Pakkauskeräyspisteitä vähennetään Loimaalla

0

Loimaa
Anu Salo
Lokakuun kuluessa Loimaalta häviää kaksi pakkausmateriaalien keräyspistettä. Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:n lakkautuslistalla ovat Hossinkadun ja Leppäkuljunkadun ekopisteet. Neljästä keskustan tuntuman keräyspisteestä jäävät jäljelle Satakunnantiellä jokirannassa ja Loimaan K-Citymarketin pihassa sijaitsevat säiliöt.
Ratkaisuun päädyttiin kahdesta syystä. Hossinkadulla syy on sijainti, Leppäkuljunkadulla sotkuisuus.
– Hossinkadun ja Citymarketin pisteet ovat niin lähellä toisiaan, että molempien ylläpidossa ei ole järkeä. Citymarketin pisteellä on lisäksi tehokas puristin, jolla pahvit ja muovit saadaan pieneen tilaan, Rinki Oy:n Varsinais-Suomen aluepäällikkö Harri Patana perustelee.
Leppäkuljunkadun keräyspiste lakkautetaan, koska sen sotkuisuutta ei ole millään saatu kuriin.
– Ei sekään paikka niin kovin syrjässä ole. Sen verran kuitenkin, että sinne on vähän liian helppo tuoda tavaraa, joka ei sinne ollenkaan kuulu.

 

Lue lisää 15.10.2019 lehdestä