Video: Google Cloudin Carita Mäkinen ja teknologian vaikutus työskentelyyn

0
Googlen asiakkuusjohtaja Carita Mäkinen esiintyy Rekryexpossa kello 11.

Rekryexpo-tapahtumassa puhutaan keskiviikkona ict-asiaa. Ict-alan työelämää, maakunnan ict-osaamista, alan yrityksiä, koulutusta, ammattilaisia ja tuoretta tietoa on esillä tapahtumassa.

Yksi paikalla olevista ict-osaajista on Google Cloudin Carita Mäkinen. Hän pohtii kello 11 alkavassa puheenvuorossaan, miten teknologia muuttaa työskentelyämme.

Loimaan Lehti näytti esiintymisen suorana lähetyksenä. Katso tallenne esityksestä:

 

 

 

CARITA MÄKINEN työskentelee Googlella asiakkuusjohtajana. Hän seuraa työssään läheltä tekoälyn kehittymistä.

Mäkinen uskoo, että tulevaisuudessa koneet tekevät ihmisten puolesta mekaanisen työn ja ihmisille jää enemmän aikaa ajattelulle.

– Tulevaisuudessa pystymme käyttämään yhä enemmän puheohjautuvia palveluita. Uskon, että puheohjautuvista palveluista tulee arkipäivää, kun saamme kielituen myös suomen kielelle nykyistä vahvemmin, Mäkinen sanoi Rekryexpo-lehden haastattelussa marraskuun alussa.

 

Rekrytointitapahtuman teemana on ict, mutta Rekryexpossa on mahdollisuus löytää töitä monilta toimialoilta. Mukana on yli 40 yritystä, joissa on tuhansia avoimia työpaikkoja.

 

REKRYEXPON toinen suora lähetys alkaa kello 13. Silloin Milla Heikkilä Sofokus Groupista tarkastelee, miksi naiset eivät löydä teknologia-alalle.

Marraskuun Rekryexpon pääpuhuja on näyttelijä, juontaja ja laulaja Roope Salminen. Tunnettu supliikkimies luennoi verkostoitumisesta ja työkavereiden valinnasta. Salmisen esityksen aiheena on Verkostoitumisen tärkeys ja mahdollisuudet, sekä kuinka valita ihmiset joiden kanssa tehdä töitä ja alkaa yrittäjäksi. Salminen esiintyy Turun Messukeskuksessa kello 14.30.

 

Rekryexpo

  • Kokoaa jälleen saman katon alle Varsinais-Suomessa rekrytoivat yritykset ja potentiaaliset työntekijät.
  • Tapahtumassa mukana olevissa yrityksissä on avoinna noin 2 000 työpaikkaa.
  • Tapahtumassa on luentoja työelämästä, yritysesittelyjä, opastusta työnhakuun sekä useita rekrytoivia yrityksiä osastoineen.
  • Rekryexpon järjestävät yhteistyössä Turun Messukeskus ja TS-Yhtymän mediat.
  • Turun Messukeskuksen ovet ovat avoinna kello 10–17.