Pakkauskeräyspisteitä vähennetään Loimaalla

0

Loimaa
Anu Salo
Lokakuun kuluessa Loimaalta häviää kaksi pakkausmateriaalien keräyspistettä. Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:n lakkautuslistalla ovat Hossinkadun ja Leppäkuljunkadun ekopisteet. Neljästä keskustan tuntuman keräyspisteestä jäävät jäljelle Satakunnantiellä jokirannassa ja Loimaan K-Citymarketin pihassa sijaitsevat säiliöt.
Ratkaisuun päädyttiin kahdesta syystä. Hossinkadulla syy on sijainti, Leppäkuljunkadulla sotkuisuus.
– Hossinkadun ja Citymarketin pisteet ovat niin lähellä toisiaan, että molempien ylläpidossa ei ole järkeä. Citymarketin pisteellä on lisäksi tehokas puristin, jolla pahvit ja muovit saadaan pieneen tilaan, Rinki Oy:n Varsinais-Suomen aluepäällikkö Harri Patana perustelee.
Leppäkuljunkadun keräyspiste lakkautetaan, koska sen sotkuisuutta ei ole millään saatu kuriin.
– Ei sekään paikka niin kovin syrjässä ole. Sen verran kuitenkin, että sinne on vähän liian helppo tuoda tavaraa, joka ei sinne ollenkaan kuulu.

 

Lue lisää 15.10.2019 lehdestä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here