Ypäjä
Oona Tepponen
Ypäjän musiikkiteatterin kesän 2020 ohjelmiston täyttää suomirock, kun näyttämön valtaa suomalainen musiikkinäytelmä Vuonna 85. Samalla juhlistetaan 35-vuotista taivalta, sillä musiikkiteatteria on esitetty Ypäjällä jo vuodesta 1985.
Markkinointivastaava Milla Malin kuvailee teosta uudeksi aluevaltaukseksi.
– Se on kuin kasvojenkohotus, ryppyvoide, hän naurahtaa kuvaillen kyseessä olevan jotain kevyttä ja erilaista.
Juhlavuoden musikaalin kimppuun on haluttu käydä tutulla porukalla. Musiikista vastaa kapellimestari Kari Mäkiranta, koreografiasta Iiris Salmela ja ohjaajana toimii Tuomo Salmela. Samalla kokoonpanolla toteutettiin musikaali West side story viime kesänä.
Mäkiranta paljastaa, että musiikista tulee vastaamaan iso rockbändi.
– Ainakin 20 kitaraa!
Salmelat ja Mäkiranta odottavat suomalaisen musiikin houkuttelevan paikalle myös uusia katsojia.

 

Lue lisää 7.11.2019 lehdestä