Loimaan keskustaan rakennetaan kerrostalo

0

LOIMAA LähiTapiola Loimi-Häme rakennuttaa Loimaan keskustaan kerrostalon. Uuden kerrostalon perustustyöt ovat alkaneet, ja kohteen arvioitu valmistumisaika on syys-lokakuussa 2020.
Heimolinnankatu 18:n tontille rakennetaan tulevien kuukausien aikana Asunto-osakeyhtiö Loimaan Helmi 1. Kyseessä on seitsenkerroksinen asuin- ja liikehuoneistoja käsittävä kerrostalorakennus. Yksi kerroksista on maan alla. Yhtiöön tulee 15 asuinhuoneistoa, jotka ovat kooltaan 34–70,5 neliötä.
Katutasoon tulevat kaksi liiketilaa ovat lähtökohtaisesti noin 85-neliöisiä, mutta on mahdollista, että koot ja määrä vielä muuttuvat kysynnän mukaisesti. Rakennuksen kokonaispinta-ala on noin 1 100 neliötä.
Kohde on ensimmäinen tontille suunnitelman mukaan nousevista neljästä talosta.
– Tarkoitus on, että koko tontti saataisiin rakennettua seuraavien viiden vuoden kuluessa, toimitusjohtaja Lauri Riekkola sanoo.