”Bensa haisi, mutta vilkku toimi”, Kaikkien aikojen Kopit, osa35

0
DIGITAL CAMERA

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

 

3.1.2017

 

Kovin oli monella päähine tiukasti korvilla Maamme-laulun aikana torilla ennen ilotulitusta. Olitteko sitten vaihtoehtoisen poliittisen järjestelmän kannattaja tai vaan tavallisia maalaistolloja, en tiedä.

Veteraaninpoika

 

 

On se ihmeellistä kun vesikosken kentällä ei saa olla valot päällä? Siinä on kaupungin omistama  lastenleikkipaikka..

ihmettelevä

 

 

Loimaan kaupunki se vaan ottaa uusia työntekijöitä lisää, kun vanhat paskat irtisanottiin. Rahaa tuntuu löytyvän!

Oksettaa

 

 

Hei ’Lapsiperhe’! Lakihan ei tunne muita parkkeja kuin invalidipaikan sekä tavallisen. Ns. Lapsiperheparkit ovat kaupan oma palvelu. Eli näihin saa ajaa kuka vaan. Esimerkiksi vanhempi henkilö voi tarvita tilaa autosta nousuun ja siksi haluaa käyttää väljempää paikkaa jottei kolhi muita autoja. Tulitko ajatelleeksi tätä? Ottaisitko autoosi kolhuja siksi, että jonkun tulee päästä autosta pois? Vai tuumaatko että reunoilla on tilaa, ajakoon sinne autonsa ja kävelköön? Mikäli tuumaat, voit itsekin ajaa autosi kauemmaksi ovesta.

Kyl mää ny miäleni pahoitin

 

 

Vai saa venäjä ottaa vuosikymmeniä sitten antamiaan maita takaisin, eikä saa älämölöäkään pitää? Häpeämätöntä asennoitumista isänmaan 100v itsenäisyyden alla!

 

 

Suomalaisia on Irakissa lähes 200 sotilaallista kouluttajaa antamassa sitä sikäläisille sotilaille. Jos sanomme asian niin kuin se on, suomalaiset kouluttajat on opettamassa ihmisten tappamista. Suomi leikkii kansalaistensa turvallisuudella. Suomalaiset sotilaallisissa tehtävissä olevat on vedettävä pois kaikilta maailman maista, missä heitä onkin. Jos näin emme tee, meillä varmuudella vielä pahasti pamahtaa ja tiedämme sen syyn. Syy on tahallista muiden maiden sotilaallisiin asioihin puuttuminen.

Taisto Levo

 

 

Mielestäni suurin syy työttömyyteen ja eriarvoisuuteen on maatalouspolitiikassa. Kun lainsäädäntö olisi sellaista, että vähän pienemmilläkin tiloilla tulisi toimeen, niin elämä olisi pitkällä tähtäimellä turvallisempaa vaikkakin työvoittoista.

Pekka Kaukasoina

 

 

Lämmin hali sinulle löytäjä….

terv. Pinkki kaulanauha

 

5.1.2017

 

Suurkiitos Gigantin Jerelle avusta, jota annoit peliongelmassa. Olet Oikea Asiakaspalvelija!

pelaajat6

 

 

Kojonkulman päiväpiiriläiset kiittävät Anni ja Tapio Räisästä sekä Osmo Leikastoa odotetusta ja mukavasta joulujuhlasta. Siunausrikasta vuotta 2017.

 

 

Loimaalla otettu ilmeisesti mallia suoraan pääministeriltä. Siihen malliin rajoitetaan sananvapautta ”Loimaa” facebook ryhmässä…

 

 

Vai niin on Talen uskomus (LL 2.1.), Irakissa on lähes 200 tappaja kouluttajaa. Ne ja muut Suomalaiset tappokouluttajat on vedettävä ensin kotimaansa rajojen sisälle. Tavoite jolla SUOMEN kansalaiset on pelastettu. Mielenkiintoinen Talen näkemys, sihen varmaan liittyy vaatimus, kun kouluttajat ovat palanneet kotiinsa, heidät on komennettava Ukrainaan maata pelastamaan, osa Syyriaan tukemaan Venäjän joukkoja. Tällaista maailma on kun tuijotetaan pienestä avaimen reiästä ja toisella silmällä luetaan Karl Marx’in oppeja.

O. L. Evainen

 

 

Miälensä pahottajalle. Ei olis haitannu jos niistä citymaasturin kanssa liikkujista olis jompikumpi sitä leveempää ruutua hyödyntänyt huonon liikkumisen vuoksi. Vaan kun molemmat oli siinä kunnossa että polkalle olis voinu lähteä millon vaan. Ja kun liikun ilman lapsia, en ota sitä leveetä ruutua. Hyvää vuotta 2017.

Lapsiperhe

 

 

joulu uurenvuoren aika meni huonosti

 

10.1.2017

 

Virastotalon sairaalan puoleiset parkkipaikat sairaalassa asioivien käyttöön. Sairaalan parkkipaikat aina täynnä ja virastotalon suurimmalta osin tyhjänä

kainalosauvat

 

 

Kiitos Loimaan 1. Apteekki erinomaisesta palvelusta Loppiaisena! Kisu sai lääkkeet sovitusti Myllystä, hienoa asiakaspalvelua puhelimitse!

Feetu kiittää 🙂

 

 

Aloitan lehden lukemisen aina takasivulta. Ristikko oli kiva yllätys.Loimaan Lehdestä lukemani vanhuksen rukous osui omiin ajatuksiini. Sote, tuo vielä lisämaustetta, jos sen annetaan tapahtua.  Sairastuneille ja pitkä aikais sairaille laitetaan pallo jalkaan, etteivät he voi vaihtaa vuoden aikana terveyspalvelua tuottavaa yksikköä. Mitä vapautta tämä on? Pallo jalassa mennään. Kerrotaan, ” tehkää valitus jos hoito ei mielestänne ole asiallista”. Kuka ne valitukset käsittelee ja missä ajassa?  Vapautta on valita joka kerta oma terveydenhoitaja/lääkäri. Pois tämä pakkovalta ja ihmisten ”vangitsiminen”  Suomessa. Vapautta valita ei ole, vaan on kyse vapaan valinnan riistosta. Terveytemme ylläpidosta olemme vastuussa myös itse. Mitä syömme, mitä juomme ja kuinka liikumme. Elintarvikkeiden niukkuutta ei enää Suomessa ole, voimme vapaasti valita terveellisemmät vaihtoehdot. Kotijumppaa on vaivatonta tehdä, välttämättä et tarvitse kuntosaleja. Sängyssäkin on mahdollista jumpata muutakin kuin sitä tuttua painiskelua. Uutta voimaa tähän vuoteen 2017.

Raili Koponen 

 

 

Se tiedettii entuudestaan, että naapuri vihaa koiria ja kissoja. Vihaa lintujakin, koska laittoi lintulaudalle myrkkyä. Se ”mies”ei käy varta vasten lintuja ruokkimassa 20 asteen pakkasessa.

 

 

Hienoa. Jos maassamme olisi rajat kiinni niin ketään meistä ei saisi tietää miltä naanleipä maistuu, eikä täälä lonnisi yli 30tuhatta turvapaikanhakijaa.

 

 

Voisiko Suomen Presidentti tehdä ”trumpit” ja uhata tuontimaksulla suomalaisia yrityksiä, jotka ulkoistavat tuotantoaan halpatekomaihin .

TJ

 

12.1.2017

 

Voisiko Suomen Presidentti velvoittaa jokaisen työssäkäyvän selvittämään miten paljon palkan lisäksi maksettavia kuluja työnantaja työntekijästään maksaa.

 

 

Vesikoskenkadulle tarvittaisiin samanlainen pomppu kuin Satakunnantiellä on, jotta hurjastelijoiden kaasujalka kevenisi.

Kaaharit kuriin

 

 

Kasikympin lätkä takaisin uusille kuskeille! Ei nopeusrajoituksen takia vaan viestiksi muille tielläliikkujille.

 

 

Taloyhtiöt rohkeasti hakemaan tupakointikieltoa! Ei koko talon tarvitse kärsiä siitä, että yksi polttaa parvekkeella.

Altistunut

 

 

Hei sinä vaalean h-auton kuski, joka tiistaina 13 jälkeen käväisit kolhimassa Mazdaani H-kosken kirjaston pihalla ja sen jälkeen luikersit raukkamaisesti piiloon, ottaisitko rehdisti yhteyttä kirjaston kautta.

puuhasi nähtiin

 

14.1.2017

 

Loimaan seurakunnassa on sijaisten palkkaaminen päätetty kieltää. Ei näytä koskevan kiinteistötoimea, siellä on ihan omat säännöt?

Kymmenen kaskua

 

 

Las:n päivystys, asiakaspalvelutaidot ja salassapitovelvollisuus ovat tainneet unohtua. Asiakkaiden asioita ei suureen ääneen huudella ja setvitä käytävillä.

Seinilläkin on korvat

 

 

tiistain lehdessä oli juttu että kaikille kentille on jää tehty, vesikosken kentällä ei oo jäätä näkynyt… mihin lie hävinnyt?

ihmettelevä

 

 

Kiitos Loimaan Laatuauton huoltomiehille. Aina saa hyvää palvelua!

Tyytyväinen asiakas

 

17.1.2017

 

Eikö peurakannan kaatolupia voisi lisätä suoraan sen 500 yksilöä, nykyisten lupien päälle. Pitääkö ne tapattaa liikenteen avulla? Todennäköisesti vaivaakin säästyisi, autoilija, poliisi ja vakuutusyhtiö.

Zoolandia

 

 

nyt ois hyvä paikka perustaa uusi kirppis loimaalle siwan paikalle heimolinnankadulle kun siwa lopettaa. ois paljo tilaa valoisa. ja ois valvontalaitteet valmiina. sinne pääsis pyörätuolillakin. kun kaikkiin ei pääse ja sellainen kirppis että saa vaan tuodaa ehjää ja hyvää vaatetta ja joka olis siisti

kirppariasiakas

 

 

Liikenneministeriö perustaa Suomen Stasin, ihmisten liikkumista valvotaan. Nykyinen verotapa lienee kohtuullinen. Tosin vuosimaksua voisi vanhoilta autoilta vähentää ja uusilta lisätä.

Se maksaa kenellä on

 

 

Tempputyöllistäjät oli lehdessä yhtä hymyä, mutta miten onkaan sitten, kun maksamattomat palkat haetaan oikeudesta maksuun? Perustuslaissa olevaa sosiaaliturvaa ei voi määritellä mitenkään palkaksi.

Maksuun tulee

 

 

Kävin Euromasteril vaihdattamas autooni uudet Misukat. Yllättäen ja pyytämättä samaan hintaan tuli ”autotohtorin” tarkastus. Ilmeni pari asiaa, jotka vaativat korjaamokäyntiä. Hienoa palvelua rengasliikkeeltä.

OMG-566

 

 

Kaupungin työntekijöiden lomarahojen leikkauksella saatiin valtion/kunnan kassaan noin 0,3me säästöt. Loimaalaisten osuus vuosittain otettavasta valtionvelasta on keskimäärin 16me, joten on vielä leikattava 15,7me tai saatava verotuloja lisää, jotta velanotto loppuisi! Elämme rajusti yli varojemme!

Timo Lahtinen

 

 

Terveydenhoidossa lääkäripäivystys on menossa täysin mahdottomaksi! TYKSin yhteispäivystyksessä jonot kasvavat ennätyspitkiksi (useiksi tunneiksi) ja on vielä pitkät matkat. Kuolleisuus kasvaa ennen hoitoon pääsyä. Tulevaisuudessa potilaan pitää itse määritellä tietokoneen avulla hoitoon pääsyn tarve. Kysyisin miten tajuton ja loukkaantunut potilas voi itse määritellä hoitotarpeensa. Kaikilla suomalaisilla ei edes ole tietokonetta tai älypuhelinta – eikä kaikilla ole myöskään edellytyksiä käyttää niitä. Outo tapa on myös terveyskeskuksessa: käsketään labrakokeisiin, mutta ei vaivauduta ilmoittamaan tuloksista vaikka on luvattu.

Olli Tiisanoja

 

 

Vesikosken kenttä käytiin kovien pakkasten aikaan auraamassa. Jäädytys tosin taisi unohtua. Ehkä kohta?

 

 

On Loimaalla hyviä asiakaspalvelijoita, teiltä saa aina parhainta palvelua ja hymyn huulille. Toivotan hyvää kevättä teille, erityisesti Harrille Laatuautoon.

Tyytyväinen asiakas

 

 

Helsinki esitti olympiastadionin rakennushankkeelle 26 miljoonan lisärahoitusta sovitun lisäksi. Tämä jälki lypsy on usein arkipäivää myös Loimaalla. Maan tapa kun on se, että urakoitsijat asettavat tarkoituksella alhaiset rahoitus tarjoukset kunnille. Kun saatu raha on käytetty pyydetään lisää, vedoten milloin mihinkin. Kunnan päättäjät ovat pakotettuja myöntämään lisä rahaa usein montakin kertaa, kun vaihtoehtona olisi puolivalmis hanke. Urakat on tehtävä kiinteään hintaan ja loppu jälki lypsyille.

Taisto Levo

 

 

Onko pakko kommentoida joka asiaa.

 

19.1.2017

 

Kiitos vielä kaikille jotka osallistuitte auton ylös vetämisessä Kurittulan koulun lähellä.

Punaisen seatin omistaja

 

 

Ei heimolinnankadulla ole, eikä ole ollut siwaa.

 

 

Kakkos korvan porsaat.

Juha

 

 

Ei ollut mitään syytä vangita sarjahukuttajaa heti. Hänen kalastuslupansahan oli aivan kunnossa. – et silleen.

 

 

Sinä naishenkilö, joka ajoit Hongkongin valoristeyksessä 12.1.17 n.klo18.00  vaimoni auton perään! Vasemmalle kääntyvien kaistalla vaimoni odottaessa punaisissa valoissa. Tapauksen jälkeen et tullut viereisen kaupan pihalle perässä kantamaan vahingostasi vastuuta, vaan jatkoit raukkamaisesti suoraan karkuun erisuuntaan! Pyydän että otat viipymättä yhteyttä minuun ja kannat vastuusi aikuisena vahingoista

Petri Ala-Korte

 

 

Sinä valkoisen Nissanin kuljettaja, joka aamuisin klo 8 tienoilla ajelet Alastaron suunnasta Loimaalle ja vastaavasti klo 16 paikkeilla takaisin. Suuntaisitko ajovalosi alemmas! Sokaiset nyt pahasti vastaantulevat, näyttää siltä kuin ajaisit pitkät päällä. Rullattava säädin löytyy ratin vierestä vasemmalta.

 

21.1.2017

 

Kiitos erityiset loimaalaiset! Kiitos kaikille vammais- ja kehitysvammapalvelujen asiakkaille ja läheisille mukavasta yhteistyöstä. Kiitos, että olen saanut oppia ja kasvaa kanssanne. Kiitollisin ja vähän haikeinkin mielin suuntaan kohti uusia tuulia! Hymyillään kun tavataan 🙂

Katariina Ristimäki

 

 

Bernerin autoveron vähentäminen on, kuin hölmöläisten peiton jatkaminen. Otetaan toisesta päästä ja laitetaan toiseen päähän.

 

 

Räppi ei ole musiikkia, nyrkkeily ei ole urheilua eikä teologia ole tiedettä!

Kari Kaulo Korvenhovin wanhaisäntä

 

 

Mikä ihme tavoite tällä hallituksella on saada Suomi kaaokseen. Joka asialla käsittämätön kiire. Liekö jotain muuta yllättävää 100- vuotis synttäriksi. Nyt on kohta tammikuu jo menny. P;n näytteitä oomme kaikki, oomme kaikki……

ja joulukuu se tulla jolkottaa

 

 

Eilen valtion taholta kannustettiin ostamaan uusi vähäpäästöinen auto, jos näin teit tänään keskustan Berner haluaa alentaa autosi hintaa kertaheitolla 30 %. Ja määrätä korkeat tiemaksut päälle. Tämä on veronmaksajien pettämistä. Oikeudessa asiaa käsitellään.

Uutta hybridiä odotellessa

 

 

Miksi ei Loimaalla voi millään sektorilla tehdä yhtäkään pehmeälinjaisempaa päätöstä, vaan kaikki vedetään aina tiukimman mukaan?… Viis esim. kaupungin työntekijöitten hyvinvoinnista kunhan vaan tietyt tahot saavat leuhkia miten paljon tuli taas ylijäämää viimekin vuodesta… se että rahaa kertyy ei ole merkki siitä että kaupungilla menee kokonaisuutena hyvin…

Timo Tamminen Kaupunginvaltuutettu

 

 

Erinomainen kirjoitus Ukin valtuutettu Heikki Walalta Turun Sanomissa 18.1. sh-piirin toimista. Loimaalaisvaltuutetut, he vain nukkuvat ruususen unta, voi.voi.

Vihainen

 

24.1.2017

 

Loimaan pääkirjastoon on aina mukava mennä. Asiansa osaava ammattitaitoinen palvelualtis henkilökunta. Vuodenvaihteessa vielä tulleet kaksi uutta lehteä, vaikka nykyisin kaikki on rahasta kiinni.

Kirjaston suurkuluttaja Pekka Peltola

 

 

Täyskymppi, hienoa! Kirkontäysi veisaajia! Kati ”kruunasi” tilaisuuden juontamalla sen aidolla tunteikkuudella ja rauhallisuudella. Suuri kiitos!

 

 

k-citymarketin. prisman ja jyskin nimissä tulee koko ajan sähköpostiin viestejä, että olet voittanut lahjakortin arvoltaan sitä ja sitä. älkää vaan antako tietojanne sillä ne eivät ole kyseisten liikkeiden lähettämiä sekä että tori.fi sivuilla liikkuu huijareita kuten just itse totesin. ostetaan muka joku tuote ja lähetetään yhteystiedot mihin voi lähettää, sekä pyydetään tilitiedot mihin voi maksaa. kun tiedot on saatu ostaja haihtuu tuhkana tuuleen… sekä että yhtä mittaa tulee viestejä jossa luvataan 1 eurolla jotain ..ei saa mennä lankaan vaan poistaa viesti..

olkaa varovaisia

 

 

No ei ole Oripään seurakunnalla suuret vaatimukset suntion virkaan. Tottakai työtön hakee ”unelmavirkaa”, jos vaihtoehto on työttömyys. Avoin haku ja virkaan suntio, joka on oikeasti valinnut unelma-ammattinsa, hoitaa virkaa silloin myös sydämellä.

Oikeasti unelma-ammatissa

 

 

Olisi paras olla poissa kauppliikkeistä.

 

 

Persut ja kokoomus pelastavat kansan kepun ja bernerin mielivallalta.

entinen kepulainen (niinijoen po)

 

 

Kyllä prisman parkkipaikalla pätee samat liikennesäännöt kuin tielläkin.

Ex-rahtari

 

 

Ensimmäinen todellinen ja täydellinen hakkeroinnin mestarinäyte nähtiin kun Venäjä valitsi Amerikan presidentin. Mutta mutta osaa tämän tempun muutkin maailman maat ja emme mekään voi olla enää varmoja mistään vaalituloksistamme ja niiden itsemme valinnasta. Kaiken lisäksi vielä se, kuka meille hakkeroisi mieleisensä puoluekartan? Totta puhuen moni voi sortua uskomaan tähän median jauhamaan ajatukseen ja Obaman vuolaaseen itkuun kun hävisi vaalit, mutta olihan joku syy tappioon kaivettava.

Taisto Levo

 

26.1.2017

 

Kiitokset Hirvikosken M-Marketin Kaitsulle ja henkilökunnalle vuosien kahvihetkistä. Valitettavasti kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Timo.K

 

 

Iso ja lämmin kiitos pariskunnalle, joka otti automaatilta rahani talteen, kun olin unohtanut sen. Sain sen Cittarin neuvosta, kun ymmärsin kysyä 24.1 n. 13.30.

Muistamaton

 

 

Hyvä kirjoitus Median luotettavuudesta ja arvoista Pasi Salolta. Toivottavasti pystyt sen pitämään ainakin omalta kohdaltasi. Yleisradiohan on tältä osin suitsittu, samoin valtakunnallinen lehdistö, esimerkkinä rikollisuus. Jos tekijä on ulkomaalaustaustainen, sitä ei kerrota. Jos etsitään ryöstäjää, raiskaajaa niin etninen tausta ei vahingossakaan ilmene, vaikka se on tiedossa. Kuka sitten lienee kiellon kertomisesta laittanut. Ainoa mistä ihmiset saavat heti tiedon ja vieläpä monasti oikean, on eräs pannaan julistettu lehti, jossa on vain kaksi kirjainta, liekö niitäkään saa julkaista, nimittäin MV.

Katsotaanpa mitkä ovat arvot

 

 

Vuosikokoukset taloyhtiöissä lähestyvät ja samalla lähestyvät päätöksenteot, joista monet tähtäävät säästöjen hakemiseen. Taloyhtiöissä ehkä yksi suuri säästön kohde olisi tarkistaa ja kilpailuttaa isännöintikulut. Loimaalla on muutama isännöinti, joka hinta-laadultaan parhaiten palvelisi taloyhtiön etuja. Jos taloyhtiössä hiukankin epäilyttää nykykäytäntö isännöinnissä, on syytä lähteä kilpailutuslinjalle. Itselläni ei syytä muutokseen ole.

Pentti Tuominen

 

 

tuleeks keskuspuistoon mll: n leikkipuisto.

telineistä päätellen

 

 

Hyvä Taisto Levo kommentti kirjoitukseesi (LL 4.1-17) kirjoitit tuntevasi Alastaron Tuttujen Tuvan toiminnan. Kirjoituksestasi saa sen käsityksen, että se toimisi nollavuokralla! Näin ei kuitenkaan ole, vaan Tuttujen Tupa maksaa kaupungille joka kuukausi vuokraa reilun 100 euroa eli kyse ei ole nollavuokra toiminnasta. Halpaa kylläkin, mutta ei nollaa! Aurinkoista kevättä toivottaen,

Marja Välimäki

 

 

Mustan kollikissan mouruntaa aamusta iltaan. Oma kissa ei uskalla käydä pihalla ja lopulta tulee silmä verisenä sisälle. Leikatkaa hyvät ihmiset kissanne.

 

 

Ei taida olla berneristä olla muuhun, kuin kahvin keittäjäksi, jos siihenkään.

 

 

Olisi ehkä ollut parempi, ettei kuntaliitoksia olisikaan tehty. On puhuttu, että jokaisessa itsenäisessä kunnassa tulisi olla jatkossa oma terveysasema. Näin ehkä olisi varmennin säilyneet terveysasemat Hirvikoskella, Alastarolla ja Mellilässä. Oripäässä tehtiin vikatikki kun palvelut ostetaan Loimaalta. Jatkossa maakunnat hoitavat terveyspalvelut. Kunnat vapautuvat sosiaalipalvelujen maksuista. Kunnallisveroa on jatkossa syytä laskea, kun valtio ja maakunnat hoitavat sosiaalipalvelujen ja terveydenhoidon kulut.

Uolevi

 

 

Jaa, Obamako Amerikan vaalit hävisi? Ihan luulin Clintonin olleen finaalikierroksella.. Kiitos Taisto kun kerroit.

 

 

Tiistain kopittelija esitti kumman näkemyksen kutsumusammatista, sydämellä tekemisestä ja työttömyydestä. Millähän perusteella? Valinta on hyvin tehty, kopittelijan pitää nyt vaan niellä kateutensa.

Seurakuntalainen

 

 

Sinä Oikeasti unelma-ammatissa nimimerkillä tiistain Kopeissa..huh huh! Funtsi vähän mitä kirjoitat! Työtön, älä innostu jos saat töitä äläkä ainakaan sano saaneesi unelma-ammattia! Nämä oikeasti unelma-ammatissa olevat ei kestä sitä!

Häpeä

 

 

Voimia sinulle Kirsi! Tiedän, miten paljon ihmisten typeryys satuttaa. Kateus on heikkojen rasite tukahduttaa kaikki kaunis ja hyvä. Olen ylpeä kaikista, jotka tietävät, mitä tahtovat. Sekä osaavat ja uskaltavat olla onnellisia, kun toiveet täyttyvät. Kirsi, älä anna periksi pahoille ihmiselle, ole vahva. Nimimerkin taakse on helppo piiloutua ja ilkeillä.

Ystäväsi U-M Nummela

 

 

Maan talous ui syvallä tärkein asia elikkä talous unohtuu autoleikkien varjoon. eliitti on vieraantunut kansasta. autoveron poisto hyöryttää varakasta kansanosaa jolla on varaa ostaa uusi auto köyhät muutaman tonnin autolla ajavat joutuvat maksajiksi, jotka eivät tule koskaan hankkimaan uutta autoa: kukakohan ajaa köyhän asiaa?

 

28.1.2017

 

Citikkahuollolle kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta.

🙂

 

 

Kyllä täytyy julkisesti kehua: Seo Parkki, todella hyvää maukasta kotiruokaa! Kiitos! Suositellen,

MKK

 

 

Kiitos Loimikatsastus erittäin hyvästä palvelusta! Mummeli Mellilästä kiittää.

 

 

Oi jos oisi sulla valot Nissanin, niitä säätelisin päiv ja öisinkin, etsisin nappulaa ja ihmetteli kansa mistä Hän säätää valojansa.

ei nappulaa mutta sokerpalanen

 

 

Sipilän hoidon moka tuli maksamaan veronmaksajille satoja tuhansia euroja. Jos minä töissä ollessani olisin mokannut samalla tavalla, Olisin saanut potkut ja olisin joutunut vielä korvaamaan vahingot.

Ex-rahtari

 

 

SCF Care -joukkue voitti kylpyläturnausmestaruuden (LL 26.1.) lentopallossa.

Yrjö Tuominen

 

 

Kopit LL.ti 26.1 vastaus Marja Välimäelle. Tiedän että Tuttujen tuvan tytöt maksavat vuokraa kaupungille 100 € kuussa. Jutussani 21.1 on pyyntö että kaupunki Turun tapaan ei perisi tämmöisistä sosiaalisten tilojensa käytöstä vuokraa senttiäkään, kuten yhtenä Tuttujen tupa Alastarolla. Yhden kirjaimen virhelyönti on syy väärinkäsitykseen. Se sana on ”nollavuokralla”, kun sen piti olla ”nollavuokralle”. Anteeksi harmi ja toistan toiveeni Loimaan päättäjille.

Taisto Levo

 

 

Vuosikokoukset taloyhtiöissä lähestyvät ja samalla lähestyvät päätöksenteot, joista monet tähtäävät säästöjen hakemiseen. Taloyhtiöissä ehkä yksi suuri säästön kohde olisi tarkistaa ja kilpailuttaa isännöintikulut. Loimaalla on muutama isännöintifirma ja taloyhtiölle eduksi olisi löytää isännöinti joka hinta-laadultaan parhaiten palvelisi taloyhtiön etuja. Jos taloyhtiössä hiukankin epäilyttää nykykäytäntö isännöinnissä, on syytä lähteä kilpailutuslinjalle. Itselläni ei syytä muutokseen ole.

Pentti Tuominen

 

 

Autoilijat ovat usein patalaiskuuden huippuja. Puistokadun K-marketin edessä ei ole parkkipaikkaa vaan kevyen liikenteen väylä! Puistokadun koulun yläpihalle ei edelleenkään saa ajaa ja parkkeerata. Ajatelkaapa, että koulussa syttyisi illalla tulipalo ja paloautot eivät mahtuisi kunnolla pelastustehtäviin. Mikä teitä vaivaa?

Surkeeta sakkia

 

 

Hoi Kauppalan Tee Vee Hoo ei se kevyen liikenteen väylä ammattikoulun tienpäähä lopu.

pyöräilijä hirvikoskelta

 

 

lukiks kukaan perjantain iltasanomista kasvavasta lude ongelmasta ja katsoiko kuvat.kun lude pesiytyy kotiisi niin kaikki tekstiilit ja sängyt pitää heittää pois.juttu oli helsingistä. mutta turussa on myös kasvava ludeongelma. kun kirppareille  otetaanvastaan huonekaluja nekin pitäis ensin tarkastaa ettei ole luteita koska yhdestä vanhasta sohvasta tai sängystä ne leviävät joka paikkaan ja asiakkaiden kotiin. päiväl niitä ei näy koska ne ovat seinänraoissa ja lattialistojen alla.

 

 

Alastarolla oli jo aamulla hyvin tiet sannoitettu, mutta miksi huippuliukas käytävä kirkon edessä oli illallakin vielä hiekoittamatta?

Liukastunut

 

31.1.2017

 

Loimaan teatteri: ” Isän päivä”  Olipas hauska esitys, nauroimme vedet silmissä. Jani Hägg onnistuu täydellisesti, uskomaton suoritus. Menkää ihmeessä katsomaan, kannattaa tulla kauempaakin. Iloisina näkemästään

Eija ja Reiska

 

 

Loimaalta on monen kadun varrelta katulamppuja pimeänä, ollut jo pitkään. Mikä mättää ettei niitä saada vaihdetuksi? Sille kenelle vaihtaminen kuuluu tiedoksi: vauhtia vaihtamiseen että saadaan ennen valoisaa kesää uudet!

Pimeän pelko

 

 

Oripään päättäjät! Nyt oikeasti järki päähän ja koulusuunnitelmille Pöytyää kohtaan Seis! Meidän on hyvä pitää yhteys Loimaan suuntaan siellä meidän lapset harrastaa ja terveydenhuoltokin on sillä suunnalla eli ei mitään järkeä heittää uukkaria ja lähteä Pöytyää kohti aivan väärään suuntaan niin maantieteellisesti kuin henkisesti. Pöytyä, joka nyt jo toiminnallaan näyttänyt kyvyttömyyden hoitaa sovitusti asioita! Mikäli päätös siihen suuntaan kallistuu meidän perhe pakkaa kimpsut ja kampsut ja Hei Hei Oripää.

Lasten puolesta

 

 

Kanta-Loimaan kirkon edessä on muistopaikka Muualla nukkuneille, kiitos siitä. Paikka on kovin tuulinen ja sinne meistä moni rakkaansa menettänyt onkin vienyt oman lyhdyn, johon voi sytyttää kynttilänsä palamaan, niin minäkin. Silloin voin viettää hetken lapseni kanssa, josta olen joutunut luopumaan liian varhain. Useasti joku ulkopuolinen henkilö laittaa oman kynttilänsä lapseni lyhtyyn ja se ei tunnu mukavalta. Tilannetta voi jokainen miettiä mielessään ja tunteissaan. Toivonkin, että lyhdyt, jotka ovat siinä paikassa, ovat niiden henkilöiden käytössä, jotka ne ovat sinne vieneetkin.

Äiti

 

 

Harmaan auton kuljettaja 28.1 myllykyläntien risteyksen valoissa. Olit väistämis velvollinen. Et kuitenkaan noudattanut sitä säätöä.

Ex-rahtari

 

 

Avara uusi Sale Alastarolla… mutta huonokonttisen paha päästä asioimaan.

 

 

Minkä ihmeen takia nahinlahdentien katuvalot sammuvat jo 22.30 arkena. Pimeetä on ku neuvostokarjalassa!

JVJ

 

 

Täysin tarpeetonta uhoa on se, että suomen viime sodan tapahtumat ja jopa ihannointi ovat jatkuvasta esillä, vaikka sodasta on kulunut jo yli 70 vuotta. Se ilmenee kiistatta siitä, että jatkuvasti tehdään uutta viime sotaa kuvaavaa teatteria, elokuvaa, kirjoja, median välittämiä muistelmia, tv :n tuottamaa aineistoa ja niin edelleen. Ja mitä omituisinta tämä kaikki myy hyvin. On onni että oma luonteeni ei suostu ihannoimaan raakuutta ja väkivallalla mässäilyä missään, vaan se karttaa sitä kaikessa.

Taisto Levo

 

2.2.2017

 

Nyt kyllä vaimollani kävi Loimaalla ja ihan torin nurkalla olevassa “tänään” puodissa tuuri. No juu, tuota uutta “wäskyä” on kyllä jo etsitty Pk-suunnalta jo epäilisin noin puoli vuotta. Täältähän sekin sitten löytyi ja minunkin huh, huh, hermo mokoman asian kanssa lepää. Ei siis kannata lähtee merta edemmäs laukkukauppaankaan, täällähän on vaikka mitä. Kantsii kyllä ensin hakee tästä läheltä silleen ensin.

Pekka Polkko

 

 

Turha on mun mielestäni valittaa katuvalojen sammuttamisesta. Täällä Loimaan sivukylillä on paljon asutusalueita joissa ei ole katuvaloja ollenkaan. Sinä nimimerkillä JVJ voisit siis osata olla tyytyväinen, että on sentään katuvalot.

 

 

vs levo. Joka historian unohtaa, se tulevaisuutensa tuhoaa. Tiedät kyllä mitä sanonnalla tarkoitetaan.

 

 

Mitähän ja missä Taisto Levo kirjoittelisi, jos talvi- ja jatkosodassa ei olisi pistetty verissäpäin hanttiin.

Pekka Takala

 

 

Osittain samaa mieltä Taiston kanssa. Veteraanit tekivät hienon työn ja edelleen kaikki kunnia heille, mutta pikkuhiljaa voisimme jo vähentää sotien juhlimista ja muistaa myös sen, että heidän jälkisukupolvetkin ovat tehneet loistavaa työtä nostaessaan Suomen yhdeksi maailman parhaimmista maista: avoimeksi ja yhä enemmän kansainväliseksi. Sitä eivät ”säästämisen” nimissä tehdyt koulutus- ja tutkimusleikkauksetkaan ihan heti romuta.

Hurraa

 

 

Katselinko ollenkaan samaa lentopallo-ottelua? Tämä tuli mieleen, kun luki Cupin välieräottelukirjoitusta Loimaan Lehdessä. Matti Oivanen ei suinkaan saanut punaista korttia. Päävalmentaja Rantanen istui ehkä ajoittain väärillä tuoleilla. Yksi opetus ottelusta oli: tuomarille ei kannata ruveta myssyttelemään yleensä eikä missään tapauksessa viimeisillä minuuteilla.

Hämmentynyt fani

 

 

Pistäkää paremmin juomapurkkien kansi kiinni, ettei kaikki juomat valuvat sieltä pois. Sitten kastuvat muut. Olen kokenut tämän jo kaksi kertaa.

Parempaa työtä

 

 

Suomessa asuu nykyään tuhansia Venäjän ja Suomen kaksoiskansalaisia. Nyt Suomen hallitus puuhaa lakia, jolla estettäisiin kaksoiskansalaisten pääsy puolustusvoimien virkoihin. Lisäksi kaksoiskansalaisille annettaisiin vähäpätöisempi asevelvollisuuskoulutus. Tämä laki koskisi vain Suomen ja Venäjän kaksoiskansalaisia. Suomi rajoittaa avoimesti kansalaisten oikeuksia. Ei olisi ihme, jos  Venäjä puuttuisi kansalaistensa rajoituksiin Suomessa jollakin tavalla. Venäjä on monesti sanonut turvaavansa kansalaistensa oikeudet kaikissa olosuhteissa. Näihiin päiviin asti on estetty entisten punakaartilaissukujen pääsy upseeri- ja jopa aliupseerikoulutukseen.

Stm.ts-lähetti

 

4.2.2017

 

Jari Koivusaari, olet pätevä putkimies. Vika tuli korjatuksi nopeasti ja hyvällä ammattitaidolla. Kiitokset Mattilankadun talosta!

 

 

Ei ole ihmisen pakko asua korvessa (sivukylillä) muuta maalikylille!

JVJ

 

 

Satakuntalaista murretta puhuva, lapsuutensa ja nuoruutensa Porissa asunut, ei ole kuuna kullanvalkeana kuullut sanaa hipulit. Satakunnan sydämessä sanottiin villasukkia tillukkaiksi ja villaisia lapasia vanttuiksi.

 

 

Alastarolla toimii maatalousmafia, salametsästysseura, tuhopolttajat ja muut varkaat.

 

 

Aapo Hakalaa koskeva juttulainaus koski futsalia eikä salibandya (LL 2.2.). Hänet myös valittiin juuri Someron Vuoden Valmentajaksi 2016, mitä FL ei muistanut kertoa.

 

 

Kaupunki rakentanut susiaidan torin taakse! Koska sudet ja ilvekset tulee? Kyl turistivirta heti kasvais!

Jussi

 

 

Timo Lahtinen puuttui taas kerran jääviysasiaan. Kun kyseinen henkilö on jäävi, niin silloin hän myöskin sitä on, ja hänen on poistuttava kokoustilasta. Ystävällisellä kädenliikkeellä, voidaan häntä ohjata kohti ovea, ellei muuten ymmärrä kuinka tulee menetellä. On hyvä toimia vastuullisesti ja kunnioittaa hyvällä käytöksellään läsnäolijoita. Ovestahan pääsee ulos ja sisään silloin kun ovi on auki.

Raili Koponen

 

7.2.2017

 

Mikä hieno ajatus tuo aikuislukio! Heti menisin!

Ikuinen opiskelija

 

 

Alastarolla toimii moni muukin juttu, kuin lauantaisen kopittelijan mainitsevat asiat. Paljon on hyvää kylässämme. Toivottavasti sinä ilman nimeä/niminerkkiä kopitteleva et sentään asu täällä, kun sulla on noin kurjaa.

Mari

 

 

Kiitos kaikille, jotka osaavat pyytää ja antaa anteeksi. Se on aidon ihmisen merkki. Opettakaa sitä myös lapsillenne, niin ympärillenne kasvaa lisää hyvää ihmisyyttä. Kaikissa meissä on haurautta, ja sen myöntäminen tekee joskus kipeää. Jos näin käy, se on hyvä asia.

 

 

Autossa Aino 3-v, äiti ja mummu. Mummu äidille, tässä autossa on 330 heppaa, aja varovasti. Aino takapenkiltä ”Mummu sanoit väärin, ei tänne sovi”. Mummu: ”Tarkoitin nokan alla. ”Hetken päästä Mummu kysyy ”Missä ne hepat ovat? Aino: Tuolla takana perävaunussa.

Tuleva insinööri

 

 

Kyllä jotkut saavat menemään paljon aikaa otto automaatilla, minulla menee alle puoli minuuttia.

 

 

Kyllä on naapurilla halvat huvit.

 

 

Meneeks kaikilta muiltakin kaksi kertaa kuussa tilinhoitomaksut ja verkkotunnuspankkimaksut. olen seurannut tätä pidemmän aikaa kun aina kuun alussa 1.tai 2 pv menee kummatkin maksut ja sit taas saman kuun viiminen päivä samat laskut.

pankinvaihto

 

 

Olisi kohteliasta ilmoittaa asukkaille, kun tullaan isoilla koneilla tontille tai ihan naapuriin. Koko Suopelto on tuljunut viikon. Kuka korvaa, jos jotain hajoaa? Taitaa yksi kivijalka olla jo palasina.

 

 

Autovero on kohdistettu autoilijoille ja vihdoinkin autoilijat saavat maksamistaan veroista vastinetta, mutta Ysitien parannuksiin myönnetty raha, on kosmeettista kasvojen kohennusta vaalien alla. Todella hyvä ”teatteriesitys”, katsojat saavat rahoilleen vastinetta. Lisä raha ei synny päätösvallalla kikkailemalla, eikä tiestö parane sillä, että autoilijoiden maksamat verot, erimuodoissa kylvetään ympäriinsä. On oikeutettua vaatia, että ne käytetään kyseisten kohteiden kunnossapitoon. Toki autoilijat odottavat, että niin myöskin tehdään. Mitäpä itsekukin meistä tuumaisi, jos kohteeseen mihin annamme rahaa ei menisikään sinne mihin oli tarkoitettu? Suoraselkäiseen päätöksentekoon kuuluu rehellisyys kansalaisia kohtaan, oli asia mikä tahansa.

Raili Koponen

 

 

Lopultakin luomumaidon terveellisyys D vitamiinin lisäyksellä saavuttaisi tason, että sitä voi kouluissakin käyttää, jota muissa maidoissa on ollut jo pitkään. Tärkeää hivenainetta seleeniä on jokainen suomalainen saanut jo vuodesta 1984 kun sitä lisättiin lannoitteisiin ja eläinten rehuun, luomussa ei seleeniä ole. Jos luomuun lisätään jotain lisäainetta, se ei luomun määritelmää täytä ja silloin hintaerokin olisi yhdenmukaistettava. Eläinten hyvinvointi on meidän yhteinen asiamme.

Taisto Levo     

 

9.2.2017

 

Kiitos Anu Salo !Paras kirjoitus ”rivien välistä lukijalle ikinä” Toivon, että paikalliset pikkupomot tajuaa viestin!

