”Miksi Bemarilla ajaessa täytyy näyttää hampaitaan”, Kaikkien aikojen Kopit, osa 31

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

 

2.4.2015

Tuli niin hyvä mieli tiistain lehden kansikuvasta 🙂 kylmyyden ja räntäsateen keskellä nousi hymy huulille!

Söpö

 

Suurelle osalle autoilijoista iso kiitos, kun huomioitte pyöräilijän pimeässä vaihtamalla pitkistä lähivaloihin kohtaustilanteessa! Pimeässä pyöräillessä kun ei hetkeen näe eteenpäin jos tullaan pitkillä valoilla vastaan. Terveisin,

Aamupyöräilijä

 

Kiitos! Kädentaitojen Pajapäivä Mellilässä oli aivan ihana tapahtuma! Mieltä virkistävä ja niin monipuolinen.

 

Iso kiitos kampaaja-Kirsille avusta sekä Rapelle, joka ystävällisesti kuskasi kahta luudatonta noitaa.

Vänkä ja Pinkku

 

As.Oy Martinhakassa vuokrataso on 50% matalampi kuin muissa kaupungin vastaavissa asunnoissa. Onko toimitusjohtaja ja hallitus syyllistynyt vakavaan laiminlyöntiin? Mikä on isännöitsijän vastuu kaupungin tulojen menetykselle, joka 20 vuodessa on n. 2 milj.euroa nykyvuokrassa. Martinhaka on yli neljäkymmenta vuotta vanha kiinteistö. Kenen on vastuu osakeyhtiössä? Tulojen menetykset ovat valtavia.

Tunnollinen veronmaksaja

 

 

Naapurit Suopellolta voisivat ystävällisesti huomauttaa asiasta räksyttävien piskien omistajille, niin asia voisi korjaantua. Häiritsevätkö yöunia? Vai onko vain huonot hermot? Ja jos ujostuttaa, niin postilaatikko on keksitty.

Enkö saa haukkua? Olen koira!

 

 

Räksyttäminen on koirien työtä, mutta jatkuvaa haukkumista ei tarvitse kenenkään naapurin kestää. Itse asuin aikanani kerrostalossa, jossa piski ulisi seinän takana päivittäin tuntikausia. Huomautin asiasta, jolloin olin kuulemma eläinvihaaja. Talot ovat kuitenkin ihmisiä, eivät kuolatehtaita varten, eikö vaan?

 

 

Lauantaina kopeissa nimim. sitä saa mitä tilaa kirjoitti täyttä puppua. Asia on täysin päinvastoin. Levo ja Lundgren ovat positiivia ja yhteistyökykyisiä ihmisiä ja aidosti alastarolaisten puolella ja ajavat heidän asioitaan.

Loimaalainen

 

 

Onhan se parempi että yrittää ja työllistää kuin se että marssii sossun luukulle tai työkkäriin. Eikä yrittäjälle todellakaan kukaan maksa palkkaa vaan yrittäjä saa sen mitä viivan alle jää jos jää ja aina vain vähemmän tänä päivänä jää. Kannattaisi tutustua paremmin pienyrittäjien arkeen varsinkin vaaliehdokkaiden sillä se ei ole helppo tie! Mutta yrittänyttä ei laiteta…

 

 

Mitäs sinne sotaan lähditte? Mitäs sitten yrittäjäksi ryhdyitte? Sama aatemaailma jatkuu vaan! Yrittäjä ei ole tämänpäivän riistäjä vaan yrittäjää riistetään. Yrittäjä antaa työn ja mahdollisuuden saaden itselleen vain velvollisuuksia ilman oikeuksia. Paljon on töitä sillä saralla että yrittäjä olisi tasa-arvoisessa asemassa työntekijänsä kanssa! Että hänelläkin olisi palkalliset sairaslomat, kesälomat ja lomarahat sekä työpaikkalääkärit yms sosiaaliset etuudet jotka Huom! yrittäjä on velvollinen työntekijälleen kustantamaan oman yrityksensä tuotolla! Ja sananvapauttaan saa kukin käyttää kuten haluaa, nimimerkillä, nimellään tai ilman. Ei se asian sisältöä miksikään muuta.

Yrittäjyys verenperintöä

 

 

Turhaan vaivauduin esittämään mielipiteeni Asemanseudun koulun pienryhmätöiminnan siirtämisestä keskuskoululle. Minkä Herrat ovat päättäneet, sitä ei muuteta, ollaan asioista sitten erimieltä tai ei. Ikävää on se, jos pieni ykkösluokkalainen ei selviydykään normaalissa luokassa ja tarvitsee pienryhmätoiminnan apua! Näin Loimaalla tuetaan lapsiperheitä ja toivotetaan tervetulleeksi Loimaalle, mutta älä vain asu Loimaan keskustaa kauempana tai saat todella huomata kuinka rankkaa se on.

 

 

Minkä ihmeen takia jonkun ilonpilaajan piti taas tyrmätä se poikien torikojukin? Mitä pirun väliä sillä on, minkä kokoisia ne toripaikkaruudut ovat? Eihän siellä torilla yleensä ole montaa myyjää, kyllä sinne mahtuu!

 

 

Pahoittelen aiheuttamaani häiriötä lasivitriinin lukon avaamispyynnölläni!

Minäkin palvelen

 

9.4.2015

 

Kyllä oli upea konsertti pääsiäismaanantaina Kanta-Loimaan kirkossa, kirkkokuoro lauloi niin hyvin. Ja mitkä solistit, nimiä mainitsematta, kyllä meillä osataan. Aivan huikeata.

 

 

Kiitos Tammikodin tytöille viihtyisästä pääsiäistunnelmasta. Hyvää kesää.

Vierailija

 

 

Lämmin kiitos Kanta-Loimaan kirkkokuorolle upeasta pääsiäiskonsertista.

Hannele Temonen Kojonkulmalta ja Leena Valkama Ivalosta

 

 

Kansanedustajaehdokas Heikki Mäkinen osoitti erinomaista tilanteen hallintakykyä Loimaan Lehdessä 2.4. olleessa viisaassa kouluasioita koskevassa kirjoituksessa, ja pyysi siinä vastausta Loimaan kaupungilta. Uskallan odottaa, että meitä äänestäjiä varmasti kiinnostavaan asiaan ilmoittavat kantansa myös loimaalaiset kansanedustajaehdokkaat – ja ennen eduskuntavaaleja.

Ehdokas hakusessa

 

 

Älä levitä valheita, olihan kirkkoherra pääsiäisenä kirkoissa, lue kirkolliset.

Rehellisyys maan perii

 

 

Ehkä ajanoloon sekä halu ja kyky lähteä liikkeele häipyvät.

 

 

Kummallista kun martinhaan asunnoita ei ollenkaan ilmoiteta missään vuokrattaviks kun vapautuu asunto? onks ees laillista et asukastoimikunta valitsee uuden asukkaan? ja miks kaupungin toisella laidalla kuten esim vatrolassa mikä myös on kaupungin vuokratalo näkyy olevan kolmion vuokra 578 ja martinhaassa melkein puolet halvempi, mistä tämä johtuu? halvat vuokra-aunnot kuuluis antaa laps perheille jotka asuu vuokralla eikä ole varaa maksaa kallista vuokraa. tai sit pitäis kaikille vuokralla asuville olla sama mahdollisuus elikkä kaikkien kaupungin vuokra-asuntojen hinnat yhtä alas? muutenkin martinhaasta julkaistaa lehdissä ristiriitaista tietoa. ensin et ei ole varaa tehdä korjauksia, ei tietenkään olekaan kun rahaa ei ole jäänyt säästöön kun vuokralaiset saavat asua vastikkeen hinnalla. toisessa kirjoituksessa taas ilmoitetaan et asunnot on hyvässä kunnossa ja remontteja tehty. mikä mahtaa olla totuus?

Mietiskelijä

 

 

13.4. kaupunginhallitus käsittelee lautakunnan väärennetystä pöytäkirjasta tehtyä oikaisuvaatimusta. Lautakunnan jäsenistöstä on myös vaatimus asialliseksi todettu. Suosittelen seuraamaan loimaalaista käsitystä hyvästä hallinnosta.

Timo Lahtinen

 

11.4.2015

 

Kiitos Tornin henkilökunnalle mukavasta pääsiäisen ajasta ja vaahdottomasta oluesta.

Mukana ollut

 

 

Todella hyvä kirjoitus Virttaan motocrossradan avaamisesta Loimaan Lehdessä nro. 39. Hyvät perustelut radan avaamiselle, radan sulkemiselle taas perustelut ovat heppoiset kuten kirjoituksessa mainittiin!

Crossikuski

 

 

Sä annat näköjään edelleen koirasi kakkia nurmikolleni, lopeta heti! ei ole kiva astua, koiran jätökseen nurmikolla, ja vielä kun nurmikko kesällä leikataan!

 

 

Voisiko joku puoluetoveri opettaa Lahtiselle että kaupungin kokouksista tehdään pöytäkirja päätöksistä eikä keskusteluista?

Luulisi tietävän

 

 

En vain pahoittanut mieltäni vaan ihan järkytyin kun kuulin että Puistokadun koulun pihalla oli jotkut oppilaat pilkanneet, nauraneet ja matkineet vammaista lasta. Ja samaisen koulun oppilas seuraa kaupungilla mautolla toisia torvea soitellen, naureskellen ja lätäkkövettä päälle roiskuttaen! En syytä koulua mutta jään ihmettelemään onko näillä lapsilla ollenkaan vanhempia ja jos on niin on tainnut mennä kasvatuksessa jokin totaalisesti pieleen! Ja toisen seuraaminen on yhtäkuin vainoamista ja se on rikollista!

 

 

LL: ti 9.4.15. Suurella mielihyvällä ja kiitäen Alastarolla vastaanotamme Teuvo Suomisen lupauksen, ettei Alastaron yläasteen lakkautusuhkaa ole.

T Levo

 

 

Miks bisons esim kotonaan häviää esim vain 2 pisteellä ja joskus huonommaallenkin miten kehtaa vai ulkom. Pelit rasittaa.!?

Noloa, heh

 

 

Sellaista ihmistä on äänestettävä joka hoitais että pääsis lääkäriin ja että vastataan puhelimeen. Sanotaan vaan että soitetaan takaisin. Ei vielä kuulunut . Soitin tammikuussa ei vielä soitettu takaisin.

Hyvin vihainen

 

 

Ompa kaupungin hallituksen pj T. Suominen muistamaton n. 4 vuotta sitten olit Alastaro-Hallissa lopettamassa ylä-astetta, Oripääläiset kuulivat lakkautuksesta jo silloin. Epävarmuus alkoi siitä, joka vielä vahvistettiin hirvikosken koulun ratkaisusta.

Totuuden torvi

 

14.4.2015

 

Kuinka ihanaa on lukea maalaisseudun elämänmenosta Loimaan Lehdestä. Sitä luetaan täällä Suomenlinnassakin. Hyvä ja monipuolinen lehti!

Tanja

 

 

Hirvikoskentie 10.4. perjantaina klo 14.30. Mersu ja vauhtia vähintään 120 km/h. Toivottavasti lähellä ofan tiehaaraa ohitetun auton kuski sai rekkarin ylös ja ilmoituksen poliisille.

A-M

 

 

Aikanaan ay iskulause p…….ä penkkiin.

 

 

”Seurakunta tarjoaa liput Bisonsin peliin” Tätä ristiriitaisia tunteita herättänyttä Loimaan Lehden etusivun uutista on vaikea ymmärtää. Miksi? Mm. samaan aikaan Loimaa – Hurrikaani pelaa Salossa Suomen mestaruudesta. Ja näitä urheiluseuroja seurakunnan alueella on lukematon määrä.

Selityksiä odottava seurakuntalainen

 

 

Hienoa, että seurakunta tarjoaa liput Bisonsin peliin! Tämä on hyvää vastinetta kirkollisverolle ja positiivinen ele Loimaan seurakunnalta!

Tyytyväinen seurakunnan jäsen

 

 

Miten on mahdollista että Loimaan seurakunta tukee tulosta tekevää osakeyhtiö pohjaista urheilu seuraa, veronmaksajien rahoilla. Onko tässä otettu kaikki seurakuntalaiset tasapuolisesti huomioon ja kuinka paljon tämä lysti maksaa?

 

 

Srk tarjoaa huippukoripalloa, hienoa! Vai onkohan sittenkään? Olisikohan sittenkin uskomatonta?

 

 

Seurakunta voi sitten sponsoroida myös muita lajeja, ei parane unohtaa että loimaalla on muutakin kuin pallopelejä! Hiihtäjiltäkin vietiin äärimmäisen tarpeellinen moottorikelkka, ei se ollut pelkästään latuja varten vaan sillä haettiin myös loukkaantunut pois, paikasta minne ei muuten olisi päässyt. Miten on, sponsoroiko seurakunta kelkat takaisin lapsia varten?!

Kohta entinen kirkollisveronmaksaja

 

 

Kyntäjäntie/Kylväjäntie. Lapsia pyöräilee ja kävelee kyseisellä tiellä autoilijoiden vauhdit ovat aivan liian kovia. Mikä neuvoksi?

 

 

LL:09.04.2015 kertoi ”Lautakunta hylkäsi Timo Lahtisen oikaisuvaatimuksen”. Kirjoitus kertoo esteellisen puheenjohtajan Pekka Ahokkaan poistuneen puheenjohtajan paikaltaan. Tulkitsen kirjoitettua tekstiä hänen nousseen tuoliltaan, mutta jääneen kuitenkin samaan tilaan seuraamaan asian käsittelyä. Artikkelissa mainittiin myöskin, että päätöksenteossa käytettiin muutosehdotuksena Pekka Ahokkaan, huom. kirjallisesti tekemää ehdotusta, jota lautakunta ei ollut pyytänyt. Ja lisää seuraa. Puheenjohtaja Markku Lepola luki Ahokkaan kirjoittaman esityksen kokouksessa, kumma kylläkin se oli muutettu puheenjohtaja Markku Lepolan tekemäksi. Onko lakia/hyvää hallitustapa olemassakaan? Onko Loimaalla tullut tavaksi omat säännöt?

Raili Koponen

 

16.4.2015

 

Vois niitä stereoita vähän hiljaisemmalla soittaa!

 

 

Oletteko kiinnittäneet huomiota Loimaan Lehden todella kauniisiin ja teräviin kuviin. Vertaa esim. Turun Sanomiin. Kiitos näistä.

Ilo katsella

 

 

Kyllä meitä on moneksi jotkut ihmiset pyrkivät omistamaan valtion maantienkin kun pitää vahtia ettei saa laittaa opastekylttiä tienvarteen muutamaksi tunniksi vaan pitää räyhätä siitäkin jopa lapselle

 

 

Hyvä hyvä kerranki srk-rahat järki käytössä, ehkä seuraavaksi hurrikaanin pelissä? Sillä välin rikaskelkkailia voi hakea hiitäjiä jos mv. antaa luvan.

veronm

 

 

Miksi märkäkorvia johtopaikoilla

 

 

Onkohan ikinä selvitetty mistä loimaalaisten pohjaton negatiivisuus johtuu? Meillähän on kaikki suhteellisen hyvin ainakin vielä. Olen itsekin kopin laittanut vain Taisto Levon kirjoituksista, hänkin vain aina valittaa. Ajattelin silloin huumorimielellä saavani ”riisutun” version lehdestä.. Tänään taas pahoitin mieleni kun seurakunnan tarjoamista pallopeli-lipuista marmatettiin oikein useammalla suulla. Jos jotain järjestetään niin siitä valitetaan ja jos ei niin sitten siitä kun ei mitään ole vähävaraisemmille tarjolla. Ihmisten pitäisi tajuta että: asenne ratkaisee aina!

Loimaalaisen asenteen tartuntaa pelkäävä

 

 

Milloin tällä seudulla opittaisiin katsomaan asioita positiiviselta kannalta?! Ymmärrän himolentopallofanien kannan srk:n tarjoamiin koripallomatsi lippuihin. Pelkona tietysti se, että Saloon ei lähde tarpeeksi huutosakkia. Mutta, että vedetään moottorikelkat ym. asiat esille samassa yhteydessä. Otettaisiinko tämä ensimmäinen srk:n esiintulo positiivisena eleenä (joka kyllä koskee melkoista joukkoa ihmisiä ja saattaapa joukossa olla joku kirkkoon kuulumatonkin, hui!) ja mahdollisuutena saada myöhemmin tukea myös sille omalle kohteelle? Eikö olekin niin, että ilman Hurrikaania ja Bisonsia ei monikaan tietäisi Loimaata olevankaan? Jospa saataisiin muistakin asioista kiinnostuneita tulemaan tänne. Itse olen mm. kaiken liikunnan ja urheilun hiljainen kannattaja ja suon nämä elämykset mielelläni nille, jotka menevät paikalle kannustamaan.

Mielellään veronsa maksava

 

 

Kiitos kuskilleni Elinalle, että pääsin Mellilään naisten iltaan sunnuntaina. Kun elämässä on sairautta ja surua tällaiset mielenylennykset ovat tarpeen. Teema oli puhutteleva, erityisesti pidin Marja Leikaston jutustelusta asian tiimoilta. Mellilän naisten lauluryhmä oli kuin enkelikuoro. Kiitos kaikille esiintyjille sekä kahvituksen eteen työtä tehneille.

Sirpa Aaltonen-Veikkolainen

 

21.4.2015

 

Kiitos Kartanomäen Palvelukeskuksen keittiölle hyvästä ruoasta, ja ystävällisestä palvelusta ostaessani sieltä aterian myös illaksi kotiin.

Martti Sahla

 

 

Onko nyt oikeesti niin, että Loimaalaiset autoilijat ei tunne liikennemerkkejä? Joka päivä pari toopee ajelee pitkin pyörätietä, ja se on ilmotettu liikennemerkillä!

Ällistynyt

 

 

Kiitos Haaran Köörille O.Virta ym konsertista.

Pikku syntinen

 

 

harkinta , harjaannus , hyvyys, hyvinvointi

 

 

Isot onnittelut Hurrikaani! Mitalit taas kaulassa. Hopea ei ole häpeä näissä kekkereissä. Olemme ylpeitä teistä. Syksyllä jatketaan.

6fania

 

 

Kuinka paljon kaupungilla on vielä entisen kaupungininsinöörin sohlauksia siivottavana?

Kyvytön rakentaja?

 

 

Alastaron yläkoulua ei suljeta. Oppilaat eivät mahdu muualle. Alakoulu käyttää koulun teknisen työn uusittuja tiloja, musiikki- ja kansalaisopisto, 4H-kerho ym. käyttävät jatkuvasti koulun tiloja. Myös valinnaisainetarjonta on hyvä. Huhuilta siivet poikki! Oripääläiset, tervetuloa edelleen!

Vahvis

 

 

Sairaalan katolla liehui Suomen lippu komeasti vaalipäivänä. Ja seuraavana yönä. Ja seuraavana päivänä… Noloa.

 

 

tieroksi kylvöaika katsotaan koivun ym puun silmuista.

Luonnon ehdoilla

 

 

Aivan oikein. Heitetään kaikki pienetkin ilot ja positiivisuus romukoppaan! Ankeuttaja pelastavat maailman!

Vai miten se oli…

 

 

On spoilerii ja siipee ja alla hirvikoskentien kuuma rallirata. Tarvis vähä näyttää plikoille kuin kulkee, mut ajotaitoo ei ole ja järjelläkään ei voi rehvastella. Kuin käy? Ojaan mennään ja kovaa, eikä edes opita mitään. voi, voi.

 

 

Mahtavat kiitokset upeasta virsimaratoonista kaikille järjestäjille, soittajille ja kahvin keittäjille.

4 kertaa veisaamassa käynyt

 

 

Lämmin kiitos henkilölle, joka perjantaina toimitti pudottamani avainnipun Prisman infoon. Kiitos!

 

 

Ei tunnu reilulta että työssäkäyviä ihmisiä kytätään ja rangaistaan siitä että kiirehtivät töihin aamutuimaan ja hieman ajavat ylinopeutta! Esim 60 viidenkympin alueella niin sakko napsahtaa! Aivan nihilistiä touhua mutta saadaanhan tälläkin pelin rahaa valtion kassaan kreikkaan sekä muille työtä vieroksuville jaettavaksi!

 

 

Miksi kaikki myönteinen ja hyvyys vierään pois, tilalle hunoa ja pahaa

 

 

Kokoomuksen mainoksen kertoma mielipide on, ettei työtä tehdä rahan takia! Sillai kai! Kaupan kassalla tosin on tahtotila saada maksu rahan olomuodossa. Jes, kokoomus edelleen korjaamaan rikkinäinen Suomi!

Korvenhovin wanhaisäntä, Kari Kaulo, Alastaro

 

 

Onnittelut SM-hopeasta Hurrikaanille, neljäs peräkkäinen SM-mitali on loistava saavutus! Kiitokset Ville Kakolle, joka valmensi Hurrikaanista vuodesta toiseen SM-mitaleilla olevan huippujoukkueen.

Lentopallofani

 

 

Sinä joka pyysit kaupungilta lisää koiran kakkoja varten lisää roskiksia ympäri Loimaata niin etkö kehtaa kävellä koirasi kanssa kakkapussi kädessä?! Kakkapusin voit lenkin jälkeen laittaa omaasi roskikseen! Lisäksi jos et kerää koirasi kakkaa lain mukaan pois niin siitä saa tietääkseni sakon! Ei toisten ihmisten ole mukava kävellä tietä/jalkakäytävää tai jossain muualla kun koiran kakkaa on joka paikassa ja olen seurannut koiran ulkoiluttajia he päästävät koiransa tekemään tarpeet mihin sattuu eli toisten ihmisten kotipihoille tai jopa kieltotaujen varustetulle alueelle eivätkä kerää kakkoja pois! Täytyy koiran omistaja olla todella laiska tai tyhmä joka tälläistä tekee! Tuollainen ihminen ei tarvitse minkäänlaista kotieläintä jos ei halua lakia ja toisia ihmisiä ottaa huomioon!

kerrostalossa asuva!

 

 

Lämpimät onnittelut Hurrikaani ja Ville Kakko. SM-hopee ei ole häpee. Aurinkoista kesää,

2fania

 

23.4.2015

 

No yleensä ylinopeudesta sakotetaan. Miksiköhän on nopeusrajoitukset?

Mika Kauti

 

 

Kiitos, Loimaan ambulanssille, erinomaisesta osaamisesta ja avusta 18.4, teitte erinomaista työtä hädän hetkellä.

 

 

Voi rakas, minne vuodet kanssasi on mennyt? Ja huomaan kaiken olevan olleen turhaan?

 

 

Viime lauantaina emäntä rupesi vapisemaan kauheasti, ja soitin hänelle ambulanssin. Harjoittelija oli töykeä ja tiuski, ja muutenkaan kaikki asiat eivät onnistuneet. Ambulanssin henkilökunnan toivoisi olevan inhimillisiä ja pitävän huolta potilaista. Ei sairaalta ihmiseltä voi vaatia hoitajan palvelemista.

88

 

 

Nopeusvalvonnasta valittaneelle: mikähän idea siinä olisi, että saisit 50 km/h alueella ajaa sakoitta 60 km/h? Miksi niitä rajoituksia siinä tapauksessa ylipäätään olisi? Lähde töihin muutama minuutti aiemmin, niin ehdit etkä saa sakkoja. Nopeusvalvontaa on sitäpaitsi liian vähän eikä liikaa.

Teppo

 

 

Ei ole kiva yksin polkuja tallata.

Ari

 

 

Miksi ihmeessä Hurrikaanin mitalikahvit päätettiin järjestää samana iltana, jolloin Bisonsilla on tärkeä peli? Nyt ei ajateltu yhtään faneja, jotka käyvät kannustamassa molempia Loimaan huippujoukkueita.

Ei voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan

 

 

Maanantaiaamu. 3 hoitajaa yhtä aikaa tupakalla ainakin toista kertaa kello 9.30 mennessä. Oliko vanhuksilla ketään vahtia? Eikö Loimaa ole savuton työyhteisö, miten sallitaan tupakointi ja usein? Kuka puuttuisi asiaan?

Helppo seurata näin työttömänä

 

 

Pitkä miinus Loimaan Seudun Osuuspankille Otto-automaatin poistamisesta tiloistaan. Palvelut vaan huononee. Harva tarvitsee talletusautomaattia.

 

 

Iso traktori, Vanha Hämeentie tiistaina 15.35 Kauhanojan koululta seuraava mutka kaupunkiin päin. Jouduit tekemään hätäväistön tullessasi autoani vastaan koska vauhtia oli niin paljon kuin traktorista lähtee. Tällä kertaa hyvä tuuri, ettei mutkassa ollut koululaisia pyörineen, vaunulenkkeilijää tahi koiran ulkoiluttajaa…

Elina Mattila, Kauhanoja

 

 

Sinä joka tuohduit sakosta, pieni neuvo: lähde pari ehkä kolme minuuttia, niin voit ajella rauhassa nopeusrajoitusten mukaan.

Ajoissa töissä

 

 

Hienoa Loimaalle saatu magneettirekka, pääsin tutkimukseen nopeasti, kiitos!

 

25.4.2015

 

Kaipaatko kissaasi? Kauhanojalla tien pientareella keskiviikkona iltapäivällä musta-valkoinen kissa. Huomasin Ypäjälle päin mennessä.

Kissojen ystävä

 

 

Kaupunki laittaa ison summan johonkin työllisyyshankkeeseen joka menee ihan turhaan. tällä summalla ois voinu työllistää monta henkilöä ainaski vuodeksi mikä ois ollut monelle työttömälle tosi tarpeen. kaikki työttömät ei tietysti haluakkaan tyollistyä, mut on paljon niitäkin ketä on heti valmis meneen töihin ja kunnon palkalla. ei ilmaistöihin.

Haluja ois työtä ei

 

 

Aika hyvin on vaalimainokset maakunnista häipyneet. Mutta eräs ei ole vielä luopunut toivosta päästä Arkadianmäelle, vaan jatkaa sitkeästi kampanjointia ainakin Loimaan seudulla..oiskohan puurooki vielä torilla tarjolla? Erivapauksia vaalimainonnan suhteen,vai mistä on kyse?

 

 

Jos ajaa nopeusrajoitusten mukaan saa heti autoletkan peräänsä ja sieltä se sitten alkaa ohitteleen ja aiheuttaa vaaratilanteita! Rajoitukset on aivan liian alhaiset ja viiskymppiä ihan köröttelyä aamukuudelta läpi hiljaisen nukkuvan kaupungin.

Säännöt on luotu rikottaviksi

 

 

Samaa mieltä siitä, että nopeuksia tutkataan aivan liian vähän. Meno on paikoitellen ihan mielipuolista.

 

 

 

Näkikö kukaan viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tihutyöntekijöitä kello 4.50 Käsityöläiskatu 10:ssä (entisen puhelinyhtiön pihalla)?

Yhteydenotot: poliisi tai JMJ Ping/040 5844 400.

 

28.4.2015

 

Työväenopiston taidenäyttely oli aivan mahtava!

Ihastelija

 

 

Lämpimät kiitokset onnistuneen myyjäistapahtuman mahdollistamisesta lahjoittajille, talkooväelle ja asiakkaille! Retkipäivää odotellen.

Virttaan koulun väki

 

 

Koirankakkapusseja lisää myös Loimaalle, loistava idea!

 

 

Tumman auton omistaja Prisman pihassa torstaina 23.4. klo 8.30. Ota yhteyttä: 044 5085  632.

 

 

Suomea ollaan liuuttamassa pikkuhiljaa Naton kainaloon ja USA: n sylikoiraksi. Naton kannattajilta puuttuu järjellinen ja todenmukainen päättely kyky. He unohtavat sen tosiasian että Venäjä saa Suomen toiminta kyvyttömäksi tunnissa, vaikka sitä se ei tee. Siinä ei auta oma ”uskottava” puolustus ei edes Natolla vahvistettuna. Puolueettomuus takaa rauhan ja hyvät kauppasuhteemme kaikkialle. Huomioon pitää ottaa myös se, että elämme maailman mahtavimman ydinasevaltion naapurina.

T. Levo

 

 

Joku valitti viime viikolla että työssä käyviä kytätään ja annetaan sakkoja. Huomautan että laki on sama kaikille ja kysyn samalla miksi tämä valittaja kuvittelee sen liikennemerkin jossa on isolla 50 tarkoittavan? Ei alle 50 vai? Ja ainahan voi lähteä aikaisemmin töihin ettei tule kiire…

 

 

Sääntöjenrikkoja. Miten siellä nukkuvassa kaupungissa ihan jonoksi asti autoja riittää? Taidat olla niitä välinpitämättömiä joiden takia kaikki aina rempallaan.

Köröttelijä

 

 

Kuoroja määrättiin laulamaan virsiä kysymättä niiltä tai kuorojen johtajilta suostumusta. Yhtäkkiä vaan ilmestyi lista, jossa oli vuoroja ja nimiä.

Ei kukko käskien laula

 

30.4.2015

 

Kyllä virttaalaisilta aina vaan sitä auttamisen halua löytyy, on kysymyksessä isompi tahi pienempi tarve. Kiitos hyvät ystävät.

Ritva

 

 

Kiitos raamattu- ja tiedeiltapäivä Heimolinnassa tilaisuuden järjestäjille ja lääkäri Pekka Reinikaiselle, prof. Matti Leisolle hyvin valaisevista luennoista. Kiitos Antti ja Pasi Riuttaskorpien esityksistä. Näitä luentoja lisää.

Salme

 

 

Kiitos Loimaan Veteraanituvan talvisaunan lämmittäjäporukalle kuluneesta avantouintikaudesta. Aina on tiistaisin sauna ollut kuuma, vaikka nyt on jonkun vuoden ollut vähän pitempään lämmitystä tarvitseva kiuaskin. Kiitokset myös kivoille saunojille. Kaikille Hyvää Kesää!

Martti Sahla

 

 

Mellilän punttisalilta pääsiäisenä löytynyt rannekoru edelleen vailla omistajaa. Tuntomerkkejä vastaan voi kysellä Mellilän Ostarilta.

 

 

Kun omaistasi kohdellaan huonosti vanhainkodissa tms samankaltaisessa laitoksessa ota yhteys AVI:n niin eiköhän ala tapahtua. elikkä aluehallintovirastoon.

 

 

Keskiverto kansalaisena on kiva olla.

 

 

Sinä, joka varastit Husqvarna-raivaussahan metsästä mutta kantoliina ja huoltokirja jäivät kotiin, tule hakemaan!

Pekka Kaukasoina

 

 

Sinä kerrostalon asukas, en pyytänyt kaupungilta mitään, vaan ihmiset hankkisivat tarran roska-astiaan, jonka saa ilmaiseksi. Eiköhän löydy muutakin sakotettavaa kuin koiranjätökset. Tarkoituksena ei ollut aloittaa joka keväistä kakkakeskustelua, tuskin kukaan haluaa kanniskella pusseja pitkiä matkoja!

 

 

Kirjoitit Taisto täysin asiaa natosta, vaikka varmasti saatkin vastakkaisia mielipiteitä.

 

 

Anna olla viimeinen kerta, kun ryskytit meikäläisen ovea!

 

 

Viime torstaina jakaja tuonut 2 Loimaan Lehteä, Turun Sanomat vaik ei ole tilausta sekä 4 kpl Loimaan Seurakunnan julkaisua. Eihän siinä mitään mutta kenenköhän lehdet jäi saamatta? Et jakaja ainakaan pönkitä ammattikuntasi tunnollisuutta. Ihmettelen kovasti.

J J.

 

 

Kannattaa aina ottaa yhteyttä jakelupäivystykseen, jos lehti puuttuu tai jakelussamme on muuta huomautettavaa. Näin asioita voidaan korjata paremmaksi. Tarkistin, että kyseisenä päivänä ei ole tullut alueeltanne muistutuksia. Pahoittelemme sattunutta.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

 

5.5.2015

 

Töihin, töihin oli hyvä kirjoitus, kiitos Rauni.

 

 

LL 30.4. Hyvä kirjoitus salon synnytysosastosta! Ja täysin samaa mieltä, todellakin voi suositella kaikille synnyttäjille! Todella kotoisa olo, loistava henkilökunta ja mikä parasta, turvallinen ja rauhallinen ympäristö vauvalle!

 

 

Kiitokset mahtavasta kevätkonsertista Kojonkulman Ahjossa. Kuorolaulut ja muut lauluesitykset antoivat hienon musiikkielämyksen.

Piristynyt

 

 

Tumman auton omistaja Prisman parkkialueella torstaina 23.4. noin klo 8.30. Ota yhteyttä: 044 3085 632. Tiistain 28.4. lehdessä oli väärä numero.

 

 

Kiitos sairaalan kahvion Soilelle, jaksat olla ystävällinen ja empaattinen!

Yks kippee

 

 

Sinä joka soitat kännykällä vanhalle ihmiselle anna hälyttää enemmän kun 4-5 kertaa että ehtii vastaamaan kun puhelin soi.

Mummeli

 

 

Ihmiset ajavat palvomillaan Autoilla joka paikkaan, syövät koko ajan ja takapuolet leviävät entisestään. Kuskin paikalla näkee niin leuhkoja ilmeitä, ettei voi kuin nauraa yksinkertaisia ratinvääntäjiä.

 

 

Onko sivistystoimi nykyään Loimaan kaupungin ainoa säästökohde? Asiat levällään kuin Jokisen eväät.

Jo riittää

 

 

Näin palvelee Loimaan kaupunki. Tavoittelin puhelimitse virkamiestä,turhaan. Puhelu kääntyi kaupungin keskukseen. Työhön kyllästyneen naishenkilön ääni kertoi, en tunne virkamiestä, en tiedä työpistettä, kun yritin tiedustella, milloin ko. henkilö paikalla, turhaan.

 

 

Virttaan koulu, 1-3 luokka samassa, yhdellä opettajalla… Järjenköyhyyttä sekä oppilaiden oppimista että opettajan työyhteisöllistä tukea ajatellen.. Kysymyksenä vaikkapa Mannelle, että onhan Virttaalla syksystä toimiva opettaja koulutukseltaan pätevä? Sekä pitkän kokemuksen alalta omaava? Sekä myös koulunkäyntiavustajalta löytyy alan koulutus?

 

 

Viininpunaisella farmarilla ajanut autoilija Kaunismäenkadulla: tulit sitten opettaneeksi ylittämisvuoroaan odottaneille lapsille, että älkääpäs tulko sieltä suojatielle, kun minäminäminä ajan autoa! Kuvottavaa käytöstä.

 

7.5.2015

 

Koiranpaska ja kissankusi jutut saisivat lehdessä loppua. Vanhaan aikaan oli kananpaskaa pihoilla ja hevonpaskaa yleisillä teillä, eikä ketään siitä välittänyt. Jos paskat haittaavat, niin riisu ruojut jaloistasi ennen kuin astut pyhättöösi.

Väinö Suomela

 

 

Kiitokset kaupungille risu/multapäivästä. Kehitysehdotuksena ehdotan, että ensimmäisenä multaa annettaisiin vain autonperäkärryllä hakeville, ja vaikka puolenpäivän jälkeen vasta saisi tulla kuorma-autolla tai traktorilla. Näin toteutuisi tasavertaisuus paremmin, ja myös ne, joilla ei ole mahdollisuutta ison erän noutoon saisivat multaa.

 

 

Hyvin on pallonpompottelijat asiansa junailleet kun ovat vuosikausia laskuttaneet kaupungilta reilusti työmiehen vuosipalkkaa suuremman piilotuen!! Nyt tuli töpättyä ja nyt kiukutellaan ja syytellään muita. Hyvä että asia tuli julkisuuteen. Milloin kaupunki jakaa muillekin harrastajaporukoille saman summan kuin urheilijoille?

Tasapuolista verorahojen tuhlausta

 

 

Voi pyhä yksinkertaisuus, nim. Kerrostalossa asuva! Lopeta jo urputus, kun et näemmä nimimerkki JJ:n pointtia ymmärtänyt!

 

 

Jos maatalousministeri menee pois kokoomukselta alkaa maatalourelle huonot ajat kokoomuslainen maatalousministeri osannut asiansa. (Pohjola , Koskinen, Orpo.

Vahinkossa keskustaa kannattanut

 

 

Netissä on menossa äänestys ehdokkaista seinäjoen tangomarkkinoille. äänestäkää nyt loimaalaiset loimaan omaa kultakurkkua. oishan se tosi hienoa kun tangokuningas ois loimaalainen.

Äänestänyt

 

 

Alan olla samaa mieltä nimim. kerrostalossa asuvan kans ettei pitäis lähteä pihasta pois, ei siks etten jaksaisi kantaa kakkapussia, vaan siks etten vähän väliä halua pestä koirani paksusta turkista sitä ihmis p. . . aa, enkä hoitaa rikkoutuneiden pullojen tekemiä haavoja tassuista! Tuskimpa lasten vanhemmatkaan näistä ongelmista ilahtuvat, puhumattakaan niistä mahdollisista myrkkysyöteistä! Ei syytetä kaikesta koiria ja omistajia!

Smile

 

 

Onko taxeilla oikeus tukkia Loimaan sairaalan sisääntuloramppi pysäköimällä autot vierekkäin estämällä muun liikenteen?

Sateessa kastuneet

 

9.5.2015

 

Olipa kerran baari, Hirvikosken keskustassa, jossa ontuva mies omistajana. Muistatte varmaan kaverit, sen 70 luvun. Ihanaa elämää.

Väiski

 

 

Soitin kaupungin puutarhapuolelle koskien koirien jätöksiä, koska keväinen keskustelu ihmisen parhaasta ystävästä on taas alkanut. Pyysin muutamaa pientä roskapönttöä lisää, joihin roskat ja jätökset voi laittaa, en siis mitään koirien jätöksille erikseen suunniteltuja pönttöjä. Virkamies menetti malttinsa ja käski kirjoittaa asiasta Koppeihin. Tehdään nyt sitten niin. Virkamiehen kannattaa muistaa, että hän työskentelee kaupunkilaisille.

 

 

Hyvä Väinö Suomela, samaa mieltä! Katsokaa uutisia, huolet ja harmit ja katastrofit ovat ihan muualla kuin Loimaalla. Eläimet lannoittavat luonnonkukat kasvuun.

 

 

Vesihovin saunoihin kaide keskelle ja ulkoallas pikkuhiljaa jo remonttiin!

 

 

Seinäjoelle on pyrkimässä hyviä nuoria laulajia esim. Maija Huittisista. Mieluiten äänestän laulajan hyvyyden vuoksi kuin paikkakunnan.

Aito mielipide

 

12.5.2015

 

 

Baarikatu kävelykaduksi on hyvä idea. Kolmioita keskustaan sen sijaan huono. Satakunnankatua ja vastaavia ei saa muuttaa etuajo-oikeutetuiksi, sillä se lisäisi kaahausta ja asettaisi esimerkiksi koululaiset entistä suurempaan vaaraan. Koko keskustaan 40 km/h rajoitus ja enemmän valvontaa, niin turvallisuus paranee.

 

 

Todella hyvä idea toi kävelykatu hanke se kadun pätkä on liian ahdas muutenkin kun molemmin puolin on autoja parkissa.

Juha

 

 

Tiedoksi kaupungin virkamiehelle, hyvä koiranjätösastia maksaa noin 600 euroa. Tyhjennys tulee kalliiksi, jos monta miestä sitä tekee. Kerran näin, että eräs teki homman ihan yksin. Hänet siirrettiin muihin tehtäviin.

Sivusta seuraaja

 

 

Suuret kiitokset Alastaron Sallelle hyvästä reippaasta palvelusta ja silmän ilosta, kassalla maljakossa kukkia.

Maija

 

 

Lämmin kiitos äitienpäivän runokahvikonsertin järjestäjille ja esiintyjille Alessandro salissa, oli ihana tilaisuus.

Johanna Jalo

 

 

Ei äidille kukkaa, ei korttia. Perheenäiti uurastaa kuin työmuurahainen! Mistä esimerkki lapsille äidin kunnioittamiseen ja rakastamiseen? Jääkauden mieheltä on vastaus.

Syvälle sydämeen sattuu

 

 

Jos Suomessa siirryttäisiin työpaikkakohtaisiin palkkasopimuksiin, se lisäisi eriarvoisuutta. Esimerkiksi noin 100 henkilön työpaikan työntekijät pystyisivät jo joukkovoimallaan saamaan kohtuullisen sopimuksen. Mutta jos työntekijöitä on vain esimerkiksi 10, silloin moni työnantaja sanelisi ehdot, sillä on uskallettua olla ns. hankala työntekijä ja mihin se voisi johtaa? Ei pidä yleistää kaikkiin, mutta todennäköinen totuus.

T. Levo

 

 

Ei alaikäisiä nuoria kuulu palkata yötöihin.

 

 

Tulis se sota niin ei tarttis kenenkään enää ruuan kanssa ronklata…

kyllä nälkä opettaa!

 

14.5.2015

 

Kaupungin katuremonttiin pitää ehdottomasti liittää myöskin suojatiemaalausten uusiminen. Näin jalankulkijoiden turvallisuus ehkä hieman paranisi.

 

 

Älä karehri tyänteosta on ikä mikä tahansa töihin vaan jos et alota nuorena et viitti myöhemminkään.

Lylyltäkö lupa

 

 

Tosi hyvä, että turvaistuimessa olevalla lapsella on kypärä, kun vanhempi polkee ilman kypärää. Lapsi voi sitten soitella neuvokkaasti apua paikalle, jos sattuu jokin onnettomuus. Samalla lapsi oppii, ettei sitten isona enää tarvitse kypärää.

 

 

Eei kannattais rahapeli automaattiin huiskia 80€ kun ei mitään voittoa tullut. jos sää 10€ et mitään voita niin sit kannattaa lopettaa. tajuaaks noi vanhat ihmiset kuinka paljon se on rahaa ja kuinka paljon sillä sais esim. ruokaa.

Sivusta seurannut

 

 

Miettikää, kumpi suurempi jääkiekkomaa tiìstain pelissä? Miettikää maan pinta-alaa ja asukaslukua. Hyvä Suomi, oon ylpee suomalainen!

 

 

Pakko tunnustaa. Olen saanut hyvää palvelua Loimaan maaseutupalvelutoimiston virkanaisilta ja -miehiltä.

Hätäinen lomakkeen täyttäjä

 

 

Sinä tai te jotka luulitte olevanne/käyvänne omalla pihalla niin huomasitteko että se on meidän piha ja se aitaverkko rulla kuului meille. Eikä kyl pruukata mennä nuohoojan tikkailta urkkimaan mitä sisällä on se herättää pahaa mieltä, seuraavaksi kutsutaan poliisit jos ei osata pysyä pois raukkikset

 

 

Uusi yksityinen päiväkoti Loimaan keskustaan on virhe. Tietävätkö päättäjät, mitä tekevät!?

Veronmaksaja

 

 

Mieluummin työtön kuin työtön yrittäjä!

Palkaton yrittäjä

 

 

Miksi ei suomalainen elintarviketeollisuus tee esimerkiksi maksalaatikkoa suomalaisesta ohrasta? Se olisi lähiruokaa ja ekologisempaa sekä maistuvampaakin kuin riisi.

Tane P.

 

 

Miksi täytyy suunnistuksen nimissä juosta parhaaseen luonnon pesimä-aikaan? Syytetään pienpetoja ym. Mutta turha juoksentelu metsässä tekee haittaa paljon enemmän. Lähtekää juoksemaan reittejänne vasta syksyllä, ja juoskaa vaikka koko talvi. Talvella suunnistettiin vuonna -68. Kun olin ”intissä”.

Väinö Suomela

 

16.5.2015

 

Museoviraston asiantuntijat valvoivat remonttia, koska kirkon ulkonäkö ei saanut muuttua korjausten vuoksi (TS 7.5.). Kysymys on Kanta-Loimaan kirkosta. Varsinainen kysymys on: Miksi kirkon iso kupoli on pellitetty ja saumattu vaakasuoraan? Mitä sanoo asiantuntijat muuttumisesta?

Perinteet kunniaan

 

 

Hyvä Tane P jos maksalaatikkoon käytettäisiin ohraa eikä riisiä keliaakikot eivät voisi sitä syödä. Heille pitäisi sitten tehdä oma riisistä valmistettu versio.

PH

 

 

Pyydämme mitä nöyrimmin, että haukkuminen ja asiasta tietämättömien kova sanallinen puuttuminen jo hiljalleen loppuisi. Kysymykset ja kommentit, kiitos, suoraan asianomaisille, kasvotusten. Kyseessä siis meidän muutaman vanhemman tekemä perusteltu ja päättäjien huonoista valinnoista johtuva päätös siirtää lapsemme pois kyläkoulusta. – Tämän seurauksena olemme saaneet osaksemme suurta negatiivista arvostelua kylässä. – Pääosin kylläkin selän takana…Kylämme koulua ei olla lopettamassa tulevana syksynä, eikä koulun tulevaisuus perustu meidän päätöksiimme. Ja sikäli mikäli asia ulkopuolisille kuuluu, niin päätöksemme perustuu puhtaasti meidän näkemykseemme lapsiemme edusta!

Sirpa Lankinen, Minka Mattila & Sini Ryynänen

 

 

Laittakaa hyvät kauppiaat jo lopultakin asiakkaiden ostoksiensa kantamiseen tarkoitetuille muovikasseille vähintään 2 euron hinta. Ei kiusaksi, vaan meidän yhteisen luontomme säästämiseksi. Vuosittain kuolee kymmeniä tuhansia valaita, lintuja, hylkeitä ja kilpikonnia mereen joutuneiden metrien paksuisten ja laaja alaisten muovikassi massojen tukehduttamana. Meillä luonnonsuojelu tältä osin jätetään yksinomaan luonnon hyvinvointia ajattelevan kuluttajan harkintaan.

T. Levo

 

 

Ei kannattais rahapeli automaattiin huiskia 80€ kun ei mitään voittoa tullut. jos sää 10€ et mitään voita niin sit kannattaa lopettaa. tajuaaks noi vanhat ihmiset kuinka paljon se on rahaa ja kuinka paljon sillä sais esim. ruokaa.

sivusta seurannut

 

 

On se hyvä, että pelisäännöt luetaan pyöräilijöillekin! Täytyy varmaan lukita pyöräliiterin veräjä ja nakata nyglat nisumaahan…

Ville-Jussi

 

19.5.2015

 

LL:n päätoimittaja kirjoitti 16.5. negatiivisuudesta ja siitä, ”miten meistä täällä tulisi myönteisemmin asioihin suhtautuvia”. Lehden oma vastaus näkyy sivulle 6 valitussa lainauksessa, josta positiivisuus on kaukana: sen kirjoittaja toteaa, että Suomen euroviisuedustajat eivät ole nättejä ja bändi on kauhea!

 

 

Voitaiskos Loimaalla maalata liikennevalotolpat kirkkaan vihreiksi. Välillä kun tuntuu, et se pelkkä vihreä valo ei riitä, vaan odotellaan tolpankin muuttuvan vihreäksi.

Ratin takaa

 

 

Milloin Loimaa paikkaa asfaltissa olevat kraaterit? Vai onko niihin tarkoitus istuttaa pottuja.

Potuttaa

 

 

Metsämaalaiset huomio: pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä, jota voi häiden yhteydessä aiheutua, etenkin jokea pitkin. Häät vietämme puutarhajuhlien merkeissä.

Tällä puole jokkee

 

 

Saviseutu ei ilmeisesti enää pyöräile. Onko siinäkin kyse säästämisestä?

Maantiepyöräilijä

 

 

Eiks kirjasto vois niille lapsille jotka haluaa pelata niin järjestää johonkin perälle oman koneen. nyt on aina kaikki 15min ja tunnin ja puolen tunnin koneet kun ne pelaa siinä. koskaan ei ole vapaata konetta. eikä ne ole edes tarkoitettu pelaamiseen. ja lapsethan ei paikkaa sovinnolla pois anna. joten valvokaas kirjaston työntekijät vähän niitä pikkulapsia missä ne seikkailee

ei pääse koneelle

 

21.5.2015

 

Kiitos nuoret laulajat ja soittajat Taidetalolla lauantaina. Lämmin kiitos myös Ferenc Juhasz ja Anna Vainiotalo. Kannustavaa toimintaa nuorille.

RP

 

 

Loimaan Lehti on nyt tullut hienosti jo aamujakelun mukana tänne Turkuun. Kiitos siitä!

Ex-alastarolainen

 

 

Kiitokset Konetapsaan Sampolle erittäin joustavasta ja nopeasta palvelusta.

Letkurikko

 

 

Hoitola Orkidea, Kiitos Le ihanasta jalkahoidoista ja rentoutushetkestä. Olet niin sydämellinen ja hyvän työn tekevä hoitaja, että luonasi on ilo käydä.

Vaaleanpunaiset varpaat varvastossuineen

 

 

Sanotaan ei oppi ojaan kaada, mut nyt se on lähellä. Markkinajohtajasta aisankannattajaksi, oman työn ostaminen alihankkijoilta hölmöläisten hommaa, se mikä pelaa suuressa toisen alan tehtaassa ei ole konepajateollisuuden pelastus, tuotteesta tulee niin kallis, joku tekee sen viisaammin ja halvemmalla?

Huipulla viiraa

 

 

Sosiopaattia vaivaa megalomania, suuruusharha. Kun hän huutaa, koko maailman on pyörähdettävä. Tämä persoonallisuuskehityksen häiriö tuo kaikkivoivan hallitsevuuden tunteen.

Kuin meillä töissä

 

 

Joku kummasteli viime kopeissa, että Saviseutu ei pyöräile enää. Ei se ehdi. Saviseutu istuu katsomassa palloleikkejä.

 

 

En ole tiennyt että loimaan kaupungin hautausmaalla saa ajaa autolla ympäri hautausmaata. Ymmärrän että työntekijät vaan saa siellä ajella pikku traktoreillaan. mut menneenä päivänä siellä ajeli suuri toyota pitkin hautausmaata.. jos oli liikuntarajoitteinen tai invalidi niin kulkuvälineet sen mukaan

Älkää tavaks ottako

 

 

Se kuka hoitaa nurmikon osaksi hulmin aluella voisi poistaa kuolleet puut pistää niin silmään kun katselen niitä.

Elävät puut kauniinpia

 

 

LL.ssä (16.5) oli kirjoitus Saran takakontti kirppikseltä, jossa kuvattuna mieshenkilö jalassaan buutsit! Olen aina luullut että ko. jalkineet on lapikkaat, onko mulla ihan väärät tiedot? Kuinka on?

 

 

Onnittelut pohjoiskarjala. vanha sananlasku: joka kuuseen kurkottaa se joensuun kattajaan kapsahtaa.

kl

 

23.5.2015

 

Kiitos Alastaron yläasteelle tutustumispäivästä tuleville 7. luokkalaisille. Hienoa että oppilaat pääsivät tutustumaan uusiin luokkakavereihinsa etukäteen, kun luokat oli jo selvillä.

Tyytyväinen äiti

 

 

Markkinoimalla aluettaan tuulivoimaloista vapaana Loimaa saa lisää uusia asukkaita.

Hyvä Alastaro!

 

 

Maailma muuttuu, jos 40–50-luvuilla hevosen silmissä näkyi valkuainen yhtä paljon kuin Roope-ruunalla viime lehden kuvassa oli hevonen ”vikuri”.

EA

 

 

Hyvää ja lämmintä kesää kaikille tasapuolisesti. Heimoon säätyyn, virka-asemaan, puoluekantaan tai muuhun sellaiseen katsomatta.

Kari Tapani

 

 

On helppo yhtyä keskustan ja kokoomuksen valtuustoryhmien näkemykseen Alastaron tuulivoima ratkaisussa. Tuulivoima on vastatuulessa Suomessa enenevässä määrin, ainakin maa alueilla, kalleutensa ja useiden muiden haitta vaikutustensa takia. Parempi ratkaisu on aurinkovoima joka tulee yleistymään vauhdilla. Kalliit tuulivoimalat merialueille ja halpaa sekä ketään haittaamatonta aurinkovoimaa koko maahan.

T. Levo

 

 

Pankaas kirpparimyyjät vähän kattoen kun viette tavaroita ja varsinkin lasisia et ne on kans ehjiä. ostin tässä kirppikseltä lummemaljakon. tarkistelin sitä siellä , mut ei näkyny mitään ja kun pääsin kotiin ja irroitin hintalapun niin olikin halkeama. tuotelappuun tulee merkitä jos tuotteessa on vika. en voinut sit enää sitä viedä takaskaan kun olin heittänyt lapun pois. muutenkin kirppiksillä on sellaista tavaraa jossa saattaa olla reunassa särö niin et ostaja saa reiän sormeen. kirppis mottohan on et vaan ehjiä ja puhtaita.

Kirppistelijä

 

 

Oli todella korvia avaava Anne-Riitta Isohellan kirjoitus nykyajan laulujen lyriikoista (LL 21.5.). Huomasin,että olen kuunnellut mutta en todella kuullut.

Kaija

 

 

olisi kiva jos ilmainen kanava Frii näkyisi kaapelin kautta!

 

 

 

Eskon ajanhermoon sopiva piirros LL 14.05.015. Varmaankin kivinen tie on päättäjillä.Kuvasta päätellen urakka onkin yllättävän suuri. Hiki valuu ja tupakkaakin varmasti kuluisi, jos pelto osittainkin tulisi käännettyä kuokan kanssa. Itsekin olen kääntänyt isoja ja vähän pienempiäkin kiviä,koko elämäni ajan. Kuvaannollisesti ja käytännön työnä. Ei ole ollut helppoa, mutta ei tule olemaankaan. Tosin Esko on piirtänyt kääntäjien käteen pienehköt työvälineet, ottaen huomioon pellolla olevien kivien koon. Olisiko uusi piirros paikallaan järeämmillä työvälineillä. Odotellaan mitä tulee käteemme jäämään. Ilmeisesti jääkylmä totuus. Kyllä jäitä tullaan tarvitsemaan kun kipeästi sattuu.

Raili Koponen

 

 

Kiitos upeasta kaudesta Biisonit 83 virallista ottelua takana melkoinen saavutus. Onnea myös Hurrikaanille, kyllä saa kaikki loimaalaiset olla meistä ylpeitä.

Raija Veini

 

 

löytynyt hopeasormus lammaskujan puistosta

0404808329

 

 

Olisiko aiheellista yksityistää myös sivistysjohtajan virka, jos nykyiseltä menee 45 % työajasta tilaratkaisujen miettimiseen (LL 21.5.)?

Tehostamisen varaa?

 

Elävät puut on tosiaan kauniimpia. En vaan ymmärtäny miksi Hulmin huolto kaatoi keväällä kerros talon pihalta elinvoimaisen puun.? Ei ollu kuivunu. Mutta niin se vaan on. Toinen tahtoo toistaa ja toinen toistaa. Ei pysty mielistelee kaikkia.

Merits

 

 

Alastarolla vastustetaan. Voi ihme! Tälläkertaa tuulivoimaa.

 

 

Kannattaisko katolla oleva mittari jo sammuttaa kun ilmat lämpeni ( näyttää aina + 1 ).

9-tien kulkija

 

26.5.2015

 

Voisikohan toimitus muuttaa Koppien tekstejä sen verran, että korjaisi yhdyssanavirheet. Mukavampi lukea.

Esimerkiksi kerros talo

 

 

kylla ypajalla nakyy frii kaapelikanavalla.

Ypajalainen

 

 

no ni. nyt kävi käry… yöllä… tuli… ilmi…. kauan kesti… seuraavalla kerralla. yllätys

Kt valvoo

 

 

löytynyt hopeasormus lammaskujan puistosta

0408408329

 

 

Jos ei satu olemaan mitään maksukanavien boxia niin pelkkä antennijohto vain tv:seen kii toinen pää vain roikkuun irtonaisena ja  asetuksista antenni kanavat haku niin kyllähän näkyy niin kuin myöskin muutkin antenni kanavat. voihan varmistaa vielä jollakin halvalla sisäanteenilla jos haluaa, mulla näkyy ainakin hyvin eli terävä kuva on pelkällä anteeni johdon pätkällä. onnee kokeiluun.

Ei tarvi aina kauppaiden kalliita värkkejä

 

28.5.2015

 

Kiitos hyvästä palvelusta Tokmannin punapäälle  🙂

Matkalaukkujen mietiskelijät 

 

 

Oripään eskarin tädeille Eeville, Annalle, Sannalle ja Marinelle Iso Kiitos toiminnallisesta ja vaativasta vuodesta ison ryhmän kanssa. Kiitos myös tunteikkaasta kevätjuhlasta, Hyvää Lomaa sekä mahtavaa tomaattisatoa 😉

Eskarilaiset vanhempineen

 

 

Kaunismäenkatu oli illat pimeänä helmi- /maaliskuussa. Koiranpissatuslenkki piti tehdä sähkölampun valossa. Nyt valoisana kesäyönä katuvalot palaa täysillä. Hei haloo Loimaa!

 

 

Koirien kiinnipitoaika 1.3.-19.8. on voimassa myös Hennijoella.

 

 

Festariyhdistys tekee kuukausitolkulla palkatta töitä ja loimaalainen kiittää jäämällä kotiin istumaan.

Muualla aina parempaa?

 

 

Voi terveyskeskus, mitä teet itsellesi. Eilen soitin kolme kertaa ajanvaraukseen ja automaatti käski painaa ykköstä niin heiltä soitetaan numerooni. Odotin kolme tuntia eikä sitä ystävällistä soittoa kuulunut. Asiani oli kiireellinen, joten soitin loimaan lääkäritaloon, josta sain avun parin tunnin sisällä ja palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Loimaalaiset, käyttäkää yksityistä lääkäritaloa, kun meitä on sellaisella siunattu. Sotea odotellessa,

sliisa

 

 

Kävin jyberissa ekaa kertaa tänä vuonna ja yllätyin. Paikka tosi kiva, tekniikka toimi ja äänentoisto aivan huippuluokkaa. Se kummastutti, että virolainen maailmantasoa oleva bändi ei kiinnostanut juuri ketään. Harmi, jos festaria ei enää järjestetä.

Naapurikuntalainen

 

 

Tiistaina n. klo 12. Sinä beigellä autolla ajanut aikuinen mies Mäenpääntiellä meinasit ajaa nuoren tytön auton kylkeen, joka tuli oikealta Frantsinkadulta. Opettele liikennesäännöt! Oikealta tulevaa pitää väistää, ei tööttäillä torvea, kuten teit. Itse torvi näytti olevan ratin takana kyseessä.

Mustan auton pelästynyt kuski

 

 

Anteeksi kun taannoin törttöilin Vesikoskenkadulta Aleksis Kivenkadulle eteesi! Kuka sanoi etteikö mummoilla ole nopeat refleksit :)?

Siniharmaa paku

 

 

Jyrki älä lannistu. Uutta festaria suunnitteleen

 

 

 

Taas yksi viemäriverkostoon liittymätön kiinteistö! Kaikki menee suoraan avo-ojaan!

 

 

Onko muita, jotka ovat samaa mieltä, että aamun klo 6 aikoihin sivuuttavan säiliöjunan nopeus ja massa on kasvanut samalla tärinä ja meluhaitta on lisääntynyt. siihen herää

 

 

Erityiskiitos EIY-474 autoilijalle joka pysähdyit ja annoit minun ylittää kadun!

Hämmästynyt jalankulkija

 

 

Jos taloon tulee valokaapeli, niin mielellään katsoisi sitä kautta ilmaiset kanavat!

Friitä odottava

 

30.5.2015

 

Kiitos Loimaan poliiseile ryöstöni erinomaisesta tutkinnasta.

AK

 

 

Lapsi ei päässyt luokkaretkelle Särkänniemeen sairastumisen vuoksi. Opettaja järjesti rannekkeen myöhemmin käytettäväksi. Hieno ele, kiitos Pirjo-ope!

 

 

Lämpimät kiitokset Alastaron osuuspankille hyvästä asiantuntevasta palvelusta. Ystävänpäivän yllätyskukkanen kukoistaa yhä.

Vaaleanpunainen Santpaulia

 

 

Suurkiitos Laurille ja Martille tekemästänne työstä tuulivoima-asiassa.

 

 

Harmiksemme joku ulkoiluttaa edelleen isoa koiraansa päiväkotimme pihalla – lähes päivittäin siivoamme jätöksiä, hyvin ikävää! Pyydämme apua silminnäkijöiltä eli kun näet piha-alueellamme sille kuulumatonta väkeä tai eläimiä, ota yhteyttä Loimaan poliisiasemalle p. 029 5417 336 (he ovat tietoisia ongelmastamme). Kiitos!

Lastentalon väki

 

 

Ei kävelykatua hienoa toimintaa keskustan kehitys rullaa paikallaan ja samaan aikaan kaupankäynti siirtyy kokonaan lähelle vt9:ää keskuspuistokin on kesäisin juoppojen valtaama virtsa haisee puskaissa viihtymisvaara lukee mainoksissa no onneksi edes kaksi maanviljeliää äänesti kävelykadun puolesta kun kauppalan omat pojat vastustaa kehitystä ja viihtymis vaaraa.

Juujuu

 

 

Naurettavaa pelleilyä teknisessä lautakunnassa! Ensin kysellään kaupunkilaisten mielipiteitä keskustan kehittämiseen ja sitten lautakunta tyrmää toivotun kävelykadun!

Kyvyttömät päätöksentekijät vaihtoon

 

 

Ei tullut kävelykatua ei. Miksi vastustajat eivät perustelleet omaa kantaansa? Reunanen, Pietilä, Vikström, Aho, Lepola sekä Lahtinen, miksi? Mitä pahaa näitte kävelykadussa? Miksi järjestää kaupunkilaisille edes kysely kehittämisestä kun kaikki hylätään?

Ihmetyttää

 

 

Rautatien ylikulkusillan pyörätieltä löydetty työkoneen lyhyt nivelakseli. Voi kysellä poliisiasemalta.

Pyöräilijä

 

 

Torstain lehdessä oli juttu teknisen lautakunnan kokouksesta, joka päätti, ettei kävelykatua Loimaalle tule. Eli taas on torpattu aivan mahtava idea! Olisi mukava tietää, mitkä olivat perusteet kävelykadun vastustamiselle?

 

 

Hirvikosken pyöräilylaatikko rikki.

 

 

Saviseutu liikkuu ja pyöräilee. Tammiaisten Tirmanmäen laatikko on palannut paikoilleen. Nyt kaikki innolla polkemaan.

 

 

Alexander Stubbin himoitsema ulkoministerin paikka onneksi katkesi kuin kanan lento, Sipilälle esitetyn maamme johtavan henkilön toiveesta. Ja kauhistus toteutuessaan se olisi meille ollutkin. Stubbin Nato jos muutkin yksi puoliset ja yliampuvat lausunnot maailmalla olisi ollut jopa maamme turvallisuusuhka. Timo Soini ulkoministerinä taas on sopivan kriittinen Natolle, EU: le ja maahanmuutolle, että mies paikallaan.

T. Levo

 

 

Miksi ihminen pakotettiin lukiolle lippiksen päähän painoa kattomaan.

 

 

Hyvät Tuulensuun pihamyyjät, ajatelkaa meitä ostajiakin hieman, voisitte hieman yhdistää myyjiä peräkkäin kadun varrelle, eikä istua pihakeinussa ostajia odottelen. Kävelytätte meitä pitkin katuja, myyjiä harvassa. Ostajat lisääntyivivät varmasti ja huonojalkaisetkin tulisivat ostoksille. Rompepäivistä oppia, ajatus ok.

Entinen pitkän tien kulkija

 

 

Selvyyden vuoksi olisi kaupunkilaisten mukava tietää miten hoidetaan Hirvikosken urheilukentän alueen, Hirvihovin, Niinijoen koulun ja esimerkiksi Alastaron koulun ilta- ja viikonloppuvalvonnat? Kuka hoitaa ja millä kustannuksilla?

Lukija

 

 

Terveyskeskuksen ajanvarauksen automaatti kehottaa puhelun alussa kuuntelemaan viestin loppuun asti.Ohjeita noudattamalla takaisinsoitto tulee varmasti, yleensä vielä nopeastikkin.

Tauno Alhonen

 

 

Viikolla oltiin hulmilla tuhottu asukkaiden polkupyöriä,pumppuja ja heitetty pyykkejä katolle.tämä nuorisojoukko tarvii saada vastuuseen. olisikohan paikkaamisen varaa kotikasvatukseen?!

Asukas

 

2.6.2015

 

Janita kiittää Virttaan Marttoja saamastaan stipendistä!

 

 

Pihakirppis vaan on pihakirppis.

Ari

 

 

Turha odottaa kävelykadun tyrmääjiltä mitään todellisia perusteluja lautakuntapäätökselleen. Niiltä saa vaan ympäripyöreitä selitelmiä ja populistista huutelua. Tällaiset päättäjät meillä…

Vaaleja odotellessa

 

 

Voiskos se kaupunginhallitus ottaa sen kävelykatuasian käsittelyyn kun teknisen lautakunnan jäsenillä ei riitä ymmärrystä kaupungin keskustan kehittämiseen ja elinkeinoelämän virkistämiseen?

Onnetonta tunarointia

 

 

Pidä ympäristö siistinä! Asuin- ja ulkoilu ympäristön siistinä pitämiseksi koirien jätökset on kerättävä järjestyslain velvoittana pois etenkin taajaan asutilla alueilla. Koiria ei myöskään merkitä autonrenkaita, talojen seinustoja, patsaita, portinpieliä tai koristekasveja omaksi reviirikseen. Lasten leikkipaikoilla, uimarannoilla ja torialueilla koiraa ei saa ulkoiluttaa. Tietysti myös erikseen kieltotaulun asetetulla aluella! Koiranomistajan peruskurssi, otettu netistä.

 

 

Kävelykatu on hyvä idea mutta paikka oli huono. Luonteva paikka kävelykadulle olisi Kauppalankadun ja Heimolinnankadun väli ”tinttivintin” edessä. Sehän on sellainen jo markkinapäivinä.

 

4.6.2015

 

Hirvikosken pyöräilylaatikko vaihdettu uuteen. Kiitokset.

 

 

Hyvällä mielin. Monet kiitokset nykyiset ja entiset naapurit avusta polttopuiden teossa. Pidetäänhän ”talkoohenkeä” yllä!

Yksin jäänyt

 

 

Heli-opettaja. Kiitos viime lukuvuodesta Metsämaalla. Ikävää, ettemme saaneet pitää sinua kauempaa, olet helmi opettajien joukossa!

 

 

Neljä korvasienestäjää kìittää Kojonkulman metsästysseuraa hyvinvarustetun ja puhtaan kodan ylläpidosta. Hyvä on paistaa makkaraa ja juoda kahvia kodassanne.

 

 

Virttaan tytöt kiittävät Jussilaista Virttaanraitin kaunistamisesta todella hienolla ja perinteitä kunnioittavalla kivinavetalla! Saa jatkaa samalla linjalla 🙂 ja kauempaakin kannattaa tulla ihailemaan taidonnäytettä!

 

 

Aaltosen Mira kiittää kaikkia niitä tahoja joilta sain stipendejä, iso kiitos.

 

 

Samaa mieltä että kaupp.kadun ja heim.linnankad. väli parempi paikka. Eihän se ensin mainittu paikka olisi palvellut muita kun kännikaloja että olisivat saaneet rauhassa toikkaroida ravintolasta toiseen autoja varomatta.

 

 

Eikö nuorisoa kasvateta enää kotona hyppivät hulmin parvekkeelta voltteja alas vanhemmille surua jos tapahtuu vakavampaa

Suren puolestanne

 

 

Hieno linja suomen uudella hallituksella. Kurjimmassa asemassa olevilta leikataan eniten. Hyvätuloisilta odotetaan vapaaehtoista mukaan tuloa. Tervetuloa almuyhteiskunta.

 

 

Oripäästä ei enää ole aamuisin linja-auto yhteyttä töihin Turkuun. Oripään kunnanhallitus hyväksyi tämän kokouksessaan 9.2.2015. Viisaita ovat herrat. Sanovat, et pääseehän taksil.

 

 

Juha Sipilän hallitus luottaa siihen, että Suomi nousee suon silmästä hyväosaisten hyväntahtoisuuden voimalla. Luottaen että he vapaaehtoisesti osallistuisivat maamme säästötalkoisiin. Siihen emme voi luottaa ja Suomi ei suosta nouse yksinomaan vähäosaisten elämää entisestään kurjistamalla. Kolme ässää sulkevat korvansa siltä, että oikeudenmukainen yhteiskunta ei synny hyväntekeväisyyden kautta, vaan oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden kautta.

T. Levo

 

 

Oikea päätös,ei kävelykatua ravintoloiden eteen.En olisi lastani sinne vienyt,tietäen sen siitä että itsekin joskus terassilla istun 🙂

Äitinä äiti

 

6.6.2015

 

Kiitos Pirkko Jaakola taas niin hauskasta, osuvasta, totuudenmukaisesta suvikirjoituksesta. Tällai se juur on. Toivottavasti kirjoituksistasi ilmestyy joskus kirja.

Isonperän likka

 

 

Kiitos ympäristöhuollon Jormalle aina hyvästä ja iloisesta palvelusta. Leppoisia eläkepäiviä.

Leena Perho

 

 

Citymainen kiitos kauppias Mari Koenkydölle ja Keliakiayhdistykselle tärkeästä ja varsin kattavasta opastuksesta gluteenittomien tuotteiden maailmaan Citymarketissa.

Gluteenittomana kiitos

 

 

Kyllä kävelykatu vois tulla vaikka koko loimaalle, autoja on tarpeeksi muutenkin liikaa.

 

 

Veli Reunanen, eikö lautakunta ole sitä varten että se voisi vaikka muuttaa suunnitelmia ettei niitä tarvitsisi ensimmäiseksi tyrmätä? Mutta eipä taida lautakunnan osaaminen tai ymmärrys riittää.

 

 

Heimolinnassa 2/6 kesänavauksessa vaihtunut vaalea takki. Ota yhteys 040 7026 152

 

 

Toimeentulotuen maksatus menee 2017 kelalle. Se on hyvä juttu, koska sit kaikki ovat saman arvoisia eikä kukaan saa turhia tukia vaan kaikki menee laskelman mukaan.

Kuin kauan riittää tukia

 

 

Muuttomies ja perhe! Vieläkin kaipaan kansiolaatikkoa joka unohtui sinulle. Niillä on minulle paljon tunnearvoa! Hakisin Loimaalta siellä käydessäni. Ole kiltti ota yhteyttä, tiedät kyllä!

Hla/Hki

 

 

Hätiköity Oripääläisten kouluratkaisu sinetöi tulevan mahdollisen kuntaliitoksen suunnan? Tuskin siitä sen halvempaa tai parempaa koulua tulee. Eiköhän ne Oripääläiset huolita Pöytyälle myöhemminkin jos niin haluavat. Nyt pääsevät maksumiehiksi koulun rakentamiseen. Surku että vuosikymmenien perinteet päättyvät.

Entinen Oripääläinen

 

 

Joku jätti valkoisen takin Heikinpirtille ampuma katokseen.

Mika K.

 

 

Uusimman Polemiikki lehden alkulehdillä on pitkä juttu aiheesta ”Konsultit rahastavat” ja tähän konsulttien miinaan on astuttu Loimaallakin. Mitään siitä kostumatta, sillä konsultti kun ei juuri kummempaa tietopohjaa omaa. Oman kunnan virkamiehet pystyvät aivan samaan, mutta helpompi heille on piiloutua konsultin selän taakse ja sitä kautta toteuttaa toiveensa. Pahinta konsultin käytössä on se, että he monesti harhaanjohtavat tietämättömyydessään.

T Levo

 

 

Suomi laivaa johtaa Di, meillä Loimaata insinööri. Hyvä tulee? Anagrammi: Loimaan savinero.

 

9.6.2015

 

Kiitos Pihaportille, puut kaadettiin ammattitaidolla ja viimeistely todella hyvin tehty.

 

 

Kiitos sinulle kultaseni, joka pelastit avaimeni prisman ostoskärrystä ja veit huolittoman mamman unohtamat kaupan infoon. Tarjoaisin kahveet jos tietäisin kuka olet.

 

 

Lämpimät kiitokset Alastaron koulutaksin kuljettajille. Huolehditte lapsista kuin omistanne, monasti tuotte pihaan asti. Varsinkin Vakkatien kova liikenne on huolestuttanut. Hyvää kesälomaa myös teille kaikille!

Terv. Mirkku

 

 

Alastaron yläasteella aloittavat oppilaat ovat kaikki uusia ja omaa ikätasoa. Riihikoskella oripääläiset ovat pieni, ulkopuolinen ryhmä pienten lasten joukossa.

Huolestunut äiti

 

 

Oripään päättäjät, älkää tehkö kovalla kiireellä näin kauaskantoisia päätöksiä. Toimiiko asiat Pöytyällä niinkuin toiveissanne esitätte? Itse haluatte Pöytyän syliin. Alastarolla toimiva koulu, siellä on hyvä jatkaa. Ei kaikki halua Pöytyälle.

Yksi niistä

 

 

Vai että kännikaloja pelkästään palvelisi heimolinnan kadun kävelykatu. Käykääpä lautakunnan herrat katsomassa miten paljon aivan tavallisia loimaalaisia niissä ravintoloissa asioi esim. näin kesäviikonloppuna. Kyllä siinä liikuntarajoitteistenkin asiointi helpottuisi jos terassi olisi katutasossa.

 

 

Ankein vuodeaika käsillä, helle olisi viimeinen niitti.

 

 

Oripään päättäjät järki käteen! Miksi tuhoamaan yhteistyötä Loimaan kanssa. Nöyryyttä päättäjille!

Huolestunut huoltaja

 

 

Loimaan kaupungilla löytyvät uuden näköiset nettisivut! Ihan hieno juttu, mutta minnekäs on hävinnyt ns. torikamera kaupungin sivuilta? Täältä maaseudun rauhasta oli mukava katsella, onko esim. torilla kauppiaita tai rompetorille mennyt paljon ihmisiä. Kaikenlaista pystyi katselemaan torikameran kautta.

 

 

Oripää–Alastaro-yhteistyö toimii hyvin. Loimaa ei lopeta Alastaron yläastetta mm. kaupungin tilapuutteen vuoksi. Riihikosken kustannukset ovat vasta arvioita. Mieluummin hyväksi koettu kuin 20 vuoden riski.

 

 

Mihin kuntaan meidän eläkeläisten pitäisi muuttaa,ettei aina syyllistettäisi?Taivasten valtakuntaan vissiin.Ja mitä nopeammin,sen parempi, vai mitä, kunnan johto?

Turhake

 

11.6.2015

 

Tasapuoliset kiitokset kaikille Loimaan seudun tapahtumajärjestäjille. Teitä on uskomattoman paljon!

 

 

Kyllä Loimaan terveyskeskuksesta saa hyvää hoitoa˜koin sen 8.6 kun olin isäni kanssa hoitajan vastaan otolla˜kiitokset kuuluvat hoitaja Aijalle ja lääkäri Annalle˜lämpöistä kesää toivottaa itsekin hoitoalalla oleva.

 

 

Suurkiitos Alastaron veteraanikutojille lasipalatsissa. Aina olitte valmiina auttamaan ja teitte pitkänkin maton kutomisesta iloisen hetken. Nähdään syksyllä.

Iloa ja valoa

 

 

Kiitos Virttaan kyläpäivän järjestäjille kaikille talkoolaisille ja kaikille mukana oleville.

 

 

Minkälainen ihminen antaa koiransa tehdä isot läjät keskelle kävely ja pyörä tietä, tämä oli maanantaina Peltoisten portin kohdalla. Tuotoksesta päätellen kyse oli isokokoisesta koirasta. Koiran taluttaja saisi katsoa peiliin ja hävetä.

 

 

Riihikosken koulua ei ole vielä rakennettu. Moniko projekti pysyy budjetissa? Myös oppilaskohtaiset kulut perustuvat optimistisiin suunnitelmiin, eivät käytännön kokemuksiin. Alastaron yläkoulussa on dokumenttikamerat, cromebookit, atk-luokka ym. Mitä järkeä vaihtaa?

Veronmaksaja

 

 

Eikö Loimaan pitäisi säästää sähköä ja sammuttaa katuvalot kesän valoisina iltoina?

Eeva

 

 

Älkää Oripääläiset äänestäjät enää kahden vuoden päästä menkö samaan vipuun, että vastustamalla muutosta saa samat äänet vuodesta toiseen.

 

13.6.2015

 

Vai 50 000 e terveyskeskuksen parkkipaikkaan! Olis niil euroil lääkärin voinu palkata! Ettei tarvis viikkotolkul aikaa odottaa!

Tuntematon potilas

 

 

TS uutisoi (11.6.), että Perttelissä iäkkään ja pelästyneen rouvan kukkaro oli tyhjennetty hänen silmiensä edessä. Asialla olivat uutisen mukaan ”mustatukkaiset ja pitkähameiset, huonosti suomea puhuvat” naiset. Loimaalla uutisoitiin pari viikkoa sitten vastaavanlaisista tapauksista. Kauniisti puhutaan vanhusten kotona asumisesta ja omien asioiden hoitamisesta mahdollisimman pitkään. Sen vesittävät pitkin Suomea autoilla (!) ajelevat kerjäläisporukat. Suomen hallituksen on aika tehdä pian päätöksiä ongelman ratkaisemiseksi. Ei ole oikein, että vanhukset eivät kohta uskalla lähteä hoitamaan asioitaan kodin ulkopuolelle. Loimaalla on nyt eduskunnassa hallituspuolueen kansanedustaja. Olavi, mitä aiot tehdä asian korjaamiseksi?

 

 

Suomalaiset keihäsmiehet heittelevät 85- 87 metrin kaaria jotka kohtalaisia nekin. Mutta muistammeko että Jan Zeleznyn (48) maailmanennätys nykykeihäsmallilla on 98,48 m. Hänen 10 parhaan heittonsa keskiarvo on 94,01 ja 100 parhaan keskiarvo 90,71. Vielä muutama vuosi sitten hän heitti kylmiltään koemielessä 84,78. Zelezny pituus 186, paino 88 on ollut käsittämätön luonnonlahjakkuus keihäsmiehenä.

T Levo

 

18.6.2015

 

Kun olin 18 vuotta ja taimimyyjä + puutarha työntekijä parikytä vuotta kesäkukat oli kauniita ja hoidettuja ei enää ja muut myynti pisteet jos ostan en loimaalta.

Iloa silmille

 

 

Niin kesä kaipaa lämpöään, kuin aseman puistot penkkejään.

Puistorunoilija

 

 

montakohan eeroo maksaa pippernakkeli?

T.J.

 

 

Monesti olen miettinyt millaista olisi olla niin ”köyhä” että saisin iloa jonkun muun omaisuuden tärvelystä ja rikkomisesta.

J-P

 

 

Hyvä, jos toinen vanhemmista on kotona esim. Työttömänä silloin lapsen hoitopaikka on kotona. Vanhempien täytyy kantaa vastuunsa.

E kauhanoja

 

 

Hyvä T. Levo: nyky-Suomessa yritykset pääasiassa eivät riistä työntekijöitä tai polje työoloja. Hyvä työntekijä on kullanarvoinen! Pienet ja keskisuuret yritykset kuitenkin pitävät pitkälti valtion rattaita juuri nyt pyörimässä ja näihin elvytys-/pelastustoimiin toivoisi myös työntekijän osaltaan osallistuvan. Jotta meillä kaikilla olisi tulevaisuudessakin mahdollisuus työpaikkaan, eläkkeisiin, etuihin ja tukiin, niin vaaditaanko työntekijöille lisää oikeuksia vasta sitten kun talous saadaan yhteisvoimin taas nousukiitoon?

 

 

Mautonta käytöstä Suomen naiset päivähoitomielenosoitukset aikana, jolloin tarvitaan rakentavaa yhteen hiileen puhaltamista!

Ette sympatioitani saa

 

 

Ryhdypä T. Levo itse yrittäjäksi ja palkanmaksajaksi niin jo muuttuu ääni kellossasi.

 

 

Suuret kiitokset Kuuselan Esalle ja Vuorisen Riittalle hienosti järjestetystä tapaamisesta upean Myllylähteen rannalla.

Myllykylän koulun entiset oppilaat

 

 

Torikauppiaiden kannattaisi vaihtaa lajiketta, kun alle 12 tuntia sitten nostetun uuden perunan kuori ei lähde muuten, kuin veitsellä raaputtamalla.

Marketista halpaa raaputettavaa ensikerralla

 

23.6.2015

 

Nopeaa ja hyvää palvelua loimaan silkkipainossa, edullinenkin kaikenlisäksi.

Paikallinen parempi

 

 

Kanta-Loimaan kirkkossa naishenkilö kysyi saako seurueineen istua samaiselle penkkiriville, jolla istuin. Sanoin, että odotan perhettäni viereeni. Olin itse etuajassa, koska toimin rippilapsen kummina. Naishenkilö tokaisi vihaisena: ”Ei kirkossa ole varattuja paikkoja”. Tiedän kyllä, ettei paikkoja voi ”varata”, mutta kun tilaa oli reilusti myös muilla penkeillä. Ko. tilanteessa minä sekä varmasti myös tämä naishenkilö pahoitti mielensä. En tiedä kumpi toimi väärin, mutta toivottavasti nuttura edes hieman löyseni. Molemmat varmasti maksavat kirkollisveronsa ja antavat anteeksi?

 

 

Onko Loimaan kaupugilta puistonpekit loppu vai miksi aina sanotaan kun soittetaan ja pyydetään jotain että asia on jo hoidossa?! Tietääkseni 1–2 kappaletta penkkiä on pyydetty ja odotettu peltoisiin puuroskadun leikkipuistoon jo yli kuukauden eri tahojen pyynöstä. Ei pitäisi olla iso homma kun laittaa penkit pakettiauton kyyttiin tai peräkärryille ja ajaa peltoisiin! Menee noin 30 minuuttia jos penkkejä on vapaana varastolla. Ei lasten valvojat esim. iäkkäät iso vanhemmat jaksa jatkuvasti seistä terveydellisistä syistä pitkiä aikoja yhtäjatkoisesti.

Käyttäjät!

 

 

Eikö juhannustaika toiminut, eikö peilistä näkynytkään odottamaasi armasta? Päätitkö kostoksi potkia autojen peilit juhannusyönä Kartanonmäessä? Vai mikä oli syynä?

 

 

Järki käteen Loimaalaiset. Katuvalot palaa yöttömänäyönä eikä syksyn pimeimpinä tunteina.

Haloo, missä järki?

 

 

Hyvät naapurit…..täällä maallakin. On kivaa huudattaa autosoittimia koko sateinen Juhannuspäivä niin että Jump Jump Jump kuuluu sadan metrin päähän sisälle naapuritaloon….saati sitten jos joku haluaisi olla ulkona. En usko kenenkään olevan niin tyhmä ettei tajua sen häiritsevän. Oletteko ajatelleet hankkia kuulokkeita…..autokin siirtyy helposti….vaikka jonnekkin korpeen….

Ei tiukkis mutta raja kaikella

 

 

Loimaan lehdessä 16.6 olleessa kopissani ilmaisin kielteisen kantani yhteiskuntasopimukselle, epäillen sen satuttavan eniten vähävaraisia. Huomasin vasta jälkikäteen koppini aiheuttaneen myös väärin ymmärrystä, joka tässä tulkoon oikaistuksi! Olen arvostanut pienyrittäjiä aina maamme yhtenä rikkautena. Pienyrittäjän tavoitehan on tulla toimeen, työllistää itsensä ja samalla jonkun muunkin. Tietäen myös että moni heistä on hyvin tiukoilla.

T Levo

 

 

Löytyisikö kaupungilta pari puistonpenkkiä vanhalle  Hirvikoskentielle (rantatie)! Olisi vähän mukava istahtaa penkille lepuuttamaan koipiaan.

Koipeliini

 

 

Oli ryhmä mikä tahansa aina on häviäjiä, selviytyjä ja meneystyjiä. Selviytyjän osa ehkä ihmiselle sopivin. Pysyy jalat maassa.

 

 

Eikö seurakunnan työntekijöillä ole töitä kun tämäntästä myönnetään sivutoimilupia muutamille useitakin. Eikö virat voisi muuttaa myös sivutoimisiksi?

 

 

Myy pellot, osta autot.

Talousmies

 

25.6.2015

 

 

Minkä tahon kuuluu huolehtia 9-tiellä Satakunnantien alikulun molemmin puolin olevien pikavuoropysäkkien roskisten tyhjentämisestä? Ne ovat ainakin nyt ääriään myöten täynnä.

 

 

Uskottava se on. Jos soittaa terv.keskuksen ajanvaraukseen ja automaatti lupaa takaisinsoiton niin sitä soittoa saat kyllä odottaa. Sitä ei ikinä tule!

 

 

Katuvalojen polttamista juhannuksen aikaan on ihmetelty Hirvikoskellakin. Eipä taida olla enää säästämisen tarvetta.

 

27.6.2015

 

Lp pelit ihan ok ja tuloksen aina kats ja joka sarjan tulokset.

 

 

Onko sinulta pinkin värinen naisten pyörä kadonnut tai miesten rocky bike sininen kippura sarvinen pyörä. Käy katsomassa onko omasi. Tällaiset ovat olleet kaksi viikkoa toisiinsa lukittuna sairaalan ohi mentäessä pikku siwaan päin ennen liikennevaloja.

 

 

Autoilijat, milloin liikennesäännöt ovat muuttuneet niin, että käännyttäessä ei tarvitse enää vilkkuttaa vaan riittää pelkkä ”urheilullinen” jarruvalojen vilkautus? Mikä teitä vilkuttomia apinoita vaivaa? Typerä itseriittoisuus? Kunpa poliisilla olisi resursseja sakottaa.

 

 

Maksaako pieni pätkä rotvallin levennystä ja muutamat valotolpat todella LL-lehtijutussa mainitun verran?

Outoa?

 

30.6.2015

 

Kyllä oli itsekin yrittäjänä leipänsä ansainneena ilo katsella, kun Kartanomäenkadun risteys laitettiin kuntoon. Homma sujui ripeästi ja ammattitaidolla.

 

 

Voin vain kiittää terv.keskuksen väkeä erittäin hyvistä palveluista: Kiitos! Ja minulle on aina soitettu takaisin automaattivastauksen jälkeen.

 

 

Voi hyvät sykkyrät sentään… kun haikara löysi pesänsä Koskelta. Eikä Loimaalta.

Koettakaa kestää

 

 

Työperäinen maahanmuutto Eu alueelta ja muualtakin on hyväksyttävää. Haluamme auttaa, mutta maamme talouden hiipuminen jopa pysyvästi, ei kestä lisääntyvää maahanmuuttoa ja sen suuren joukon sosiaalituen varassa elätettäviä. Maksamme myös monien maiden velkoja velkarahalla miljardeissa, tilimme kun on aina auki pyytäjille. Ymmärrän maailman tuskan, mutta itse tienaamamme rahat on suunnattava omien hyvinvointiin, nykyisessä maailmantilanteessa.

T Levo

 

 

Oli ryhmä mikä tahansa aina on häviäjiä, selviytyjä ja menestyjiä . Selviytyjän osa ihmiselle sopivin.

 

 

Mopoilijan ja mopoauton kuljettajan huoltaja: Satakunnantie ei ole etuoikeutettu väylä, vaan oikealta tuleva liikenne sitä on: Älä anna mopoa tai mopoautoa rakkaimmallesi ilman autokoulua!

 

 

Miksi Bemarilla ajaessa täytyy näyttää hampaitaan.