”Onko vika huonoissa jaloissa vai suuressa egossa”, Kaikkien aikojen Kopit, osa36

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

 

1.4.2017

 

Täyttä asiaa nm Liiton jättänyt jäsen LL 30.3. Ihmisiltä unohtunut: ”Älä kysy mitä yhteiskunta voi tehdä sinun hyväksesi vaan mitä sinä voit tehdä yhteiskunnan hyväksi”. Jos ay-liikkeet eivät muuta tapojaan, ainoat neuvottelut tulevaisuudessa ovat yt-neuvottelut.

Näin on näreet

 

 

to 30.3. takasivulla kirjoitus ”Jospa ay-liike….” oli todella hyvä!

samat ajatukset

 

 

Aivan loistavan upea ja asiallinen kirjoitus nimimerkiltä Liiton jättänyt jäsen! Yhdyn jokaiseen sanaasi ja alleviivaan vahvasti! Toivottavasti olet vaaliehdokkaana, jotta edes jotenkin voisit vaikuttaa totuudenmukaisilla ja tähän päivään soveltuvilla  mielipiteilläsi. Tuo on kaikki niin totta ja ihmetyttää että sen menon annetaan vaan jatkua! Herätys nyt ay-liike!

 

 

Pekka Polkko kirjoitit (LL 30.3.) ”Uusi valtuusto tähän todennäköisesti tarvittavat luvatkin jouheasti myöntäisi.” Ei ole valtuuston tehtävä lupia myöntää, sillä on tärkeämpääkin päätettävää. Siitä ei tulisi mitään, ne olisi poliittisia päätöksiä eikä palvelisi kuntalaisia tasapuolisesti. Lupien myöntäminen on eri viranomaistahojen yhteistyötä joilla on alansa asiaosaaminen. Kyseinen jokitapahtuma on jo olemassa, iso kiitos siitä kuuluu Peiposen Petrille joukkoineen.

Juha Vuorinen

 

 

Keskustelu suojatiemerkinnöistä: eiköhän kannattaisi häpeälliset kyntöpeltomaiset kadut saada ensin kuntoon ja aletaan vasta sitten puhumaan fiksuudesta ja turvallisuudesta.

raidat kyntöpellossa?

 

 

Loimaalaiset autoilijat. Opetelkaa liikennevaloissa pysähtyminen ja väistäminen! Punaisiin stopataan viivalle tai tolpan kohdalle viivan puuttuessa eikä sieltä tulla vihreillä ajavan eteen. Autot pysäköidään miten sattuu, jos tolppapaikassa lukee Varattu, siihen ei silloin kukaan muu pysäköi kuin paikan varannut ja siitä maksava.

 

 

Ilmastonmuutos puhuttaa ja sen aiheuttajat. Yhtenä monista lentokoneiden tuottamat saastemäärät ovat valtavat, liikkumismuodoista ehkä kaikkein suurimmat. Hetki sitten Nev Yorkin lennot kiellettiin vuorokaudeksi myrskyn takia ja 6 000 lentoa peruttiin. Se osoittaa miten valtavasti lentoliikenne yleismaailmallisesti saastuttaa. Ja se saa saastuttaa kun on pakko lentää ja se tekee taas sen, että asiasta vaietaan. Ihminen ei ilmastonmuutoksia pysty estämään, niitä kun on aina ollut ja tulee aina olemaan.

Taisto Levo

 

4.4.2017

 

Peukutusta kirjoituksesta: ”Jospa ay-liike onkin lypsänyt työnantajan lehmän jo kuiviin?” (LL 30.3.17) . Juuri näitä asioita pohditaan usein aamukahvin ääressä huonosti nukutun yön jälkeen. Välillä tuskaillaan: ”Onko tässä riskiotossa mitään järkeä?”

Pienyrittäjän vaimo

 

 

Jos noita liikennevaloja on pakko tänne rakentaa, niin voisiko ne perh*nan valot laittaa toimimaan kunnolla!

Ketään ei missään ja punasta näyttää

 

 

On totta, että lähiruoan suosiminen pienentää hiilijalanjälkeä kuljetuskustannusten muodossa, mutta ei se sen puhtaampaa ole – ainakaan Loimaalla, missä myrkkyä syydetään surutta pelloille. Ostan mieluummin kauempana tuotettua luomua kuin lähellä tuotettua ei-luomua.

 

 

Ammattiyhdistysliike teki historiansa suurimman virheen ajatellen liittojensa jäsenten tulevaisuutta hyväksyessään kilpailukykysopimuksen. Jos ne vielä hyväksyvät paikalliset sopimukset, on tuhottu edellisten sukupolvien kymmenien vuosien suurella työllä saavutetut työelämän parannukset. Lepsuutta jonka maksavat tulevaisuuden työntekijät ja kerran menneestä ei mitään takaisin saa. Hölmöilyä, ay pomoilta kun astuvat heille asetettuun liukumiinaan.

Taisto Levo

 

 

Rekisterinumerosi perusteella löysin sinut, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi. Katsoin kuvaasi facebookissa. Luin päivityksistäsi, että ajotapasi on ennenkin tuottanut 600e sakon, kortti jäi, muuten olisikin ….tanut. Katsoin tyttöystäväsi sivuja, kaunis nuori nainen. Kaverijoukossaan oli minunkin kavereitani. Ajattelin, kunpa hän ei milloinkaan kyytiisi lähtisi. Ajoit keskiviikkona klo 20 aikoihin Loimaalla Myllykylässä niin paljon kuin autolla pääsee ympäri Koskenkujaa ohi leikkipaikan kohti liikennevaloja. Perässäsi seurasi toinen kuski. Kilpa-ajosi pysäytti punaiset liikennevalot. Sen sijaan vaalean auton valopää ohitti sinut vielä oikealta punaisia päin eteesi. Alueellamme liikkuu paljon lapsia, jotka luvalla saavat mennä leikkipaikalle keinumaan. Sinä leikit heidän ja meidän muiden hengellä. Haluamme asua ihmisläheisellä omakotialueella rauhassa ilman kakkosluokan tommimäkisiä. Ihminen omistaa loppujen lopuksi vain keuhkojen tilavuuden verran ilmaa. Toivottavasti en ikinä joudu viimeistä henkäystä antamaan sinun tai kenenkään kaltaisesi käsiin. Samoin toivon sinun säilyttävän oman henkäyksesi, sillä meitä jää aina joku kaipaamaan.

Jalankulkija

 

6.4.2017

 

Iso kiitos kaikille kannustavista kopeistanne! Mahtavaa huomata, etten ole näkemysteni kanssa yksin. Olen katsellut työelämää vuosia sekä työnantajan että -tekijän rooleista ja saman kokemuksen soisin jokaiselle – avaa kummasti silmiä! Kuntavaaliehdokkaana en ole, mutta toivon ehdolla olevan rohkeita persoonia, jotka osaltaan voisivat vaikuttaa työelämän asenneilmaston muutokseen. Tsemppiä ja aurinkoista kevättä Pienyrittäjän vaimolle!

Liiton jättänyt jäsen

 

 

Kiertoliittymässä ei tarvitsisi seisoa tyhjänpäiten punaisissa, vaan liikenne olisi joustavaa, mutta eihän meillä…

 

 

Miksi aina käy niin että tavalliset keskiverto kansalaiset joutuvat toisten hampaisiin?

 

 

Kalevalankadun 500 metrin 0,85Me korjaushanke on ylimitoitettu taloutemme vahvuuteen nähden. Kadun pinta saadaan asfaltoitua tasaiseksi parin vuoden korkokuluja vastaavalla summalla, jolla päästään 10 vuotta eteenpäin. Mahdolliset putkistojen kunnostukset voidaan tehdä täsmäkorjauksina, jos tarvetta esiintyy.

Timo Lahtinen

 

 

On siirrytty jo kesäaikaan ja maanteille saadaan kesänopeudet perjantaina. Vaan Alastaro elelee talviaikaa! Koska saadaan talven hiekat pois?

 

 

Totta on, vaikka ihmetyttää, Alastarolla kerätään kissanlihaa. Kaikki kelpaa, farmarien hiirikissa, naapurinlasten lemmikit, eläkemummon ainoa seuralainen jne. Ymmärrys hoi, äly älä jätä! Olisikohan aihetta mennä terapiaan ja hakeutua miehisempiin harrastuksiin, vaikkapa peuranmetsästykseen tai susijahtiin.

Hyvää hiirikesää!

 

 

Korruptiossa pätee sääntö: ”Tee sinä palvelus minulle, niin minä palkitsen sinut. Rahaa emme käytä.” Tätä nimitetään hyvien veljien kultaiseksi säännöksi.

Pertti Raunioinen, Kyrö

 

 

Kaupunginhallituksen kokouksen siirtoa perustellaan kh:n puheenjohtajan aikatauluongelmilla, vaikka kh:lla on kaksi varapuheenjohtajaa. Vai onko todellinen syy päättää vasta kuntavaalien jälkeen talouden tasapainottamisohjelmasta (lomautukset ja irtisanomiset). Helpompi päättää vaalien jälkeen…

Entinen valtuutettu Hannu Peltonen

 

8.4.2017

 

Herätkää nyt hyvät loimaalaiset! Kyllä ensimmäinen asia väkiluvun nousuun on asenteiden korjaaminen! Kiertäkää vähän tätä kaunista maata ja huomaatte miten paljon hyvää tällä seudulla on, mutta asenne täällä on surkea. Uudet ihmiset tuo uutta näkemystä, tuulettaa ahtaita ajatusmaailmoja, kokemusta ja uteliasta katsantoa tämän alueen historiaa ja elämänmenoa kohtaan. Junttius on asenne ei asuinpaikka. Ei uusia ihmisiä tarvii automaattisesti pelätä. Nyt kesäsuunnitelmat uusiksi ja haette kotimaan matkailusta uutta näkemystä niin saadaan saviseutu uuteen nousuun.

Pari vuotta savessa rämpinyt

 

 

Kaupunginhallituksen kokouksia ei kuulu siirtää varsinaisen puheenjohtajan esteen vuoksi, vaan remmiin astuu silloin varapj… näin ei kuitenkaan toimittu vaan kokous jossa on aiheena mm.talouden sopeuttamistoimet siirtyy kuntavaalien jälkeiseen päivään. Harmillinen sattuma. Vai oliko kyse sittenkään sattumasta…?

Pohdiskeleepi Tammisen Timo, Kaupunginvaltuutettu

 

 

Loimaalla on hyvät liikennevalot. Usein pääsee kaupungin läpi joutumatta pysähtymään punaisiin. Olkaamme tyytyväisiä. Ei aina tarvitse marmattaa.

 

 

Missäpäin Loimaata olisi lähin romuajoneuvon vastaanottopiste.

Joutaa jo kiertoon

 

 

Senkin laiskurit, vaihtakaas jo ne nastarenkaat kesärenkaisiin. Vai pohjoiseenko kaikki ootte vielä lähdössä?

Rapirapi

 

 

Saas nähdä mitä tästä seuraa kun yöpäivystys siirrettiin tyksiin 1.4 alkaen? onko tyksissä riittävät resurssit jos tulee paljon kiireellistä hoitoa vaativia potilaita yhtaikaa. tyksin piiriin kun kuuluu kaikki lähikunnat jo muutenkin. entäs loimaa. ollaanko täällä varauduttu tarpeeksi kiireellista apua tarvitsevia potilaiden auttamiseksi. onko edes tarpeeksi ambulansseja jos tulee yhtä aikaa monta hätäkeikkaa. kaikista järkevintä olisi ollut pitää yöpäivystys omalla paikkakunalla , loimaalla. jossa on tarpeelliset tilat ja resurssit. mistä palveluista loimaan asukkaat maksaa kun ne kaikki viedään pikkuhiljaa hiipimällä pois?

 

 

Nolon suuri möhkäleimänen korkea vihreä ns. katumaasturi: aja korjaamolle, vilkkusi eivät näytä toimivan.

Eri säännöt?

 

 

 

Tämä on teille kahdelle kaahaajalle jotka tulitte kalevalankatua loimaan keskustaan päin varmaan sata lasissa keskiviikkona. ekana valkoinen pienempi auto ja perässä musta auto. en ehtinyt ottaa rekistereitä ylös. tulikohan teille mieleen et jostain voi äkkiä juosta vaikka lapsi auton eteen, ei varmaan, ettekä mitenkään olisi edes saaneet autoa niin äkkiä pysäytettyä. tulikohan mieleen et kaupungilla on nopeusrajoitus, tuskin sekään. menkää ajaan rallia jonnekin vaikka alastaron moottoriradalle että saatte vauhdin hurmanne tyydytettyä.

korttipois

 

 

Ei kiva kun talonm. aikaisin aamulla jo siivoaa ja kolistaa jopa ennen 7 jos esim yö-, iltavuorolainen haluaisi nukkua rauha saada unta.

 

 

Kommunisti tai porvariehdokas. Ota nyt vaaliteemaksi loimijoen hyvinvointi. Isosorsimo pois. Viihdearvo nousuun.

Varma ääni

 

 

Kalevalankatu tarvitsee uuden tasaisen pinnan ja paremman valumavesien ohjauksen. Se voidaan toteuttaa paljon nykyistä budjettia pienemmällä summalla. Yhteisten rahojen epätaloudellinen käyttö ei ole asukkaiden edun mukaista, varsinkin kun on tulossa usean miljoonaan ennakoimattomat korjauskulut sisäilmaongelmaisista rakennuksista.

Timo Lahtinen

 

 

Eikö työväenopistolla ole enää toimintaa muualla kuin loimaan keskustan alueella?

tiedoton

 

 

Eikö Lahtinen olekaan teknisessä lautakunnassa? Siellähän ne kaikki Kalevalankadun suunnitelmat on ollut päätettävänä. Eikö se niin tehdä?

Ei ymmärrä

 

 

Tulipa minulle nyt selväksi, että loimaan perusturvalautakunta on mätä, onnea gustafssonille, joka yksin on yrittänyt pitää inhimillisyyttä yllä. Nämä ihmiset tarvitsevat lisää kaltaisiasi inhimillisiä päätöksen tekijöitä.

Järki käteen päättäjät/äänestäjät

 

11.4.2017

 

Loimaan Rautatieaseman edessä katoksen alla pyöräpaikalla lojuu paljon pölyisiä vanhoja pyöriä, joista varmaan osa rikkikin. Nämä vievät tärkeän pienen tilan aktiivisesti junaa, bussia ja muita Matkahuollon käyttäviltä pyöräilyjöiltä. Käyttämättömät pyörät pitäisi tarkistaa ja poistaa mahdollisimman pian.

Sami ja Kati Ventelä

 

 

LL 8.4. Koppiin vastaus: purkuautot noutaa Loimaalla ilmaiseksi Benecars/Loimaa

 

 

”Joutaa jo kiertoon”: Stena metal Tarvasjoki haki multa autovanhuksen ja muut metalliromut. Romutustodistuksen sain myös.

hyvä palvelu

 

 

Korjaamon korjaajat tutkivat asian ja vilkut toimivat (LL 8.4.). Tehty työ oli turhaa sekä arvokasta. Onneksi kolmen tunnin työstä antoivat kohtuullistamisalennuksen. Voisitko ystävällisesti viedä Alastaron autokorjaamoon kaupantekijäisiksi pari pakettia juhlamokkaa.

 

 

Nm:lle joutaa jo kiertoon. Loimaan pesänsuolla TMi Ari Koskisen Autopurkaamo. Haki minultakin 2 autovanhusta. nyt piha siisti.

Kierrätys pääasia

 

 

Vesikosken vanhan koulun kenttä/leikkipaikka ei ole koirapuisto! kerätkää jätökset ainakin pois kentältä jos koirien kanssa pitää käydä

lapsiperhe

 

 

Herätys Lidlin pihasta tulijat. Osa autoilijoista ei tiedosta ollenkaan, että ovat väistämisvelvollisia esim. Juvantieltä kolmion takaa tulleisiin autoilijoihin nähden. On niin monta kolaria ollut todella lähellä. Lidl:n kaupasta poistuttaessa autoilija tulee siis piha-alueelta!! Pyyntö Lidl-myymälävastaavalle: Teettäkää liikennemerkki varoituskolmio ja alapuolelle teksti Poistut piha-alueelta. Voi käydä katsomassa esimerkkiä Prisman ja Cittarin pihasta.

Auton oikea kylki toistaiseksi lommoton

 

 

Eipä meillä ole mitään hätää kun on tuttua, turvallista huolenpitäjää jälkeen vallankahvassa kiinni.

Muuttuuko mikään – toivottavasti

 

 

Onkohan Alastarolla joku joka omistaa ison käärmeen. Eihän sitä muuhun kissanlihaa tarvita.

Kissan omistaja

 

 

Alastaro on mentalentiltaan erilainen kuin muu Loimaa.

 

 

Tiedonjanoni ajoi minut tutkimaan mitä on naapurimaiden valtiovelka. Suomen valtionvelka on siis n 104 miljardia euroa. Ruotsin valtionvarainministeri Borg sanoo, jos Ruotsin talous kasvaa nykyvauhdilla maa on velaton vuonna 2018. Venäjän valtionvelka on n 520 miljardia euroa. Norjalla ei velkaa ole, vaan päinvastoin sen öljyrahastoissa on n 745 miljardia euroa tulevaisuuteen, joka tekee jokaisesta norjalaisesta kruunumiljonäärin. Vielä EU:n velka on n 630 miljardia dollaria ja eikös se ole EU maiden yhteistä velkaa?

Taisto Levo

 

 

Nykyään liikenteessä pitää seurata kännykästä facea, tabletista hiihtoviideoita, navista että mihen mennään, säätää radiota ja polttaa sähkötupakkia. Lisäksi jalkamiehet loikkii sille raitatienkohdalle niinku ne sen omistais. Miten tässä enää vilkutella ehtisi? Miäti nyt itte!

 

13.4.2017

 

Nyt meni Myllykyläntien kuopista haukut väärään paikkaan. Kaupungin miesten sijaan syy oli urakoitsijan – ohjasin väärinkäsityksen vuoksi korjausmiehet aikaisemmin toiseen paikkaan. Pahoittelen tapahtunutta.

Petri Peiponen

 

 

Kaunis kiitos korjausporukalle, joka saattoi Myllykyläntien taas liikennöitävään kuntoon.

Reijo Merta

 

 

Hyvät autoilijat, ihan oikeasti: osa teistä näyttää olevan ihan pihalla. Taas eilen aamulla Satakunnantiellä, jossa vanha auto jätti pysähtymättä korokkeellisen suojatien eteen, vaikka koululaiset odottivat ylitsepääsyä.

Tympeetä

 

20.4.2017

 

Kiitos ravintola Karoliinan henkilökunnalle ja perheelle joka pelasti Vanhan Rouvan pakoputken putoamiselta. Pannaan korttia tulemaan jos Espanjaan asti päästään!

Skaffari

 

 

Kiitos Metsämaan koululle kauniista, herkästä musiikista koulun pääsiäiskirkossa Metsämaalla. Annatte paljon iloa ihmisille musiikillanne.

 

 

Eikös aidan leikkuusta syntynyt jäte kuulu leikkaajan poistaa jalkakäytävältä? Ainakin jotkut tekevät niin.

 

 

Olimme ruokailemassa Kartanomäessä pitkäperjantaina 14.4.2017. Lähtiessämme pois en löytänytkään lakkiani naulakosta. Jos nyt olet huomannut, että lakkini olisi erehdyksessä tullut mukaasi, niin soita numeroon 044 3085 632, niin voimme sopia, miten saan lakkini takaisin.

 

 

Hyvinvointivaltio aiheuttaa myös pahoinvointia, kun elättää niin monia, joiden ainoa halu/kyky on juoda viinaa. Nuoriakin miehiä notkuu tupakit suussa ympäriinsä pitkin päiviä. Rohkenen arvella, että jonkinlainen vastikkeellisuus korvausten maksamisen suhteen auttaisi sekä heitä että yhteiskuntaa.

Kuvottavaa ketkuilua

 

 

Loimaalla valitetaan jatkuvasti päättäjien tekemistä päätöksistä. Nyt olis ollut mahdollisuus saada uusia päättäjiä, mutta niin vain taas sinne äänestettiin kaikki vanhat jäärät.

Kyllästynyt

 

 

Olavi Ala-Nissilä 311 ääntä kuntavaaleissa 2004. Jarmo Rasi 305 ja Teuvo Suominen 301 ääntä 2008. Eveliina Tyyskänen oli neljäs yli 300 ääntä Loimaaalla saanut.

Vaalitarkkailija

 

 

Loimaalla olisi kannattanut hyödyntää Toini Heinosen ”hiljainen tieto” kuntavaalien ääntenlaskennassa. Ennen tulos valmistui iltakymmenen pintaan. Nyt 0.55!

Vihainen valvoja

 

 

Eräät harrastavat toisten ihmisten asioita ajankuluksi.

tiitien ja juoruten

 

 

Sinä joka moitit ihmisiä laiskoiksi, kun eivät ole vaihtaneet vielä kesärenkaita, toivon ettet ole itse aiheuttanut minkäänlaista liikennekaaosta tai ajanut ojaan. Nytkin lähiseudullamme ainakin 15 pikku kolaria, johtuen liukkaasta kelistä. Mulla ainakin autossa nastarenkaat, sillä aamuisin ja iltaisin tie jäässä, kun ajelen työmatkaa.

Mari

 

 

Toisenkäden tietoa ja epäsosialisuutta!

Ville-Jussi

 

 

Miesvaltaisessa myymälässä voisi kassahenkilö siirtyä lopultakin oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja hylätä alituisen yrmy-ilmeensä…

Hymystä ei kai lisähintaa?

 

22.4.2017

 

Oli aika pelottava kokemus keskiviikkona, kun yritin terveydenhoitajalle selittää asiaani ja hän ei sitä millään meinannut ymmärtää  ja lähti huoneesta ovet paukkuen ja kun tuli takaisin pyysin anteeksi vaikka en ollut mitään tehnytkään. En koskaan mene enää hänen vastaanotolleen. He ovat asiakaspalvelussa eivätkä saa osoittaa mieltään asiakkaille.

Pelottava kokemus

 

 

Eikö talonmies ajattele yhtään. Antaisi ihmisten nukkua aamulla jos töissä käy jne eikä siivois 06.30 herättäen ihmisiä, imuroi ym!

 

 

Hei, missä mahdetaan myydä kauniita ja kestäviä jakkaroita, joiden pohjassa on merkintä ”Pasi”? Olen nähnyt niitä Loimaan seudulla ja tehdäänkin kai täällä. Onko tällainen ”Pasi” todella olemassa?

Tietoa?

 

 

Kiitokset ihanalle Raijalle Mäkelän kelloliikkeeseen. Korviksien laitto sujui hienosti. Hyvää kevättä Sinulle!

Fanni ja mummi

 

 

Vesilasku tuli. Laskun päiväys 11.4.  Saapui 20.4. Eräpäivä 2.5! Maksuaikaa reilu viikko. Onko mahollisuus vaihtaa pankkisiirtoon, siinä on kahden viikon maksuaika. Vai voisiko kaupunki siirtyä ykkösluokan postiin??

 

 

Valittavat vaalivirkailijoiden puutetta. Minulta ei kysytty vaikka olisin ollut valmiina. Jäsenkirjan puuteko esteenä?

Mellilän Oma Poika

 

 

Kiitokset Loimaan Aluesairaalalle ripeästä ja ammattitaitoisesta toiminnasta. Kiitokset myös terveyskeskukselle.

Olli Tiisanoja

 

 

Kaupunkin ei tartte hommata liikuntapalveluja liikkukaa omin jaloin, toivon mukaan kaupunki ei törsää urheiluun.

 

 

Hei, eräällä loimaalaisliikkeellä on paha tapa palvella ns. parempia asiakkaita olen nähnyt monia kertoja.

kierrän tällaiset liikkeet kaukaa.

 

25.4.2017

 

Jouduin varaamaan ajan Loimaan terveysasemalle perjantaina heti aamusta. Sain ajan heti ja kokemukseni tästä käynnistä oli todella mukava. Terveydenhoitajan ammattitaito ja toiminta oli huippua. Lääkäri oli asiallinen ja koin saavani hyvää hoitoa ja minua kuunneltiin. Kiitos teille kaikille! Toivon, että tämä palvelu säilyy edelleen Loimaalla ja työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta. Me asiakkaat voimme myös vaikuttaa siihen, miten hoitohenkilökunta jaksaa työssään.

Tyytyväinen kuumeinen nuhanenä ja köhisijä

 

 

Suotavaa olisi, että siivottaisiin pihaa, kun kerran omakotitalo on ostettu.

Naapurit joutuvat yhä uudelleen

 

 

Tätä päivää ei lähetetä uusintana. Käytä se niin hyvin kuin taidat. Sano kiitos, suurella sydämellä. Olipa päiväsi millainen tahansa, se ei tule uusintana niin kuin TV-ohjelmat. Uusinta uusinnan jälkeen, eikä loppua näkyvissä. Päättäjien päätöksille, uudet ajatukset ja päätökset olisivat tervetulleita. Onnittelut kaikille valituille.

Raili Koponen

 

 

Kojonkulman kyläyhdistys on antanut lahjaksi minulle ”Pasi”-tuolin ja saman kylän puuseppä niitä ilmeisesti valmistaa. Kestävä ja hyvä ”lypsyjakkara” kovassa käytössä.

Taru

 

 

Suomen kansalle uskotellaan että meillä on uskottava maanpuolustus mutta totuus on se, ettemme pärjäisi kellekään naapurillemme sotatilanteessa. Suomi on hankkimassa uutta lentokalustoa, mikä ei voimasuhteita muuttaisi. Uusien hävittäjien arveltu hinta olisi n 5–10 miljardia. Hiljaa meille halutaan olla siitä, että niiden käyttö, huolto ja päivityskulut ovat moninkertaiset niiden ostohintaan nähden. Uudet hävittäjät kun maksaisivat elinkaarensa aikana n 20–30 miljardia euroa hankinta hintansa päälle.

Taisto Levo

 

 

Kiitokset mahtavasta  soppapäivästä Kauhanojan Joenperän erämiehet ja Kauhanojan kyläyhdistys! Kävijöille tuli hykerryttävän hyvä mieli!

Tyytyväiset retkeilijät

 

 

Onnittelut HURRIKAANI! Hopea ei ole häpeä. Kiitos mahtavasta kaudesta. Syksyllä jatketaan, kyllä se kultakin vielä tulee meille.

Joukko faneja

 

 

Onnittelut Hurrikaanille – nyt nautitaan hopeamitalista. Aurinkoista kesää kaikille.

Kannustusjoukot

 

 

Kiitos loistavan viihdyttävästä tanssi-illasta Heimolinnassa!

mysteriet

 

 

Kirpputorilla on vähän ikävä asioida, kun heti sisälle astuessa istuu monta henkilökuntaan kuuluvaa. Juttelevat keskenänsä ja katselevat ketähän taas tulee (tulee ainakin mieleen sellainen). ps. tavaroitakin voisi järjestellä tai siistiä vähän paikkoja.

ahkeruus on ilomme!

 

27.4.2017

 

Onnittelut Hurrikaanille komeasta hopeasta!

Hopea ei ole häpeä

 

 

Loimaan varhaiskasvatus järjesti varmaan mielenkiintoisen ja musikaalisen tapahtuman, Suomi 100 kevätjuhlan Sarka museolla. Valitettavasti emme kuulleet ohjelmasta mitään muuta kuin Johanna Oraksen kiitospuheen. Eskarilaisemme harmitus oli suuri, kun hänen laululeikit menivät ns. pipariksi huonon äänentoiston vuoksi. Näitä oli jo viikkoja opeteltu eskarissa ja kotona.

Eskarilainen, hänen äitinsä ja kummitäti

 

 

Varahoitoyksikkö Sahrami! Vau, mikä henkilökunta! Otetaan todellakin lapsen tarpeet ja vanhempien toiveet huomiooon ja joustetaan asioissa. Lapsia kunnioitetaan ja tehdään työtä heidän kanssaan täydellä sydämellä. Monella yksiköllä olisi opettelemisen varaa.

Sahramifani

 

 

Yrittäjällä menee ilmeisesti liian hyvin, koska on varaa haukkua maksava asiakas lehden palstoilla. Oletko ihan unohtanut, että hyvä kello kauas kuuluu, huono vielä kauemmaksi?

Syvästi loukkaantunut

 

 

Koskahan ton automaatin joka on entisen siwan eteisessä pitäis olla auki. olen käynyt oven takana klo 7.00 ja klo 8.00 aamulla ja moni muu kuten tänäkin aamuna mut ovet oli piukasti lukossa. mitä hyötyä on automaatista jos sinne ei pääse asioimaan?

Pettynyt

 

 

Jos 40-luvun Suomessa olisi ollut paljon Taisto Levon tavoin ajattelevia ihmisiä niin ei meidän tarvitsisi miettiä koko maanpuolustusta ollenkaan. Onneksi meiltä lähti iso joukko ihmisiä jotka taistelivat, puolustivat ja säilyttivät meidän isänmaan itsenäisyyden.

Kiitos heille!

 

 

Toivottavasti poliisit saa kiinni m-gross pyöräilijän kiinni. Aiheuttaa vaaraa koululaisille ja rollaattoria käyttäville Puistokadun tienoilla. Nopeus kolminkertainen aamuisin 30 km alueella. Kortti pitää ottaa talteen koko kesäksi.

Muiden puolesta

 

 

Missään ei mainita että Kitkonpuistolaiset ovat jo toistamiseen evakossa sisäilman vuoksi. Edellinen korjaus meni pahasti pieleen ja kukaan ei ota vastuuta tästä vaan nyt suunnitellaan lapsia kyseiseen tilaan. Kukaan ei varmasti enää usko korjauksen jälkeiseen puhtaaseen tilaan?! Eikä valmiiksi altistuneita kitkonpuistolaisia voi siirtää seuraavaan sisäilmaongelmaiseen kiinteistöön. Ei näin poisteta ongelmaa.

Järki mukaan päätöksiin

 

 

Apua Loimaan päättäjät! Kitkonpuiston korjaaminen päiväkodiksi ei onnistu! Loimaan varhaiskasvatuksen piirissä valtava määrä homesairastunutta henkilökuntaa sekä lapsia jo tällä hetkellä. Yksi Kartanonmäen saneeraus pitäisi riittää surulliseksi esimerkiksi. Myös Hirvikosken alueen lapset ovat uuden sekä terveen päivähoitoyksikön arvoisia!

Terveys ennen kaikkea

 

 

Kuinka naivi voikaan joku olla. Jokaisessa maassa on armeija. Jos omaa armeijaa ei ole, siellä on jonkun muun armeija. Ritsalla käpyjä ampumallako se meinaa Levo pitää Venäläisten Suhoit niiden puolella rajaa?

 

 

Purkakaa koko Kitkonpuiston rakennus, useampaan otteeseen on nyt nähty että vanhaa ei kannata Loimaalla korjata. Kehitysvammaisten on hyvä olla uusissa tiloissaan. Ja Hirvikoskella taitaa olla lapsetkin laskussa. Uutta mielummin vanhan sijaan, pitkässä juoksussa tulee halvemmaksi.

Kyllä on kiva mennä jyskiin kun myyjät huikkaa heti tervehdyksensä ja toivottaa tervetulleeks kauppaan. muutenkin siellä on niin iloisia ja kivoja myyjiä

Ruusuja heille

 

 

LL 25.04.2017. Oh, osaisinpa kirjoittaa kauniisti ja asiallisesti. Kyllä ihmisellä itsellään tulee olla ymmärrys mennä lääkäriin. Saadaan tieto olemmeko terveitä vai sairaita. Itse olisin iloinen, siitä, että kävin lääkäriltä varmistamassa terveydentilani. Vieläpä entistä iloisempi, että todettiin terveeksi. Joillakin on kuitenkin ajatus, että aina on saatava reseptinippu mukaan, varmistamaan lääkärissä käynnin tärkeys. Ennemmin tulee olla huolissaan jos oma arvostelukyky oman terveydentilan suhteen sumenee. Olemmehan itsemme kanssa 24 h/ vuorokaudessa. Onko meitä tavallisia ihmisiä olemassakaan? Olemme kaikki oman elämämme asiantuntijoita, arvioitsijoita, kuinka on hyvä toimia. Sitten on eri alojen ammattilaisia, joilta voimme kysyä neuvoa/ohjausta mikäli olemme epävarmoja. Autoja on katsastettava kerran vuodessa, että päästään korjaamaan mahdolliset viat ajoissa. Terveydenhoidossammekin tulisi olla ” katsastus ”, yleisen terveydentilan toteamiseksi. Terveydestään kannattaa huolehtia itse, ei sitä kukaan tule tarjottimella meille tuomaan. Siis hyvä, että kävit lääkärissä Kirsti.

Raili Koponen

 

29.4.2017

 

Virttaalla on fiksuja nuoria, kiitos pojat!

Eija ja Helmi

 

 

Kiitos Loimaan päivähoidolle (lapsille ja aikuille) hienosta Suomi 100-juhlasta Sarka-museolla! Vaivaa oli nähty ja juhlat onnistuivat säästä huolimatta! Joku närkästyi äänentoistosta, vaikka tekemistä riitti muutenkin yllin kyllin? No, aina noita ruikuttajia riittää, vaikka mitä tehtäisiin…

Vali, vali…

 

 

Kiitos loimaalaiset, kun olette juuri sellaisia kuin olette <3 Täällä asustellessa on aina niin kotoisa olo.

Ruusuja risukasassa

 

 

Nykytulevaisuus, menee näin paljonko teknisessä kehityksesä otetaan ja varsinkin paljonko elintaso laskee.

 

 

Missähän oppilaitoksessa koulutetaan näitä homerakennusalan ammattilaisia, joiden motto on, ”Home sweet Home?”

?

 

 

Hulmin Huolto; ei tartte liputtaa vappuna, kun ette liputtaneet Veteraanipäivänäkään! Kiitos!

 

 

Parhaat kiitokset Anne Levomäelle Hirvitornin kerhohuoneessa pidetystä kuntojumpasta torstaikerholaisille. Musiikin tahdissa jumppaaminen käy hyvin ja mielikin virkistyy tutun  tanssimusiikin soidessa. Kiitos vapaaehtoisesta työstäsi ikäihmisille. Jäimme innolla odottamaan uutta tapaamista syksyllä. Lämmin kiitos Sinulle.

Torstaikerholaiset Hirvikoskelta

 

 

Kitkonpuistoa ei enää voi terveeksi remontoida. Siellä on aivan liikaa sairastutettu ihmisiä. Henkilökunta ja asukkaat siirretty ensin Kartanonmäkeen vuonna 2014 ja nyt Tuulensuuhun, nämä kyseiset väestötilat luultavasti myös pahasti vaurioituneita ja oireilu jatkuu. Tuulensuun mittaustuloksia ei ole missään kerrottuna? Suunnitteilla siirto Mellilään, jossa myös oireilua jo havaittavissa. Joko olisi aika lopettaa yhden hoitoyksikön piina?

 

4.5.2017

 

Iso kiitos Loimaan ambulanssille! Toimintanne oli inhimillistä ja kiitettävää. Matka sujui mukavasti rupatellen, kaikkea hyvää työhönne.

Marja

 

 

Aleppon mediakattavuuden muistaen seuraan epäuskoisena tiedotusta Irakin Mosulista ja Jemenistä. Eli siis tiedotuksen puutetta. Miksi joidenkin kärsimys on viikkoja etusivun uutinen ja toisten kärsimystä katsotaan sormien läpi. En ymmärrä. Mosulissa ja ympäristössä on käytetty kaasuasetta, sylilapsia kuolee hoidon puutteeseen ja nälkään. Siviilejä on vielä yli 300 000 yksin Mosulin vanhassa kaupungissa ihmiskilpinä, alttiina lentopommeille, tynnyripommeille, tykistön ja kranaatinheittimien tulelle sekä pakoa yrittäessään ISIS’in tappajien tulelle. Eipä herätä myötätuntoa nämä uhrit. YK:n mukaan Jemenissä kuolee yksi sylilapsi joka 15 minuutti ja hengenhädässä olevia siviileijä taistelujen eristäminä on yli 2 miljoonaa. Eivätpä kirkkojen kellot soi. Miten Mosulin ja Jemenin ihmiset kärsivät ”väärällä tavalla” ?

Reijo Rajala

 

 

Kylvötyö alkaa ko alkaa.

Oppia ikä kaikki

 

 

kopeissa oli juttu homeista ja sille altistumisesta. loimaalla on paljon asuntoja, liikelaitoksia, kouluja ja päiväkoteja joissa on hometta. oireina tulee päänsärky, silmienkirvely. poskiontelotulehduksia ja kurkkukipuja. ja kun tarpeeksi kauan joudut olleen kyseisessä paikassa se lyö ihmiselle astman. Itse olen aikoinaan altistunut homeelle. sädesienille (jota oli asunnossa) ym joista seurasi myös astma vuosien kuluessa. Nyt on hajuvedet kaikkein pahimpia jotka aiheuttaa oireita ja astma kohtauksia. allergikolle aiheuttaa oireita myös maalit, voimakkaat pesuaineet. liimat joita käytetään asunnoissa mattokkeiden liimauksessa sekä pakokaasut. kerran myös homeille altistunut haistaa heti homeen vaikka sitä ois vaan pieniä määriä ja saa siitä oireita.niinpä ihmiset jotka käyttää voimakkaita hajuvesiä ym. hajusteita vois ajatella muitakin kuin itseään kaupassakin täytyy joskus vaihtaa eri kassalle kun edellä asioivalla on kauheesti hajuvettä.

allergisoitunut

 

 

Oripään match show kiittää talkoolaisia, tuomareita sekä kaikkia osallistujia/paikallaolioita! Teitte päivästä onnistuneen!

Miia, Sari ja Tarja

 

 

Mierontien matkaajat saivat kokea yllätyksellisiä ja ikimuistoisia elämyksiä tietä taivaltaessaan. Erinomaisella tavalla mierolaisista huolehti opas Kauko.

Tuhannet kiitokset

 

 

Teija Ek-Marjamäki kaupunginhallituksen pj:ksi. Hänellä on laaja-alaista osaamista, yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoa. Teija onkin kolmen viime kuntavaalien toiseksi suosituin keskustalainen.

Teijaa tarvitaan

 

6.5.2017

 

Nyt on tehty pyöräretki Teron luokse OFA:laan. Paljon koimme, mehut joimme. Kiitos vielä uudestaan! Keväisin terveisin,

Kitkonpuiston eskarit

 

 

Iso kiitos kaikille siivoustalkoisiin osallistuneille. Osallistujien aktiivisuus osoitti yhdessä tekemisen voiman ja loimaalaisten halun huolehtia kaupungin siisteydestä.

 

 

kyllä te autoilijat olette outoja. Heti kun poliisiauto on pysähdyksissä, tienvarressa ajatte nopeusrajoitusten mukaisesti. Muuten kyllä painatte tuhatta ja sataa.

Ihmettelevä

 

 

Kaupunki, yhdistykset ja te kaikki, jotka järjestätte erilaisia liikuntatapahtumia! Näin kesän lähestyessä… Ettehän unohda että meitä on monia jotka lähtisimme mielellämme mukaan ohjattuun liikuntaan, kesälläkin!

”Ilonpisaroita!”

 

 

Kiitos Eko-tikin naiset nopeasta, ystävällisestä ja osaavasta palvelusta. Taitonne näkyy myös kivoissa ja siisteissä myytävissä tuotteissanne.

Olette te hyviä!

 

 

Viime tiistain vesijumppani Vesihovissa keskeytyi, sen johdosta haluan kiittää minulle tulleesta huolenpidosta Reettaa, Teeaa, Hilkkaa ja Leenaa. Kun kysytään ”enkeleitä onko heitä” vastaan heitä on.

 

 

Löydetty avainnippu Hulmin alueelta, saa tuntomerkkejä vastaan.

040 836 4670

 

9.5.2017

 

jäin oikein pohtimaan asioita kun kuuntelin jumalanpalvelusta. siellä puhuttiin että kuoleman jälkeen ihminen pääseen ihanaan taivaankotiin. kuka sen tietää mihin se ihminen päätyy kun se on kuollut? ennen sanottiin että hyvät ihmiset pääsee taivaaseen ja pahat ihmiset joutuu helvetin tuleen. no, tämäkin on kakspiippunen juttu, koska monet ihmiset poltetaan jo tuhkaksi kun he kuolevat ja tuhkat lasketaan uurnassa maahan, no kysymys kuuluukin mihin nämä ihmiset joutuvat? ja ovatko he hyviä vai pahoja koska heidät on poltettu krematoriossa jo ennenkuin heidät on siunattu maanmultiin. kyllä me kaikki varmaan päädytään samaan paikkaan ollaan sitten hyviä tai huonoja. rikkaita tai köyhiä, koska ei se rikas niitä omaisuuksiaan mukaan saa.

pohtija

 

 

”Ilonpisaroita” tämä on sinulle ja kaikille halukkaille: Vedän Tanssijumpan Loimaan Torilla pe 30.6 klo 10-12  Mukaan vaan!

Eija Talvitie

 

 

Ihmettelen onko H-kosken vanhan paloaseman ja Metsontien kerrostalon välisellä tontilla yleinen haravointijätteen ja risujen jättöpaikka.Voinko kipata peräkärryllisen?

Taajamalainen

 

 

Loimaan Teatteri esityksenne 6.5. oli tarinaltaan hyvä, mutta kauheaa kielenkäyttöä, kiroilua  ja roisia sanoja. Ne eivät kuulu normaaliin kielenkäyttöön ei ainakaan saa kuulua. Antakaa hyvää puhekielen mallia ihmisille ja siivotkaa kielenkäyttönne.

En ole tiukkapipoinen

 

 

Jos Loimaan keskusta ei halua alamäen syvenevän kannattaa päästää kaupunginhallitukseen muitakin kuin ”puhtaita” mtk-laisia.

Palkansaaja äänestäjä

 

11.5.2017

 

Sinä joka ajat hevosautolla Koskentiellä Mellilässä niin miksi jarruttelit edessäni ja näytit

keskisormea ?

Voi sattua vahinko

 

 

Tornikahvilassa siisti ruokapuoli ja maukas kotiruoka. Kiitos.

Positiivisesti yllättynyt asiakas

 

 

Tyypillinen palkansaajako? Piut paut demokraattisen äänestyksen tulokselle? Liekkö tuollaisen ajattelutavan syy poliittisen liikkeenne alamäkeen?

 

 

Asioidessani eräässä erikoisalan liikkeessä, sain tosi huonoa asiakaspalvelua!

Naisasiakas

 

 

Onko ”kaupunginvaltuutettu” elinikäinen titteli jolla voi pönkittää egoaan, vaikkei kunnallisvaaleissa ollut edes ehdolla?

Oma napa kiiltämään

 

 

Suuret kiitokset Kaijalle ja Marja-Liisalle!

Kiitollisena äiti

 

 

Kiitos Timolle, Matille ja Artolle kaikista auttamisista.

A ja L

 

 

Talkoolaiset tehneet suurenmoista siivoustyötä. Loimaan keskusta pessyt kasvonsa. En tiennyt, että ahkerat talkoolaiset olivat olleet asialla, kun ihmettelin silmiin pistävää siisteyttä. Kyllä itsekin poimin aina mahdollisuuksien mukaan roskat niille kuuluvaan paikkaan. Jokaisella meistä on vastuu ympäristömme siisteydestä. On ilo kulkea kaupungin siistejä katuja. Arvostetaan heidän työtään ja laitetaan roskat roskikseen. Kiitos talkoolaiset, loitte siistin ympäristön. Nyt on ilo ottaa tuleva kesän vihreys vastaan.

Raili Koponen

 

 

Sinä, joka veit auton ja asunnon avaimet Mellilästä, voit ne palauttaa postilaatikkoon. Muuten maksat lukkojen vaihdot. Henkilö tiedetään.

 

13.5.2017

 

Kiitos Puistokadunkoulun 8A ja opettaja Heidi Bister liikunnallisen virkistyspäivän järjestämisestä huoltajille.

Hauskaa oli!

 

 

Ei ne möhkäleen vilkut taida olla vieläkään kunnossa. No, vastaavanlaista vikaa on valitettavan monessa muussakin vehkeessä.

Säännöt tunteva

 

 

Oli joku aika sitten lehdessäkin juttua, että kaikki miehet ei käytä peflettejä uimahallin saunassa. Sama meininki näyttää jatkuvan. Naiset kuulemma on fiksumpia tässä(kin) asiassa.

Voihan takapuolen läsäys!

 

 

Huom! Miksi pyöräretki täytyi sijoittaa äitienpäiväviikonloppuun, on niitä muitakin lauantai-päiviä. Monen kanssa jutellut, ettei voi lähteä, on muutakin tekemistä, leipomista, siivousta ym. Ja tuleehan niitä vieraita jo lauantainakin, varsinkin jos on monessa paikassa käyntejä.

Ihmettelevä

 

 

Muovin palautuspiste K-kaupan läheisyydessä ei hyvä. Parempi Hossinkadulla tai Lidlin läheisyydessä.

Pyöräilijä

 

 

Koskakohan siemenen tuonti virosta alkaa, alalla kilpailun puute

T: Viljan viljeliä Loimaalta

 

 

Suomi sai moitteita Euroopan Neuvostolta, joka on todennut Suomen sosiaalituen riittämättömäksi. Suomi yrittää selittää, että ilmaiset sosiaalipalvelut kompensoivat turvan alhaisuutta. Näinhän asia ei ole. Melkein kaikista palveluista peritään maksua. Suomessa saattaa olla läntisen Euroopan huonoin sosiaaliturva tällä hetkellä. Poliittiset päättäjät ja itseään parempina pitävät ovat vuosikausia hokeneet mantraa Suomen hyvästä sosiaaliturvasta. Totuus on aivan toinen – Suomen kansaa on höynäytetty pahasti!

Uolevi

 

 

Hei nimim.”pohtija” (ti 9.5 LL)! Sen arviointi, mihin kukakin ihminen kuoleman jälkeen menee, on yksin Jumalan tehtävä. Raamattu kuitenkin kertoo, että on olemassa taivas ja kadotus ja Joh 3:16 myös sanotaan: ”Jumala…antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän”. Me olemme kaikki syntisiä mutta Jumalalle rakkaita. Kukaan meistä ei pääse taivaaseen omien tekojensa ansiosta eikä kenenkään tarvitse syntiensä tähden joutua kadotukseen. Yksin Jeesuksen sovitustyön tähden, uskomalla Jeesukseen pääsemme taivaan kotiin. Hautaustavalla ei ole merkitystä pelastumisessa. Siunausta!

Marita Koivunen

 

 

Saksan liittokansleri Angela Merkel Saudi-Arabian käynnillään ei suostunut käyttämään pitkää mustaa maahan asti ulottuvaa Abaya vaatetta. Kunnioitan hänen rohkeuttaan. Suomen kaksi nais ministeriä siellä käydessään käyttivät tätä mustaa Abaya vaatetta. Vaikka maan tapoja pitäisi kunnioittaa, pitääkö sellaisessa maassa suomalaisen naisen nöyristellä missä nainen ei saa ajaa edes autoa ja jossa naisten systemaattinen syrjintä jatkuu? Ei pitäisi, käytöksellään he tukivat vallassa olevaa järjestelmää

Taisto Levo

 

 

Millä oikeudella taksikuskit tukkii autoillaan jatkuvasti jalkakäytävät ja ovenedustat? Onko vika huonoissa jaloissa vai suuressa egossa?

 

16.5.2017

 

Taksien parkkeeraamista ihmettelevälle: meillä on usein asiakkaina juurikin mainitsemiasi huonojalkaisia ihmisiä, vanhuksia, invalideja ja muuten vain liikuntarajoitteisia ihmisiä. Tästä johtuen joudumme joskus parkkeeraamaan mahdollisimman lähelle ovia, jotta asiakkaan on helppo ja turvallinen poistua autosta tai astua kyytiin, meidän avustamana tai ilman. Kiusallaan emme sitä tee, ainoastaan asiakkaan turvallisuus ja mahdollisimman helppo kulkeminen mielessä. Mukavaa kesänodotusta sinullekin!

Taksiyrittäjä keltaisesta pirssistä

 

 

Hei nimetön kopittelija, joka moitti taksikuskien suurta egoa (la 13.5 LL). Ei mieleesi tullut, että ehkäpä valtaosa taksien asiakaskunnasta on huonojalkaisia vanhuksia, pyörätuoliasiakkaita tai näkövammaisia. Toki osa asiakkaista on hyväkuntoisia immeisiä. Ei kukaan taksikuski ehdoin tahdoin pysäköi juuri oven eteen. Toivottavasti tämä laajensi edes hiukan ymmärrystäsi taksikuskien pysäköimistavan suhteen.

Asiaa lähietäisyydeltä seuraava

 

 

Taksikuskit piipahtavat autoineen siellä ovenedustoilla ihan vaan tekemässä työtään, eli palvelevat asiakasta. Ei tehdäkseen kenellekään kiusaa.

 

 

Kyllä oli ripeää toimintaa Postissa, saimme 11.5 ystävänpäivä kortin, joka oli laitettu postiin 10.2. Vahdolla. Kiitos kuitenkin, kun se jostakin lokerosta löytyi ja saimme korttimme, tosin ruttuisen ja ilman leimaa. Lähettäjä arveli että pitäisikö seuraava kortti viedä postiin jo marraskuussa.

Niinijoen Elmeri

 

 

En ole Taisto Levon kanssa samaa mieltä abaya-vaatteen käytöstä. Suomalaiset ministerit tekivät oikein. Maassa maan tavalla. He olivat ystävällisiä ja kunnioittivat isäntämaansa tapoja vierailullaan. Pisteet heille, ei Merkelille.

Mellilän likka

 

 

Juuri kun tunsi mielihyvää kaupungin siisteydestä, tuli esiin joidenkin ihmisten piittaamattomuus. Harmillista holtittomuutta. Kaupunki on saanut katukuvaan siistit ja asialliset lajittelupisteet, niin törkeästi sotketaan pisteiden ympärys sinne kuulumattomilla jätteillä. Kun jaksat tuoda ne sinne, niin jaksat varmaankin viedä ne suoraan kaatopaikalle. Surullista on, että, ”minä, itse olen niin paljon muita ylempi, etteivät yhteiset säännöt ja ohjeet minua koske”. Kameravalvontaa kaivataan lajittelupisteille ja muuallekin. Eivät patjat ym. Puhtaus on puoli ruokaa ja siisteys on silmän ilo.

Raili Koponen

 

 

Jokakesäinen painajainen lähestyy, koululaisten 10 viikon kesäloma. Vanhemmat töissä, isovanhemmista ei apua, lapset yksin kotona. Mitä järkevää tekemistä lapsille keksisi? Harrastukset jäävät kesätauolle vapun jälkeen, kaupungin kesäleiri kestää pari päivää, jäljellä yli 9 viikkoa. Kaupunki, urheiluseurat yms saisivat ottaa vastuuta sadoista yksinäisistä koululaisista enemmän. Vanhempien lomat edes peräkkäin eivät riitä kattamaan koululaisten kesälomaa.

 

 

Puun oksat ulottuvat tielle paikoin myös puut kasvavat lähes tiellä. Paikon näkyväisyys vaarallisen huono. Niinijoen tiellä. Tienpitäjänkö asia, voisikö kylä yhdistys olla asiassa aloitteellinen.

 

 

Kyllä hävettää loimaalaisten puolesta presidentin suruliputus. Maaseudun isännät eivät kunnioittaneet lainkaan, oli ehkä väärä puolue. Harva taloyhtiö edes liputti, ei ainakaan Hirvikoskella. Omakotitaloissa ei lippuja Loimaalla ollut montaa. EU-päivänä oli paljon enemmän, ajatelkaa hieman Loimaan asukkaat.

 

 

Sinulle äiti, joka annoit tyttäresi myydä täysin viallisen tavaran! Minkälaisen esimerkin tällä viestit lapsellesi? Entä, miten suuren pettymyksen aiheutitkaan ostajille? Voit vain kuvitella!

 

 

Puolustusministeriö tahtoo pakottaa suomalaiset ammattisotilaat sotimaan ulkomaille USA:n likaisen työn tekijöiksi. Suomalaisia sotilaita on Kurdistaninkin alueella pian 100 jne. Etumme mukaista olisi se, että kaikki suomalaiset sotilaat kotiin heti. Sotilaallinen sekaantumisemme kun vetää pahan maahamme. Ajatteleva presidenttimme Sauli Niinistökin pitää selvänä ettei Suomen pidä antaa sotilaallisia turvatakuita millekään maalle. Ei sekaannuta muiden maiden asioihin niin vältymme veriteoilta.

Taisto Levo

 

18.5.2017

 

Kitkonpuistolle mahdollisuus, kunnon remontti, pääsisivät takaisin toimiviin tiloihin, jotka palvelleet hienosti.

 

 

Leikkipuistot eivät ole tarkoitettu mopoiluun, eivätkä myöskään pyörätiet ilman lisäkilpeä ”Sallittu mopoille”.  Tuntuu, että muutamalle mopoilijalle tämä on vieras asia kun toistuvasti ajetaan pyörätiellä kovaa mankilla/pv:llä ja mennään esim. leikkipuistoon notkumaan kavereiden kanssa vallaten puisto siten, että lapsipeheet eivät halua samaan aikaan sinne tulla. Varmaan parempiakin paikkoja ajanviettoon löytyy, jos vaan vähän miettii. Kyseinen leikkipuisto on sopivasti poissa poliisin valvovan silmän alta.

Mopot pois leikkipuistoista

 

 

Miksi te niitä taksikuskeja niin paljon mollaatte? Hehän tekevät vaativaa yhteiskunnan suurelta osin tukemaa yrittäjätyötä kuten niin moni muukin tässä maassa.

Kelaa vähän

 

 

Hyvät taksit, kyydin jättäminen ja ottaminen jalkakäytävän reunassa on aivan ok,  mutta miksi sen taksin on pakko odottaa asiakasta siinä samassa paikassa? Auto käy, ja kuski istua nököttää autossaan yrmyn näköisenä kännykkää räpläten, kun ne taksin parkit nyt kuitenkin ovat olemassa.

 

 

Taksiyrittäjä, voisitko, itse mennä liikunta rajoitteisen puolesta asioimaan Alkoon tai kauppaan ja asiakas odottaa autossa eikös tälläinen palvelu onnistu palvelevalta yrittäjältä niin ei tarvi ihan oven eteen parkeerata.

entinen palveleva ”pirssi”

 

 

Olen Yhdysvalloista missä on huomattavasti enemmän asukkaita kuin Suomessa. Suomessa olen asunut pian viisi vuotta ja suomen kielen opiskelu on sujunut mahtavasti. Suomessa tyoskentely on sujunut melko kohtalaisesti. Olen nähnyt syrjintää työpaikoilla ulkomaalaisia kohtaan. Suomessa halutaan kaikkien tyollistyvän mutta kun ulkomaalainen saa työpaikan, suomalaiset niin sanotusti kiusaavat ulkomaalaisia työpaikalla heidän ihonvärin tai kansalaisuuden takia. Kun joku kiusaa tai on ilkeä, se johtuu siitä, ettei hänellä itsellään ole asiat hyvin. Suomi on hyvinvointivaltio ja Suomi saadaan nousuun olemalla suvaitsevaisia ja aikuistumalla työpaikoilla. Tehkäämme jokaiselle hyvä työskentely- ja oppimisympäristö.

Hannah Thomas

 

 

Kertokaas tyhmälle, että miten te ilmoitatte verottajalle nuo kilometrit mitä mukulat ajaa yhtymän työkoneella kouluun ja takaisin? Mites naftan alv? Kai te ajopäiväkirjaa pidätte?

Katkera veronmaksaja

 

 

Uutisoitiin, että kieltenopiskelu on vähentynyt ”säästöjen” vuoksi. Pitää taas kysyä, että kuinkahan paljon tässä ”säästetään”. Nimenomaan kielitaitoa kun vaaditaan tulevaisuuden työntekijöiltä, jotta emme jää ummehtuneeksi umpiperäksi. Rahat pois huippu-urheilusta, se on turhanpäiväistä huvia.

What?Was?Que?

 

 

Loimaan verotoimisto on avoinna vain tiistaisin kello 9:00 alkaen. Tiistaina 16.5.2017 ennen toimiston aukeamista, jo 20 minuuttia ennen toimiston aukeamista, alkoi olla ihmisiä jonossa hissin edessä ala-aulassa. Toiset ihmiset menivät ohitse portaita käyttäen 4-kerrokseen. Verotoimiston porraskäytävän ovi oli myös suljettuna odotusaulaan. Vain liikuntarajoitteiset vanhukset tuntuivat olevan jonossa hissiin. Hissi alkoi toimia tasan kello 9:00. Olipa yllätys, kun hissin ovi avautui verotoimiston odotusaulaan. Portaikkoa käyttäneet (tervejalkaiset) ihmiset olivat odotusaulassa odottamassa vuoroaan vuoronumerot kädessä, pitkälti toistakymmentä asiakasta. Oliko tämä tasa-arvoista toimintaa verotoimistolta? Kysyn, miltä tuntuisi verotoimiston esimieheltä, jos olisit ollut ko. tilanteessa hissinkäyttäjä? Ehdotus. Tulevaisuudessa vain hissi toimisi toimistoon asioiville henkilöille. Näin asiakkailla järjestys toimisi tasapuolisesti.

Liikuntarajoitteinen

 

 

Nyt kissat kuriin lintujen poikasia kuoriutuu päivittäin. Erityisesti se lemmikkikissa joka kyttää joka aamu sorsauntuvikkoja jokirannassa. Tämä lemmikki on omistajansa tai haltijansa kotipiirin rajojen ulkopuolella, eikä kenenkään muun omistajan tai haltijan hallinnassa tai suorassa valvonnassa, vaan on heitteillä.

Kahdeksan sorsauntuvikkoa

 

20.5.2017

 

Päiväkoti Mellin väki kiittää Mellilän MLL:a hienosta Sadun aika nukketeatterin Prinsessa Ruusunen- esityksestä. Se oli jokaisen euronsa arvoinen!

 

 

Kiitos Jessille,Pauliinalle, Anne-Marille ja oppilaalle, jotka mahdollistivat mukavan Tyhy-iltapäivän ”Ryhmälle joka pakeni teatterista aistimatkalle”

 

 

Luojani. Kiitos, että olet säästänyt minut katkeruudelta jo yli puoli vuosisataa. Kiitos, että osaan iloita toistenkin onnesta ja menestyksestä. Anna, että jatkossakin osaan nauttia elämästä ympärilläni. Olivatpa se sitten kissoja, koiria, nuoria, vanhoja, taksikuskeja, mopopoikia tai mitä hyvänsä muita elämän osasia.

Kiitos

 

 

Oli kaunis tiistainen, toukokuun kuudennentoista päivän ilta ja odotukset korkealla! Lähdimme Loimaan Teatterille, katsomaan jo etukäteen, meille kehuttua näytelmää: Äideistä paskin. Välittömästi näytelmän alettua, alkoi kuulumaan lähistöltä, äänekästä ”taustanaurua” ja välillä yskimistä, ne jatkuivat koko näytöksen ajan. Ne veivät kyllä totaalisesti teatteri-nautintomme! Milloinkaan ennen, emme ole vastaavaa ”häiriköintiä” kokeneet missään teatterissa! Nauru tuntui riittävän moneen traakiseenkin tilanteeseen, joka ei muita naurattanut lainkaan! Tietenkin huumorintaju on hyvin erilainen, eri henkilöillä, mutta yleensä katsojat remahtavat yhtäaikaa, hersyvään ja aitoon nauruun” Näin kyllä kävi myöskin tiistainakin. Pidimme esityksestä, mutta emme todellakaan niistä taustaäänistä! Näyttelijöille iso kiitos esityksestä, joka ei tainnut olla ihan ”perinteinen”!

Teatterin ystävät

 

 

Jätevesien suunnitelmat ja toteuttaminen pyörii. Itselläkin se edessä. Mietityttää ankarat säännöt ja lait näille jätteiden käsittelyille. Mutta miten lie laita maanviljelijöillä, kun saavat työntää sianlannat peltoon, vaikka joki on lähellä? Eikö laki pitäisi olla myös siihen tarkoitukseen? Vai enkö tiedä. Tuntuu tuon rinnalla omat jätevedet mitättömiltä, kun kuitenkin kaivot olemassa.

Mellilän likka

 

 

Sote tuomitsee vuodeksi ehdonalaisuuteen kaikki terveyspalveluja käyttävät. Yksityispuolella asiakas on tulo ja kunnallisella puolella edelleenkin meno. Suomen kansa tulee maksamaan kovat taksat jotka valuvat yksityisten palveluntarjoajien taskuun. En kannata, että ihmiselle sidotaan pallo jalkaan vuodeksi, siis tuomitaan ehdonalaisuuteen. Sairas ei ole rikollinen, vaan apua tarvitseva ihminen.

Raili Koponen

 

 

Siniharmaan tila-auton kuljettaja: tulit torstaina pysähtymättä Stop-merkin takaa Hirvikosken suunnasta Vakkatielle. Pian sen jälkeen ryhmityit ja käännyit Myllykylään päin, suuntavilkutta. Miksi liikennesäännöt eivät koske Sinua? Tai jos et tiedä sääntöjä, niin autokouluun ja nopeasti!

Näkijä

 

 

Naisten vaatteiden sovituskopin peilistä näkyy kamera, mutta vartija kertoi, että kamera ei kuvaa kopin sisälle. Upeaa teknologiaa!

Tissishow

 

 

Eipä taida näkyä oripääläisiä pururatakierroksella maanantaina. Haluamme pitää oman pankin Oripäässä. Mutta jälleen Virttaalla mukana.

Pururatakiertäjä

 

 

Valitettavasti pankin kokouksen aikataulu ei ollut tiedossa Loimaan Lehden pururatatapahtumien aikatauluja laadittaessa. Haluamme tietenkin antaa oripääläisille mahdollisuuden vaikuttaa pankkiaan koskevissa asioissa ja osallistua myös ulkoilutapahtumaan, joten oripääläiset voivat halutessaan kiertää lenkin jo päivällä. Osallistumislistat löytyvät Kangastuvan portailta viimeistään puolilta päivin. On kivaa reippailla yhdessä, nähdään myös Virttaalla sunnuntaina!

