Ypäjän johtajaprosessin kaikki hakijat julki

0

Ypäjän kunta on harkinnan jälkeen antanut medialle kaikki kunnanjohtajan virkaa hakeneiden nimet. Viisi hakijaa oli esittänyt toiveen, ettei heidän nimeään kerrottaisi vielä hakuprosessin tässä vaiheessa.
Nämä hakijat ovat master of business administration Anina Luoma Forssasta, yhteiskuntatieteiden maisteri Heli Kaskiluoto Humppilasta, valtiotieteiden maisteri Harri Laukkanen Raisiosta, master of law, master of economics Aleksi Karppelin Ypäjältä,  eläinlääketieteen tohtori Hanna Tenhu Niinisalosta sekä kasvatustieteen, valtiotieteiden maisteri Kati Rekola Turusta.
Muut hakijat ovat opiskelija Aleksandr Kudriawcew Lahdesta (ei hakukelpoisuutta), diplomi-insinööri, yhteiskuntatieteiden maisteri Tatu Ujula Laitilasta, filosofian maisteri Anni Laitinen Otalammelta, diplomi-insinööri Otto Härkönen Helsingistä, yhteiskuntatieteiden maisteri Juuso Alatalo Mynämäeltä ja yhteiskuntatieteiden maisteri Laura Lakso Helsingistä.
Ypäjän kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku Saastamoinen (kok.) toteaa runsas hakijamäärä huomioiden Ypäjän kunnanjohtajan tehtävän selvästi kiinnostavan, ja hakijajoukon olevan sellainen, että tästä joukosta voi jo hyvinkin löytyä uuden johtajan nimi. Kunnassa kuitenkin harkitaan vielä mahdollisen lisähaun järjestämistä. Toteutuessaan se tulee olemaan joka tapauksessa lyhyt, Saastamoinen linjaa.
– Perjantaina illalla on tarkoitus kokoontua käymään asiaa läpi, pohtimaan haastatteluun kutsuttavia ja ratkaisemaan, järjestetäänkö vielä lisähaku, Saastamoinen sanoo. Hänen mukaansa pyrkimyksenä on saada uusi kunnanjohtaja aloittamaan Ypäjällä mahdollisimman pian.
Nyt kunnanjohtajan tehtäviä hoitaa talous- ja hallintopäällikkö Pirjo-Maarit Hellman.

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä