Tatu Ujula on Ypäjän uusi kunnanjohtaja

0

YPÄJÄN uusi kunnanjohtaja on Tatu Ujula, 26. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja diplomi-insinööri. Ujula siirtyy Ypäjän kunnan johtoon Kustavin sosiaalijohtajan tehtävästä.

Torstai-iltana kokoontunut valtuusto valitsi Ujulan yksimielisesti ja vähin puhein. Päätös nuijittiin pöytään kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku Saastamoisen (kok.) kerrattua lyhyesti valintaprosessin vaiheet.

Kunnanjohtajan viran täyttämistä valmistellut valitsijaryhmä kokoontui useaan otteeseen. Hakijoista haastateltiin neljä, joista Ujula nousi ylitse muiden.

Valitsijaryhmä totesi kokonaisarviona, että Tatu Ujula täyttää koulutuksensa ja osaamisensa perusteella parhaiten ne edellytykset ja ominaisuudet, ja omaa ne tiedot ja taidot, joita Ypäjän kunnanjohtajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii.

Hän saa erityisesti kiitosta hyvistä sosiaalisista taidoistaan ja Ypäjän kunnan kehittämiseksi esittämistään näkemyksistä. Ujulan voidaan katsoa luovan myönteistä ja nykyaikaista kuvaa Ypäjän kunnasta, valitsijaryhmä kiittelee.

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä