Mehiläinen osti Joutsenen

0
Loimaa on Mehiläinen-konsernille jo 13. lääkärikeskus Varsinais-Suomen maakunnassa. Konsernilla on Suomessa kaikkiaan yli 440 toimipistettä. Kuva: Sampsa Hakala

Loimaa/Vesikoskenkatu
Sampsa Hakala
Lääkäriasema Joutsen siirtyy osaksi Mehiläistä. Toiminta jatkuu tutuissa tiloissa, eikä osakekaupalla ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai henkilökunnan työsuhteisiin.
– Henkilökunta on Joutsenen vahvuus. Ihmisläheinen palvelu ja osaaminen yhdistettynä Mehiläisen vankkaan lääkärikeskusosaamiseen takaavat Loimaan seudun asiakkaille huippulaadukasta palvelua jatkossakin. Nyt oli sopiva hetki jatkaa toiminnan kehittämistä suuremmilla hartioilla. Meillä oli muitakin ostajaehdokkaita, mutta päädyimme Mehiläiseen, koska se on niin vakiintunut ja uskottava toimija., Joutsenen perustajaosakas Mika Suominen kertoo.
Hänen mukaansa omistajavastuusta luopuminen tuntuu helpottavalta.
– Tärkeintä on, että saamme Mehiläisen Loimaalle. Mehiläisen tulo kaupunkiimme nostaa Loimaan statusta. Meillä Joutsenessa on ollut vaikeuksia lääkäreiden rekrytoinnissa, ja uskon, että Mehiläisen nimi helpottaa myös sitä puolta.

MEHILÄISEN Turun alueen työelämäpalveluiden johtaja Juha Hämäläinen arvelee, että Mehiläinen vahvistaa erityisesti työterveyshuolto- ja lastenlääkäripalveluja Loimaan toimipisteessään.
– Myös aukioloaikoihin voi tulla laajennuksia. Tarkoituksemme on kartoittaa kysyntää keskustelemalla sekä asiakkaiden että paikallisen henkilökunnan kanssa, Hämäläinen sanoo.

Lue lisää 31.8.2019 lehdestä