Kannusta tsemppiviestillä seudun asukkaita ja yrityksiä jaksamaan

0

Miten jaksavat kotiinsa eristyksiin koronan vuoksi joutuneet ikäihmiset? Miten jaksavat terveydenhuollossa työskentelevät epidemian keskellä? Entä yritykset ja yrittäjät, kun koronatilanne kuihduttaa töitä ja elinkeinon?

– Nyt saa lähettää tsemppiviestejä seudun ihmisille, Loimaan Lehden päätoimittaja Kati Uusitalo sanoo.

Viestejä julkaistaan ensimmäisen kerran torstaina 2. huhtikuuta ilmestyvässä lehden numerossa, joka jaetaan tilaajille sekä jokaiseen talouteen Loimaalla.

– Kaikki mietimme varmasti tuttujemme ja seudulla asuvien ihmisten, yrittäjien ja ammattilaisten jaksamista tämän tilanteen keskellä. Haluamme seudun omana lehtenä tarjota yli 80 prosenttia seudun asukkaista tavoittavan foorumin, jossa voi pienillä viesteillä kannustaa muita jaksamaan.

Tsemppiviesteissä voi lähettää lyhyitä terveisiä vaikka omille ikäihmisille tai naapurustossa asuville ja eristyksissä oleville tuttaville.

– Tsemppausta tarvitsevat varmasti myös esimerkiksi sairaanhoidossa ja hoitolaitoksissa työskentelevät ihmiset sekä kaikki he, jotka jollakin tavalla huolehtivat epidemian hoidosta ja sen leviämisen estämisestä valtavassa kiireessä.

Paikallisesti on tärkeää tsempata myös yrittäjiä, jotka pyörittävät meille tärkeitä palveluja ja työllistävät väkeä.

– Monien yritysten toimintaan tilanne on vaikuttanut ennennäkemättömällä tavalla ja nyt onkin jokaisen tärkeää miettiä keinoja auttaa yrityksiä ja palveluita tämän tilanteen yli ja muistuttaa niistä myös kavereita. Tsemppiviestillä asiakas voi vaikka kertoa, miten tärkeä paikallisen yrityksen palvelu tai yrittäjän osaaminen on hänelle. Sellaiset ”asiakaslupaukset” loisivat toivoa.

Viestejä voi lähettää lehden nettisivujen palautelomakkeen kautta sekä nettisivun uutisesta avautuvan linkin kautta ja facebookissa lehden sivuilla.

Viestin voimme julkaista nimimerkillä, mutta ilman yhteystietoja lähetettyjä viestejä lehti ei julkaise.

Viestin voit lähettää täältä:

https://forms.gle/JvoUXQcAtdBpDGtc9

 

 

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä