lauantai 2. 3. 2024

Uudet ylioppilaat Loimaalta ja Varsinais-Suomesta – Katso lukiokohtaiset nimilistat

0

Loimaan Lehti julkaisee varsinaissuomalaisten lukioiden toimittamat tiedot uusista ylioppilaista. Julkaisemme uudet ylioppilaat lukiokohtaisesti.

 

Novidan lukio Loimaa​
Ahlqvist Jenny, Alakoski Enni (kaksoistutkinto), Haapala Hanna, Haavisto Maria, Haavisto Salla, Heikkilä Aatu, Heino Niko, Hinkkanen Anni, Hongisto Ida, Hulmi Severi, Ilola Laura, Jaatinen Tatu, Jalasjoki Elsa, Jokinen Julia, Jokinen Lauri, Junnila Laura, Järnberg Emmi, Jääskeläinen Veera (kaksoistutkinto), Kaipainen Heidi, Kauppi Amanda, Koikkalainen Iida, Koivula Eveliina, Koskenoja Neea, Koskinen Eevert, Koskinen Veronika, Kupila Caius, Laaksonen Tii, Laurila Leevi, Lehto Saana, Lehtonen Anni, Leppikoski Jyri, Leppäkangas Elina, Levomäki Linda, Marjamäki Väinö, Martti Vilma, Mykkänen Meiju, Mäkelä Janita, Mäki Roosa-Maria, Mäki-Mantila Visa, Mäkilä Alina, Niemelä Amanda, Nordling Emilia (kaksoistutkinto), Nurmikko Liisi, Nurminen Mikko, Ojala Jesse, Pakkanen Emma, Pakkanen Kirsimaria, Pasto Ella, Pörsti Leo, Raitalahti Mira, Rantanen Roosa, Rantanen Topias, Rauhala Nora, Rautiainen Sanni, Reunanen Juhana, Ruohomäki Jessica, Rämö Emilia, Strander Ella, Suksi Matias, Sundqvist Tiia, Suominen Tarianna, Suonpää Ilona, Suonpää Niilo, Suvila Jenni, Tanni Aaro, Tapola Rasmus, Tepponen Oona, Tikakoski Petteri, Torni Venla (kaksoistutkinto), Tuominen Inka, Tuomola Tommi, Tynkkynen Johannes, Uussaari Anni (kaksoistutkinto), Uusitalo Jenna (kaksoistutkinto), Vainio Lumi, Vainiotalo Iidamaria, Virtanen Otto, Välimäki Emmi, Välitalo Eve, Ylijääskö Lotta (kaksoistutkinto).
Lisäksi muutamalla muulla kokelaalla on mahdollisuus valmistua ylioppilaaksi, mikäli he saavat opintonsa valmiiksi lukuvuoden päättymiseen mennessä.​

 

Punkalaitumen lukio
Anton Ahonen, Johannes Jaakkola, Meri Koskinen, Almina Ljesnjanin, Suvi Nieminen, Minttu Niiranen, Laura Pakarinen, Peppi Pohjamies, Lotta Ruhkala, Anna Salioja, Johanna Uotila, Martin Viskari ja Emma Yli-Kauppila.​

 

Elisenvaaran lukio
Aaltonen Annika, Pöytyä, Aaltonen Joona, Pöytyä, Anttila Helena, Pöytyä, Anttila Ronja, Aura, Hiltunen Ella, Pöytyä, Hurttila Vilma, Pöytyä, Jasu Anna, Pöytyä, Järvenpää Ida, Aura, Ketola Eveliina, Aura, Kichukov Iliyan, Pöytyä, Kiiski Tiina, Pöytyä, Kortesuo Sini, Pöytyä, Kulju Elli, Aura, Kärhä Matias, Pöytyä, Laakso Elmeri, Aura, Lahtinen Edla, Pöytyä, Leppäaho Larri, Pöytyä, Mäkirinta Joona, Pöytyä, Nokka Vesa, Pöytyä, Pauna Elisa, Pöytyä, Päivärinta Väinö, Pöytyä, Rantanen Tuuli, Pöytyä, Rantanen Vilma, Pöytyä, Rasilainen Aino, Pöytyä, Ripatti Ville, Pöytyä, Ruisvaara Leevi, Pöytyä, Saarinen Anu, Pöytyä, Salonen Inka, Pöytyä, Santalainen Arttu, Pöytyä, Sipilä Helmi, Lieto, Soisalo Linda, Pöytyä, Suutari Leevi, Pöytyä, Taberman Roni, Aura, Toivonen Kaisa, Pöytyä, Tolonen Olivia, Pöytyä, Toropainen Kati, Pöytyä, Tuure Milo, Pöytyä, Virta Jonna, Pöytyä, Virtanen Leevi, Pöytyä, Vuori Valtteri, Aura ja Yli-Nikkilä Minna, Pöytyä.
Elisenvaaran lukiosta valmistuu tänä keväänä 41 uutta ylioppilasta.

 

Salon lukio
Aaltonen Elina, Aarnio Aleksi, Aarnio Valtteri, Aho Lucas, Ahonen Kata, Ahvenus Julia, Alhola Juuso, Anttila Teemu, Auranen Akseli, Avellán Amanda, Barsk Sandra, Becker Karoliina, Borenius Siiri, Breilin Riku, Efimenkova Milena, Egri Abel, Ekholm Meri-Tuulia, Elo Elmeri, Elo Eveliina, Eloranta Wilma, Erikäinen Jeremias, Feder Emilia, Fonsell Niklas, Fontell Anni, Gashi Laureta, Grönroos Lassi, Haikio Elli, Haimila Iina, Hartman Kiia, Havia Henri, Heikkilä Matilda, Heikkinen Henni, Heikurinen Santtu (Kaksoistutkinto), Heino Kalle, Heiska Riina, Hellsten Elli, Hillgén Julia, Hiltunen Lotta, Hirvonen Eetu, Hirvonen Lauri, Hjerp Aino, Hovi Otto, Huldén Venla, Hurme Henna, Hurme Jani, Hutanen Jore, Huttunen Roni, Huttunen Tiia-Maria, Idström Pihla, Immonen Laura, Jaakkola Annastiina, Jaatinen Severi, Jakonen Olli, Jokela Jusa, Jokiniemi Johanna, Juhola Joni, Juselius Erika, Juvonen Netta, Järvinen Leevi, Kahila Nuutti, Kaiser Sofia, Kakko Emma, Kakko Teemu, Kallioinen Teemu, Kankare Eemeli, Kankare Juuso, Kara Sebastian, Karjalainen Aleksi, Kaski Tuulianna, Kaunela Tuomas, Kerkola Teemu, Keski-Mattinen Konsta, Kontkanen Joonas, Korhonen Saku, Korpinen Atte, Koskinen Jesse, Koskinen Rebekka, Kuisma Akseli, Kujanpää Eerika, Kuusisto Veera, Kymäläinen Maija, Laaksonen Suvi, Laaksonen Tytti, Laamanen Viivi, Lahnalampi Aino, Lahtinen Max, Laiho Aleksi, Laiho Jenni, Lakanen Essi, Latva-Kiskola Tommi, Launiainen Sini, Lehmussaari Camilla, Lehti Senni, Lehtinen Julia, Lehto Fanny, Lehto Sara, Lehtonen Aleksi, Lehtonen Inka, Lehtonen Miika, Lempinen William, Lindgren Saana, Linnamaa Anttoo, Litz Emmi-Sofia, Ljufström Teemu, Luonsinen Santeri, Luonsinen Valtteri, Lylyharju Heidi, Manninen Riina, Matila Ella, Mattila Aino, Meretoja Janne, Mikola Mariia, Minks Elias, Müil Melanie-Kristiin, Myllylä Karenina, Mäkeläinen Sonja, Mäkinen Ilari, Niemi Aarni, Niemi Eeva-Maria, Niemi Martti, Nikkanen Jere, Nikunlassi Aida, Nurmi Tino, Oksanen Jonna, Olenius Wilma, Paananen Saara, Pakarinen Noora, Peltola Tomi, Peltola Valtteri, Pihakivi Nuutti, Pirhonen Nuutti, Pyykkö Samu-Markus (Kaksoistutkinto), Rantaniemi Julia, Raunio Ville, Rehmonen Jasmir, Reiman Juuso, Reunanen Aleksandra, Riuttala Janette, Roos Matias, Räsänen Rasmus, Saari Aino, Saarinen Aino, Sarlin Nea, Savela Laura, Selenius Lotta, Seppälä Eeva, Siltanen Saara, Silvast Ville, Somerpalo Mikael, Suutari Valtteri, Syrjälä Suvi, Söderström Emilia, Tamminen Nelli, Toikka Julianna, Toivonen Aleksi, Tuominen Olli, Tuomola Teppo, Turpeinen Ella, Tyynelä Essi, Valkonen Julia, Walls Veera, Vanhanen Saara, Vehman Tomi, Veijonen Elisa, Wessman Waltteri, Wewala Pathirage, Widén Mandi, Vihiniemi Mikael, Vihiniemi Werneri, Viitala Jesse, Viitaniemi Heikki, Viitasalo Pavel, Vilén Kaarlo, Viljamaa Valtteri, Vill Sander, Villanen Jenni, Vilonen Elias, Virtanen Severi, Vuori Aino, Vuorio Hilla, Yli-Jama Riikka, Yliluoma Jasmin, Ylä-Kotola Pinja, Örling Roosa.

Salon lukion aikuislinja
Baez Sofia, Hartikainen Saaga, Karjalainen Riku, Katajakoski Nuutti, Rajala Ville, Ruohonen Susanna, Ruuskanen Anniina, Salmi Kirsi, Tammi Riikka, Tulonen Milla, Tuomikoski Jussi. Kolme ylioppilasta ei halunnut nimeään julkaistavan.

 

Perniön lukio

Ahlqvist Anette, Blackbourn Daniel, Bragge Aleksi, Eriksson Ullariikka, García Bruno, Hiihtola Lotta, Hurme Jere, Kanerva Konsta, Lindroos Mia, Mustamo Monica, Nurmi Ilmari, Partanen Reeta, Saarinen Inka, Salomaa Anni, Tammi Greta, Virtanen Veera.

 

Halikon lukio
Ahvenlampi Janina, Granlund Lotta, Grönroos Anna, Harteela Monica, Heikola Niklas, Hellberg Emil, Herranen Kiara, Huttunen Noora, Hyytiäinen Elmo, Isik Sara, Jalava Julianne, Jalonen Aleksi, Kaipainen Ville, Kangasperko Oskar, Karvinen Neea, Kaski Niina, Ketola Olga, Kohmo Salla, Kontto Emmi, Korhonen Ville, Korpela Aaro, Laakso Riina, Laaksonen Lassi, Lahti Helmi, Lehtonen Kiira, Lehtonen Roosa, Lehtovirta Janina, Léman Loviisa, Lindegren Anni, Lipiäinen Helmi, Luojus Matilda, Metsämäki Laura, Niemi Bettina, Nurmi Luukas, Rahkila Sami, Rauhala Arttu, Rauhalinna Sini, Raussi Veeti, Romunen Veera, Roos Renja, Rämö Arttu, Saari Alina, Saarinen Eetu, Sahlström Johanna, Santanen Aleksi, Savikko Peppi, Scotto di Marco Samuele, Silver Kiia, Sokko Erika, Sorvari Aino, Säilä Santeri, Söderström Jaani, Tamminen Tomas, Turakainen Miro, Tötterström Elina, Vennonen Ville, Vieno Niklas, Vienonen Samuli, Viteli Minja.

Someron lukio

Alanne Taru Aurora, Anttila Liina Albertiina, Frankberg Joona Johannes, Haapala Jasmin Eerika, Heino Salla Maarit, Heiskanen Veetu Verneri, Härmä Leevi Tapani Timonpoika, Jaakkola Leevi Alexanteri Tomminpoika, Jaatinen Lotta Juulia, Jokinen Marja Kaisa Ilona, Joutsenneva Emma, Kempe Ursula Ulla Maria, Kivinen Liisa Maria Vilhelmiina, Klemola Jenni Emma Maria, Korpi-Seppälä Amanda Sini Helena, Lindberg Laura Liisa Maria, Nikander Emma Anniina, Numminen Lennu-Kalle Matias, Nyström Kasimir Aaron, Oksanen Venla Elina, Pentti Essi Hilkka Eveliina, Pirttilä Tiitus Veikko Nestori, Pohjaranta Severi Mikael, Pohjaranta Sofia Anniina, Seppänen Viljami Eemil Johannes, Soini Johannes Viljami, Taka-aho Kati Netta Anniina, Toivonen Konsta Mikko Oskari, Tomson Sidni, Tyni Essi Tuulia, Vuorela Katja Maria, Vuorela Minea Maria, Vuori Elli-Noora, Yliluikki Hilda Liisa, Ylösmäki Emilia Eleonoora, Älli Heini Maria.

 

Paimion lukio
Fingerroos Sebastian, Hakala Alisa, Heikkinen Alina, Heino Saga, Hildén Vincent, Himanen Minja, Huhtala Jenna, Jack Amanda, Jokinen Jouni, Kalela Anniliina, Katava Kerttu, Keppola Mira. Kirves Susanna, Koskinen Amanda, Kujanpää Julius, Kytölä Aapeli, Kytölä Eeli, Laaksonen Jyry, Laaksonen Saana, Laine Kuura, Lautiainen Santeri, Lehtinen Mikko, Lehtonen Julius, Linden Miikka, Lindström Patrik, Lipponen Nella, Luomala Valtteri, Lähde Sanni, Läpinen Emmi, Marttila Lotta, Monnonen Elise, Murtonen Roosa, Mäkinen Vilma, Naaralainen Miisa, Nipala Samuel, Parttimaa Annika, Petrov Roman, Poijärvi Joel, Poikonen Topias, Puolakka Emma, Rainio Markus, Rantala Antti, Rauhala Akseli, Rauhala Verneri, Reinivuo Aleksi, Renko Rosanna, Rusi Assi, Seppä Aleksi, Siipola Elina, Sillanpää Saga, Sinenko Anna, Särvä Emma, Söderberg Elias, Tahvanainen Taavi, Tainio Salla, Tammisto Arttu, Tanhuanpää Olli, Taskinen Akseli, Uusitalo Eetu, Valtonen Iiro, Virtanen Valtteri, Vuori Kia​.

 

Kimitoöns gymnasium
Adolfsson Jonas, Ahlqvist Karl, Andersson Markus, Bergström Patricia, Blomqvist Simone, Forsman Elli, Forsman Jonathan, Ginlund Jenny, Heikkilä Miisa, Heino Lukas, Jansson Emilia, Johansson Melinda, Järvinen Oliver, Koskinen Matilda, Laurén Knut, Lindblom Alex, Lindroos Jasmina, Sjöblom Emilia, Stenström Ida, Sundström Fredrika, Suominen Jill, Vesterlund Frida.

 

Luostarivuoren lukio
Aaltonen Ville, Aarnio Emmi, Abib Bishaaro, Abshir Farhiyo, Ahmed Salma, Ahosola Matti, Alari Tatu, Ali Feysal, Alpisalo Karoliina, Antikainen Tuulia, Anttila Juho, Assad Sofya, Bläuer Sonja, Brander Verneri, Eddabi Jasmin, Edelman Nicholas, Eeva Sanni, Elenius Henrik, Elomaa Niilo, Grönlund Ada, Habib Fatima, Hanna Alexandra, Hanski Auli, Hasanpour Bejan, Heikkinen Joonas, Heuru Nuutti, Hietala Jasmin, Himanen Iina, Hirvi Katri, Hirvonen Okko, Hopiavuori Kalle, Hvitfelt Topias, Hyvärinen Iiro, Hyvönen Roope, Hällfors Eero, Hätönen Aleksi, Högnäs Viljam, Ibrahim Kalid, Ihanamäki Nea, Ilmanen Jaakko, Ingi Aleksi, Inkeroinen Lauri, Jalo Noora, Javanainen Oliver, Jokimäki Maria, Jokinen Elsa, Juhola Maija, Jurvainen Katariina, Jurvainen Kristian, Jämsä Elina, Jäntti Topias, Järvinen Jori, Kailiala Alli, Kakko Olivia, Kallio Anni, Kallonen Jani, Kaun Birgit, Keinonen Venla, Kemppainen Aletta, Kemppainen Lauri, Kesti Oona, Kielo Sonja, Kiikeri Inka, Kiviranta Kasperi, Koponen Alina, Koskinen Juulia, Kuusela Salla, Kuusisto Samuel, Laalo Minea, Lagerstam Emil, Lahti Sara, Lastunen Jaakim, Latvala Nea, Lehtinen Pauliina, Lehto Nella, Lehtonen Lotta, Leino Olivia, Lempinen Miia, Lindberg Aaron, Lindholm Sofia, Lindroos Margaretha, Lindström Pyry, Linnala Laura, Liski Luukas, López Mängel Daniel, Malka Sanni, Merenluoto Kristiina, Mickelsson Aatos, Mohamed Fowsio, Monnonen Jaakko, Moskua Minna, Muthana Bagdad, Mäki Antti, Mäntylä Niklas, Nasir Dunja Nguyen Nhu, Nieminen Iiris, Orvasto Pinja, Osman Khatra, Paakkanen Topias, Paasio Ella, Pakarinen Eemeli, Palmroth Otto, Pasanen Maria, Perämäki Karoliina, Pesonen Henna, Pirilä Markus, Pirttijärvi Emilia, Puumalainen Olivia, Pärtel Tõnis, Raitanen Tuomas, Rasul Zada Nian, Rinne Henrik, Ristimäki Marja, Ruhkala Laura, Ruonamo Oskari, Rusi Ella, Saarinen Elina, Saarinen Olli, Salari Talesh, Salminen Amanda, Salonen Elli, Savolainen Tuomo, Schoultz Harald, Sihvo Sanni, Sillanpää Kerttu, Sjökobb Rasmus, Snellman Nelli, Soinila Jenni, Sola Rita, Sova Anselmi, Sova Otto, Starodumov Tikhon, Sturiale Alessandro, Survonen Enni, Sylvestersson Emil, Taavitsainen Emilia, Takala Ella, Tammila Melinda, Tanila Ilse, Tiittanen Lotta, Tirkkonen Sonja, Toivonen Laura, Tuokko Jani, Tuominen Eetu, Tuominen Olga, Töykkälä Henni, Uotila Lilli, Vaahtera Johanna, Wahlberg Tommi, Valkamo Iiris, Vallevuori Wilma, Vanhanen Milja, Vanhatalo Juho, Varjo Atte-Oskari, Varjonen Minttu, Varjonen Vili, Vasama Emmi-Sofia, Vienonen Jimi, Wikström Camilla, Viljamaa Siiri, Virtain Anniina, Virtanen Aapo, Virtanen Aino, Vähäkylä Leevi.​

Turun Klassillinen lukio
Aadeli Nona, Aalto Anette, Aalto Tuomo, Aho Lotta, Alitalo Kaisa, Antervo Meeri, Anttikoski Sofia, Aromaa Assi, Autio Elias, Bacsó Oliver, Bergfors Janika, Costiander Erica, Costiander Janica, Eenilä Linda, Ekola Ronja, Elo Maria, Elsayed Ibrahim, Fang Jie, Glogan Felix, Gozani Sara, Greijus Jere, Halminen Nemo, Hanhijoki Kristine, Hannelin Anssi, Harttimo Jasmin, Heimonen Teresa, Heinonen Taika, Heinonen Verneri, Holmroos Camilla, Huhtala Noora, Humalamäki Silja, Huttunen Veeti, Hyppönen Eetu, Hämäläinen Mila, Hätinen Otto, Ijäs Sara, Ikkala Viljami, Iljanko Roope, Inkinen Viivi, Jaalamo Veera, Johansson Lauri, Jukakoski Essi, Justen Rebecca, Jylkäs Åsa, Kaakkurivaara Eeva, Kahie Faaisa, Kaiskola Rony, Kanervavuori Enja, Kangasniemi Aleksi, Kankaanpää Eva, Kanniainen Juuli, Karhu Noa, Karlin Siru-Liina, Karplund Sofia, Karvinen Jussi, Kaskinen Emilia, Keränen Aino, Kiminkinen Liinu, Kinnunen Robert, Kirpu Elina, Kiskonen Katja, Kiuru Tiia, Kiviluoto Meeri, Kivimäki Rosa, Kivinen Alisia, Knuutila Iida, Kokkonen Valeria, Kolu Gabriella, Korte Camilla, Korte Joe, Koskela Sofia, Koskenmäki Aleksandra, Koskenrouta Olli, Koski Tiia, Kostiainen Hilma, Kudrjavtsev Timofei, Kujala Inna, Kuokkanen Anna, Kuoppa Oona, Kuusi Iiris, Kuusisto Riina, Kuutniemi Jouni, Kylälassila Sini, Kähkönen Minea, Laakso Jussi, Laaksonen Inka, Laaksonen Sanni, Lahtinen Anni, Laihonen Meri-Kukka, Laine Mikael, Laine Mirene, Lankinen Venla, Lehtinen Nea, Lehto Anni, Lehtonen Cecilia, Lehtonen Inka, Leinonen Viktor, Lindström Henrik, Louhola Meri, Lundell Jonna, Luomala Sara, Matala-aho Elina, Maunu Emma, Maununiemi Niilas, Meritähti Maisa, Meriö Eetu, Metsätähti Silja, Mikkonen Iida-Mari, Mokka Miska, Murtoniemi Anna, Mykkänen Taika, Mägi Mark, Mäkelä Linnea, Mäki Ella, Mäkinen Katriina, Nerg Jenni, Niemi Jere, Noro Anton, Nummelin Thomas, Nurmi Lauri, Nurmi Sampo, Nurminen Neea, Nyberg Silvia, Oddone Kupri Sabrina, Oinas Ville, Orpana Joonatan, Orpana Olivia, Piili Liisa, Pilto Silja, Pirinen Santtu, Pirttijärvi Eemeli, Porkka Nea, Poulis Georgios, Pursimo Suvi, Pusa Emilia, Pylkkänen Mari, Pyöli Roosa, Rafkin Rebecca, Rahikkala Sanni, Rajala Maria, Rantapere Ella, Rautionmaa Akseli, Rinne Milla, Roivas Jenna, Roozbehan Ida, Rusanen Janina, S’Diri Joonas, Saari Elina, Saarinen Maria, Salo Jaakko, Salow Eeli, Sandelin Sissi, Sarmiala Aada, Savilampi Toni, Seligson Sabina, Seppänen Iida, Sillanpää Ronja, Somsanook Siri, Sunnari Sanni, Suomi Suvi, Syrén Fiona, Sälve Ida, Takaeilola Maria, Tams Tuomo, Teräs Panu, Troberg Emilia, Tähtinen Altti, Tähtinen Saga, Tähtinen Valtteri, Uurto Anna, Vaarala Kristiina, Vaitomaa Aino, Valtonen Nuutti, Vasenkari Veera, Viazov Daniel, Viita Ronja, Viitanen Aada, Vilen Alvar, Virtanen Rosaliina, Voiko Karolina, Vuorela Rosa, Vuori Elli, Vuorisalo Sara, Väisänen Eemeli, Westergård Alexander, Zagorodniy Alexey.

