”Polkeeko kusti laiskuuttaan ohi”, Kaikkien aikojen Kopit, osa 24

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

 

2.4.2011

Aja ensin mopokortti jos menet yleisellä tiellä ja sit kuntosalille.

T: Juho

 

 

Miten lienee säästöjen todellinen laita kun pikkukoulut suljetaan. Riittävätkö Keskuskoulun remonttiin/laajennukseen varatut rahat varmasti?!

Veronmaksaja

 

 

Jos kaikki lakkaisivat äänestämästä voisimme saada huippukoulutetun asiantuntijoista koostuvan virkamieshallituksen virkamiespalkalla ja -ehdoilla kaikkien noiden julkkissirkuspellejen ja oman edun tavoittelijoiden sijaan…sitä odotellessa!

 

 

Nukkuvat sekä kirkollis- että kunnallisvaaleissa ovat niitä jotka ovat oikeesti heränneet ja ajattelevat omilla aivoillaan ja joita ei enää viedä kuin pässiä narussa ja jotka oikeasti ajavat muutosta nykymenolle ja hallitusmuodoille! Mieti sitä!

 

 

Ei ongelma poistu buranatohtorin hätäisel puhelin soitol. Kokonaiskuva täytyy huomioida.

 

 

Parhaat kiitokset rohkealle uimarille kun sain sormukseni takaisin kaikkea hyvää toivottaen.

 

 

Kuomat löysivät onnellisesti omistajansa 😉

 

 

Jopas oli lehdellä jälleen ”hauska” laajajakelu, kunnei laajuus kattanut keskusta alueelta ainakaan Vesikoskenkatua…vai polkeeko kusti laiskuuttaan ohi?

 

 

Tänään taas nuorta laulujuhlaa tv2:lla.

Sibelius-lukion Kamarikuoro on Suomen Paras Kuoro!

 

 

Toimittaja Kari Nummila käytit vanhentunutta nimeä (Loimaan kaupunqin vesihuoltoliikelaitos) uutta jätev.puhd. käsittelevässä jutussasi (LL.29.3) Uusi virallinen modernimpi, lyhyempi ja iskevämpi nimi on valtuuston päättämänä ollut 1.1. 2011 alkaen: Loimaan Vesiliikelaitos.

Raimo Savolainen

 

 

Mellilän laitosmiehiltä jää 2 taloa pois hoidosta, mitä tilalle, muutenkin pihatyöt hoitaa muut kaikilla kiinteistöillä. Mitä laitosmiehille kuuluu, ajalle autolla kaksistaan vai?

 

 

Maksaako sossu työttömien ulkomaanmatkat? Vanhemmat etelässä, kolme alakouluikäistä jätetään kotio ja ollaan lomilla monta viikkoa.

 

 

5.4.2011

 

Kiitos rehelliselle löytäjälle, joka vei Seppälänkadulta löytämänsä kameran poliisille.

Tytön itku iloksi

 

 

Taunot, Einot, Heikit, Kaukot, Matit, Tertut, Einot ym. Te vaan olitte niin hyviä eli ei sille sit mittää voi ku haaralaiset ossaa. Kiitos!

Irma Paljakka

 

 

Kaupungin keskustassa suuri liikehuoneisto, jossa ikävä näkymä jäljellä liikkeen lopettamisen jälkeen? Sisällä oleva epäsiisti näkymä kadulla kulkijoille ei ole kaupunkikuvalle hyväksi, oliskohan siivooja tarpeen..

 

 

Kadonnut 3.4 Loimaalle Hesburger/Hirvihovi ruskea pehmoapina.Tytär kaipaa rakasta leluaan.

0503363295/Merja

 

 

Kuinka kauan firman omistajien rahat riittävät pelleilyyn kun tuotantopäällikkö on täysin ammattitaidoton ja omavaltainen.

Tiedoksi omistajille, ottakaa selvää

 

 

Alastaron yläasteen näytönpaikka: toivottavasti kouluruuan taso ja määrä kohenee huomattavasti.

Nälkäinen tyttöoppilas

 

 

Turku houkuttaa äänestäjiä ilmapalloilla ja karkeilla, olisiko Loimaalla harkittava makkaraa…

 

 

Mauri Salo, missä olit 1.4.2011 klo 11.00. Odottelimme sinua. Ilmoitit itsesi läsnäolevaksi Someron torilla ja Loimaan torilla. Miksi et vastaa mielikuvaa asioiden hallinnasta ja rehellisyydestä.

Torilla paleltunut

 

 

Kadehdin viisaampia joskus – mutta nyt yritän ottaa heiltä oppia.

Elämäntaiteilija Pentti Tuominen

 

 

Sinulle, joka ajoit ohitseni Kalevalankadulla perjantaina klo 13.30 ja sanoit mulle että mene ajaan pyörätielle. Oletko sattunut huomaamaan että siinä on vain jalkakäytävä. Siinä ei ole yhdistettyä jalankulku/pyörätietä. Katsopas tarkkaan kun ensi kerralla kuljet siitä mikä merkki on kyseisen kadun päässä.

Ajoradalla ajava ens kerrallakin

 

 

7.4.2011

 

Hienoa työtä LoKoKo. Erityisesti edustusjoukkueen herrasmiesvalmentaja Greg Gibson toimii hyvänä markkinointina muille loimaalaisille. Muiden huomioon ottaminen oman lajin ohella on todella tärkeää ja kunnioitettavaa näin pienessä kylässä. Olette nousunne ansainneet.

 

 

On se vaan kumma, kun terv.kesk. vastaanotossa on jo lääkäripalvelu. Diagnoosi ”pystytään” antamaan ihan tosta vaan ja lääkkeeksi buranaa. Kuka on vastuussa jos onkin vakavampaa?

Keuhkop.tuleh.+ kuume

 

 

Onpa noloa kun omaan paikallislehteen ei saada uusia juttuja ja sivuja uusiksi. Kaikissa isoissakin lehdissä oli painettuna jo tiistaina Lokokon voitto. Muualla maailmalla saadaan sivut uusiksi vaikka yöllä. Nykyiseen sähköiseen aikaan saadaan kyllä sivut myös uusittua.

Mikä mättää?

 

 

Jotta lehdet olisivat aamulla ajoissa lukijoidemme postilaatikoissa, lehdet pitää saada painosta postin autoihin iltakymmenen aikaan. Jotta lehdet ehdittäisiin painaa, kaiken materiaalin – siis jutut kirjoitettuina, kuvat käsiteltyinä, sivut taitettuina ja tarkistettuina jne.– pitää olla painossa jo ennen iltakahdeksaa. Sähköinen aikakaan ei auta vaihtamaan postiautossa matkaavan painetun lehden sivulle uutta juttua. Nimimerkin mainitsemat isommat lehdet saatetaan painaa ratkaisevat pari tuntia myöhemmin, jolloin myöhäisemmätkin illan uutisetkin ehtivät mukaan. Loimaan Lehti kertoo kattavasti seudun asioista, ja lehden internet-sivuilla uutisoimme asioista myös paperilehden ilmestymisaikataulusta riippumatta.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

 

 

Tankotanssi; harrastus jokaiselle kaltaiselleni keski-ikäiselle läskille äijälle.

😀

 

 

Loimaan kaupunginhallitus jatkaa töppäilyjään! Ruokahuolto kouluihin ja laitoksiin Turusta! Eikö Loimaan seudulla tuotettu lähiruoka kelpaa! Turun ja Helsingin suurkeittiöt hankkivat ruokahuollon puolivalmisteina Virosta ja muista EU-maista…!

Uolevi

 

 

Kiitos Seppo Kilkku ja Jarmo Polo. Teidän musiikillinen esiintymisenne Tuulensuussa, näkövammaisten kerhossa oli piristävä ja koko sen kerhon kohokohta.

Monien puolesta

 

 

Mielestäni tienvarsivaalinaamat on rahan tuhlausta. En itse ainakaan niistä kuvista ”arpomalla” äänestä. No, ehkä joku niin tekee.

 

 

Voi eläinrakas.. Kuinka rakas onkaan kisusi kun kaupunqissa vapaana pidät.

Kisu ei kuulu vapaana siellä olla

 

 

Kadonnut 3.4 Loimaalle Hesburger/Hirvihovi ruskea pehmoapina.Tytär kaipaa rakasta leluaan.

p.0503363295/Merja

 

 

Villikissojen poisto-operaatiosta lieneisi hyvä ilmoittaa ajanjakso milloin loukutus on käynnissä. Tällöin osaisivat kaupunkialueella kissansa ulos päästävät ”eläinrakkaat” pitää kissansa sisälle sen ajan. Villikissojen poisto LL:ssä mainitulla käytännöllä on hyvä. Mahdolliset loukutetut kotikissat saadaan erotelluksi villikissoista. Laittakaa niitä pantoja lemmikeillenne! Asianmukainen panta asianmukaisesti laitettuna toimii juuri oikealla tavalla ja ulkona kotikissalla pitää tällainen tunnus ollakin!

Kahden kissan omistaja

 

 

Kerrankin meni tunnustus oikealle ihmiselle! Mahtava ruotsin ope Jukka Heikkinen paljon onnea. 🙂 Olet ollut ja tulet varmasti olemaan monien mielestä mieleenpainuvin ja paras opettaja! Osaat työsi ja otat oppilaat ihmisinä, toisin kuin moni muu lukion opettajista.

Entinen oppilaasi

 

 

Lähi-aikoina mielipidettäsi tarvitaan! Mikäli valitset väärin asemasi heikkenee! Mikäli oikein olotilasi on siedettävä ja huononee! Ellet esitä mielipidettäsi toiset ovat valmiita ottamaan loputkin oikeutes lopullisesti sivuun!

Kuka käskee ketäkin

 

 

Kenen maata/aluetta on Ammattikoulun portin alueet puhtaanapidon osalta?

Roskaajat töihin ja siivoamaan!

 

 

HYVÄ KORIKONKARIT!

 

 

9.4.2011

 

Ei kissoja saa keväällä tappaa, vaan vasta syksyllä, jos on tarve.

Kissoista on hyötyä

 

 

Minne ollaankaan menossa asiakaspalvelun suhteen paikallisessa osuuspankissa? Tämän viikon to-aamuna heti pankin auettua, meitä oli iso joukko asiakkaita jonottamassa palvelutiskille, mutta vain yksi virkailija palvelemassa. Infosta kerrottiin, että muita ei ole saatavilla palvelemaan asiakkaita. Kysyimme, miksei noita virkailijoita tuolta voi ottaa sinne, ku naisia näky olevan siellä monta. Saimme vastauksen, että näin on pärjättävä, on annettu sellaset ohjeet. Kuulkaapas, antakaa järjen puhua eli ruuhkaisina aikoina virkaijoita tarvitaan ehdottomasti kaksi. Kyllä pankille rahamme kelpaa, muttei meitä haluta pankkiin asioimaan!

Taidan vaihtaa pankkia

 

 

Etusivun kuva (LL 7.4.) Konkareist, kertoo sen et Loimaalta se pienikin ponnistaa. Onnea!

Korin alta nousee!

 

 

Jo on maailma mallillaan, kun Kojonkulmalla zumbaillaan kiirastorstaina klo 18-19!

 

 

Olen eläinrakas. Eikä kissani suinkaan juokse ulkosalla. Eikä mielestäni kirjoituksestani saanut edes sitä käsitystä. Meidän ”Mirri” ulkoilee vain parvekkeella.

Eläinrakas

 

 

Taxikuski torstaina puistokadulla klo 16, kiitos roiskutit lammikon takilleni.

Niin Loimaalla

 

 

Kamaan Katainen, kukaan ei tullut apuun v.1991 kun tässä maassa maksettiin pankeille 18,03 prosentin lainakorkoja niin henkilökohtaisesti ja yleisesti maksukuitit kirjanpidossa todistuksena, kaikki maksettuna. Nyt te olette hyvin huolissanne kun Portugalin lainakorot lähenee 6 prosenttia. Te porvarit ette saa sympatiaa. Omillenne olette julmia ja pelottavia vallanpitäjiä!

Velkansa hoitanut edellämainituilla koroilla?

 

 

Eikö koulujen ruokailutilanne ole myös ’oppiaine’ siitä kuinka ruokaillessa käyttäydytään, varsinkin ala-asteella. Toiseksi lapset näkisivät miten ruokaa valmistetaan, kaikki eivät enää kotona näe ruuan valmistusta! Valmistuvan ruuan tuoksu lisää ruokahalua. Pikkukeittiöt kunniaan, laitosruokaa ehditään syömään kyllä!

Mummu

 

 

Älä Levo aina valita; mitä kuluttajan huijaamista se on jos kerran valmistusaineet kerrotaan tuoteselosteessa? Kuinka yksi ihminen voi olla noin katkera kaikelle?

 

 

Kiitos ripeästä toiminnasta Haaroistentien tulvan purusta.

🙂

 

 

12.4.2011

 

Suuret kiitokset Oripään rippikoululaisille ja Katrille sekä bändille iloisesta iltamessusta!

HR

 

 

Olen ottanut selvää sinun ns. ”tuntemattomasta” numerostasi. Jos sinun oma elämäsi ei ole mallillaan niin anna mun ja mun miesystäni elää omaa elämääni, vai oletko kateellinen kun mulla menee hyvin. Toivon että soitat mulle etkä mun miesystävälleni. Numeroni kyllä tiedät.

Soittoasi odottava

 

 

Sinä joka veit lapion rivitalon pihalta Hulmilta, ole ystävällinen ja palauta se paikkaan josta sen veit!

Asukas

 

 

Miks Haitulaan ei oo moneen viikkoon jaettu ”roskapostia” viikonloppuisin?!

Vaille jäänyt

 

 

Surkiitos Saga torin R-kioskilla, kun ystävällisesti selvitit VR:n sössimiset ja pelastit viikonloppumme ja kotimatkamme 🙂

FMK

 

 

Takavuosina on tehty seudulla monta kuntaliitosta, ja jokaisessa liitoksessa poliitikot ovat valittaneet, että päätöksenteko karkaa omasta kunnasta muualle. Nyt sosiaali- ja terveysasioissa ollaan siirtämässä 60 prosenttia kaupungin päätösvallasta muualle – ja tämän yksimielisen päätöksen ovat tehneet aiemmin päätösvallan karkaamista muualle valitelleet poliitikot.

Entinen poliitikko

 

 

Ypäjän seurakunnassa on ollut hienoa diakoniatoimintaa jo pitkään. Kultaisen iän kerho kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa. Ohjelman lomassa tarjotaan hyvää kotiruokaa jälkiruokineen ja kaikki tämä muutamalla eurolla. Seurakunta tarjoaa myös työttömille lähes ilmaiseksi aterian kerran kuukaudessa.

Tyytyväinen seurakuntalainen

 

 

Kojonkulman metsästysseuralle suuri kiitos vuosittain tapahtuvasta peuranlihalahjoituksesta Kojonkulman koululle.

Koululaisille lisäaineetonta lähiruokaa Kojonkulmalta!

 

 

Kiirastorstai-illan zumbailut Kojonkulmalla on vallan jumalatonta mennoomista ja takapualen keikutusta.

Kyl jämpti on niin

 

 

Jos olisin nuori en hankkisi lapsia enkä ottaisi asuntolainaa…mitä tekisin? Muuttaisin maasta!! Vaikkapa Kreikkaan tai Portugaliin, siellä on valoisaa ja lämmintäkin…

 

 

Liikennesäännöt koskevat myös ”Alastaron kuningasta”. Kova kiire tuntui olevan Loimaan suuntaan, kun piti ohitella taajama-alueella ja ajaa ylinopeutta!

 

 

Kiitos Soittokunnan ”Matille ja Tepolle”!

Korkeatasoista

 

 

Iso kiitos sinä ystävällinen ihminen, joka palautit ostoskassini S-markettiin perjantaina klo 14–15.00 välillä.

Helena Laakso

 

 

Taas tulee mehevä juoru! Pakko siinä on olla täysin vieras, jos hanketta kannattaa!

Vainojen kylästä

 

 

14.4.2011

 

Joustavuuttakin pankkipalveluissa löytyy. Olin pankissa ja meitä oli kolme asiakasta jonossa. Ottivat toisenkin asiakaspalvelijan asiakkaita palvelemaan.

Tyytyväinen paikallisen säästöpankin asiakas

 

 

Piipahdin Alastaron Kylätoimiston avajaisissa minäkin. Siellä oli hyvää ohjelmaa ja puhuttiin asiaa. Toivon kaikille vapaaehtoisille voimia jatkossakin. Panoksenne on tärkeä. Tsemppiä myös Tuttujen tupalaiset.

S.A.V. osa-aika alastarolainen

 

 

Kiitos Jukka Puistolle lukijoilta palstalla olleesta erittäin asiantuntevasta kirjoituksesta. Viimeistä lausetta myöten!

 

 

Kiitos Anne Nurmi! Pitäis tuosta jo tyhmemmänkin ymmärtää miksi kulkukissat pitää ”hävittää”! Tsemppiä!

Ei kissan omistaja mut eläinrakas

 

 

Kopeista päätellen kiirastorstaina ei ole soveliasta harrastaa minkäänlaista liikuntaan viittaavaa toimintaa. Eli pysyn jämptisti sohvalla hyvällä omallatunnolla :-).

 

 

Kadoksissa komia täysharmaa leikattu kolli keskikaupungista. Karkulaista ikävä! Mahd. havainnot 040-8672624/Elina.

 

 

On aika tyhmää retostella omia asioitaan Kopit-palstalla. Ne täytyy selvittää henkilökohtaisesti kyseessä olevan henkilön kans, jos sellaista nyt on ees olemassa.

Ei Kopit-palstalle näitä

 

 

Kissanvihaaja Virttaalta: Vaikka sinulla on katkeruutta aikuisia kohtaan, älä kosta sitä lapsen viattomalle lemmikille.

Aina on näkijä, jos on tekijä

 

 

Hyvä säästökohde olisi kansanedustajien lukumäärän ja palkkojen vähentäminen.

Säästöt sieltä mistä ne vähiten haittaavat kansalaisten toimeentuloa

 

 

On mielenkiintoista nähdä, jäävätkö Satakunnantien jalkakäytävien reunat tänäkin keväänä siivoamatta, kuten ovat jääneet ainakin kahtena viime vuonna. Eikö tämä työ kuuluisi kiinteistöjen omistajien tehdä? Kenelleköhän kuuluu ko. asian valvonta?

 

 

Sinä tumman tila-auton kuljettaja joka peruutit 11.4. maanantaina Turuntiellä vähän ennen yhdeksää, voisit katsoa taustapeiliin ja ottaa muutkin huomioon, kosketuksen kolinalla saanut. Tunnuksesi alkoi B kirjaimella. Hyvää matkaa,

Y

 

 

Isot kiitokset kaikille joiden avulla sain pankkikorttini takaisin. Kortti unohtui viime viikolla Sokoksen automaattiin.

Köpi

 

 

16.4.2011

 

Palomiehet on tosi miehiä! Suurkiitos Loimaan osaavalle palolaitokselle, joka antaa myös muuttoapua! Hienoa työtä, miehet, kun teette tätä korvauksetta palokuntanuorten hyväksi. Kiitos myös apuna olleelle Yrjölän kuorma-autolle kuskeineen. Hyvää kevättä kaikille maanantai-iltana muutossani rehkineille!

Kevätmuuttaja

 

 

Loistava kirjoitus to lehdessä kirjoittajavieras Teppo Vihola! Täysin samaa mieltä!

Ainahan on maksettava eikös juu..

 

 

Tyttäreni kävi myös kyseisessä op:ssa ja siellä hän jonotti monen muun asiakkaan kanssa. Palvelutiskillä oli ollut vain yksi virkailija. Ei ole kovin asiakasystävällistä toimintaa.

Ei hyvä ei

 

 

Ajatelkaas saviseutulaiset millasen superkaksikon saammekaan eduskuntaan, kun osaamme äänestää oikein. Äänivyöryä toivon Annikalle ja Timolle!

Keskustalainen

 

 

Tein tässä tressitestin ja sen perusteella saan ilmoittaa etten tämän lyhyen elämäni aikana kykene maksamaan muiden velkoja, saisin vaan nuo omani hoidettua! Toinen juttu viellä. Kamalasti ihmettelen miten näin vastuuton voi yhtäkkiä olla yhtenä päivänä vastuussa miltei korvaamaton?

Ainoastaan yksi oikea vaihtoehto

 

 

Vielä vähän kissoista… On hyvä, että villikissat loukutetaan ja saadaan näin sairaat yksilöt pois monien tautien tartuttamiselta. Mutta myös kotikissat on pidettävä omalla tontillaan ja jos se ei muuten onnistu, on rakennettava ulkoilualue. Ei ole mukavaa, kun kissat kulkevat vakituisesti naapurien tonteilla, kukkapenkit ulostamis-virtsaamispaikkoina ja monet paikat kissanjälkiä täynnä. Kissa on monelle mukava kotieläin, mutta sen pidolla on myös sääntönsä niin kuin koirillakin ja joka ei niitä pysty toteuttamaan, on luovuttava siitä. Tämä kirjoittelu, vaikka onkin paljon tärkeämpiäkin asioita, voi ärsyttää niitä, joilla ongelmia ei ole henkilökohtaisesti, mutta niille, joita asia päivittäin kohtaa, se on todella hankalaa. Nyt, kun taas kesäkin pian tulee, ja puutarhassa puuhastelu alkaa, etei tarvitsisi kissan jätöksiä ym. korjailla ja saisi linnutkin rauhassa hoidella pesueitaan.

Eräs, ei kissanvihaaja, mutta kuitenkin…

 

 

19.4.2011

 

Vai pysäytti poliisi huumekuskin Alastarolla! Vaaratilanne oli kyllä, sillä poliisi kohelsi niin paljon että kortti pois kyseiseltä kuskilta. Uskomaton näytös!

Meitä oli monta näkijää

 

 

Pääsisiköhän lapsi ennätystenkirjaan sillä että äidillä vaihtuu miehet tämän tästä..

Oleks sä tänäpä mun iskä

 

 

LL 16.4, luki että poliisipartio pysäytti ke aamupäivällä huumeissa ajavan kuskin. Hieno homma, mutta millä tyylillä?! Varmaan 90 km/t vauhtia kirkonkylän läpi ilman varoitusvilkkuja ja pillejä. Sitten risteyksestä käännös ilman vilkun käyttöä ja yläkoulun ohi hurjaa vauhtia. Isoja ja pieniä koululaisia juuri kouluun menossa. Tässä tilanteessa enemmän vaaratilannetta mielestäni aiheutti poliisi, kuin huumekuski.

Hiljennä tahtia

 

 

Alastaron Vänniläntiellä on 40 km/h rajoitus. Liikkeellä on liikuntarajoitteisia. Koskee erityisesti Hiven Oy:n kuskeja.

 

 

Loimaan oma iloinen ja pirtsakka Prättäkitti-täti voisi edustaa Loimaata ja tehdä paikkakuntaamme tunnetuksi myös muualla Suomessa, varsiluuta ja musta kahvipannu vaan rekvisiitaksi ja Huiiss!

Ihailija

 

 

Olipa kiva herätys Tammelantiellä pe ja la välisenä yönä klo 01.55, kun jossain ammuttiin varmaan ilotulitusraketteja. Mahtoiko olla luvat.

Herännyt

 

 

Ottaako joku vastaan hyviä lastenvaatteita toimitettavaksi esim. Viron lastenkoteihin?

Ylimääräiset kiertoon

 

 

Samaa mieltä kirjottajan Eräs, ei kissanvihaaja, mutta kuitenkin… On todella raivostuttavaa kun naapurin kissa/kissat kulkee auton päällä jättäen kuraset jäljet. Pitäkäähän kissanne omalla tontilla 🙂

Ei päivääkään auto puhdas

 

 

Nyt kun ollaan saatu koirantaluttajat ja toukohousut alistettua, ni ollaan tietty ylikatteita ja haukutaan Kekälekonttori! Auttanu muutosa ja käyny valtion vehkeillä syömäsä! Voita matkalahjakortti ja hauku lisää. 😉

Ville-Jussi

 

 

Taas on kaupungin terävä pää näyttänyt kykynsä, kun haetaan arkistosihteeriä ”toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen”.

Viraton

 

 

AMKin opiskelijoille kiitos siistimiskampanjasta. Pienet päivisläisetkin rupesivat nostelemaan roskia. Loimaan kaupungille ja huoltomiehille myös kiitos katujen pesusta. Ainoastaan 2 kohdetta keskustassa on siistimättä: entinen teknisen toimiston kiinteistön ympäristö ja liikekeskuksen viereisen kiviporsaiden rajaaman tyhjän tontin katuosuudet. Ketkä ovat vastuussa?

Tomutonta kaupunkia toivova

 

 

28.4.2011

 

Kevään pahimmat virtaamat Loimijoessa lienevät jo ohi, mutta pinta Vuolteen kohdalla jatkaa laskuaan. Aiotaanko vedenkorkeus laskea samalle tasolle, kuin padon korjauksen aikana. Pitäisikö laiturin portaat poistaa, etteivät mene pohjaan ?

Rannalla asuva

 

 

Kevätmarkkinamme onnistuivat taas upeasti. Kiitos kaikille mukanaolleille ja erityiskiitos pääorganisaattori Ansku Heilalalle!

Virttaan koulu

 

 

Haluan T-paidan jossa lukee ”Kiitos Portugali 1939–1940.” Miettis persut hetken miten pieni Portugali avusti Suomea talvisodassa.

Kimmo

 

 

Löytynyt kultainen kaulariipusristi. Noutaa voi Häyhän grilliltä.

Marjut Häyhä

 

 

Väinölänkatu17 talon omistaja, otatko yhteyttä, talosi kohtalo kiinnostaa. Puh. 0456312926.

Sari

 

 

Kiitos Loimaan kaupunki koiran jätös roskiksista! Ja siitä että niissä on myös pussejakin, toivottavasti jatkossakin. Toivoisin parempaa tietoo kaupungin nettisivuilla, missä voi liikkua koiran kans luonnossa ja harrastuksista niiden kans sekä muuta lemmikkeihin liittyvä, esim. yhdistyksien nimiä.

Vasta paikkakunnalle muuttanut koiranomistaja

 

 

Laittakaa, hyvät koiran omistajat koiranne kiinni talonne pihalla. Oli tosi ikävä tilanne, kun sunnuntai-iltana 24.4. kävellessäni Kartanonmäen luontopolulla, kaksi koiraa lähti kimppuuni talon pihasta kun kävelin ohitse. Eivät totelleet isännän käskyhuutoja. Toinen koirista, mäyräkoira, juoksi lähelleni räyhäämään ja oli tosi hilkulla, että se ois purrut mua. Ei millään pahalla, mut minulla on tosi paha koirapelko, joka jälleen kerran sai vahvistusta.

Hyvää kesää kaikille

 

 

Iso kiitos Harjureitin latujen hyvästä ylläpidosta menneenä talvena. Ladut olivat aina käydessäni tosi hyvässä hiihtokunnossa ja iloisia hiihtäjiä tuntui riittävän. Taitaapa olla Loimaan suosituin käyntikohde kävijämäärillä mitattuna. Pieni toive olisi, jos saisitte Turun Veden rakentamisen jälkeen viitoitukset ja kartat kuntoon, niin uudetkin hiihtäjät ja kesäretkeilijät selviävät eksymättä.

Pöytyän Poika

 

 

Kiitos kaupungin kirkkokuorolle ja johtajalle, joka on saanut kuoron soimaan todella hienosti ilman säestystäkin!

 

 

Eveliinalle. Kiitos kun aloitit, kiitos että jaksoit, kiitos että jatkat! Kiitos!

Pirkko Jalasjoki

 

 

Kiitos poliisisetä kun heilutit minulle Siwan risteyksessä torstaina iltapäivällä. Jaksoin iloita ja höpöttää siitä koko illan!

Jooa 2,5v

 

 

Hyvät päätöksentekijät. Eikö kaupunkia voisi ruveta laajentamaan ja rakentaa kerrostalot vähän edemmäs keskustasta.

Parkkipaikkojen puolesta

 

 

Viralliselle. Olet oikeassa, anteeksi. Ilmoituksen sanamuoto ”toistaiseksi voimassa olevaan” hämäsi.

Viraton

 

 

Miksi kiitos on monille ihmisille tuntematon sana: oletko sinä yksi heistä! Muutu, saat hyvän mielen toiselle ja itsellesi sanan lausumisesta.

Itsestäänselvyys

 

 

Op:n arvostelu on aivan turhaa… Todella mukava ja nopea henk.kunta. Sain odotellessa kolme possuakin tyhjäksi, ja toinen palveli vieressä!

Tyytyväinen

 

 

Olenko vanhoillinen? Pitkäperjantaina noin 11.30 lähdin Alastarolta Vampulan suuntaan. Kirkon jälkeen vasemmalla puolen katua on iso valkoinen puutalo, lienee Seuraintalo. Töissä oli ainakin kolme miestä, jotka puhdistivat talon seiniä joko painepesurilla tai hiekkapuhaltamalla. Menetelmä ei liene oleellinen. Pitkäperjantai, julkinen rakennus ja työteko. Ei minun nuoruudessani olisi tullut kyseeseen. Pitkäperjantaina oltiin rauhassa kotona kukin omissa oloissamme.

Hieman ärsyyntynyt

 

 

Voimatori, virtaavien vetten hallitsija ja vallitsija, eikö riitä watteja sähköluukkuihin? Ei näy vettä joessa, liitytäänkö ydinsähköverkkoon? Onko patovahti ulkoistettu? Piittaamattomuutta tai epäpätevyyttä? Tai molempia.

Rantakura

 

 

30.4.2011

 

Rahkiontiellä kohta on rikkimenneitä autoja kuin entisaikaan Raatteentiellä. Mellilässä lähellä tehdään kalliosta mursketta, miksi ei sitä ajeta edes pahimpiin paikkoihin. Esim. 0–8 mm on todettu pysyvän paikoillaan tien pinnassa hyvin. Esimerkkinä Myllynojantie Mellilän Vähäperän kylässä on Varsinais-Suomen parhaiten hoidettu soratie.

A.S.

 

 

Jokos nyt saadaan Loimaalle Motonet tai Biltema uuden liikenneaseman ns.palvelutaloon.

Bensat säästyy

 

 

”Muistan jäätelökesän..” Maksoin yhdestä pallosta 2,8 e mutta ei siitä palloa saanut vaikka mistä kulmasta katsoi. Ostan jatkossa kaupasta koko paketin.

 

 

Kerrostalon etuihin kuuluu huuhkajan huuto yössä ym. äänet.

 

 

Oripään Urheilijat! Voisi sen paperinkeräyspisteiden luettelon varmaan kirjoittaa jonain vuonna ilmoitukseen mukaankin, että myös uudet asukkaat saisivat päivitettyä tietoa asiasta. ”Entiseen malliin” ei oikein kerro mitään.

 

 

Hei haloo Kimmo ja kumppanit. Suomessa oli sota, nyt Portugali on elänyt yli varojensa! Ja se apu on asia erikseen, 1 (yksi) vapaaehtoinen rintamalla, siis vapaaehtoinen, ei hallituksen määräämä. Ja MLL:n kautta vähän vaatteita. Siis ei sekään Portugalin valtion määräämänä. Jokainen vapaaehtoinen saa avustaa vapaasti nytkin, ei siihen valtion verorahoja pidä laittaa!

Jotain suhteellisuutta!

 

 

Kiitos teille, jotka siivoatte koiran jätökset – se on koiran hyvinvointia – näin jatkossakin.

Elämäntaiteilija Pentti Tuominen

 

 

Nimimerkille hieman ärsyyntynyt ja muille asiasta kiinnostuneille: Alastaron Seuraintalo on Alastaron Urheilijoiden omistama rakennus. Seuraintalon ulkoseinät on tarkoitus maalata kesän aikana. Talon seinät pestiin painepesurilla 21.–23 huhtikuuta. Talon remonttia pyritään tekemään talkootyönä, jota pesukin oli. Ajankohta aiheutti joillekin mielipahaa pahoittelut siitä. Talkoolaisilla oli kuitenkin kyseisenä aikana halua ja aikaa tulla talkoisiin ja ilmakin oli tosi hyvä. Toivottavasti jatkossakin saamme maalaustalkoisiin osallistujia mukaan ja toivon että talkootyöllä on aina siunaus tehdään se sitten arkena tai pyhänä.

Alastaron Urheilijat, Aki Mäkinen

 

 

3.5.2011

 

Kyllä olisi toimittaja-Jukan pitäny ottaa asioista tarkemmin selvää tehdessään juttua viime to lehteen. Nykyään on saatavilla mitä tyylikkäimpiä surunappeja sekä kangaspäällysteisiä että Kalevala Korun tuotannosta. Kauniit pellavaiset surunapit ovat huomattavasti edullisempia, mutta todella kauniin kuvioisia. Myös surunauhaa on saatavilla. Mikäpä sen kauniimpaa kuin kantaa surunappia rinta pielessä – silloin kaikille tuntemattomillekin asia tulisi selväksi.

Leenukka

 

 

”Kiiru on kova” ku tartee vappuaattona paskaa ajaa ja vielä ehtoolla tasata, tommosen tipan kerkeis arkeenaki. Jaahas se olis maanantai, mitäs mahtas tehrä, pyöritellä varmaan peukaloita kun on niin kova kiire.

 

 

Vähän kyllä ihmetytti kun syytettiin asiakasta rahanväärentäjäksi ryppyisen setelin perusteella. Onko toiminta muualla Loimaalla tälläista?

Ihmettelijä

 

 

Kadonnut leopardikuvioinen kukkaro la 23.4 Loimaalla. Jos löytynyt, ilmoittaisitko numeroon

040 966 9959.

Sari

 

 

Älkää jättäkö yksin. Pitäkää yhteyttä, tukekaa puolisonsa, vanhempansa, lapsensa menettänyttä ihmistä tai eron kokenutta!

Läheisensä menettänyt

 

 

Onko pyyheesi paskassa, minulla on taas puhtaita.

Tiedän kuka olet

 

 

Voi hyvänen aika Loimaa! Miksi tapahtumista ei tiedoteta kunnolla? Halutaanko Loimaan olevan tyhjä silloin ku kerrankin jotain tapahtuu? Eikö voida päättää, että jokavuotiset tapahtumat olis aina samaan aikaan? Ei tarttis aina arpoa! Vapputapahtuma täysin pimennossa kansalta. Hyi, miten ärsyttävää!

Eräs ärsyyntynyt

 

 

Tarkastakaa vielä kotonakin kassalla maksetut vaatteenne, että hälytykset on poistettu, saumoistakin..että ette joudu aiheetta ikäviin tilanteisiin!

 

 

Näin meillä, polis seurasi ryöstöä yli vuoden, ihmetouhua….

 

 

Jopas jotakin, haja-alueen jokirannoille ei rakennuslupaa saa? Loimaan Cityssä toisin.. Loimijoen rantanäkymät kohta piilossa tavalliselta kulkijalta!

Puisto ja penkki

 

 

Woi huuhkajaparka! Kyllä huhuilupaikkasi on metsikkö! Me lentokywyttömät wietämme ”elämänehtootamme” kerrostalon rauhassa, omissa ”lintukodoissamme”.

Hu-huu-ja

 

 

Kiitos hammashoitolan väelle, saimme apua sulkemisajan jälkeenkin.

 

 

5.5.2011

 

Kiitos sinulle joka palautit kadonneen teltan Taipaleentielle vappupäivänä! Kyllä tuli pikkupoika onnelliseksi!

 

 

Kaupunkiasumista olisi suosittava junttiasumisen sijaan, ei uusia asuntoja maaseudulle.

 

 

Autohuollon ajanvaraus, huomioi että palvelu voisi olla ystävällistäkin.

Tuppisuun kanssa asioinut

 

 

Ihmiset muuttuvat? Junat muuttuvat. Naisten kateus ei koskaan!

Naamaillaan, kun tavataan!

 

 

Hyvä Taisto. Sanoit asian niin kuin se on.

Meitä on paljon

 

 

Poliisi toimii ja tekee niin kuin laki sanoo ja sallii, eikä muuta voi. Niin ”ihmetouhua” se on.

Ei ole aina helppoa

 

 

Maanviljelijä-karjatilallinen ei voi viettää vappuja ja muita muille vapaita juhlapyhiä koska työt on tehtävä ilmojen ja eläinten ehdoilla. Moni tekee seitsemän päivää viikossa aamusta iltamyöhään valittamatta.

 

 

Kissat olis syytä pitää sisällä taajamissa. On tullut uusi laki voimaan!

 

 

Hemmilän ja Elomaan vaalimainoksia vielä Oripäässä. Onko joku unohtanut vai…

Ohikulkija

 

 

Pitäisi kiinnittää huomiota siihen, miten vegetaristit ja vegaanit vaarantavat terveytensä. Ei ihmiselle riitä, että kasviksia ja ruohoja painetaan, mutta ei syödä eläinperäisiä tuotteita. Ei lihaa niin kamalasti tarvitse syödäkään, mutta vegaanit eivät juo edes lasillista maitoa. Tietämättömyydessään he aiheuttavat varaa itselleen, esimerkiksi sydämelleen. Ei ole hyvä käyttäytyä näin ruumistaan kohtaan.

Hilkka Uotila

 

 

Kiitos Taisto Levo hienosta kirjoituksesta.

Tuskin ainoa

 

 

7.5.2011

 

Lapsi 8–9 tuntia päivähoidossa ja nukkumaan klo 20! Silti valitetaan kun on niin rankkaa tämä vanhemmuus! Voi itku mitä uusavuttomuutta!

Äiti minäkin

 

 

Oripäähän kaukolämpöä eli johan on taaksepäin menoa! Mihin on Oripään kunta unohtanut uusiutuvan energian ja uuden ajan.

Uudistumisen aika

 

 

Rikkaat Välimeren maat ovat tahallisesti käyttäneet EU:n muita maita narrinaan. Heti alkuun olis pitänyt rahavirroille sinne sanoa ei. Ei siellä niin tyhmiä olla etteikö ilmainen raha kelpaisi vielä muillekin. Ja meillähän sitä on uloskin jakaa ja kiristetää säästölinjaa rajusti jo seuraavalle. Ollaan vaikka itse sitten vähemmällä.

Taisto Levo

 

 

Hirvikoskella taksi, tulit kaupan pihasta keskelle pyörätietä pyöräilijän eteen. Minne oli kiire, vai onko liikennesäännöt hukassa? Pahemminkin olisi voinut käydä, mieti sitä!

Pelästynyt

 

 

Kaaduin perjantaina aamulla. Kiitos kahdelle nuorelle miehelle, olivat hyvin auttavaisia. Kiitos myös lääkintätyttö ja -poika.

Elämäntaiteilija Pentti Tuominen

 

 

LPÄIKI: Sydämelliset kiitokset erittäin ammattitaitoisesta hoidosta 2.5 tapahtuneen tyräleikkauksen johdosta . Liisi Rautava ja sinua avustaneet minua hoivanneet sairaanhoitajat olette kultaakin arvokkaampia LAS:ille ja tietysti meille potilaille. PS. Kiitos myös sinulle Kirsi Jokinen joka sait tämän toimenpiteen tärkeyden istutettua minunkinlaiselle ”puupäälle”.

Leo Metsämaalta

 

 

12.5.2011

 

Kun kolme miestä kasaa hiekkalaatikon ja kolme miestä käy vilkkuautolla sen tarkastamassa, siitä täytyy tulla hyvä!

Tarkkaa työtä

 

 

Onneksi olkoon Rekke, olet kaikesta huolimatta tunteva ihminen, ja uskallat sen vielä näyttää! Kaikki me teemme virheitä. Toivon lämpimästi, että saat rakkaasi takaisin!

Mimmi

 

 

Löytyiskö Loimaan poliisille jostakin kunnan rahakirstunnurkasta sen verran rahaa, kun valtion rahat tuntuvat olevan vain toisia valtioita varten, että saataisiin tänne Metsämaan Kollaantielle nopeusvalvonta. Lapset ja vanhukset vaarassa.

Leo

 

 

Pyöräilijä joka törmäsit taksin takaoveen ja lähdit menee. Älä pyöräile enää, et osaa ajaa etkä jarruttaa. Hyppäsit pyörän päältä ja jalalla yritit pysähtyä. Olisit ajanut edestä mistä kuuluu. Auto oli pysähdyksissä. Mitä tänne kirjoitat, olisit ottanut yhteyttä kun kolhun jätit.

Nähnyt tilanteen

 

 

Äitienpäivälounas Sarka-museossa oli pettymys. Ruoka ei vastannut odotuksiamme.

Äiti perheineen

 

 

On se vaan kivaa ajella kun diesel on niin halpaa. Vai maksaako yhtään mitään?!

 

 

Vaalikaa ja hoitakaa yhteistä elämää ennenkuin se on liian myöhäistä! Eron myötä voi menettää kaiken mitä on suunniteltu, tehty. Erossa häviää usein läheiset, lapset, lapsenlapset, sukulaiset, ystävät. Tehtyjä virheitä eikä yhtään sanottua sanaa saa tekemättömäksi.

 

 

Kiitokset Loimaan srk:lle, joka nyt toukokuussa lopulta sai tasoitettua tammikuussa haudatun isäni hautakummun. Ne hautajaiskukat poistimme itse odottelun jälkeen – palmusunnuntaina.

Riitta Heikkilä

 

 

14.5.2011

 

Paikalliset yrittäjät voisivat panostaa liikkeiden sisustukseen ja näyteikkunoihin. Viihtyisämpi kaupunki ja kenties asiakkaita!

Ostan muualta

 

 

Kiitos Sarka! Äitienpäivälounas oli erinomainen :-).

 

 

Kukahan noista EU:n ruokakassien sisällöstä päättää, eikö niihin kantsis laittaa jotain muuta ku epäterveellisiä valkosia jauhoja, makaronia, lisäainepastapusseja, maitojauhetta…

Myrkkyä elimistölle

 

 

Arvoisa ”Äiti perheineen”, eikö olisi asiallista perustella kannanotto. Makuja ja mielipiteitä riittää, pelkkä ”En tykännyt” ei vakuuta vaan kuulostaa propagoinnilta. En ole käynyt Sarka-museossa, haluan itse päättää mistä tykkään.

Puskasta huutajien vihaaja

 

 

Tillu! Tänään on luvassa hauska päivä! Noudatat vaan kiltisti ohjeita.. Hih 🙂

 

 

Osaan käsitellä koiria, miksen naisia.

Elämäntaiteilija Pentti Tuominen

 

 

Kiitos Nikolle hyvästä palvelusta Gigantissa.

Tulostin

 

 

Loimaa Pesäkuja 4 B, 11.5. Ke ilta, 3 poikaa häirintä- ja ilkivalta-aikeissa:teidät on ikuistettu kamerakuvaan missä liikuttekin teidät voidaan jäljittää! Kannattiko?

Missä älli?

 

 

Sinä,joka 6.–7.5. ajoit peuran yli Onkijoentiellä. Sinun olisi kuulunut hoitaa se pois, eikä jättää mätänemään tien varteen. Nyt sivulliset joutuivat siivoamaan sinun jälkiäsi!

Maantiepyöräilijä

 

 

17.5.2011

 

Iso kiitos Loimaan Juhlapalvelu. Suosittelen.

Huhti Timo

 

 

Onko kukaan nähnyt Hirvikoskella musta-valkoista kippurahäntäistä kissaa? Kissa hävisi kotoaan äitienpäivänä ja ikävä sekä huoli on jo kova… Ilmoitathan havainnoista numeroon 0400 871095.

 

 

Porvarillinen poliitiikka sai vaaleissa selvän tappion. Vaaleista on pian kuukausi, Katainen koettaa kuin käärmettä pulloon, jotta saisivat jatkaa samaan tahtiin. Kansa odottaa muutosta ja nopeaa päättämistä. Vaihtakaa jo hallitustunnustelijaa, kello käy, aika maksaa. Töihin ja nopeasti!

Jälkitauti

 

 

Kyllä oli huonoa palvelua: toinen myyjistä ryntää kahvitauolle ja toinen ei ole halukas nousemaan tuoliltaan ja näyttämään tuotteen paikkaa. Menin sitten toiseen kauppaan eli Vapaa Valintaan ja äärimmäisen ystävällisen myyjän avulla löysin tuotteeni heti.

 

 

S-Marketin autoilevat asiakkaat: Olettekos huomanneet, että kadunpuoleinen vinoparkkialue on yksisuuntainen ABC:n suuntaan, tankkauspisteelle asti? Tiessä on oikein nuoletkin sitä osoittamassa. (Tosin pahoin kuluneet, joten ne olisi varmaan syytä uudistaa!)

 

 

Hyvät ihmiset opetelkaa sulkemaan ne kauppojen pakastinaltaitten kannet!

 

 

IHANAA LEIJONAT! Suomen upea maailmanmestaruus näkyi heti ottelun päättymisen jälkeen Loimaan torilla, missä juhlittiin ja hienoa nähdä, miten fiksuja nuoret täälläpäin ovat, joten isänmaallisuutta ja Suomihenkisyyttä löytyy.

Nissanmies-Tate

 

 

Lönnrotinkadulla kaahaavat lujaa vauhtia sininen enduromallin mopo ja musta skootteri, puuttuuko poliisi tähän vai pitääkö keksiä jotain muuta…

 

 

Menin hautausmaalle käydäkseni isäni haudalla. Onko seurakunta niin köyhä ettei sankarivainaja ole kuin yhden nuutuneen orvokin arvoinen? Itku pääsi.

Orpo orvokki

 

 

Sarka-museon äitienpäivä lounaalla hinta-laatusuhde täysin hakusessa. Lapsille ei juuri mitään, kakun marjat jäässä jne.

Vieraspaikkakuntalainen

 

 

19.5.2011

 

Eräällä on torin tietämillä hieno wolkkari-merkkinen polkupyörä jolla saa ajaa pyörätietä pitkin. Kenenköhän lapsi mahtaa jäädä alle.

Lapsensa kanssa melkein alle jäänyt

 

 

Olipas artikkeli moottoripyöristä ja melusta (LL 17.5.).

OMG mitä tekstiä

 

 

Loimaalaisena on tosi ärsyttävää ja melkein järkyttävääkin katsella ympärilleen valtatie yhdeksällä Turun suuntaan lähdettäessä, kun molemmin puolin tietä valtaisat mainosplakaateissa kehotetaan ajamaan ainakin Auraan saakka, jotta palveluja alkaa löytyä. Toisen taulun mukaan matkaa on 33 ja toisen 35 km ja ”sitten aukeaa palveluiden paratiisi”. Selvälle suomen kielelle käännettynä mainosplakaatit kertovat, että ajakaa ihmeessä äkkiä vaan Loimaan ohi ja koettakaa kestää ainakin Auraan asti. En tiedä olenko väärässä vaiko enkö, mutta eikös nuo mainostaulujen maankamarat ole vuokrannut jollekin firmalle juuri Loimaan kaupunki? En kannata sensuuria, mutta joku roti tässäkin pitäisi olla. Eikö meillä ole itsellä muka mitään kerrottavaa ja jotain muutakinkuin tolkuttaa viihtymisvaarasta?

Ihmettelevä

 

 

Eteläisen kuntoreitin viimesyksyn hakkuiden jäljiltä on edelleen metsässä runsaasti takka- ja grillipuiksi kelpaavaa puuta. Eikö lähiseudun omakotialue voisi kerätä maassa makaavat isommat hakkuujätteet talteen…?

Uolevi

 

 

Kiitos Harrille tanssien opetuksesta ja nyt kaik kokoonnutaan tanssin merkeissä pe Seurikselle!

Eija

 

 

Traktoreissa on kai taustapeilit.

 

 

S-marketin pihalla ajetaan yhteen suuntaan, niin kuin kopeissa tiistaina joku kirjoitti. Vesikoskenkatua ajavat ja Aleksis Kiven kadulle kääntyvät huomatkaa, että marketilta tulevat tulevat pihalta. Toivottavasti uusille markettien alueille tulee järkevät ajamisjärjestelyt.

Pihalta tulevaa ei tarvitse odottaa

 

 

21.5.2011

 

No nyt oltais tulossa hakemaan!

Kokistytöt

 

 

18.5. Löydetty avain Hirvikoskentieltä, ennen alikulkua. Musta nahkainen avaimenperä. Toimitettu Hkosken Siwaan omistajan noudettavaksi.

 

 

Anteeksi valkoinen auto LSPn nurkalla to puol 12! En nähny yhtään sua ennenko…Onneks ei kolissu.

Punanen sitikka

 

 

Kuovi vuoden lintu, Seppälä/Raikkolan alueella muutama koira aina kulkeilla pitkin peltoja kesät-talvet. Kuka valvoo?

Ihmettelijä ent. kuntoilija

 

 

Suuret kiitokset Hirvikosken koulun 4 a luokan opettajalle Tiina Vuokolle ja oppilaille upeasta esityksestä.

 

 

Niin nehän oli niitä oikeita moottoripyöräilijöitä, jotka ajaa keltaiset liivit helottaen 70 kmh keskellä tietä 15 rekkaa perässää. Turvallisesti. Toki kaikilla on oikeus olla TIELLÄ.

Entinen rekkamies

 

 

Niinijokiset-kerholle tiedoksi, romuliike maksaa romuraurasta.

Ei ilmaiseksi

 

 

Mä esittänyt en rakastanutta tiesithän sen. Kai yksin liikaa aikaani vietin, kiistä mä en. Silloinkin sinua mietin tiesithän sen kerroit että muistat tuskin milloin puhunut oon tunteistain. Sellaista on rakkauskin miehen joka hiljaisena miettii vain. Hellyyttä oli hetket nuokin jolloin vaiti kahden istuttiin tiesithän tiesithän sen.

Rekke

 

 

24.5.2011

 

Kiitos suurenmoisesta avusta 21.5. noin klo 13.30 kolmelle ystävälliselle henkilölle Savipellonkadulla. Autoitte vanhaa miestä pääsemään jaloilleen. Ilman teidän apuanne en tiedä koska olisin päässyt kotiin.

Avusta kiitollinen

 

 

Jo on maailma mallillaan, jos lasten ja vanhenpien vapaaehtois- ja talkootyö retkiä varten laitetaan verolle. Eikö se ole aika pienimuotoista ja hyvään tarkoitukseen menevää toimintaa? Vertaa esim. Portukali ja Irlanti. Kyllä maksan mielelläni enemmän veroja lasten hyväksi.

 

 

Ihmetyttää miksi viikonloppuisin eläkkeellä oleva siivoaa roskia? Eikö talonmiehillä ole varaa palkata työtöntä!

Ihmettelevä eläkeläinen

 

 

Lenkkeilen usein Mäenpään alueella ja ihastelen pihojen hienoja istutuksia. Ihmettelen kovasti Sieppalankadulla sijaitsevaa rakentamatonta tyhjää tonttia jota on muutaman vuoden ajan käytetty maankaatopaikkana. Tontille on tuotu melkoinen määrä kiviä ja kantoja ym. Näky ei todellakaan ole nätti. Miksi kaupunki ei puutu moiseen maiseman raiskaukseen?

Kaunis piha, parempi mieli

 

 

Uusi yhdistys perustettu, hieno ajatus, kun vaan riittäisi asiakkaita eli osallistujia tapahtumiin, ettei tarvitse kilpailla jo olemassa olevien yhd kanssa. Jäin miettimään, eikö muut yhdistykset sitten pelaa rehdisti ja avoimesti?! Mustamaalaustako? Lavatoimikunta on hattunsa ansainnut, onnea!

 

 

Kylvömato kualoo 28.5 2011.

 

 

Kustaantien ja Petäjämäentien myllääjät menkää katsomaan. Ajoin siinä skootterini rikki, vaadin korjauskuluja.

Elämäntaiteilija Pentti Tuominen

 

 

To 19.5. Suopellolla kadonnut musta tyttökissa. Kissalla mustat anturat ja nenä, pieni valkoinen täplä kaulassa. Ilmoitathan havainnoista nroon 040-8483075.

 

 

Iso kiitos Kristianille ja Valtterille mahtavasta koriskoulusta, tästä on hyvä jatkaa! Aurinkoista kesää!

Lauri, äiti ja mammu

 

 

26.5.2011

 

Hmm.. Kuviosta päätellen (LL 24.05) paras kohta Saikunkalliosta lähtee! Ei riita yksi kaista vaan koko tie siirtyy+kevyen liikenteen väylä. Loimaalla vähän puustoisia alueita! Miettikääs vähän!

Mummu

 

 

Kyllä hävetti Loimaan Kennelkerhon puolesta, jonka jäsenet ja etenkin johtokunta loistivat poissaolollaan lauantain koirakävelystä, jossa kerättiin ruokaa löytöeläimille!

Yksi mukana ollut

 

 

Hyvä Taisto Levo! Nyt tulee onneksi uusi tilaisuus vaikuttaa pikkukoulujen puolesta äänestämällä valtuustossa keskuskoulun lisämäärärahoja vastaan. Perusteena hankkeen taloudellinen kannattamattomuus. Sehän alunp. todettiin kannattavaksi jos saadaan puolet valtion tukea ja Loimaa maksaa vain 1.2 milj. Mutta nyt Loimaa joutuisi maksamaan tuon koko 2.5 milj ja avustuksen ollessa edelleen sama..

 

 

Keltapuseroinen nuori Herrasmies, joka autoit Kelan parkkipaikalla keskiviikkona klo 10 : Kiitos ! ystävällinen tekosi toi auringon pilkahduksen sateiseen päivään.

A.M.

 

 

Satunnainen ohikulkija kysyi Heimolinnan lipputangoissa Loimaa alassuin liehuvista Loimaa-lipuista ”kuvaako nuo Loimaan alassyöksyä…?”… En tunne lippujen mahdollisia sääntöjä, mutta sellaisen vaikutelman näystä saa.

 

 

Oletko löytänyt silmälasit kotelossa väliltä Hirvikoski-Loimaa?

0509110850

 

 

Kauppalankadun Siwan asiakaspalvelussa parannettavaa.

Herra varjelkoon kuinka huonoa palvelua saanut asiakas

 

 

Eikö tosiaan enää löydy talkoohenkeä Loimaan kennelkerhosta kun pitää rahalla houkutella töihin koiranäyttelyyn. Kyllä ennen mentiin ruokapalkalla auttamaan ja siitä sai hyvän mielen mukavan päivän lisäksi.

Jäsen

 

 

Jo kolmannet kukat ruukkuineen on varastettu Satakunnantien kampaamon edestä. Seuraavaksi laitan lihansyöjäkasveja.

Tarja

 

 

Kun ollaan Suomessa Suomen maaperällä niin omakotitalon pihalla olevassa lipputangossa pidetään ainoastaan Suomen lippua ei minkään vieraan valtion esimerkiksi Saksan.

Jotain rajaa

 

 

Kunniankierros ja Varainkeruu, mitä se käytännössä tarkoittaa? Esim. yleisurheilussa Loimaalla, vanhemmat maksaa lisenssimaksut ym. kulut omasta tilipussista! Ei tätä rahaa siellä näy! Seurat kerää rahaa, käyttäen nuoria urheilijoita ja niiden vanhempia hyväksi menestysten myötä, rahat kuuluu mennä nuorille urheilijoille, käyttöön harj. ym. Ei seuranjohdon päättäjien päätettäväksi minne ne sijoitetaan, niinpä…

Porsaanreikä

 

 

Apua Minni kadonnut. Kaunis siniharmaa/valkoinen tyttökissa lähtenyt Saarenmäentiellä Metsämaan Majanojalla 19.–20.5. Kaikki havainnot myös ikävät? 0407677326.

Raili

 

 

28.5.2011

 

Hyvä Jari Uusitalo! Järki ei näemmä juokse päättäjillä.

Lapsista huolestunut

 

 

Loimaan Voima on aina maksanut lisenssit ja kilpailujen osallistumismaksut yleisurheilijoille. Tervetuloa urheilemaan ja vanhemmat mukaan ohjaustoimintaan.

Johtokunta

 

 

Mahtavia kirjoituksia pienten koulujen säilyttämisen puolesta Anne, Jari ja monet muut lehteen kirjoittaneet. Milloin lakkauttamisten puolesta päättäneet ymmärtävät päätöksensä järjettömyyden?!

Asian voi vielä korjata

 

 

Olemme tuttavien kanssa kovasti ihmetelleet Kari Nummilan rasistisia kirjoituksia. Eikö toimittajilta edellytetä asiallista linjaa?

Epämiellyttävää lukea

 

 

Kiitos upeasta järkikirjoituksestasi pienten koulujen puolesta Jari Uusitalo!

Päättäjillä järki jäässäkö?

 

 

Ehdotus Loimaan kaupungin viranhaltijoille: että perustetaan kolmijäseninen työryhmä, joka ryhtyy etsimään päällekkäisille viranhaltijoille kaupungin ulkopuolisia työpaikkoja – siitä jos mistä tulee selvää säästöä!

 

 

Maanviljely ”tulevaisuuden” ammattiko? Jos tyytyy 3,40 euron tuntipalkkaan! MT 25.5 2011 . Ja se on fakta! Putkimiehen tuntiveloitus 39 euroa/h. Muutama tuhat kanaa lähti kun totesin et golfinpelaaminen on halvempi harrastus! Ja tämä tarina tosi!

Jussi

 

 

Kadonnut 22.5. Suojastontiellä musta tyttökissa nimeltä Miuku. Miukun toisen korvan kärjestä on pala pois. Jos havaintoja, soitatko 040 8209756.

 

 

31.5.2011

 

Perjantaina hävinnyt sormus keskustassa. Löytäjä, vietkö poliisille, kiitos.

 

 

Kunpa ei ikinä Kartanonmäen vanhainkotiin joutuisi. Vapaavalinnan kassajonossa henkilökunnan edustajat keskenään puhuivat suunsa puhtaaksi.

Vanhus

 

 

On hyvä asia, että Loimaalle tulee Citymarket ja Prisma. Vielä parempi olisi, jos Loimaalle tulisi myös Lidl! Moni loimaalainen käy ostoksilla Forssan ja Huittisten Lidlissä. Samalla he poikkeavat muissakin liikkeissä. Juuri Lidlin puute on yksi syy miksi Loimaalta mennään ostoksille Forssaan ja Huittisiin!

Lidl-fani

 

 

Tää koulu lakkauttaminen on poliitikkojen vanha konsti lyödä kaikista hiljaisimpia vaatimattomampia köyhimpiä ja itsenäisimpiä ihmisiä.. Ja samalla heidän lapsiaan! Vastaisuuden varalle palauttaa niinsanotusti herran pelkoon! Nykyisen Loimaan alueelta näitä esimerkkejä on vaikka muille jakaa. Mitä tulee siihen velan tekemiseen tuntuu jotta nykyiset päättäjät eivät tiedä mitä velka on? Laitetaanhan meidät näillä tiedoilla maksamaan suurenmaailman tekemiä laskuja joihin meillä ei ole osuutta eikä arpaa?!

Pikkukaupungin poika

 

 

Putkimies ei saa tuntipalkkaa siitä asti kun herää, eikä torilla käymisestä. Ja kuinkahan suuri mahtaa olla valtion putkimiestuki ?

Röörit kuntoon

 

 

Ihanteet ja arkielämä ovat kuin teoria ja käytäntö . Eivät kohtaa keskenään.

Arkirealismi

 

 

Fiksu kirjoitus Jari Uusitalo Loimaan Lehdessä 26.5. Lopetaan pienet koulut ja laajennetaan Keskuskoulua monella miljoonalla.

Säästöä loimaalaisittain?

 

 

Loimaan kaupungin ympäristötoimen tulisi huolehtia siitä että lumenkaatopaikoilta kootaan pois muovi-, metalli-, lasi-, ym. jätteet! Loimaan lukiolaisten puolestaan tulisi siivota urheilukeskuksen metsikössä oleva ”tupakointipaikka” vielä ennen kesäloman alkamista!

Uolevi

 

 

4.6.2011

 

Niin hyvä hoitsu Kartanonmäen asiat on teidän puolelta puhuttu aina. Ne tiedetään paremmin kuin naapurin asiat. Kutsuuko ammatistaan ylpeä hoitsuksi itseään?

 

 

Kyllä ihmetyttää kun joku voi vilmata niin, et pitää ampulanssi kutsua turhaan. Rajansa kaikella juomisella!

Ihmettelevä asiakasseurue

 

 

PTA 29.5. Sydämellinen kiitos ja iso kimppu ruusuja Loimaan Ambulanssille!! Ammattitaitonne ja periksiantamattomuutenne ansiosta pääsimme riittävän nopeasti oikeanlaiseen hoitoon. (Kaksi yötä Tyksissä…)

Pieni kuumekouristuspotilas+vanhemmat

 

 

Kuka päättää ilmastointilaitteiden hankinnoista vuodeosastoille? Kun katselee Hirvikosken terveyskeskusta niin joka kopissa on ilmalämpöpumppu, joka myös viilentää huoneen. Kyllä ne Alastarollakin olisivat niin henkilökunta kun potilaatkin viileissä huoneissa tyytyväisiä, kun sängyssä on muovi, joka hiostaa. Jos vielä lämpötila kohoaa 30 asteeseen voi vain kuvitella kuinka tukalaa on… Alastaron hoiva-osastolla on erittäin hyvä hoito ja henkilökunta ystävällistä.

Anoppia ajatellen

 

 

Florentinon mainokset lähenee ulkoisesti kansallissirkuksemme Finlandian julisteita…

Esitykset kaukana toisistaan

 

 

Älkää tuhotko Loimaan sydäntä, kaikkien rakastamaa kalliota – sitä ei koskaan takaisin saa.

Hilkka Kajarto

 

 

Tiedoksi kaupunginvaltuutetuille: Veronmaksajaa ja kouluikäisten lasten isää ei yhtään lämmitä teidän kipakat kommentit lehtien sivuilla ellei teillä myös ole rohkeutta äänestää hölmöjä ehdotuksia vastaan. Sitä paitsi, teidän pitäisi edustaa meidän äänestäjien mielipidettä eikä ajaa omaa etuanne. Valta ja vastuu kulkee käsikädessä

 

 

Forssan Lidliin minäkin rahani kannan. Sieltä saa rahalleen vastinetta!

Käyhän tämä näinkin

 

 

7.6.2011

 

Kysyisin, miksi syyttömästi huudettiin linja-autoon noustessa ja kaikkien kuullen, 28.5?

 

 

Isänmaa kutsuu vastuunkantaja keskustaa!

Raimo Savolainen

 

 

Kuinka monta kertaa olen ajanut Turkuun ohi Lidlin, joko Prismaan tai Citymarkettiin.

Bensa on halpaa

 

 

Sinä mummo,joka 4.6. 11:45 olit vähällä ajaa pyöräilijän päälle Vanhan Metsämaantien ja Kuusistontien risteyksessä.Olisiko syytä harkita autoilun lopettamista?

Maantiepyöräilijä

 

 

Ammatistaan ylpeä hoitaja ei kutsunutkaan itseään hoitsuksi vaan niitä, jotka kauppojen kassoilla työasioista puhuvat. Eikä tämä hoitaja työskentele Kartanomäessä – ihmetteli vaan kanssasisarien vaitiolovelvollisuuden unohtamista!

Sirpa

 

 

Pitääkö Kauhanojalla haista aina viikonloppuisin sianjätökset? Ois ihan kiva nauttia kesäillasta ilman hajuhaittoja.

Kyllästynyt kaasunaamariin

 

 

Sinä joka perjantaina otit talteen selkäreppuni Tornikahvilasta, voisitko ystävällisesti palauttaa sen vaihka samaan paikkaan palkkiota vastaan!

Polttariporukka

 

 

Ostin Loimaalta kotimaisia vehnäjauhoja kilon ja maksoin niistä n 1,60. Ostin Huittisten Lidlistä 2 kiloa kotimaisia vehnäjauhoja ja maksoin niistä 90 senttiä.

Melkoisesti on ilmaa hinnoissa

 

 

9.6.2011

 

Meitin tars varmaan panna pystyyn kolehtikeräys et sais kauppala ostaa viikatteita, ja si hiomakiven et saisivat ruahonleikkurinsterän terotettua. Et olis ees vähä parempaa jälkee.

 

 

Onneks Saikunkalliolle on vihdoinkin keksitty jotain hyödyllistä käyttöä! Saadaan juopot johonkin muualle pikkulapsia ahdistelemaan!

Hyvä päättäjät!

 

 

Nimimerkille ”Kyllästynyt kaasunaamariin”. Ne makkarat ja lihat, jotka hienot kaupunkilaiset syö, on varmaan tehty sellaisesta naudasta tai possusta mikä ei ulosta lainkaan!

Ei valiteta turhasta

 

 

Käyn minäkin Forsassa ostoksilla, mutta Prismassa jossa hinta ja laatu on kohdallaan. Kauppojen arvostelut voisi jo lopettaa.

Tavaraa riittää

 

 

Voi vain toivoa, että tulevat polvet korjaavat joskus Metsämaan kirkon alttaritaulun kohdalleen. Nykyinen eri kokoisten, mallisten ja tyylisten taulujen sekamelska aiheuttaa päänsärkyä.

 

 

Suurikiitos Ihankaikille Savikkilaisille tosihienosta 10-vuotisjuhlasta! Erityisesti <3 -kiitokset voimakkaille mutta vaatimattomille perustajajäsenille: Anssille, Maunolle ja Jarille! Jaksuja, tsemppiä ja ihankaikkea mahdollista hyvää kaikille Teille.

Merja Haavisto, iloisena Teistä :)!

 

 

Ostin Forssan Autokeitaalta kotimaisia vehnäjauhoja 0.49e 2kg se siitä Lidlin halpuudesta.

 

 

11.6.2011

 

Sinä, joka veit LAS:n päivystyksen alkometrin: tule hakemaan kotelo ja puhalluspillit. Ne unohtuivat.

Päivystyksen henkilökunta

 

 

Sunnuntai 5.6. noin kello 19–20 Oripään lentokentän kohdalla rekka ohitti mopon kun auto tuli vastaan. Kiitos rekkakuski kun melkein ajoin ojaan moponi kanssa. Ei se tie ole varmaan tarpeeksi leveä että siihen mopo, rekka ja auto mahtuvat vierekkäin. Autonkin piti melkein ojaan mennä välttääkseen kolarin.

 

 

Siirretään Alko Loimaanporttiin. Ruuhkat loppuu, kallio säilyy ja saadaan sillalle käyttöä.

Lotju

 

 

Kiirettä tuntuu eläkeläisellä olevan kun ruohonleikkuu venyy klo 23.30 asti Vesikoskenkadulla!

Aamulla ylös, illalla maate

 

 

Mummola-reissulla 1v. Niilo sairastui. Potilas sai hyvää hoitoa sekä kaupungissa että Hirvikoskella vaikkei loimaalainen olekaan. Suuret kiitokset!

Annu ja lapset

 

 

Kyllä loimaalaisilla niin asukkailla kuin päättäjillä on noussu savi päähän niin että aivotkin on kovettunut kun mitään uutta ei haluta paikkakunnalle. Tästä Lidlistäkin on jauhettu että ties kuin kauan, kerrankin kun joku kauppa olisi tulossa tänne niin seki tyrmätään. Kyllä meijän supparit, ässät ja eurot jää ostoskorin hinnassa kauas niitte hinnoista, tuskin sitä kumminkaan pelkillä vehnäjauhoilla ketään elää vaikka olis kuin 45 senttiä.

Herätkää jo tähän päivään!

 

 

9.6. aamulla löydetty Nokian puhelin ja sim-kortti Mellilän rannalta. Tuntomerkkejä vastaan voi noutaa Hirvikoskelta.

040 8409185

 

 

Kävin kauvempaa Kanta-Loimaan sankarihaudalla kyl oli surkeesa kunnosa 1 vaivanen orvokki hautojen välissä ja neki kuoli kuivuuteen.

Sotaorpo

 

 

16.6.2011

 

Loimaalla on vielä parilla tilalla lehmiä, käykäähän tänä kesänä katsomassa aidan takaata kun vielä näette. Lehmät ovat pian historiallisia muistoja, kiitos tukimarmatusten ja EU-byrokratian ja ainaisen kitinän siitä, miten paljon litra maitoa maksaakaan kaupassa eli liiiiiikaaaaa. Tervetuloa katselemaan! Autoilet vaan asvalttitieltä syrjätielle. Jos vaikka järjestetään bongauskisa koppeihin, montako lehmää vielä löytyy!?

 

 

Kannattaa sitä hellettä valittaa ku tarkemmin miettii kuin monta hellepäivää kesässä on ja kuin ”lyhyt” oli talvi.

Lämmöstä nauttiva

 

 

Sinä, joka jäljistä päätellen peruuttamalla olet nyrhinyt autoni vasemman takaoven maalipinnan. Ikävää, että et jättänyt jälkeesi pahoitteluja etkä yhteystietojasi. Vahinkoja sattuu kaikille, mutta tuollainen vastuuttomuus ottaa päähän. Toivottavasti menetät jossain muussa yhteydessä sen rahan, jonka nyt säästit.

Siniharmaa Toyota

 

 

Onko parturit kartellissa? Saivat kokeiluna alennetun alv -prosentin aikaisemmin. Olisi pitänyt näkyä hinnoissa? Jos nyt alv nousee kuten hallitusneuvottelut enteilevät, niin hinnat nousee varmaankin taas?

Jotain rajaa

 

 

Onks se paha jos sankarhaudan hoitoa moitin, olis siihen kaksikin orvokkia mahtunut väliin. Ainakin olis voinut kastella. Sitä ihmetteli muutkin. Muuten en turhista valita, se on isän muistamista kun käy haudalla. Meitä orpojaka ei enää paljon ole, aika tekee tehtäväns (loppuu seki valitus).

Sotaorpo

 

 

Bar Edgar olisitte siis odottaneet ll:n tuloa tiist. asti ja että joku olis vielä tullut siivoo. Ette sit itse laittaneet rikkaa ristiin asian etee. Vastaisuudessa siivotkaa ite.

 

 

Ei sovi maisemaan tuo Sunille rakennettu massiivinen liiteri, kun sitä kaupungista päin katsoo vasten Hirvikosken vehreätä siluettia. Se on iso voi voi.

Seppo seponseppo

 

 

Viime vuosina useiden, minulle läheisten vanhusten hoitoa alueen laitoksissa seuranneena kiitän lämpimästi Alastaron hoito-osastoa. Tätini sai viettää viimeiset viikkonsa erinomaisessa hoidossa. Lämmin, palvelualtis ilmapiiri tavoitti myös omaiset. Voimia osaston henkilökunnalle jatkaa hienoa työtä!

Masi

 

 

Martti, kuvan perusteella sieni saattaisi olla laakakorvasieni, kansanomaisemmin Juudaan korva (Judas’s Ear).

Elina Mattila, Kauhanoja

 

 

Maitotaloutta ollaan kyllä Etelä-Suomesta tukipolitiikalla tappamassa, mutta silti meidän lehmät käyvät laitumella silloin, kun ne itse haluavat, eli lähinnä aamuyön tunteina! Lehmämme pääsevät myös talvisin ulkoilemaan, jos se on olosuhteiden puolesta turvallista.

Juho Pietilä

 

 

Jaa niin muuten, se koira älähtää kehen kalikka kalahtaa. Siellä Loimaalla valitetaan kans turhaan Lidlin puutetta. Mun juttuni loppu tähän.

Sotaorpo

 

 

Onko Loimaan postissa lukutaidotonta henkilökuntaa? Lahjapaketti meni Mellilän sijasta Tampereelle.

Lahja

 

 

18.6.2011

 

Kyllä oli hauska ilta ja tuhti tietopaketti Veteraanituvalla, kun oli Porin prikaatin varusmiesten perheille info. Esitelmän pitäjä piti mielenkiinnon loppuun asti.

Esitelmöijä oli kuin Mikko Koivu 🙂

 

 

Loimalla kannattais järjestää asuntomessut teemalla ”Country living in Loimaa”, ekologista asumista ja viihtymistä maaseutuympäristössä… Joku kiltti maanviljelijä myisi peltonsa jonkin kyläkoulun läheltä (esim. Kauhanoja) jokeakin voisi hyödyntää ja siin se olis! Turkkulaiset lapsperheet ryntäisivät tänne asumaan ja sit vielä maauimala Riihimäen malliin, niin olis valmis paratiisi ja vetovoimaa!!

 

 

Onko mitään tietoa vuodesta koska tää rumilus Alastarolla puretaan?

 

 

Kovin katkera on kopittelija, joka moitti baaria torstain kopeissa. Edgaristahan kiitettiin paperit kadulta siivonnutta. Kerrankin joku kiittää niitä ihmisiä, jotka pitävät yhteisestä ympäristöstä huolta.

Väärin sammutettu tai kiitetty, vai kullai se oli

 

 

Kuka mahtaa tarvita uutta S-kauppaa? Asiakkaat maksavat kiltisti tavaran hinnoissa kauppapalatsin ylläpidon. Näkyy kauppa kannattavan liian hyvin.

Pienkauppoihin kokonaan siirtyvä tasamaan tallaaja

 

 

Vähän Juicea lainatakseni: Joskus kiroilu ottaa pannuun ja joskus taas ei. Kahvilassa pöytäämme retkahti kaksi aivan mukavantuntuista miestä, mutta mitä? Pian huomasimme että mukavaksi suunniteltu kahvihetkemme meni plörinäksi, kun nämä kaksi miestä alkoivat suoltaa kuin kilpaa, ja lähes joka toinen sana oli: … Voi kun ihmiset tajuis! Mut ei ne tajuu, sanoi yks hän.

Yks Repa vaan

 

 

21.6.2011

 

Sinä täti joka ajat kuparin värisellä autolla Turuntie 11 piha-alueen läpi. Vauhtisi on sitä luokkaa, ettet pysty tekemään yhtään mitään, kun pieni taapertaja juoksee autokatoksen takaa eteesi. Vai onko sinulla tapana ajella muiden pihojen läpi? Kauhulla olen katsellut ajelemistasi. Ja sitä pientä taaperoa.

Kauhistunut

 

 

Niille, ketkä pelaavat rahapelejä: antakaa muidenkin pelata rauhassa, älkääkä menkö pölisemään toisen viereen saatikka että räpläätte niitä nappuloita koko ajan. Se voitto tulee jos tulee eikä siihen vaikuta kuinka paljon niitä nappuloita räpyttelet ja teet taikatemppuja. Se on tosi häiritsevää

Ei halua häiriköintiä

 

 

Aurinkoiset kiitokset Eskolle ja Matille lauluista, Grillimestari Markukselle, Jennalle ja Kanniston kotieläintilalle eläinten esittelystä!

Alastaron hoito-osaston väki

 

 

Matti Lehtinen, onneksi on heitä, jotka kaikin keinoin haluavat säilyttää pienkoulut. Ja valitettavasti on heitä jotka eivät sitä tee.

Äiti

 

 

Myllykyläntien ja Myllymiehenkujan risteyksessä ei ole kolmiota.Valkoinen Toyota Karina.

VGK-569

 

 

Vuoden huvijärjestäjäksi valittiin tänä vuonna aivan oikea tanssipaikka. Kiitos Pappisten lavan henkilökunnalle upean ystävällisestä palvelusta 17.06.2011 ja aurinkoista kesän jatkoa.

 

 

Taloyhtiön kokous. Entinen isännöitsijä ei ollut paikalla. Puheenjohtaja ei ollut paikalla. Ei edes sitä aikaa, että olisi nuijan luovuttanut uudelle puheenjohtajalle. Mielestäni moukkamaista käytöstä. Vai lieneekö jotain salattavaa?

Yks mukana ollut

 

 

23.6.2011

 

Olipa ilo huomata Kartanonmäen kesäjuhlissa että ammattinsa osaavien naishoitajien rinnalle on saatu iloisia kohteliaita mieshoitajia. Hienoa!

 

 

Virttaalla 7.6. kadonnut leikattu iso musta kollikissa. Leuan alla muutama valkoinen karva. Kesy ja kiltti. Tuntee nimen Söpö. Jos olet nähnyt, soitathan, p. 02 7669112.

 

 

Kiitos Iloisille mukanaolijoille, jotka olivat 11.6. Ilmajoella Taipaleenjoki Talvisotaoopperaa katsomassa, sekä Jukka Vuoriselle ja Seppo Rouvalille hyvästä kyydityksestä.

Hannu Knuutila

 

 

Mellilän nuoret ovat valinneet Kosken lukion opiskelupaikakseen – ollakseen maan parhainmistoa. Ihmettelen, miksi lehti ei kirjoittanut Kosken lukion menestyneistä ylioppilaista mitään? Stipendinantajatkin näkisivät varmasti mielellään nimensä julkaistuna. Vai onko Loimaan puurot ja vellit vain tärkeitä…

 

 

Kadonnut musta-harmaa, viirullinen ihmisläheinen kissa, joka tuntee nimen Nanna Alastarolla Ojurintieltä. Jos tiedät jotain soita, 040 5424513.

Kisua ikävä

 

 

28.6.2011

 

Loimaan Poliisin Markulle väliaikainfosta ja paikalle tulleelle poliisipartiolle iso kiitos 26.6. Mellilässä tapahtuneen vandalismin jälkien tutkimisessa ja varsinkin postilaatikon uudelleen pystyttämisessä. Kiitos unohtui järkytyksessä, siis KIITOS!

Neitsytpolun torppari

 

 

Erkki Kallion mielenkiintoisia luontojuttuja lukisi mielellään useamminkin Loimaan Lehdestä!

 

 

Kyllä sudet ne karanneet kissat korjaa pois.

Setämies

 

 

Näin juhannuksena voimme olla pienen hetken miettimättä sitä surkeutta mikä meitä kohtaa tämän kesän kuluessa! Soinin sanoin Eurooppa poliitiikan on muututtava ja se tulee muuttumaan ja siitä huolimatta poliitikot ovat järjestäneet tällekin kansalle ahtaat olot.

Synkkäyö

 

 

Kysely, tiitiminen, utelu, juoruaminen, loiraaminen osoittaa vajavaisuutta.

 

 

Lekurit hoitaa miten sattuu, tarjouksissa myydään melk. mätiä ruokia, 100e ylim. eläkkeisiin, kaikki menee lääkkeisiin!

Kiitti tyhjästä Katainen!

 

 

Sinulle nuori mies, joka ajat punaista Ford-farmariautoa Vesikoskenkadulla. Huomasitko keskiviikkona iltapäivällä n. klo 14.20 Turuntiellä katsoa taustapeiliin, kun kurvasit vauhdikkaasti parkkiruudusta pyöräilijän eteen. Älä tee tätä toista kertaa, koska sinä olet auttamattomasti syyllinen, jos tulee kolari, mikä oli tosi tipalla.

Varovaisuutta liikenteessä

 

 

Lämmin osanottoni Pentti Tuomisen omaisille. En tavannut Penttiä koskaan, mutta hänen ajatuksiinsa sain tutustua tällä palstalla. Hän oli vahva ja elämänrikkautta antava henkilö. Jään kaipaamaan hänen ajatuksiaan. Iloitaan kaikesta mitä häneltä saimme!

Kaipaus ja kiitos

 

 

Juhannus paljasti taas sen ikävän seikan, että osalla lipputangon omistajista ei ole oikeaa tietoa liputusohjeesta. Virallisena liputuspäivänä EI lipputangossa saa käyttää kuin Suomen lippua. Likainen maakunta- tms. viiri ei ole todellakaan sopiva tapa juhlistaa keskikesän juhlaa.

 

 

Sinua, rehellistä henkilöä, joka huomasit minun käsilaukkuni Nurmenpolun parkkipaikalla ja veit sen poliisiasemalle, kiitän sydämeni pohjasta. Kaikkea hyvää elämääsi.

Hajamielinen mamma

 

 

30.6.2011

 

Jos ei juhannuksenakaan ole muuta tekemistä kuin tarkkailla lipputankoja niin kyllä köyhää on!

 

 

Taitavat olla yhtä ”kotimaisia” ne suomessa osittain valmistettavat traktorit, kuin Nokia tällä hetkellä.

Kotimaista

 

 

Kiitokset Loimaan S-marketille lankalahjoituksesta sukkia varten.

Lettutäti

 

 

Eero Tynkkynen: Voisitko kaavaeksperttinä kertoa meille Loimaan Lehden lukijoille, mikä olisi nykyistä paikkaa parempi keskuskoululle.

Utelias