Novida toivoo tulevat ulkomaanmatkat koulun tietoon

0

KORONAVIRUS

LOIMAA Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, joka Loimaalla ylläpitää Novida ammattiopistoa ja lukiota, toivoo opiskelijoiden ja heidän perheidensä jatkossa kertovan ulkomaanmatkoistaan ja niiden kohteista koululle jo etukäteen. Kyseessä on kuntayhtymän johtoryhmän antama suositus, joka liittyy koronavirukseen leviämisen estämiseen. Ulkomaanmatkojen kohteet kertomalla kouluun saadaan koottua vastaisen varalle tieto siitä, missä kaikkialla opiskelijat ja heidän perheensä matkailevat.
Matkakohteensa voi ilmoittaa viestijärjestelmä Wilman kautta samalla lomakkeella, jolla anotaan vapautusta koulutyöstä taikka laittamalla Wilma-viesti rehtorille silloin, kun matka tapahtuu vapaa-ajalla.
Koronaviruksen takia koulutuskuntayhtymässä on myös päätetty keskeyttää kaikki opiskelijoiden ja henkilökunnan kansainvälinen liikkuvuus, mikä tarkoittaa, että kevääksi suunnitellut kokoukset Tanskassa ja Latviassa peruuntuvat. Peruuntuvia kokouksia voidaan mahdollisesti pitää myöhemmässä vaiheessa.

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä