Henkilöauton kuljettaja ajoi ulos Ysitiellä ja ajautui kallioleikkaukseen

0

LOIMAA Noin 55-vuotias mies ajoi Ysitiellä ulos tieltä sunnuntain vastaisena yönä puoli yhden aikaan.
Kuljettaja ajautui ensin henkilöautollaan kulkusuunnassaan omalle puolelle pientareen reunalle, josta vastaantulevien kaistan yli ojaan. Auto oli kulkenut vastaantulevien pientareella noin 35 metrin matkan ennen törmäystä ojaan.
Pelastuslaitoksen mukaan henkilöauto oli ajautunut kallioleikkaukseen, ja tie oli poikki irrotustöiden ollessa käynnissä. Pelastushenkilökunta joutui leikkaamaan autoa, jotta kuljettaja, joka istui puolittain apukuljettajan paikalla ja oli jaloistaan jumissa kuljettajan puolella, saatiin autosta pois. Myös turvatyynyt olivat lauenneet.
Kuljettaja vietiin ambulanssilla Tyksiin saamaan hoitoa, ja poliisin tietojen mukaan hänen vammansa olivat vähäistä vakavammat. Autossa ei ollut muita matkustajia, eikä alkoholilla epäillä olevan osuutta asiaan.
Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.