Torstai ei lisännyt koronatapausten määrää Loimaalla – kokeiden otto jatkuu

0

LOIMAALLA ei todettu uusia koronatapauksia torstaina.
Loimaan terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen tartuntatautivastuulääkäri, johtava ylilääkäri Sari Koistinen kertoo, että kokeita on kuitenkin otettu lisää, ja niiden odotetaan valmistuvan tänään iltapäivällä.
Loimaalla tehtiin keskiviikkona kaksi Covid19-diagnoosia, samalla seitsemän henkilöä asetettiin karanteeniin. Koistisen mukaan joillekin karanteenissa oleville henkilöille oli ilmaantunut oireita, joten odotettavissa oli, että positiivisten diagnoosien määrä lisääntyy.

VARSINAIS-SUOMESSA koronatapausten määrä on pysynyt kokonaisuutena maltillisena. Sairaanhoitopiirissä 49 ihmisellä on 25.3. mennessä todettu koronatartunta. Uusia todettuja tartuntoja on kuusi. Kaksi potilasta on edelleen sairaalahoidossa.

Uutista on päivitetty perjantaina klo 10.43.