”Onko siinä kökössä käyntikortti”, Kaikkien aikojen Kopit, osa 26

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

 

4.1.2014

 

Mistä lähtien pururadat ovat muuttuneet koirapuistoiksi? Ja miksi koirat pidetään siellä vapaina?

Säikähtänyt lenkkeilijä

 

 

Kulmalako eka Loimaalla kiekko-opit saanut nuorten maajoukkueessa? Kuuluisiko tämä kunnia Seppo Laakkiolle 60-luvulle vai muistanko väärin.

Rele

 

 

Kai Loimaa nyt älysi, että ilotulitukset loppuisivat, koska ensimmäinen raketti taisi olla suutari kovan pamauksen johdosta. Tilastojen mukaan taas muutama omakotitalo ja yksi päiväkoti tuhoutui rakettien ammuskelusta kyllä vuosi vaihtuu ilman rakettejakin.

Olisi kaikilla parempi olo

 

 

Nuoretkin osaav. jos haluavat krs talois olla hiljaa kun vanhemmatkin esim ilman päiväsiä raskaita häiritsevi askelia (ei askel paina?)

 

 

Tillintallin kuusikauppiaat kuittaa k.vuorisen joulukuusen, kiitos kuuluu naapurin kallelle! Onnellista uuttavuotta.

Kari ja Markku

 

 

Mellilän kotipalvelun Leena ilahdutti jouluaattona laululla! Laila kiittää ja toivottaa hyvää alkanutta vuotta kaikille kotipalvelun ”tytöille”!

Laila-mamma

 

 

Metelöivistä, juopoista, maksuhäiriöisistä vuokralaisista on erittäin vaikea päästä eroon. Lähes vuoden voi asua ilmaiseksi murskaten vuokrakämppää.

 

 

Kyllä oli kiva jälleen kerran kiva ihailla kartanonmäessä välimettän lenkillä suurta todella kaunista valaistua joulukuusta joka on joka joulu siellä valaistuna. menkää kiertään lenkki ja ihailkaa.

 

 

Loimaa lomauttaa ja säästää. Monenko siivoojan vuosipalkan verran ammuttiin taivaan tuuliin? Montako katumonttua jää korjaamatta? Hyvää uutta vuotta, lomauttava ja lamauttava Loimaa!

 

 

Hienoa peliä mm-jääkiekossa rasmus kulmalalta alastaron rocketsin kasvatilta! hienot mitallipelit edessä.

Fani

 

 

Nyt hyvät ilotulittajat, kun olette ilmoille saaneet paukkunne, niin käyttehän samalla rahasummalla kartuttamassa esim. syöpäsäätiön tiliä tai jonkun muun vastaavan tiliä. Maksan itse Taidetta ilman käsiä-säätiölle n. 20e v. Tv. Saan joka vuosi hienon kalenterin.

 

 

Kiitoksia kaupungille näyttävästä ilotulituksesta. Toivottavasti kelpasi liitetyillekin.

 

 

Miksi me autoilijat emme anna jalankulkijoille heille kuuluvaa etukulkuoikeutta suojatiellä? Onko meillä aina niin kiire? Et tiedä, kuinka monta hymyä ja vilkutusta kiitokseksi menetät. Jopa lentosuukkoja on lennellyt ilmassa. Varsinkin perhepäivähoitajat ovat opettaneet lapset vilkuttamaan ja jos siihen vastaa, on ilo etulasin molemmilla puolilla.

Orava

 

 

Taisto Levon kirjoittelu alkaa selvästi tuottamaan tulosta. Nuorten Leijonien pelin selostajakin tiesi jo kertoa, että Rasmus Kulmala on Alastaron Rocketsin kasvatti.

LoKi

 

 

Löytynyt Loimaan jäähallilta Nomination-rannekoru.

050 3569 701

 

 

Alastaro olisi varmaankin jo ihan Monacon luokkaa vähintäänkin, ellei olisi tullut onnetonta liitosta.

Kuuluu rutinaa

 

 

Lämmintä on luvattu pariksi viikoksi vielä. Loimaan kadut voisi vaikka putsata välillä hiekoitushiekasta. On kuulemma raskasta liikkua rollaattorilla.

Mummun puolesta

 

 

9.1.2014

 

Jatketaan elämää positiivisissa merkeissä, toisistamme iloiten!

Osmo

 

 

Kiitos kaupungille upeasta ilotulituksesta. Meillä oli vieraita Saksasta, joille esittelimme loimaalais-perheystävällistä uudenvuoden vastaanottoa (klo 21). Vieraat ihailivat myös sitä, ettei kukaan ampunut omia rakettejaan vielä torilla, vaan vasta kotona naapureiden kanssa. Frohes Neues Jahr 2014!

Pavle Stevanovic

 

 

Kiitos upeasta ilotulituksesta Loimaa! Parasta vastinetta verorahoille, mitä olen saanut koko vuonna.

30v, töissä, ei lapsia, ei lääk.käyntejä

 

 

Uskomatonta tuo rutina, mitä (tällä kertaa) kaupungin ilotulitus sai aikaan… Sillä rahalla ei varmasti katettaisi kenenkään vuosipalkkaa, saatika teitten korjauksia! Ja eiköhän nämä rahat otettu asiaan kuuluvasta rahastosta, ei mistään lomautus ”säästöistä”. Rutisijat olisivat voineet vetää verhot kiinni ja nukkua tulpat korvissa uuteen vuoteen, mutta tuskin näin tekivät… Samat valittajat, asia vaan vaihtuu..?

Ilotulittaja + Unicefin kk.lahjoittaja = rikas? 😉

 

 

Suuret Kiitokset loimaalaisille laulajille, soittajille, lausujalle. Saimme kokea ’palan taivasta’ K-Ln kirkossa 2.1-14!

 

 

Kuinka huono sen siivoojan pitää olla, että hänen vuosipalkkansa voisi kolmessa minuutissa taivaalle ampua? Ilman heitä ”ihanuuksia” me hukutaan sitten aivanvarmasti p*****n!

Ville-Jussi

 

 

Luulis loimaalaisilla pallonpellaajilla olevan sen verran itsesuojeluvaistoa ettei pompi keskellä tietä ku suojatieki keksitty! Ainaki näin liigakaudella… Vai onx joku yksin oikeus kulkee mistä sattuu?

Ens kerralla voi jarrut pettää

 

 

On tää nyt jo merkillistä jol-lei kerrostalossa enää omassa asunnossaanka saa kävellä. ei kaikki ole keijukaisia ja jokaisella on oma kävelytyyli. eikä tarviikka hiippailla koska normaalit asumisen äänet saa kuulua. sen kuka ei niitä kestä pitää muuttaa pois tai mennä asuun ylempään kerrokseen missä ei ole enää ketään yläpuolella.

Ota toisekki huomioon

 

 

Asia on juuri niin kuin Orava kopitti: nämä suojatiestä piutpaut välittävät autoilijat ovat varmaan niitä samoja tyyppejä, joilla ei toimi vilkku ollenkaan.

 

 

Löydetty su 5.1 punertavan raitainen (karvisen värinen) naaras pentukissa keskustasta puolenyön aikaan. Noudettavissa Pöytyän löytöeläinkodista Korvenkehdosta.

040 7787 315

 

 

Hävettää olla alastarolainen Levon ja kumppaneiden kirjoitusten takia.

Alastaroinen

 

 

25 isoa, hämmästyneen positiivista kiitosta!

Iina W

 

 

Vuoden alussa lopetettiin liikkuva poliisi. Kelpaa rattijuoppojen ja kaahareiden ajella. Liikennettä ei tunnu valvovan ketään, ainakaan ohituksia. Ajetaan kymmenen kilometriä perässä, kun tulee keltainen sulkuviiva ja vastaantulija, silloin ohitetaan, näytetään, millai auto kulkee.

 

 

Nyt on mitta täynnä koulutaksin odottamista. jatkuvasti myöhässä, jopa 15–20 minuuttia. Mikä vika oli Markussa? Hän oli aina täsmällinen.

Äiti

 

 

Orava (kopit 4.1.): olet niin oikeassa. Autoilijat eivät anna jalankulkijoille tietä, koska he 1) rakastavat peltilehmäänsä eivätkä halua kuluttaa sen jarruja, 2) eivät osaa liikennesääntöjä, 3) näkevät liikenteessä vain oman napansa. Loimaa ei valitettavasti ole ainoa tällainen paikkakunta täällä junttilassa. Monessa muussa Euroopan maassa, vaikkapa Espanjassa, tilanne on ihan toinen. Mutta niiden sivistys onkin paljon vanhempaa perua.

 

 

Olisi kiva tietää kuka oli siivonnut joulun jälkeen hautausmaalta kaikki lasilyhdyt pois?

hmm

 

 

11.1.2014

 

Eipä taida pakkolomalla olleet ylistää uuden vuoden ilotulitusta.

 

 

Hyvä Pavle! Kansainvälinen näkökulma nurkkakuntaiseen ilotulituskopitteluun ja täyttä totta!

 

 

Älkää nyt kaikista koulukyyti ongelmista taksikuskeja syyttäkö! Eivät ne reittejä ole suunnitelleet!

 

 

Virttaalla taas eskarilaiset, ala- ja yläasteelaiset jäivät aamulla ilman koulukyyditystä. Onneksi muutama vanhempi ja ryhmiksen hoitaja pelastivat tilanteen ja kuljettivat lapset Alastarolle opinahjoon. Sama kömmähdys käynyt jo useamman kerran! On tämä niin hienoa kun vieraat, paikkoja tuntemattomat ihmiset laitetaan alaikäisiä kuljettelemaan. Enkä syytä takseja, vika ei todellakaan ole heissä vaan näissä fiksuissa päättäjissä! Kaupungille vaan km-korvausta menemään. Tämän vuoden korvaus kaiketi 0.43 senttiä kilometriltä ni halvemmaks taitaa kaupungille tulla näin kyyditykset hoitaa.

 

 

Tämä on sinulle autoilija, joka tulit keskiviikkona hiukan yli kahdeksan Puistokatua ja olit kääntymässä liikennevaloista oikealle, kun minä samaan aikaan olin ylittämässä suojatietä sairalan kohdalta Puistokadulle. Minulle paloi vihreä valo en tiedä mikä sinulle mutta oisit todennäköisesti ajanut mun päälle ellen ois peruuttanut takasin puoleen väliin. Ei voinut edes olla kyse siitä että et huomannut minua kun minulla oli heijastinliivi päällä. Viime hetkellä sit pysähdyit ja annoit mun mennä yli. Vaikka sinullekkin ois palanut vihreä niin joudut silti väistämään jalankulkijoita jotka ylittävät suojatietä vihreän valon palaessa. Minulla on kyllä rekkarisi muistissa mutta en sitä tähän viitsi laittaa. Oisko aika kerrata vähän liikennesääntöjä.

 

 

Myöhästyneet kiitokset Alastaron tk:lle ystävällisestä ja kiireettömästä hoidosta kiireen keskellä. Kiitos ambulanssimiehistö ja Las kir. pkl. Kiitos miniälle, joka toimitti mummon hoitoon ja serkulle lähes päivittäisestä avusta.

Liukastunut

 

 

Hyvä Raija Kouri! Hienoa, että joku vihdoinkin puuttui Aleksis Kiven kadun kirjoitusasuun. Luulin jo, että loimaalaisilla on oma kielioppi.

Sirpa K.

 

 

On se kumma kun turkuun ja ympärille tulee uusia paloautoja mutta metsämaan säiliöautoa ei saada kuntoon. Kyllä on vikaa hallinnossa.

Kyllästynyt

 

 

Älkää vaan luovuttako sitä, kun ihmiset ovat ilkeitä, eläimiä kohtaan.

Itkettää

 

 

Kun kissa on poissa niin hiiret hyppivät pöydällä. Vanha sanonta. Rutosti tulisi rahaa jos sitä haluttaisiin. Varsinkin autoilijat pitäisivät siitä huolen. Niin omapäistä ja piittaamatonta on liikennekäyttäytyminen, kun kukaan ei valvo. Liikennekamerat ohitetaan vastaantulevan puolelta, että se siitä valvonnasta. Kapea on kameran näkökenttä ja se jököttää taatusti paikallaan. Samaa piittaamattomuutta on koirien ulkoiluttajilla. Olen itse joutunut koiran hyökkäyksen kohteeksi ollessani lenkillä. Silloin ei ollut kännyköitä, mutta onneksi nykyisin on. Koiria pidetään irrallaan lenkkipoluilla tai niiden annetaan juosta pitkässä hihnassa,vaikka vastaantulijoita on.Varsinkin hölkkäävä ihminen voi saada koiran puolustusasemiin ja se hyökkää. Ei koiran vika vaan omistajan. Ottamalla kanssaihmisetkin huomioon, olemme kaikki voittajia. Minkä tahansa asian suhteen.

Raili

 

 

Nimimerkki Alastarolainen jonka sanoman voi tulkita tarkoittavan myös Loimaalainen, voisi hävetä sanomaansa itsekseen hiljaa.

Loimaalainen

 

 

Olisikohan ollut viisasta korjata Kitkonpuiston katto silloin kun se vuoto huomattiin, eikä näin vuosien kuluttua.

5 vuotta sitten lattiaa kuivannut

 

 

16.1.2014

 

On se hienoa robotit ajavat koulukyydit parinkymmenenvuoden päästä. Tulee tarkat otto ja jättöajat.

Kello pariminuuttia edellä

 

 

Nyt on niin, että vakkatie alkaa olla siinä kunnossa, ettei sitä pysty ajamaan rikkomatta autoaan, saatika aiheuttamaan liikenteen vaarantamista.

Väinö Suomela

 

 

Kyllä alkaa loimaalla olla vuokrahinnat korkealla, kun yksiöstä jo pyydetään 425 €. Jokuset tyytyy 300€ jopa kolmiosta, joten joku järki tähän hintatasoonkin pitäis saada.

Vuokrat pilvissä

 

 

On pururadalla kyllä lenkkeilijä(ihminenkin) nähty paskal.. Että ei ne koirat ainoita ole:)

xxx

 

 

Kuule Vuorinen Fan! Ei Nilan Bisonsillakaan ole loimaalaisia enää!

 

 

Nautin Tuija Lammin juttujen vinosta huumorista, kiitos!

 

 

Tämän vuoden alusta tuli voimaan laki että asiakkaalle on annettava kuitti. ei sitä vaan kjoka åpaikasta saa esim. kirpparilta jotta vois tarkistaa ostoksensa.

Kuititon

 

 

Kiitoksemme K-citymarketin Koenkydölle sekä Järvisen Puutarhan Timolle ja Tomille.

Loimaan-Onkijoen Maa- ja kotitalousnaiset

 

 

Miksi ihmiset eroavat kirkosta? Yksinkertaisesti uskonpuutteesta.esim. Sähkötolpassa maalattu sanoma -oletko valmis Jeesus tulee pian.65v. Se on ollut siinä ja mikä on se pian?

Oppurtumisti

 

 

Jospa siellä pururadalla onkin suden, ketun, ilveksen tai ihan jonkun muun kakka. Vai onko siinä kökössä käyntikortti!

Puskajussi

 

 

18.1.2014

 

Seurasin tïstaina, kun Vakkatien kuoppin laittoi joku ”ammattilainen” täytettä. Todella huonosti hoidettu homma! Vain osassa kuoppia täyte ja jokusissa isoja kasoja. Miksei työtä voi tehdä kunnolla, kun siihen ryhtyy?

Mari

 

 

Sirkka, olet oikeassa! ( LL 14.1. ). Lääkäri edes pariksi päiväksi viikossa Mellilään. Ja ne ”verikekkerit” tiistai-aamuksi, kuten ennenkin. Säästöä voi harrastaa järkevämmissäkin asioissa kuin terveydenhuollossa. Liian moni on jo alkanut laiminlyömään terveydestään huolehtimisen koska kaikki tehdään niin hankalaksi!

 

 

Minun asiat on kunnossa, että sanonpahan mielipiteeni vielä jatkossakin, eläinten kohtelusta.

Päivänpaiste

 

 

60 miestä jahtaa yhtä ilvestä!? Onko nyt miehekäs olo? Tapoitte yhden kauneimmista kissaeläimistä!

Hävetkää, isot miehet!

 

 

Hyvät ammattimaiset kennelinpitäjät (tarkoittaa jatkuvaa koiran tiineenäpitoa) Kun koirat haukkuvat ulkona 16 – 20 asteen pakkasella yöaikaan….(toki on koiria, jotka viihtyvät viileässä.)…. mutta pitäisikö kuitenkin jonkun tarkastaa onko eläimillä lain kirjaimen mukaiset suojat tuulelta ja sateelta……

Mennään taas vaikka ulkomaille

 

 

Kataisen hallituksen aloitettua kautensa monen puolueen voimin, sen lupaukset oli jo valmiiksi maahan lyöty. Nähtiin unta valtion velan puolittamisesta, muttei totuutta, eli haistettavaa velan kasvua. Hallituksen leikkuri leikkaa eniten heiltä, joiden elämää on jo ennestään kurjistettu. Ja nyt uhkaillaan kuntia pakkoliitoksilla, jolloin palvelut takuu varmasti karkaavat haja-asutus alueilta, lisäten eriarvoisuutta. En ymmärrä miksi vas/liitto lähti tällaiseen hallitukseen. Enkä sitä, miksi se ei osaa lähteä sieltä pois? Tehtävämme kun on puolustaa ikäihmisten, pienituloisten ja samaan ryhmään kuuluvien ihmisten asemaa, eikä olla jakamassa heille lisää niukkuutta.

Taisto Levo

 

 

Järkytyin luettuani lehdestä, että 60 metsästäjää jahtasi otsalamppujen valossa ilvestä päästäkseen tappamaan sen. Mitä ylpeilemisen ja iloitsemisen aihetta siinä on, että saadaan ammuttua uljas eläin!

Ihminen on pahin peto

 

 

Kun ei ole enää loimaalaisia, ei enää käydä katsomassa pelejäkään. Onneksi on sentään futis, pesis, lätkä ja futsal.

Rele

 

 

Tyhmyys tiivistyy metsästysseuroissa kun harvinaisia luontoon kuuluvia ilveksiä tapetaan ja samalla luontoon kuulumattomia peuroja yliruokitaan ympäri vuoden.

???

 

 

21.1.2014

 

Anteeksi nyt vaan mutta kyllä minä niin eri mieltä olen tuosta Sarka-sanan taivutuksesta. Sarka on tässä tapauksessa erillisnimi eikä niin ollen taivu sarasta saraan vaan Sarkasta Sarkaan. Jos museon nimi olisi Sara niin silloin edellinen taivutus olisi oikeanlainen…enkä muuta mieltäni!

 

 

Voisko koulutaksit laittaa kellonsa aikaan?? Jos tosiaan on kyllästyny sitä taksia ajamaan ni kannattasko vaihtaa alaa!?

Jaana

 

 

On se törkeetä, että ilves tunkeutui alastarolaisten metsästysalueelle!

Miauu

 

 

Voi teitiä loimaalaiset kun ootte niiiiin sisälle päin lämpeeviä. Me voidaan oripääläisinä kyllä ottaa Hurrikaanit ja Bisonsit.. kun teitiä harmittaa ettei loimaalaiskasvatteja niissä pelaa. Ei tuollaisia joukkueita nouse jos ei juniorityö pelaa ja sitä kautta jengi kasvaa tuollaseen. Olkaa ylpeitä ja kannustakaa. Älkää märiskö jos menee hyvin..positiivinen henki tsemppaa nuoria lajien pariin ja sitä kautta onnistumisiin.

Fani Oripäästä

 

 

Fani Oripäästä lisää edelliseen eli pelaajia löytyy loimaalta kun hyvää junnutyötä on tehty mutta jos näillä tasoilla kun nyt mennään halutaan pärjätä paikallisilla pelaajilla niin ei se vaan onnistuis. Tällänen menestyminen tuo junnuille halun harrastaa lajia ja mahikset päästä pitkälle, on aika hyvät loimaanseudulla eli menkää katsoon pelejä vaikkei siel se naapurin kalle olekkaan koria tekemäs mut pojat pelaa ja hyvin pelaakin.

Fani Oripäästä

 

 

Jättäkää ne ilvekset ja muutkin kisulit rauhaan.

Kissafani

 

 

Muistakaa nyt hyvänen aika, ettei koiran paikka ole näillä pakkasilla kaupan edusta! Ihan sydäntä särki pe-iltapvällä, kun joku oli jättänyt spanielinsa ”torin Siwan” eteen palelemaan 🙁 Takki olisi vähän auttanut, mutta kun reppanalla ei ollut mitään…

Järjenkäyttö on sallittua

 

 

Jotenkin ymmärrän sen että joku tykkää (isoistakin) kissoista ja kirjoittelee niiden puolesta. Sitä en ymmärrä ettei Loimaan Lehti saisi uutisoida poikkeuksellisesta ilveksen kaadosta. Sehän on lehden tehtävä! Vai pitäisikö paikallislehden kirjoittaa prawdalaisesti vain ”sopivia” uutisia?

SP

 

 

Loimaan Lehteä lukiessa tulee joskus surullinen olo, joskus taas saa nauraa ääneen, jollekin voi tulla vaikka paha mieli. Tämähän on lehden rikkautta. Ollaan onnellisia, että meillä on oma ja hyvä lehti. Minulle ainakin tärkein lehti.

 

 

Lainaus Turun Sanomista 20.1. sivu 20: ” Yritykset tai kunnat, jotka tarvitsevat konsulttiapua asioissa, joiden luulisi hoituvan omin voimin, paljastavat samalla, että puuttuu joko tahtoa taikka osaamista. Ehkä molempia.” Loimaallakin tulee miettiä, mihin tarvitaan lukuisia virkamiehiä, kun joka asiaa suunnittelemaan valitaan konsultti, jonka takana virkamiehet ja päättäjät sitten kyyristelevät. Tuloksena koulukuljetusten tapaiset sotkut. On aika julkistaa, paljonko kuljetusten suunnittelusta maksettiin! Rahaa ei tunnu riittävän välttämättömiin menoihin, mutta sitähän tarvitaankin sote-konsultin huimiin tuntipalkkioihin!

 

 

Kuule nyt Kari N. ei se Tossavan liike mikään ” rättikauppa” ollut. Se oli mitä hienoin naisten vaateliike. Palvelu oli mitä parhainta. Valikoimat mannermaista tasoa.

Matti Pulli

 

 

Kiva kun loimaalle aukes uusi kirppis säästöporsas. on vähän kilpailuakin ja valinnan vapautta ja kun se on vielä tässä keskustassa hyvällä paikalla. kyllä tänne mahtuu vaikka enemmänkin kirppiksiä.

kirppikset on kivoja

 

 

23.1.2014

 

Loimaan Hesburger voinee poistaa pirtelön ja pehmiksen tuotevalikoimistaan, kun niitä ei päivässä saa ostettua kun rajoitetun ajan. Mikä siinä on, että se kone pitää pestä useampi tunti ennen hesen sulkeutumisaikaa? Toinen vaihtoehto on ilmoittaa erikseen tuotteiden myyntiajat, jotta asiakkaat välttyy turhilta käynneiltä.

 

 

Aurinkolasit löydetty Kalevalankadulta läheltä Prismaa jalkakäytävältä perjantaina vähän ennen hämärää.

044 5785 310

 

 

Nämä liigajoukkueiden loimaalaispelaajien puuttumisesta harmistuneet ovat samaa vakiovalittajien klaania, jotka haluavat kesällä talven ja talvella kesän. Onneksi heitä on vain muutama, sillä valtaosa käsittää, että huipputasolla suurin osa muidenkin ja varsinkin pienten paikkakuntien pelaajistosta on ostettu muualta. Oripääläisfani on aivan oikeassa siinä, että menestys poikii paljon hyvää muun muassa siten, että junnut innostuvat liikunnasta.

 

 

”So ist das leben, kurts und shmutsig aber sher shön”. Älkää siis valittako!

Leena P

 

 

Nyt on kaupunki tehnyt kunnon jään Vesikosken koulun kentälle, mutta valoja ei saada soitteluista huolimatta palamaan! Mopoautoillekko jää tehtiinkin?

Harmistunut äiti

 

 

Terveydenhuollon palvelujen järjestäminen on lakisääteistä, siispä kysynkin: missä on Mellilän kahdeksi päiväksi luvattu lääkäri? Nyt asia kuntoon tai valitus lähtee isommille viskaaleille.

 

 

Kiitos Riku Lehtilälle Alastaron Teboilista tekemästään miehen työstä. Kiitos muillekin siitä harvinaisuudesta, että vielä löytyy huoltoasema, joissa on palvelu.

Asiakas

 

 

Vanhaa sananlaskua mukaillen, laita spesialisti asialle ja mene itse perässä!

Spesialisti

rummun vartijana

 

 

Ja susihan siittäkin tuli. Meinaan Aleksis Kivenkadun uusi market -liittymä. Yks aamu tankatessa katselin, kun liikennevalojen suunnasta tuleva rekka yritti kääntyä uudesta liittymästä, ei onnistunut, peruuttaa täytyi ja oikaista väärää kaistaa. Toivottavasti tämä susi sentään rakennettiin urakkana eikä tuntityönä.

Vastinetta odottava veronmaksaja

 

 

25.1.2014

 

Pehmyt ja pirtelökone Loimaan hesburgerilla pestään joka toinen maanantai, eli seuraava pesupäivä on 4.2. Pesuun käytetään aikaa useampi tunti, jotta pystymme vastaavaan vaadittuun hygieniatasoon, onhan kuitenkin kyseessä maitotaloustuote. Puhtaudesta ja hygieniasta emme tingi, vaikka joudummekin yhden illan myymään ”eioota”.

Hesburger Loimaa henkilökunta

 

 

Älkää valittako. Leena P varmaankin laittoi tahallaan saksankieliseen lausahdukseensa 5 kirjoitusvirhettä provosoidakseen teidät valittamaan.

Heikki K, saksa koulussa 5-

 

 

Kanakumppaneille toivomus oisko mahdoton ajatus saada munamyymälä? koska ostajia löytyy melkovarmaan!

Eräs kyläläinen!

 

 

Autoilijajuntit: vaikka niska kuinka punottaisi, niin painakaa sitä jarrua, kun suojatielle on tulossa ihminen tai kun liikennevalo vaihtuu keltaiseen. Joka päivä esimerkiksi sairaalan kohdalla näkee huonoa liikennesilmää ja viimetinkaisia punaisia päin ajajia.

Jalankulkija

 

 

Palveluissa parantamisen varaa. Aika ajoin yli 10 henkeä jonottaa, ikäihmisiä, joilla ei ole nettiä. On pakko poiketa tiskillä. Ei ole istumapaikkoja kuin muutama. Yksityisyyttä ei ole lainkaan, kaikki näkyy ja kuuluu. Viimeksi pitkässä jonossa odottaessani kuulin kaiken. Tehkää nyt jotain, olkaa hyvä.

 

 

Todella iso kiitos loimaalaisille kuntosaleille, kaikille, kun tarjoatte jokaiselle jotakin. Pääasia on, että me kaikki käytämme nyt paikallista tarjontaa. Ei tarvitse sitten jatkossakaan lähteä merta edemmäs jumppaan!

Jooga on hot

 

 

28.1.2014

 

Soitin yhteen kiinteistövälitykseen vuokrattavana olevasta asunnosta, josta minulle sanottiin ettei heiltä vuokrata sairas eläkeläiselle asuntoja vain työssä käyville, opiskelioille ja vanhuus eläkeläisille. Kysyisin nyt onko kaikilla Loimaan kiinteistövälittäjillä kyseinen tapa toimia näin ja kysyn vielä myyvätkö jos sairas eläkeläinen ostaisi asunnon? Odotan vastauksia etten turhaan soittele? Kuin muille tahoille.

Syvästi hämmästyny

 

 

Kiitos JBFT 2014, pitkästä aikaa myös alaikäisillä on mahdollisuus nähdä Loimaan kovin bändi Curimus livenä kotikaupungissaan!

Alaikäinen C-fani

 

 

Kypäräpakko luisteluun koulun liikuntatunneilla! Yllätyin, ettei näin ole, edes jääkiekkoa pelatessa.

  1. luokkalaisen äiti

 

 

Hei kyl on ajat muuttunu. Nuoret likat jua raakaa viinaa, vanhat äijät syä pelkkää salaattia ja ilveksen ampumisesta nousee kauhia poru. Suamesa on sentää käyty Tapion taloisa mettällä jääkauresta lähtein (pyyntikuoppia löytyy Krekilänkankaaltaki) mut tekstareita on näpytelty vasta muutama vuasi. Kyl pikkasen tarttis ajatella ennenko ruppee puhumaa.

juntti Krekilästä

 

 

Olen huomannut ulkona käydessäni, että kovimmilla pakkasilla koiria on jätetty ulos pakkaseen. Ne ovat kiinni, etteivät pääse juoksemaan kuten metsäneläimet. Ne yrittävät surkealla haukunnalla saada isäntäväen tietoon, että ne raukat palelevat, koska pakkanen on välistä lähennellyt jo -25 astetta. Eikö ole mitään keinoa saada koirien omistajia ymmärtämään, miten koirat kärsivät?

Eläinten ystävä

 

 

Hyvä päätös kirkkovaltuustolta pyytää oikeus valita kirkkoherra valtuustossa. Käytäntöjä tulee muuttaa järkevimmiksi ja taloudellisimmiksi. Ei voida enää pitäytyä ’ennen on tehty näin.’ Kirkkoherran tehtävät ovat moninaiset emmekä me harvat äänestäjät kykene vaalisaarnan perusteella arvioimaan tehtävän vaatimuksia. Syksyllä sitten jokainen halukas voi käyttää äänioikeuttaan.

Seurakuntalainen

 

 

Sinä joka soitit eläinsuojeluvalvojan käymään luonani, olisit voinut rohkeasti tulla itse tarkastamaan tilanteen, ettei olisi tarvinnut vaivata eläinlääkäriä turhan takia,koska heillä on varmasti ihan oikeitakin asioita runsaasti hoidettavana. Ensi kerralla asia ei jää tähän, vaan nostan syytteen häirinnästä.

Kateus vai kiusa

 

 

Miksi tehdä helposta asiasta vaikea, itse puhun aina Ssrkamuseo: sata. Eli taivutan sanan -museo mukaan. Hienoja näyttelyitä Sarkamuseossa!

Maalaisjärjellä

 

 

Loimaalaiset eivät osaa liikennesääntöjä ja perussanojen taivutus ei suju (esim. pappa). Vähän järkee, paljon voimaa – kotipaikka Loimaa?

Pelottavaa

 

 

Hyvä, Heikki K.Testini meni läpi.

Leena P, saksa koulussa 7

 

 

Kanakumppaneille korjaus olisiko mahdollista perustaa Virttaalle munamyymälä koska ostajia löytyy!

1 kyläläinen

 

 

Tässä tapauksessa Sarka on nimi maatalausmuseolle eikä pellonala ja käsite muuttuu jos sen taivuttaa sarka: saran: sarassa. Silloin ei voi tietää jos kertoo olevansa sarassa että oletko pellolla vai museolla… Jos esim tytön nimi on Sade ei sitäkään taivuteta sateen, sateessa vaan nimen alkuperäinen muoto säilyy taivtuksessa Saden, Sadessa jne Sanaa sarkka ei useimmat meistä liene koskaan kuulleetkaan. Varminta ehkä olisi puhekielessä käyttää muotoa Sarka-museo niin ei tarvitse miettiä Sarka sanan taivuttelua. Ps. Eikä tarvitse olla edes ulkomaalainen hämmentyäkseen suomenkielen taivutuksista 😀

 

 

Monesti kun loimaalaiset useat konepajayritykset hakee uutta työvoimaa, siellä mainitaan yrityksen talous on mahtavassa kunnossa, onko se myös silloin? kun saa potkut tai joutuu lomautuseksi syystä tai toisesta?

 

 

Kaunis kiitos sinulle joka kävit varastamassa Hirvikoskella Oksatieltä lahjaksi saamani valaistun jääkarhun! Toivottavasti sinulla hyvä mieli, minulla ei! 🙁

Hanna

 

 

Kysyisin miksi esim. perjantain kolarissa tuli Loimaan palolaitos paikalle, eikä Alastaro. Loimaan paloasema näköjään sijaitsee Googlen mukaan osoitteessa Turuntie 26 . Eli n. 13 km Kurakorventieltä ja Alastaron paloasemalle on vain n. 4 km. Miksi näin? Onneksi ei tarvittu kiireellistä irroitusapua tällä kertaa. Järjen vastaista touhua, sillä nopein apu aina haluttu, mutta sekoittaako politiikka tämänkin? Minulle puhuttiin ”linnuntiestä” ja palomiesten valmiuksista, mutta ei paloautotkaan lennä ja Alastarolla oli valmius lähtöön. Kiitos kuitenkin kaikille auttajille, tämä viesti tarkoitettu lähinnä ”ylemmille tahoille” tai kuka näistä osoitteista ja määräyksistä vastaa.

Mari

 

 

30.1.2014

 

Kotiteatteri ja kerrostalo. huono yhdistelmä. kotiteatterista kuuluu kova jylinä varsinkin kun ne on sellaisilla ihmisillä jotka ei niitä osaa käyttää. varsinkin nuoret haluaa että mitä kovempi ääni sitä parempi, ei ne ymmärrä että ne häiritsee muita ihmisiä eikä ne välitä muista. sit kun he vanhenee niin huomaavat tulokset kuulo on huonontunut. ja entäs sitten kun saat häiriköinnin takia häädön. tosi vaikeeta saada asuntoa sen jälkeen koska kaikilla on tiedossa että oot saanu häädön häiriköinnin takia. kannattais ajatella. kotiteatteri on hyvä mutta kyllä se on omakotitalon juttu.

 

 

Miksi koirat jätetään pakkasilla yksin ulos palelemaan päiväksi. Jos ei voi sisätiloissa pitää, on syytä miettiä miksi koiraa huusholliin on ottanut. Eläinsuojelijat… olkaa silmät auki. Samoin kuka tahansa voi tehdä ilmoituksen eläinsuojeluun huonosti pidetyistä eläimistä.

Pakkasraja

 

 

Suuret kiitokset Metsämaalla järjestetystä iltamista! Solisteilla upeat äänet, ja orkesteri soitteli upeasti!

Kumpa kaikki ymmärtäis hyvän päälle! 😉

 

 

Miksei poliisi puutu puskurissa kiinni ajamiseen? Kaksi autoa aivan peräkkäin, ei muita edessä eikä takana. Tämä on jokapäiväistä.

 

 

Ei se Kerminen mikä ihme libero ollu, vaikka sitä on kehuttu! Kyllä toinen libero oli parempi.

Seurasi katsomosta!

 

 

Sakset, puukon, keritsimet varastanut. Palauta ne, Turuntie 13. Sinut on nähty ja tunnistettu.

0400 470 576

 

 

Lämmin kiitos hyvästä ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta Loimaan Gigantissa 28.1., jonka sain puhelinliittymäongelmaani. Otit yhteyttä asiakaspalveluun, ruuhkasta huolimatta palvelit minua erittäin ystävällisesti. Kiitos.

P.S

 

 

Lähihoitajasta portaat alkaa, sitten on sairaanhoitaja, apulaisosastonhoitaja, osastonhoitaja, vanhustyönohjaaja, johtava hoitaja, lääkäri, johtava lääkäri, sosiaali- ja terveysjohtaja, perusturvalautakunta, kaupunginjohtaja, kaupunginhallitus ja lopuksi valtuusto. Jäikö joku pois? Kyllä lyhyemmätkin portaat riittäisi.

Hyvä veli

 

 

Mersu täytyy olla,vaikka velaksi.

Alfons Lyytikäinen

 

 

Talteen otettu Lönnrotinkadulla harmaa-mustaraidallinen kissa, valkoiset tassut ja naama, kuonon päässä pilkku. Takajalat mustat takaosasta ja niissä valkoiset raidat. Kiltti ja ihmisrakas. Jos tunnistat omaksi soita 050 5335 087.

 

 

1.2.2014

 

Mikään ei muuttunut sairaalastrategian toisella kierroksella. Loimaalta uhataan edelleen viedä kirurgian vuodeosasto ja sen myötä lähtevät kyllä kirurgit. Onko sairaalaa ilman lääkäreitä?

Järkeä päätöksiin

 

 

Katuvalot ovat olleet sammuksissa Vanhan kirkon risteyksessä sekä muutamaa lamppua lukuunottamatta siitä Hirvikoskelle päin Seija-myrskystä lähtien. Kuka vastuussa?

 

 

Onko koko vasemmistoliiton väki yhtä ympäripyöreällä kannalla kuin J. Rasi aluesairaala- asiassa (LL 28.1). Nyt selkeitä kannanottoja aluesairaalasta.

 

 

Kuka tietää ? millä aineella saa sanomalehden musteen pois vahakangas pöytäliinasta.

Yrittänyt monta ainetta

 

 

Kiitos Ekku, Erika, Emilia, Sasu, Minea, Luukas ja Nikolas kun tulitte jälleen ”vanhojen tapaamiseen”. Oli niin ihanaa nähdä teitä kaikkia taas!

Vanha hoitotäti Tarja+pesue

 

 

Tervetuloa Biisoni jumppaan lauantaina 1.2. klo.17.00 liikuntahallissa, punaista päälle.

Korisfani

 

 

Aleksis Kiven katu kirjoitetaan edelleen väärin ilmoituksissa ja katukilvessä. Myönteinen poikkeus on Loimaan Lehti, jossa osataan kirjoittaa oikein.

-SK-

 

 

Helmikuu 2013 hurrikaani kolmantena päävalmentajalle potkut nyt 2014 hurrikaani seitsämäs.

Saas nähä

 

 

4.2.2014

 

Luotetaan siihen, että markkinaoikeus osaa hommansa. On se ainakin luotettavampaa kuin se, että jaetaan kunnallisia urakoita ”laadun” perusteella.

Hinta ratkaiskoon

 

 

Ecostar poistaa sanomalehden musteen. Riittoisa.

Tyytyväinen

 

 

80 luvulla todettua tämä on Rivompi imuilma putki.

 

 

Kyl se on tosi, et loimaalainen etsii latua. Voisivatko latukoneenkäyttäjät ilmoittaa vaikka Kopeissa, kun joku vakiolatu on hiihtokunnossa? Kiitos jo etukäteen, olette talvi-ihmiselle kullanarvoisia.

Perinteistä ladulla

 

 

Loimaan Lehti: ”kaksi autoa risteytyi”, syntyikö näin uusi automerkki? Ja kuinka autot saatiin parittelemaan?

Utelias

 

 

Ovatko päättäjät huomioineet, miten potilaat pääsevät Forssaan, kun sinne ei ole minkäänlaista julkista liikennettä?

 

 

Vahakangas puhdistuu tosi helposti ihmesienellä, halpa-apu. Saatavana tavarataloista.

Onnistuu helposti

 

 

Tiedoksi J. Kootalle ettei hankintojen pilkkominenkaan ole sallittua, ja Aleksis Kivenkatu kirjoitetaan niin, kuin on päätetty, vaikka se olisi kieliopillisesti väärin.

Hyvä veli

 

 

Uskon että Virttaalle riittäis esim kuukauden kolmas keskiviikko tai parillisten viikkojen torstai tms. Tarkoitan munia. Suoraan autosta myytynä.

 

 

Lentopallomiehet menivät MM-kisoihin hienosti pelaamalla itsensä sinne. Koripallomiehet pääsivät MM-kisoihin luuserina. Kun maksoivat paikastaan 500 000 euroa. Raha ratkaisi eikä urheilusaavutus, kun karsinnoissa eivät taidot riittäneet MM-kisapaikkaan.

Rehdin urheilun puolesta

 

 

6.2.2014

 

Lauantain 1.2. lehdessä joku kyseli, millä saa sanomalehden musteet pois vahakankaasta. Keino on helppo ja joka kodista löytyy pulmaan lääke: voilla. Itselläni on tapana jemmata voipaketin (margariinipaketin) käärepaperi ja hinkata mustejäljet aina tarvittaessa sillä. Rasva liottaa musteen uskomattoman hyvin ja sen jälkeen pyyhintä yleispesuainetta/tiskiainetta sisältävällä rätillä.

Äidin antamat ohjeet

 

 

On se kumma että moottorikelkalla piti sotkea heti latu Loimijoen jäällä. Missään muualla täällä ei ole voinut vielä hiihtää. Luulisi olevan sen verran solidaarisuutta, kun näkee ladun, mutta ei.

 

 

Virttaalla munasta puute. Valitettavasti suoramyynti on mahdollista vain suoraan tilalla. Kävisikö joku kerran kuussa kylillä ja hakisi koko Virttaan munat? Tuoreita on ja säilyy viileässä pitkään.

Kanikset

 

 

Jokainen fiksu kävelijähän sitten jättää hiihtoladut hiihtäjien käyttöön eikä kävele niissä. Hiihtokausi on lyhyt ja pidetään hiihtopaikat kunnossa, jookos?

 

 

Pore-saippualla lähtee painomuste. Vaasan Aito Saippua Oy Ab.

Lukija Espoosta

 

 

8.2.2014

 

Onhan se oma asiani kun siivoilen lemmikkinne ulosteita päiväkodin portin pielestä Pajukujalta sillä enhän niihin itse astu mutta ajattelen lapsia.

Välitetään toisistamme

 

 

Kirkkoon minut on yhdistänyt vain kirkollisverot ja papinvaali. Olen niellyt naispappeuden ja sukupuoliset sekoilut. Nyt saa riittää.

 

 

Että näin! Terveyskeskuksen ajanvaraukseen klo:8–9.30 soitettiin, jonotettiin, jätettiin soittopyyntöjä. Ei vastattu eikä soitettu takaisin koko päivänä? Lääkäritalosta sai apua!

Oikeasti apua tarvitseva!

 

 

7 vuoden painajainen. Aikuiset moittii koiran haukuntaa aidan takana, näiden aikuisten lapset potkii postilaatikoita jotta saa koirat haukkumaan. Joka syksy uusi potkijasukupolvi. Missä vika, koirissa, lapsissa vai aikuisissa.

Koiran omistaja tietysti syypää

 

 

LL:n toimitus on jo pitkään yrittänyt lukijoita aliarvioiden ja kykyjään yliarvioiden risteytyä Fingerporiin tms. Huumori on vaikea laji. Huono vitsailu muuttuu pitkittyessään vieläkin huonommaksi.

 

 

olidaarisuutta sinulle jäällä hiihteliä. Mene hiihtämään ladulle joka tehdään sillä kirotulla moottorikelkalla. Haittaako kelkkailu sinua?

 

 

Sinä joka ajelit VT9 maanantai iltana 3.2 klo 17.35 Mellilän Hirsityön kohdalla John Deeren traktorilla metsäkärry perässä. Laita ihmeessä takavalot ja hitaan ajoneuvon kolmio kunton. Olet erittäin vaarallinen muille tiellä liikkujille.

Autoilija

 

 

On se kumma että heti piti alkaa valittaa kelkkailusta. Missään muualla täällä ei ole voinut vielä kelkkailla. Latua loimijokeen ei ole edes tehty vielä. On se kumma että heti piti mennä hiihtää siihen kelkan jälkeen. Ei oo kiva et on hiihdetty siittä kelkka jäljen yli. Loimijoki on kaikkien käytössä, myös meidän rikollisten kelkkailijoiden.

Solidaarinen kelkkailija Loimaalta

 

 

Hyvät ihmiset, kun vaihdatte puhelinnumeroa tai poistatte vanhan numeron käytöstä, niin ilmoittakaa asiasta numeropalveluun tms. tahoille. Tiedostoissa on todella paljon vanhoja numeroita, jotka eivät ole olleet käytössä vuosikausiin.

Monta kertaa turhaan soitellut

 

 

11.2.2014

 

6.2. oli valopylväässä dieselin hinta 1,499/l ja kun tankkasin, näytti mittari kuitenkin litrahinnaksi 1,549. Tapa se on tämäkin saada asiakkaita, vai onko?

Entinen asiakas

 

 

Onkelmat ovat uusiutuva luonnonvara.

 

 

Voisko joku kertoo minkä neitiajan mukkaan koulutaksien kellot on laitettu aikaan?! (ilmeisesti osassa perunakellot) Ei tosissaan voi olla tyytyväinen tähän systeemiin! Eikö jo saatais sitä vanhaa hyvää aikaa ja omat tutut taksit/kuskit takasin et saatais tää homma toimimaan ennen ku koulut loppuu!

Jaana

 

 

Kiitos Kytömaantienhoitajalle hyvästä ja nopeasta hiekoituksesta!

 

 

Aivan käsittämättömän samaa mieltä solidaarisen kanssa! Voisin viedä vaikka kynttilänpätkän siihen jäälle, jos luisto on suksissa huono, tarkka gps paikannus nyt vaan vielä jäi uupumaan! 😀

Ville-Jussi

 

 

Suuri kiitos ell Oili Alakukulle to 30.1. Omasta kiireestäsi huolimatta autoit Mantan ikiuneen. Apu on lähellä kun hätä ja tuska on suurin.

 

 

Kiitos! Olipa hyvä konsti saada hyvää tietoa sanomalehti musteen pois lähtemisestä. Eli jos vast. Ongelmia niin Kopit on hyvä! Nyt lähtee!

 

 

Samaa mieltä, että ajanvaraus terveysasemalle on mennyt huonoksi. Onko mietitty muita keinoja ongelman ratkaisemiseksi?

Myös oikeasti apua tarvitseva

 

 

Mahtavaa AU! Ilo ollut seurata miesten futsal -pelejä kauden aikana. Olette taidoillanne ansainneet nousun Turun piirin kolmoseen. Hieno porukka, AU:n omia kasvatteja!

Uskollinen AU-fani

 

 

Taitavat hyökkääjät, varmat puolustajat, timantti maalivahti. Huumoria ja hyvä yhteishenki, Näistä on AU:n edari tehty. Onnea noususta futsalissa! Hyvää valmennustyötä! Uskolliset kannustajat! Paras buffetti!

Futsalin ystävä

 

 

13.2.2014

 

Lopettakaa jo valittaminen koulukyydityksistä ja olkaa tyytyväisiä kun lapsia kuljetetaan lähes ovelta ovelle. Omat lapseni ovat joutuneet tai saaneet kulkea pyörällä koulumatkansa kuten minäkin.

Äippä

 

 

Kirkkoherran vaalista poru ennenkuin nykyinen on virallisesti edes eläkkeellä. Valintatavan pitäisi säilyä lähes kivikautisella tasolla, kas kun ei vaadita huutonäytettä että ääni kuuluisi mahdollisimman kauas. Kirkkoherra on samassa asemassa kaupunginjohtajan kanssa. Molemmilta vaaditaan muutakin kuin puhelahjat. Pitäisikö kaupunkilaisten päästä valitsemaan haluamansa henkilö? Ei, sen tekevät valtuutetut heille esitettyjen faktojen perusteella. Onneksi seurakunnassakin ollaan siirtymässä tähän vaalitapaan. Enkä ole kummassakaan valtuustossa!

 

 

Hoi, mihin on loimaalaisten huumorintaju kadonnut? LL:n toimituksen vitsit naurattavat minua kovasti!

 

 

Arvoisat päättäjät tehkää nyt jotain tuolle terveyskeskuksen ajanvaraus systeemille. Vartin odotusaika on aika kohtuuton ja se maksaa… takaisinsoittosysteemi ei sovi työssäkäyville. Puhelimen vahti ei voi olla koko päivää…. ja on asioita joihin pitää saada heti vastaus. Tai sitten mahdollisuus lähettää lasku kaupungille jonotusajasta…

Lisää vastaajia ja maksuton numero

 

 

Iso kiitos 10.2. Hannelle ja Tuomakselle Loimaan Ambulanssiin. Teillä on iso sydän! Sain apua ja taas on virtaa leikkiä. P.S. Älkää romahtako 😀

Onni, 5 v.

 

 

Vanhat rouvat kotiin jääkiekkoilusta!

 

 

Vesihovin niskasuihkussa. On sopimatonta että joku vieras tunkee viereen suihkun alle. Se on tarkoitettu yhdelle kerralla. Pitäisi olla itsestään selvä asia.

Ei suihkuseuraa kaipaava

 

 

Kiitos Sportia Loimaa Loistavaa palvelua iloisella mielellä:-) Esimerkkiä Muillekin:-)

 

 

Loimaan päättäjät: Lukekaa vielä ajatuksella Susanna L:n kirjoitus LL:ssä 11.2. Siinä oli loistava idea toteutettavaksi eikä edes kallis.

