Tontti sijaitsee Kartanomäenkadun varressa. Kuvassa vasemmalla on Silkkipainoin vanha kiinteistö. Helanderin suunniteleman toimitilan paikka on suurin piirtein taustalla näkyvän pajukon paikkeilla. Kuva: Lari Kiviranta.

LOIMAA Maanantaina kokoontuva Loimaan kaupunginhallitus käsittelee tonttikauppaa Kartanomäenkadun varresta, Ysitien tuntumasta.
Hallitukselle annetun valmistelun perusteella Markku Helander on ilmoittanut olevansa halukas ostamaan kyseisen alueen. Kohteeseen suunnitellaan yrityksen omaan tarpeeseen toimitilaa ja myös vuokrattavaa tilaa. Kohteen alustava pinta-ala on noin tuhat kerrosneliötä. Yrittäjä on kertonut aikovansa aloittaa hankkeen niin nopeasti kuin suinkin mahdollista.
Rakennuspaikka muodostuu kahdesta määräalasta, jotka sijaitsevat lähellä Veikon Konetta.
Esityksen mukaan hallituksen on tarkoitus hyväksyä, että tekniset ja ympäristöpalveluiden palveluala voi luovuttaa noin 2 441 sekä noin 4 483 neliön määräalat eli yhteensä lähes 7 000 neliön suuruisen alueen kauppakirjalla 4,20 euron neliöhintaan. Kauppakirja tulee perustettavan yhtiön lukuun.
Asia on kaupunginhallituksen lisälistalla.