Hurrikaani voittoisa Akaassa

0
Tino Vuori on väläytellyt kykyjään hakkurina. Kuva: Juuso Riponiemi

Lentopallo
Valtteri Arra
Hurrikaani selviytyi viikonloppuna Akaassa pelatun lentopallon harjoitusturnauksen voittajaksi. Kolmesta pelistä Hurrikaani kuittasi kolme voittoa. Joukkue voitti finaalissa järjestävän seuran Akaa Volleyn 3–0 (25–16, 33–31, 25–17).
Harjoituspelien tapaan kokoonpano vaihtui ottelusta toiseen, mutta Sakari Välimaa pelasi passarina kaikki pelit alusta loppuun saakka. Nuori passarilupaus keräsi turnauksen aikana kehuja, eikä syyttä. Välimaa on päässyt liigarytmiin kiinni hämmästyttävän hyvin ja nopeasti.
Pitkästä aikaa näyttää myös siltä, että Hurrikaanilla on liigamitat täyttävä kakkoshakkuri. Aikaisemmin Antti Ropponen on joutunut pelaamaan lähes koko liigakauden ilman minkäänlaista varamiestä. Nyt Välimaan tapaan liigadebyyttiään odottava Tino Vuori on osoittautumassa erinomaiseksi hankinnaksi. Ropposen tapaan vasenkätinen hakkuri on hyökkäysvoittoinen ja fyysisesti vahva.
Joukkueen harjoitusottelut jatkuvat keskiviikkona Koskella. Perjantaina Hurrikaani esiintyy ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä, kun vastustajaksi saapuu Kasper Vuorisen valmentama Raision Loimu.