Espoolainen

 

 

Kyllä naisten kiekossakin eläkeläispelaajat jäävät luistelijoiksi, miten käy Selänteen kanssa?

 

 

15.2.2014

 

Miksi Sarka maatalousmuseon nimi täytyy väkisin muuttaa Saraksi? Kiusaako? Harhaanjohtavaa!!

Ärsyyntynyt lukija

 

 

Sekahaun tanssitreeneissä ma 3.2. (hidas valssi 2) vaihtuneet naisten pitkävartiset mustat nahkasaapikkaat. Vaihdokkaissa punaiset nilkkasukat.

040 8428607

 

 

Kyllä seurakuntalaisten pitäis saada pappi valita jos seurakunta vielä kiinnostaa.Ei ole ihme jos rikollisuus lisääntyy kun seurakunta antaa esimerkin eikä kukaan tee mitään. Kirkosta erotaan eikä kirkossa käy kun muutama.

Eroamista harkitseva

 

 

Abit voisivat tasapuolisuuden vuoksi ajella muihinkin Loimaan kouluihin.

 

 

Torstai-illan vesijumpassa oli menoa ja meininkiä. Kaksi painavat jalat omaavaa rouvaa lähettää Kiitokset hyvälle vetäjälle!!

 

 

Kiitän Tiimarin iloisia tyttöjä todella hyvästä palvelusta ja toivon teille kaikkea hyvää jatkossakin. Ihmettelen vain miten vieläkin jaksatte hymyillä, vaikka hyllyt ammottavat tyhjyyttä ja me kaikki kyselemme kohtoa. Hymyilkää jatkossakin.

Tiimarin vakiomummo

 

 

Loimaalta puuttuu itsepalvelu auton pesu-paikka. Miten ois huoltoasemat?

 

 

Hyvä Hurrikaani! Oli hieno ele kerätä pehmoleluja Tyksin lastenosastolle.

Nalle meni hyvään tarkoitukseen

 

 

Mitä omaishoidon tuen pienentäminen on kuin huonoa säästämistä, Teuvo Suominen. Se on omaishoitajien työn aliarvioimista melkein koko hallitukselta, vaalilupaukset ovat tyhjää sanan helinää…

Entinen omaishoitaja

 

 

18.2.2014

 

Minnuu on jo jonkin aikaa keljuttanut Tok kaupan ilmoitukset tervetuloa Sale Alastaroon! Menevätkö asiakkaat, Salen alle maahan? Ehkä Tok yhtymän mainostajan kannattaisi tutkia suomen kieliopin säännöt uusiksi.

Aikanaan myös mainoksia kaupassa tekstaillut, Masa. S

 

 

lähestyvä hiihtoloma aiheuttaa epävarmuustekiöitä niille joila ei ole hiihtolomaa

 

 

Kirkkoherraksi valitaan varmaan abbedissa eikä apotti. Vaalin suorittavat noviisit.

 

 

Kyllä oli perjantai-iltana Heimolinnan lava iloa ja riemua täynnä, kun Ämmät olivat äänessä. Sinä olet minun siskoni….. se mykisti meidät. Kenen olkapäällä taivaan lintu laulaa…. Kiitos!

 

 

 

Sinä puhelimessa puhuva rouva, jätit autosi lauantai yönä klo 04.00 aikoihin metsämaalle majanojan jyrkkään alamäkeen keskelle tietä ilman suuntamerkkiä. Autossa ei ollut abs jarruja, 50m aikaa toimia liukkaassa alamäessä. Mieti kaksi kertaa jatkossa mihin jätät autosi yhden puhelun takia, mieti yhdistelmä täysi lasti päällä, mitä olisi käynyt?

 

 

Kertokaas nyt joku, että milloin Loimaalla on ollut edellinen kirkkoherran vaali? On siitä varmaan kolmisenkymmentä vuotta. Muistaako joku sitä edes enää? Nykyinenhän oli ainoa hakija, eli silloin vaalia ei ollut.

Kiinnostunut

 

 

Uskomatonta mutta totta. Viemäri tukossa,vieraita tulossa klo 18 perjantaina!Puhelinsoitto ja I.Mäkelä,Kaupunki ja J.Koivusaari hoiti homman ammattitaidolla ja nopeasti.

Kiitolliset asukkaat

 

 

Loimaan papin vaalit. Kirkkovaltuuston jäsenten mielipiteet näyttävät kallistuvan siihen suuntaan, että tuleva kirkkoherra valittaisiin nykyisten viranhaltijoiden joukosta. He ovat valittavaan virkaan päteviä. Yleisesti noin 50 000 asukkaan yhteisöissä on 6 pappia. Rahallinen säästö vuodessa olisi noin 200 000 euroa.

Talous kuntoon

 

 

Miksi Oiva sinulla on niin pitkä loma?

Huolestunut seurakuntalainen

 

 

kielteisiä asioita on myönteisiä enemmän

 

 

20.2.2014

 

Kiitos päälysteen korjaajalle Loimaa-Alastaro välillä. Saisiko myös toiselle kaistalle paikkauksia, kiitos

 

 

Apteekkari puhui viime viikon LL:ssä täyttä totta lähipalveluista. Kannattaa ihan oikeasti miettiä, missä tekee ostoksensa ja jättää nettikauppaklikkailut ja vaikkapa Turun ostoskeskukset käymättä. Aivan turha itkeä sitten, kun kylä on tyhjä palveluista. Ja hinnoista valittavat loimaalaiset, muistakaa tinkata, sehän kuuluu suorastaan asiaan täällä!

En ole kauppias

 

 

Kaikkien jotka välittävät omien lastensa ja tulevien lasten oikeuskohtelusta Suomessa, kannattaa allekirjoittaa netissä kansalaisaloite lastensuojelulaki uusiksi.

 

 

Löydetty puna-mustasankaiset silmälasit ja viety poliisiasemalle.

Löytöretkeilijä

 

 

Löydetty Ofan tienoilta Hirvikoskentien ja pyörätien väliseltä kaistaleelta avaimenperä, jossa kiinni autonavain sekä uudemman mallinen Abloy-avain. Jos arvelet omaksesi, soita 0400 526 488.

 

 

Hirvihovin kuntosalilla 13.2. torstaina aamupäivällä mustat naisten ulkoilukengät vaihtuneet. Otatko yhteyttä 050 3470 861.

Sukkasillaan kylmä lenkkeillä

 

 

22.2.2014

 

Toiset eivät saavuta koskaan hyvää.

 

 

Maailma on virheitä täynnä. Tankkasin markka-aikaan autoani H:ki-Lahti välillä tienumero 140:llä. Kuittia tarkastellessani huomasin litrahinnaksi kirjautuneen 14.90 mk/l. Hintaero oli yllättävän suuri oikeaan hintaan nähden joka oli 1.49 mk/l. En tiedä olisiko virhe myöhemmin korjaantunut mutta onneksi tarkastin kuitin ja oikaisin heti asian. Onko teko ollut tahallinen tai tahaton, mutta on asiallista puuttua asiaan niin virhe ei kertaannu toisille asiakkaille. Ilmaisnumerot löytyvät tankkauspisteestä ja asia on oikaistavissa. Varsinkin kauppojen tarjouksissa kannattaa hintoja tarkkailla, että onko saanut tarjottavan edun ostoksilleen. Mielestäni meidän on oikaistava virhe jos se on toisinpäinkin.

Raili

 

 

Loimaan Prisman aulassa palveleva suutari on mies paikallaan. Kohtelias, hymyilevä ja ammattitaitoinen. Joskus tekisi mieli rikkoa kenkiä vain siksi, että pääsisi taas näkemään aitoa työniloa. Se on nykyään niin harvinainen näky.

Kevytkenkäinen

 

 

Kissa on omistajalleen rakas lemmikki ja perheenjäsen, jonka hyvinvointi on yksi maailman tärkeimmistä asioista.

Kissafani!

 

 

Demokratiamme perustuu enemmistövaltaan ja sen suurin heikkous on siinä, että se on liian usein väärässä. Vallantavoittelussa niin usein unohtuu kansan etu, kun ohi ajaa poliittinen etu. Elämme Edustuksellisessa Demokratiassa, mutta kuinka lähellä olemme enemmistön diktatuuria? Valta ei ole kansalla, vaan itsensä monesti myyvillä edustajilla ja eliitillä. Systeemimme suosii myös suuresti rikkaiden rikastumista ja köyhien köyhtymistä, tämäkö on ns. demokratiaa?

Taisto Levo

 

 

25.2.2014

 

Kiitos Virttaan messuosastosta: Eija, Pentti, Susanna, Sanna, Ossi, Minna, Pekka, Meiju, Raija, Jorma, Tarja, Risto, Elina, Ville, Henkka, Kalle, Kirsi ja Lasse.

Helmi

 

 

Se on muuten Levon Taisto hiljaa tosi!

Ville-Jussi

 

 

Nyky-yhteiskunnassa pätee trendi. Mistään ei tule mitään ja kaikki vaihtoehdot ovat huonoja.

 

 

Ovemme ovat sulkeutuneet 🙁 Haluamme kiittää ihanaa asiakaskuntaamme näistä vuosista! Aika näyttää missä seuraavaksi nähdään. Hymyillään kun tavataan 🙂

Tiimarin tytöt Teija, Iris ja Reija

 

 

Hyväkuntoinen raidallinen poikakissa on ilmestynyt pihapiiriimme Metsämaalla. Väritys on vaaleanruskean ja kellertävän välillä. Silmät ovat vaaleanvihreät. Viiksien kohdalla on valkoista sekä etukehossa. Lisätietoja numerosta 040 724 3016.

 

 

Te ilmeisen laiskat ja lukutaidottomat, jotka toistuvasti pysäköitte autonne markettien pihalla perheparkkeihin ilman yhtäkään alaikäistä kyydissänne, tuntekaa jokainen kerta pisto sydämessänne. On todella ikävää kantaa kymmenenkiloista lasta sylissä toiselta puolelta parkkipaikkaa, vain teidän itsekkyytenne vuoksi.

Joka päivä luku-taidottomiin törmäävät

 

 

27.2.2014

 

Kiitos Tiina Åhlman toiveita antavasta kirjoituksesta.

Kaksi aivoinfarktia saanut

 

 

Kiitos Ville-Jussille etenkin asian hienosta esille tuodusta ilmaisumuodosta, joita koetan itsekin löytää.

TL

 

 

Postilaatikkoon tuodun tarjouslehden tavaroita ei löytynyt, myyjä vastasi tylysti. Eräällä äidillä istui lapsi kärryissä. Se kiellettyä, lapsi on astunut ulkona vaikka räkäklimppiin.

LM

 

 

Invaparkkia kunnioitan, ns. perheparkkia en pidä minään. Pelkkää asiakkaiden kosiskelua.

Itsekäs parkki-pekko

 

 

Vesihovin vesijumpat todella hyviä, mutta iltajumpparyhmät ovat liian täynnä; mahdoton tehdä liikkeitä kunnolla, kun vain osa mahtuu riittävän syvään veteen ja on siltikin ahdasta! Eikö kuntorataa voisi täksi puoleksi tuntia ottaa käyttöön, rajoittaa osallistujien määrää tai lisätä ryhmiä? Palautetta annettu tuloksetta.

Vesijumppaa ilman vettä

 

 

Milloin vilkun käytöstä on tullut vapaaehtoista?

Paksukalloisten paratiisi

 

 

Lumeton on Etelä -Suomi ja Lahden kisat tulossa.Kuinka kilpailijat jaksavat taas tsempata? Positiivisuus on kaiken A ja O se nähtiin kisatessa mitaleista. Positiivisuus on kantava voimavara meidän tavallisten ihmisten elämässäkin. Aina ei voi voittaa, mutta positiivisella asenteella saavutetaan paljon. Hyvällä mielellä jaksaa ja tulos on yllättävä. Sama tilanne on edessä jos suomalaiset voivat huonosti on koko maan talous ja voimavarat käytetty loppuun. Miten siis maan talous voi voida hyvin jos sen kansalaiset voivat huonosti. Ilo on palsamia haavoille, henkisille kuin fyysisillekin. Pyritään positiivisuuteen yksilöinä ja kansana.

Yksin ja yhdessä

 

 

Tiistaiaamupäivä Väinämöisenkadulla: valkoinen Volvo pysäköity väärin eli keula lähes suojatien reunassa. Vain autokoulun auto pysähtyi sen kohdalla oikeaoppisesti, muut posottivat surutta ohitse. Sokeutta, tietämättömyyttä vai tyhmyyttä ratin takana?

Ikkunasta nähnyt

 

 

Urheiluministerin ongelma Sotshissa Leijonien pronssijuhlissa ei ollut juominen vaan syöminen. Jos pureksii pelkkää pupunruokaa, niin ei ole ihme jos väsähtää! Kyllä kokolihaa syövä suomalainen heteromies Koskenkorvaa kestää kovemmissakin kekkereissä. Tsemppiä jatkossa ja filettä sisään!

Korvenhovin wanhaisäntä Kari Kaulo

 

 

221 000 tuhatta työtöntä hyvinvoinnin totuus. Ja näilläkin jokaisella valtionvelkaa 17 000 euroa per.henkilö!?

Maidan

 

 

Katsoisitko ensi kerralla taustapeiliin ennen kuin lähdet ohittamaan ettei tarvi kylkeen ajaa. Tai lähde rohkeammin itse ensin kun paikka on.

JR

 

 

Peltoisten päiväkodin väki kiittää saamastaan kirjalahjoituksesta.

 

 

1.3.2014

 

Metsämaan haudalla on hienot jätteiden lajitteluastiat, kiitos siitä! Kun astiassa lukee (”kissan kokoisin kirjaimin”) metalli, eihän sinne silloin kuulu hautakynttiloiden muovikuoret!

Ystävällisin lajitteluteterveisin ml

 

 

Eikö kaupungin henkilöstösäästöissä olekaan kyse ylisuureksi paisutetun hallinnon perkaamisesta? Kaupungintaloltakin löytyisi ainakin 1-2 johtoryhmätason virkamiestä, joita ei tarvita. Palkka- ja sun muita sihteerejä on pilvin pimein. Pikkupomoja tehdään lisää, vaikka entisetkin istuu enimmäkseen kahveella. Päättäjät, terästä selkärankaan!

Tositöitä tekevä

 

 

Vesihovin ovissa ja seinissä on mielestäni tarpeeksi isolla tekstillä, että; pese itsesi saippualla! Ja: peseydy ennen altaaseen menoa. Miksi niitä ei noudateta? Pesuhuoneessa kuultua; ”en muista ottaa pesuaineita kotoa”. Nythän niitä on pesuhuoneessa, mutta silti on vesijumpalla tosi voimakkaat hajuvesien tuoksut, että pahaa tekee. Olen sata varma, että sellainen ihminen ei peseydy. Kuulin myös äidin sanovan lapselleen, että; nyt pitää lähteä altaasta pois ja mennään peseytymään. Siis altaasta poistulon jälkeen! Miksi ei osata käyttäytyä niinkuin pitäisi. On ihanaa huomata pesuhuoneessa, miten vanhemmat naiset pesevät saipualla toistensa selkiä. En tiedä, onko miesten puolella sama juttu. Hävetkää haisevat!

Ennen altaaseen menoa peseytynyt

 

 

Hei! Olisiko mahdollista saada postilaatikoihin talon numero niin olisi helpompi laputtaa nuohottavia taloja? Tämä ei ole käsky vaan toive. 🙂

Ystävällisin terveisin: Nuohooja P.M

 

 

Olisiko kuitenkin niin, että jättämällä lapsiperheparkin sitä tarvitseville osoittaisi oman fiksuutensa ja kyvyn ottaa toiset huomioon. Vai tarvitseeko Itsekäs parkki-peikko sen isomman parkkiruudun sen vuoksi, ettei ego/Mersu mahdu tavalliseen? Lapsiperhepaikat ovat lähellä kaupan sisäänkäyntiä, jotta ryntäilevien pilttien vaarallinen matka autosta markettiin olisi mahdollisimman lyhyt ja ruudut sen vuoksi leveät, etteivät lapset ovia aukoessaan kolhisi viereistä autoa. Asiakkaiden kosiskelun sijaan perheparkki osoittaa, että kaupan taholla joku todella ymmärtää meitä tavallisia äiti-ihmisiä!

 

 

LL 25.2. Kiitos Tiimarin tytöille. Fiksusti toimitte! Toivottavasti Loimaan kauppiaat palkkaavat teidät pian!

Heli

 

 

Autoilijakopit torstain lehdessä: vastaavanlaista toimintaa näkee ihan jatkuvasti. Moni autoilija on kuin pikkumukula, jonka ajatusmaailmassa voi tehdä mitä vaan, kunhan ei jää kiinni. Mikä merkitys muuten on Puistokadun koulun liikennemerkillä, joka kieltää yläpihalle ajamisen? Iltaisin ja pelipäivinä yläpiha on aivan täynnä autoja. Mikä piru siinä on, ettei merkkejä voida uskoa? Ja edelleen: Puistokadun Siwan eteen parkkeerataan, keskelle kevyen liikenteen väylää!

 

 

Loimaan kaupunki irtsanoo työntekijöitään ja samaan aikaan palkkaa uusia, sekä riitelee voidakseen maksaa heille mahdollisimman suurta palkkaa! Onko tämä vastuullista politiikkaa?

Luulisi päättäjiltä vaadittavan jonkinnäköistä aivotoimintaa!

 

 

No jo on aikoihin eletty. Viekää toki Alastarolta kaikki palvelut kaupunkiin, olemmehan joutilaita kulkemaan sinne suuntaan.

Kyllästynyt

 

 

Mistä tietää että on aika vaihtaa? Hyvästä tuloksesta.

Markalla saa markan miehiä, sano

 

 

Loimaan Lehdessä todellinen uutispommi: kaupunginhallituksen puheenjohtaja on täysin eri linjoilla kaupunginjohtajan kanssa kaupungin talouden tervehdyttämistoimista. Tästä ei kyllä hyvää seuraa, kun tällainen erimielisyys nousee esiin jo ennen kaupunginhallituksen kokousta.

Veronmaksaja

 

 

Loimaan johtavat virkamiehet ja päättäjät tulevat todella kalliiksi veronmaksajille!

Ovatko yrityspalvelut lakisääteisiä?

 

 

Autoilijat! Tarkkaillaan ja ilmiannetaan itse maksamaan heidät, jotka huolimattomasti availevat ovia tai muutoin kolhivat autoamme

Bonukset meni

 

 

4.3.2014

 

Lapsiparkki, LL kopit 1.3. Asiallisesti ja kiihkottomasti muotoiltu fiksun ihmisen vastaus, kiitos siitä. Vain oman napansa ympärillä pyörivä öykkäri ajaa yksin lapsiparkkiin.

 

 

Niin kauan kun kauppojen pihalla on moninkertainen määrä perheparkkeja verrattuna invapaikkoihin, en näe pienintäkään syytä arvostaa niitä. Lapsillanne todennäköisesti kuitenkin jalat toimii, eli lopeta ja parkkeeraa minne mahdut!

Raggari

 

 

 

Kyllä on puiden kaataminen Loimaan alueella riistäytynyt käsistä! Tuloksena kolkon ja kaljun näköinen epämukava ympäristö. Taitaa olla tekemisen puutetta, kun ei ole lumitöitäkään pahemmin tarvinnut tänä talvena tehdä.

Tuhoja sivusta kauhulla seurannut

 

 

Mikä on riivannut koirien taluttajat? Eikö kukaan enää taivu keräämään talutettavien kasoja? Esim. Ylistaronkadun laidat ovat aivan kauheassa kunnossa. Ei ole mukava aloittaa kevään haravointitöitä liettyneitä ulosteita keräillen.

 

 

Hienoa sairaala… Eikö henkilökunnalta vaadita lukutaitoa? Sain sairaalasta kirjeen. Minun tiedot kirjekuoressa, kirje tosin tarkoitettu toiselle henkilölle. No, osuihan sukunimi sentään oikeaan…

Taina

 

 

Iso kiitos lääkäri V. Peltoselle + sairaanhoitajille LAS päivystykseen.

Lauantai aamun potilas

 

 

Peurat ovat loppumassa Loimaan seudun metsistä. Sudet ovat alkaneet syödä jo koiria. Ensi keväänä ovat lampaat ja karja vaarassa. Metsästajien ei kannata ensi sykynä lähteäkään peurajahtiin – peurat ovat jo susien vatsoissa. Eivat ilvekset ole peurakantaa yksin tuhonneet!

Uolevi

 

 

Vuodesta 2007 alkoi mennä huonommin.

 

 

Olin Loimaan Teatterissa Lumikuningatar näytelmän ensi-illassa. Eritoten puvustus ja makeup oli viimeisen päälle. Myös näyttelijöiden replikointi pääosin kuuluvaa ja ymmärrettävää. Lämmin kiitos esityksestä!

Toivo Miinalainen Riihikoski

 

 

Löytynyt Abloyn ura-avain Virttaa-Vampula hiihtoreitiltä autonmerkki-avaimenperällä.

0500 765 782

 

 

Ihmetellaan miksi loimaalla tapahtuu kolareita aloitetaan tarkastelu autokoulusta he näyttävät esimerkki kolmion takaa eteen.

Lappeenrannasta ajokortin ajannut

 

 

Koris fanit huomio keskiviikkona haiparvi ui Biisoni veräjään. Punaista päälle ja meteliä mökkiin.

Koris fani

 

 

6.3.2014

 

Miksi Tuulensuun kaduilla on nopeusrajoitus ja ajokielto merkki lisäkilvellä pihoihin ajo sallittu. Kouluauto opettaa läpiajoa ja paku 60-70 km läpiajoa. Sääntösivulle on tullut ehkä teksti ei koske mua.

Vahinko opettaa

 

 

4.2. ti klo noin 15.45 Vapaudenkadulla kaatunut naishenkilö, samalla kadulla naishenkilö postilaatikolla, huomasi minut kaaduksissa. Tuli kysyyn kuinka kävi, soittaako ampulanssin. Vesikoskenkadulla ajanut vaalea auto, naishenkilö pysähtyi. Tuli auttaan. Naiset auttoivat minut pystyyn. Olitte korvaamaton apu!

Kiitos kovasti!

 

 

Kävelykampanja tuskin innostaa ketään uutta aloittamaan tai lisäämään liikuntaa. Mitään tuloksia tai muutakaan kannustavaa ei ole julkaistu aloitusilmoituksen jälkeen. Tsemppaus tekisi terää.

 

 

Lopettakaa jo jauhaminen niistä lapsiparkeista! On tärkämpiäkin asioita, kuten esimerkiksi Lemmikkieläinten hyvinvointi!

Kissafani!

 

 

Loimaan taksi. Kuskeja on 20 joista työvuorossa oli vain 4 ja nekin kaikki varattuja. Hoi?!

L.N

 

 

Alastarolla on koirien jätöksille omat roskikset mutta miksi niitä ei käytetä? Luhtikaaren ja Vahvalantien  reunat ovat täynnä isoja kasoja, jalankulkija saa katsoa minne astuu jotta kengät eivät ole täynnä sontaa. Miksi kukaan ei kerää oman koiran kasoja?

Kyllästynyt

 

 

8.3.2014

 

Eikö ollut riittävästi sotaorpoja kokouksessa?

Mää vaan ihmettelen

 

 

ei se hurrikaani aina ole tuomareiden vika jos häviää! Mahtaako kupoli pettää koko porukalla kun peli kaatuu epäselviin vihellyksiin. Kokenut peluri osaa mielestäni jatkaa peliä tuomarisekoiluista huolimatta eikä kitise kuin 10v kakara koko iltaa.

2xm

 

 

Loimaan taksit ei tiedä kielletty ajosuunta merkkiä ei se todella ole huoltoajoa jos vie asiakkaan Prismaan se on piittaamattomuutta.

 

 

Sosiaalitoimi kantaa näköjään päävastuun Loimaan kaupungin henkilöstösäästöistä. Esim. vanhusten palvelutaloasumista on kurjistettu rankalla kädellä tämän vuoden aikana. Koskahan nähdään kaupungin hallinnon kantavan oman vastuunsa henkilövähennyksistä? Eivät vanhukset tietenkään tuota mitään, mutta tuottaako ylimitoitettu hallintokaan, vai onko hallinnolla niin vahva suojaus työpaikoissaan, että niihin ei kosketa.

 

 

Loimaa potkii pois töitä tekeviä käsiä 50 henkilöä. Ja kynänpyörittäjien hallinnosta vaan 2 henkilöä. Ajatelkaas nyt muutkin, eikös Loimaan tuskainen tilanne ole hyvin paljon juuri hallinnon syytä? Eikä pienipalkkaisten työtä tekevien käsien. Hallinnosta sitä löytyisi kallispalkkaista pois potkittavaa, tai vaihtaa heidät kokonaan pystyvämpään ainekseen.

Kaaleppi Kevätketo

 

 

Kun kaupunki valmistelee henkilökuntansa irtisanomisia, niin sisältyykö siihen myös johtoportaan irtisanomisia. Eihän johtoporrastakaan tarvita niin paljoa jos ei työntekijöitäkään. Vai löytyykö heille joku ”uusi” räätälöity työ.

Tasa-arvoisuus kunniaan

 

 

Oispa hienoo lukea lehdestä työntekijöiden ja palvelujen käyttäjienkin kommentit, kun kaupungin hallitus sanoo irti kymmeniä ihmisiä ilman taloudellisia perusteita. Ehkä pitäis liittyä turkuun tai forssaan. Päättäjien taso vois nousta.

OR

 

 

Pääluottamusmies Laukkanen: ei se maailma kuule sillai pyöri, että yrityspalvelut lopetetaan. Et sinäkään sentään pysty rahahanaksi muuttumaan.

Epäluottamusmies

 

 

voisiko kissafani ottaa vapaana olevat kisulit kiinni sen ainaisen peikkoilun sijaan?

Porsaanleike

 

 

Postin kukoistuskausi ohi. Porukkaa irtisanotaan. Kuinka jakajien käy? Mennäänkö takaisin noin kuusikymmentä vuotta? Silloin ainakin maaseudulla kaikki posti haettiin kaupasta. Kyllä soisi postilaatikoissa olevan asukkaan nimi tai ainakin talon numero jos vielä jatkossakin saisimme kirjepostin/pienet lähetykset omaan postilaatikkoomme. Näillä pienillä toimilla kunnioittasimme jakajia, niin vanhoja kuin uusiakin. Oikein jaettua postia on ilo saada.

Raili

 

 

Kaupunginhallituksen ääni kuuluu hyvin. Työntekijöiden ei ollenkaan.

Palkollinen, lukija, äänestäjä

 

 

Onko muutamilla viranhaltijoilla lupa pestä työaikana omia autoja veronmaksajien rahoilla.

Ihmettelijä

 

 

Ihana näky torstaiaamupäivällä Mellilän raitilla kun päivähoidon roskajengi oransseissa liiveissään, menossa lajittelemaan jätteitä, tärkeä oppi lapsille. Tuli hyvä mieli koko päiväksi.

Mummu

 

 

Hei! Koskakohan saisi palvelua! Myyjät vaan menevät ohitse, asiakasta huomaamatta!

Palvelua kiitos

 

 

Saisikohan ruokakauppoihin parempia hedelmiä ja kasviksia, ovat välillä ihan pilalla!

Asiakas

 

 

Hyvät ihmiset! Vaatikaa terv.keskukseen aulahenkilöstö takaisin! Olisi mukavampaa saada palvelua kasvotusten kuin jonottaa puhelimessa!

Parempaa palvelua, kiitos!

 

 

11.3.2014

 

Sininen hetki täytti Ypäjän kirkon. Kiitos musiikillisesta hetkestä, näin kevät tuli ja sydämet suli. Kiitos

Mukana tahdissa KL

 

 

Hyvä asukas jolla on kaksi komeaa kultaista noutajaa. olisitko ystävällinen kanssa ihmisille ja pitäisit koirasi kiinni tai tekisit niille tarhan? Lapset pelkäävät irrallaan olevia koiria jotka tulevat haukkuen kohti, jotka eivät pysy omalla pihallaan. Toimisitko ennen kuin jotain tapahtuu.

Koiran omistaja itsekkin

 

 

Kevätparatiisi – Järvisen puutarha

 

 

Sinä joka olit huolissaan taksien ajamisesta ”H-ajo sallittu kyltin läpi”, tutki edes hieman tieliikennelakia jatkossa ennen viestiä.

Kotipoliisi

 

 

loistava idea toi postienhaku lähikaupasta haja-asutus alueella. Samalla ehkä pelastettais vielä jäljellä olevat lähikaupat.

Mika

 

 

Teknisestä ei ainakaan väkeä pois. Työ on äärimmäisen raskasta. Esim. kuivia lehtiä ei porukka jaksa nostella kärryyn kuin 3 talikollista peräkkäin.

Tätäkin vetkuttelua maksava

 

 

Jos yrityspalvelut on otettu liikkeenluovutuksena,missä päätöksen pöytäkirjat ovat ja miksi yrityspalvelun määräaikaiset on laittomasti irtisanottu ? Ympäristökunnat lopettivat touhun hyödyttömänä siitä aiheutuviin kuluihin suhteutettuna!

 

 

Loimaa irtisanoo väkeä, samaan aikaan kärrätään rahaa maatalousmuseolle risuäkeiden säilytykseen viiden henkilön vuosipalkan verran!

Kalliiksi käyvät kepulaisten harrastukset!

 

 

Biisonitko päihteetön joukkue..? Alkoholittomia kuohujuomiako siellä viime kevään mestaruusjuhlissa nautittiinkin torijuhlassa, puhumattakaan poikien illanvietoissa Loimaan yöelämässä? Ei juhliminen vapaa-ajalla tee heistä huonoa esimerkkiä nuorille. Hölmöistä asioista valehtelu ja kuvan tarpeeton kaunistelu sen sijaan vaikuttaa negatiivisesti oikeasti positiivisen hengen ympäröivään joukkueen kuvaan.

 

 

Kaupunki irtisanoo henkilöstöä. Mutta eipä huolta, eläkeläisethän ne työt tekee ja vie nuorilta päteviltä työpaikat.

Jossain mättää

 

 

Kiitos Kaunismäen Pizzerialle hyvästä palvelusta ja parhaista pitsoista.

Lassi

 

 

13.3.2014

 

Onkohan kaupungilla vielä väkeä ulko-alueiden hoitoa varten? Tuli vaan mieleen kysyä, kun päivittäin katselen Aleksis Kiven kadun alkupäätä, siis Lemmensillan eteläpään seutua. On se niin hirveän näköinen. Muitakin esimerkkejä kyllä olisi, mutta olkoon nyt tällä kertaa tässä.

 

 

Taksi kyltti katolla ajaessa ilmeisesti kuljettajat mieltävät kaikki ajot huoltoajoksi.

 

 

Teille ketkä kehutte Loimaan pitserioita, parhaan pitsan saa Dinolla aamukahvin kanssa.

 

 

Enää eivät sodassa olleet jaksa kertoa niistä oloista, nyt kertovat silloiset 10-vuotiaat. Kohta kerrotaan mitä on kuultu. Ajat olivat kovia, se tiedetään. Kaikki kunnia sodassa olleille.

 

 

Lämmin kiitos kansanopistolle toveripäivistä! Tuli sielu ja ruumis ravituksi. Kiitokset jokaiselle hommassa mukana olleelle, onnistuitte erittäin hyvin!  Kiitos!

 

 

Löytynyt pölykapseli Hirvikoskentien ja Kolkkalantien risteyksestä omani vierestä. Merkiltään Kia. Hae pois puh. 050 4351150.

 

 

Tiistaina 11.3. entisen kirkkoherranviraston räystään alaisia valkoisia levyjä oli poistettu ja ohikulkijan silmään paistoivat alta paljastuneet homeiset laudat ja mustuneet villat. Toivoa sopii, että villat ja kosteusvauriot korjataan kunnolla. Muuten käy tulevia ostajia sääliksi.

Ohikulkija

 

 

Onhan se hyvä, että lapset opetetaan olemaan roskaamatta ympäristöä, mutta eikö se nyt ollut sitä lapsityövoimaa kun siivottiin päiväkodin tienoo? Tässäkin on kolikolla kaksi puolta. Ei varmaankaan ollut kysymys lapsityövoimasta, mutta opettaa voidaan muillakin tavoilla. Olen itse siivoillut yleisiä parkkipaikkoja ja korjaan tielleni osuneet roskat roskikseen jos sellainen on lähettyvillä. Mielestäni on uhkarohkeaa käyttää lapsia, varsinkin pieniä lapsia yleisten paikkojen siivoukseen vaikka perusajatus on hyvä. Roskia löytyy laidasta laitaan eikä lapsi osaa varoa riittävästi. Roskissa viihtyvät erilaiset ”pöpöt” eikä niitä ole syytä kantaa mukanaan vaatteissa ja käsineissä. Aikuinen osaa varoa myös huumeneuloja ja muutenkin käsitellä oikein keräämiään roskia. En kirjoita tätä moittivassa hengessä,mutta asia kannattaa varmaankin katsoa toiseltakin puolelta. Jokaisen aikuisen on syytä katsoa itse mitä heittää ja mihin. Siinä on yksi opetustapa lapselle.

Raili

 

 

15.3.2014

 

Väärinkäsitysten välttämiseksi: Päiväkoti Mellin Roskajengi putsasi ja kierrätti otsikon mukaisesti päiväkodin roskat, emme piha- tai katualueita.

Päiväkoti Mellin henkilökunta

 

 

Luin Haukion runot enkä innostunut. Savicatit olivat tehneet niille taikoja ja nyt ne kuulostivat upeilta. Pitää lukea uudestaan jos niissä noin upeita runoja on.

meri

 

 

Venäjälle EU:n määräämät taloudelliset pakotteet voivat aiheuttaa sen, että Venäjä takavarikoi suomalaisen omaisuuden Venäjällä; Venäjällä toimivat yritykset otetaan Venäjän haltuun. Lisäksi venäläiset voivat rikkoa Suomen ilmatilaa, pyytää suomalaisia yhteisiin sotaharjoituksiin tai vaatia lisäalueita merenkulkunsa turvaamiseksi, ym. Itärajalla on pahoja puolustusaukkoja. Suomen ei pitäisi olla EU- tai Natosokea…!

Selvännäkijä

 

 

Kuules Ville ei se peli niin pyöri , ett Sergei aina sivuun sysätään.

Joukkue henkeä

 

 

Aivan turhaan Kerry ja Lavrov neuvottelevat Ukrainan tilanteesta. Suotta säheltävät YK:ssa. Ratkaisu on helppo, nopea ja yksinkerainen; Pakkoliitos-Virkkunen ”sovittelemaan”. Kaksi Mustanmeren rannoilla olevaa paikkaa, joiden viimeaikaiseen kulttuuriin kuuluvat väkivaltaiset mielenosoitukset, sopivat todella mainiosti yhteen ja uudelle pakkoliitoksen avulla perustetulle valtiolle nimeksi Krimiturkki!

Korvenhovin wanhaisäntä Kari Kaulo

 

 

miksiköhän niilä menee hunnommin jotka yrittävät tehdä töitä ja hoitaa muutenkin asioitaan. Herrat senkun porskuttjvat ja palkka juoksee.

pienyrittäjä

 

 

18.3.2014

 

Miksi työ nykypäiväivänä kiinnostaa aniharvaa.

 

 

Kävin tuossa männä viikolla pankissa vaihtamassa seteleitä kolikoiksi, kuten monesti ennenkin. Minulta tiedusteltiin, että onko minulla tili siellä. Vastasin, ettei ole, mutta olen ennenkin vaihtanut rahaa heillä ilman ongelmia. Rahat vaihdettiin tylyinä. Tiedoksi, että kaikilla työntekijöilläni on tili kyseisessä pankissa, johon maksan palkat ja että itse en edes harkitse tiliä sinne, koska käytös oli todella huonoa. Onneksi Loimaan pankkitarjonta on hyvä, saan vaihdettua muuallakin rahani.

Muuan asiakas

 

 

Kiitokset sille ihmiselle, joka löysi silmälasikoteloni perjantaina ja vei poliisilaitokselle.