Kati Uusitalo, päätoimittaja

 

23.5.2017

 

Suuret kiitokset henkilölle, joka löysi pankkikorttini Prismasta!

Onnellinen omistaja

 

 

Kalevalankadun a 11 kohdalla koivussa linnunpesä, lintu hautomassa. Kiva seurata pesimispuuhia. Kadunkorjaus alkaa ja koivut kaadetaan ikävä jos puu kaadetaan ennen linnukpoikasten lentokykyä.

Marketta

 

 

aikajana tyhmääki katkerampi

 

 

Loimaan Lehti (15.5.) uutisoi Loimaan kaupungin ja paikallisen yrittäjän välisestä sopimusrikkomuksesta. Yrittäjä on vaatinut kaupungilta runsasta 130 000 euron korvausta, mutta neuvottelujen jälkeen sopinut asian vaatimattomalla 14 000 eurolla. Mieleen tulee, että alkuperäinen vaade on räikeästi ylimitoitettu, muuten en ymmärrä yrittäjän näin reipasta tinkimistä korvausvaateessaan.

huolestunut veronmaksaja

 

 

Ysitien parantaminen on tarpeen. Toivottavasti ei kuitenkaan unohdeta rautatien kunnossapitoa. Sivistyneen ja ympäristöystävällisen yhteiskunnan yksi merkki on toimiva junaliikenne, Mieluummin paljon asutusta kävelymatkan päässä juna-asemasta kuin hajasijoitettuna torppa siellä toinen täällä.

 

 

Te kaksi tyttöä/poikaa niillä skoottereillanne joita vielä leikityttää Vesikosken puistossa, siivotkaa jälkenne, puistossa käy myös pieniä lapsia.

kettuuntunu siivoamaan jälkenne

 

 

hän lupasi tulla naulaamaanJokohan matonpesulaiturit pitäisi laittaa valmiiksi pesijöiden käyttöön, että saisi matot pestyä hyvän sään aikana.

Oripäähänkö mattopyykille?

 

 

onks loimaalla ihmisiä jotka osais pelata vielä marjapussia. ja jotka haluais pelata nelistään?

viestejä koppeihin kiitos….

 

 

Mikä meininki on yhdessä kaupungin korkeimmassa kerrostalossa: ei liputettu kaatuneiden muistopäivänä eikä kansallisena veteraani päivänä.

Ihmetyttää kovasti

 

25.5.2017

 

Kiitos Aija! Tekstisi ”Mellilän kylässä” ( LL 23.5. ) oli niin kaunis. Kertoi myös minun ajatuksistani. Kiintymyksestä ja siitä miten ylpeä voi olla omasta kotikylästään.

R

 

 

Lopettakaa nyt hyvät ihmiset se siilovalojen kanssa touhuaminen, ja käyttäkää siihen menossa olevat rahat vaikkapa katujen kunnostukseen. Menkääpäs katsomaan esim. Satakunnan tietä. Siellä olisi rahanreikiä.

 

 

Eipä ole päättäjiin luottamista, niin lupaillaan yhtä sun toista. Kitkonpuiston tilanne sen kertoi jälleen.

 

 

Tuhannesti anteeksi, sinä puna-asuinen, valpas miespyöräilijä, joka olit vähällä jäädä ajamani auton töytäisemäksi lähtiessäni piha-alueelta ke aamuna!

 

 

Presidenttimme sanoi että paperittomina maassamme olevia on kohdeltava lain mukaa. Sen käsittää, että on ihmisiä jotka haluavat meillä suojella näitä paperittomia, hyvää tarkoittaen. Mutta vaikea on käsittää sitä, ettei ymmärretä että näin suomesta tulisi maa jossa apu paperittomille olisi pysyvää ja tiedon levitessä paperittomat lisääntyisivät. Emme me voi maailmaa pelastaa ja ensisijaisesti on ajateltava oman maamme huonotuloisia. Paperittomat tulevat meille kalliiksi, kun itsellämmekin on köyhyyttä.

Taisto Levo

 

27.5.2017

 

Vanhaa Alastaron tietä Hirvikoskelta Alastarolle päin ajoi vastaan bussi keskellä tietä ylinopeutta keskiviikkona 24.5. klo: 13:36! Liikennesäännöt koskevat myös linja-autoja! Onneksi oli nopeat refleksit ettei ajettu nokkakolaria. Terveisin takapenkiltä pienen lapsen kanssa tilannetta sydän kurkussa seurannut äiti.

 

 

kyllä on marjapussin pelaajia täällä hirvikoskella

terveisin marja-liisaja mertsi

 

 

Ihailin ja kunnioitin mustaa lähes uutta ja komeaa johtotähteä liikenteessä, mutta sen vilkut eivät toimineet. Sama tuntuu vaivaavan montaa muutakin n.s. premium-luokan autoa. Voisiko joku vihdoinkin kertoa, mistä tässä typerässä ilmiössä on kyse?

anttiautoilija

 

 

Nyt Kari Nummila vitsin murjaisi (LL 25.5.). Hän unohti mainita kuningashaaveet, valkoisen terrorin ja Lapuan liikkeen.

Mellilän Oma Poika

 

 

Hienoa, että HongKong poisti kyltit melko nopeasti liikkeen toiminnan loputtua. Valitettavasti se on poikkeus, että näin tehdään: tässäkin kaupungissa on monia liikkeitä, joiden toiminta on loppunut ajat sitten mutta kyltit jämähtäneet paikoilleen.

Surullinen näky

 

30.5.2017

 

Kiitos iki ihanalle Haaran Köörille kun veitte loimaalaiset merelle sävelten siivin.

Saariston Sirkka

 

 

Hyvä että sinisessä autossa oltiin hereillä. Vasemmalle kääntyjä ei niinkä ollu…

 

 

Kaikkia kansa sitä ihmiset sukupolvesta toiseen pohdiskelevat, kuten esimerkiksi niinkin yksikertaista asiaa, mikä on ihmisen ”elämisen tarkoitus”? Ihminen vaan pitää itseään niin erinomaisena tekeleenä maailmassa, että sen elämällä muka olisi suurempi tarkoitus kun muilla eläimillä. Samaa tekotapaa käytetään niin ihmisen teossa kun muidenkin eläinten ja siitähän paljastuu se elämän tarkoitus. Eli yksinkertaisuudessaan rodun jatkuminen on ainoa elämän tarkoitus, että ei se sen kummempaa pohdintaa kaipaa.

Taisto Levo

 

1.6.2017

 

LL 30.5 Ypäjälle Frisbeegolf Rata. Mahtava päätös sivistys ltk:ta. Lähikunnissa on jo miltei kaikissa väh. Yksi rata. Mainio ja halpa harrastus luonnon helmassa jossa samalla näkee hienoja puistoja ym. kiertäessä ratoja ympäri suomen.

FBG Loimaa

 

 

Mahtavaa Siiri, pidä kiinni tuosta asenteesta! Toisinaan tapaa naisia, jotka lähtevät ”miehiselle” alalle vaatimaan etuoikeuksia ja kiukuttelemaan jos eivät niitä saa. Arvostuksen millä tahansa alalla saa nainenkin apua pyytämällä, opettelemalla, kysymällä, tekemällä työnsä tosissaan eikä ”naisena”. Eiväthän miehetkään kuuluta työtä tehdessään, että ”Minä olen mies”. Ja hiukan meiltä pitää löytyä myös huumorintajua niille, joiden mielestä nainen sopii vain hoitoalalle

;o)

 

 

Hurjan iso kiitos Prismassa asioineelle henkilölle maksukorttini löytämisestä! Neito oli hetken hädässä, onneksi ritari pelasti tilanteen!

Kiia

 

 

Voisikohan forssan sirkka-liisa anttilan jotenkin kloonata että saataisiin loimaan sairaalallekkin niin vahva puolustaja?

 

 

Eikö kitkonpuistoa voisi remontoida rakennus- ja teknisen puolen toimistoiksi? Luulisi kustannusten olevan vieläkin pienemmät, kuin nyt suunnitteilla oleville suunnitelmille. Tilan ollessa korjauskelpoinen (?) tämähän olisi hyvä vaihtoehto, ettei sitten taas epäonnistuneen remontin jälkeen tarvitse todeta, että tarvitaan jälleen uudet tilat uusille altistuneille.

Päivähoitopaikkaa miettivä

 

 

Jokaisella on oikeus oman näköiseensä aikajanaan olkoon se sitten miten tyhmä tai katkera tahansa eikä sen arvosteleminen kuulu kenellekään. Annetaan kaikkien kukkien kukkia jookos

🙂

 

 

Löytyykö Loimaalta innokkaita perustamaan tänne Frisbeegolf seura? Seuran jäsenet voisivat olla mukana esim. Ratojen kunnostuksessa ,rakentamisessa ja ylläpidossa. Kisojakin voisi järjestää ja opastusta lajin pariin ym.

FBG Loimaa

 

 

Sirkka Lukka (LL 25.5.17) kitkonpuistossa asuu kehitysvammaiset, eivät vanhuspalveluiden asiakkaat. Onkohan asianosaisilta (kummaltakaan) kysytty mielipidettä muuttohalukkuuteen. Kyllähän jokainen kotonaan haluaisi olla, ilman turhaa siirtelyä. Näin kaikille turvattaisiin mielekäs elämä! Nyt kaivattaisiin päättäjiltä rohkeutta kaikille suotuisiin päätöksiin.

 

 

Kari Nummila oli oikeassa, kyseessä oli Vapaussota ja itsenäisyytemme oikean juhlapäivän soisi olla voitonparaatin päivänä 16.5. Ensi vuonna tulee 100 vuotta täyteen, eiköhän laiteta sen kunniaksi juhlat pystyyn Loimaan suojeluskuntatalolla Heimolinnassa!

SK

 

 

Hoida verkossa sitä sun tätä. Tee netissä tuo ja se. Tuijota ruutua tuijottamasta päästyäsi. Hoida ”palvelu” ihan itse. Kyllä on typerää touhua. Ja hei, monen yksinäisen ainoa kontakti päivän aikana voi olla pari sanaa asiakaspalvelijan kanssa – halutaanko nekin hetket pois?

Kehitystäkö?

 

 

tiistai 30.5-17 klo  21.05 saatiin sadetta.

kiitollisuus paikallaan

 

 

jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä

 

3.6.2017

 

Oripäässä liikuntahallin viereisellä tontilla erinomaisen raivaustyön tehnyt nuorimies on totisesti palkkansa ansainnut! Hienoa työtä!

Tapsa Pukkila

 

 

Pyöräilijöille tiedoksi! Rullaluistelija on jalankulkija, joka kohdatessa väistetään tien puolelta, eikä yritetä väistää pientareen puolelta! Lisäksi olisi suotavaa seurata liikennettä eikä keskittyä maisemien katseluun!

Rullaluistelija, jolla polvi verillä ja varusteet rikki

 

 

Mahtaakohan olla liikennesäännöt muistissa… tulit törkeää ylinopeutta kaupungilla varomatta oikealta tulevaa, jolloin paha kolari oli enemmän kuin lähellä. Lapsia kyydissä ja äkkijarrutuksemme oli raju. Jatkoit matkaasi edelleen hidastamatta ja vieläpä koulun suuntaan, missä lapsia liikenteessä.

et tunne liikennesääntöjä

 

 

Mitenköhän tuleva oikeuskansleri Tuomas Pöysti pystyy valvomaan oikeudenmukaisuutta valmistelemastaan sote uudistuksesta?

Pukki kaalimaan vartijana

 

 

Mikä ihmeen pakkomielle jollakin taholla on purkaa Hurskalan vanha  ja kaunis vahva silta, paikalliset asukkaat sitä eivät ainakaan halua. Taas asiaa käsitellään Loimaan valtuustosalissa 16.6. ja päätetään sillan purkaminen ja muut siihen liittyvät asiat. Mitä tämä kaikki tulee maksamaan, ja minkä vuoksi, kuka tästä hyötyy? Kuinka usein Huittisten insinööri Nikander vanhaa siltaa kauhistelee ohi ajaessaan. Kun uusi silta on kuulemani mukaan jo keskeltä painunut, niin kun sitä korjataan, mistäpä sitten kuljetaan, tehdään tilapäinen silta. Eipä painanut Loimaan kansanedustajankaan vastustus asiassa, vaikka sanoikin että silta jää. Kyllä rahaa tuntuu riittävän tyhmyyksiin, kun samanlaisia siltoja on jätetty muuallekin, ja paljon huononpia, Hurskalan silta on vain pakko poistaa jostain syystä.

Esko Varjus

 

 

Luonnonystävän linkkejä. Monen tekisi mieli katsoa mitä luonnossa tapahtuu sellaista joka useimmiten on ihmissilmälle näkymätöntä.  Kannattaa kokeilla googlettaa ’nature webcam’ tai ’wildlife webcam’ tai ’luontokamerat’ tai mennä suoraan sivuille looduskalender.ee tai zooom.no.

Reijo Rajala

 

 

Miksi Suopellolla on aina liputuspäivinä pyykkiä narulla kilpailemassa Suomen lipun kanssa ? Toukokuussa olisi ollut kuusi liputuspäivää.

Pettynyt

 

 

Jos ei heilaa helluntaina ei aidsia adventina!

Asiaa miettinyt

 

 

Jos on heila helluntaina, niin on lapsi laskiaisna.

Tosi on

 

6.6.2017

 

Kiitos Kitkonpuiston päiväkodin ammattitaitoisella ja mahtavalle henkilökunnalle yhteistyön vuosista.

Elena & Tero

 

 

On se kumma juttu, kun äiti ei saa lapsiinsa kuria. onko autonpäällå hyppiminen fiksua. mielestäni liian kallis leku. Kun kyseessä ei ollut edes oma auto.

näin koulun kevätjuhlassa

 

 

Koska Hurskalan siltaa koskeva Kopit-kirjoitukseni 3.6. LL:ssä on herättänyt kiinnostusta asiaan, mikä oli tarkoituskin, niin tietoni perustui 1.6. Loimaan Lehdessä olleeseen pieneen kutsuun maanmittaus-toimitukseen 16.6. Loimaan kaupungintalolle.

Esko

 

 

Hengenvaaraa, melusaastetta, irtoavia sorsimolauttoja, hävinnyt luonnonrauha. Minun rannoillani et ainakaan kaahaa (LL 3.6.). Merellä saat kaahata niinkus viittit.

 

8.6.2017

 

Kesäkerholainen Suvi ja äiti kiittävät Loimaan Pyörähuoltoa ripeästä työstä ma aamuna.

Puhjennut takarengas

 

 

ankkuripaikan eteisen palkinnot löytäisivät varmaan hyvän kodin keilahallilta? Laaksovirrat varmaan osaisi rakentaa niille edustavan ja arvoisensa paikan, ja olisi sitten kaiken kansan nähtävillä!

ehdotus vaan

 

 

kirjailia nielaisi syötin

 

 

Sille farmariautonkin kuljettajalle tiedoksi: liikennemerkki kieltää läpiajon Puutarhurinkadulla.

 

 

Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteena ei ole ainoastaan hidastaa ilmastonmuutosta vaan pysäyttää se kokonaan”, luki lehdessä. Kaunis ajatus elää puhtaammassa maailmassa, mutta tuskin vailla pienitäkään mahdollisuutta toteutua. Ihminen ei voi ilmastonmuutoksia estää, niitä on ollut maapallolla historiassa tietämätön määrä ja niin luultavasti on tulevaisuudessakin. Mistään sopimuksista huolimatta ihminen likaa maapallon ilman, vedet ja koko luonnon kun aikaa tarpeeksi kuluu, valitettavaa mutta totta.

Taisto Levo

 

10.6.2017

 

Kiitos Alastaron yläasteelle! Kuluneeseen lukuvuoteen sisältyi jälleen hienoja elämyksiä ja monenlaisia tapahtumia arjen opiskelua piristämään ja yhteishenkeä lisäämään. Lukuvuoden luonto- ja ympäristöteeman kohokohta oli varmasti monen mielestä Kuhankuonon yöretki ja sen jokaiselle jotakin -periaatteella toteutettu ohjelma. Äitinä tuntui hienolta saada puhelimeen kuva riistakeittolautasesta ja nokkosrieskoista, joiden valmistukseen nuoret olivat itse osallistuneet. Opettajien innostus ja vaivannäkö sekä aktiivinen tukioppilastoiminta ovat Alastarolla omaa luokkaansa.

 

 

Eläinlääkäri Neovet Iso kiitos Kirsille & hoitajille. Ootte super super ihania ja teiltä saa hoidon parhaan. P.S. Enää en merkkaile. 🙂

Terv. Karvatassu-topi

 

 

Kun ketään muuta kuin Varjusta ei tunnu haittaavan vaikka Hurskalan silta puretaan pois ja lapset ja vanhukset kulkevat uudella sillalla suuren liikenteen joukossa. Loimaan kaupunki ei kuulemma ota siltaa vastuulleen eikä Niinijoen kyläyhdistyskään, vaikka kummallekaan ei tulisi euronkaan maksua.

Niinijoella asuva

 

 

Ajoin tiistai-illalla alas Tapiolan mäkeä kaupungiin päin. Nopeutta oli jonkin verran. Katsoin, että oikealta kerrostaloilta ei tullut ketään, eikä Turuntieltä ollut kääntymässä ketään. Kirkkopuistossa oli pariskunta ulkoiluttamassa koiria. Luulin, että kummatkin olivat hihnassa. Isompi koira sai tarpeensa tehtyä ja tuli aika vauhtia pyörätielle minua kohti. Jarrutin pyörät vinkuen ja sain väistettyä törmäyksen. En uskalla edes ajatella, miten olisi käynyt, jos refleksit olisivat toimineet huonommin. Koira oli mielestäni labradorinnoutaja ja väriltään musta. Koirien pitää lain mukaan olla kiinni yleisillä paikoilla liikuttaessa.

Pyöräilijä

 

 

Mikä siinä nyt maksaa ettei sitä palanutta talorumilusta saada purettua pois? Lapset siellä näkyvät leikkivän ja kenen vastuu jos jotain sattuu?

Haloo nyt!

 

 

Jos ei heilaa helluntaina niin saa olla kenen kanssa vaan koko kesän

🙂

 

 

Emme voi tietää, mitä olisi tapahtunut, jos punaiset olisivat voittaneet. Nyt voittajat syyllistyivät selvään kansanmurhaan ja sen jälkeiseen kaksivuosikymmentä kestävään terroriin.

PS

 

 

Voi teitä vanhat miehet, ottakaa nyt se pää jo pois sieltä takapuolesta ja yrittäkää vihdoinkin katsoa eteenpäin.

Huokaus

 

 

hyvä ystävä /kaveri on ihmiselle tärkeä.

ystävät voi valita toisin kuin sukulaiset

 

13.6.2017

 

Olipas antoisa kyläkävely Haaralla. Elsan tietomäärä valtava. Pihat joissa saimme vierailla, olivat silmänruokaa parhaimmillaan. Kiva tavata vanhoja koulukavereita. Suuri kiitos kaikille. Aurinkoista kesää.

T. Leena

 

 

Kiitokset lauantaisin ilmestyvästä LL:n Ennen-sivusta. Siinä on sopiva annos menneisyyttä, ja tulee joskus nostalginen olokin, kun lukee.

Ikääntyvä

 

 

Kiitos seurakunnan työntekijöille hyvin järjestetystä Ilmajoen retkestä! Paljon koimme että näimme.

Marja V.

 

 

Kiitos Kari Nummilan kommentista kirkkovaltuuston kokouksessa, koskien teologisia ratkaisuja. Olen samaa mieltä ” mikä on seuraava siirto.” On kaksi tietä, lavea tie ja Raamatun osoittama kaita tie, joka johtaa perille iankaikkiseen elämään.

Kaidan tien valinnut

 

 

Orotusta, niin paljon mää orotan viikolla, heti maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Nimittäin Loimaan Lehtee.

Olavi Mellilästä

 

 

Oliko uintiviestin tarkoitus kuitenkin uida vain matkaa ja saada osallistujia viestiin vai mikä?

hiukan pettynyt…

 

 

kyllä on kelan palvelut menneet huonoks. torstaina ja perjantaina pääsee sisään vaan ajanvarauksella. muutenkin aina pitkät jonot kun välillä on vaan 1 asiakaspalvelija

 

 

Kyl’ ihminen on yhtä paha kun muutkin villieläimet. Jos joku muu eläin eksyy ihmisen reviirille,se tapetaan.

 

 

Eikö kaikki asiakkaat ole samanarvoisia kaupan kassalla, kun maksaa ostoksiaan… ym… hyvillä mielin kauppaan, kaupasta pois…en mene enää kyseiseen puotiin…

Harmi

 

 

miksi seuraavaa siirtoa mietitään ollaan toimetonna?

 

 

Su 11.6 Ryynikivenkujalla v.ruskea kissa juossut oravan perässä auton eteen. Saanut osumaa, mutta jatkanut matkaa eikä löytynyt mistään. Toivottavasti kissa kunnossa ja löytänyt kotiin.

 

 

niinijoen kyläyhdistystä ei näkojään kiinnosta muu kuin pappisten lava pitäisi otta huomioon erilaiset mielipiteet. Hurskalan betoni sillasta ei olisi yhdistykselle kuluja

tämä muistetaan

 

 

Useimiten maailman pienimmätkin valtiot voittavat Suomen potkupallomaajoukkueen, tai pelataan tasan. Käsittämätöntä on tämä rahan poltto Huuhkajien matkoihin maailmaa ristiin rastiin ulottuvilla suuret rahat nielevillä pelimatkoilla, heidän harvoin saavuttamatta mitään. On selvää että harjoittelun halun suomalaisilta nuorilta vie heidän tietäessään sen, että on vaikea edetä jalkapallossa Suomessa, pelipaikat kun valloittavat ulkomaalaiset pelaajat. Tässä on syy potkupallo joukkueemme rähmällään oloon.

Taisto Levo

 

15.6.2017

 

Haluamme kiittää kaikkia vapaaehtoisia ja esiintyjiä, niin ihmisiä kuin eläimiä, jotka osallistuivat kesäjuhlaamme ja tekivät päivästä onnistuneen, vaikka sade hieman haittasikin. Oli hienoa nähdä omaisia runsain joukoin ilahduttamassa asukkaiden päivää. Hyvää kesää kaikille!

Kartanonmäen hoitajat

 

 

Saarisuon tilalla perjantaina asiantuntevat esittelyt ihanien kakkutarjottavien kera.

Mukana olleet

 

 

Eiks Hurskalan sillan vois joku puuhakas porukka ottaa nimiinsä? Jos se ei mitään kustannakaan. Sehän olis historiallinen ja vanhaa vaaliva teko.

Yks onkija

 

 

Kartanomäenkadun-Eteläkaaren jämäpätkästä voisi jatkaa kevyen liikenteen väylän Soikkelintielle. Parantaisi ja monipuolistaisi mukavasti ulkoilumahdollisuuksia.

Pieni pätkä, iso ilo

 

 

Väinölänkadun ja Satakunnantien kulmaukseen nousevan pienkerrostalon ohittaminen on hengenvaarallista kun reunus on täynnä rekkoja jotka peittävät näkyvyyden täysin. Miksei isojen nostojen aikana ole liikenteenohjausta?! Monia vaaratilanteita syntyy nostojen aikana kun näkyvyys on katkaistu ja autot menevät kovaa väärällä puolella tietä näkemättä vastaantulevaa liikennettä. Ps. myös ne montut voisi täyttää välillä ettei iskarit ole kovilla vaikka hiljaa menee.

Kalervo

 

17.6.2017

 

Loimipainon Mari ja Juha, kiitos painoalan ammattilaiset, teidän kanssa on kiva asioida.

kutsukortit

 

 

Käytin valinnan vapautta 13.6. klo 9.15 soitin kaupungin hammashuoltoon pyysin päästä hammaslääkäriin. Sain ajan samalle päivälle klo 14.00 Alastaron terveysasemalle ja hammas poistettiin. Siinä ei tarvittu oy yhtiötä rahastamassa. Nopea apu olen tyytyväinen saamani kunnalliseen terveyden huoltoon. Kiitos lääkärille sekä hoitajalle hyvästä palvelusta.

Tarmo Nurmi

 

 

Suuret kiitokset  Niinijoen metsästäjille ja Loimaan poliiseille saamastani avusta ja tuesta.

Maarit Hollo

 

 

Kiva, kun on nyt alkanut olemaan enemmän kuvia lehdessä. Kiitos.

Lukija

 

 

Juuri ajoin Honkajoen paikkeilla tien vieressä olleen vanhan sillan ohi, kaiteet maalattu ja penkat ajeltu siistiksi ja pielessä ylpeä kyltti ”Museosilta”. Olisi hieno Hurskalaankin, mutta viekö taas kateus kalatkin sillan alta?

Ei aina hävitetä kaikkea

 

 

nyt ois loimaan päättäjillä aika hankkia yöpäivystys takaisin loimaalle.mitä järkeä on lähteä viemään ihmisiä täältä turkuun päivystykseen kun meillä itsellä on toimiva sairaala. loimaalla on vaan kaksi ambulanssia, seuraava pöytyällä ja seuraava liedossa. entäs jos tulee hätätapauksia ja kaikki ambulanssit ovat tehtävässä josta ei voi niin vaan irrottautua. ja potilas tarvitsee nimenomaan ambulanssin. mitä tapahtuu, joutuuko ihmisiä kuolemaan sen takia että eivät saa apua ajoissa? tyksissä on valtavat jonot kun kaikkien naapurikuntien päivystys on siellä. hyvässä lykyssä joudut vielä siellä odottaan monta tuntia. ottakaa nyt hyvät päättäjät maalaisjärkikäyttöön ja tuokaa yöpäivystys takaisin loimaalle. ennen kuin tulee katastrofi

marja-leena

 

 

Pertti Liinoja, Pekka Markula ja Monica Juhala-Nuutila voisivat koittaa järjestää muillekin Oripään kunnan pienipalkkaisille työntekijöille kuin perhepäivähoitajille vaikkapa vaan satasen korotuksen kuussa ja vaikkapa vaan vuodeksikin.

Palkkaansa tyytymätön

 

 

Kyllä on naapurilla halvat huvit. Kyttää ovisilmästä niin kauan, että minä lähden viemään roskapusseja, ja tulee minun perässäni jätekatokseen.

 

20.6.2017

 

Kesäteatteriin Ypäjälle! Nyt on sellainen Seitsemän Veljestä lavalla, että jälkeenpäin harmittaa, jos missaa tämän… Tästä voi puhua Kokemuksena! Puhutteleva toteutus, joukkokohtaukset, musiikki ja kaiken kruunaava ja kokoava, mielettömän taitava ja rooliinsa sitoutunut veljessarja.   Sanoisin, että parin tunnin ajomatka tämän takia ei sitten ole vielä mitään, ja onhan täälläpäin majoitusliikkeetkin lomalaisia varten!  Musiikki, kulttuuri, teatteri, Suomi 100 – jos näistä edellämainituista jokin tuntuu omalta kiinnostuksenkohteeltasi, älä jätä väliin! Kiitos Ypäjän Musiikkiteatteri!

Anna Toukola

 

 

Superkiitokset Leenalle kaikista järjestelyistä ja että saatiin pelata….terkuin ne kaikki Ihanat naiset siellä rannalla!

 

 

Marja-Leena:Toit kopeissa esille vakavan puutteen Loimaalla. (Yöpäivystys Turussa, apu voi tulla vasta tuntien päästä) Loimaan seudun asukkaiden terv.hoitoon pääsy tarvittaesssa on turvattava lähellä kaikkina vuorokauden aikoina..ambulanssin odottaminen kaukaa voi olla kohtalokasta!

Hätähuuto seudun asukkaiden puolesta

 

 

Ei mitään järkee tossa kaljarallissa! Läppä auki vedetään eestaas kaljalle Loimaan jaYpäjän välillä! Se siitä Loimijoen virkistyskäytöstä…

🙁

 

 

Kyllä on ihmeellinen Ely-keskus Suomessa, kun ei kuuntele ketään, jos yksi heidän ”siltainsinööri” on käynyt katsomassa Hurskalan vahvan vanhan sillan huonokuntoiseksi, ja se on purettava, vaikka kaikki näkevät kuinka vahva ja kaunis se on. Ely-keskus ei uskalla edes kertoa näin pätevän insinöörin nimeä. Kuinka yksi mies kerta vilkaisulla voi tietää enemmän kuin paikalliset ihmiset, jotka näkevät sillan kunnon joka päivä. Kyllä 100 000 euroa on Ely-keskukselle näemmä pieni summa maiseman pilaamiseen. Jos Loimaan kaupunki ei halua siltaa pelastaa, vaikka voisi, niin kyllä hävettää olla loimaalainen. Sillasta kun ei tulisi euronkaan kustannusta kaupungille. Käykää hyvät ihmiset katsomassa siltaa, mistä se muka on heikko ja erittäin vaarallinen, niinkuin Ely-keskus väittää.

Sillalla viihtyvä

 

 

Olimme konfirmaatiotilaisuudessa Kanta-Loimaan kirkossa sunnuntaina, ja huono äänentoisto lähes pilasi koko tilaisuuden. Kaiuttimet särisivät ja vinkuivat. Kun kirkon akustiikka on valtavan kaiun vuoksi muutenkin tosi huono, niin on se nyt ihme, ettei niitä kaiuttimia ja johtoja saada paremmiksi, nykytekniikalla!

Sekavaa

 

 

Hei sinä palkkaasi tyytymätön ja muut ketä asia askarruttaa. Turhaan kirjoitit kolmesta Kh jäsenestä ikävään sävyyn Loimaan Lehteen. Sekä he, että me pph:jat emme ole syyllisiä tähän sotkuun. Sotkun aiheutti kunta itse. Kyse ei ollut palkankorotuksesta vaan virheen oikaisusta. Heti kun tämä asia tuli ilmi, meidän palkoista pudotettiin se surullisen kuuluisa 250 €/kk ilman lautakunnan tai muun kunnan elimen päätöstä. Ja tämä meidän palkka asia on läpäissyt tilintarkastuksen ja lautakunnat, mitkä läpikäyvät palkkoja eikä kukaan huomannut mitään epäselvyyksiä, ei ihme ettei tavallinen pph huomannut. Esim. Yhdellä hoitajista oli kyse 2.5 €/kk eikä suinkaan 250 €/kk mistä perussuomalaiset kirjoittivat. Jos jäi joku asia mieltäsi askarruttamaan kehoitamme rohkeasti ottamaan yhteyttä suurituloisiin pph:jiin niin voimme keskustella asiasta.

Nykyiset ja entiset perhepäivähoitajat

 

 

Kansalaistemme poliittista mielipidettä Suomessa mitataan kyselyin useiden lähteiden voimin ja käsittämättömän usein. Näitä mielipidemittauksia ei tulisi tehdä, vaan katsoa tulos vaaleissa. Sillä muu mittaaminen todennäköisesti johtaa kansalaisten mielipiteen ohjailuun, koska moni ihminen on luonteeltaan suuremmin asioita kyseenalaistamaton. Mielipidemittaukset on siis heikkojen luonteiden vaara ja niillä ihmisiä voi manipuloida. Manipuloinnin äitihän on juuri se media johon voi uskoa, tai sitten ei.

Taisto Levo

 

22.6.2017

 

Upea paikallisin voimin toteutettu kesäteatteri Krekilässä. Upeita heittäytymisiä rooleihin konkareilta sekä paljon nuoria joista kuulemme viellä.

Mitä kesät olisivat ilman kesäteattereita?

 

 

käykö Loimaalla kellot eri aikaa, kuin muualla Suomessa? Vai onko Citymarketin sulkemisaika noin 20.00?

Oven takana 4 minuuttia vailla

 

 

sinä joka kolheit valkoista pakettiautoa 20.6 siilinpesän Parkissa, toimintasi nähtiin, ota yhteyttä.

0400 531 504

 

 

Mitäs se kaljaralli pitkin loimijokea sitten on jos ei nimenomaan virkistyskäyttöä?

Läppä auki

 

 

Tummaraidallinen leikattu kolli kissa valkoinen rinta ja tassut kaipaa kotiaan jos tunnet omaksesi yht. 040 5099 949.

 

 

mahtaako juhannuksena uskaltaa laiturilla istua ja Loimijoessa varpaita uittaa vai tuleeko liikaa aaltoja.

voi näitä maailman murheita

 

 

Miksi puistokadulle ilmestyi se suupielet alaspäin oleva nopeusnäyttö vasta koulujen loputtua?

 

 

Eikö poliisi saa millään kuriin näitä häiriköitä jotka yökaudet ajavat näillä viritetyillä mopoilla. Viikonvaihteen aikana koko yö rallia moni varmaan joutui valvomaan koko yön. Eihän nämä häiriköt sitä itse ymmärrä että on muitakin ihmisiä tässä maailmassa.

 

 

Miksi sen moottoripyörän tarvitsee pitää niin helveltillistä meteliä? Keskellä yötä ajetaan ja herätetään koko kylä. Kuskeina aikuisia miehiä, jotka jäivät lapsen tasolle tässä asiassa. Ei tartte ihmetellä, miksi mopopojat keulii ja rällää pakoputkivikaisilla pärisijöillään vuorokauden ympäri = ottavat mallia isommistaan.

Typerää touhua

 

27.6.2017

 

Posti kun yleensä saa vain negatiivista palautetta, niin nyt tulee kerrankin kiitosta. Sattui pieni moka postille, mutta se korjattiin tosi hyvällä palvelulla ja vieläpä aatonaattona. Postimies toi pakettimme kotiin asti jakelun jälkeen. Kiitos Sinulle vielä kerran.

Luikistontie 196:n asukkaat

 

 

Isot kiitokset Loimaan Laatuauton Laurille! Loistavaa palvelua ja asenne kohdallaan! Oikein hyvää kesänjatkoa ja jatka samaan malliin 🙂

Juhannuspeura

 

 

Kiitos tunnelmallisesta ja kauniista laulusta ja musiikista Loimaan torilla 20.6.

Lisää odottava

 

 

Kyllä minä niin paljon mieleni pahoitin juhannusaattona Loimaan torilla. Finlandia-hymnin aikana kaksi miestä oli lakit päässä.

Ei ymmärrä aikuisten miesten käytöstä

 

 

Hurskalan silta puhuttaa. Siitä ei luulisi olevan mitään haittaa kellekään, päinvastoin se on kyläläisille kiva onkipaikka…..no se ehkä onkin riittävä syy sen purkamiseen. Loimaan kadut ja maantiet on paikoin todella huonossa kunnossa eikä korjausrahaa tunnu olevan, sillan purkuun kyllä olisi. Autostani on kevään aikana tuhoutunut 3 vannetta 210-tien asfaltin reunoissa olevien pahojen rikkoutumisten vuoksi. Jos sellaisiin monttuihin mopoilija tai pyöräilijä ajaa niin varmasti sattuu. Kukahan silloin maksaa? Ei maalaisjärjellä voi kaikkea ymmärtää.

Kalevi Karjalainen

 

 

Eikös se hallituksen Lundgren siirretty pois töistä sieltä teknisestä toimistosta

Happamia sano kettu

 

 

Miksi Petäjoella levitetään kantaa niin että roiskuu OK-talon seinään joka vuosi. Paljonko paskan pitää olla seinästä. Mitkä on asetukset. Hyvää Juhannusta ja Äitienpäivää

Joka päivä

 

 

Onko Metsänhoito yhdistyksen kaksi viikkoa Joulusta-Juhannukseen vai onko se vieläki pitempi aika

metsuri etelästä

 

 

Viime aikoina on mittailtu sitä minkä puolueiden arvomaailma ja arvojohtajuus olisi yhdenmukainen. Yhdenmukaiset arvot löytyivät Kokoomus, Keskusta ja Uusi vaihtoehto loikkari puolueesta ja niin hallitus on koossa. Nyt on niin että Kokoomus ja Keskusta päättää ja Uusi vaihtoehto myötäilee. Suuri painoarvo p suomalaisista eronneelle U vaihtoehdon hallitus halukkuudelle oli ministerisalkuilla ja mustien autojen pehmeät penkit. Arvopohjaltaan huonompaa politiikkaa meillä ei ole nähty ja oman edun tavoittelua!

Taisto Levo

 

29.6.2017

 

Kelassa saa hyvää ja asiantuntevaa palvelua.

Koettu on

 

 

Nyt jokainen veronmaksaja voi omin silmin käydä toteamassa miten yhteisiä varoja poltetaan taivaan tuuliin Kalevalankadun remontissa. Tuhansia kuutioita luonnonharjusta otettua hiekkaa poistetaan, jotta voidaan tuoda ongelmajätteeksikin luokiteltavaa kiviainesta tilalle. Samaan aikaan ostetaan kymmenillä tuhansilla euroilla aurinkopaneeleilla tuotettua ”imagosähköä” ylihintaan, jotta voidaan esittää olevamme ekologinen kaupunki. Voi tätä päättäjien kaksinaismoraalin määrää!

Timo Lahtinen

 

 

Prisman invaparkki 28.6. Sininen auto, jolla invalupa pysäköity invaruudun viereen ajoväylän ja invaruudun väliin. Sen vuoksi en saanut invaruudussa olevan autoni ovea auki siten, että olisin päässyt sisään autoon. Huomioidaan myös toisemme pysäköidessämme invaluvilla.

Invaluvallinen

 

 

Oripääntiellä oli todellinen vaaratilanne, kun ilmeisesti kuormasta pudonnut klapi oli keskellä tietä. Siihen osuessa olisi voinut tulla pahaa jälkeä. Toivonkin, että peitätte myös klapikuormanne kunnolla.

Motoristi