Turun Osuuskauppa aloittaa yt-neuvottelut – varautuu koronaviruksen leviämiseen

0
Turun Osuuskaupalla on Loimaan seudulla muun muassa Prisma. Kuva: LL-arkisto

Turun Osuuskauppa varautuu koronaviruksen vaikutuksiin ja aloittaa henkilöstön kanssa yt-neuvottelut määräaikaisista lomautuksista.

TOK kertoo tiedotteessaan, että yt-neuvottelut koskevat lähes koko Turun Osuuskaupan henkilöstöä ja sen piirissä on noin 2 000 työntekijää. TOK:lla on Loimaan seudulla muun muassa Prisma Loimaalla ja Sale Alastarolla.

– Olemme uuden ja poikkeuksellisen tilanteen äärellä. Tällä hetkellä emme tarkalleen tiedä, miten koronavirus vaikuttaa lähiaikoina liiketoimintaamme. Pahimman skenaarion mukaan saatamme joutua sulkemaan toimipaikkoja. Jo nyt olemme esimerkiksi päättäneet S-market Manhattanin avauksen siirtämisestä. Seuraamme tilanteen kehittymistä. Tässä vaiheessa emme siis vielä tiedä, joudummeko lomautuksiin tai missä laajuudessa lomautuksia mahdollisesti toteutettaisiin, toimitusjohtaja Antti Heikkinen sanoo.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here