Akuutti kuntoutusosasto 3:n avaamista valmistellaan

0
Akuutti kuntoutusosasto 3 suljettiin maaliskuun alussa kaupungin yt-neuvottelujen tuloksena.

LOIMAAN kaupungin terveyskeskuksen tiedossa ei edelleenkän ole koronavirustartuntoja Loimaan ja Oripään alueella.

Kaupunki varautuu kuitenkin jo tulevaan. Sen vuoksi maaliskuun alussa kaupungin yt-neuvottelujen tuloksena suljetun akuutti kuntoutusosasto 3:n avaamista aletaan valmistella. Tavoitteena on, että Tyks Loimaan sairaalassa sijaitseva osasto 3 pystytään avaamaan nopeasti, mikäli korona-viruksen eteneminen niin vaatii.

Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelut toimivat tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä tartuntatautien leviämisen ehkäisemiseksi, ja osasto 3:a hyödynnetään yhteisen suunnitelman mukaisesti.

Terveyskeskuksen hoidontarpeen arviointiin on jo lisätty henkilökuntaa. Terveyskeskuksesta ei anneta toistaiseksi muita kuin kiireellisiä aikoja.
Kaikki yhteydenotot on hoidettava hoidontarpeen arviointiin puhelimitse numeroon 0276 120 20. Yhteyden terveyskeskukseen saa myös jättämällä sähköisen yhteydenottopyynnön Loimaan kaupungin internet-sivujen kautta.

Loimaan kaupunki jatkaa toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi ja mahdollisten tartuntojen aiheuttamien haittojen vähentämiseksi. Kaupungin asukkaiden kannalta on erityisen tärkeää pitää hyvää huolta käsihygieniasta sekä noudattaa terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen ja ulkoministeriön ohjeita.