LL 7.2

 

 

Punkalaitumelainen Tha Kun perhe kiittää lämpimästi loimaalaisrouvaa, joka lahjoitti vauvaperheeseen lapsen kantokopan ja vielä vaatettakin. Tuli niin hyvä mieli ystävällisyydestä!

Kiitos, Marja

 

 

Kiitos Loimaan Teatterille tosi nautittavasta Isän Päivä -esityksestä! Jani Hägg on roolissaan kerrassaan mainio! Kyllä kannatti ajella Säkylästä asti esitystä katsomaan!

AM

 

 

Lämmin kiitos kaikille niille henkilöille, jotka auttoivat minua liukastuttuani kirjastonmäellä.

Terttu Kivilä

 

 

Hurrikaani-Loimaan hallitus yrittää maksattaa pelaajansa Suomen cupin pelissä seuralleen käyttäytymisellään aiheuttamaa 1 000 euron sakkorangaistusta kannattajiltaan. Täysin pöyristyttävää…

Pian ent. kausikorttilainen

 

 

Maanantai 6.2. klo 7.45 ajelin Loimaalta Alastarolle. Edessäni ajoi auto ja sen edessä myös auto, vaikkei sitä näkynyt. Varmistakaa hyvät ihmiset, että jos etuvalot menevät automaattisesti päälle, takavalot syttyvät myös!

Pimeässä piilossa

 

 

Ajoin vanhan ladan takana kolme käännöstä. Bensa haisi, mutta vilkku toimi. Ajoin bemaudin takana myös: räyhäkäs ilme, mutta vilkku oli mennyt epäkuntoon.

Yläpolttimossa vikaa?

 

 

Poliisille ilmainen vinkki: käykääpä antamassa sakkoja Puistokadun koululla jonain iltana. Yläpihalle ajetaan muina miehinä ja naisina, sokein silmin moottoriajoneuvoilla ajo kielletty -merkin ohitse.

Minäminäminä

 

 

Vai on nykypäivän työelämässä on vielä alamaisia? ( LL. 4.2)

MrJones

 

 

Satakuntalaisena, siellä lapsuutensa ja nuoruutensa eläneenä sekä nykyään paluumuuttajana asuvana, minulle on erittäin tuttu villasukkien nimitys ”hipulit” sekä villaisten lapasien nimitys ”tikkurit”.

Paluumuuttaja

 

 

Onko Kelalla liian paljon töitä, kun kukaan ei vastaa puhelimeen? Ei vaikka parikymmentä kertaa yritin soittaa.

Jarmo Niemi Alastaron Hanhijoelta

 

11.2.2017

 

Suuri kiitos Loimaan kirjastolle palveluhenkisyydestä ja laajasta valikoimasta. Opiskelusta ei tulisi muuten mitään.

Opiskelija

 

 

Haluan lausua lämpimät kiitokset lääkäri Kirsi Jokiselle ja AKR-Datan Marko Virtaselle. Kumpikin oman alansa huippuosaaja ja sydämellinen ihminen, jolle asiakas on tärkeä.

Apua saanut

 

 

Hatunnosto vesikoskenkentän jäistä.

 

 

Tikkurit on oikein, mutta hipulit väärin.

 

 

Paluumuuttajalta paluumuuttajalle! Satakunnan eteläreunalta 45 vuoden kierroksen maailmalla tehneenä, ”nym muistelen, ku mukulana pantiin hipulit jalkaaj ja tikkurit kätteen ja mentiin niettä lumi pöllys”.

 

 

Että te jaksatte vääntää jostain käsineitten nimistä.

Voi hipulitikkurit sentään

 

 

Puistokadun koulun yläpihalle on huoltoajo sallittu.

sinäsinäsinä

 

 

Vastaus Jarmo Niemelle, Kela pahoittelee ruuhkan aiheuttamaa haittaa. Kelaan tulee tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon puheluita, noin 20 000 päivässä. Kelan toimistoissa asioi n. 12 000 henkilöä päivässä. Suurimmat ruuhkat ovat osuneet maanantaille. Ruuhka arvioidaan jatkuvan vielä helmikuussa. Tilannetta seurataan ja se on otettu vakavasti. Tämä tieto on tiedotettu myös kela.fi sivuilla.

Kelan pääluottamusmies Tuula Hällfors-Laaksonen

 

 

Pian ent. Kausikorttilaiselle: Se 1000 e Sakko pitäsi todella tyhmät tuomarit maksaa sen, kun olivat sen aihettuna ensin! Olin itsekin sen kortin omistaja.

 

 

Olen lahjoittanut lautakunnan ylimääräisestä kokouksesta saamani palkkion hyväntekeväisyyteen nuorten urheilun hyväksi.

Timo Lahtinen

 

14.2.2017

 

K-Rauta Joni Kalttonen = avulias, aina hyväntuulinen ja todella osaa ammattinsa! Hänen kanssaan on  mukava asioida.

 

 

Sellaiset yritykset ja firmat jotka eivät suuremmin asiakkaittensa soitoista hyötyä itselleen näe, asettavat soitoille palvelunumerot, se on asiakas karkotin. Laitokset joille ihmisten avun pyynnöt ovat lähinnä vitsaus, eivät juuri puheluihin vastaa jos tunnin parin odottelun jälkeen. Suunta kun on se, että asiointi halutaan nettiin sähköposti välitteiseksi. Mutta S posti keskeinen asioiden hoito on usein hidasta ja asiakas ei voi kuvailla asiaansa niin kuin puhelimessa. Että takapakkia mennään eteenpäin katsellen.

Taisto Levo

 

 

Toiselle ei voi tehdä pahaa vahingoittamatta itseään.Hyvä neuvo ilmaiseksi: ei pureta kuivaa siltaa vaan tehdään uusi silta vanhan viereen ja jätetään vanha silta paikoilleen, ainakin varasillaksi. Tilaa on, ja samalla varmistetaan liikenteen sujuvuus, jos käy kuten nykyaikana usein eli että rakennustyö epäonnistuu ja joudutaan tekemään toiseen kertaan.

Onko järkee vai ei?

 

 

Töistä miestä mainitaan eikä suurista sanoista.

 

 

Hankitaan Lahtiselle peltorit, joita hän voi tarvittaessa antaa jääville henkilöille. Ylimääräisen kokouksen kulut on pois lapsilta ja vanhuksilta. Vaalivuosi teettää kaikenlaista turhanpäiväistä.

Jorma Laaksonen

 

 

Hienoa Timo Lahtinen! 900 e ylimääräinen kulu veronmaksajille turhasta kokouksesta. Sen summan voisitkin lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Kiukkuinen kuntalainen

 

 

Määrätyissä tilanteissa on parempi olla huomaaton ettei nolaa itseään.

 

 

Auta Jumala ystävistä, vihamiehistä selviän itsekin.

 

 

Sinäsinäsinälle (LL kopit 11.2.) Huoltoajoksi katsotaan hankalasti kuljetettavien tavaroiden kuljetus ja huoltoliikenne, lasten kuljetus silloin, kun yhdellä henkilöllä on valvottavana vähintään kaksi alle seitsemänvuotiasta lasta, vammaisen ihmisen kuljettaminen tai tällaisen kuljettama ajoneuvo, alueen huoltoon ja vartiointiin liittyvä ajo silloin, kun se on välttämätöntä, taksilla ajo. Väitän edelleen, että suurin osa Puistokadun koulun yläpihalle ajavista ja parkkeeraavista tekee niin pelkkää omahyväistä laiskuuttaan.

Minäminäminä

 

16.2.2017

 

Jos ihminen nolaa itsensä on se hänen ihan oma häpeä eikä kenenkään muun…kiree pipo?

🙂

 

 

Näitä koppeja lukiessa törmää joskus käsittämättömän negatiiviseen ajatteluun! Antakaa ihmisten olla ja syyttelyiden sijaan iloitaan auringonvalosta ja hymyistä!

 

 

Ensi kerralla voisi tirskuvat tytöt katsoa elokuvan vaikka kotona. Ikävää hihitystä ystävänpäivän illan elokuvanäytöksessä Kinemassa.

50 shades

 

 

Jorma, älä Lahtiselle peltoreita osta, hanki mieluummin Silentat. Vaalivuoden ja 100-vuotiaan Isänmaan kunniaksi olisi hyvä suosia suomalaista!

Damper

 

 

Kela. Yhteistaloudessa asujana tuli tt-päätös 59 euroa. Mitenkähän tämä kattaa polttopuulaskun, kotivakuutuksen, sähkölaskun, lääkelaskun, ja hammaslääkärilaskun, kun oma osuuteni näistä (puolet) on 382.25 euroa. Ai niin puulaskua ei edes huomioitu. Ilmeisesti pitää luopua lämmittämisestä, ja jopa peseytymisestäkin. Itse toimeentulotuen hakeminen tehty todella vaikeaksi, ja siitä valittaminen mahdottomaksi. Oli virhe siirtää tämäkin kelalle.

Suuri virhe

 

18.2.2017

 

Ylellisyyskapineita pitäisi verottaa rankemmin kuin kulkuneuvoja eikä luopua verosta. Rikkaitako hallitus palvoo?

keskiverto kansalainen

 

 

Lari Kiviranta kirjoitti täyttä asiaa (LL 16.2.): turha itkeä paikallisten kauppojen sulkemisen jälkeen, jos omat ostosmatkat suuntautuvat muualle ja ties minne Kiinaan verkkokaupan välityksellä.

Asiakas

 

 

Raili Koponen, totuus on tarua ihmeellisempää ja yksittäisen lautakunnan jäsenen julkitulo on vain epätoivoista vaalikampanjointia.

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee

 

 

Kuinka sosiaalijohtaja pyytää takautuvaa palkankorotusta, kunnei kunnalla ole varaa maksaa edes omaishoitajan palkkaa.

Omaishoitaja

 

 

Kiitos, Sinä farmariautolla liikkeellä ollut mieshenkilö. Oletko ystävällinen ja otat meihin yhteyttä (040 7654 908). Pysähdyit keskiviikkona 15.2 n. klo 16  siirtämään auton töytäisemäksi jääneen koiramme tien sivuun Niinijoella, lähellä Biisonitilaa. Koiraan törmännyt autoilija ei vaivautunut pysähtymään ja sitä tekemään.

 

21.2.2017

 

Suuret kiitokset gigantin Aki Rauhalalle hyvästä palvelusta.

Mellilän Menninkäisten Tuki ry

 

 

Loimaalaiset. Olkaa varovaisia, Loimaan kaikki alikulku väylät ovat hengenvaarallisia. Vesi lainehtii järvenä ja sitten kun se jäätyy siihen on siinä melkoinen vaaranpaikka. Missä kaupungin kunnossapidon työntekijät ovat?

 

 

Tämän päivän urheilu on tympeä yhdistelmä petosta ja itsepetosta. Totuus on että doping on niin syvällä urheilussa, että sitä ei koskaan voi kitkeä pois vaikka haluttaisiin. Kun valvonta kehittää uuden testimenetelmän niin jo kolme uutta ainetta odottaa käyttäjiä. Etevät tiedemiehet ympäri maailmaa kehittävät kilvan aineita aina vaikeimmin paljastuvia ja toiset niitä paljastavia. Hullun hommaa. Ratkaisu olisi vapauttaa doping. Huipulle haluava voisi itse ottaa tietoisen riskin, ja oltaisiin kaikki samalla viivalla.

Taisto Levo

 

 

Mukavaa kun jonkun autosta on valunut Silonkadulle kunnon öljyvana. Kulkeutuu siitä sitten kenkien ja koiran tassujen mukana sisälle ja sotkee matot.

Jussi

 

 

Kiitos nimim. ”Keskiverto kansalainen”. Korotit juuri meidät köyhät duunarit rikkaiden kastiin sillä perustella että tallissa seisoo antiikkinen kesämenopeli.

Hallituksen palvoma

 

 

Eikö kaupunkilla enää hiekkaa kaikki kadut vielä klo 13 hiekottamatta vai onko kaikil talviloma

liukastunut luut ehjät

 

23.2.2017

 

Mahtavaa ja välittävää palvelua lääkärikäynnilläni Joutsenessa. Sairaspaperi unohtui ja sain sen hakea myöhemmin. Lääkäri otti minut myös vastaan ystävällisesti ja ammattitaidolla.

ei vaa onnaa joka paikas

 

 

Kiitos saamastani kirjeestä, esitin huolenaiheesi 20.2.2017 olleessa kaupunginhallituksessa.

Esko Lundgren

 

 

Mellilän teille ajettiin hiekkaa juuri sataneen lumen päälle. Seuraavana päivänä tuli auratraktori. Ensi kesänä ruohonleikkaajat tuskailevat tienvarsinurmikoiden sinkoilevia pikkukiviä. Mikähän on tämän homman logiikka…

 

 

Vihreä Corolla keskiviikkoaamulla Satakunnantiellä: kuljettajalla korvantakuset märkinä, kun kiihdytti hidasteeseen ilmeisesti tarkoituksena saada auto pomppaamaan. Ei urotyö, ei sankariteko eikä osoitus kuskintaidoista vaan ihan päinvastaisesti näitä kaikkia. Onneksi ei just sillä hetkellä ollut koululaisia tulossa tien yli.

Mikä kaahareita vaivaa?

 

 

Loimaan Likka -kilpailu ei luo Loimaalle ”positiivista pöhinää”, vaan nuorella kauneudella yksinkertaisesti houkutellaan asiakkaita.

 

 

Kyllä Alastaron Taisto ’Trump’ taas päästi suustaan melkoisen sammakon puhuessaan urheilijoiden dopingista. Huhhuh!

Heikki

 

 

Mervi, sinä joka olit minulla avustaja Kellosepäntiellä Alastarolla 3-4v sitten. Otatko yhteyttä.

0468432799

 

25.2.2017

 

Ylpeinä vanhempina haluamme kiittää upeista hetkistä Loimaan lukiolla saadessamme katsella Wanhojen tansseja. Kiitos wanhat ja heitä opettaneet. Iso kiitos myös wanhojen omasta tanssista vastanneille suunnittelijoille.

 

 

Iso kiitos herrasmiehelle, joka auttoi mummelia urheilukeskuksessa 22.2!

 

 

Jälleen kerran nopea ja tehokas hoito, Loimaan pääterveysasemalla. Kiitos!

Tauno Alhonen

 

 

Susanne ja Kalle, mahtava tanssipari Wanhaintansseissa. Jatkakaa samaan malliin, kiitos.

Tanssin ystävät

 

 

Kyllä vaan oli hienoa päästä Tyks:n käytävältä hyvään hoitoon kunnon huoneeseen Loimaan sairaalaan.

Liukastunut Nousiaisista

 

 

Veikko Hulkon kuvat, LL 23.2: Ensimmäisessä kuvassa näkyvä rakennus on Yhteiskoulun ulkovessa. Kuvissa on käynnissä hiihtoviesti, joka voi olla vaikkapa maakuntaviesti.

Harri Lindholm

 

 

Veikko Hulkon kuvat LL 23.2: Kyseessä on viiden seuran viestihiihto, jossa hiihtivät oletettavasti Oripään Urheilijat, Loimaan Voima, Kurkijoen Piiska, Mellilän Huovit ja joko Pöytyän tai Alastaron Urheilijat. Oikealla olevassa kuvassa tummassa raidallisessa pipossa on mitä luultavimmin Pentti Kivilä.

Esa Kuusela

 

 

Veikko Hulkon kuvat LL 23.2: Maakuntaviestin vaihto Heimolinnan nurkalla. Oikealla ainakin Lintulan Pentti: lippalakki, Alpo Mäkelä eli Posti-Alpo. Kivilän Pentti? Vasemman kuvan taustalla Vanhan Yhteiskoulun Puusee!

Alpinojan äijä eli Matti

 

 

Haastan kaupungin ja naapurikunnat hankkimaan kotihoidolle ja muulle ulkotyötä tekevälle henkilökunnalleen turvalliset irroitettavilla nastoilla olevat työkengät. Maksavat varmasti itsensä takaisin, jos niillä vältettäisiin yksikin liukastumisonnettomuus. Myös vanhemman väen omaiset voisivat tarkistaa läheisensä ja toki myös omat kenkänsä kuntoon. Nämä liukkaat kelit tuskin ovat vähenemään päin tulevinakaan vuosina.

 

 

Miksi Kauppalankadulla kirjaston ja Osuuspankin välillä autot saavat olla koko päivän, vaikka liikennemerkki ilmoittaa 60 minuutin pysäköintiä?

Ihmettelijä

 

 

Laboratoriossa istuu paljon huonokuntoisia ihmisiä. Eivät he kaipaa enää lisäksi yskijöiden tauteja! Siis, yski nenäliinaan!

 

 

jos viimeisestä toimeentulotuki hakemuksesta on alle puoli vuotta aikaa niin sillon voi tehdä jatkohakemuksen, ja päätös pitää saada 7vrk kuluttua. kelalla kestää kestää kestä

 

 

Nyky yhteiskunta ei ole juttuni ihmisten tavoitteena yleellinen elämä todellista työtä harva tekee suojatyöpaikat kaatavat kuntien ja valtion talouden. jossain lienee paha vuoto välistävetäjät rikastuvat entisestään.

 

 

mites menet trollaattorilla kauppaan, joka ei ole satsannut trollaattoreilla kulkeviin vanhuksiin ja vähän nuorempiinkin… ei ole luiskaa …. ja ovet eivät aukene itsestään, niinpä jonkun pitäis olla pitämässä ovea auki…

mietiskelijä

 

 

huippu-urheilijoilla teetetyn kyselyn mukaan noin puolet suostuisivat sellaiseen valmennusmetodiin joka aiheuttaisi kuoleman noin viiden vuoden kuluttua siitä kun ovat voittaneet olympia kultamitalin. olisihan hauska nähdä millaisia hulkkeja noista köyhemmistä maista kumpuaisi kun uhraisivat itsensä viihteen alttarille omien läheistensä vuoksi.

mika

 

28.2.2017

 

Ammattikoulun viilaaja-koneistajalinjan opettaja oli Eero Salo, joka oli minunkin työn opettajani 76-78 (kuva lehdessä viime viikolla).

Jukka Välilä

 

 

Pöytätietokoneeni mahtavista bokseista hävisi ääni. Omin avuin ei auennut ja tietysti soitin apua Niemisen konepajan Famikon pojilta Virttaalta. Se oli 5 minuuttia kun ääni palasi, pienellä tärkeällä puhelin ohjeella. Loistavaa palvelua heiltä ja taas soi mahtavasti Abba, Elvis jos Whitney Houstonkin unohtamatta Helmut Lottia. Kiitos heille palvelu pelaa.

Taisto Levo

 

 

Ei kukaan rakasta tietoa silloin, kun se on omia vahvoja luuloja vastaan.”esko valtaoja”

mika

 

2.3.2017

 

Kyl’ on joillakin halvat huvit, kun kaadetaan liikennemerkkejä.

Rahtari.

 

 

Kiitos loimaan ambulanssille ja erityisesti Tuukka & Hanne, sillä kohtelitte äitiäni todella asiallisesti, kun hänellä oli selkäkivut todella kovat, joten olette ruusut ansainneet.

Äidin omaishoitajapoika

 

 

Ei köyhyys ole häpeä toisin kuin eräiden rikkaiden rehvastelu ja ylmielisyys (tyhmyys) on häppee. Tosin on luonnikkaitakn rahamiehiä.

 

 

Löydetty autonavaimet Kirkonkylän koulun pururadan maastosta. Niitä voi kysellä koululta puh. 02 761 1311.

 

 

Hämmästyin ja pahoitin mieleni Olavi Suomisen kirjoituksesta LL 28.2., jossa hän mustamaalaa minua populistiksi ja valheellisten uutisten levittäjäksi. Siteerasin ainoastaan lehtijuttua (LL 23.2.), joka koski hallitukselle ”yllätyksenä” tullutta 1,5 mme miinusta vuodelta 2016, ja hämmästelin miksi näinkin suuri ”yllätys” on päässyt tapahtumaan ja huomattu vasta helmikuussa 2017? Kirjoitus perustui lehdessä olleisiin tosiasioihin, ei hänen väittämiin ”valeuutisiin tai vaihtoehtoisiin totuuksiin” Tämänsuuruinen miinusyllätys ei ole yleistä vaan ennemminkin harvinaista. Se, mistä miinus johtuu, jäi edelleen arvoitukseksi. Kissan pöydälle nostamisella halusin tuoda julki huoleni yhteisten rahojen käytöstä, ja toivoen, että ”yllätys”miinus jäisi historiaan ”opetuksena” eikä enää toistuisi. Siksi tulevilta valtuutetuilta tarvitaan rutkasti talousosaamista sekä aikaa syventyä kuntalaisia koskeviin tärkeisiin päätöksiin.

Pekka Polkko

 

 

Olin 28.02 illalla Hong Kongin myymälässä. Sain siellä henkilökunnalta aivan mahtavaa palvelua ja asiani hoitui. Kiitos tytöt.

Home-korit

 

4.3.2017

 

Pysähdyin päästääkseni 2 lasta suojatien yli. Lapset nostivat kiitokseksi kättään; tuntui tosi hienolta. Tästä voisivat aikuiset ottaa oppia.

Autoilija

 

 

Olisiko niin että kalliit ostopalvelut ovat aiheuttaneet kaungin talousvajeen, Olisiko itse tehden edullisempi?

Nestori.

 

 

Metsäkeskus teollisuuden asialla. Pieni metsäala on vielä tänäkin päivänä omatarvemetsänä paikallaan.

Ei tarvi tehdä

 

 

Mikään ei herätä kunnallispoliitikkoa niin kuin vaalikevät. Kyllä nyt pannaan Loimaan talous kuntoon ja aloitetta pukkaa.

 

7.3.2017

 

Kiitos hyvin tehdystä, monipuolisesta lehdestä! Tiistai, torstai ja lauantai tarkoittaa mukavia lukuhetkiä.

40 vuotta sitten Alastarolta pois muuttanut

 

 

Kyllä tämä tuntuu hurjalta. Jos ruvtaan tappamaan huonokuntoisia ja sairaita ihmisiä. Eikö voi enää muusta säästää.

Ex-rahtari/eläkeläinen

 

 

Alkaa sähkön siirtolasku olla jo yli energialaskun, tämän sai kun otin energian eri yhtiöstä kuin siirron. Eikö siirtohintojen yltiöpäistä korottamista valvo kukaan, ei minkäänlaista yhdenmukaisuutta todellisten kulujen kanssa?!

 

 

Kiitos fiksulle, Metsämaalla peräkärryissään henkilöautoa kuljettaneelle traktorikuskille turvallisen ohituksen tarjoamisesta.

 

 

Mustan auton (ei yllätys, että Audi…) kuljettaja: kiihdytit hurjasti perjantaina Aleksis Kiven kadulla, vaikka lastenvaunuja työntänyt nainen oli jo astunut suojatielle. Mitä päässäsi mahtoi liikkua?

Punaniskainen rallikansa

 

 

Valeuutiset ja muunneltu totuus on valtaamassa mediaa ja tiedonvälitystä meillä ja muualla. Valeuutiseksi on määritelty uutinen joka on tehty ja suunniteltu pettämään lukijoita ja kuuntelijoita. Uutisia voidaan kertoa kuin totena ilman että niille olisi mitään tietolähdettä. Tai vetää suuret otsikot jonkun yksittäisen ihmisen sanomisesta, jolla halutaan manipuloida joukkoja sen taakse. Nuorista oletan suurimman osan uskovan kaiken mitä netissä lukee, he kun ovat alun alkaen kasvaneet siihen maailmaan.

Taisto Levo

 

9.3.2017

 

On se kummallista että et saa avattua pankkiin tiliä ellei sulla ole kuvallista kela-korttia, henkilökorttia, passia tai eu-ajokorttia. Vanhan mallinen ajokortti ei käy. Onhan siinäkin kuva ja oma nimikirjoitus. Haluaisinkin tietää, miksi sitä ei hyväksytä.

Eikä kuvallista kelakorttia enää saa

 

 

Taksikuski, et käyttänyt vilkkua ja ajoit liian lujaa kääntyessäsi sairaalan suunnasta vasemmalle Oikokadulle tiistaina päivällä. Oikea ”ammattilainen” taas liikenteessä…

hohhoijaa

 

 

Sähkön yhden kuukauden siirtohintani paikallisyhtiöstä on suurempi kuin energian hinta kolmelta kuukaudelta kilpailevasta yhtiöstä. Ei voinut enää kuin nauraa kun luin saamaani ilmoitusta siirtohinnan nousemisesta edelleen!

 

 

Kiitos loimaan terveyskeskuksen Anu Viinikaiselle loistavasta palvelusta!

Rannevaivainen nuorimies

 

 

Tosiasia. Paikalliset pienet toimiat ovat joustavampia ja verotulot jäävät paikkakunnalle.

 

 

Hyvä Markku Kraama! Pankinjohtajataustainen talousviisaus paistaa selvästi läpi. Mielipidekirjoitus LL 7.3.

 

11.3.2017

 

Varsinais-Suomeen on tulossa huutava pula metalliteollisuus- ja rakennusammattialojen työntekijöistä. Miksei maahanmuuttajia kouluteta kyseisille aloille? Syyrian ja Irakin pakolaisista saisi koulutuksella uusia hyviä ammattimiehiä ja -naisia. Miksi pakolaiset karkotettaisiin pois kun voisi saada veroja maksavia Suomen kansalaisia?!

Uolevi

 

 

Ketuille meneminen on yleensö usean tekiän summa, Syyt fyysiset, henkiset tai taloudelliset.

 

 

Mielenkiinnolla odotan miten herra lainsäätäjä ilman yletöntä byrokratiaa järjestäisi vapunavauksen. Turvallisuus viranomaiset tekevät työtä virkavastuulla joka perustuu lainsäädäntöön. Entä politikon vastuu ja lupaukset?

Ikuinen vappunenä

 

14.3.2017

 

Nykyhallituksista ehkä tyhmimmän ja Suomea eniten vahingoittavan päätöksen teki Paavo Lipposen ensimmäinen hallitus. Hän vei Suomen euroon omin päin eduskunnalta tai kansalta kantaa kysymättä 1.1.99. Kansalta kysyen olisi vältytty n 7 miljardin tappiot, jotka meni muiden maiden velkojen maksuun ja tuleviinkin on syytä varautua. Parasta siis olisi pikainen ero rahaliitosta ja miettiä koko EU:sa olon mielekkyyttä. Nettomaksajana Suomi on 2000 luvulla maksanut EU: le n 5,125 miljardia, kaikki lainarahalla.

Taisto Levo

 

 

Onhan se mukavaa,että sovelluksia suojataan.  Mutta olis hyvä jos niillä pystyis elokuvia katsomaan!Oli hieno esitys Loimaan Teatterissa. Jani Hägg, oletko ajatellut, että kiertue ympäri Suomea olisi varmasti menestys. Sinussa on ainesta, anna palaa.

katsojat

 

16.3.2017

 

Talvella kaupunki hakkuutti metsää Myllykylästä. Siinä sotkettiin ikäihmisten lenkkipolut ja mustikkapaikat. Nyt olis siivouksen aika. Siistimpi työn jälki pyydän että päästään lenkille.

Ikäihminen

 

 

Jos kaupan keskittymän rakentaminen sinne karhulan pellolle olisi toteutunut, niin huh huh. Ollaan nyt tähänkin tilanteeseen tyytyväisiä.

SeppoMetal

 

 

Loimaan Lehden kirjoituksesta voi saada sen kuvan, että Prättäkitti-päivä olisi leikin asia. Jumala ei siunaa Loimaata, koska kansa ei rukoile vaan palvoo epäjumalia. Koskaan aiemmin ei torin ympäristö ole ollut näin tyhjänä yrityksistä kuin tänä päivänä. Jos tahdomme, että Loimaa nousee ja menestyy, meidän on luovuttava noituudesta tms. Jumala varmasti siunaa meitä ja koko Loimaan seutua, kun osoitamme Hänelle yksin kunnioitusta ja pyydämme Häneltä yksin apua. Kukaan muu aikuisten oikeasti ei meitä voi auttaa vaikka kuinka noituisimme, päinvastoin.

Rukoile ja työtä tee

 

 

Kiitokset Loimaan Auto-Centerin huollolle nopeasta ja erinomaisesta palvelusta!

Corolla kuski

 

18.3.2017

 

Tätini tiliotteelle siirtyi Kelalta hoitotukea 0.02 €. Eikä hän ole ainoa, joka on saanut hoitotukea Kelalta yhtä runsaasti. ” Mitä useampi kokki, sitä sekavampi soppa ”

Raili Koponen

 

 

Tosi on torin varren kaupat ratsastavat noituurella. Liiat tavarat muuttuvat saasteeksi.

 

 

Ovatko Oripään oppilaat ja heidän vanhempansa tyytymättömiä Alastaron yläasteeseen?  Kursseja voi olla tarjolla ja onkin riittävästi, mutta ryhmät muodostuvat niistä valinnaisista joihin on tulijoita. Vaikeaa se valintojen tekeminen 7 luokkalaiselle on jokatapauksessa.  Miten uusi perustettava yhtenäiskoulu yhtäkkiä olisi parempi kuin pitkät perinteet omaava vanha koulu?

Seinät eivät tee kotia eivätkä koulua!

 

 

LL 16.3: Alastaron siirtoviemärin 1,5 miljoonan euron pääurakka paimiolaiselle firmalle. Eikö olisi ollut loimaalaista tekijää? Olisivat nekin rahat jääneet ainakin osittain kotikaupunkiin.

Ihme touhua

 

 

Kiitos hyvästä palvelusta Turuntien uusi katsastusasema! Naistakin kohdeltiin kuin ihmistä! Ja rahat jää oman kunnan yrittäjälle eivät matkusta Englantiin tai muualle. Ja toinen hyvän palvelun paikka Alastaron TB loistavaa palvelua !

Volkkari

 

 

Sinä farmariauton kuljettaja keskiviikkona neljän jälkeen: käännyit Aleksis Kiven kadulta Pikatielle ja ajoit todella törkeästi punaisia päin. Pyydän, että opettelet liikennesäännöt ennen kuin tapahtuu jotain kamalaa.

Näkijä

 

 

Keskellä päivää: auto käynnissä kaupan oven edessä. Sisällä polttaa tupakkia kolme henkilöä, ja neljäs kantaa kaljasalkun kaupasta autoon. Kaikki täys- ja työikäisiä. Kuvottavaa katsella tommosia porukoita.

Hyvinvointiako?

 

 

Sanotaan, että ympäristön siisteys kertoo paikkakunnan henkisestä tilasta. Tästä jotain voisi kertoa auton romu, joka puolisen vuotta on lojunut katollaan ysitien viereisellä pellolla ennen Humppilaa.

Pekka Vieri

 

 

Kun Prättäkitti päivät alkoivat säikähdin nyt muutkin ovat hoksanneet asian laidan

 

21.3.2017

 

Yhden Turkulaisen mielipide ei ole kaikkien Oripääläisten mielipide, itsekin Alastarolla yläkoulun käyneenä, olen hyvin tyytyväinen oman lapseni  opiskeluun  Alastarolla.

Pitkä yhteistyö jatkukoon

 

 

On jo vuosia harmittanut kuolinilmoitukset; joissa ei ole vainajan syntymä- eikä kuolinpaikkaa. Aika sentään on muistettu laittaa. On saman nimisiä henkilöitä ja paikka kunta kertoisi paljon onko tuttu vai vieras. Hintaan paikka- kunta ei vaikuta, jos omaiset sillä luulevat säästävänsä. Taidan laatia etukäteen omani niin ei tule sanomista.

Khat

 

 

En halua mennä Prättäkitti päivänä asioimaan kyseisiin kauppoihin, vierastan noituutta.

Valosta iloa

 

 

Ei sitten vähäisintäkään järjen valoa voi nähdä perussuomalaisten 13.3. tekemässä valtuustoaloitteessa, jossa he ehdottavat ylikulkusiltaa ysitien yli. Paljoa ei älliä vaatisi huomata ihmisten vaikeudesta sen ylittämiseen. Pyörineen, kantamuksineen, pyörätuolia käyttävät, ja mitä maksaa etenkin talvi liukkauden ja lumen hoito kustannukset jne. Monelle ikäihmisille ja huonojalkaisille olisi mahdottomuus sen ylitys. Järkevin on alikulku joskus toteutuva, ylikulku alas ammuttava vaihtoehto.

Taisto Levo

 

23.3.2017

 

Kiitos Vesa, postin palvelua parhaimmillaan! Pelastit päivämme 🙂

T: apua saanut

 

 

Kiitos teille jotka järjestätte ohjelmaa aina prättäkittipäivänä, se piristää päivän. Pian on pääsiäinen. Noidat lentelevät luudalla Kyöpelin vuorelle. Tosikot vapiskaa…

Täti

 

 

Näin kun kevät tulee niin voisiko kaupunki tai Loimaan Lehti vähän kerrata asutusalueiden roskienpolttosääntöjä.

 

 

Hei joka ”lainasit” polkupyöräni maanantai 20.3 Heposuontieltä titania merkkinen. Toivon että palautat takaisin mahdollisimman pian samaan paikkaan. Oma on vikani kun ei ollut lukossa, mutta kauan on ollut ilman lukkoa paikallaan. Rehellisyys maan perii.

 

 

Tässä pimenevässä maailmanajassa Adventtikirkon kanta avioliittoon: Uskomme miehen ja naisen väliseen, eliniän kestävään aviosuhteeseen, joka on siunaukseksi perhekunnalle ja sitä kautta koko yhteiskunnalle.

Sami ja Kati Ventelä

 

 

On se vaan kumma että iäkkäät pariskunnat muuttavat keskustaan kyttäämään ja kiukuttelemaan elämään kuuluvista naapureiden äänistä? Menkää takaisin maalle! Siellä ei naapurien äänet  kuulu!

Hulminkartano

 

 

Jokaisella Loimaalaisella on noin 25 000e velkaa julkisen sektorin ylläpidosta. Velka kasvaa n. 1000e vuodessa. Jotta saamme velkaantumisen loppumaan joudumme kiristämään talouttamme tai nostamaan verotusta. Yksi keino on hakea edullisempia palvelujen toteutusmalleja. 300te ylikulku 1,5 milj. alikulun sijaan on yksi keino alentaa kustannuksia. Emme voi enää elää lainalla lapsiltamme.

Timo Lahtinen

 

25.3.2017

 

Kiitos kaupungin miehille kevyenliikenteen väylien siivouksesta.

 

 

Kiitos Kiti, oli kiva kun kävit kertomassa meille lehden teosta.

Kuutit

 

 

Prättäkitti päivänä käyn kaupoissa joissa ei muuten tule käytyä. Silloin kaupoissa on jotain kivaa. Kauniit asut j.n.e.

Ei tosikko

 

 

Oman paikkakuntamme kuntavaaleissa on ehdokkaana useita eläkeläisä. Nyt täytyy saada muutos asioiden päättämisessä ja nuorempia valtuustoon. Muuten Loimaa näivettyy ja asutus vähenee entisestään. Tulevaisuus on nuorten ja uutta voimaa käyttöön!

Harkitseva

 

 

Noita kyttääviä vanhuksia tuntuu olevan joka kerrostalossa! Joka asiaan pistetään nokka ja valitetaan joka lapsen itkusta! Maalle takaisin tepastelemaan omalle tontille, haulikko olalla vahtimaan tontin rajoja…

 

 

Kertokaa minulle, miksi on väärin, että saksalainen Meyer työllistää Suomessa tuhansia ihmisiä, joiden verotulot hyödyttävät maatamme. Kertokaa minulle, miksi on oikein, että saksalainen Lidl toimii Suomessa ja sen työntekijöiden verotulot hyödyttävät maatamme. Keksikää nyt äkkiä, mitä vikaa on siinä, että Valmet Automotive etsii lisää työntekijöitä tekemään Uudessakaupungissa Mersuja saksalaisille. Ja tiedoksi, että Sim Finland on suomalainen hiusvärien valmistaja. Varmaankin terveellisempiä tuotteita kuin saksalaisella Schwarzkopfilla.

Vähän logiikkaa, kiitos!

 

 

On se vaan hieno asia, ettei se ole enää kunnallisvaaliehdokkaana. Oikein kiittää täytyis siitä hyvästä.

 

28.3.2017

 

Kiitos oikein paljon Tero Laitiselle todella hyvästä ja asiallisesta palvelusta 15.3.17 puhelimessa. Kiitos myös Katarinnalle kassalla Hong Kong tavaratalossa!

Anneli

 

 

Olen itse ikäluokkaa, joille äänestäminen on itsestään selvä asia, olen aina äänestänyt. Nyt on nuorten aika ottaa ohjat ja äänestää. Nyt on kunnallisvaalit, valitaan valtuustot hoitamaan kuntien ja kaupunkien asioita. Vetoan nuoriin äänioikeutettuihin menkää ihmeessä äänestämään, vaikuttaa voi vain kun osallistuu, äänestäkää nuoria ehdokkaita valtuustoihin, on katsottava eteenpäin positiivisesti.Kaikki mukaan. Äidit, isät, mammat ja papat patistakaa nuoria ääniuurnille.

Jukka Puisto

 

 

Loimaalaisena olen mielenkiinnolla odottanut nykyisen Kaupunginhallituksen toimia siitä, mistä he aikovat nyt leikata, supistaa taikka säästää, että saavat tekemänsä v. 2016 ja -1.5 miljoonan aikaansaamansa miinuksen korjattua? Taitavat vain jättää tämänkin ratkomisen seuraaville ja toivoakseni osaavimmille tulevissa vaaleissa valituille.

Äänestäjä

 

 

muistakaa nyt kun on vaalit että äänestätte nuoria. joka toinen on melkein eläkeläinen. nyt tarvitaan uutta verta päättäjistöön. nuorissa on tulevaisuus

vaalit

 

 

Pöyristyneenä kuuntelin srk:n edustajan ”saarnaa” rippikoululaisille huonosta käyttäytymisestä jumalanpalveluksen aikana. On vielä Alastaron kirkon Tuomasmessu tuoreessa muistissa.

Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven

 

 

Voiko olla mitään tyhmenpää, kun muuttaa aikaa,eli siirtää kelloja. Välillä eteen ja välillä taakse päin.

Järki hoi

 

 

Mitähän puoluetta Venäjä tukee nyt tulevissa Suomen kunnallisvaaleissa?

Kiinnostunut äänestäjä

 

 

Tiedättekö mikä on ”aikavaras”? Sellainen, joka roikkuu muiden ihmisten työpaikoilla!

Menee hermo

 

 

Valmisteilla on lakiluonnos missä 30 km/h ylinopeudesta selviäisi rikesakolla. Näin vaikkapa 40 km/h nopeusrajoitus alueella voisi ajaa 70 km tuntinopeutta ja selvitä rikesakolla! Koulutetaanko tällä tavalla jalankulkijoita väistelemään ohitse kiitäviä autoja ja mahdollisesti terroristiautoilijoita?

Utelias

 

30.3.2017

 

On ihmisiä jotka eivät osaa asua kerrostaloissa. Haukkuvat koirat ja huutavat ihmiset eivät sovi kerrostaloihin. Jos valittaa ei välitetä. Isännöitsijä ei auta. Häiriötä aiheuttavat omiin taloihin.

Naapureita kunnioittava

 

 

Loimaan valtuustoon tarvitaan kaikenikäisiä. Niin nuoria kuin eläkeläisiä. Ihmettelen, miksi osa ehdokkaista ei ole maininnut, että on eläkeläinen.

Eläkeläistä äänestävä

 

 

Kohta olisi aika keskittyä kaupungin mainostamaan turvallisuuteen ja laittaa mm. suojatiemerkinnät kuntoon.! Edelliset ja osittaiset maalaukset kun eivät kestäneet, kuin vajaan vuoden. Vaikka piti kestää jopa 2 v. Nyt olisi syytä käyttää esim. termo-plastista merkintämateriaalia, jonka kestävyys on 6-8 kertainen aiemmin käytettyihin vesiohenteisiin maaleihin verrattuna. Tai suojateiden jyrsintää ja merkintään tarkoitettua massaa. Tällöin kestävyys olisi moninkertainen ja säästöä syntyisi sekä kaupunkikuva olisi huomattavasti fiksumpi ja paljon turvallisempi.

Pekka Polkko

 

 

Kyllä autojaan rakastavat juntit on juntteja, ei siitä mihinkään pääse. Tein eräänä päivänä kävelylenkin kaupungin keskustassa ja ylitin useita suojateitä. Noin joka viides autoilija tunsi säännöt ja antoi minulle tietä.

Punaniskojen paratiisi