Muista kaveria Loimaa 50 -lehdellä – lähetä se täältä linkistä

0


Loimaalaisista tapahtumista, työpaikoista, harrastuksista ja asumisen mahdollisuuksista kertova Loimaa 50 -erikoislehteä voi vielä hakea Loimaan Lehden konttorilta ja viedä vaikka tuliaisina vuodenvaihteen kyläreissuilla kavereille.
– Paikallisista asioista ja aikaansaannoksista kertova julkaisu kelpaa vaikka joulukortiksi tai pukinkontin täytteeksi kaukaisemmillekin kavereille, päätoimittaja Kati Uusitalo suosittelee.
Lehteä saa noutaa lehden konttorin aukioloaikoina ma–pe klo 9–13 ja muina aikoina lehtiä löytyy konttorin etuovelta laatikosta.
Loimaan Lehti lähettää erikoislehteä puolestasi kotimaassa eteenpäin, joko paperilehtenä tai digiversiona, kunhan täytät lomakkeen lehden nettisivuilla
(www.loimaanlehti.fi) – digiversiona lähetys onnistuu tietenkin minne tahansa maailmaan.
– Yritämme postittaa lehtiä nopeasti, mutta koska postissa kulkee joulun alla paljon tavaraa, niin kannattaa käydä täyttämässä lomake mahdollisimman nopeasti, jotta se ehtii perille.
Loimaa 50 -lehti ilmestyi lokakuussa ja sitä jaettiin Loimaan seudulla yli 23 000 kappaletta. Sen jälkeen sitä on lähetetty Loimaan Lehdestä seudun ulkopuolelle jo yli 500 kappaletta joko printtilehtenä tai digiversiona ja sitä on jo haettu myös konttorista satoja kappaleita.
Loimaan Lehden konttori avoinna ma–pe klo 9–13, Käsityöläiskatu 10
(käynti Väinämöisenkadun puolelta).

Loimaa 50 -erikoislehti sisältää 50 erilaista asiaa, ihmistä ja ilmiötä Loimaasta ja kertoo asioista, joita Loimaalla on saatu aikaan yhdessä ja itte – nyt siis miettimään kenelle pitäisi lähettää annos Loimaa-tietoutta!

Jotta loimaalaisista yrityksistä, asumisesta ja vapaa-ajan mahdollisuuksista tietäisi mahdollisimman moni, voit:

Itse jakaa lehteä linkkinä sähköisessä muodossa vaikkapa sähköpostin tai some-viesteissäsi.

TAI

Voit pyytää Loimaan Lehteä lähettämään erikoislehden paperiversion tai sähköisen lehden tuttavallesi tai vanhalle koulukaverille tai sukulaiselle täältä: https://www.loimaanlehti.fi/2019/10/kuka-ansaitsisi-loimaa-50-erikoislehden-lahetamme-lehden-puolestasi/

 

Lue Loimaa 50 -lehti täältä: http://www.lehtitehdas.fi/lehdet/Loimaa50/