee lähettää toimitus@loimaanlehti.fi –osoitteeseen 24.5. mennessä. Suvilehti ilmestyy 6.6.2019.