Hurrikaani kylvetti Ankat Oripäässä

0
Antti Ropponen on jo tuttu tehohurrikaani. Kuva: Juuso Riponiemi

Lentopallo
Valtteri Arra
Hurrikaani–Vantaa Ducks 4–0 (25–20, 25–20, 25–23, 25–18).
Hurrikaani-Loimaa aloitti viralliset harjoitusottelut Oripäästä, jossa Oripään Urheilijat toimi ottelutapahtuman järjestäjänä. Ottelussa Hurrikaani oli fyysisesti ja pelillisesti valtavasti Ducksia edellä. Päävalmentaja Jussi Heino oli päättänyt kierrättää kaikkia pelikykyisiä pelaajiaan, ja ainoastaan Sakari Mäkinen pelasi ottelun alusta loppuun saakka.
– Kun päästiin alun jännityksestä eroon, alkoi pelaamisessamme olla järkeä, Heino summasi.
Heino vaihtoi kahteen viimeiseen erään nuorisokaartin kokonaisuudessaan kentälle, mutta ottelun tempo ja taso ei juurikaan laskenut. Itse asiassa Hurrikaani uusi passari Santeri Välimaa, 18, onnistui debyytissään erinomaisesti. Onnistujiin voidaan laskea junioriosastosta myös Lauri Vanhanen 19, jonka vastaanottopelaaminen on selvästi hänen vahvuutensa.
– Kyllä laiturit ainakin tykkäsivät passarien pelaamisesta, Heino paljasti.
Yleensä hillitysti omiaan kehuva päävalmentaja myönsi, että neljännen erän pelaaminen oli jopa erinomaista. Se on paljon sanottu kokeneelta valmentajalta.
Vantaalaisilla on vielä paljon tekemistä oman pelaamisen suhteen. Liigassa ensimmäistä vuottaa valmentava Juho Rajala ei löytänyt tehoja oikein keneltäkään. Jos ankkalaumasta joku pitäisi mainita, se voisi olla debyyttikauteen valmistautuva hakkuri Aleksander Rastamo.
Hurrikaani jatkaa harjoituspelejä tulevana viikonloppuna Akaassa ja ensi viikolla Koskella.