Hurrikaanilta kentällä oli hivenen muutettu kokoonpano, ja esimerkiksi passari Santeri Välimaa (6) sai keskiviikkona peliaikaa Valepan ykkössarjajoukkuetta vastaan. Kuva on ottelusta Hurrikaani–Etta syyskuun lopulta. Välimaan vieressä ovat Henrik Porkka ja Tapio Toiviainen. Kuva: Juuso Riponiemi.

Lentopallo
Valtteri Arra
Valepa2–Hurrikaani 0–3 (14–25, 15–25, 20–25).

Hurrikaani kohtasi keskiviikkona Sastamalassa Vammalan Lentopallon ykkössarjajoukkueen Suomen cupin puolivälierissä. Tasoero Mestaruusliigan kärkijoukkueen ja ykkössarjalaisen välillä oli valtava.
Hurrikaanin päävalmentaja Jussi Heino marssitti kentälle hivenen normaalista muutetun kokoonpanon, jossa passarina pelasi Santeri Välimaa ja hakkurina Tino Vuori. Näillä muutoksilla Heino antoi tärkeätä peliaikaa Välimaalle ja Vuorelle ja samalla lepoaikaa ykköshakkuri Antti Ropposelle ja passari Inoslav Krnicille.
Pelaajavaihdot eivät joukkueen pelillistä tasoa laskeneet yhtään vaan Vuori hakkasi palloa kenttään 59 prosentin tehoilla. Vuori palkittiin Hurrikaanin parhaana saldoten 15 pistettä kolmeen erään. Verkolla pitkät ja fyysiset keskipelaajat Mikko Suomalainen ja Henrik Porkka ottivat yhteensä seitsemän torjuntapistettä, ja Peter Vuorinen hääri liberona erinomaisesti.
Hurrikaani paketoi ottelun minuuttia vaille tunnissa Sylvään koululla ja eteni voiton turvin välieriin. Välierissä vastaan asettuu lauantaina Mestaruusliigan vieraspelissä vastaan asettuva Savo Volley. Hurrikaani on jo kertaalleen Savo Volleyn tällä kaudella voittanut. Toisessa välieräparissa kohtaavat Valepa ja Karelian Hurmos.