Turun Osuuskauppa aloittaa yt-neuvottelut – varautuu koronaviruksen leviämiseen

0
Kuva: LL-arkisto

Turun Osuuskauppa varautuu koronaviruksen vaikutuksiin ja aloittaa henkilöstön kanssa yt-neuvottelut määräaikaisista lomautuksista.

TOK kertoo tiedotteessaan, että yt-neuvottelut koskevat lähes koko Turun Osuuskaupan henkilöstöä ja sen piirissä on noin 2 000 työntekijää. TOK:lla on Loimaan seudulla muun muassa Prisma Loimaalla ja Sale Alastarolla.

– Olemme uuden ja poikkeuksellisen tilanteen äärellä. Tällä hetkellä emme tarkalleen tiedä, miten koronavirus vaikuttaa lähiaikoina liiketoimintaamme. Pahimman skenaarion mukaan saatamme joutua sulkemaan toimipaikkoja. Jo nyt olemme esimerkiksi päättäneet S-market Manhattanin avauksen siirtämisestä. Seuraamme tilanteen kehittymistä. Tässä vaiheessa emme siis vielä tiedä, joudummeko lomautuksiin tai missä laajuudessa lomautuksia mahdollisesti toteutettaisiin, toimitusjohtaja Antti Heikkinen sanoo.