Loimaalaismies rysäytti autolla päin seinää Marttilassa ja pakeni puun taakse piiloon

0

Loimaalaismiehen autoilu päättyi talon seinään Härkätiellä Marttilassa lauantai-iltana.

Poliisi sai törmäyksestä ilmoituksen iltakuuden aikaan. Ilmoittaja kertoi kuulleensa kovan rysäyksen, ja kun hän oli mennyt katsomaan, hän näki päin seinää ajautuneen auton ja miehen, joka seisoi auton vieressä. Mies oli kertonut olevansa auton omistaja, mutta hän oli poistunut paikalta jalkaisin ennen poliisin tuloa.

Paikalle meni kaksi partiota. Toisen partion koira sai jäljen paikalta poistuneesta miehestä. Koiran avulla poliisi löysi epäillyn miehen, joka piilotteli puun takana.

Miehelle suoritettu seulonta-alkometrin puhalluskoe osoitti, että mies oli vajaan 0,4 promillen humalassa. Lisäksi huumepikatestin mukaan mies oli käyttänyt huumausainetta.

1980-luvulla syntynyttä loimaalaista miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.