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio
Aaltonen Toni, Aflecht Olli, Ahola Niilo, Ahonen Viivi, Akkanen Aleksanteri, Alitalo Emilia, Alvesalo Veeti, Backman Aaron, Behrami Bleona, Bianciardi Roosa, Brandt Olli, Dawood Lara, Eerola Linnea, Eloranta Tuomas, Engblom Senja, Fonsén Kaarle, Grönberg Clara, Grönroos Paavo, Gu Stephan, Gävert Mikko, Haapalainen Jonne, Haavisto Panu, Hakunti Oskari, Hansen Hanna, Harju Tuomas, Harjulehto Eemil, Hartikainen Aape, Haulivuori Jussi, Hautajärvi Ella, Heilimö Vanessa, Heinonen Aarne, Heinonen Henri, Heinonen Janina, Helenius Iida, Helin Aksel, Helle Elias, Helminen Kyösti, Hietala Hanna, Hiirsalmi Henni, Hongisto Jutta, Horst Samuli, Hämäläinen Lotta, Hänninen Anni, Hänninen Eetu, Ibrahimi Danjar, Ilmolahti Veera, Jaakola Maria, Joensuu Pihla, Jokela Leevi, Joronen Nuutti, Juhannusvuori Ida, Järvinen Siiri, Kairisto Kerttu, Kajuutti Kalla, Kalenius Nea, Kallinen Hilla, Karlsson Oona, Kaukinen Vilja, Kauppinen Santeri, Ketonen Aleksandra, Kiiski Pinja, Koivisto Eemeli, Koivisto Jenni, Koivunen Kalle, Konsell Sara, Konsell Seela, Korhonen Onni, Korhonen Oskari, Korsimo Veera, Kouvonen Olivia, Kovalainen Alina, Kujala Kalle, Kurokallio Jesse, Kuusisto Jaakko, Kuuskorpi Miku, Kylä-Kaila Nenna, Kääriäinen Saana, Kölhi Maija, Laakso Antti, Laaksonen Antti, Laine Mila-Maria, Laitala Laura, Lakatos Amy-Liidia, Lappalainen Roosa, Lehtinen Samuel, Lehvänen Saara, Leino Aaron, Leistevuo Jaakko, Lempiäinen Severi, Leskinen Tia, Lindsten Justus, Lonki Antti, Lounaja Ellen, Lounela Eemeli, Lundstedt Elias, Luusalo Elli, Maaranen Rauli, Manninen Rauli, Mansurow Jasmine, Markkanen Vertti, Marttila Maija, Merikko Eveliina, Miettilä Aku, Miettinen Tatu, Miranda Laiho Carlos, Mohamed Sawda, Monjib Anas, Murtonen Nora, Mustajärvi Susan, Mäkinen Emilia, Mäntylä Emilia, Niemi Vitaliy, Nieminen Tuuve, Niinivirta Kari, Nummela Siiri, Nurmela Ella, Nurmi Dino, Nurmi Veeti, Nuyttens Helmi, Nyman Annika, Nyrhilä Helmi, Oja Ann-Marie, Oksa Oliver, Ostela Robin, Paavilainen Silja, Paavola Matleena, Peltola Sanni, Peltonen Iina, Peltonen Sini, Pennanen Samuel, Penttinen Jussi, Perkonoja Camilla, Pinomäki Samuli, Pisirici Janina, Pitkänen Lassi, Pohjola Sarita, Pukero Mila-Rosé, Puro Eelis, Pärssinen Hilda, Raidisto Serafiina, Ranne Mikko, Rantala Jasmin, Ranto Samuli, Rautava Saana, Reiman Satu, Remander Jasmin, Rissanen Touko, Risti Taija, Roberts Kare, Rokka Aleksi, Romana Ottilia, Rosenqvist Jesse, Ruohonen Nea, Ruuhijärvi Iina-Amanda, Rönkkö Karita, Saari Oona, Saarinen Akseli, Saarinen Alisa, Sadiku Blerta, Sahola Nima, Saksman Oona, Salminen Aatami, Salminen Joonas, Salminen Laura, Salo Nelli, Saralahti Miska, Siitonen Veeti, Souri Aiman, Ståhlberg Tuukka, Suo Minttu, Suomi Tomi, Svens Ilmari, Taimi Ville, Tainio Lotta, Tamminen Ella, Tamminen Joonatan, Tammisto Miro, Tiainen Rasmus, Toukosalo Viljami, Tuominen Erno, Uschanow Titti, Vaissi Emilia, Valkama Arvo, Valkamo Eetu, Veijola Elli, Vesa Mere, Viljanen Mathias, Vire Alisa, Virtanen Antti, Vuorema Erik, Vuorenoja Sanni, Väntsi Frans, Wessberg Fanny, Yli-Heikkilä Enni, Yli-Lassila Siiri, Österman Oliver.

Turun iltalukio
Abdi Ibrahim Haboon, Alimi Sajjad, Bao Kim (kaksoistutkinto), Bouroussi Redouan, Brander Urho (kaksoistutkinto), Dashar Snariya, Elo Joel (kaksoistutkinto), Forsell Sara, Forsström Ida (kaksoistutkinto), Gillstén Lotta (kaksoistutkinto), Gröhn Emma (kaksoistutkinto), Gustafsson Jami (kaksoistutkinto), Hakala Janos (kaksoistutkinto), Hannula Pinja (kaksoistutkinto), Harju Tuomas (kaksoistutkinto), Haskolak Araz, Hassan Sabrin (kaksoistutkinto), Hninen Jussi (kaksoistutkinto), Hiseni Valmir, Hovivuori Emmi (kaksoistutkinto), Huhtala Leevi Aleksi (kaksoistutkinto), Hägert Linda (kaksoistutkinto), Johansson Fanny (kaksoistutkinto), Jokinen Juho (kaksoistutkinto), Julkunen Lari-Pekka (kaksoistutkinto), Järviö Olivia, Kaasinen Jere (kaksoistutkinto), Kaikkonen Viivi (kaksoistutkinto), Kaipia Tino, Kallio Nea (kaksoistutkinto), Kallionpää Milana (kaksoistutkinto), Kantola Hilla (kaksoistutkinto), Karhunen Lla (kaksoistutkinto), Karonen Oona (kaksoistutkinto), Karppi Elias (kaksoistutkinto), Karvinen Jenna (kaksoistutkinto), Katajaniemi Eemeli, Kauppinen Nea, Keihäs Markus (kaksoistutkinto), Keihäs Patrik (kaksoistutkinto), Kerttunen Yasmin, Kielo Tiia-Maria (kaksoistutkinto), Kiiski Toni (kaksoistutkinto), Koivuniemi Ida (kaksoistutkinto), Kollanus Sini, Kotila Venla (kaksoistutkinto), Koverznyeva Anna, Kytöluhta Nelli (kaksoistutkinto), Laiho Oiva, Lehtinen Jeri (kaksoistutkinto), Lehtinen Tiia (kaksoistutkinto), Lehtomäki Emilia, Lehtonen Noora, Lehtonen Petra (kaksoistutkinto), Leppänen Jenni, Liimatainen Viljami (kaksoistutkinto), Lindholm Joona (kaksoistutkinto), Linnainmaa Riina, Malminen Meea (kaksoistutkinto), Marttila Noomi (kaksoistutkinto), Muuse Qamar (kaksoistutkinto), Nieminen Jonne, Niitynpää Jermu (kaksoistutkinto), Nikula Patrik (kaksoistutkinto), Niskala Johanna, Nurminen Nora (kaksoistutkinto), Oivanen Niko (kaksoistutkinto), Oksanen Elias, Oksanen Tuomas (kaksoistutkinto), Pallaspuro Samu (kaksoistutkinto), Parpola Touko (kaksoistutkinto), Pinomäki Joonas (kaksoistutkinto), Porkka Ida (kaksoistutkinto), Poutanen Milla (kaksoistutkinto), Prusila Tiina-Riitta, Pulli Aleksi, Rantanen Joona (kaksoistutkinto), Romo Elena (kaksoistutkinto), Ruusunen Eemeli, Saarnilehto Emmi (kaksoistutkinto), Salminen Annika, Salonen Sanni, Sautila Akseli (kaksoistutkinto), Silkka Iina (kaksoistutkinto), Siltanen Raakel (kaksoistutkinto), Silvennoinen Sonja, Skyttä Sonja (kaksoistutkinto), Soisalo Joni (kaksoistutkinto), Sopola Sebastian (kaksoistutkinto), Stenlund Joni, Sulin Milo, Suominen Jenna, Suominen Rosa, Säkki Jaana (kaksoistutkinto), Talja Maiju (kaksoistutkinto), Taskinen Seelia (kaksoistutkinto), Tikkanen Suvi (kaksoistutkinto), Toivola Teemu (kaksoistutkinto), Toivonen Elina (kaksoistutkinto), Tuliharju Kauri, Tuomala Laura (kaksoistutkinto), Turjas Aaro (kaksoistutkinto), Töntsi Toni, Uusikangas Taikatinja, Vaarapuro Valtteri (kaksoistutkinto), Valdolin Minna, Varjonen Julia (kaksoistutkinto), Virtanen Veeti (kaksoistutkinto), Väänänen Tuula, Warinowski Irma.

Katedralskolan i Åbo
Ahlskog Axel, Ahlskog Vilhelm, Anckar Rebecca, Andersson Rasmus, Baqous Melica, Berg Sofie, Brusila Viktor, Ducaj Adriana, Ducaj Aida, Eklund Carl-Mauritz, Engblom Aron, Engblom Melker, Eriksson Linn, Fernelius Colin, Geust Oscar, Grönlund Frans, Haapala Sofia, Hautamäki Erin, Heinola Kalle, Holm Amanda, Holm Elisa, Huurre Nella, Irmola Amanda, Jalonen Julius, Jantunen Anna, Johansson Markus, Juslin Atte-Erik, Kiviranta Aare, Klingstedt Elsa, Korin Annette, Kotka Ellen, Lahdenperä Wilhelmiina, Laukkanen Emil, Leppähaara Wilhelmina, Lindberg Daniel, Lindbom Ingrid, Lindholm Lukas, Litmanen Nico, Lundin Eddie, Malmström Karin, McCracken Darren, Mäkelä Elliot, Nikkanen Ida, Norkonvuo Jenny, Normia Caterina, Nyberg Anton, Nyström Oskar, Näsman My, Ollila Valeria, Pahlman Cecilia, Paimala Eveliina, Peltola Sebastian, Pukari Nea, Rehnberg Sara, Salpaoja Rasmus, Sandström Alexander, Sandås Joel, Sauso Emma, Savolainen Joni, Schröder Nelly, Siro Roni, Sjöberg Alec, Sundqvist Jonathan, Svanberg Linn, Svarfvar Niki, Symes Elin, Södergård Frans, Tenko Max, Untovuori Thomas, Vasemägi Markus, Wahlbeck Vilma, Wallin Stella, Wikström Emil, Wilenius Noah, Ziou Asma.

Puolalanmäen lukio
Aho Miklos, Aitamurto Matilda, Aittokallio Evert, Antonen Veera, Antson Carl-Alfons, Anttila Jasmin, Arikka Paavo, Arvilommi Ronja, Aunio Riikka, Auremaa Julia, Bárány Katalin, Bergendahl Santtu, Carlsson Robin, Djebbar Sarah, Eklund Fanny, Forsman Sakari, Haavisto Katri, Hakkarainen Ella, Hakola Elis, Hannuksela Vilhelmiina, Harenkamp Tilda, Heinonen Eeva, Helander Anna, Heldt Leo, Hirvonen Helena, Hongisto Anni, Hurttila Edith, Hyytiä Anni, Jaakkola Julia, Jalopaasi Jatta, Jartti Anna, Jokinen Pinja, Jokinen Rasmus, Jokinen Roni, Järvinen Jade, Järvipetäjä Alina, Kaskinen Elias, Kautto Juuli, Keskilohko Sara, Keskitalo Kia, Ketola Jutta, Kilpinen Anni, Kinanen Erika, Koivisto Aatu, Koivisto Helena, Kolehmainen Joel, Koskinen Alisa, Kuosmanen Roosa, Kytöviita Aleksi, Kähkönen Emil, Kähkönen Leevi, Kärki Kaisla, Laakso Olga, Laine Runo, Laine Tiina, Lehti Sanna, Lehtimäki Anni-Maria, Lehtisaari Justus, Lehtisalo Kia, Lehtiö Viivi, Lehtonen Maija, Lehtovaara Aaro, Leino Elsa, Lempinen Lotta, Leppänen Petra, Linjalahti Suvi, Lundell Charlotte, Luoma Aino, Luomala Saana, Martiskainen Milla, Mäkiranta Tuuli, Mäkynen Antti, Männistö Helmi, Niemi Selja, Nieminen Tiia, Nurmi Eetu, Nurmi Viivi, Ollikka Netta, Parvinen Irene, Pekkala Elina, Porjo Saga, Puhkala Pilvi, Rantala Ilona, Rantala Julia, Rantala Tanja, Rantalainen Elisa, Rantanen Elmiina, Rantanen Eveliina, Rautiainen Kalle, Reiman Katri, Reini Eevi, Rekola Roosa, Rinne Elli, Rislakki Ensio, Ristimäki Renita, Ristimäki Siiri, Rosnell Jasmin, Rothberg Otto, Ruotsalainen Aurora, Saarinen Emmi, Sahlberg Sina, Sairanen Annika, Sairanen Sanna, Salakari Anni, Salko Karri, Salokannel Annele, Saloranta Jori, Saunders Ella, Savolainen Saara, Seppänen Lassi, Shkreta Albina, Sigfridsson Lenni, Siltari Roosa, Silvola Elena, Siren Heidi, Sjöroos Ellen, Skog Kasper, Soini Jule, Soini Martta, Suihkonen Roosa, Tallgren Nelli, Tapana Aapeli, Teide Tuuli, Tifour Karim, Tilli Anni, Tuomaala Ada, Tuominen Sonja, Viitanen Olivia, Virtanen Juulia, Virtanen Mathilda, Välimäki Hanna, Välke Eemil, Wirberg Aada, Yaghi Ali, Ylitalo Emilia.

Turun Normaalikoulu
Al-Emara Shehed, Antela Alex, Armanto Alina, Duong Trang, Ekman Sofia, Filjuta Emilia, Heikkilä Osmo, Helander Alisa, Hersi Mohamed, Hirvensalo Sara, Honkamaa Inka, Huhtala Ville, Infante Jenna-Matilda, Khalily Ebadoullah, Koivisto Eemeli, Koivu Ville, Kosklin Katja, Kultanen Laura, Lam Nghi, Larson Elina, Le Janina, Lukkala Nella, Lönnroth Janina, Malin Matias, Mettälä Clarissa (kaksoistutkinto), Moxham Emma, Muhammed Perwer, Mäenpää Johanna, Niinivirta Otto, Nurmi Eveliina, Oivukka Sini, Pekonniemi Iiris, Pihlajasaari Jenna, Pirhonen Antti, Pllana Anita, Puurula Melinda, Raita Roope, Rajamäki Lotta, Rantanen Minna, Rasuli Awin, Reiman Santtu, Rintala Eerika, Röntynen Peppi, Saarinen Samuli, Savonvirta Eetu, Silander Antti, Stenlund Janina, Summe Minttu-Liina, Suomi Elena, Teijo Emilia, Tiitta Akseli, Tran Jackie, Tran Jessie, Tran Le Tram, Tran Viet Thong, Wester Kia, Yousif Sundus.

Kerttulin lukio
Aaltonen Leevi, Aalto-Setälä Lumi, Aartia Micaela, Aatsinki Amanda, Aavasaari Kasperi, Antikainen Perttu, Carpelan Olivia, Duong Juho, Fälden Oskari, Haapanen Santeri, Hakulinen Heikki, Harittu Enni, Havia Salla, Heikkinen Saima, Heinonen Jemina, Heinonen Olivia, Hellman Aleksi, Hietakangas Roni, Hiidenhovi Aleks, Holopainen Erik, Honkala Viljami, Hämäläinen Ronja, Hänninen Camilla, Hänninen Mariette, Härkönen Amalia, Iljamo Aatu, Jaakkola Akseli, Jaakkola Niilo, Janatuinen Iiris, Jokinen Jenni, Juvonen Jaakko, Kankaanpää Kalle, Kantola Helmi, Karhu Nea, Katajisto Viola, Kinnala Ville, Kittilä Jaakko, Kivimäki Arttu, Klas Saara, Korpinen Salla-Mari, Kulmala Julia, Kumpula Jere, Kunttila Krista, Kuokka Isabell, Kurikka Ilona, Kurttila Konsta, Kurvinen Sakari, Kuusisto Elias, Kärnä Lauri, Laaksonen Jenna, Lahtinen Lotta, Laine Julia, Laitakari Venla, Lampi Elias, Laukkanen Valtteri, le Bihan Eva, Lehti Maija, Lehtonen Viivi, Leino Aaron, Lipponen Aaro, Liski Rebekka, Liukkonen Veera, Malminen Meri, Mansikka Katriina, Mayani Omar, Meri Eero, Michelsson Telma, Moberg Kalle, Munkki Ada, Muranen Viviana, Myllymäki Eero, Mäkelä Teea, Mäki Tuuli, Mäkinen Teemu, Määttä Teemu, Nelson Emil, Nevalainen Jasmin, Niinikoski Matilda, Nurmi Anna, Nuutila Akseli, Peltoniemi Joakim, Perkkola Verner, Pihala Elias, Pihlajavirta Roope, Puhakka Sara, Pärto Ämir, Pöntinen Melody, Ranta Janika, Rantanen Siiri, Reinikainen Oskari, Rinkinen Elina, Rissanen Milla, Rounas Santeri, Ruokonen Sara-Elise, Räsänen Oliver, Saarinen Joona, Saarinen Sohvi, Saario Jasmin, Saarni Lauri, Saksa Elina, Salomaa Elina, Santikko Meeri, Saramola Janne, Schrey Ella, Sellman Eino, Stenström Julia, Sundholm Hilla, Suojanen Ella, Suominen Wilhelm, Suupohja Kiti, Syrjälä Anna, Syrjälä Axel, Taberman Tino, Tamminen Anni, Tervala Emilia, Uusitalo Sami, Vainio Aino, Varjo Reetta, Vasankari Sini, Velling Siiri, Viitala Alina, Virenius Anna, Virolainen Inka, Vuori Justus, Äijälä Juuso, Öztürk Sallianna​.

Turun Steiner-koulu
Ekroos Jonathan, Eskola Vera, Jalava Roger, Jonsson Kristo, Kangasniemi Nelli, Kettula Nuutti, Kirlangicli Arvi, Kujanen Aappo, Luukinen Emmi, Ruusupuu Andreas, Simola Enna, Toivanen Emil, Wasenius Marie-Louise.

Raision lukio
Ahola Janita, Bäcklund Kristian, Daneshvar Tiina, Evesti Miikka, Girs Atte, Hagner Elias, Hannula Miina, Heikkilä Antero, Heino Tiia, Heinonen Venla, Hemmi Laura, Huhtakangas Markus (kaksoistutkinto), Hurula Eetu, Ilmanen Kristo (kaksoistutkinto), Isotalo Jessi, Jalava Julius, Johansson Ida (kaksoistutkinto), Junnila Jesse, Järvinen Janette, Kallio Kim, Kangas Julia, Karlsson Maria, Ketonen Leevi, Kiviniemi Matias, Kolehmainen Suvi-Tuuli, Kolonikina Kristina, Kopola Tom, Koskela Eveliina, Koskinen Anniina, Koskinen Oona, Kosunen Iida, Kukonlehto Taneli, Kylänpää Aarne (kaksoistutkinto), Laaksonen Onni, Lahtela Lotta, Lahtinen Ella, Lahtinen Nea, Lahtinen Niklas, Lahtonen Netta, Laihonen Laura, Laine Jesse, Laine Paavo, Laisaari Elsa, Lastunen Sanni (kaksoistutkinto), Lehtinen Jonni, Lehtovirta Ciia, Lilja Santeri, Linnakoski Laura, Lintunen Ruth, Ljung Casper (kaksoistutkinto), Luotonen Alex, Majasuo Minja, Mattila Elli, Maula Milena, Melkko Kaisa, Muukkonen Kalle (kaksoistutkinto), Mäkelä Leevi, Mäkelä Matilda, Mäkelä Ville (kaksoistutkinto), Nuttunen Eveliina, Ojala Niko, Pelkonen Julia, Pohjaranta Atte, Pylkki Aino, Rajahalme Alfons, Rasi Niko, Raunio Inka, Repo Henri, Rihko Sofia, Riikonen Ilja, Roman Vilma, Rosenberg Jonas (kaksoistutkinto), Saarinen Aleksi, Sahla Felix, Salminen Juuso, Santapakka Emilia (kaksoistutkinto), Savonen Oskari, Schrey Eeva, Suominen Krista, Suominen Lauri, Suonio Sanni, Suro Emmi, Sälö Demi, Säteri Santeri, Taponen Saana, Toivonen Henri, Topi Roosa, Touru Veronica (kaksoistutkinto), Tsiatas Stella-Bianca, Tuominen Neea, Uotila Millariina, Uotila Wilma, Uusipaikka Lenni, Vahala Laura, Vartio Saara (kaksoistutkinto), Vidjeskog Julia, Virtanen Aliisa, Virtanen Nea, Virtanen Ville, Vitikainen Julius, Vuorinen Leena.

Liedon lukio
Ahlroth Eliina, Alppi Joona, Azizi Zohal, Eräpolku Elias, Granlund Matias, Haaranen Hilla, Hakala Ada, Hakamäki Henna, Haltia Maria, Helkkula Aatos, Helynen Jenna, Hietanen Hilda, Hietanen Loviisa, Igihozo Arsene (kaksoistutkinto), Ijäs Ilari, Jokela Venla, Kailiala Julia, Kakko Roope, Kallio Heikki, Kiesiläinen Leevi, Kilpeläinen Lauha, Koho Ella, Koivisto Antti, Koski Niilo, Kuusisto Josefiina, Launis Jaakko, Lehtomäki Iida, Leino Leevi, Litjo Iiro, Liukkonen Elmeri, Luimula Roosa, Länsikallio Pinja, Marjamaa Valtteri, Mononen Miika, Motturi Erin, Mustaparta Roosa, Myllymäki Maxim, Mänty Jaakko, Mäntynen Kiia, Nguyen Minna, Niekka Teri, Niemi Aleksi, Niemi Tuomas, Numminen Eero, Nätynki Miika, Paija Lotta, Pekkola Valtteri, Peltoniemi Mikael, Pelttari Olli-Pekka, Perho Samuli, Pohjonen Aleksi, Päiviö Jasmina, Reunanen Oona, Reunanen Saku, Rouhiainen Aku, Ruottu-Sample Sebastian, Salminen Toivo, Shakhsi Barham, Siipola Nicke, Sirkiä Samuel, Soini Eelis, Suominen Saara, Teuhola Markus, Tiensuu Emilia, Toivola Viivi, Tynkkynen Ella, Vainio Roope, Vaitiniemi Veikka, Vehmas Oona, Vello Niklas, Vuorinen Johannes, Välimäki Veera, Xie Yu Qi, Ylinen Emilia.

Naantalin lukio
Adamus Stanislaw, Ahlstrand Pyry, Ainikkamäki Ilmari, Aitamurto Rosa, Ala-Nissilä Valtteri, Altonen Mira, Anttila Sami, Astin Katie, Chuangsamrong Manfa, Engström Valtteri, Grundström Ida, Gustafsson Antton, Hanhinen Roosa, Heinonen Emma, Heinonen Juuso, Holm Daniel, Holmberg Fia, Huhtala Eetu, Jokela Ada, Julin Topias, Kaila Aleksi, Kalin Samu, Kalliokoski Inka, Kalpamaa Ida, Kankaristo Roni, Kavanti Tuomas, Knuutila Cia, Koivisto Patrick, Kopra Noora, Kuusinen Anna, Kymäläinen Kerttu, Laine Kaisa, Leandersson Essi, Lehti Elina, Lehtinen Essi, Lehtonen Eero, Lehtonen Eveliina, Leinonen Perttu, Lemmetti Matias, Leppänen Oskari, Lindqvist Lassi, Lindström Jessika, Lintunen Briina, Lähteenmäki Salla, Länsipaltta Iida, Löflund Mikael, Majamaa Eetu, Matilainen Verna, Merla Niklas, Mikkola Lauri, Mustalahti Essi, Niemelä Meri, Nikola Nuutti, Nikusaari Ellen, Nylund Anton, Nyström Joonas, Ojala Krista, Ojala Sofia, Ojala Tuomas, Olkkonen Jasmin, Ollikainen Janni, Paattilammi Sofia, Paavola Tommi, Painilainen Milla, Palletvuori Nea, Pirttimäki Toivo, Prusi Alviina, Pussinen Anni, Rastas Tuulia, Repo Perttu, Reponen Iippo, Riihikoski Carolina, Routila Jussi, Ruuska Sanni, Ryynänen Kalle, Sajo Matias, Salminen Karola, Salo Meri, Salonen Elviira, Samuelsson Elis, Satto Jasmin, Savolainen Siri, Seppäläinen Johanna, Sirama Milla, Sohlman Sofia, Soittila Mette, Ståhle Daniel, Toissalo Ilona, Tähti Roosa, Uusilehto Eino, Uusitalo Maija, Venäläinen Henry, Vepsä Jami, Vihervuori Verner, Virtanen Mira, Vuono Frans, Vuori Heidi, Väinölä Teemu, Åkerroos Åsa.
(Yksi opiskelija ei halua nimeään julkaistavaksi.)​

Kaarinan lukio (nuorisolinja)
al-Ebadi Muslim, Alho Elias Kimmo Iisak, Alhoniemi Tuomas Mikko Ilmari, Aunio Roni Henrik, Condo Caius Anthony, Erola Minttu-Maaria Emilia, Gottberg Iida Aino Anneli, Gratscheff Elias Kasperi, Haapanen Touko Akseli, Haapaniemi Juulia Fanni Marjatta, Hannula Janina Emilia, Heikkilä Jani Mikael, Heikkilä Totti Emil Alexander, Heinonen Jenny Janina, Hevonoja Aarni Johannes, Hiltunen Vilja Marianna, Hovi Miro Joonatan, Hytönen Jenni, Hörkkö Jonatan, Kalpio Roosa Sofia Kristiina, Kanervavuori Kasper Henrik Mikael, Kankare Justus Mikael, Kanttura Julle Rasmus Julius, Kaveri Tapani Matias, Keihäs Nea-Noora Eveliina, Ketola Oona Peppiina, Kettunen Lotta Kristina, Kilpeläinen Vilho Samuli, Koivisto Joonas Juhani, Koivisto Miiko Waldemar, Koivula Sanni Eveliina, Koivunen Elli Ilona, Kokkala Milla Emilia, Korpela Tommi Tapani, Krusberg Joona Juhani, Kunnas Sina Vivien, Kyry Tuomas Kaapo Antero, Kytölä Kaapo Eemil, Kytöniemi Karoliina Pilvi Emilia, Laaksonen Jens Aaron, Laaksonen Vilma Lotta, Lahtinen Reetta Annukka, Laihonen Peppiina Josefiina, Laine Katri Anniina, Laitakari Aarne Sakari, Lapinniemi Eveliina Aliisa, Lehtimäki Jusa Matias, Lehtinen, Helmi Aili Matilda, Lehtovaara Arttu Tapani, Leino Emilia Anna-Sofia, Leonsaari Iida-Maria Kristina, Lindeman Mico Tim Henrik, Lund Niklas Mikael, Löytöläinen Jenna Elisabet, Martelin Eemeli Vilhelm, Matti Eemil Mikael, Mikkola Arttu Anton Ilmari, Mäkelä Linnea Emmi Maria, Mäki Patric Pekka, Neuvonen Eino Juhani, Nikula Hanna Elli Marianne, Nikula Laura Maria, Nummela Jan Emil Johannes, Nyrhilä Elviira Sofiia, Ohvo Oiva Oskari, Oksanen Iida Elviira, Orava Mette Maria, Orpana Venla Hanna Julia, Paajanen Niklas Mikael, Paajanen Niko Antero, Paavilainen Aapo Antero Olavi, Paukkio Eetu Akusti, Pihlaja Niklas Sebastian, Puustinen Aino Elina, Pöllänen Jani Petri, Rajaniemi Jutta Emma Annina, Ranne Sini Tuulia, Reini Lauri Pekka Johannes, Ristimäki Ville Oskari Mikael, Sahatciu Ereza, Salminen Anna Erika Karoliina, Salonen Lauri Pekka, Salonen Susanna Elisabet, Sarkkinen Daniel Johannes, Sillanpää Jessica Maria, Silvennoinen Joonatan Armas Akseli, Sintonen Jesse Mikael, Skön Tuukka Jami-Valtteri, Sorainen Axel Lauri Johannes, Suni Juho Eskil Tapani, Toivonen Anni Maria, Tolvanen Kasper Sebastian, Tornberg Eemil Artturi, Töykkälä Roope Oskari, Ukonmaanaho Wilma Johanna, Viberg Kalle Matias, Viljanen Anni Sofia, Virta Kristian Jari Niko, Virtanen Laura Ilona, Välilä Arttu Jalmari, Väyrynen Veeti Wilhelm, Väärä Adele Kristiina, Wickström Karo Tuulikki.

Kaarinan lukio (aikuislinja)
Kaukanen Camilla Eleonora, Vallittu Olli-Pekka Antero.

Toivonlinna, Suomen kristillinen yhteiskoulu
Ahava Jeremias, Ainsalo Eveliina, Greggas Sofia, Helminen Tiitus, Hoikka Hiski, Kero Konsta, Kirkkomäki Jenny, Koskela Anna-Sofia, Saara Lindstén, Meinander Venla, Nippala Saara, Paananen Antti, Peltonen Janna, Rajala Jonna, Saarinen Olivia, Saarinen Ronja, Serepinaite Emilija, Tojkander Wilina.

Nousiaisten lukio
Aalto Valtteri, Ahonen Rene, Airikki Sara, Baasousi Yasmin, Cafaro Sarah, Dunderfelt Sini, Haapaniemi Sanna, Haavisto Valtteri, Jokipuu Mikko, Jussila Heidi, Kallio Aava, Keppola Sanni, Kettunen Akseli, Koskinen Arttu, Koskinen Eetu, Kulju Uula, Laakkonen Niko, Laine Fanny, Larumo Olivia, Laurén Sofia, Lehtinen Väinö, Lehtiö Ella, Lehtonen Helmi, Leppänen Hanna, Levanen Aleksi, Lindeman Roni, Lindström Essi, Lintunen Patrik, Löfstedt Oona, Malekshahi Miro, Mansikkamäki Onni, Mikkola Miisa, Mäkelä Linda, Mäkelä Mona, Mäkinen Salla, Nikula Aleksi, Oikarinen Jonni, Oinonen Niklas, Paananen Assi, Palomäki Pauliina, Pappila Alli, Pirinen Eemil, Rantanen Åsa, Rantasalo Iida, Ristolainen Sanni, Saari Kaisa, Saastamoinen Inkeri, Sahlberg Alina, Salminen Jonas, Seppä Reea, Similä Paulus, Suovanen Julius, Syrjämäki Joona, Tamminen Amanda, Teuri Otto, Toivonen Jussi, Tuijula Pauli, Tuominen Oliver, Vanhatalo Viola, Viljanen Veeti, Virtanen Samuel, Waltzer Nico.

Paraisten lukio
Alvarez Simon, Ertman Nora, Honkasalo Pyry, Johansson Patrick, Jokiniemi Janette, Järvenpää Eveliina, Kuvaja Tilda, Laiho Pinja, Lehtilä Ella, Mattlar Aaron, Melander Alisa, Oksanen Ville, Pihlaja Ville, Robertsson Lotta, Rosenqvist Sara, Saikkonen Sulo, Sy Mimi, Tykkyläinen Reetta, Vesterlund Anniina, Vuokko Aleksi, Vuolle Milja, Vuori Heidi, Vähäkangas Markus.

Pargas svenska gymnasium
Adolfsson John, Ahlberg Elin, Alanne Amelie, Anckar Ellen, Back Anna Erika, Bergström Nea, Björklund Jenny, Boström Isa, Ekholm Michelle, Enberg David, Eriksson Joel, Fröjdö Petter, Gabrielsson Cassandra, Gustafsson Tobias, Henriksson Tony, Holländer Christoffer, Holm Antonia, Hynynen Ia, Karlsson Anton, Karlsson Jenny, Karlsson Mathilda (kaksoistutkinto), Karlsson Niklas, Karlsson Sebastian, Kokkala Julia, Korpi Daniel, Kortteinen Emma, Koskinen Jennica, Lall Lotta, Laurén Esmeralda, Laurén Tomas, Lemberg Lisa, Lindblom Elin, Lindqvist Julia (kaksoistutkinto), Lindroos Matilda, Lindström Emilia, Lujanen Peik, Mattsson Anton, Mattsson Axel, Nyberg Luzmaria, Nyström Hanna, Partanen Katri (kaksoistutkinto), Puranen Tilda, Rajakangas Jesper, Rönnholm Jonatan, Savolainen Hannes, Simpson Hamish, Stålfors Daniela, Sundblom Rebecca (kaksoistutkinto), Sundqvist Wilma, Sundström Cajsa, Vaaja Satu, Vellamo Leevi, Wallin Julie, Wiklén Jazmine, Zetter Malin, Östdahl Rasmus.​

Mynämäen lukio
Alopaeus Nea, Arvela Vilma, Hakamäki Tiitu, Helin Santeri, Huhtala Elmiina, Hämölä Helena, Isolauri Frans, Kallunen Matilda, Kapuinen Tuomas, Katila Heidi, Kauppila Verneri, Koivunen Venla, Koski Timi, Laakso Mikaela, Laaksonen Inka, Laine Tino, Lamminen Lassi, Lautanala Saana, Lehtonen Mirja, Leino Lauri, Leinonen Janika, Lenkkeri Saana, Lilja Jenni, Läpikivi Joonas, Markkula Taavi, Marttila Sanni, Mielismäki Otso, Mäkelä Werneri, Mäkilä Tero, Nieminen Antti, Nieminen Roni, Pihlaja Roni, Pyörre Alina, Raimoranta Eerik, Sainio Sara, Salminen Matilda, Salonen Arttu, Sippola Helmi, Suokari Daniel, Suominen Eero-Antti, Suovanen Paula, Suovanen Pinja, Talla Maijastina, Tuomi Lotta, Tuomi Maria, Urponen Pinja, Varjonen Klaus, Veijola Ville, Vira Elias, Yrttimaa Oona.​

Uudenkaupungin lukio
Andersson Laura, Dahlberg Jenna, Friberg Jesse, Heilä Emilia, Helminen Roope, Hyytiä Liina, Hällfors Kristiina, Korpi Emmi, Koskinen Maisa, Kurkilahti Karoliina, Kurvinen Emmi, Kuusio John, Leiniö Aleksi, Luotonen Henriikka, Luukkala Juho, Maikola Matilda, Maunula Viljami, Muotka Ronja, Mäkitalo Pinja, Nevavuori Joonas, Nieminen Julius, Niskanen Iina, Nuutila Ulla, Pakkanen Emma, Peltoluhta Sami, Penkkala Anton, Perälä Iina, Pirkola Setti, Pursiainen Milja, Raitio Atte, Rantanen Riina, Rantanen Vera, Ranto Joona, Rundgren Maija, Salonen Julia, Savolainen Oona, Siivonen Veera, Silvola Adeliina, Suoniemi Tanja, Suopajärvi Veera, Suvitie Sara, Tapio Rami, Tuominen Suvi, Turkki Heidi, Vaara Nestori, Vesterinen Ville-Markus, Viherä Anni, Viinikkala Roope, Viljanen Veera, Virtanen Helmi-Lotta, Vuorio Jesse, Vähätupa Kasperi.
Uudenkaupungin lukion kevään ylioppilaita on 52.

Laitilan lukio
Aittakari Noora, Antola Aukusti, Antola Erika, Herrala Juuso, Hyytiä Sani, Junnila Pauliina, Jäspi Aarno, Karlund Jasmin, Kuusisto Cristian, Lahtonen Erika, Laine Oskari, Lehti Iida, Maikola Miisa, Mattila Hilla, Mikola Lissu, Mäkilä Daniella, Mäkinen Valentina, Nyholm Nea, Ollila Juho, Palonen Enni, Rantanen Aleksi, Raula Samu, Rinne Henni, Salvi Santeri, Sillanpää Aleksi, Toivola Iiro, Torikka Juuso, Uusitalo Arttu, Zenger Roosa-Maria.

Rauman lyseon lukio
Airas Tuuli, Akkanen Jemina, Andreasen Benjamin, Auvinen Niklas, Barb-Dudan Teodora, Engblom Aino-Maria, García Oscar, Haapala Riku, Haapala Roosa, Haikonen Onni, Hankaankorpi Ronja, Harju Jennica, Hautakoski Antti, Heikkinen Tiia, Helin Frans, Herpin Antti, Hilakari Aleksi, Hiltunen Severi, Javio Emma, Junnila Kasper, Jurttila Tinja, Juuruskorpi Aino, Järvinen Emilia, Kajaan Noora, Kapulainen Lotta, Karikytö Iiris, Karvinen Tim, Katavisto Otto, Kaukkila Eetu, Kenttämaa Aleksi, Ketola Laura, Ketola Ursula, Kleemola Jenni, Korteniemi Eveliina, Koski Sofia, Kupiainen Matilda, Kuusinen Jemina, Kuusinen Sanni, Kuusisto Milla, Lahti Neea, Lahtinen Matias, Laihonen Amanda, Lamminen Axel, Lehikoinen Onni, Lehtinen Titti, Lehto Samu, Lehto Tuomas, Lehtonen Inka, Lehtonen Julia, Leino Niklas, Lepistö Heta, Leponiemi Elmeri, Leppimäki Urho, Levomäki Lempi, Lyytikäinen Laura, Lännistö Henna, Makkonen Julia, Malmsten Henna, Manneros Oskari, Maqsoodi Ali, Mäkelä Alex, Mäkelä Altti, Mäkelä Miisa, Mäkilä Essi, Mäkinen Mira, Mäkinen Piritta, Nieminen Jelena, Nieminen Ville, Nordman Jalmar, Nurmela Nuutti, Nurmi Emilia, Nurmi Jesper, Nurmi Kalle, Nurmi Senni-Ella, Nurminen Juuso, Ojamaa Oskari, Okkonen Silja, Osmonen Roope, Osmonen Viivi, Pakarinen Enni, Pasanen Jaakko, Peltomaa Max, Pietilä Frida, Pihlaja Kerttu, Pihlajamäki Hans, Pirinen Severi, Poutala Janika, Puputti Eetu, Putaansuu Siiri, Raes Henriikka, Railo Netta, Rantanen Julia, Rantanen Tuomas, Rapeli Roosa, Rauhala Eetu, Remmer Jan, Renvall Onni, Rintamaa Väinö, Runnari Roope, Ruohola Enni, Saarela Laura, Saarela Nelli, Saarela Sakari, Salmela Essi, Salo Elias, Salonen Jessi-Julia, Savolainen Sara, Sillvan Oona, Sosala Tuomas, Soujah Justin, Suominen Henrik, Suominen Milla, Taalikka Roosa, Tahvanainen Vili, Taivainen Taavi, Talsi Elina, Tapani Anni, Terho Fanni, Toivonen Nea, Torkkeli Miika, Tuomikoski Alisa, Tuominen Emmi, Tuominen Siina, Tähtinen Vilma, Uusikartano Tero, Valavuo Wili, Valtanen Viljami, Valtonen Roni, Varjola Rosanna, Vihriälä Martin, Virola Ossi, Vänni Helmi, Wallenius Axel, Ylijoki Valtteri​.
Rauman lyseon lukion kevään ylioppilaita on 134.

 

 

Yli 25 000 uutta ylioppilasta tänä keväänä

KEVÄÄN 2019 ylioppilaista koko Suomessa 6 henkilöä sai vähintään 8 laudaturia, kertoo Ylioppilastutkintolautakunta.
Tänä keväänä ylioppilaaksi valmistuu noin 25 200 henkilöä. Uusista ylioppilaista noin 430 on suorittanut tutkintonsa kokeet jo aiemmin, mutta saanut opintonsa valmiiksi vasta tämän vuoden puolella.
Noin 1120 henkilöä on suorittanut tutkinnon kokeet hyväksytysti, mutta ei ole vielä saanut opintojaan valmiiksi, kertoo Ylioppilastutkintolautakunta.
Kaiken kaikkiaan 25 900 henkilöä on suorittanut tutkinnon kokeet hyväksytysti keväällä 2019.

Kevään ylioppilastutkinnon kokeisiin ilmoittautui kaikkiaan 40 271 kokelasta. Tässä luvussa ovat mukana sekä tutkinnon eri vaiheissa olevat kokelaat että sellaiset kokelaat, jotka uusivat hyväksyttyjä tai hylättyjä kokeita tai täydentävät tutkintoaan.
– Menestystä ei tulisi arvioida vain parhaiden arvosanojen näkökulmasta. Jokainen ylioppilas, joka on tehnyt parhaansa, voi olla ylpeä saavutuksistaan, toteaa Ylioppilastutkintolautakunta pääsihteeri Tiina Tähkä lautakunnan verkkosivuilla.