Poliisi taltioi omakotitalon pihalla palaneen auton takapenkiltä rikkinäisen pullon teknistä tutkintaa varten

0

Loimaa Hirvikoskella Kotimäentiellä paloi omakotitalon edessä pihalla ollut henkilöauto lauantain vastaisena yönä neljän aikaan.
Pelastuslaitos sammutti palon, eikä palo ehtinyt aiheuttaa vahinkoja rakennukseen.
Lounais-Suomen poliisilaitokselta, Loimaan poliisiasemalta rikoskomisario Kristiina Kontio kertoo, että tapausta tutkitaan tässä vaiheessa palon syyn tutkintana eikä tuhopolttona. Nimike voi muuttua tutkinnan edetessä, kun poliisi saa tapauksesta lisää tietoa.
Poliisi on taltioitunut auton takapenkiltä sirpaleina olleen pullon teknistä tutkintaa varten. Kontio sanoo, että tutkinnan edetessä selvinnee, millaisesta pullosta on kyse, eikä hän ota toistaiseksi kantaa siihen, onko kyse polttopullosta.