Akuutti kuntoutusosasto 3 suljettiin maaliskuun alussa kaupungin yt-neuvottelujen tuloksena.

LOIMAA Tyks Loimaan sairaalassa sijaitsevan akuutti kuntoutusosasto 3:n tilapäinen alasajo on meneillään.
Osasto sulkeutuu maaliskuun alkuun mennessä, jota ajankohtaa lähestyttäessä potilaspaikat hiljalleen tyhjenevät. Osasto on Loimaan kaupungin omaa toimintaa. Loimaan sosiaali- ja terveysjohtaja Timo Hokkanen vakuuttaa tilanteen olevan hallinnassa, ja osastopaikkaa tarvitsevien pitkäaikaissairaiden kuntoutuspotilaiden tulevan hoidetuiksi.
– Heidän sijoittamisensa on sujunut normaalisti, ja tarvitseville on löytynyt paikka muualta. Osastopaikkojakin on tällä hetkellä vapaana neljä, Hokkanen sanoo. Hän haluaa rauhoittaa asiasta käytävää keskustelua tiedolla, että aihetta huoleen ei ole, ja että henkilöstöllä on tilanne hyvin hallinnassa.
Osaston sulku liittyy kaupungin henkilöstön lomautuksiin. Kolmosen sulku on määräaikainen ja päättyy vuoden loppuun. Loimaan hyvinvointivaliokunta päätti kuntoutusosaston sulkemisesta kokouksessaan 11. helmikuuta.