Loimaalaismies uhkaili, pahoinpiteli ja varasti pakettiauton

0

LOIMAA Poliisi epäilee loimaalaista noin 30-vuotiasta miestä pahoinpitelystä, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä laittomasta uhkauksesta.
Tapahtumat alkoivat keskiviikkona päivällä yhden jälkeen Kojonkulmantiellä lähellä Inkiläntien liittymää, kun kyseinen mies tuli kävellen koiran kanssa vastaan läheisiään, jotka olivat liikkeellä pakettiautolla.
Erinäisten tapahtumien jälkeen mies pahoinpiteli ja uhkaili autossa ollutta pariskuntaa auton ulkopuolella. Tämän jälkeen mies anasti auton käyttöönsä, ajoi sillä noin 400 metrin matkan, jolloin hän ajautui autolla ojaan tien vasempaan laitaan.
Ajokiellossa oleva mies poistui autosta koiran kanssa ja pakeni paikalta. Poliisi tavoitti poliisikoiran avustuksella miehen noin 600 metrin päästä metsäsaarekkeelta ja otti miehen kiinni.