Hurrikaanin Antti Ropposella on edessään pitkä sairausloma

0
Antti Ropponen loukkaantui lauantain kotiottelussa Ducksia vastaan. Kuva: Juuso Riponiemi.

Lentopallo
Valtteri Arra
Hurrikaanin hakkuri Antti Ropposen loukkaantuminen lauantain kotipelissä osoittautui juuri niin vakavaksi kuin ensi alkuun osattiin pelätä.
Ropposen loukkaantuminen sattui ottelun kolmannen erän alussa, varsin vaarattomassa tilanteessa. Hakkuri tippui suoraan torjunnasta kimmonneen pallon päälle sillä seurauksella, että miehen nilkka vääntyi pahan näköisesti.
Toipumisennustetta ei tässä vaiheessa osaa kukaan sanoa tarkasti, mutta fysioterapeutti ja huoltaja Jani Niskakankaan mielestä nyt mennään pelaajan terveys edellä.
– Kuntoutuminen vaatii parisen kuukautta. Jossain vaiheessa voidaan tarkentaa toipumisaikaa, mutta nyt se on mahdotonta, Niskakangas lisää.

Päävalmentaja Jussi Heino ei osannut alkuviikosta vielä sanoa, millä tavalla joukkue jatkaa eteenpäin. Varmasti Tino Vuori saa nyt mahdollisuuden tuurata Ropposta, mutta mahdollista saattaa olla, että Tapio Toiviainenkin nähdään kevään aikana hakkurin paikalla.
Ensimmäisen kerran Hurrikaania ilman ykköspyssyään pääsee testaamaan lauantaina Kokkolan Tiikerit ja päivää myöhemmin Lentopalloseura Etta. Molemmat ottelun ovat Hurrikaanille vieraspelejä.