040 5199569

 

 

Tosi hienoja Veikko Hulkon kuvia Loimaan Lehdessä. Toivoisin, että kuvien yhteydessä olisi kadun nimet niin voisi paremmin hahmottaa mistä kuva on otettu.

 

 

Friberg unohti mainita (LL 15.3.), että virkamiehet saavat kokouksien ajalta palkan.

Reilua peliä

 

 

Tiedoksi en tee paljon mitään, mää tein tyypeille.

Vähin äänin hommat hoituu

 

 

Loimaan teatterin näytös 16.3 oli mukavaa katseltavaa, esitys oli hyvä! Mutta tunnelman pilasit juuri sinä järjestelmäkamerasi kanssa. Räpsit kuvia koko näytelmän ajan, salamavalo häikäisi ja kameran meteli häiritsi koko ajan näyttelijöiden puheen kuuntelemista.

 

 

Kyllä loimaalla palloiluhalleja ja tiloja piisaa aivan riittävästi. Ite en palloilulajeista välitä yhtään ja siksi en ymmärrä mitä järkeä on aikuisten ihmisten tuijottaa korista tai lentopalloo. Älkää hyvät päättäjät missään nimessä laittako yhtään enempää verorahoja kiinni johonkin huuhaa palloilulajeihin vaan verorahoille on loimaalla parempaakin käyttöä. Jos on koripallo- tai lentopalloseuroilla varaa maksaa kalliista pelaajista niin kyllä niillä tarvii silloin olla varaa rakennuttaa myös omat palloiluhallit. Nostakoon lipunhintoja niin paljon, että saavat hallinsa maksettua. Muuten saakoon nykyiset tilat riittää, sillä loimaalla on tärkeempääkin investoitavaa kuin turhan päiväiset palloilulajit.

Ei vois vähempää kiinnostaa

 

 

Hyvä kaupunginhallitus! Jatkakaa samaa rataa, kaikki turhat tuhertelijat, lapioihin nojailijat ja suojatyöpaikat pois vaan heti! Liian kauan ovat saaneet loikoilla veronmaksajien rahoilla.

 

 

Kiitos asiallisille poliiseille ajaessani ylinopeutta. Rikkeestä huolimatta sain kohteliaan kuvan teistä. Otan opiksi.

Nainen 9.tieltä

 

 

Kuntien palkkalistoilla olevilla on liian hyvät palkat ajavat usilla autoilla ja ylimääräisillä rahoilla prällätään.

Pienessä rahanpuuteessa koko ikänsä elänyt

 

 

Lauantaina kaupungin auraustraktori riehui Kartanonmäessä ja lähialueilla, kääntäen nurmikoita ja rikkomalla reunakivetyksiä!

Onko kyseessä ilkivalta ja kuka maksaa ja korvaa vahingot?

 

 

Tuliko Miehekäs olo? Vietyäsi mustan kahvakuulan ilmapalloineen Oripäässä Kankareen Paalutuksen tienpäästä perjantai-iltana. Meillä vietettiin 6-v kaverisynttäreitä ja pallot olivat juhlistamassa kavereiden tuloa juhliin, no ehtivät kyllä hoitaa tehtävänsä mutta pitikö sinun mustahousuisen miehen saada superidea, kun olitte jo ohi ajaneet että viet kuulan. Palauta samaan paikkaan ja SMILE, meillä on tallentava kameravalvonta!

 

 

En mielelläni menisi pappisten lavalle. Koska lava on henkilöitynyt määrättyihin henkilöihin, puolipakollisiin kekkereihin kai täytyy hommautua paikalle.

 

 

Olisiko mahdollista lopettaa ylinopeuden ajaminen sorrontiellä, ennen kuin sattuu pahasti. Nopeusrajoitus 30 km/h, mutta eräät tietyt ajavat 50-70 km/h.

Ihmettelevä

 

 

Keskiviikkona vietetään Tasa-arvon päivää. Eduskunnassa käsitellään kansalaisaloitetta tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Jos tai kun se säädetään, niin onks pakko mennä naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa? Jos tiellä on 80 km/h nopeusrajoitus, niin onks pakko ajaa vähintäin kahdeksaakymppiä? Kielitoimisto on ilmoittanut, että kirjakielessä voi käyttää muotoa ”alkaa kirjoittamaan”. Onks pakko käyttää alkaa-verbin kanssa kolmannen infinitiivin illatiivia, vai saako vielä ko. verbin yhteyteen liittää ensimmäisen infinitiivin lyhyemmän muodon? Jos vaimo kieltää kirjoittelemasta kaiken maailman hölmöyksiä, niin onks pakko totella?

Korvenhovin wanhaisäntä Kari Kaulo

 

 

20.3.2014

 

Nimim. Reilua peliä, kiitos huomatuksestasi. Virkamies saa todellakin palkan kokouksen ajalta. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että onko palkka suurempi vai pienempi kuin kokouspalkkio. Siitähän tässä kysymys on, säästöistä!

Outi Friberg

 

 

Sinulle, joka otit kirpputori Säästöporsaasta hopeanvärisen sormuksen, mustilla ja kirkkailla kivillä, ”unohdit” maksaa sen. Siinä oli hintalappu.

 

 

Ottakaa seurakunta tänävuonna nuoria hautausmaalle ei eläkeläisiä eikä aina samat ihmiset!

Nuoret

 

 

Ihmettelen miksi ei Loimaan Lehdessä mainita nuorten peleistä. Olin katsomassa nuorten lentopallo-ottelua 16. päivä. Muuten hyviä otteluja mutta Loimaan Lehdessä ei ollut huomioitu.

Ihmettelevä Loimaan mamma

 

 

Toivottavasti ei tule enää enempää lunta tai siinä tapauksessa sais kaupunki laittaa takaisin sen viime talvisen auraajan kartanonmäkeen. Ei tarvinnu nurmikoita tai reunakiviä korjailla.

E

 

 

Taksiautoilija, olet yleisön palvelija. Oletko koskaan ajatellut käyttäytymistäsi? Jos et, niin olisi korkea aika. Viittaan kyyditykseen 27.2.

H. Nurminen

 

 

Nyt on Loimaan demareilla tilaisuus vaikuttaa V-S Sairaanhoitopiirin puheenjohtajaan! Ellei onnistu, ei paljon kannata vaaleilta odottaa!

 

 

Pieni joukko mielenosoittajia oli Keskuskoulun pihalla esittämässä mielipiteensä kaupungin säästötoimia vastaan. Jorma Laaksonen, oliko mielestäsi oikein huudella kaupungihallituksen jäsenten pienistä kokouspalkkioista mielenosoittajille? Häpesin puolestasi!

On niitä vaaleja jatkossakin

 

 

25.3.2014

 

Miksiköhän niilä menee hunnommin jotka yrittävät tehdä töitä ja hoitaa muutenkin asioitaan. Herrat senkun porskuttjvat ja palkka juoksee.

Pienyrittäjä

 

Sinä joka sunnuntaina puoliltapäivin valkoisen nissanisi kanssa ajoit puistokadun risteyksessä punaisia päin, jalankulkijoista piittaamatta, tuliko hyvä mieli, kun sait näyttää piittaamattomuutesi?

 

Kuka on niin piittaamaton koirantaluttaja,joka jättää korjaamatta koiran jätökset keskeltä Juvantien kävelytietä? Ajatteletko niin,että olet ainoa tiellä liikkuja,ettei tarvitse muista välittää mitään. Pienenä vinkkinä,jos et jaksa korjata jätöksiä mukaasi, niinkuin fiksua olisi, ota edes taskuusi kertakäyttölusikka, jolla saat ne heitettyä pellon puolelle maatumaan,etteivät ole muiden ulkoilijoiden harmina.

Ihmettelijä

 

Hädässä Gigantti tunnetaan. Suuret kiitokset Heinosen poijaalle hyvästä palvelusta.

Irma Paljakka

 

Nyt pääsitte minusta, ei tarvii katsella enää pahaa ihmistä joka sekottaa asiat ja laittaa ihmiset ”asumaan autotalliin”. Toivottavasti nyt pääsette sopuun kumpikin porukka.

 

Ei, Hyvää Päivää! Ylilääkäri perustelee jopa taloudellisuuden kannalta  ettei ole järkevää. Ja mitä päättää lautakunta? Päinvastaisesti! Ei oo ihme, ettei rahat riitä tässä kaupungissa.

 

Miksi ilmainen (tuulivoima) sitten maksaa enemmän? Mielestäni ydinvoimalla tuotettu sähkö on parasta ja halvinta, jopa vihreille. Jos se vielä olisi tuotettu Venäjällä, aina parempi suomelle ja kuluttajalle (teollisuudelle).

Hyvä veli

 

Kaupunginhallitus päätti 4.11.2013 yksimielisesti, yrityspalvelukeskus sijoitetaan kaupungin omiin tiloihin, eikä makseta vuokria muualle, koska omia tiloja on tyhjillään! Miksi k.h. ei valvo päätösten toimeenpanoa, kun virkamies ei näytä ymmärtävän päätösten merkitystä?

Onko jollain oma lehmä ojassa?

 

27.3.2014

 

Ruusuja LoPS:lle huikeista kotipeleistä futsalin ykkösessä, risuja heikosta ennakkoinfosta ja tekemättä jääneistä lehtijutuista.

Rele

 

Mukava etusivun sääennuste, piristää kummasti! Olisiko Pasin…

 

Suuret kiitokset Hulmin alueen katujen harjaajille. Ei liene vielä koskaan ollut näin siistiä.

 

Kiitos gigantille! Osasitte hyvin hoitaa tietokoneongelmat, jotka ovat jo haitanneet kauan! 5/5 palvelu 🙂

Tyytyväinen asiakas

 

Suuri kiitos terveyskeskuslääkäri Eija Torisevalle, joka teki oikean diagnoosin. Näin ei tapahtunut yksityisektorilla. Oispa Eijoja enemmän ja pääsipä päivystykseen helpommin. Jos et saa aikaa samalle päivälle, ei voi varata seuraavalle. Uskooko terveyskeskus ihmeparanimisiin vai toivooko äkkikuolemaa? Johtava lääkäri Koistinen voisi miettiä päivystysaika käytännön kehittämistä.

Torisevalta oikeat lääkkeet saanut

 

Millainen luottamusmies yrittää laskea työntekijöiden palkkoja? Ei viittitä olla kateellisia, kohta menetetään kaikki hyvät työntekijät.

 

Hei, sinä joka ostit Loimaan MLL:n kirpputorilta (23.3.) muumitalon. Samaan hintaan kuului vielä pussillinen tarvikkeita, jotka epähuomiossa jäi myyntipöytään. Jos huomaat tämän niin soittele 041 4496203.

 

Sinä, joka varastit Kanta-Loimaan hautausmaalta isän ja äidin haudalta ristin edestä kynttilälyhdyn. Onko mielesi hyvä?

Surullinen

 

29.3.2014

 

Onko loimaan elykeskus samoin tuuliajolla kuin liikennemerkit. Olisiko jo aika laittaa putkitehtaantien notko kuntoon, varoitusmerkit näkyy vain pellolta tulijoille!

 

Jättiläis kiitokset Alastaron ja Oripään vpk:lle sekä tietysti vakinaiselle nopeasta toiminnasta 24.3 Oripään Polvarintiellä.

 

Kenen idea oli suunnitella Hirvikoskenkadun ja Vakkatien risteykseen Lopotintielle teollisuustontti. Tontit olisivat olleet parhaat kauppapaikat esim. toiselle marketeista ja muista pikkukaupoista. Liikennejärjestelykin olisi sopinut paremmin, kun on teitä monella suunnalla. Asukkaiden palvelutaso olisi parantunut hajauttamalla kauppoja.

Maalaisjärki

 

Yritys metelöi yöllä ettei nukutua saa onkohan melumittaukset ja ympäristö katselmus tehty epäilen.

Uneton

 

Keskuskoulun pihan iltaisesta autoliikenteestä kirjoittanut (ti LL) on niin oikeassa. Pohjattoman laiskat autoilijat eivät vaan jaksa jättää autoaan vähän kauemmaksi, vaikka ovat ilmeisesti menossa kuntoilemaan. Sama pätee Puistokadun koulun yläpihan autoliikenteeseen, jonne on jopa merkillä ajo kielletty. Joukkueiden sponsorina toimivan autoliikkeen esittelyautot tietysti ovat eri juttu.

Ryhtiä nyt