Matti Kulmanen ja Kati Rekola hakivat Oripään kunnanjohtajaksi

0

ORIPÄÄN uuden kunnanjohtajan haku päättyi torstaina, ja virkaan haki 11 henkilöä.
Hakijoiden joukossa ovat myös tällä hetkellä Oripään kunnanjohtajan tehtäviä hoitava, vt. kunnanjohtaja Kati Rekola ja Oripään sivistyslautakunnan puheenjohtaja ja kunnanhallituksen jäsen Matti Kulmanen.
Virkaan hakivat koulutuspäällikkö Marianne Eliasson (Helsinki), kehitysjohtaja, kasvatustieteen maisteri Ilpo Haalisto (Nousiainen), viestinnän suunnittelija, tradenomi Seija Karnisto-Toivonen (Salo), sotatieteiden maisteri Matti Kulmanen (Oripää), elinvoimapäällikkö, tuotantotalouden insinööri Juha Liukkonen (Turku), yrittäjä, toimitusjohtaja, valtiotieteiden maisteri Francis McCarron (Lahti), sosiaalijohtaja, vt. kunnanjohtaja, kasvatustieteen ja valtiotieteiden maisteri Kati Rekola (Turku), konsultti, terveystieteiden maisteri Timo Tolppanen (Masku), sosiaalijohtaja, diplomi-insinööri, valtiotieteiden maisteri Tatu Ujula (Laitila) ja kiinteistölakimies, kirjanpitäjä, oikeusnotaari Iiro Varhia (Loimaa).
Yksi hakijoista ei halua tietojaan julkisuuteen.