”Viimeinen sammuttaa valot”, Kaikkien aikojen Kopit, osa 29

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

 

2.10.2014

Kiitos kaupungin kulttuuripalveluille rohkeasta jazz-illasta tiistaina Taidetalossa. Kun hallitsee soittimensa, sillä voi tehdä mitä vaan.

Hullunhauskaa musaa

Olisiko jossain muualla paremmin kuin Loimaalla?

 

Pitäisi pienentää kunnan ja valtion kuluja, palkat suurin kuluerä. Myös monen yksityisen pitäisi elää vaatimattomammin.

Vaatimattomuus hyveeksi

 

Joku kaipasi positiivisia koppeja, tässä yksi. Ihana huomata, että vielä nykyaikana löytyy vapaaehtoisia aikuisia lasten ja nuorten valmennus\harrastustoimintaan. Kiitos valmentajat jotka annatte aikaanne ja kannustatte lapsia ja nuoria harrastusten parissa. Mukavaa kautta!

Iloinen sivustaseuraaja

 

Onko lähihoitajakoulutukseen valittujen taustat tarkistettu? Onko kaikki asiat oikein ja kohdallaan?

Ihmettelevä sairaanhoitaja

 

Suopellolla otettu talteen nuori musta kissa jolla pieni valkoinen täplä kaulassa. Ota yhteys 040 8483 075.

 

4.10.2014

Pikkumies tivasi terhakkaana Venäjän ilmatila loukkauksista. Venäjä tuskin huomioi koko asiaa ja saattoi sanoa, ”mitäs sitten”? Pikkumies toisti ja toisti ja äänenpainot lisääntyivät, mutta kun aina sanotaan, että ”mitäs sitten”, se syö miestä. Mitäs jos pikkumies puhkuisi samaa USA le, Ruotsille, Norjalle jne, jotka tekevät samaa, mutta mitäs nyt ns. ”omille”.

Taisto Levo

 

Mellilän suunnalla liikkunut nainen tunkeutui röyhkeästi sisälle taloon sillä aikaa kun olin puuvajassa. Vei kukkarosta viisisataa. Niin paljon olen porannut ja itkenyt koko viikon, olin säästänyt ja olisin tarvinnut ne rahat. En niitä takaisin kai saa, mutta jos nyt edes varoituksen sana muille. Katsokaa ettei kukaan asiaton pääse sisälle, minuakin oli varmasti seurannut kun niin hyvin tiesi mitä etsi.

Murheellinen

 

 

Kiitos Noora Tyni ja Pia Laaksonen! Teette arvokasta työtä. Autatte ihmisen ulos ahdingosta. Olen kiitollinen. Nautin elämästä jälleen!

 

 

Paljonkohan taas sähkönsiirto kallistuu juhlavuoden kunniaksi?

Kirjettä odotellessa

 

 

Jokaisella on oikeus omiin kulisseihin oli se sitten kuinka rankkaa tahansa! Ei kuulu muille! Hämmästyttää kummastuttaa eikö ole omaa elämää vieläkään…

 

 

Saanti on varmaa.

 

 

Kaupungin varahoitoyksikkö Sahramiin luvattu liukumäki saadaan koska? On lasten kiusaamista että nykyisen liukumäen käyttö on estetty kun aidan toisella puolella päiväkotilapset leikkivät samanlaisilla laitteilla! Tuskin Sahramin hoitajillekaan mukavaa nykytilanne. Kyllä me vanhemmatkin voidaan vaan luvata maksaa hoitomaksut! Kuka selittäisi lapsille miksi saa vaan katsoa mutta ei leikkiä?

Kyllästynyt

 

 

Onko kenenkään kissa kadoksissa? Harmaaraidallinen erittäin kesy ja nälkäinen katti asustaa Petäjämäentien tuntumassa, soita 0400 661 433.

 

 

Olisiko aiheellista ilmoittaa lähihoitaja opiskelijasta oppilaitokselle, jos taustat tai muut asiat ihmetyttää, eikä yleistää meitä kaikkia lehtien palstoilla.

Taustat tarkastettu

 

 

Olipa hyvä kirjoitus Raili Koponen ja asiaa todellakin, kopeissa 27.9. Ketähän tämä työpaja oikein loppujen lopuksi palvelee ja ohjaa nuoria oikeasti työelämään? Puheiden mukaan eihän heidän tarvitse olla kuin neljä tuntia töissä, siis käydä viettämässä aikaa siellä, kun heidän ei tarvitse tehdä mitään. Kirpputoria pitäisi hoitaa ja valvoa paremmin, ettei paremmat tavarat häivy. Sitten on vielä tämä ruokalapuoli, jossa olisi paljon korjaamisen varaa. Rakennuspuoli sentään toimii, siellä tehdään töitä.

Ammattitaitoa

 

 

7.10.2014

 

Kiitos Mellilän kotipalvelun ja Tammikodin henkilöstöille isän hoidosta.

Onni Pitkäsen lapset

 

 

Kiitos kauppias Nohterille Veikon Koneeseen/Loimaan Sähköön hyvästä ja nopeasta palvelusta vanhan pakastimen hajottua.

 

 

Kiitoksia Huovinretken järjestäjille ja pieni vinkki samalla: laittakaa ensi kerralla tietoa mistä lähtöpaikoista tietyn pituiset reitit alkavat.

Ensikertalaiset

 

 

Maanantaiaamu, ilma ja kännykkä yhtä pimeitä, suunta Giganttiin, Heikki pelasti tilanteen, suuret kiitokset, aurinko paistoi, ainakin sydämessäni.

Leena

 

 

Tuulensuun koululle lämmin kiitos lauantaisesta konsertista. siinä oli tunteita, taitoa ja tunnelmaa. kiitos Myös kunnon pullakahvitarjoilusta. toivottavasti saamme nauttia konsertista jälleen vuoden päästä!

Heli

 

 

Eduskuntaan tarvitaan yrittäjä taustaisia maalaisjärjellä varustettuja henkilöitä ovat joutuneet hunteeraamaan talousasioita (tarkan euron talous).

 

 

Tervaa levitettävä ärtyneelle alueelle.

Vanhat konstit

 

 

Antakaa opiskelijoiden olla rauhassa ja olkaa tyytyväisiä että viitsivät/jaksavat opiskella. Onko fiksua arvostella lehdissä tai julkisessa mediassa kenenkään taustoja.

 

9.10.2014

 

Mahtoks Pulli muistaa väärin. Seppo Koivisto oli pikemminkin Frans Koiviston poika. Oli Eskon kans samalla luokalla. Tumma oli ja aika hauska. Kullais muut muistaa?

Kaivokadun kasvatti eli Pulli itte

 

 

Ihmettelen suuresti lääkärin ajanvarausta. Koitappa soittaa numeroon aamulla 8–12, et varmasti saa vastausta. Takaisin soittopyynnön kun jättää linjalla kerrotun ohjeen mukaisesti, niin takaisin ei soiteta. Koitat soittaa iltapäivällä ja saat tylyn vastauksen ei tähän aikaan lääkäriin aikoja saa! Hienoa palvelua! Vastataan jos viittitään.

 

 

Kiitos ystävällisestä ja avuliaasta palvelusta Loimaan Prismaan Marjo V:lle.

Tyytyväinen valaisimen ostaja

 

 

Kiitos Alastaron terveyskeskuksen hoitajat jaksatte auttaa ja aina olla ystävällisiä.

Elsa Hietapohja

 

 

Olet mielessäni.

Ari

 

 

Se nyt vaan on niin, että kaikki ei sovi kaikille aloille ja kyllä vähän pitäisi tarkastaa taustoja jos on tekemisissä muun muassa lasten tai vanhusten kanssa ja yleensäkin hoitotyössä. Turha sitä on puolustella.

 

11.10.2014

 

Joudun käyttämään paljon Loimaan terveyskeskuksen hoitaja- ja lääkäripalveluita. Soittopyynnön joutuu jättämään usein, mutta aina ovat soittaneet takaisin. Soittavat yleensä hyvinkin nopeasti takaisin, myös niihin puheluihin, jotka olen soittanut iltapäivällä. Tosi on, vastaavat kun viitsivät, siis joka kerta. Olen erittäin tyytyväinen saamiini ajanvaraus- ja terveydenhoitopalveluihin.

Tauno Alhonen

 

 

Toimittaja Pasi Salolla oli erinomainen essee 9.10. ilmestyneessä Loimaan Lehdessä. Essee käsitteli mm. Loimaan kaupungin maksuosuuksia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, erikoissairaanhoitoa ja Loimaan kaupungin tekemiä talousarvioita, ym. Kiitos sinulle Pasi! Poliittiset päättäjät lukekaa tarkkaan essee ja ottakaa opiksi!

Uolevi

 

 

Prisman parkkipaikalta tulevat autoilijat: Tulette pysäköintialueelta, joten teidän pitää väistää sekä Aleksis Kiven kadun että Kalevalankadun liikennettä. Ette siis saa kääntyä esimerkiksi sellaisen autoilijan eteen, joka kääntyy Kalevalankadulta vasemmalle.

 

 

On hienoa että Piltolassa ollaan suojelemassa Petäjoenvartta. Alue on edustavan monipuolinen, koska siellä on tavattu uhanalaista vaateliasta eläinlajistoa ja harvinaisia kasveja. Monimuotoisuus on syntynyt monen sukupolven ajan mutta vain yksi sukupolvi voi tuhota seuraavilta sukupolvilta kokea jotain ainutlaatuista jota ei enää koskaan saa takaisin. Tulisi aina muistaa että aikamme maan päällä on lyhyt ja kukaan ei voi omistaa maata vaan loppujen lopuksi maa omistaa ihmisen.

 

 

30-vuoden työ on osottautunut turhaksi

 

 

Ajelin iltapimeällä H-koskelta keskikaupungille kun liikennevalojen jälkeen yllättäen räpsähti päin näköä hirveä häikäisevä leimahdus. Jos oli tarkoitus mainostaa – en tiedä mitä, enkä välitäkään. Kuka on antanut luvan moiselle?

Häikäistynyt

 

 

Pikatien varteen tullut mainostaulu on moderni näky. Kivaa, tuntuu taas vähän enemmän kaupungilta!

 

 

Byrokratian ihannointi alkoi 60-luvulta toteamisella sillä on tai ovat hyvissä viroissa, tässä tulos yhteiskunnan rahat loppu.

 

 

Seutusanomien jako takkuilee Hirvikoskella pahasti, joskus tulee keskiviikkoisin, joskus torstai-illalla. Yhtenä aamuna Nokkalantiellä kerrostalon ulko-oven takana oli nippu Seutusanomia ja kivi päällä painona, oli tuotu vielä oven ollessa lukossa. Tällä viikolla torstaiaamulla ei tullut lainkaan. Kuka näitä oikein jakaa? Pitäisi olla jonkinlainen aikataulu.

Lukija

 

 

Millä asioilla liikkuvat punainen pakettiauto ja sen perässä kulkeva punainen henkilöauto, jotka käyvät pihassa ilmoittamatta käyntinsä syytä?

 

 

Meille valehdellaan että Suomella on uskottava maanpuolustus. Katin kontit, halutaan hämärtää se tosiasia, että naapurimme on maailman vahvin ydinase valtio? Joten Suomella ei tule koskaan olemaan uskottavaa puolustusta ja ei auttaisi Natokaan. Poltamme yli 500 euroa per nuppi vuodessa puolustukseen. Puolueettomuus ja hyvät naapurisuhteet on ainut rauhan tae. Joskin Suomi uhossaan on sen unohtanut ja tiensä valinnut.

Taisto Levo

 

 

Olisko tietoo, miten eroon nurkissa pyörivistä villikissoista? Kaupungin eläinsuojelu?

Tietoa haluava

 

16.10.2014

 

Kyllä terveyskeskuksen ajanvarauksen takaisinsoitto pelaa hienosti! Ti-aamulla en ehtinyt puhelinta kunnolla kädestä laskea, kun jo soitettiin takaisin! Asia hoitui nopeasti, asiallisesti ja ystävällisesti 🙂 Jaksamista ajanvarauksessa toimiville <3

 

 

Jos torille halutaan nuorempaa maksavaa asiakaskuntaa niin perjantain aukioloaika pitäisi muuttaa lauantaiksi koska ihmiset ovat töissä perjantaisin niin eihän sinne pääse muut kuin eläkeläiset. Vaikka toisaalta isot marketit ovat tämänpäivän toreja joten taitaa olla turhaa pyristellä vastaan sillä tulevaisuudessa kaupungin keskusta näivettyy, tori sammuu ja kauppiaat kuolevat sukupuuttoon sillä maailma muuttuu Eskoseni…

 

 

Kojonperässä eivät jotkut autoilijat selkeästikään tiedä, miten hevonen kohdataan liikenteessä lain mukaan. Ensi kerralla soitan poliisille.

Kiitos niille, jotka hiljentävät

 

 

Todella hyvä ehdotus Alastarolaiselta. Mitähän palveluja teiltä on viety kuntaliitoksen yhteydessä?

Ei taho jaksaa ainaista rutinaa

 

 

Viime viikon keskiviikkona Hirvikoskella Nokkalantiellä iltamyöhään pimeällä käytävällä hiippaili tuntematon mies, pyysi avaamaan asuntojen ovia ja kielsi pistämästä valoja päälle. Joku asukkaista kuitenkin tuli käytävälle ja sytytti valot, silloin mies pakeni kovaa vauhtia ulos. Samaan aikaan lähti pihasta punainen henkilöauto, kovaa vauhtia. Kannattaa asukkaiden olla valppaana, voi olla varkaita liikkeellä.

Asukas

 

 

18.10.2014

 

Jos ei erota oikeaa väärästä niin kuinka voi päättää yhteisistä asioista.

 

 

Saisikohan Loimaan marketteihin vähärasvaista, proteiinipitoista biisonin lihaa/jauhelihaa!

Ostaja

 

 

Kopit LL: ti 16.10. Nimimerkki kysyy mitä Loimaa on Alastarolta vienyt? Hölmön päätöksen seurauksena köyhä Loimaa saattoi rikkaan Alastaron pysähtyneisyyden tilaan, oman päätösvaltamme kadottua. Velkamme per asukas nousi n 900 eurosta n 2 500 euroon. Noin 5-6 miljoonaa euroa riihikuivaa katosi meiltä Loimaan pohjattomaan kaivoon. Noin 128 vuokra asunnon tulot tulouttaa nyt Loimaa. Meni metsät, pellot, meni kaikki omaisuus. Verotulomme virtaavat nyt Loimaan ydinalueen hyväksi, meidät ohittaen. Taksojen korotus kymmenissä kohteissa, näivettää alastarolaisia. Piilosta ampuminen osoittaa usein rohkeuden ja tietämättömyyden puutetta.

Taisto Levo

 

 

Alastaro, Virttaa jne. oli ja meni. Lakatkaa nyt jo katsomasta sinne peräpeiliin, aivan turha märehtiä ja viisastella, jossitella jälkikäteen. Kun hallituksen keskittämisvimmaa seuraa, niin tuskinpa Loimaakaan ikuinen itsenäinen on.

Realisti

 

 

Kun yhdellä nimimerkillä kysyy ja toisella vastaa, saa itsensä kanssa vaikka millaisen dialogin aikaiseksi.

Seurakuntalainen

 

21.10.2014

 

Kiitos huhtaloiden perhekonsertin järjestäjille Ja erityisesti Kaikille Esiintyjille! Kyyneleet tulivat jokaisesta kauniista lauluista!? Kiitos myös Tarjoiluista!

2-tuntinen meni nopeasti!

 

 

Kiitos Marita Koivunen hyvästä kirjoituksesta LL:ssä 18.10. Kun Jumala pannaan viralta niin käy kuin Pohjois-Koreassa ja NL:ssa. Stalinin kuva pantiin kirkon alttaritauluksi ja miten kävi maassa. Vanha kuva kertoo.

Salme

 

 

Sain äsken postissa seurakuntavaalimateriaalia. Silmään iski opastus: ”Myös kotiäänestys on mahdollista, jos et pääse paikalle vaikean vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi. Kotona äänestävien on ilmoittauduttava kirkkoherranvirastoon viimeistään perjantaina 24.10. klo 16:een mennessä.”

Äänestäjä

 

 

Kopit LL; la 18.10 Taisto Levo. Eikö teidän kannattaisi jo katsella muualle kuin Loimaan suuntaan. Kyllä pikkukylien yhdistyminen näkyy muuallakin! Olkaa kiitollisia siitä että teillä vielä sairaala on Loimaalla ja pitäkää siitä kiinni. Isoilla herroilla varmaan on tulevaisuudensuunnitelmissa keskittää sairaalat, koulut ja kaikki mahdollinen Helsingin suuntaan esim. synnytysyksiköt. Raaseporin ja Hangon tulevaisuutena on että lähin sairaala on joko Hesa tai Salo/Turku, synnytysosasto on jo Lohjalla, ja siitäkään ei ole varmaa onko vuoden päästä. Keskittäkää energianne sinne missä sitä oikeasti tarvitaan ja lopettakaa ainainen toisianne syyttäminen.

Kyllästynyt

 

 

Kävisin useammin kirppitoreilla, jos.”myyjättäret” juttelisivat hiljempää eivätkä huuda heti kun ovesta astelee: Asiakas esim.sua ei ole näkynytkään tai ootteko mökile menos yms. Liiaksi utelua.

Tympäisevää

 

 

Upeaa, että Reiska olit mukana! Kiitos!

 

 

Kiitos prisman avuliaalle ja hommansa osaavalle vartijalle, Samulle, hyvästä palvelusta!

avuton asiakas

 

 

Tosiasiahan on se, että kaupunkihan on alusta asti ollut rasite tässä maantieteellisessä reikäleivässä, mutta tietääkseni alastaron oma valtuusto päätti liittyä, eikä kanta-loimaalaisilta taaskaan kysytty mitään! Jos olisin luojasta seuraava, niin toki soisin teille oman ”rikkaan” kuntanne.

Ville-Jussi

 

 

LL:la 18.10. Nimimerkki Realisti. Ei Alastarolaiset halunneet liittyä Loimaaseen vaan tietyt johtoportaassa olevat henkilöt sen junttasivat läpi. Sitäkin olen miettinyt miksi Alastaronkunnan työntekijöitä sanotaan nyt ensimmäisenä irti.

 

23.10.2014

 

Vieläkin jaksetaan mouhota jostain kuntaliitoksista. Miksi ne sen Berliinin muurin purki? Olis tuonu sen Alastaron ympärille…

Jokeri

 

 

Hyvin sanottu V-J, melkoinen kontrasti aikanaan loimaaseen liittyneiden välillä. Olisikin oivallinen ajatus suorittaa kansanäänestys vanhan loimaan asukkaiden keskuudessa että pitäisikö alastaron kaupunginosa irroittaa pois Loimaasta..

 

 

Loimaan Lehdessä oli 21.10. kaksi mielenkiintoista kirjoitusta. Toinen oli pääkirjoitus ja toinen Kyllästynyt nimimerkin koppi. Olen ollut pitkään perin tyytyväinen pääkirjoitusten myönteiseen ja kannustavaan otteeseen ja ajassa oleviin aiheisiin. Vähintään yhtä pitkään olen ollut harmissani Kyllästynyt nimimerkin tavoin lehdessämme katkeruuttaan purkaneen kestokirjoittajan närsätyyliin ja kaiken ja lähes kaikkien perusteettomaan arvosteluun.

Loimaan Lehden lukija

 

 

naisille vaan tiedoks ettei legginsit ole päällihousut kyllä niiden päälle pitää laittaa hame ellei halua alushousuissaan kulkea kaupungilla

dementiako iskenyt

 

 

Mainostaulun kauhistus: Ei siinä mitään, kun mainostauluja on isojen teitten varsilla. Mutta eivät ne kerta kaikkiaan sovi kaupungin keskustaan. Sanon suoraan, että vihaksi on pistänyt, kun näkee muutama aika sitten Pikatien pientareelle pystytetyn sopimattoman suuren ja väreiltään liian kirkkaan mainostaulun. Kun ajat sen ohi, niin mielensähän siinä pahoittaa. Miltähän ollenkaan mahtaa tuntua ja näyttää, kun sen valojen vilkkumista kuuden sekunnin välein joudut seuraamaan vaikkapa kotonasi. Sen täytyy olla kidutusta.

Veronmaksaja

 

 

Löydetty Abloy -avain Puistokadun ja Lönnrotin kadun risteyksestä. Voi kysellä poliisiasemalta.

 

 

Onko mahdollista ostaa maataloustuotteita suoraan tuottajalta? Kaupasta ostettua halvemmalla. Esim. liha ja leipä. Välikäsiä on liikaa, joten kaupan tuotteista tulee kalliita kuluttajalle. Olisin valmis ostamaan suoraan, ja varmaan moni muukin.

 

25.10.2014

 

Syyskonsertin kolehdin tuotto Alastaron kappeliseurakunnan lapsi- ja nuorisotyölle 874.40e. Kiitos kaikille asianosaisille ja hyvää syksyä!

 

 

Mäenpäässä majailee harmaa kissa tassut ja leuan alla valkoista, talvi tulossa onko kissalla kotia?

040 5866783

 

 

”Kiertoliittymän periaatteena on poistaa vaarallisimmat onnettomuustyypit, joita ovat nokkakolarit ja törmäykset risteävän ajoneuvon kanssa.” Tästä huolimatta kaupunki ei saa aikaan Myllykylän risteykseen ympyrää. Kuollako jonkun pitää ennen liittymää?

Toyota Starlet

 

 

Prisman huoltoajo sallittu kyltin läpi saa ajaa taksilla mikäli on viemässä/noutamassa asiakasta. Löytyy liikennelaista.

 

 

Harmittaa kun joka asiasta pitää valittaa. Iso mainostaulu on kerrassaan loistava idea. Pekka Poussalle kiitokset hyvästä kirjoituksesta, jokohan se saisi viimeinkin kaupungin herrat hereille.

 

 

Ei ihme,että jätemaksut nousivat viimevuonna joidenkin kohdalla jopa noin 50 %. Forssalainen jäteyhtiö teki hyvän positiisen tuloksen ja kansan kukkaro keveni roimasti. Oli surullinen näky Duuniparkin roskiksen luona. Sinne heitetty nojatuoli komeili aitiopaikalla, pahvit oli työnnetty jäteastian ja seinämän väliin, vaikka pahvinkeräys lava oli ihan vieressä. Kyseinen käytösmalli ei ainakaan alenna jätemaksuja. Kierrätä, lajittele.Se on meidän kaikkien etu, sekä käytä oman kotipaikkasi yrittäjän palveluja.

Raili Koponen

 

 

Mielenterveyskuntoutujilla pitäisi säilyä oikeus polttaa tupakkaa omalla parvekkeellaan. Tasapuolisuuden nimissä voisi ihan yhtä hyvin ottaa voimaan 30-luvun kieltolain alkoholin suhteen. Itseäni se ei haittaisi yhtään olen ollut raivoraittiina jo yli 5 vuotta. Jos toisen maailmansodan aikoihin olisi valitettu edellä mainitusta asiasta, emme olisi nyt itsenäisiä.

Make -64

 

 

Paras kirpputori, missä minulla on ollut paikka, on Mellilän Ostarin kirppis.

E. Koivisto

 

28.10.2014

 

Prisman huoltoajon takseille. Autojen tyhjäkäynti on kielletty liikennelaissa.

 

 

Sinä nuorehko taksikuski joka haukuit täti-ihmisen ensinäkemältä pataluhaksi aidan takaa. Haukuit sattumalta ystäväsi huumorintajuisen koiraihmisen. Älä vaan unohda niitä ihania koiriasi.

Herkkis

 

 

Voi kuinka kaipaankaan perinteistä messua, virsineen ja tuttuine messusävelineen. Minne on kadonnut hartaus?

markkinahumua Oripää

 

 

Terveiset ja kiitos lauantai Loimaan Lehden jakajal. Sait paril sanal ja iloisel olemuksel yhen yökyöpelin iloiseks. Ja löysit viel autostast lehdenkin!

 

 

On turha mainostaa terveys palveluja, olen loukannut itseni töissä 18.12.2012. Vak.yhtiö korvasi 8 kuukautta ja ilmotti että olen kunnossa.olen vieläki s-lomalla.

Kauhanoja

 

30.10.2014

 

Kaunis Kiitos Alastaron messuryhmälle hienosti toteutetusta iltamessusta Oripään kirkossa. Runsaslukuinen kirkkokansa on antanut paljon positiivista palautetta. Tervetuloa uudelleen!

Irina Kaukinen v.t kirkkoherra

 

 

Sinä, joka lauantaina ajoit Ilmaristentietä Hirvikoskea kohti tummalla autolla, onkohan ajokorttia lainkaan vai onko joulupukilta saatu?! Ajoit 30 alueella 100km/h! Sinunlaistesi olisi parempi tyytyä bussikyytiin tai jäädä kokonaan kotiin!. Olet riski muille tielläliikkujille ja kylän asukkaille. Ensi kerralla ajan kiinni ja ilmoitan viranomaisille.

Juha Mäkelä

 

 

Viimeinen sammuttaa valot Vampulasta…

ex kuntalainen

 

 

Luulette tekevänne hyvää mutta todellisuudessa teettekin ihan jotain muuta. Voisin kirjoittaa kirjan siitä miten paljon pahaa mieltä seurakunta on minulle tuottanut.

Pettynyt

 

 

Kiitos puhelimeni pelastamisesta Loimaan hautausmaalta viime perjantaina. Ja vielä toimittamisesta kotiin! Hyvää syksyn jatkoa!

Terv. Leena

 

 

laimaalaiset voisivat käyttäytyä kohteliaammin esim.kun pitää ouea auki.Ei kiitosta kuule,?

käytöstapoja oppim.

 

8.11.2014

 

Eläkeliiton Alastaron yhdistyksen kuukausitapaamisessa 5.11. Tuttujen tuvalla Pirkko Rintamäki kertoi elävästi isästään rovasti Vilho Rintamäestä. Hyvä oivallus tyttäreltä oli pyytää Jukka Korvenpäätä lukemaan lehdessä ollut rovastin kirjoitus.

Kiittäen kuulolla olleet

 

 

Hämärä kun laskeutuu, kannattaa parhaimpiin pukeutuu. Yllätyksiä täynnä ilta voi olla, toivottavasti on hyvä ryhmä koolla!

1+1=3

 

 

Loimaan tilahallinto hakee kiinteistötyönjohtajaa jonka pitää olla ihmemies, jos ei ystäväpiiristä löydy, pitää pyytää MacGyver tilahallinnon palvelukseen.

Ihmettelevä kuntalainen

 

 

Aivan normaalia poliitikolta.kukaan ei kyseenalaista kun tehdään työtätekevistä työttömiä 350000 vaan kun mainitaan virkamies pääministeriä myöten jyristään ettei tämä tule kuuloonkaan! Hyvinvointivaltiossa virahoitajilla onkin erityis asema! Verotettavat tulot v.2013 275 euroa hyvin voipa eläjä!

 

 

Raivoavia äitejä näkee ja kuulee aina vaan enemmän (LL Kopit 6.11.). Pahoinvointi vaan lisääntyy yhteiskunnassamme ja koskettaa yhä useampia perheitä eri muodossa. Ihmiset vedetään liian koville. Eivät ne jaksa eikä kukaan auta. Sääliksi käy viattomia lapsiparkoja joihin moinen huutaminen jättää pysyvät arvet. Kynnystä avun hakemiseen tulisi madaltaa ja syyllistämisen tai sijoitusten sijaan antaa apua arjessa jaksamiseen.

Voimia äideille <3

 

11.11.2014

 

Sinä, joka otit/lainasit kävelysauvojani Prisman edestä pyhäinpäivän viikonloppuna, ole kiltti ja tuo ne samaan paikkaan takaisin! Ne olivat ostoskärryjen luona, seinän vieressä. Sauvat ovat minulle tosi tärkeät. Olen saanut ne lahjaksi, ja niissä on suuri tunnearvo.

Lenkkivälineitään kaipaava

 

 

Täytyy yrittää kittuttaa säästöliekillä niukemmat ajat edessä. Vuosikausien velaksielämisen vuoksi. Järjen käyttöä ilmassa toteamalla virkamiehistöä vähennettävä rajusti.

Pois DDR-Stä

 

 

Autoilijoita moititaan usein. Nyt kuitenkin kiitän. Katselin juuri ikkunasta kun autoilijat ottivat huomioon keskuskoulusta kotiin päässeet lapset. Todella varovasti ajelivat. Lämmitti mieltä.

 

 

 

Alastaron ja lähialueen suunnistajat kiittävät Alastaron metsästysseuraa ja maanomistajia siitä, että Isokallion, Kassapään ja Lampisuon aluella on saatu järjestää kahdenpeninkulman suunnistukset. Parhaillaan on hirvi- ja peurajahtien paras sesonkiaika, siitä huolimatta kisat saatiin alueella järjestää. Kaikkien suunnistajien ja talkoissa olleiden puolesta vielä kiitokset.

Heikki

 

 

Jos ei kirjoita omia juttujaan lehteen, niin kuka kirkkovaltuustoon todellisuudessa valittiin? Haamukirjoittajako?

 

 

Lypsykarja on kannatettavaa.

 

13.11.2014

 

Seurakunnan kannattaa edelleen panostaa rippileirivalikoimaan ja edelleen käyttää varoja myös muuhun nuoria kiinnostavaan tarjontaan, kuten Metallimessuun. Siis jos halutaan nuoria mukaan seurakunnan toimintaan.

Maailma muuttuu esaseni

 

 

Eikös jo pitäis puuttua kauppalan pikkupomojen toilauksiin ? Hylkäsivät ääniharavan.

Ent. kepsu

 

 

Jossittelua seurakuntavaaleihin: Jos sitoutumattomien listalla olisi ollut toinen ehdokas hän olisi tarvinnut vain yhden äänen tullakseen valituksi.

Markku Laakso

 

 

Esa Kuusela, missä seurakunnalla on omat tilat, jossa rippileirejä pidettäisiin? Haluatko, että seurakunta palaa oman nuoruutesi malliin, rippikoulutunnit kirkossa, sata nuorta ja kaksi viikkoa joka päivä. Mietihän vähän ja pitäisi sinun tietää, että lapsissa ja nuorissa on seurakunnan tulevaisuus.

Ihmettelevä

 

 

Onnea Esa Kuusela! Jatka tinkimätöntä linjaasi! On aika unohtaa lorujen kirjoittajat ja hylkääjät.

Tsemppiä

 

 

Onnittelut Esa Kuuselalle seurakuntavaalin voitosta. Vaikka Kepu sinut petti, niin näyttääpi siltä, vaiko siitä johtuen, että julkituova, avoin toimintasi seurakunnassa on seurakuntalaisten mieleen ja parhaaksi.

Avoimuus palkitaan

 

 

Onneksi on Gigantti ja Jere.

 

 

Kuppi täynnä lehmän pertaania.

 

 

Pääministerimme ajaa entistä voimakkaimpia pakotteita Venäjää vastaan. Ei suuret sanat suuta halkaise, mutta tämä uho ja ajattelemattomuus on moninainen vaara kansallemme, eikä yksin vastapakotteissa. Hän on pieni tekijä Euroopassa, mutta Suomen pääministerinä ne sanonnat muistetaan tarkalla korvalla. Onneksi EU:ssa järkevästi ajattelevilla tekijöillä virtaa normaalit nesteet pääkopassaan.

Taisto Levo

 

15.11.2014

 

Sinä kuka veit meidän valoporon viime vuonna niin voitko palauttaa mahdollisimman pian? Lapset ovat sitä vuoden aikana useasti kaivannut.

Poro

 

 

Kurre soitti et Anni oli Lehtosen Inton vaimo, eikä Kaarina. Nami-nami-kioskikin olisi pitänyt mainita. Tällai se pakina paranee. Kiitos yhteydenotosta.

Matti

 

 

Kaunis kiitos ystävällisyydestäsi sinulle, joka 9.11. autoit pyytämättä kyynärsauvan varassa kulkevaa ruokajonossa Sarka-museossa. Toit hyvää mieltä päivääni. Kaikkea hyvää Sinulle.

 

 

Miksi poliisi ei sakota autoilijoita, jotka käyttävät sumuvaloja aiheettomasti eli kirkkaillakin keleillä ja keskellä valaistua kaupunkia?

 

 

Arvoisat autoilijat,voisitteko opetalla parkkeeraamaan autonne vain yhteen parkkiruutuun opinkujalla! Jos ette osaa, jättäkää autonne kotiin.

Kohta menee hermot

 

 

Metsämaan hautausmaalla on hienosti järjestetty jätteiden käsittely, kiitos siitä! Mutta miks se toteutus on niin äärettömän vaikeaa astioiden käyttäjille? Ellette tiedä mitä on bio-, metalli-, lasi- ja sekajäte, ottakaa hyvät ihmiset selvää!

Lajittelu kunniaan!

 

 

Kiitoksia! Melkein varalla ja valppaana.

Raimo Savolainen

 

 

Jää jo Nummila suosiolla eläkkeelle, ei enää kiinnosta ajatuksesi.

 

 

Onko kaupunkintalolla lupa istua työaikana facebookissa alvariinsa.vai onko sihen joku erityinen syy?

 

 

Jälleen yksi pukki kaalimaan vartijana nimeltään Juncker.

Poliittinen vastuu?

 

 

Kyllä nyt Esalle ollaan kateita. Eikö Loimaalta tosiaan löydy rippikoulun pitopaikkaa?

 

 

Hirvikoskella on ollut erinomainen lumenauraaja, samalla ajolla on tehnyt myös maansiirtotöitä. Viherkaistojen ja pientareiden nurmikot on kaltattu multineen päivineen rullille ja Vanhankirkontien risteyksen mukulakivetys on käännetty ympäri. Eikö työstään tarvitse enää kantaa minkäänlaista vastuuta? Keväällä näitäkin vaurioita taas paikkaillaan suurella miesjoukolla ja konekannalla. Kaivattujen säästöjen aikaansaamiseksi opettajien ja hoitohenkilöiden sijaan saisi lomauttaa näitä ”ammatti”auraajia kun nykytalvetkin ovat mitä ovat.

Lenkkeilijä

 

 

Jostain luin, kuinka Suomen puolustusmäärärahat ovat liian korkeita? Ihmettelen tätä. Sillä emme olisi itsenäinen valtio, ilman omaa vahvaa puolustusta. Esi-isämme, ovat taistelleet meille tämän maan, antaen kaikkensa. Henkensäkin. Ilman omaa armeijaa meillä olisi jonkun muun sotilasmahdin valta. Ja mitä meistä olisi. Suohonsotkettavista. Eläköön itsenäinen Suomi, ja suomalaisuus!

Väinö Suomela

 

 

Kuka antoi luvan laittaa Köyliöntielle ketunmultaa kalliomurskeen tilalle? Menee märällä ihan liejuksi.

Tienkäyttäjät

 

18.11.2014

 

Iso Kiitos eläinlääkäri Kirsi Soinille pikaisesta hoitoon pääsystä…äiskä on taas jo ”helisemässä” mun kanssa 🙂

Mauri 11kk

 

 

Esimiehen ammattitaidolla myös suuri vaikutus esim. hoitoalalla työskentelevien työssäviihtyvyyteen. Nähty on.

 

 

Keskustapuolueen piti jatkaa entistä maalaisliitoa. Mikä se on nykyään? Pelkkä kokoomuksen jalkavaimo. Maalaisliitto on nykyään perussuomalaiset.

Sovnjet

 

 

Koskahan poliisit alkavat sakottaa valottomia pyöräiliöitä.

Pari lähellä piti tapausta kokenut

 

 

Aamusyrämmellä aiheena koulukiusaaminen. Opintien koulussa yli 40 vuotta takaperin koulukiusamista. Opettajat eivät halunneet puuttua joivat kahvia opettajain huoneessa. Kiusaajista osa siirtynyt toisille tantereille.

 

 

Tapaus takavuosilta hän tulee ovella vastaan täysi häkä päällä kysyin keskeytinkö jotain.

 

 

LL 15.11. sairaanhoitopiirin johto kirjoittaa kauniisti aluesairaalan kehittämisestä ja perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhdistämisestä. Totuus on, että palveluita ajetaan alas, paikkoja vähennetään, vaikka eivät riitä nytkään. Tyksiin ei mahdu ja on matkaa.

 

 

Olet Esa tavallisen ihmisen asialla sinulta loytyy maalaisjärkeä, mikä on nykyisin katoavaa kansan perinnettä. Jos joku eliitti ryhmä haluaa ulkomaille rippikouluun ei ainakaan seurakunnan (veronmaksajain) varoilla.

 

 

Ikuisuuskysymys ihmiselle tuntuu olevan se, mikä on elämämme tarkoitus? Se on yksinkertaisuudessaan sama kun muillakin eläimillä eli rodun säilymisen takaaminen, että ei se sen kummempaa ole. Toinen on se, että kumpi oli ensin muna tai kana? Molemmat väärin, sillä ensin piti olla kukko.

Taisto Levo

 

 

Ei vois osua asian ytimeen paremmin kuin kirjailija Timo Sandberq jonka eräässä kirjassa on kohta: ”konsulttia käytetään,koska virkamiesten perse ei kestä istua kuumaan paikkaan. Konsultti taas voi istua siinä huoleti, koska se ei ole tekemisistään vastuussa kenellekkään muulle, kuin niille virkamiehille jotka sen on palkannu. Tietysti konsulttia tarvitaan myös esim. peittämään jotain. Silloin asiasta vastaava virkamies antaa ymmärtää, millainen raportti tarvitaan ja teet niinkuin työnantaja tahtoo ja kaikki on tyytyväisiä.”

 

 

Haloo kirkonmiehet ja muut päättäjät tehkää nyt jo jotain tuolle sunnuntaimarkkinamenolle! Sunnuntait kuuluu rauhoittaa ja pyhittää lepoon eikä marketeissa ramppaamiseen! Tämä kansa on niin syvällä kun muuta reimua ei tunnu olevan kuin ostaminen ja markethulina!

Ei uskovainen

 

20.11.2014

 

Loistavasta palvelusta iso kiitos Hintakaaren Juusolle (kuitin muk.)

Mummeli+25kg auringonk.

 

 

Kiitos paljon Virttaan Erä-Veikoille erittäin maukkaasta peijaistarjoilusta, viihdyttävästä illasta ja suussa sulavista arvontapalkinnoista!

Eija, Pentti ja Pekka

 

 

Rippikoululaiset ovat seurakunnan jäseniä. Jos pysyvät, myös tulevia kirkollisveron maksajia. Koska lapset kastettu ja käyvät ripille, vanhemmat maksaneet tod.näk. omat veronsa parikymmentä vuotta. Täytyypä miettiä jatkossa.

 

 

Voisiko kävelyteiden varsille saada lisää roskiksia? Koirien omistajia velvoitetaan jätökset keräämään, mutta mihin?

Koirankakankerääjät

 

 

Ensilumien laskeuduttua Kartanonmäen alueelle, iski myös jokavuotinen riesa, vandaali kaupungin auraustraktorin muodossa, jatkaen viimevuotista asvaltin ja nurmikoiden tuhoamista! Eikö kukaan tätä saada kuriin? Viiden sentin mies tekee tuhansien eurojen vahingot.

 

 

Toive Vesihovin remontointiin: Moni liikuntarajoitteinen ja ikäihminen kaipaa pidempää kaidetta saunojen seiniin sekä kaidetta myös keskelle.

Liikkuminen turvalliseksi

 

 

Hei ”Ei uskovainen”. Laita luukut säppiin ja verhot eteen jos et siedä katsella toisten markettiramppaamista. Lepoa sinullekin kun ei tarvitse vahdata ja valittaa.

Ostan kun huvittaa

 

 

Eivät kaikki kirkosta eronneet ole ateisteja. Seurakunta on paljolti omilla toimillaan saanut aikaan kirkosta eroamista. Sanassakin kehotetaan uskomaan Jumalaan ei ihmisiin. Helvetin tulilla pelottelulla ei enää tänä päivänä saada ihmisiä hallittua ja alistettua uskoon, ei edes nuoria rippikoululaisia. Ihmiset alkavat onneksi jo oppia ajattelemaan asioita omilla aivoilla ja löytämään tien, totuuden ja elämän ihan itse. Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi…

 

 

Loimaan kaupunginhallitus päätti 17.11. hyväksyä Alastaron vuodeosaston ja vanhainkodin lopetuksen. Sairaalaan perustetaan sisätautiosaston tilalle kuntouttava osasto? Ketä seuraavissa vaaleissa voi äänestää, joka ymmärtää aluesairaalan ja vuodeosaston merkityksen vanhenevalle väestölle?

 

 

Muistuttaisin Loimaan virkamiehiä ja päättäjiä siitä, että Loimaan Aluesairaala on yksi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hoitoyksikkö. Sairaanhoitopiiri antaa ohjeet LAS:n käyttötarkoitukseen ja potilashoito-ohjeet, eivät Loimaan virkamiehet, eikä kaupunginhallitus eikä kaupunginvaltuusto.

Uolevi

 

 

Onko tämä totta: terveyskeskuspsykologin toimea ei täytetä?! Loimaan kaupungin päättäjien täydellinen ymmärtämättömyys ja ennaltaehkäisevän työn irvikuva toteutumassa. Perheneuvolapsykologien arvokas parityöskentely perheiden kanssa hajoamassa, kun työaikaa menee neuvolaikäisten testeihin.

Surullista säästöä

 

 

Ei ihme, että seurakuntalaisten määrä hupenee, kun kiroileva ja räyhäävä pappikin kehoittaa eroamaan kirkosta.

 

22.11.2014

 

Ajankohtaisessa kakkosessa haastateltiin tiistaina ekotorilla kuntouttavassa työtoiminnassa olevia ihmisiä. Jos valloxilla on niin paljon töitä et niitä teetetään alihankintana ekotorilla työttömillä jotka eivät siitä saa palkkaa niin tää on todella väärinja vallox voisi palkata heidät tehtaalleen normaalilla palkallla. Ja sana kuntouttava on ihan väärä termi. Tottahan yhdistys saa kuntouttavasta työntekijästä paremman korvauksen kuin esim. työkokeilussa olevasta ihmisestä. Työntekijät saavat normaalin työttömyysrahan vähän yli 32€/pv sekä kulukorvauksen 9 € joka monellakin saattaa mennä vaikka bensaan. Elikkä ilmaista työtä siitä ei tule eläkekertymää eikä mitään muutakaan. Paljonko työttömien yhdistys tienaa kyseisestä toiminnasta?, sitä ei tullut julki, sillä ei yhdistys toimintaa ilmaiseksi pyöritä koska pomojakin on jo 5–6 henkilöä ja heidän pitää saada normaalipalkkansa. Tuskin nää pomotkaan siellä työtä tekis 32€/pv sekä kulukorvaus 9€.

Työstä normaali työpalkka

 

 

Kiitos Levolle elämän tarkoituksen selvittämisestä! Mutta et vastannut tärkeimpään kysymykseen: miksi ihmiset ja eläimet jatkavat sukuaan pallolla joka on joka tapauksessa tuhoon tuomittu? Jos sitä ei tee ihminen, niin aurinko lopulta sulattaa maapallon kaasuksi.

Tollo telluksella

 

 

Vanhat yhteistyökumppanit, älkää ohittako yrityksien uutta nuorta johtoa asioiden hoidossa.

Eläkeläinen

 

 

Peura on seuralle bisnes pitäähän pääomaa varjella.

 

 

Onkohan totta mitä sattumoisin kuulin? Loimaan kaupunginhallituksen aikeissa olisi pitää pikkujoulut. Jossa oletettavasti viini virtaa ja herkkupöytä notkuu ja tämä mässäily tapahtuisi kaupunkilaisten verovaroilla. On kumma jos eivät osaa hävetä juhlintaansa, kun muille ovat jakaneet niukkuutta niukkuuden päälle.

Syrjäseudun porvari

 

 

”Valinnat menivät laillisesti ja enemmistön toive toteutui” totesi Jorma Laaksonen, joka itse putosi viime kuntavaaleissa valtuustosta, mutta vänkäsi itsensä väkisin kaupunginhallitukseen. Se siitä enemmistön toiveen toteuttamisesta…

Kepu pettää aina

 

 

Loimaan Lehdessä osoitetaan verbaalista heikkoutta, kun siellä muunnellaan koppeja mieleisiksi!

Viiden sentin mies tekee tuhansien eurojen vahingot

 

 

Lehti, ja tarkemmin sanottuna päätoimittaja, on vastuussa siitä, mitä lehdessä julkaistaan – myös mielipidesivulla. Kopit-palsta on tarkoitettu niin epäkohtien kuin myönteistenkin asioiden esilletuomiseen. Palstalla on hyvä ehdottaa myös ratkaisuja asioiden korjaamiseen. Kun lyhennämme tai muuten muokkaamme Koppeja, yritän aina miettiä, miten toivoisin jonkun huomauttavan omista virheistäni – käytössä on siis ns. Aatteleppa ite omalle kohalles -metodi. Sitä käytämme erityisesti silloin, kun kritiikin kohde on yksilöitävissä. Poliitikkojen ja muiden julkisten henkilöiden kohdalla sallimme tosin hieman kärkevämpääkin arvostelua.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

 

25.11.2014

 

Ruusuja hammaslääkäri Mirjalle, taidokasta osaamista.

Kiitolliset asiakkaat

 

 

Kyllä tulee kauniita asuntoja Väinämöisenkatu 8. Talo hyvällä paikalla.

 

 

Jorma Laaksosen mielipidekirjoituksen perusteella kirkko keskellä arkea listan kannatus kasvoi viime seurakuntavaaleista 31.78 prosenttia. Ennen näkemätön kannatuksen nousu

Tyytyväinen kyseiseen listaan

 

 

Muualla pienet maat yrittää taistella ja rimpuilla isojen naapurien kanssa olemassa olostaan. Täällä kurjistetaan ja tapetaan pikku kylien toiminnot sekä palvelut ,vaik ollaan samaa kansaa. Vai?

Kiitti vaan

 

 

Kopit Nimimerkki ”Tollo telluksella” LL:ti 22.11 kysyy minulta. ”Miksi ihmiset ja eläimet jatkavat sukuaan pallolla joka on tuhoon tuomittu”? Sitähän itsekin, mutta kaikki viittaa siihen että rotumme on homoutumassa. Nykytiedon valossa ja yrityksestä huolimatta se käyttökohde on todettu hedelmää tuottamattomaksi, että näin me vähenemme.

TL

 

 

Lopeta Jorma selittely. Esa voitti, hyväksy se. Muuten kepu menettää kymmeniä ääniä tulevissa eduskuntavaaleissa.

Äänestäjä

 

 

Kiire työviikko takana puhelin soi sähköposti täyttyy, harrastuksia joka ilta..saapuu perjantai-ilta ajellaan kohti Bisonsin peliä tunnelma hallilla äärettömän hieno, mukana myös uusia kasvoja kiitos ilmaislippujen ja tähän perheeseen kaikki tervetulleita! Voitto tuli ja meno jatkuu lauantaina ja fiilis hyvä vaikka nyt Toivolan kravatti jäikin muille maille vierahille niin silti kaikille isoooo kiitos! Viikon duunit unohtu aika pysähty ja hyvä fiilis jäi! Kiitos Bisonslauma Kiitos talkooväki ja Kiitos Me!

YhtäPerhettä

 

 

On se kummallista ettei harja sovi rivarissa sen verran käteen, että puhdistettais lumesta jäteastioiden alue. Se helpottais jo jätteiden keräilijöiden työtäkin!

 

 

Enemmistö Loimaan päättäjistä ajaa eriarvoistuvaa Loimaata. Jos tämän kiistää, valehtelee. Ikävintä on huomata se, kun usea haja-asutus alueen päättäjä kumartaa Loimaalle ja samalla pyllistää omalle kulmakunnalleen tukensa antajille. Johdateltavissa oleva päättäjä on tyhjääkin huonompi.

Taisto Levo

 

 

Kaikki ilmainen, tai lähes ilmainen työvoima pois työmarkkinoilta, niin työttömyyskin hellittää. SDP:läinen politiikka itse tuhoaa luomansa ”hyvinvointivaltion”.

Hyvä veli

 

27.11.2014

 

Virttaan koulu kiittää kaikkia teitä ideoijia ja toteuttajia sekä talkoolaisia, jotka aikaansaitte hienon leikkialueen koulun pihalle. Telineet ovat jo olleet ahkerassa käytössä.

 

 

Kiitos Pyrstötähti omaperäisestä soitosta. On hyvä, että on tanssimusiikin ystäviä, jotka luovat omaa uraa, Eivätkä ratsasta muiden luomalla nimellä.

Musikkeri E Kauhanoja

 

 

Hallituksen aika menee hunteeraamisessa.

 

 

Minä kiitän, Alastaron vanhainkotia, tosi hyvästä hoidosta ja ystävällisyydestä! Te ymmärrätte meitä vanhuksia!

Maria

 

 

Ukkoja pyörii kaupungilla autoillaan turhanpanttina. Mihinkään menossa, liikennesääntöjäkään osaa, bensaa vaan polttelevat turhaan. Ylimielisyyttä vai silkkaa tyhmyyttä, että vilkkukin jää käyttämättä?

 

 

Jos vuosikausia härnää ja häiriköi niin ei ole kovin tavatonta jos joku sattuu päreensä polttamaankin. Sopii kokeilla itse!

Naisenergiaa

 

29.11.2014

 

Kun ei seuraa huonoa esimerkkiä, niin voi olla hyvillä- mielin. Ehkäpä hyvällä esimerkillä on ainakin joskus kantava voima. Te, jotka jaksatte huomioida kanssaihmiset suuri kiitos Teille. Hyvä teko, parempi mieli.

Raili Koponen

 

 

Kyllä me loimaalaiset voidaan olla ylpeitä kun Heimolinnassa oli lahjakas Orkesteri upeine orkesterijohtajineen :-). Ja upeaääniset Markus Allan Ja Sanna Pietiäinen!

Teki mieli tangota!

 

 

Sote-uudistuksen myötä on havaittavissa se ikävä tosiasia, että hoidon saanti tulevaisuudessa tulee vaikeutumaan joten eikö nyt viimeistäänkin olisi aika ottaa vastuu omasta terveydestä, sen edistämisestä ja sairauksien ehkäisystä ja hoidosta itselle? Lopetetaan rutina ja otetaan itseä niskasta kiinni. Muutetaan elintapoja! Lopetetaan pullan mässytys ja aletaan urheileen. Jätetään pois ”kissanrasvat”, sokeri, vehnä ja turhat hiilihydraatit kuten makaroni ja aletaan juokseen! Siinä ne kilot karisee, vaivat vähenee ja verensokerit tasapainottuu ilman lääkitystä. Niin moni sairaus olisi omilla elintavoilla estettävissä! Miksi et tee sitä? Muutetaan tapojamme ennekuin on liian myöhäistä eli nyt!

 

 

Itsekin ihmettelen joutavia.

 

 

Syöpäyhdistyksen kirjoituksesta (LL 25.11.): Oikeaa asiaa. Naapurini ei varmaan lukenut, kun edelleen käryää ja kröhii parvekkeellaan.

 

 

20.11. Vesihovin naisten pukuhuoneeseen jäi valkoinen lyhytvartinen kampa, jolla on paljon tunnearvoa omistajalleen. Palautathan ystävällisesti uimahallin kahvioon.

 

 

Sinulle vihreän auton kuski joka törttöilit liikenteessä kaupungilla torstai-iltapäivällä vähän jälkeen kello kahden. Onko sulla voimassa olevaa ajokorttia kun et tiennyt mennäkö vai eikö. Yhtäkkiä käännyit oikealle mun eteen etkä edes vilkkua näyttäny. Hyvä etten ajanut pyörällä autosi kylkeen vaan sain pysäytettyä. Älä hyvä ihminen lähde autolla, jos ajaminen on noin huonoa. Ota ens kerralla pyörä

Oliks auto liian tekninen

 

 

Autoilijat huom. Kevyenliikenteenkulkijat, kuten kävelijät ja juoksijat, jotka ovat suojatiellä tai harkitsevat siirtymistä suojatielle. Niin ihan tiedoksi: Teillä on väistämisvelvollisuus heitä kohtaan. Jos et näe minun huomioliiviäni edes päivänvalossa tai et muutenkaan tajua että Sinun tulee väistää, tee palvelus yhteiskunnalle äläkä mene ratin taakse.

 

 

Olipa hauska lukea et ulkomaanrippikouluun menevät vain eliittiperheiden lapset! Kun meillä sitä eliittielämää ei ole koskaan eletty. Reissu oli suvun yhteinen rippilahja, et nuori pääsi edes kerran reissuun. Maksoi aika paljon, ei ehkä hyvätuloiselle, mutta meille kyllä. Mutta kannatti! Riparin kritisoijat: ottakaa nyt hyvät ihmiset selvää siitä, ennenkuin lauotte noita kivikautisia käsityksiänne! Kysykää edes omilta lastenlapsiltanne.

Äiti

 

 

Aamu 27.11. ajoin kaupungista Alastaron suuntaan klo 06.45 aivan yllättäen edessä pyöräilijä täysin pimeänä en voi sanoin kuvailla tuntemuksia jotka koin? Kuka on se onneton joka tämmöiseen törmää?

Sanaton

 

2.12.2014

 

Ruusuja domus ja lasituspuoli. Kiitos ihanasta pikkujouluillasta lauantaina. Meillä oli kovin ihana tanssihetki.

Yhtähymyä lopun ilta

 

 

Ota pieni irtiotto arjesta ja poikkea Kauppalan Kyökkiin. Tarjottavat ja tarjoilu aivan mahtavaa.

Nautiskelevat

 

 

Miksi naiset käyttää miehiä maksumiehinään?

 

 

Kiitos, nyt on kauniit valot sairaalan kuusessa.

Ent. huoltomies E. Sulkanen

 

 

Kaikkihan me tiedämme sen, että kunta tienaa tuhottomasti euroja omaishoitajia hyväksikäyttäen. Maksamalla heille vaan pienen osan siitä mitä laitospaikka maksaisi. Oppisivatkohan päättäjät arvostamaan heitä rahallisesti suuremmin, jos kaikki omaishoitajat jättäisivät hoidettavansa kunnan laitoksiin tai muuten, vaikka vaan hetkeksi? Ketään kun ei pakoteta omaishoitajaksi, joskin inhimillisyyspuolen ymmärrän.

Taisto Levo

 

 

Vuosikausien kiusaamista tapahtunut eritoten perheissä varsinkin politiikassa ja muissa luottamustoimissa mukana olleiden, mitä korkeammalla sen pahempaa naiset ja lapset ovat tehneet työt ja passanneet äijät ja loppupeleissä, jätkä senkun porskuttaa.

 

 

Homoliitto keskustelu vaalikauden ykkösaihe, valtiontalous ym pikkujutut.

 

 

On se kumma kun keskustassa ajetaan niin kovin keskellä tietä ja lapset seisoo auton takapenkillä. Missä on järki?

 

 

45 miljoona presidentin linnaan tärkeääkin käyttöä olisi terveyden huolto ym.

 

 

Kevyelle liikenteelle tiedoksi. Pysähdyn pari metriä ennen suojatietä jos selvästi osoitat aikovasi käyttää sitä. En pysähdy jos joku seisoskelee paikallaan suojatien lähistöllä. Itse kävelen reippaasti sinne autojen eteen ja tähän asti ovat kyllä pysähtyneet.

Autoilija ja jalankulkija

 

 

Yksiäänisten kuorojen konsertti oli hyvä, mutta paikka ehkä väärä yleisömäärästä päätellen. Jos ensi vuonna on Alastarolla ehkä ei ole yleisöä näinkään paljon ja sitten voidaankin lopettaa yleisöpulan vuoksi

 

4.12.2014

 

Minkä ihmeen takia suolaa ajetaan tielle useampi kertaa viikossa? Tie on kuiva ja asteet lämpimän puolella. Ihmetellään vaan kovin, että onko suolaa jäänyt ylimääräistä vuoden tarpeesta. Järki taas käteen.

 

 

Lämpimät kiitokseni terveyskeskuslääkäri Kirsi Jokiselle saamastani hyvästä hoidosta ja ystävällisyydestä.

Monien sairauksien runtelema mummo

 

 

Harras, herkkä, koskettava adventtikirkko Oripäässä 29.11. Kiitos koulun oppilaat ja opettajat. Suuri kiitos myös sydämelliselle kirkkoherralle. Poistuin kirkosta sydän täynnä lämpöä ja rauhaa.

Paikalla ollut liikuttunut mummeli

 

 

Kiitos Marja Välimäelle hienosta kirjoituksesta- täyttä asiaa! Kunpa päättäjillä olisi rohkeutta toimia oikein eikä tosiaan taipua ryhmäpaineen alla yhteisiin, omien arvojen vastaisiin päätöksiin!

 

 

pääsiassa tapahtuu nekatiivisia asioita

 

 

Alastarolla vanhan Loimaantien varrella etsii kotiaan iso, ruskeahko raidallinen, kesy ja kiltti kollikissa. Tunnistaako kukaan omakseen?

0504014859

 

 

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun Mielensäpahoittaja elokuvan esitysajasta oli kahdenlaista tietoa. Teatterin ikkunassa oli alimpana lappu jossa oli ajaksi merkitty 1.12. klo 14.ja se osui ensimmäiseksi silmiin. LL oli taas aika 3.12.klo 14. Menin teatteriin ovelle maanantaina, mutta ei siellä mitään ollut.

M.Sahla

 

 

Huomatkaa itsenäisyyspäivän juhlat. Ilmoitus oli tiistain lehdessä. Niin pieni ja pahassa paikassa. Mutta tavataan ja juhlitaan.

Sirkka Lukka, Mellilä

 

 

Kopeista on tullut uusi ja edullinen tapa mainostaa omaa tai kaverin firmaa.

 

6.12.2014

 

Järjetön kh:n ehdotus! Kyllä ihmetys on suuri, miksi kaupunginhallituksella on niin kiire lopettaa Alastaron vanhainkoti ja terveyskeskuksen vuodeosasto, vaikka eilen julkistetun sotelain mukaan kaupunki ei hyödy euroakaan niiden sulkemisesta? Maksuosuus määräytyy kolmen tekijän perusteella, mitkä laissa on määritelty. Kyllä tuntuu siltä, että alastarolaisten elämää byrokraattisella kiusanteolla halutaan vaikeuttaa ja kohdella laitoksissa työskenteleviä hyviä työntekijöitä kauhealla joulurahalla, irtisanomisella! Nyt jos koskaan on valtuutetuilla tarve ottaa päätöksentekoon aikalisä!

Kaupunkilainen

 

 

Tapani Ääri pelkää koulun leimautuvan kun avoimesti puhutaan kiusaamisesta! Raivostuttavaa! Etkö tunne mitään sympatiaa kiusattua kohtaan, tärkeintäkö on vaan kunnia ja maine??? Ja montako vastaavaa tapausta siellä lakaistaan maton alle? Täällä keskustan puolella on ollut tapana sanoa, että yksikin tapaus on liikaa.

 

 

Hyvä kirjoitus Helena Zimmer Alastaron asioista, Taiston mielipiteet täyttä asiaa Alastaron tilasta sekä jätevesiasiasta. Onko järjen käyttö nykyään kielletty?

 

 

Oi, kuinka kaunis joulukuusi on Poikkitiellä, rekkapihan vieressä.

Anne ja Onni

 

 

Haluaisin myös olla positiivinen ihminen Loimaalla, mutta kun en välitä jättiläisten pallonheitosta, niin mitä pitäisi tehdä, kun ei kohteliaisuus ja ystävällisyys ja iloinen elämänasenne auta.

 

9.12.2014

 

Tarjoillaanko keskuskoulun oppilaille raakoja kylmiä perunoita.

 

 

Liike ilmoitti alennuksesta, ja kun tuo alepäivä koitti oli lähtöhintoja nostettu.

Suoraselkäistäkö?

 

 

Laulu Suomelle Mellilän kirkossa oli upea koskettava Isänmaallinen tilaisuus! Sydämellinen kiitos järjestäjille ja toteuttajille!

Mukana ollut

 

 

Metsämaan kotihoito kiittää seurakuntaa, Pirjo Peltosta, Leila Kalliota, Kari Kotiniemeä ja Seppo Heikkilää kun mahdollistitte Nahuntuvan joulujuhlan.

 

 

Kuka vastaa köyliöntien kunnossapidosta ja hiekka/sora valinnoista? Tielle ajettu kamalaa santaa nyt muutaman kerran mikä pilaa niin autot kuin omat kotipihatkin. Kamalaa mutavelliä. Entinen tumma sora paljon parempaa ja tie silloin paremmassa kunnossa.

Tienkäyttäjä

 

 

minä olen lentopalo fani alastarolta ja ylpeä sitä.

Alastaron lentopallo justiina

 

 

Loistavia koppeja ll 6.12! Täysin samaa mieltä Äärin kirjoituksesta. Ja hymy nousi huulille positiivisuus kopista.Samaa mieltä siinäkin, älytöntä vouhotusta pitkien poikien pallottelusta joista taitaa olla peräti 1 loimaalainen 😀

 

 

Loimaa kun taas hakee henkilöstösäästöjä, niin suuntaisi ne nyt ensisijaisesti hallintoon. Siellä on liialti hyväpalkkaista kynänpyörittäjää jos suojatyöpaikankin mitat täyttävää. Totena ei voi väittää järjenkään pakkautuneen sinne, vaan lähinnä vallan. Hallinnon työpaikkoihin ei hevin kosketa, sillä eihän korppi korpin silmää noki. Suojatyöpaikalla istuvan palkalla saisi kolme terveys puolen tekijää kaikkien hyväksi. Miettikääpä ihmiset tätä.

Taisto Levo

 

 

Joulukuusen hankkiat älkää menkö kuusen noutoon syvälle tai sankkaan metsään

 

 

Kiitos perhe Riuttaskorvelle ikimuistoisesta joulukonsertista

aa

 

 

Loimaalla yt:t päällä niin eikö olisi aika potkasta kehitysjohtaja pihalle kun ei mitään positiivista kehitystä tapahdu.

5 vuoden suoja-aika ohi

 

 

Raamattu pitäisi myös uudistaa, että ensin oli Aatami ja sitten toinen Aatami ja muita ei sitten ollutkaan, kaikki päättyi siihen.

 

 

Kyllä on aikoihin eletty ja asioiden tärkeysjärjestys unohdettu, kun homousasiat ovat eduskunnan ja kirkon tärkein asia tänä päivänä. Eivät ne asiat maamme tilannetta ainakaan eteenpäin vie, vanhukset unohtuu, ei heillä ole väliä onko homo vai hetero.

Homosapiens

 

 

vastaus nimimerkille miksi naiset käyttävät miehiä maksumiehinään. jos nainen on niin röyhkee et ratsastaa toisen rahoilla ja mies niin tyhmä et maksaa. niin siitä vaan.

 

 

Kaikilta vanhoilta ukoilta ajokortti, jotka eivät osaa ajaa autoa. Autossa on myös tausta peili johon vois kattoa, kun yhtäkkiä pysätyy ja alkaa peruuttaa kun huomaa parkkipaikan kuten tässä tänäänkin kävi torin laidalla kun olin pyörällä menossa r-kioskille. Mun perässä tuli monta autoa ja edestä päin tuli autoja ja yks kaks auto pysähtyy ja ei ku siitä vaan peruuttaan kattomatta edes et onks takana joku. Sainpahan pyöräni pysähtyyn mut ehkä joku ei olis ehtinyt pysäyttää vaan jäänyt alle. Sama noille autoilijoille jotka ajaa niin läheltä pyöräilijää et jos pyöräilijä horjahtaa niin auton alla on sekä vielä et moni oikaiseen kurvissa väärältä puolelta. Ja vielä että autoilija älä pysäytä autoasi suojatielle kuten tässä nyt on nähty monta tapausta.

Opetelkaa liikenne-säännöt uudestaan

 

11.12.2014

 

Kaikki Alastarolaiset 11 valtuutettua pitivät yhtä vastustaessaan Alastaron vuodeosaston muuttamista palveluasunnoiksi. Ulkopuolelta apua saimme, Vasemmistoliitolta 4 ääntä ja Demareilta 1 äänen. Voi vaan todeta, että aika avuttomia olemme Loimaan ylivallalle, joka ajaa kaiken keskittämistä sinne.

TL

 

 

Taisto Levo on oikeessa herroja vähentämällä saaraan kuluja vähennettyä

 

 

Naisen lempieläimet, minkkiturkki vaatehuoneessa jaguaari autotallissa tiikeri makuuhuoneessa ja aasi joka maksaa kaiken.

 

 

Mein lapset ei ole maininnee et koulun ruokalistas olis minkään päivän kohdal kylmä, raaka peruna…

Sama koulu, eri peruna…;)

 

 

LL 9.12, kerrankin asiallinen koppi, koskien ”kehitysjohtajan” tarpeellisuutta.

 

 

Miksei Loimaan Lehdessä ole ollut juttua viime perjantaina lakitetuista ylioppilaista?!

 

 

Juttu lakitetuista löytyy tästä lehdestä sivulta 14.

Toimitus

 

 

Köyliöntie ei ole soratie,vaan liejutie.

 

 

Vara val tuutettu Sanna Huolman, hyvän kokous käytän nön muka ista ei ole puheenvuo rossaan ivailla, lou kata ja repiä.

 

 

Arvoisat Kopittelijat. Huomioittehan, että myös prepaid-liittymistä lähettämissänne Kopeissa olisi mukana lähettäjän tiedot – jos ei ole, julkaisemisessa on käytetty ja tullaan käyttämään tiiviimpää seulaa. Ei ole myöskään sopivaa lähettää sellaisia Koppeja, joissa ”nimimerkiksi” liitetään jonkun aivan muun henkilön nimi.

Kati Uusitalo, päätoimittaja, Loimaan Lehti

 

13.12.2014

 

Onks pakko lähettää joulukortteja ja hakee kuusi jos ei taho?

 

 

Ihana, rakentava kirjoitus Äiti Loimaalta (LL 11.12.)! Toivon myös, ettei kukaan joutuisi kantamaan vuosikausia sisällään kurjia koulukokemuksiaan, joihin ei ole puututtu. Koulu on täynnä henkilöstöä, jolle tilanteen voi kertoa. Jos kokee, että joku asiaa vähättelee, on syytä vaihtaa kuuntelijaa. Olisi mukavaa joskus kuulla myös tarinoita, joissa kiusaamiseen on onnistuneesti puututtu. Tsemppiä koulutielle!

 

 

Hämmästyin, että eräs kauppa avaa ovensa vasta kello 10. Ei työssäkäyvällä ihmisellä ole aamuisin aikaa odotella iankaiken kaupan aukeamista.

 

 

Syömään pakottamisesta alkaa kaikki paha.

 

 

Mitä ihmettä kaupunki tekee niittukulman lisä maalla jonka nyt osti edellisetkin ostokset kasvaa pajua kyllä sitä maata saa ostettua myöhemminkin jos tarvetta on nyt rahat olis voinut käyttää fiksumminkin.

Juha

 

 

Seurakunta on jo muutamana kesänä joka perjantai tarjonnut kahvia nuorisotoimiston edessä, muutaman askeleen päässä torilta. Eri työmuotojen työntekijät siellä iloisesti huutelevat kahville. Kiitos seurakunnalle!

 

 

Toimittaja Sampsa Hakala (LL 11.12) ilmaisi ja kiteytti osuvasti meikäläisenkin mielipiteen kirkkovaltuuston kokousinfossaan ja omassa kommentissaan ”Maksajan toive”. Kaikki ko. kokouksessa käytetyt puheenvuorot rakentavia. Mielenkiintoisin Toivo Mikkolan ehdotus kirkon tarjoamista torikahveista. Siihen tapahtumaan sopisi myös hyvin kirkon edustajan (esim. papin) puheenvuoro torilavalta esittämänä. Kirkosta lähtevien (karkaavien) estämiseksi tarvitaan uusia rohkeita avauksia. Esimerkkinä toimii hyvin mm. äskettäin järjestettyjen valtuustovaalien äänestysmahdollisuuden vieminen tavarataloihin keskelle ihmisten arkea. Äänestysaktiviisuus nousi n. 50 prosenttia.

Raimo Savolainen, 2015 aloittavan kirkko-valtuuston varajäsen

 

 

I don’t text.

Machete

 

 

Kiitos Mellilän asemanseudun koulun opettajat, oppilaat, eskarilaiset ja hoitajat, saitte aikaan upean joulujuhlan.

Leena Revo

 

16.12.2014

 

Alastaron päiväkodin lapset, Alastaron yläasteen Lucia-laulajat sekä musisoijat Sanna ja Harri! Teille kaikille lämpimät kiitokset tuomastanne joulutunnelmasta!

Alastaron hoito-osaston potilaat ja hoitajat

 

 

Olipa kaunis ja tunnelmallinen joululauluilta Virttaan pienessä kirkossa. Ihmiset lauloivat, joten oli helppo laulaa mukana. Kiitos!

Vierailija Aurasta

 

 

Tiemiehen poikana voin sanoa, että edes talonpojan poika ei pystyis traktorin alueauran kanssa kraapimaan kolmen neliön kaistaletta pyörätiestä asfalttia veke. Joposta meni melkein kummit soikeeks!

Ville-Jussi

 

 

Kiitos, ole hyvä,anteeksi, päivää,näkemiin jne. ovat pieniä sanoja, mutta merkitykseltään isoja. Hymy ei myöskään ole keltään pois, mutta antaa paljon.

M.L

 

 

Miksi on niin vaikea noudattaa liikennesääntöjä. Kaikki olemme saaneet samat opit. Poliisit vois kerätä valtiolle helppoa rahaa rikesakoin Prisman pihalla

 

 

Seurakunta menee torille tarjoamaan ilmaset kahvit vaikka lähistöllä, jopa torilla on kahvilloita! Olisi muutenkin hyvä miettiä mitä torilla myydään ettei viedä keskustan liikkeiltä asiakkaita. Turun toriltkin saa vaan kasviksia, vihanneksia , marjoja ja muuta sesonki yms sellaista toritavaraa mitä ei lähikaupoissa myydä. Näin ajatellen turvattaisiin keskustan liikkeiden toimeentulo. Eikö? Ja paikalliset kukkakauppiaatkin voisi myydä torilla oman paikkakunnan kukkia ja muut menkööt muualle, sinne ne rahatkin menee.

 

 

13.12. LL. Kokoomus iskee voimalla nyt kun vaalit on tulossa? Mutta mitkä on tulokset nykyisen hallituksen jäljiltä. suurtyöttömyys ja valtavat velat jotka työtätekevä väki joutuu maksamaan tulevina vuosina! Aivopesua sekä propakandaa täydeltä laidalta!

Kipakka

 

 

Viety poliisilaitokselle miesten pyörä jossa on sinistä valkoista ja mustaa sekä rungossa sinisiä rasteja ja teksti romeo. Omistaja voi noutaa.

 

 

Kysyisin, onko takseilla erityislupa pysäköidä ja käyttää autoa markettien ovien edessä, ja myös pysäköidä suojatielle, ja näin vaikeuttaa asiakkaiden kulkua kauppaan. Vieressä kuitenkin on takseille tarkoitettu parkkiruutu tyhjänä. Jos asiakas ei jaksa siitä kävellä kauppaan, niin sitten hän melko varmaan on pyörätuolissa, ja kuljettajan pitää lykätä hänet sinne muutama metri enemmän jos auto on oikeassa paikassa pysäköitynä.

 

 

Alessandro-salista ja Heimolinnasta pukinpussini sain täpötäyteen. Itsetehtyä, kotimaista käsityötä alusta loppuun, kädentaitajille kiitos. Joululeipomukset löytyivät helpommin kuin koskaan.

Jouluvalmistelija

 

 

Kun kaadutte Loimaan kaduilla kävellen tai pyörällä, niin laittakaa rikkoutuneet vaatekulut/ lääkärilaskut Kaupungille. Lauantaina tullut lumi auraamatta ja jään pinta hiekoittamatta. Näin Kaupunki säästää!

Talvipyöräilijä

 

18.12.2014

 

Hyvä kirjoitus Tiina, ei tuohon tarvitse enää yhtään naulaa.

Vasaraton

 

 

Muistakaa arvon autoilijat että kun käännytte Aleksis Kiven kadulta Hirvikosken suuntaan myös jalankulkijoille saattaa samanaikaisesti palaa vihreä valo. Ja sama pätee toisinpäin jalankulkijoihin! P.S. Muistakaa heijastin!

Kimmo

 

 

Mää melkein jo arvaan kuka alottaa kauheen valitus ja vastustusruljanssin oripäänkankaan tuulivoimapuistoa vastaan. Meille ei sit tartte poiketa mihinkä adressiin nimiä kyselemään!

 

 

Ei varakkaasta tai rahanahneesta ole kaveriksi.

 

 

Terveyskeskuksen ajanvarauksesta vastaaville: on töitä, joista ei soiteta ajanvaraukseen klo 8–11. Eikä varsinkaan odoteta takaisinsoittoa, jota ei ehkä tulekaan. Anteeksi, että häiritsin.

