Loimaan kaupungin sote-johtajaksi haki 13 henkilöä

0

LOIMAAN kaupungin uuden sosiaali- ja terveysjohtajan haku on päättynyt, ja virkaan haki yhteensä 13 henkilöä.
Virkaa hakivat sosiaalityöntekijä Tuula Hannele Abdo, osastonhoitaja Hanna Aho, toimitusjohtaja Timo Hokkanen, johtava asiantuntija Mervi Ihantola, erikoistuva hammaslääkäri Hannaleena Jämsä, sosiaalityön johtaja Heli Kaskiluoto, koulusihteeri Niina Koski, apulaisosastonhoitaja Pihla Laakso, sosionomikoulutuksen lehtori Toni Leander, sosiaalityöntekijä Emmi Lehtovuori, tiimiesimies Tarja Rounamo ja taloussuunnittelija Marika Valkama.
Yksi hakijoista ei halunnut nimeään vielä julkisuuteen.
Kaupunginhallituksen on tarkoitus päättää sote-johtajan valinnasta marraskuun puolivälissä. Sitä ennen ovat haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit.