Koronaan sairastuneita yksi lisää – loimaalaisia potilaita nyt viisi

0
Loimaan terveydenhuollon tartuntataudeista vastaava hoitaja Mari-Kaisa Heikkinen ja tartuntatautiasioita koordinoiva terveyskeskuslääkäri Kirsi Jokinen pohtivat koronaan varautumista terveyskeskuksessa. Heidän takanaan näkyvä infektiokäytävä perustettiin heti Suomen hallituksen ensimmäisten koronatoimien jälkeen.

Loimaan seutu

Koronaan sairastuneiden loimaalaisten määrä lisääntyi viikonlopun aikana yhdellä ja heitä on nyt viisi. Muista alueen kunnista ei ole raportoitu sairastumisia.

Terveyskeskuksen tartuntatautivastaavien mukaan loimaalaisten koronapotilaiden tartuntaketjut ja niissä altistuneet on kaikki selvitetty. Altistuneita on edelleen karanteenissa ja heidän kuntoaan seurataan ( LL 4.4.).

Loimaan Lehdessä kerrotaan laajasti tiistaina, miten terveydenhuollossa varaudutaan koronapotilaiden määrän lisääntymiseen.