Ajokunnottomia kuljettajia jäi kiinni viikonvaihteessa

0

LOIMAA Henkilöautosta löytyi pieni määrä kannabista sekä nyrkkirauta, kun poliisipartio pysäytti auton kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi Lönnrotinkadulla varhain lauantaiaamulla. Henkilöautoa ajoi 1990-luvulla syntynyt virolainen mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Hän puhalsi poliisin alkometriin 0,70 mg/l. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen. Auton kyydissä oli 1990-luvulla syntynyt loimaalainen mies, jonka takin taskusta löytyi nyrkkirauta. Matkustajan epäillään syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon.

Humaltuneena liikenteeseen lähtenyt mopoilija suistui pientareelle ja kaatui Tappuritien ja Metallimiehenkujan risteyksessä lauantaina illalla. Mopoa ajoi 2000-luvulla syntynyt paikkakuntalainen mies, joka oli ajanut Tappuritietä pitkin kohti Myllykyläntietä. Mopoilija puhalsi poliisin alkometriin 0,81 mg/l. Hänet kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,68 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Mopoilija ei loukkaantunut kaatumisessa.

Rattijuopumuksesta epäilty paikkakuntalainen mies jäi kiinni Mellilän Loukeentiellä lauantaina illansuussa. Henkilöautolla liikkunut mies puhalsi poliisin alkometriin 1,34 mg/l. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, ja henkilöauto oli katsastamaton sekä poistettu liikenteestä. Mies kuljettiin Loimaalle verikokeisiin. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.