 

 

En tiedä, luottavatko lapsensa pimeään aamuun ilman fillarivaloja lähettävät vanhemmat hyvään tuuriin vai mihin, mutta ihmetyttää tuollainen välinpitämättömyys.

 

 

Taksien pysäköintikoppi LL 16.12 oli aivan aiheellinen. Toiset väärinpysäköijien ryhmät ovat rahan nostajat, ja Alkossa kävijät.

 

 

Luulisi ihmisellä olevan raskasta elää kulissi avioliitossa. Jatkuva näyttö päällä.

 

 

Paikallisesta liikkeestä ostettu tarjouspurkkiliha tuote. Suomalainen valmistaja. Purkin pohjassa huomasin tekstin. EU:n Ruoka apu ei myyntiin. Wau eikö enää ruoka-apua tarvitakaan Suomen maassa.

Selitystä miettivä

 

 

Te kaksi kloppia jotka veitte vihreän helkaman parkin pihasta 15.12 klo 16.34 teidän kasvot on nähty. Palauttakaa pyörä samaan paikkaan.

 

 

Seurakunnan kesällä tarjoamat kahvit ei ole pääasia, vaan kohtaaminen työntekijöiden ja muiden kanssa. Tottakai keskustan liikkeet ovat tärkeitä ja niitä pitää suosia, mutta kupponen seurakunnan kahvia tuskin yhtäkään kahvilaa kaataa.

 

 

On tosi hyvä asia, että seurakunta tarjoo torilla ilmaiset kahvit. Joskus tarjoo joku muu järjestö. Vaikka torilla on kahvila ja torin syrjässä on kuppiloita, niistä ei pysty ostamaan kahvia vain ainoastaan rikkaat, koska niiden hinnat ovat pilvissä. Jossain kuppilassa maksoi kahvi ja pulla 6 euroa, on se mukava, että köyhätkin saa ilmaiset kahvit joskus. Keskustan liikkeet saa enemmän asiakkaita, kun on ilmaisia kahveita, tullaan kauempaakin torille. Torilla olisi paljon enemmän myyjiä, myyntipaikat on niin kalliita, ei jää kauppiaalle paljoa käteen.

 

20.12.2014

 

Isot kiitokset Anni ja Tapio Räisäselle, jotka järjestivät meille päiväpiiriläisille mieltä lämmittävän joulujuhlan.

 

 

Kiitokset harmaahiuksiselle rouvalle, joka neuloi mittatilaustyönä kauniit mustat villasukat. Toivotan Teille Sydämellistä Joulua ja kaikkea hyvää Uuteen Vuoteen 2015!

Pienijalkainen mummu

 

 

Olen saanut hyvää palvelua monista liikkeistä, esim. Sportia, b&j, kuultoshop ja bello mondo. Kiitos heille hymystä ja asiakaspalvelusta.

 

 

Kuulkaahan pikkupoliitikot ja oman edun vartijat: ottakaa oppia Barack Obamasta. Kuuba-keissi osoittaa hänen olevan valtiomiesainesta ja haluaan vähentää typerää kukkoilua.

 

 

Miksi jatkuvasti kirjoitetaan Alastaron vuodeosastopaikkojen siirrosta Loimaalle? Miksi ei kirjoiteta suunnitelmista perustaa tilalle kuntouttava osasto sairaalan sisätautiosaston paikalle? Sitten Loimaalla ei ole enää sisätautiosastoa vaan kaikki matkaavat Tyksin ruuhkiin hoitoon. Kiitos Loimaan päättäjille oman sairaalan alasajosta.

 

 

Kukko se laulaa kauroilla, lukkari tahtoo voita. Köyhän täytyy laulaa koleriperunoilla.

 

 

Mielenkiinto heräsi keskustan järjestötoimintaa koskevasta Loimaan Lehden (18.12.) uutisesta. Suurin uutinen siinä – virheen lisäksi – oli se, että koolla olleella porukalle ei ollut mitään sanottavaa päivän politiikasta. Siihen olisi luullut olleen aihetta ja ainesta, kun kokoomus täälläpäin mallikkaan vaalimainnon kautta vastoin yleisiä virtauksia on ottamassa enemmän ja enemmän hommia hanskaansa.

Ihmettelevä lukija

 

 

Loimaa voi aloittaa kaupungin mainostamisen antamalla arvoa joka kylälle, arvostamalla asukkaita, työntekijöitä, yrittäjiä… tasapuolisesti näin hyvä maine kauas kiirii. Sarka on Sarkamuseo ja Alastarogolf on Alastarogolf. Näin tiedämme mistä paikasta on kyse. Ollaan vaan yhtä Loimaata yhdessä. Lisätään palvelutarjontaa tai ainakin pidetään palvelut entisellään ja hyvä mieli. Sitä kautta rakennetaan yhteistä tulevaisuutta yhtenäistä Loimaata.

 

 

Eiköhän se valkohäntäpeura ole ihan virallinen nimi edelleen ja maaorava on maaorava eikä tikutakuorava mitä samainen raati ehdotti uudeksi nimeksi.

 

 

Kaikkea hyvää Alastaron Apteekin viehättävälle ja palvelevalle väelle ja kaikille alastarolaisille muistutukseksi, että oma apteekki on aina oma ja lähellä. Sanoisin myös että käyttäkää alastarolaisten yrittäjien palveluja. Meidän kaikkien on ja kaikin keinoin taisteltava meihin kohdistuvaa riistoa vastaan.

Taisto Levo

 

 

Loimaan päättäjät vois mennä Rovaniemelle opintomatkalle! Rovaniemen hallinto puolittu ensivuonna 188 henkilöstä 90:een!

Jussi

 

23.12.2014

 

Katkeruudella on monet kasvot. Se saattaa ajaa ystävän jopa sellaisiin tekoihin, joihin ei muuten ryhtyisi.

 

 

Kiitos hienosta konsertista Tapiolle, Sannalle, Katjalle, Erkille ym. Oli hienoa olla Ypäjän kirkossa tähtitaivaan alla. Hyvää joulua toivottavat mukana olleet

Tuula ja Asta

 

 

Kiitos Lassin labran tehotytöille, EA:n aamuvuorolle, palvelevalle Lissulle, eritoten toimeliaalle Sakulle sekä huipputehokkaalle Bello Mondon työtiimille! Lämpimästi teitä muistaen!

Päivi

 

 

Sydämelliset kiitokset joulutunnelman luomisesta Aila Suihkolle ja Kirsti Soikkelille! Kiitos Topmecille ja kaikille meitä jouluna muistaneille!

Ilolakodin asukkaat ja henkilökunta

 

 

Upea ja monipuolinen Joulukonsertti Ypäjän kirkosssa. Kiitos esiintyjille.

Minä ja noin 700 henkilöä

 

 

Hyvät ihmiset! Kun kopittelette, niin miksi käytätte nimimerkkiä? Pahin on: yksi monien puolesta. Jos mielipiteensä julki tuo, eikö voi kirjoittaa omalla nimellään? Joskus saattaa joutua sivullinen syylliseksi nimimerkki kirjoituksesta.

Väinö Suomela

 

 

lee marvin elokuvat ok

 

 

Nyt se vihree helkama takas sinne mistä veitte tai suoraan poliisille, ni ei tarvi kyttäillä selän taakse koko aikaa.

 

 

Levo kirjottaa muuta ja tekee itse kuitenkin toisin… Nähty asioilla.

Kyllästynyt

 

 

Kiitos Pastoille Loimaalla v. 2014 järjestetyistä maratoneista. Säällä kuin säällä.

HH

 

 

Kiitos Peltoisten kyläyhdistykselle joulutervehdyksestä.

P.R.

 

 

Noniin nyt on peli ohi, ja voin sanoa että saa olla ylpeä joukkueesta! Bisons on osoittanut pelaamisen iloa viimeiset 4 peliä korisliigassa jotka kaikki ovat päättyneet meille! Vtb:sä kaksi viimeistä peliä ovat päättyneet meille, eli kuusi perättäistä voittoa! Alkukaudella näytti hieman huteralta, mutta onneksemme se on alkanu kääntyä parempaan. Joukkue saa pikku hiljaa pelistään kiinni. Yksi syy tähän ovat me. Fanit. Loimaalta. Olemme jaksaneet reissata joukkueen mukana ja tukeneet heitä. Tämä antaa kuvan meistä biisoneille, valmentajille ja myös muille ihmisille, että olemme Suomen parhaita faneja! Mun puolesta kiitos hienosta pelistä ja reissusta! Lets go bisons!

Moppipoika

 

 

Rakastunut ihminen tekee kaikkensa ollakseen ihastuksensa kanssa samassa paikassa.

 

30.12.2014

 

Kiitos Kiti Salonen hyvästä kirjoituksesta 23.12. lehdessä. Tuli hyvä mieli, kun muillakin lehtikasa kasvaa. Hyvää Uutta Vuotta lehtien parissa.

Mummu

 

 

Jälleen kerran kaunein valokuusi Loimaalla löytyy Välimettänlenkiltä, käykää katsomassa. Todella kaunis ja valaisee maiseman.

 

 

Kiitos Rauhalalle Tapaninpäivän saarnasta, oli hyvin valmisteltu ja puhe kuului selvästi myös radiosta kunneltuna, toivon samanlaista jatkossakin kaupungin jumalanpalveluksista. Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Yks kuuntelija

 

 

Vihreä Helkama oli Raviradalla viikon verran, mutta katosi sieltäkin nyt alkuviikosta. Toinen samaan aikaan ilmestynyt pyörä vielä siellä.

 

 

Vielä 2000 luvulla tapahtui kähläämistä ja möhläämistä.

 

 

Hyvä Loimaan katuvalojen käyttäjä, huomioithan että (ke) uuden vuoden aattona katuvalot palavat koko yön turvallisuuden kannalta.

Tinakenkätyttö

 

 

Suojatyöpaikoissa olevat eivät voi laulaa joululauluja (päättynyt kaik on työ) kun ei ole alkanutkaan.

 

 

Ihminen ei voi omistaa kissaa. Parhaassa tapauksessa siitä tulee hänen elämänkumppaninsa.

 

 

Mistä tunnistaa juntin auton ratissa? Niska ei käänny ja vilkku ei välkehdi käännöksissä. Niitä on täällä yhä enemmän.

 

 

Huom taloyhtiöt nyt on oiva tilaisuus kilpailuttaa isännöitsijä toimistot ja valita paras. Ottakaa sellainen joka todella hoitaa myös asiat eikä jää pelkiks lupauksiks

Asukas

 

 

Saiturin joulusta. Voidaan muuntaa idiootin joulu.

 

 

Onko ne kaupungilla päivittäin tyhjänpanttina autoillaan pörräävät ukot kodinturvajoukkoja?