Riikka Riihimäki keskusteli puheenjohtaja Jari Hepomaan kanssa Ypäjän kunnanvaltuuston kokoontuessa 14. marraskuuta.

YPÄJÄ Ypäjän kunnan vt. kunnanjohtaja Riikka Riihimäki (43) eroaa tehtävästään. Hänet on valittu Forssan Yrityskehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Riihimäki aloittaa tehtävässä heti ensi vuoden alussa, kun Forssan Yrityskeskuksen nykyinen toimitusjohtaja Maria Jokinen siirtyy jokioislaisen FM-Haus Oy:n operatiiviseksi johtajaksi.
Toimitusjohtajan paikkaa tavoitteli 28 hakijaa, joista Fykin hallitus haastatteli seitsemän. Riihimäki vakuutti ammattitaidolla, energisyydellä ja seudun hyvällä tuntemuksella, Fykin hallituksen puheenjohtaja Jaana Lähteenkorva sanoo tiedotteessa.
Riihimäki on aiemmin työskennellyt Ammattiopisto Tavastiassa lehtorina, osastojohtajana ja koulutuspäällikkönä lähes 20 vuoden ajan. Hän on myös toiminut yrittäjänä vuosina 1997–2003. Koulutukseltaan Riihimäki on oikeustieteiden laitokselta valmistunut hallintotieteiden maisteri. Hän on syntynyt Forssassa ja asuu Jokioisilla.
– Olen perusluonteeltani kehittäjä, joka elää aina nykyhetkeä monta askelta edempänä. Minulla on kyky ja tarve nähdä asioista monta puolta ja etsiä parempia tapoja tehdä asioita. Odotan suurella mielenkiinnolla mitä saamme aikaiseksi, kun teemme seutukuntaa entistä elinvoimaisemmaksi, Riihimäki sanoo.
Hän aloitti Ypäjän kunnanjohtajan virassa huhtikuun alussa. Hänen mukaansa kunnanjohtajana toimiminen antoi yhden näköalapaikan lisää ja samalla mahdollisuuden verkostoitua tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
– Sain monelta taholta kannustusta hakea Fykin toimitusjohtajan tehtävää ja onneksi niin tein. Saan jatkaa työtä seutukunnan hyväksi uudelta tekijän paikalta, Riihimäki iloitsee.

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä